Termoskanna

En termoskanna håller drycken varm när du serverar kaffe, te eller varm choklad. Här har vi samlat snyggt designade termoskannor från bland annat Eva Solo och Stelton. En bra termokanna ska klara av att hålla värmen minst en till två timmar. Självklart kan de också användas för att servera och hålla dryck kall. Termos betyder ju bara att temperaturen ska vara konstant.

Populärt inom termoskanna

 • Termoskanna Ø 13x29 cm - Silver

  Termoskanna Ø 13x29 cm - Silver
 • Termoskanna Rosa 1L

  Termoskanna Rosa 1L
 • Bernadotte Termoskanna, 1 L

  Bernadotte Termoskanna, 1 L
  Bernadotte Termos från Georg Jensen, designad av Sigvard Bernadotte. Termosen är baserad på en design från 1938. Bernadotte Termos formgavs först som en kanna, men i modern tappning har man bevarat mycket från originalkannan och gjort så att gammalt möter nytt.Termosen rymmer 1 l och håller temperaturen 65 grader i upp till 12 timmar.
 • Grand Cru Termoskanna 1L svart

  Grand Cru Termoskanna 1L svart

Fler tips på termoskanna

 • Thimble Termoskanna 1 L, Svart

  Thimble Termoskanna 1 L, Svart
  Thimble är en funktionell och vacker termoskanna från Eva Solo som passar perfekt till både vardags och fest. Designen gör att den är 100% droppfri, samt att den är enkel att fylla på och hälla ur. Termoskannan rymmer en liter och håller både te och kaffe varmt i upp till sex timmar.
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Emma Termoskanna Te, 1 L, Blå

  Emma Termoskanna Te, 1 L, Blå
  Den här termoskannan för te kommer från Stelton, och är formgiven av HolmbäckNordentoft. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en estetiskt tilltalande design. Termoskannan är försedd med bekvämt handtag i bok, samt ett smidigt lock med smart klickfunktion som hjälper dig att öppna och stänga. Serien Emma har vunnit flera designpriser med sin stilrena och unika design, och produkterna är fina att kombinera med varandra.
 • Foster Termoskanna 1 L

  Foster Termoskanna 1 L
 • Termoskanna Emma 1 L

  Termoskanna Emma 1 L
  En tetermos tillverkad i rostfritt stål med en elegant högglanslack. Bokträhandtaget ger kannan en nordisk signatur och ett modernt och stilrent uttryck. Emma tetermos har ett inbyggt smartfilter - med en enkel vridning på kannans överdel får du teet att sluta dra, så nu kan du glömma bittert te och dropp från våta tepåsar.Den prisbelönta Emma-kollektionen förgyller vardagen med vackra produkter för trivsamma stunder. Känd för sina rena linjer och innovativa materialkombinationer med trä och stål har Emma blivit en sann designklassiker för vardagsbruk.
 • Thimble Termoskanna Pomegranate 1l

  Thimble Termoskanna Pomegranate 1l
 • Grand Cru Termoskanna 1L ljusgrå

  Grand Cru Termoskanna 1L ljusgrå
 • Termoskanna HOTTIE – Mumin 1 L

  Termoskanna HOTTIE – Mumin 1 L
  I samarbete med Mumintrollen lanserar RIG-TIG sin första kollektion med illustrationer från den världsberömda Muminvärlden, en familj med äventyrliga troll som bor i Mumindalen med sina vänner.Den svensktalande författaren och konstnären Tove Jansson, som växte upp i Finland, uppnådde världsberömmelse som skaparen av Mumin-berättelserna, skrivna och illustrerade mellan 1945 och 1980. Berättelserna om Mumintrollen och deras vänner har översatts till över femtio språk och de vita, trinda trollen med sina stora näsor älskas av människor i alla åldrar över hela världen.Målet för Ulrik Nordentoft, formgivaren bakom termoskannan HOTTIE, har varit att skapa en optimal vardagskanna i en modern tolkning av en gammaldags funktionell design. Filosofin bakom designen har därför varit ”enkla linjer”, där särskild vikt har lagts på en naturlig, okomplicerad övergång mellan kanna och pip. Inuti är HOTTIE en klassisk termoskanna med glasinsats som håller kaffet eller teet varmt i flera timmar. Termoskannans botten kan skruvas av, vilket gör det möjligt att byta ut glasinsatsen om olyckan skulle vara framme och den går sönder. Detta förlänger kannans livslängd vilket är bra både för din plånbok och för miljön.
 • EM77 Classic Termoskanna 0,5 L, Vit

  EM77 Classic Termoskanna 0,5 L, Vit
  Stelton termoskanna formgiven av Erik Magnussen. Den berömda Stelton-kanna är ett bra exempel på dansk design när den är som bäst. Rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Tack vare den unika vipp-konstruktionen behöver du inte fundera på om locket är öppet vid servering. När du lutar kannan öppnas locket automatiskt, när kannan rätas ut stängs det igen. Det medföljer även ett skruvlock som är användbart t ex vid picknicken för att förhindra att vätska läcker ut. Finns i olika färger!
 • Termoskanna Rise 1,0 l

  Termoskanna Rise 1,0 l
  Rise termoskanna har en enkel design och funktion. De dubbla väggarna ger en vakuumeffekt som håller kaffet eller teet varmt i flera timmar. Kannan är dessutom enkel att använda med en praktisk tryckknapp. Tryck en gång på locket för att öppna eller stänga den. Locket är lätt att ta av för att fylla eller rengöra kannan.
 • Kulan termoskanna blank vit, 0

  Kulan termoskanna blank vit, 0
 • Termoskanna Foster 1 L

  Termoskanna Foster 1 L
  En termoskanna i rostfritt stål ur serien Foster, designad av Norman Foster.
 • Termoskanna 1L Svart Plast

  Termoskanna 1L Svart Plast
 • Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L, Mörkblå

  Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L, Mörkblå
  Den här termoskannan för kaffe kommer från Stelton, och är formgiven av HolmbäckNordentoft. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en estetiskt tilltalande design. Termoskannan är försedd med bekvämt handtag i bok, samt ett smidigt lock med smart klickfunktion som hjälper dig att öppna och stänga. Serien Emma har vunnit flera designpriser med sin stilrena och unika design, och produkterna är fina att kombinera med varandra.
 • Emma termoskanna Kaffe 1,2L Svart

  Emma termoskanna Kaffe 1,2L Svart
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Termoskanna 1,0l

  Termoskanna 1,0l
 • Termoskanna Emma 1 L

  Termoskanna Emma 1 L
  En tetermos tillverkad i rostfritt stål med en elegant högglanslack. Bokträhandtaget ger kannan en nordisk signatur och ett modernt och stilrent uttryck. Emma tetermos har ett inbyggt smartfilter - med en enkel vridning på kannans överdel får du teet att sluta dra, så nu kan du glömma bittert te och dropp från våta tepåsar.Den prisbelönta Emma-kollektionen förgyller vardagen med vackra produkter för trivsamma stunder. Känd för sina rena linjer och innovativa materialkombinationer med trä och stål har Emma blivit en sann designklassiker för vardagsbruk.
 • Geo Termoskanna Turkos 1L

  Geo Termoskanna Turkos 1L
 • EM77 termoskanna 1L Röd

  EM77 termoskanna 1L Röd
 • Kulan Termoskanna Frostad Grönblå 0,94 liter

  Kulan Termoskanna Frostad Grönblå 0,94 liter
 • Termoskanna 1 L

  Termoskanna 1 L
  En termoskanna med en patenterad droppfri hällkrage. Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Hammershøi Termoskanna 1 L, Indigo

  Hammershøi Termoskanna 1 L, Indigo
  Hammershøi termoskanna från Kähler, formgiven av Hans-Christian Bauer. Denna termoskanna är ett exempel på vardagsdesign som klarar mycket mer än att bara servera och hålla drycken varm. Bjud på hemlagad varm choklad till eftermiddagens nybakade bullar, eller låt den dekorera kökshyllan.
 • Termoskanna 1L Röd

  Termoskanna 1L Röd
 • Kulan termoskanna frostad natu

  Kulan termoskanna frostad natu
 • Thimble Termoskanna Faded Green 1l

  Thimble Termoskanna Faded Green 1l
 • Vacuum Jug Termoskanna 1 L Berry Red

  Vacuum Jug Termoskanna 1 L Berry Red
 • Vacuum Jug Termoskanna 1 L Eucalyptus Green

  Vacuum Jug Termoskanna 1 L Eucalyptus Green
 • EM77 termoskanna 1L Svart

  EM77 termoskanna 1L Svart
 • EM77 Classic Termos, Extra Glas, 1L

  EM77 Classic Termos, Extra Glas, 1L
  Glasinsats till Termoskanna från Stelton. En reservdel för en liters-kanna och den befintliga skulle gå sönder.
 • EM77 termoskanna 1L Granitgrå

  EM77 termoskanna 1L Granitgrå
 • Geo Termoskanna Grå 1L

  Geo Termoskanna Grå 1L
 • Termoskanna HOTTIE, 1L

  Termoskanna HOTTIE, 1L
  Målet för Ulrik Nordentoft, formgivaren bakom termoskannan HOTTIE, har varit att skapa en optimal vardagskanna i en modern tolkning av en gammaldags funktionell design. Filosofin bakom designen har därför varit ”enkla linjer”, där särskild vikt har lagts på en naturlig, okomplicerad övergång mellan kanna och pip. Inuti är HOTTIE en klassisk termoskanna med glasinsats som håller kaffet eller teet varmt i flera timmar. Termoskannans botten kan skruvas av, vilket gör det möjligt att byta ut glasinsatsen om olyckan skulle vara framme och den går sönder. Detta förlänger kannans livslängd vilket är bra både för din plånbok och för miljön. Modern och funktionell design i eleganta färgkombinationer Termoskannan är utrustad med en glasinsats som håller värmen. Botten kan tas av så att glasinsatsen kan bytas ut, vilket förlänger kannans livslängd.
 • Termoskanna Emma 1 L

  Termoskanna Emma 1 L
  En tetermos tillverkad i rostfritt stål med en elegant högglanslack. Bokträhandtaget ger kannan en nordisk signatur och ett modernt och stilrent uttryck. Emma tetermos har ett inbyggt smartfilter - med en enkel vridning på kannans överdel får du teet att sluta dra, så nu kan du glömma bittert te och dropp från våta tepåsar.Den prisbelönta Emma-kollektionen förgyller vardagen med vackra produkter för trivsamma stunder. Känd för sina rena linjer och innovativa materialkombinationer med trä och stål har Emma blivit en sann designklassiker för vardagsbruk.
 • Skruvlock till termoskanna

  Skruvlock till termoskanna
 • Termoskanna Matt Vit 1L

  Termoskanna Matt Vit 1L
 • EM77 Classic Termoskanna 1 L, Black

  EM77 Classic Termoskanna 1 L, Black
  EM77 Termoskanna från Stelton är formgiven av Erik Magnussen. Termoskannan är ett bra exempel på dansk design när den är som bäst, rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Det vippande locket tillåter servering med en hand, och du behöver aldrig fundera på om locket är öppet eller inte. Tack var vipplocket och skruvlocket blir kannan idealisk både att använda hemma och på utflykten. Passar för både varm och kall dryck.
 • EM77 termoskanna 1L Ljusgrå

  EM77 termoskanna 1L Ljusgrå
 • EM77 termoskanna 1 liter Rostfritt Stål

  EM77 termoskanna 1 liter Rostfritt Stål
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Bernadotte Termokanna 1L Rostfritt Stål

  Bernadotte Termokanna 1L Rostfritt Stål
 • Emma termoskanna te 1L Grå

  Emma termoskanna te 1L Grå
 • EM77 termoskanna 0,5L Vit

  EM77 termoskanna 0,5L Vit
 • Foster Termoskanna 1 L

  Foster Termoskanna 1 L
 • Termoskanna

  Termoskanna
  En droppfri termoskanna med hällkrage i rostfritt stål. Prisbelönt koncept. Låg tyngdpunkt gör att den står stabilt.
 • Termoskanna Stål 1L

  Termoskanna Stål 1L
 • Emma Termoskanna Te 1 L, Matt Grå

  Emma Termoskanna Te 1 L, Matt Grå
  Den här termoskannan för te kommer från Stelton, och är formgiven av HolmbäckNordentoft. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en estetiskt tilltalande design. Termoskannan är försedd med bekvämt handtag i bok, samt ett smidigt lock med smart klickfunktion som hjälper dig att öppna och stänga. Serien Emma har vunnit flera designpriser med sin stilrena och unika design, och produkterna är fina att kombinera med varandra.
 • Termoskanna 1L Svart

  Termoskanna 1L Svart
 • Vipplock till termoskanna EM77

  Vipplock till termoskanna EM77
  En reservdel till termoskannan EM77.
 • Rise Termoskanna Svart 1l

  Rise Termoskanna Svart 1l
 • Termoskanna 1L Midnight Blå

  Termoskanna 1L Midnight Blå
 • Geo Termoskanna Svart 1L

  Geo Termoskanna Svart 1L
ilead