Glas och porslin » Kannor » Termoskanna

Märken på termoskanna:

Termoskanna

En termoskanna håller drycken varm när du serverar kaffe, te eller varm choklad. Här har vi samlat snyggt designade termoskannor från bland annat Eva Solo och Stelton. En bra termokanna ska klara av att hålla värmen minst en till två timmar. Självklart kan de också användas för att servera och hålla dryck kall. Termos betyder ju bara att temperaturen ska vara konstant.

Populärt inom termoskanna

Fler tips på termoskanna

 • Kulan termoskanna frostad vit 0,94 liter

 • Bernadotte Termoskanna, 0,8 L

  Bernadotte Termos från Georg Jensen, designad av Sigvard Bernadotte. Termosen är baserad på en design från 1938. Bernadotte Termos formgavs först som en kanna, men i modern tappning har man bevarat mycket från originalkannan och gjort så att gammalt möter nytt.Termosen rymmer 1 l och håller temperaturen 65 grader i upp till 12 timmar.
 • Bastian Termoskanna Ole Palsby 1 L Vit

  Termoskanna i plast från Bastian. Kannan rymmer 1 liter.
 • Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Lime

  Den klassiska termoskannan från Stelton designades av Erik Magnusen och lanserades redan 1977. Termosen har vunnit flera priser för sin design där Erik Magnusen fick inpirationen till termosen från Arne Jacobsens serie Cylinda. Denna termoskanna rymmer 1 liter och har en härlig limegrön färg som blir en vacker färgklick i hemmet. Termoskannan har ett praktiskt vipplock som öppnas när du häller för att sedan stängas igen så kaffet håller sig varmt samt ett skruvlock om du vill ta med termosen på utflykten. Använd termoskannan till varma drycker såsom kaffe eller varm choklad och servera gästerna ur den eleganta kannan. Termoskannan finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Termoskanna Grey 1 liter

 • Eva Solo Termoskanna 1 L Rostfritt Stål

  Denna termoskannan i borstat, rostfritt stål är robust med en insats i rostfritt stål. Den är utformad med en stabil tyngdpunkt och ett behagligt handtag i plast. Det är enkelt att både fylla på och hälla ur. Ståltermoskannans vakuumeffekt gör att den håller värmen länge och den praktiska hällkragen gör att kannan är 100 % droppfri. Lättdiskad. Tillverkad i borstat rostfritt stål och plast. Kannan rymmer 1 l.
 • Eva Solo serving termoskanna, svart, 1 l

  Patenterad droppfri hällkrage. Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Grand Cru Termoskanna 1,0 l röd

 • EM77 Classic Termoskanna 1 L, Lime

  Erik Magnussens berömda kanna är ett bra exempel på dansk design när den är som bäst.Rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Tack vare den unika vipp-konstruktionen behöver du inte fundera på om locket är öppet vid servering. När du lutar kannan öppnas locket automatiskt, när kannan rätas ut stängs det igen. Det medföljer även ett skruvlock som är användbart t ex vid picknicken för att förhindra att vätska läcker ut.
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Marinblå

  Marinblå termoskanna från Eva Solo. Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Så väl Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Geo Termoskanna Turkos 1 L

 • Emma Termoskanna Te 1 L, Grå

  Emma termoskanna från Stelton formgiven av HolmbäckNordentoft. Ett nytt tillskott till Steltons termosfamilj med en ny fräsch design. Här har vi en termos som vidhåller Steltons kända kvalité samtidigt som den kommer med ny form och storlek. Termosen finns i flera färger och för kaffe och te, det finns även en vattenkokare i samma serie.
 • Alfi Kulan Termoskanna Natur Frostad 0.94 L

  Tidlöst snygg kanna med dubbelinsats av härdat vakuumglas som ser till att dina varma drycker håller sig varma i upp till 12 timmar - och kalla drycker kalla upp till 24! Det praktiska skruvlocket i kombination med det ergonomiska handtaget gör den lekande lätt att använda. Kannan är dessutom enkel att rengöra. Alfis Kulan formgavs för 30 år sedan av den danske designers Ole Palsby och har sedan dess vunnit ett antal priser. Kannan finns tillgänglig i flera färger, både blanka och frostade.
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Warm Grey

  Den här varmgrå termoskannan från Eva Solo lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Den har bland annat utsetts till segrare i ett tyskt test tack vare sin design och funktionalitet. Den är 100 % droppfri, lätt att hälla upp ur och håller kylan eller värmen effektivt. Kannan har dessutom en låg tyngdpunkt så att den står stabilt på bordet, och glasinsatsen inuti kan bytas ut. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Stelton EM77 Termoskanna 1 L Dark Forest

  Steltons designikon EM77 termoskanna är nästan ett måste att ha hemma. Erik Magnussen formgav denna kanna 1977 och med den stilrena desingen, fortfarande en favorit bland många. Termoskannan har det smarta vipp-locket som inte behöver skruvas av och på. Du bara häller och locket öppnas och stängs automatiskt. Ett vanligt lock medföljer för att enklare kunna ta med dig kannan till exempelvis en picnic.Diameter: 10.5 cmHöjd: 30 cm
 • EM77 Classic Termos, Stål, 1L

  Stelton termoskanna formgiven av Erik Magnussen. Den berömda Stelton-kanna är ett bra exempel på dansk design när den är som bäst. Rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Tack vare den unika vipp-konstruktionen behöver du inte fundera på om locket är öppet vid servering. När du lutar kannan öppnas locket automatiskt, när kannan rätas ut stängs det igen. Det medföljer även ett skruvlock som är användbart t ex vid picknicken för att förhindra att vätska läcker ut. Finns i olika färger!
 • Geo Termoskanna Grå 1 L

 • Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Svart

  Den klassiska termoskannan från Stelton designades av Erik Magnusen och lanserades redan 1977. Termosen har vunnit flera priser för sin design där Erik Magnusen fick inpirationen till termosen från Arne Jacobsens serie Cylinda. Denna termoskanna rymmer 1 liter och är elegant svart som gör den lätt att passa in i hemmet. Termoskannan har ett praktiskt vipplock som öppnas när du häller för att sedan stängas igen så kaffet håller sig varmt samt ett skruvlock om du vill ta med termosen på utflykten. Använd termoskannan till varma drycker såsom kaffe eller varm choklad och servera gästerna ur den eleganta kannan. Termoskannan finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Silver

  Den klassiska termoskannan från Stelton designades av Erik Magnusen och lanserades redan 1977. Termosen har vunnit flera priser för sin design där Erik Magnusen fick inpirationen till termosen från Arne Jacobsens serie Cylinda. Denna termoskanna rymmer 1 liter och har en modern silverfärgad kanna med svarta plastdetaljer. Termoskannan har ett praktiskt vipplock som öppnas när du häller för att sedan stängas igen så kaffet håller sig varmt samt ett skruvlock om du vill ta med termosen på utflykten. Använd termoskannan till varma drycker såsom kaffe eller varm choklad och servera gästerna ur den eleganta kannan. Termoskannan finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Eva Solo Termoskanna Vit 1L

  Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Termoskanna Te stål

 • Termoskanna Vit 1 liter

 • Stelton EM77 Termoskanna 1 L Ljusgrå

  Steltons designikon EM77 termoskanna är nästan ett måste att ha hemma. Erik Magnussen formgav denna kanna 1977 och med den stilrena desingen, fortfarande en favorit bland många. Termoskannan har det smarta vipp-locket som inte behöver skruvas av och på. Du bara häller och locket öppnas och stängs automatiskt. Ett vanligt lock medföljer för att enklare kunna ta med dig kannan till exempelvis en picnic.Diameter: 10.5 cmHöjd: 30 cm
 • Grand Cru Termoskanna 1,0 l svart

 • Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Aqua Petrol

  I färgen Aqua Petrol är detta den klassiska termoskannan från Stelton designades av Erik Magnusen och lanserades redan 1977. Termosen har vunnit flera priser för sin design där Erik Magnusen fick inpirationen till termosen från Arne Jacobsens serie Cylinda. Denna termoskanna rymmer 1 liter och har en härlig röd färg som blir en vacker färgklick i hemmet. Termoskannan har ett praktiskt vipplock som öppnas när du häller för att sedan stängas igen så kaffet håller sig varmt samt ett skruvlock om du vill ta med termosen på utflykten. Använd termoskannan till varma drycker såsom kaffe eller varm choklad och servera gästerna ur den eleganta kannan. Termoskannan finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Kulan termoskanna frostad indigoblå 0,94 liter

 • Stelton Emma Termoskanna Te 1 L Grå

  Traditionell termoskanna för te. Kannan är skapad i rostfritt stål har en vacker blå högblank färg och handtag i bok, vilket skapar en delikat ton - i-ton harmoni med resten av Emma -serien. Den enkla och minimalistiska designen ger frid till bordet och ögat. Termosen har en stålinsats och ett praktisk lock som gör termoskannan lätt att använda.
 • BEAK Termokanna 1L Rostfritt Stål

 • Classic termoskanna 1 liter - abs vit

  Steltons serie Classic är designad för enkelhet och funktionalitet utan att för den sakens skull förlora stil.
 • Alfi Termoskanna Kulan 0.94 L Frostad Grafitgrå

  Denna klassiska kanna formgav år 1985 av Ole Palsby och är än idag en av världens mest sålda termoskannor. Kannan rymmer 0,94 liter och klarar att hålla innehållet kallt eller varmt under en längre tid tack vare att klotet har en geometrisk form som har stört volym i relation till ytan. Termoskannan har AlfiDur-insats med dubbla väggar som verkar isolerande och har ett härdat vakuumglas. Varma vätskor håller värmen i 12 timmar och kalla vätskor är kylda i 24 timmar.
 • Kulan termoskanna blank röd 0,94 liter

 • EM77 Classic Termoskanna 1 L, Lavendel

  Classic termoskanna från Stelton, formgiven av Erik Magnussen. Den berömda Stelton-kannan är ett bra exempel på dansk design när den är som bäst. Rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet.
 • EM77 termoskanna 1 liter Lavendel

 • EM77 Classic Termoskanna 1 L, Soft Black

  Stelton termoskanna formgiven av Erik Magnussen. Den berömda Stelton-kanna är ett bra exempel på dansk design när den är som bäst. Rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Tack vare den unika vipp-konstruktionen behöver du inte fundera på om locket är öppet vid servering. När du lutar kannan öppnas locket automatiskt, när kannan rätas ut stängs det igen. Det medföljer även ett skruvlock som är användbart t ex vid picknicken för att förhindra att vätska läcker ut. Finns i olika färger!
 • Eva Solo serving termoskanna, vit, 1 l

  Patenterad droppfri hällkrage. Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Termosflaska, Blå

  Termosflaska, Blå från Design Letters
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Matt White

  Termoskannan passar perfekt för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Hällkragen är droppfri och patenterad. Termoskannan är både stilren och praktisk, rymmer 1 liter och finns i flera olika färger. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Eva Solo Globe Termoskanna 1 L Blå

  Termoskannans form är inspirerad av globen, och tyngdfördelningen ger en perfekt serveringsrörelse. Hällkragen gör serveringen helt droppfri och du slipper fläckar på duken. Termoskannan har en långvarig effekt och passar till både varmt och kallt innehåll. Kannans breda övre öppning gör den enkel att fylla. Termoskannan är lätt att rengöra och har en utbytbar glasinsats.
 • Grind & Brew Thermal Kaffebryggare med Kvarn och Timer, Termoskanna

 • Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Warm Maroon

  I färgen Warm Maroon är detta den klassiska termoskannan från Stelton designades av Erik Magnusen och lanserades redan 1977. Termosen har vunnit flera priser för sin design där Erik Magnusen fick inpirationen till termosen från Arne Jacobsens serie Cylinda. Denna termoskanna rymmer 1 liter och har en härlig röd färg som blir en vacker färgklick i hemmet. Termoskannan har ett praktiskt vipplock som öppnas när du häller för att sedan stängas igen så kaffet håller sig varmt samt ett skruvlock om du vill ta med termosen på utflykten. Använd termoskannan till varma drycker såsom kaffe eller varm choklad och servera gästerna ur den eleganta kannan. Termoskannan finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Matt Grå

  Patenterad droppfri hällkrage. Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Alfi Kulan Termoskanna Röd Blank 0.94 L

  Tidlöst snygg kanna med dubbelinsats av härdat vakuumglas som ser till att dina varma drycker håller sig varma i upp till 12 timmar - och kalla drycker kalla upp till 24! Det praktiska skruvlocket i kombination med det ergonomiska handtaget gör den lekande lätt att använda. Kannan är dessutom enkel att rengöra. Alfis Kulan formgavs för 30 år sedan av den danske designers Ole Palsby och har sedan dess vunnit ett antal priser. Kannan finns tillgänglig i flera färger, både blanka och frostade.
 • Rosendahl Penta Termoskanna 1L Svart

  En stilren svart termoskanna från Rosendahl i häftig geometrisk design. Kannan är tillverkad med en välutvecklad isolering som håller drycken varm under lång tid. Dessutom är kannan utrustad med en knapp på locket för att släppa ut så lite värme som möjligt vid servering. Termosen tål ej att diskas i maskin.
 • Kulan Termoskanna Stål 0,94 L

 • Stelton EM77 Classic Termoskanna EM77 Classic 0.5 L Rostfritt Stål

  Termoskannan är klassisk och samtidigt elegant med dess design. Med denna kanna passar det utmärkt att servera kaffe eller annan varm dryck vid alla tillfällen. Kannan är tillverkad i rostfritt stål.
 • Geo Termoskanna Röd 1 L

 • EM77 termoskanna 1 L, brun

  Fri från BPA och ftalater. FDA-godkänd.
 • Termoskanna PELAGO

 • EM77 Termoskanna 1 L, warm maroon

  .
 • Grand Cru Termoskanna 1,0 l vit

 • Bernadotte Termoskanna, 1 L

  Bernadotte Termos från Georg Jensen, designad av Sigvard Bernadotte. Termosen är baserad på en design från 1938. Bernadotte Termos formgavs först som en kanna, men i modern tappning har man bevarat mycket från originalkannan och gjort så att gammalt möter nytt.Termosen rymmer 1 l och håller temperaturen 65 grader i upp till 12 timmar.