Termoskanna

Snygg kaffetermos

En termoskanna håller drycken varm när du serverar kaffe, te eller varm choklad. Här har vi samlat snyggt designade termoskannor från bland annat Eva Solo och klassisk kaffetermos från Stelton.

En bra termoskanna ska klara av att hålla värmen minst en till två timmar. Självklart kan de också användas för att servera kall dryck, varma sommardagar. Termos betyder ju att temperaturen ska vara konstant.

Populärt inom termoskanna

Fler tips på termoskanna

 • Amphora Termoskanna Kaffe 1 l. Vit

  Amphora Termoskanna Kaffe 1 l. Vit
 • Rise Termoskanna Vit 1l

  Rise Termoskanna Vit 1l
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • EM77 Termoskanna, 1 l. Vit

  EM77 Termoskanna, 1 l. Vit
 • Georg Jensen Bernadotte Termoskanna Krompläterat 1 L - Termosar Rostfritt Stål - 10019755

  Georg Jensen Bernadotte Termoskanna Krompläterat 1 L - Termosar Rostfritt Stål - 10019755
  Exklusiv termoskanna med tidlös premiumkvalitet i krompläterat rostfritt stål. Droppfri tryckknapp för optimal användarupplevelse. Välj mellan olika storlekar. Designad av Sigvard Bernadotte. Bra att veta om Bernadotte termoskanna - Ingår i serien Bernadotte.- Originaldesign från 1938.- Tillverkad av rostfritt stål.- Krompläterad.- Praktisk, droppfri tryckknapp.- Tålig insats i rostfritt stål.- Håller värme upp till 6 timmar.- Termoskannan kommer i olika storlekar. Hur bör du ta hand om termoskannan?- Handdisk rekommenderas.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn. Vi har valt ut Rostfritt Stål Termosar i Rostfritt stål från Georg Jensen med stor omsorg.
 • Termoskanna Amphora Kaffe

  Termoskanna Amphora Kaffe
  Både formen och namnet Amphora, är inspirerat från de forntida grekiska lerkrukorna, som användes för att lagra och transportera olja och vin. Formen, med den runda kroppen och de distinkta axlarna, har inspirerat designern genom århundradena. Amforas designspråk betonas i en kombination av färgen och materialens glansiga yta. Inuti är Amphora termoskanna en klassisk termoskanna med glasinsats som håller kaffet eller teet varmt i flera timmar. Termoskannans botten kan skruvas av, vilket gör det möjligt att byta ut glasinsatsen om olyckan skulle vara framme och den går sönder. Detta förlänger kannans livs¬längd vilket är bra både för din plånbok och för miljön. Termoskannan är utrustad med en glasinsats som håller värmen. Botten kan tas av så att glasinsatsen kan bytas ut, vilket förlänger kannans livslängd. Fri från BPA och ftalater
 • Adagio Kaffebryggare med Termoskanna

  Adagio Kaffebryggare med Termoskanna
 • Emma Termoskanna, te - 1 l. - Svart

  Emma Termoskanna, te - 1 l. - Svart
 • EM77 Termoskanna, 0.5 l. Svart

  EM77 Termoskanna, 0.5 l. Svart
 • Grand Cru Termoskanna 1L röd

  Grand Cru Termoskanna 1L röd
 • Termoskanna Emma 1,2 L

  Termoskanna Emma 1,2 L
  En kaffetermos tillverkad i rostfritt stål med en elegant högglanslack. Bokträhandtaget ger kannan en nordisk signatur och ett modernt och stilrent uttryck. Emma kaffetermos är lätt att hantera - kannan öpnnas och stängs med ett enkelt klick på locket.Den prisbelönta Emma-kollektionen förgyller vardagen med vackra produkter för trivsamma stunder. Känd för sina rena linjer och innovativa materialkombinationer med trä och stål har Emma blivit en sann designklassiker för vardagsbruk.
 • Stelton Em77 Classic Termoskanna 1 L Mattsvart - Termosar Plast Matt Svart - 931

  Stelton Em77 Classic Termoskanna 1 L Mattsvart - Termosar Plast Matt Svart - 931
  EM77 Classic termoskanna från Stelton med elegant, skandinavisk design med tätslutande, vippbart lock för enkel användning. Den har högkvalitativt material med bekvämt handtag på sidan. Välj mellan olika färger. Designad av Erik Magnussen. Bra att veta om EM77 Classic termoskanna - Elegant, skandinavisk design.- Finns även som vattenkokare.- Vippbart lock.- Bekvämt handtag.- Ingår i serien Classic.- Termoskannan finns i olika färgval.- Tillverkad av plast och glas.- Höjd: 300 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.- Diameter: 105 mm. Hur bör du ta hand om termoskannan?- Rengör med en fuktig trasa.- Skölj av med vatten. Vi har valt ut Matt Svart Termosar i Plast från Stelton med stor omsorg.
 • Termoskanna 1 l stål matt

  Termoskanna 1 l stål matt
 • GC Termoskanna 1,0 l stål

  GC Termoskanna 1,0 l stål
 • Georg Jensen Bernadotte Lock Med Tryckknapp - Termosar Rostfritt Stål - 10019161

  Georg Jensen Bernadotte Lock Med Tryckknapp - Termosar Rostfritt Stål - 10019161
  Bernadotte lock från Georg Jensen med en klassisk design i rostfritt stål med en dropfri tryckknapp. Vi har valt ut Rostfritt Stål Termosar i Rostfritt stål från Georg Jensen med stor omsorg.
 • Hay Mono Termosflaska 0,9 l Cappuccino - Termosar Rostfritt Stål Cappuccino - 541208

  Hay Mono Termosflaska 0,9 l Cappuccino - Termosar Rostfritt Stål Cappuccino - 541208
  Mono termosflaska från Hay med en stilren, modern design både för varma och kalla drycker. Den är tillverkad av rostfritt stål med en praktisk, bred öppning och har ett lock i plast med ett användbart handtag för att ta med när du är på språng. Formgiven av HAY. Bra att veta om Mono termosflaska - Både för varma och kalla drycker.- Termosflaskan kommer i olika storlekar.- Termosflaskan kommer i olika färger.- Användbart handtag.- Extra bred öppning. Hur bör du ta hand om termosflaskan?- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Cappuccino Termosar i Rostfritt stål från Hay med stor omsorg.
 • Thimble termoskanna 1,0l Rose Quartz

  Thimble termoskanna 1,0l Rose Quartz
 • Termoskanna 1,0l Rose quartz

  Termoskanna 1,0l Rose quartz
 • Termoskanna Emma 1 L

  Termoskanna Emma 1 L
  En tetermos tillverkad i rostfritt stål med en elegant högglanslack. Bokträhandtaget ger kannan en nordisk signatur och ett modernt och stilrent uttryck. Emma tetermos har ett inbyggt smartfilter - med en enkel vridning på kannans överdel får du teet att sluta dra, så nu kan du glömma bittert te och dropp från våta tepåsar.Den prisbelönta Emma-kollektionen förgyller vardagen med vackra produkter för trivsamma stunder. Känd för sina rena linjer och innovativa materialkombinationer med trä och stål har Emma blivit en sann designklassiker för vardagsbruk.
 • Termoskanna svart 1 liter

  Termoskanna svart 1 liter
  En riktigt bra termoskanna.
 • Amphora Termoskanna Te 1 l. Svart

  Amphora Termoskanna Te 1 l. Svart
 • Thimble termoskanna 1,0l Rose Quartz

  Thimble termoskanna 1,0l Rose Quartz
 • Termoskanna EM77 1 l. - dusty blue

  Termoskanna EM77 1 l. - dusty blue
  EM77 termoskannan är en världsberömd designikon tillverkad i Danmark sedan 1977 och har tillverkats i mer än 100 olika färger. Den snygga termoskannan är en kombination av perfekt form och funktionalitet och den är idag representerad på designmuseer världen över. Inuti har EM77 en glasinsats som håller vätskan varm eller kallt i flera timmar. EM77 är designad för att hålla en livstid, så alla delar kan bytas ut om de skulle gå sönder. På detta sätt förlängs kannans livslängd till förmån för miljön. Det medföljer ett unik vipplock och ett skruvlock, som fungerar perfekt för utflykter eller picknick utomhus. ƱTillverkad i Danmark sedan 1977 ƱAlla delar i EM77 finns som reservdelar så att kannans livslängd förlängs ƱUnik och praktiskt vipplock ƱFri från BPA och ftalaterƱ Vinnare av många designprise
 • Glasinsats till termoskanna Amphora Te

  Glasinsats till termoskanna Amphora Te
  Glasinsats till termoskanna Amphora Te
 • Termoskanna 1,0l Violet blue

  Termoskanna 1,0l Violet blue
 • Packning till termoskanna Amphora

  Packning till termoskanna Amphora
  Packning till termoskanna Amphora
 • Termoskanna Matt Vit 1L

  Termoskanna Matt Vit 1L
 • Termoskanna 1,0l Rose quartz

  Termoskanna 1,0l Rose quartz
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  När Erik Magnussens ikoniska termoskanna EM77 lanserades 1977 varden i stål och idag 40 år senare är den fortfarande aktuell och populär.Genom åren har EM77 lanserats i en bred färgskala. Förutom detpatenterade vipplocket medföljer även ett skruvlock, vilket vi rekommenderaratt du använder utomhus, t. ex. på picknick. Färgvalet fördenna vår är inspirerat från den här tid på året i naturen . De ljusa ochpositiva färgerna kännetecknar färgpaletten och med inspiration frånde vilda blommorna i diket, såsom lupiner och blåklocka.Ʊ Patenterat och praktiskt vipplockƱ Fri från BPA och ftalaterƱ Vinnare av många designpriser
 • Amphora Termoskanna Te, 1 l. Vit

  Amphora Termoskanna Te, 1 l. Vit
 • Termoskanna

  Termoskanna
  En droppfri termoskanna med hällkrage i rostfritt stål. Prisbelönt koncept. Låg tyngdpunkt gör att den står stabilt.
 • EM77 Termoskanna, 0.5 l. Vit

  EM77 Termoskanna, 0.5 l. Vit
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Reservdel Till Termoskanna Mint - Termosar Plast Mint - 27112

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Reservdel Till Termoskanna Mint - Termosar Plast Mint - 27112
  Stilig reservdel med en smart tryckknapp. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Grand Cru reservdel - Ingår i serien Grand Cru.- Kombinera reservdelen med en matchande Grand Cru termoskanna från Rosendahl.- Termoskanna säljs separat.- Tryckknapp på toppen.- Reservdelen finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om reservdelen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Mint Termosar i Plast från Rosendahl Copenhagen med stor omsorg.
 • Georg Jensen Helix Termokanna 1 L - Termosar Rostfritt Stål - 10015895

  Georg Jensen Helix Termokanna 1 L - Termosar Rostfritt Stål - 10015895
  Med kollektionen Helix från Georg Jensen serverar du kaffe och te med skandinavisk minimalism och elegans. Helix termokanna håller kaffe vramt och iste kallt med dubbla lager rostfritt stål. En särskild beläggning på insidan motverkar att olika drycker tar smak av varandra. Håller värme eller kyla i upp till 6 timmar. Tillverkad av blankpolerat rostfritt stål. Tål maskindisk. Vi har valt ut Termosar i Rostfritt stål från Georg Jensen med stor omsorg.
 • Kähler Hammershøi Termoskanna 1 L Indigo - Termosar Benporslin Indigo - 693102

  Kähler Hammershøi Termoskanna 1 L Indigo - Termosar Benporslin Indigo - 693102
  Hammershøi termoskanna från Kähler, formgiven av Hans-Christian Bauer. Denna termoskanna är ett exempel på vardagsdesign som klarar mycket mer än att bara servera och hålla drycken varm. Bjud på hemlagad varm choklad till eftermiddagens nybakade bullar, eller låt den dekorera kökshyllan. Vi har valt ut Indigo Termosar i Benporslin från Kähler med stor omsorg.
 • Kähler Hammershøi Termoskanna 1 L Vit - Termosar Benporslin Vit - 693100

  Kähler Hammershøi Termoskanna 1 L Vit - Termosar Benporslin Vit - 693100
  Hammershøi termoskanna från Kähler, formgiven av Hans-Christian Bauer. Denna termoskanna är ett exempel på vardagsdesign som klarar mycket mer än att bara servera och hålla drycken varm. Bjud på hemlagad varm choklad till eftermiddagens nybakade bullar, eller låt den dekorera kökshyllan. Vi har valt ut Vit Termosar i Benporslin från Kähler med stor omsorg.
 • Termoskanna 1L

  Termoskanna 1L
 • Stelton Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L Matt Grå - Termosar Bok Matt Grå - x-200-8

  Stelton Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L Matt Grå - Termosar Bok Matt Grå - x-200-8
  Den här termoskannan för kaffe kommer från Stelton, och är formgiven av HolmbäckNordentoft. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en estetiskt tilltalande design. Termoskannan är försedd med bekvämt handtag i bok, samt ett smidigt lock med smart klickfunktion som hjälper dig att öppna och stänga. Serien Emma har vunnit flera designpriser med sin stilrena och unika design, och produkterna är fina att kombinera med varandra. Vi har valt ut Matt Grå Termosar i Bok från Stelton med stor omsorg.
 • Rise Termoskanna 1l Beige

  Rise Termoskanna 1l Beige
 • EM77 Termoskanna, 1 l. Cloud

  EM77 Termoskanna, 1 l. Cloud
 • Termoskanna Mud Singles

  Termoskanna Mud Singles
 • Termoskanna 1L Röd

  Termoskanna 1L Röd
 • Glasinsats till termoskanna Amphora Kaffe

  Glasinsats till termoskanna Amphora Kaffe
  Glasinsats till termoskanna Amphora Kaffe
 • Glassinsats Amphora Termoskanna

  Glassinsats Amphora Termoskanna
 • Silhouette Termoskanna 1l Rose quartz

  Silhouette Termoskanna 1l Rose quartz
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Termoskanna Rise 1,0 l

  Termoskanna Rise 1,0 l
  Rise termoskanna har en enkel design och funktion. De dubbla väggarna ger en vakuumeffekt som håller kaffet eller teet varmt i flera timmar. Kannan är dessutom enkel att använda med en praktisk tryckknapp. Tryck en gång på locket för att öppna eller stänga den. Locket är lätt att ta av för att fylla eller rengöra kannan.
 • Termoskanna Mud Singles

  Termoskanna Mud Singles
 • Foster Termoskanna, 1 l. Ljusgrå

  Foster Termoskanna, 1 l. Ljusgrå
 • Zone Denmark Termoskanna Soft Grey Singles

  Zone Denmark Termoskanna Soft Grey Singles
 • EM77 Termoskanna 1l Borstad mässing

  EM77 Termoskanna 1l Borstad mässing
ilead