Paveau kannor & karaffer

Populärt inom Paveau kannor & karaffer

 • Paveau Glasflaska 1,25L Twilight Ljusgrå

  Paveau Glasflaska 1,25L Twilight Ljusgrå
  Med den vackra vattenflaskan från Paveau i transparent ljusgrå munblåst glas fullbordar du den stilfulla atmosfären på ditt bord. Flaskan har ett skruvlock och du kan fylla den återanvändbara flaskan&hellip:
 • Paveau Glasflaska 1,25L Bondi Grön

  Paveau Glasflaska 1,25L Bondi Grön
  Med den stilfulla vattenflaskan från Paveau i transparent grönt glas ger du det dukade bordet en unik och attraktiv touch. Flaskan är av munblåst glas och har ett skruvlock. Fyll den återanvändbara&hellip:
 • Paveau Glasflaska 1,25L Cable Gul

  Paveau Glasflaska 1,25L Cable Gul
  Den gula glasflaskan från Paveau ger det dukade bordet en unik och attraktiv känsla. Flaskan är av munblåst glas och har ett skruvlock. Använd som vattenflaska eller fyll den med en annan favoritdryck.&hellip:
 • Paveau Glasflaska 1,25L Bells Nougat

  Paveau Glasflaska 1,25L Bells Nougat
  Den nougatfärgade vattenflaskan från Paveau av glas fulländar det dukade bordet med en unik känsla. Flaskan är av munblåst glas och har ett smidigt skruvlock. Fyll med vatten eller med en annan&hellip:

Fler tips på Paveau kannor & karaffer

 • Paveau Glasflaska 1,25L Rosa

  Paveau Glasflaska 1,25L Rosa
  Den rosa glasflaskan från Paveau av munblåst glas ger det dukade bordet en vacker och unik touch. Flaskan har ett smidigt skruvlock. Fyll den återanvändbara flaskan med vatten eller annan favoritdryck.&hellip:
 • Paveau Glasflaska 1,25L White Haven Klar

  Paveau Glasflaska 1,25L White Haven Klar
  Glasflaskan i klarglas från Paveau ger det dukade bordet en vacker touch. Vattenflaskan är av munblåst glas och har ett smidigt skruvlock. Du kan fylla den återanvändbara flaskan med vatten eller&hellip:
 • Paveau Glasflaska 1,25L Lucky Turkos

  Paveau Glasflaska 1,25L Lucky Turkos
  Glasflaskan från Paveau i vackert turkost glas ger det dukade bordet en unik touch. Vattenflaskan är av munblåst glas och har ett smidigt skuvlock. Du kan fylla den återanvändbara flaskan med vatten&hellip: