Stelton kannor & karaffer

Populärt inom Stelton kannor & karaffer

 • Kaffekanna Emma 1,2 L Mörkgrå

  Kaffekanna Emma 1,2 L Mörkgrå
 • Cylinda-Line Tekanna 1,25L

  Cylinda-Line Tekanna 1,25L
  Cylinda-Line tekanna från Stelton, formgiven av Arne Jacobsen. Tekanna tillverkad i vackert rostfritt stål med snygg design.
 • Cylinda-Line Kaffekanna

  Cylinda-Line Kaffekanna
  Cylinda-Line kaffekanna från Stelton, formgiven av Arne Jacobsen. Kaffekanna tillverkad i vackert rostfritt stål med snygg design.
 • Theo Tekanna 1,25 L, Svart

  Theo Tekanna 1,25 L, Svart
  Den här eleganta och rustika tekannan från Stelton tillhör den prisbelönta serien Theo. Det matta stengodset ger tekannan en skandinavisk känsla, och handtaget i bambu bidrar med en japansk touch – en harmonisk kombination. Den rymmer 1,25 liter och blir ett perfekt inslag till tebjudningen.

Fler tips på Stelton kannor & karaffer

 • Theo Mjölkkanna Sand 40 cl

  Theo Mjölkkanna Sand 40 cl
 • Tekanna Theo, 1,25 L

  Tekanna Theo, 1,25 L
  En tekanna i stengods ur serien Theo från Stelton.
 • EM77 Classic Termoskanna 1 L, Lavendel

  EM77 Classic Termoskanna 1 L, Lavendel
  EM77 Termoskanna från Stelton är formgiven av Erik Magnussen. Termoskannan är ett bra exempel på dansk design när den är som bäst, rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Det vippande locket tillåter servering med en hand, och du behöver aldrig fundera på om locket är öppet eller inte. Tack var vipplocket och skruvlocket blir kannan idealisk både att använda hemma och på utflykten. Passar för både varm och kall dryck.
 • Stelton Cylinda-line 50 års Jubileum Gräddkanna0,15 liter Powder

  Stelton Cylinda-line 50 års Jubileum Gräddkanna0,15 liter Powder
  Cylinda-lines klassiska gräddkanna i rostfritt stål med emaljerad yta blir ett stiligt inslag på det eleganta kaffebordet. Den cylindriska formen skapar ett stilrent uttryck utan några överflödiga detaljer. Kannan är en del av Steltons nya serie som firar 50 års jubileet av Cylinda-line.&nbs
 • Cylinda-Line Vattenkanna Med Isgaller

  Cylinda-Line Vattenkanna Med Isgaller
  Cylinda-Line vattenkanna från Stelton, formgiven av Arne Jacobsen. En snygg karaff med isgaller tillverkad i rostfritt stål. Perfekt för att servera kalla dricker i!
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Theo Tekanna 1,25 L, Sand

  Theo Tekanna 1,25 L, Sand
  Den här eleganta och rustika tekannan från Stelton tillhör den prisbelönta serien Theo. Det matta stengodset ger tekannan en skandinavisk känsla, och handtaget i bambu bidrar med en japansk touch – en harmonisk kombination. Den rymmer 1,25 liter och blir ett perfekt inslag till tebjudningen.
 • Termoskanna Emma 1,2 L

  Termoskanna Emma 1,2 L
  En kaffetermos tillverkad i rostfritt stål med en elegant högglanslack. Bokträhandtaget ger kannan en nordisk signatur och ett modernt och stilrent uttryck. Emma kaffetermos är lätt att hantera - kannan öpnnas och stängs med ett enkelt klick på locket.Den prisbelönta Emma-kollektionen förgyller vardagen med vackra produkter för trivsamma stunder. Känd för sina rena linjer och innovativa materialkombinationer med trä och stål har Emma blivit en sann designklassiker för vardagsbruk.
 • Termoskanna Emma 1 L Blå

  Termoskanna Emma 1 L Blå
 • EM77 termoskanna 0,5L Rostfritt Stål

  EM77 termoskanna 0,5L Rostfritt Stål
 • Stelton Cylinda-Line Tekanna 1,25 liter

  Stelton Cylinda-Line Tekanna 1,25 liter
  En snygg och elegant tekanna från Stelton och deras kända Cylinda-kollektion, designat av Arne Jacobsen. Tekannan passar lika utmärkt att ha som inredningsdetalj som att koka te i.  Material: Rostfritt stål Mått: 11 cm hög, 13 cm i diameter Designer: Arne Jacobsen 
 • Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L, Svart

  Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L, Svart
  Den här termoskannan för kaffe kommer från Stelton, och är formgiven av HolmbäckNordentoft. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en estetiskt tilltalande design. Termoskannan är försedd med bekvämt handtag i bok, samt ett smidigt lock med smart klickfunktion som hjälper dig att öppna och stänga. Serien Emma har vunnit flera designpriser med sin stilrena och unika design, och produkterna är fina att kombinera med varandra.
 • Stelton Cylinda-Line kaffekanna 1,5 liter

  Stelton Cylinda-Line kaffekanna 1,5 liter
  Den klassiska och stilrena kaffekannan som var en av de första produkterna att ingå i Steltons fantastiska Cylinda kollektion. Designad av den kända danska designern Arne Jacobsen redan 1967, gör detta till en veteran bland alla kaffekannor. Och nu 50 år senare förblir den fortfarande en stili
 • Stelton Emma termoskanna - te, 1 liter - svart

  Stelton Emma termoskanna - te, 1 liter - svart
  Emma Tetermos från Stelton i lackerat rostfritt stål med stålinsats för tebryggning.En enkel vridning med det inbyggda smarta filtret så  slutar teet dra när önskad styrka har uppnåtts.En blandning av tradition och innovation ger kannan dess harmonisk form i högblank rostfri design. Kanna
 • Stelton EM77 Termoskanna 1 liter Dusty Green

  Stelton EM77 Termoskanna 1 liter Dusty Green
  Det är inte en slump att Stelton´s EM77 termoskanna är deras bäst sålda produkt någonsin. Den stilrena designen kombinerat med en pålitlig funktionalitet gör denna termoskanna till en given kamrat under såväl utflykten som hemma. Designad av den kända danska designern Erik Magnussen reda
 • Cylinda-Line Gräddkanna

  Cylinda-Line Gräddkanna
  Cylinda-Line gräddkanna från Stelton, formgiven av Arne Jacobsen. En prisbelönad klassiker som alltid kommer vara aktuell. Kannan har en cylinderformad design och tillverkad i rostfritt stål. Enkelt, modernt och snyggt!
 • Stelton Cylinda-Line kanna 2 liter

  Stelton Cylinda-Line kanna 2 liter
  En praktisk och stilren kanna för såväl fest som vardag. Det smarta is-stoppet förhindrar is i kannan att rinna ut, för att behålla vattnet behagligt svalt. Mått: 24 cm hög, 10,3 cm i diameterDesigner: Arne Jacobsen
 • Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L, Mörkblå

  Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L, Mörkblå
  Den här termoskannan för kaffe kommer från Stelton, och är formgiven av HolmbäckNordentoft. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en estetiskt tilltalande design. Termoskannan är försedd med bekvämt handtag i bok, samt ett smidigt lock med smart klickfunktion som hjälper dig att öppna och stänga. Serien Emma har vunnit flera designpriser med sin stilrena och unika design, och produkterna är fina att kombinera med varandra.
 • Stelton EM77 Termoskanna 0,5 liter - ABS SvartBlank

  Stelton EM77 Termoskanna 0,5 liter - ABS SvartBlank
  Steltons klassiska termoskanna som designades redan 1977 har blivit en klassiker.Denna version är i läcker svart färg.Designklassiker i 0,5 liters-version. BPA-fri och inga ftalater.
 • Original Vattenkanna, 1,7 L

  Original Vattenkanna, 1,7 L
  Den här vattenkannan i stål är designad av Peter Holmblad år 1978, och återlanseras nu inför Steltons 60-årsjubileum. Vattenkannan har en klassisk design där funktionalitet möter vacker design, och den fungerar utmärkt som en inredningsdetalj när den inte används.Egenskaper: Originaldesign av Peter Holmblad Tillverkad av stål Återlanseras inför Steltons 60-årsjubileum.
 • Stelton EM Kanna

  Stelton EM Kanna
  En härlig kanna till kalla drycker. Den genomskinliga kannan passar perfekt i kylskåpet, om du inte vill ha några tvivel om innehållet. Den har en kapacitet på 1,5 liter och är perfekt för allt från vatten till juice. EM Juicekanna är designad av Erik Magnussen 1985.
 • Stelton EM77 Termoskanna 0,5 liter - ABS Vit

  Stelton EM77 Termoskanna 0,5 liter - ABS Vit
  Steltons klassiska termoskanna designades redan 1977 och har blivit en riktig klassiker.Här i en läcker vit färg.
 • Stelton EM77 termoskanna 1 liter - light grey

  Stelton EM77 termoskanna 1 liter - light grey
  Servera dina gäster en god kopp kaffe ute på altanen en varm sommarkväll efter middagen med denna moderna termoskanna från Stelton. Termoskannan håller dina varma drycker varma länge. Tack vare vipplocket är kannan enkel att hälla ur och skruvlocket gör att kannan är smidig att ta med sig
 • Stelton Emma termoskanna - Kaffe 1,2 L - Grå

  Stelton Emma termoskanna - Kaffe 1,2 L - Grå
  Vacker termoskanna för kaffe från serien Emma. Termoskannan är traditionell och nyskapande på samma gång. Termoskroppen har en harmonisk form i rostfritt stål med en vacker grå högblank färg som skapar en trevlig ton-i-ton harmoni med resten av Emma serien. Bokträhandtaget ger kannan en no
 • Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Mattsvart

  Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Mattsvart
  Designad av den kända danska designern Erik Magnussen redan 1977, och fortfarande lika uppskattad gör EM77 termoskanna till en tidlös klassiker med sin enkla och eleganta form. Här i sober mattsvart färg.
 • Stelton Foster Presskanna Te 1L Stål

  Stelton Foster Presskanna Te 1L Stål
  Bjud dina gäster på en god kopp te med denna läckra presskanna från Stelton. Presskannan är en del av den vackra Norman Foster serien från Stelton som har formgetts av britten Norman Foster. Den blankpolerade utsidan och de härliga mjuka linjerna bidrar till en stilren och modern dukning. Kan
 • Stelton Foster Presskanna Kaffe 1L Stål

  Stelton Foster Presskanna Kaffe 1L Stål
  Här kommer en läcker presskanna i rostfritt stål från danska Stelton som är ett absolut måste för den som älskar design. Den stilrena blanka utsidan ger ett modernt uttryck och gör det svårt att slita blicken ifrån den. Presskannan kan med fördel användas tillsammans med andra delar ur
 • EM77 termoskanna 1L Lavendel

  EM77 termoskanna 1L Lavendel
 • EM77 Termoskanna Dark Mocha 1L

  EM77 Termoskanna Dark Mocha 1L
 • Stelton Foster karaff 1,2 l - porslin

  Stelton Foster karaff 1,2 l - porslin
  Den världsberömda arkitekten Norman Foster har designat den här snygga karaffen för Stelton. Karaffen är en del av den ljuvliga serien Foster som innehåller vackra produkter med enkel skulptural form och mjuka linjer. Den vackra karaffen rymmer 1,2 liter av din favoritdryck. Perfekt till fruko
 • Stelton Emma Termoskanna Te 1 liter mörk blå

  Stelton Emma Termoskanna Te 1 liter mörk blå
  Gör te direkt i kannan utan att behöva tänka på om det blir för starkt, eller stressa för att få ut tebladen när teet dragit klart. Emma Te termoskanna är utrustad med smartfilter som gör det möjligt att stänga för tebladen, när teet har dragit så länge som du önskar. En enkel vridn
 • Stelton Collar Tekanna 0,75 liter Stengods Svart

  Stelton Collar Tekanna 0,75 liter Stengods Svart
  Rustik tekanna från Steltons serie Collar. Med sitt vackra handtag i gummiträd gör det bekvämt att servera. Enkelt tar man av locket på kannan och fästas på kannan vid servering av ditt te. Pipen har en silikoninsats vilket säkerhets ställer att det inte droppar. Vid bryggning måste v
 • Stelton Emma Mjölkkanna Termos 0,3 L - Grå

  Stelton Emma Mjölkkanna Termos 0,3 L - Grå
  Emma mjölkkanna i porslin från Stelton. Mjölkannan är en termo-kanna i dubbel stengods, vilket gör att mjölken håller sig varm  och kannan sval på utsidan.Mjölkannan har samma vackra form som kaffekannan och matchar alla delar i seriens blå ton-i-ton-nyanser. Kannan rymmer 0,3 liter v
 • Emma Termoskanna Te 1 L, Mörkblå

  Emma Termoskanna Te 1 L, Mörkblå
  Den här termoskannan för te kommer från Stelton, och är formgiven av HolmbäckNordentoft. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en estetiskt tilltalande design. Termoskannan är försedd med bekvämt handtag i bok, samt ett smidigt lock med smart klickfunktion som hjälper dig att öppna och stänga. Serien Emma har vunnit flera designpriser med sin stilrena och unika design, och produkterna är fina att kombinera med varandra.
 • Termoskanna Emma 1 L Blå

  Termoskanna Emma 1 L Blå
 • Termoskanna Emma 1 L Blå

  Termoskanna Emma 1 L Blå
 • Termoskanna Foster 1 L

  Termoskanna Foster 1 L
  En termoskanna i rostfritt stål ur serien Foster, designad av Norman Foster.
 • Emma Termoskanna Te 1 L, Grå

  Emma Termoskanna Te 1 L, Grå
  Den här termoskannan för te kommer från Stelton, och är formgiven av HolmbäckNordentoft. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en estetiskt tilltalande design. Termoskannan är försedd med bekvämt handtag i bok, samt ett smidigt lock med smart klickfunktion som hjälper dig att öppna och stänga. Serien Emma har vunnit flera designpriser med sin stilrena och unika design, och produkterna är fina att kombinera med varandra.
 • Vattenkanna Classic 1,7 L

  Vattenkanna Classic 1,7 L
  Original vattenkanna 1,7 l från Stelton - en designklassiker som återlanseras i år på grund av Steltons 60-årsjubileum. Den tidlösa och klassiska vattenkannan designades 1978 av Peter Holmblad. Vattenkannans eleganta formgivning förenar estetik och funktionalitet då den utöver sin ursprungliga funktion även är dekorativ att ha framme på bordet.
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Stelton Theo presskanna

  Stelton Theo presskanna
  Pressa ditt kaffe med stil med denna eleganta pressbryggare från Stelton. När designern Francis Cayouette skapade serien Theo tog han det bästa av den Asiatiska kulturen och kombinerade det med modern Dansk design. Detta resulterade i en fantastisk serie produkter anpassade för kaffe- och t
 • Stelton Theo tekanna, 1,25 l, sand

  Stelton Theo tekanna, 1,25 l, sand
  Skapa lugn och ro med en tekannan från serien Theo. Vacker tekanna med elegant handtag i hållbar asiatisk bambu som passar utmärkt till din te-bjudning eller till en lugn stund i soffan.Theo serien har ett enkelt och stilrent formspråk.Attraktiv kombination av skandinavisk design och japansk te
 • Stelton Emma termoskanna Te 1 L - Grå

  Stelton Emma termoskanna Te 1 L - Grå
  Emma tetermosen från Stelton i lackerat rostfritt stål med stålinsats för tebryggning.En enkel vridning med det inbyggda smarta filtret så  slutar teet dra när önskad styrka har uppnåtts.En blandning av tradition och innovation ger kannan dess harmonisk form i högblank rostfri design. Kan
 • Stelton AJ Cocktailkanna

  Stelton AJ Cocktailkanna
  Stelton Cocktailkanna inklusive sked, ger dig möjlighet att servera härliga drinkar med stil. Kannan är designad av Arne Jacobsen 1972 och är utformad i en minimalistisk, cylindrisk design.Kannan har en volym på 1 liter, den är i mattpolerat rostfritt stål och tål maskindisk.
 • EM77 Classic Termos, Extra Glas, 1L

  EM77 Classic Termos, Extra Glas, 1L
  Glasinsats till Termoskanna från Stelton. En reservdel för en liters-kanna och den befintliga skulle gå sönder.
 • Stelton EM77 Termoskanna Stål

  Stelton EM77 Termoskanna Stål
  Steltons klassiska termoskanna som designades redan 1977 har blivit en klassiker.
 • Theo Mjölkkanna 40 cl, Sand

  Theo Mjölkkanna 40 cl, Sand
  Den här eleganta och rustika mjölkkannan från Stelton tillhör den prisbelönta serien Theo. Mjölkkannan innehåller både skandinaviska och japanska influenser, vilket skapar en harmonisk kombination. Den rymmer 40 cl och blir ett perfekt inslag på det dukade bordet.
 • Stelton Original Vattenkanna 1,7L

  Stelton Original Vattenkanna 1,7L
  Stelton Original Vattenkannan har ett elegant och skulpturellt formspråk som kombinerar estetik med funktionalitet och som utöver den vanliga funktionen dekorerar matbordet. Denna tidlösa och klassiska vattenkanna är en nylansering av Stelton och en hyllning till Peter Holmblad som designade all
 • Foster Mjölkanna 0,5 L

  Foster Mjölkanna 0,5 L
 • Stelton EM77 termoskanna 0,5 liter - rostfri

  Stelton EM77 termoskanna 0,5 liter - rostfri
  Den klassiska termoskannan från Stelton som designades redan 1977 har blivit en klassiker!
 • EM77 Classic Termos, Stål, 1L

  EM77 Classic Termos, Stål, 1L
  Stelton termoskanna formgiven av Erik Magnussen. Den berömda Stelton-kanna är ett bra exempel på dansk design när den är som bäst. Rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Tack vare den unika vipp-konstruktionen behöver du inte fundera på om locket är öppet vid servering. När du lutar kannan öppnas locket automatiskt, när kannan rätas ut stängs det igen. Det medföljer även ett skruvlock som är användbart t ex vid picknicken för att förhindra att vätska läcker ut. Finns i olika färger!
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Stelton Emma termoskanna - kaffe, 1,2 liter - svart

  Stelton Emma termoskanna - kaffe, 1,2 liter - svart
  Snygg och funktionell Termoskanna från Stelton och deras serie Emma. Termoskannan är både innovativ och klassisk på samma gång. Den stilrena kroppen har en harmonisk form i rostfritt stål med en sober svart högblank färg som skapar en trevlig ton-i-ton harmoni med resten av Emma serien. Bok
 • Stelton Collar mjölkkanna

  Stelton Collar mjölkkanna
  Servera mjölk till ditt kaffe med denna eleganta mjölkkannan från Stelton. När duon Daniel Debiasi och Frederico Sandri skapade serien Collar ville de återupptäcka ritualen och kulturen av att brygga kaffe i kombination med skandinavisk design. I serien ingår allt du kan tänkas behöva
 • Foster Termoskanna 1 L

  Foster Termoskanna 1 L
 • EM77 termoskanna 1L Svart

  EM77 termoskanna 1L Svart
 • Termoskanna Emma 1,2 L

  Termoskanna Emma 1,2 L
  En kaffetermos tillverkad i rostfritt stål med en elegant högglanslack. Bokträhandtaget ger kannan en nordisk signatur och ett modernt och stilrent uttryck. Emma kaffetermos är lätt att hantera - kannan öpnnas och stängs med ett enkelt klick på locket.Den prisbelönta Emma-kollektionen förgyller vardagen med vackra produkter för trivsamma stunder. Känd för sina rena linjer och innovativa materialkombinationer med trä och stål har Emma blivit en sann designklassiker för vardagsbruk.
 • Stelton Theo mjölkkanna, svart

  Stelton Theo mjölkkanna, svart
  Servera din mjölk till kaffet med denna eleganta mjölkkannan från Stelton. När designern Francis Cayouette skapade serien Theo tog han det bästa av den Asiatiska kulturen och kombinerade det med modern Dansk design. Detta resulterade i en fantastisk serie produkter anpassade för kaffe- och te
 • Foster Termo Tekanna 1 L

  Foster Termo Tekanna 1 L
 • Stelton Emma Termoskanna Kaffe 1,2 l matt grå

  Stelton Emma Termoskanna Kaffe 1,2 l matt grå
  Vacker termoskanna från Stelton ur den populära Emma serien. Termoskannan är gjord i rostfritt stål. Handtaget är gjort av bok, något som ger kannan den flotta nordiska signaturen so kännetecknar Stelton produkterna. Kannan är enkel att hantera med en hand, då den har klick-lock funktion so
 • Termoskanna EM77, 0,5 L, 0,5 L

  Termoskanna EM77, 0,5 L, 0,5 L
  Steltons tidlösa och klassiska termos i rostfritt stål med det unika och automatiskt öppnande vipplocket som introducerades 1977 och tilldelades samma år ID-priset av Selskabet for Industriel Formgivning.Värmehållningen är mycket god, se kurvan i extrabilden. Flera tillbehör finns såsom tesilsinsats, mjölkkannor, sockerskålar. Mått: Höjd 21cm, Ø 10,5cmVolym: 0,5 liter
 • Emma Kaffe Termoskanna 1,2 L, Ljusblå

  Emma Kaffe Termoskanna 1,2 L, Ljusblå
  Den här termoskannan för kaffe kommer från Stelton, och är formgiven av HolmbäckNordentoft. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en estetiskt tilltalande design. Termoskannan är försedd med bekvämt handtag i bok, samt ett smidigt lock med smart klickfunktion som hjälper dig att öppna och stänga. Serien Emma har vunnit flera designpriser med sin stilrena och unika design, och produkterna är fina att kombinera med varandra.
 • Stelton Termoskanna + Vattenkokare EM77 Vit

  Stelton Termoskanna + Vattenkokare EM77 Vit
  Uppdatera din köksutrustning med den här otroligt snygga duon i form av en termoskanna och en vattenkokare! Det är innovativa Stelton och designern Erik Magnussen som står bakom den härliga utformningen. Här presenteras de båda produkterna i en tidlöst vit nyans som ger ett ordentligt lyft t
 • Emma Termoskanna Te, 1 L, Blå

  Emma Termoskanna Te, 1 L, Blå
  Den här termoskannan för te kommer från Stelton, och är formgiven av HolmbäckNordentoft. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en estetiskt tilltalande design. Termoskannan är försedd med bekvämt handtag i bok, samt ett smidigt lock med smart klickfunktion som hjälper dig att öppna och stänga. Serien Emma har vunnit flera designpriser med sin stilrena och unika design, och produkterna är fina att kombinera med varandra.
 • Stelton Foster Mjölkkanna 0,5 L Porslin

  Stelton Foster Mjölkkanna 0,5 L Porslin
  En vacker mjölkkanna från Steltons nya serie Norman Foster Collection. Kannan är tillverkad i vitt porslin och rymmer 0,5 liter. Den är perfekt till en mysig fikastund med en god vän. Serien har designats av den världskända arkitekten Norman Foster och passar lika bra till eftermiddagskaffet
 • Stelton Foster Karaff Med Kork 1 L Stål/Guld

  Stelton Foster Karaff Med Kork 1 L Stål/Guld
  En förtjusande karaff med kork från danska Stelton som garanterat kommer att bli bordets mittpunkt. De mjuka formerna och den blankpolerade designen i rostfritt stål ger det dukade bordet ett stilrent och modernt uttryck. Det blanka stålet och insidan i guld ger ett vackert samspel som drar blic
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • EM77 Classic Termoskanna 1 L, White

  EM77 Classic Termoskanna 1 L, White
  EM77 Termoskanna från Stelton är formgiven av Erik Magnussen. Termoskannan är ett bra exempel på dansk design när den är som bäst, rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Det vippande locket tillåter servering med en hand, och du behöver aldrig fundera på om locket är öppet eller inte. Tack var vipplocket och skruvlocket blir kannan idealisk både att använda hemma och på utflykten. Passar för både varm och kall dryck.
 • Stelton AJ Gräddkanna 0,15 l

  Stelton AJ Gräddkanna 0,15 l
  Lägg vantarna på den här moderna klassikern från Stelton! Den oerhört snygga gräddkannan är designad av Arne Jacobsen, en av Danmarks mest kända arkitekter och designers. Den ikoniska kannan är gjord i rostfritt stål och rymmer 0,15 liter - perfekt till varje fikastund! De rena linjerna oc
 • Stelton EM Vattenfilterkanna, Smoke

  Stelton EM Vattenfilterkanna, Smoke
  Elegant vattenfilterkanna från Stelton, designad av Erik Magnussen 2012. Kannan har ett praktiskt filter som rensar vattnet från orenheter och kalk. Filtret tar bort lukt, missfärgning och minimerar kalkinnehållet i vattnet, så att vattnet är rent och smakar bättre. EM Vattenfilterkanna klar
 • EM77 termoskanna 0,5L Svart

  EM77 termoskanna 0,5L Svart
 • Collar mjölkkanna 0,5 L

  Collar mjölkkanna 0,5 L
 • Termoskanna Norman Foster

  Termoskanna Norman Foster
  Den eleganta och skulpturala Norman Foster kollektionen utökas med två nya termos i vackra grå färger. De nya Foster-termosarna har samma designspråk som de befintliga kannorna, men är tillverkade i BPA- och ftalatfri plast. Förutom kannans vipplock medföljer även ett skruvlock, vilket vi rekommenderar att du använder utomhus, t. ex. på picknick. Inuti är Foster termoskanna en klassisk termoskanna med glasinsats som håller kaffet eller teet varmt i flera timmar. Termoskannans botten kan skruvas av, vilket gör det möjligt att byta ut glasinsatsen om olyckan skulle vara framme och den går sönder. Detta förlänger kannans livslängd vilket är bra både för din plånbok och för miljön. Skapad av den världsberömda arkitekten Norman Foster. Fri från BPA och ftalater. Termoskannan är utrustad med en glasinsats som håller värmen.Botten kan tas av så att glasinsatsen kan bytas ut, vilket förlänger kannans livslängd
 • Theo Presskanna

  Theo Presskanna
  Theo presskanna från Stelton, formgiven av Francis Cayouette. En mattsvart kanna i stengods med blank glasyr och ett lock av bambu vilket ger kannan vackra kontraster. Theo presskanna har en integrerad droppfri pip i locket för att undvika onödigt spill. Presskannan har en invändig glasering som underlättar rengöring och den tål dessutom maskindisk.
 • Mjölkkanna Emma 0,3L

  Mjölkkanna Emma 0,3L
 • EM77 termoskanna 1L Röd

  EM77 termoskanna 1L Röd
 • EM77 termoskanna 1L Röd

  EM77 termoskanna 1L Röd
 • Stelton Emma Serveringskanna 2 liter Blå

  Stelton Emma Serveringskanna 2 liter Blå
  En snygg serveringskanna från Stelton. Serveringskannan Emma från Stelton skapar, med sin stiliga retrodesign, en härlig symbios mellan materialen rostfritt stål och bok. Denna kombination mellan det hårda stålet och det mjuka träet påminner om de klassiska danska stålkannorna från 19
 • Foster Termo Tekanna 1 L

  Foster Termo Tekanna 1 L
 • Termoskanna Norman Foster

  Termoskanna Norman Foster
  Den eleganta och skulpturala Norman Foster kollektionen utökas med två nya termos i vackra grå färger. De nya Foster-termosarna har samma designspråk som de befintliga kannorna, men är tillverkade i BPA- och ftalatfri plast. Förutom kannans vipplock medföljer även ett skruvlock, vilket vi rekommenderar att du använder utomhus, t. ex. på picknick. Inuti är Foster termoskanna en klassisk termoskanna med glasinsats som håller kaffet eller teet varmt i flera timmar. Termoskannans botten kan skruvas av, vilket gör det möjligt att byta ut glasinsatsen om olyckan skulle vara framme och den går sönder. Detta förlänger kannans livslängd vilket är bra både för din plånbok och för miljön. Skapad av den världsberömda arkitekten Norman Foster Fri från BPA och ftalater Termoskannan är utrustad med en glasinsats som håller värmen.Botten kan tas av så att glasinsatsen kan bytas ut, vilket förlänger kannans livslängd
 • Stelton Emma Serveringskanna 2 liter Grå

  Stelton Emma Serveringskanna 2 liter Grå
  En snygg serveringskanna från Stelton. Serveringskannan Emma från Stelton skapar, med sin stiliga retrodesign, en härlig symbios mellan materialen rostfritt stål och bok. Denna kombination mellan det hårda stålet och det mjuka träet påminner om de klassiska danska stålkannorna från 19
 • Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L, Grå

  Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L, Grå
  Den här termoskannan för kaffe kommer från Stelton, och är formgiven av HolmbäckNordentoft. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en estetiskt tilltalande design. Termoskannan är försedd med bekvämt handtag i bok, samt ett smidigt lock med smart klickfunktion som hjälper dig att öppna och stänga. Serien Emma har vunnit flera designpriser med sin stilrena och unika design, och produkterna är fina att kombinera med varandra.
 • EM77 Classic Termoskanna 1 L, Black

  EM77 Classic Termoskanna 1 L, Black
  EM77 Termoskanna från Stelton är formgiven av Erik Magnussen. Termoskannan är ett bra exempel på dansk design när den är som bäst, rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Det vippande locket tillåter servering med en hand, och du behöver aldrig fundera på om locket är öppet eller inte. Tack var vipplocket och skruvlocket blir kannan idealisk både att använda hemma och på utflykten. Passar för både varm och kall dryck.
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Presskanna EM

  Presskanna EM
 • EM77 Classic Termoskanna 1 L, Red

  EM77 Classic Termoskanna 1 L, Red
  EM77 Termoskanna från Stelton är formgiven av Erik Magnussen. Termoskannan är ett bra exempel på dansk design när den är som bäst, rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Det vippande locket tillåter servering med en hand, och du behöver aldrig fundera på om locket är öppet eller inte. Tack var vipplocket och skruvlocket blir kannan idealisk både att använda hemma och på utflykten. Passar för både varm och kall dryck.
 • Stelton Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L Blå

  Stelton Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L Blå
  Traditionellt och nyskapande på samma gång. Det är tanken med den nya Emma kaffe termosen från Stelton. Termoskroppen har en harmonisk form i rostfritt stål med en vacker blå högblank färg som skapar en trevlig ton-i-ton harmoni med resten av Emma serien. Bokträhandtaget ger kannan en nor
 • Vipplock till termoskanna EM77

  Vipplock till termoskanna EM77
  En reservdel till termoskannan EM77.
 • Presskanna EM

  Presskanna EM
 • Stelton Foster Termoskanna

  Stelton Foster Termoskanna
  Stelton är om något kända för deras tidlösa termoskannor och denna sprillans nya modell designad av Norman Foster är ännu en modern klassiker. Termoskannan har ett elegant utseende med sitt långa handtag och den skarpa droppfria hällpipen. Välj mellan färgerna ljusgrå eller svart som mat
 • Stelton Theo tekanna, 1,25 l, svart

  Stelton Theo tekanna, 1,25 l, svart
  Skapa lugn och ro med en tekannan från serien Theo. Vacker tekanna med elegant handtag i hållbar asiatisk bambu som passar utmärkt till din te-bjudning eller till en lugn stund i soffan.Theo serien har ett enkelt och stilrent formspråk.Attraktiv kombination av skandinavisk design och japansk te
 • Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Granit

  Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Granit
  Det är inte en slump att Stelton´s EM77 termoskanna är deras bäst sålda produkt någonsin. Kannans stilrena design kombinerat med en pålitlig funktionalitet gör den perfekt såväl på utflykten som hemma. Designad av den kända danska designern Erik Magnussen redan 1977, och fortfarande lik
 • Foster Termo Tekanna 1 L

  Foster Termo Tekanna 1 L
 • Stelton Flow karaff 1 liter

  Stelton Flow karaff 1 liter
  Flow karaffen från Stelton är skapad för att göra vår vardag lite vackrare.  Elegant formad i glas och avslutad med en glänsande kopparpropp gör Flow karaff, designad av Klaus Rath, till både funktionell och vacker. Karaffen passar utmärkt till såväl vin som vatten och rymmer 1
ilead