Termoskanna

En termoskanna håller drycken varm när du serverar kaffe, te eller varm choklad. Här har vi samlat snyggt designade termoskannor från bland annat Eva Solo och Stelton. En bra termokanna ska klara av att hålla värmen minst en till två timmar. Självklart kan de också användas för att servera och hålla dryck kall. Termos betyder ju bara att temperaturen ska vara konstant.

Populärt inom termoskanna

 • Termoskanna Ø 13x29 cm - Silver

  Termoskanna Ø 13x29 cm - Silver
 • Kulan termoskanna frostad indigoblå 0,94L

  Kulan termoskanna frostad indigoblå 0,94L
 • Eva Solo Termoskanna Svart 1L

  Eva Solo Termoskanna Svart 1L
  Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning.Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Globe termoskanna vit, 1L

  Globe termoskanna vit, 1L
  .

Fler tips på termoskanna

 • Termoskanna 1 L, rostfritt stål

  Termoskanna 1 L, rostfritt stål
  Termoskannan i borstat, rostfritt stål är robust med en insats i rostfritt stål och är utformad med en stabil tyngdpunkt och ett behagligt handtag i plast. Den är enkel att både fylla på och hälla ur.Ståltermoskannans vakuumeffekt gör att den håller värmen länge och den praktiska hällkragen gör att kannan är 100 % droppfri. Droppfri med hällkrage i rostfritt stålPrisbelönt konceptLåg tyngdpunkt gör att den står stabilt
 • EM77 Classic Termoskanna 1 L, Slate

  EM77 Classic Termoskanna 1 L, Slate
  Stelton termoskanna formgiven av Erik Magnussen. Den berömda Stelton-kanna är ett bra exempel på dansk design när den är som bäst. Rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Tack vare den unika vipp-konstruktionen behöver du inte fundera på om locket är öppet vid servering. När du lutar kannan öppnas locket automatiskt, när kannan rätas ut stängs det igen. Det medföljer även ett skruvlock som är användbart t ex vid picknicken för att förhindra att vätska läcker ut. Finns i olika färger!
 • EM77 Termoskanna 1 l - Black

  EM77 Termoskanna 1 l - Black
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Matt Grå

  Eva Solo Termoskanna 1 L Matt Grå
  Patenterad droppfri hällkrage. Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Termoskanna Mintgrön 1L

  Termoskanna Mintgrön 1L
 • Thimble Termoskanna 1 L, Svart

  Thimble Termoskanna 1 L, Svart
  Thimble är en funktionell och vacker termoskanna från Eva Solo som passar perfekt till både vardags och fest. Designen gör att den är 100% droppfri, samt att den är enkel att fylla på och hälla ur. Termoskannan rymmer en liter och håller både te och kaffe varmt i upp till sex timmar.
 • EM77 termoskanna 1L Dusty Green

  EM77 termoskanna 1L Dusty Green
 • Alfi Termoskanna Kulan 0.94 L Frostad Grafitgrå

  Alfi Termoskanna Kulan 0.94 L Frostad Grafitgrå
  Denna klassiska kanna formgav år 1985 av Ole Palsby och är än idag en av världens mest sålda termoskannor. Kannan rymmer 0,94 liter och klarar att hålla innehållet kallt eller varmt under en längre tid tack vare att klotet har en geometrisk form som har stört volym i relation till ytan. Termoskannan har AlfiDur-insats med dubbla väggar som verkar isolerande och har ett härdat vakuumglas. Varma vätskor håller värmen i 12 timmar och kalla vätskor är kylda i 24 timmar.
 • Stelton Emma Termoskanna Te 1 L Grå

  Stelton Emma Termoskanna Te 1 L Grå
  Traditionell termoskanna för te. Kannan är skapad i rostfritt stål har en vacker blå högblank färg och handtag i bok, vilket skapar en delikat ton - i-ton harmoni med resten av Emma -serien. Den enkla och minimalistiska designen ger frid till bordet och ögat. Termosen har en stålinsats och ett praktisk lock som gör termoskannan lätt att använda.
 • Bastian Termoskanna Ole Palsby 1 L Grå

  Bastian Termoskanna Ole Palsby 1 L Grå
  Termoskanna i plast från Bastian. Kannan rymmer 1 liter.
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Matt Black

  Eva Solo Termoskanna 1 L Matt Black
  Termoskannan passar perfekt för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Hällkragen är droppfri och patenterad. Termoskannan är både stilren och praktisk, rymmer 1 liter och finns i flera olika färger. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Emma Termoskanna Te 1 L, Mörkblå

  Emma Termoskanna Te 1 L, Mörkblå
  Den här termoskannan för te kommer från Stelton, och är formgiven av HolmbäckNordentoft. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en estetiskt tilltalande design. Termoskannan är försedd med bekvämt handtag i bok, samt ett smidigt lock med smart klickfunktion som hjälper dig att öppna och stänga. Serien Emma har vunnit flera designpriser med sin stilrena och unika design, och produkterna är fina att kombinera med varandra.
 • Termoskanna 1L Svart

  Termoskanna 1L Svart
 • Grand Cru Termoskanna 1L ljusgrå

  Grand Cru Termoskanna 1L ljusgrå
 • EM77 termoskanna 1L Granitgrå

  EM77 termoskanna 1L Granitgrå
 • Termoskanna PELAGO

  Termoskanna PELAGO
 • Stelton EM77 Termoskanna 1 L Nypon

  Stelton EM77 Termoskanna 1 L Nypon
  Steltons designikon EM77 termoskanna är nästan ett måste att ha hemma. Erik Magnussen formgav denna kanna 1977 och med den stilrena desingen, fortfarande en favorit bland många. Termoskannan har det smarta vipp-locket som inte behöver skruvas av och på. Du bara häller och locket öppnas och stängs automatiskt. Ett vanligt lock medföljer för att enklare kunna ta med dig kannan till exempelvis en picnic.Diameter: 10.5 cmHöjd: 30 cm
 • Termoskanna Te stål

  Termoskanna Te stål
 • Alfi Kulan Termoskanna 0.94 L Frostad Mörkgrön

  Alfi Kulan Termoskanna 0.94 L Frostad Mörkgrön
  Alfi Kulan termoskanna är en riktig designklassiker som passar alla olika typer av hem. Kannan har ett praktiskt skruvlock så att man enkelt kan stänga kannan och hålla sin dryck varm eller kall beroende på vad man vill förvara i termosen. Ett bra tips är att fylla din Alfi med varmt vatten innan du fyller upp med en varm dryck, så undgår du att glas- eller stålinsatsen kyler exempelvis ditt varma kaffe. Alfi Kulan är tillverkad av de bästa material och tillverkas samt kvalitetskontrolleras i Tyskland.Den klassiska Kulan-kannan formgavs 1985 av Ole Palsby som döpte den till Modern Classic No. 1. Kulan-kannan är världens mest sålda termoskanna. Den har vunnit åtskilliga priser och har visats på Museum of Modern Art (MOMA) i New York. Idag framstår den runda klassikern som lika elegant, modern och estetiskt tilltalande som när den formgavs för mer än 30 år sedan. Ole Palsby´s produkter kännetecknas av enkelt och tydligt design, och som tar hänsyn till funktion, material och pris.Kannan håller innehållet kallt/varmt under lång tid tack vare att klotet är den geometriska form som har störst volym i relation till ytan.AlfiDur-insats med dubbla väggar som verkar isolerande och härdat vakuum-glas.Håller vätskor varma i 12 timmar och kalla i 24 timmar.Praktiskt skruvlock.
 • GC Termoskanna 1,0 l stål

  GC Termoskanna 1,0 l stål
 • Emma Termoskanna Te 1 L, Grå

  Emma Termoskanna Te 1 L, Grå
  Den här termoskannan för te kommer från Stelton, och är formgiven av HolmbäckNordentoft. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en estetiskt tilltalande design. Termoskannan är försedd med bekvämt handtag i bok, samt ett smidigt lock med smart klickfunktion som hjälper dig att öppna och stänga. Serien Emma har vunnit flera designpriser med sin stilrena och unika design, och produkterna är fina att kombinera med varandra.
 • Termoskanna 1 L

  Termoskanna 1 L
  En termoskanna med en patenterad droppfri hällkrage. Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Emma Termoskanna Kaffe 1,2 l - Black

  Emma Termoskanna Kaffe 1,2 l - Black
 • Stelton Reverse EM77 Classic Termoskanna 1 L Stål

  Stelton Reverse EM77 Classic Termoskanna 1 L Stål
  Termoskannan är klassisk och samtidigt elegant med dess design. Med denna kanna passar det utmärkt att servera kaffe eller annan varm dryck vid alla tillfällen. Kannan är tillverkad i stål.
 • EM77 Classic Termoskanna 1 L, Red

  EM77 Classic Termoskanna 1 L, Red
  Erik Magnussens berömda kanna är ett bra exempel på dansk design när den är som bäst.Rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Tack vare den unika vipp-konstruktionen behöver du inte fundera på om locket är öppet vid servering. När du lutar kannan öppnas locket automatiskt, när kannan rätas ut stängs det igen. Det medföljer även ett skruvlock som är användbart t ex vid picknicken för att förhindra att vätska läcker ut.
 • EM77 termoskanna 0,5L Svart

  EM77 termoskanna 0,5L Svart
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Berry Red

  Eva Solo Termoskanna 1 L Berry Red
  Patenterad droppfri hällkrage. Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Eva Solo serving termoskanna, vit, 1 l

  Eva Solo serving termoskanna, vit, 1 l
  Patenterad droppfri hällkrage. Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Alfi Kulan Termoskanna 0.94 L Frostad Aprikos

  Alfi Kulan Termoskanna 0.94 L Frostad Aprikos
  Alfi Kulan termoskanna är en riktig designklassiker som passar alla olika typer av hem. Kannan har ett praktiskt skruvlock så att man enkelt kan stänga kannan och hålla sin dryck varm eller kall beroende på vad man vill förvara i termosen. Ett bra tips är att fylla din Alfi med varmt vatten innan du fyller upp med en varm dryck, så undgår du att glas- eller stålinsatsen kyler exempelvis ditt varma kaffe. Alfi Kulan är tillverkad av de bästa material och tillverkas samt kvalitetskontrolleras i Tyskland.Den klassiska Kulan-kannan formgavs 1985 av Ole Palsby som döpte den till Modern Classic No. 1. Kulan-kannan är världens mest sålda termoskanna. Den har vunnit åtskilliga priser och har visats på Museum of Modern Art (MOMA) i New York. Idag framstår den runda klassikern som lika elegant, modern och estetiskt tilltalande som när den formgavs för mer än 30 år sedan. Ole Palsby´s produkter kännetecknas av enkelt och tydligt design, och som tar hänsyn till funktion, material och pris.Kannan håller innehållet kallt/varmt under lång tid tack vare att klotet är den geometriska form som har störst volym i relation till ytan.AlfiDur-insats med dubbla väggar som verkar isolerande och härdat vakuum-glas.Håller vätskor varma i 12 timmar och kalla i 24 timmar.Praktiskt skruvlock.
 • Bastian Termoskanna Ole Palsby 1 L Vit

  Bastian Termoskanna Ole Palsby 1 L Vit
  Termoskanna i plast från Bastian. Kannan rymmer 1 liter.
 • Gusto termoskanna matt stål 1,5L

  Gusto termoskanna matt stål 1,5L
 • BEAK Termokanna 1L Svart

  BEAK Termokanna 1L Svart
 • EM77 Termoskanna 1 l - Granite Grey

  EM77 Termoskanna 1 l - Granite Grey
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Röd

  Eva Solo Termoskanna 1 L Röd
  En termoskanna från Eva Solo som rymmer 1 liter kaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Termoskannan är tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Marble Grey

  Eva Solo Termoskanna 1 L Marble Grey
  Termoskannan passar perfekt för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Hällkragen är droppfri och patenterad. Termoskannan är både stilren och praktisk, rymmer 1 liter och finns i flera olika färger. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Geo Termoskanna Lila 1L

  Geo Termoskanna Lila 1L
 • EM77 termoskanna 1L Ljusgrå

  EM77 termoskanna 1L Ljusgrå
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Svart

  Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Svart
  Den klassiska termoskannan från Stelton designades av Erik Magnusen och lanserades redan 1977. Termosen har vunnit flera priser för sin design där Erik Magnusen fick inpirationen till termosen från Arne Jacobsens serie Cylinda. Denna termoskanna rymmer 1 liter och är elegant svart som gör den lätt att passa in i hemmet. Termoskannan har ett praktiskt vipplock som öppnas när du häller för att sedan stängas igen så kaffet håller sig varmt samt ett skruvlock om du vill ta med termosen på utflykten. Använd termoskannan till varma drycker såsom kaffe eller varm choklad och servera gästerna ur den eleganta kannan. Termoskannan finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Termoskanna

  Termoskanna
  En droppfri termoskanna med hällkrage i rostfritt stål. Prisbelönt koncept. Låg tyngdpunkt gör att den står stabilt.
 • Termoskanna EM77

  Termoskanna EM77
  Termoskannan med den unika vipproppen skapades 1977 av Erik Magnussen och är en av Steltons bästsäljande designer genom tiderna. Förutom vipproppen medföljer också ett skruvlock så att kannan kan transporteras med vätska i.
 • EM77 Classic Termos, Extra Glas, 1L

  EM77 Classic Termos, Extra Glas, 1L
  Glasinsats till Termoskanna från Stelton. En reservdel för en liters-kanna och den befintliga skulle gå sönder.
 • Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Lime

  Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Lime
  Den klassiska termoskannan från Stelton designades av Erik Magnusen och lanserades redan 1977. Termosen har vunnit flera priser för sin design där Erik Magnusen fick inpirationen till termosen från Arne Jacobsens serie Cylinda. Denna termoskanna rymmer 1 liter och har en härlig limegrön färg som blir en vacker färgklick i hemmet. Termoskannan har ett praktiskt vipplock som öppnas när du häller för att sedan stängas igen så kaffet håller sig varmt samt ett skruvlock om du vill ta med termosen på utflykten. Använd termoskannan till varma drycker såsom kaffe eller varm choklad och servera gästerna ur den eleganta kannan. Termoskannan finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Alfi Kulan Termoskanna Natur Frostad 0.94 L

  Alfi Kulan Termoskanna Natur Frostad 0.94 L
  Tidlöst snygg kanna med dubbelinsats av härdat vakuumglas som ser till att dina varma drycker håller sig varma i upp till 12 timmar - och kalla drycker kalla upp till 24! Det praktiska skruvlocket i kombination med det ergonomiska handtaget gör den lekande lätt att använda. Kannan är dessutom enkel att rengöra. Alfis Kulan formgavs för 30 år sedan av den danske designers Ole Palsby och har sedan dess vunnit ett antal priser. Kannan finns tillgänglig i flera färger, både blanka och frostade.
 • Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Saffran

  Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Saffran
  Den klassiska termoskannan från Stelton designades av Erik Magnusen och lanserades redan 1977. Termosen har vunnit flera priser för sin design där Erik Magnusen fick inpirationen till termosen från Arne Jacobsens serie Cylinda. Denna termoskanna rymmer 1 liter och har en härlig rödorange färg som blir en vacker färgklick i hemmet. Termoskannan har ett praktiskt vipplock som öppnas när du häller för att sedan stängas igen så kaffet håller sig varmt samt ett skruvlock om du vill ta med termosen på utflykten. Använd termoskannan till varma drycker såsom kaffe eller varm choklad och servera gästerna ur den eleganta kannan. Termoskannan finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Termoskanna 1L borstat stål

  Termoskanna 1L borstat stål
 • Bernadotte Termoskanna 1L

  Bernadotte Termoskanna 1L
ileadileadileadilead