Glas och porslin » Kannor » Termoskanna

Märken på termoskanna:

Termoskanna

En termoskanna håller drycken varm när du serverar kaffe, te eller varm choklad. Här har vi samlat snyggt designade termoskannor från bland annat Eva Solo och Stelton. En bra termokanna ska klara av att hålla värmen minst en till två timmar. Självklart kan de också användas för att servera och hålla dryck kall. Termos betyder ju bara att temperaturen ska vara konstant.

Populärt inom termoskanna

 • Nordal Termoskanna Ø 13x29 cm - Silver

  Nordal Termoskanna Ø 13x29 cm - Silver från Nordal
 • Em77 termoskanna 0,5 liter - abs svart

  Steltons serie Classic är designad för enkelhet och funktionalitet utan att för den sakens skull förlora stil.
 • Eva Solo Globe Termoskanna 1 L Matt Svart

  Globe kannan har ett kranliknande handtag och ett silkeslent, matt svart yttre.Kannan är designat så att upphällning av innehållet blir droppfritt och du slipper därmed spillningar.Både kallt och varmt innehåll kan hällas ner i kannan och den har en termoseffekt som håller länge.Kannan har en vid öppning som gör det lätt för dig att fylla på den.
 • EM77 termoskanna 0.5 L, ljusgrå

  .

Fler tips på termoskanna

 • Eva Solo Termoskanna 1 L Botanic Green

  Denna stilrena termoskannan passar utmärkt både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning.Kannan är tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Stelton EM77 termoskanna 1 liter Lime

  Stelton EM77 termoskanna 1 liter Lime från Stelton
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Marinblå

  Marinblå termoskanna från Eva Solo. Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Så väl Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Stelton Termoskanna Emma Te 1 L Grå

  Traditionell termoskanna för te. Kannan är skapad i rostfritt stål har en vacker blå högblank färg och handtag i bok, vilket skapar en delikat ton - i-ton harmoni med resten av Emma -serien. Den enkla och minimalistiska designen ger frid till bordet och ögat. Termosen har en stålinsats och ett praktisk lock som gör termoskannan lätt att använda.
 • Emma Termoskanna Kaffe 1,2L, Terrakotta

  Emma termoskanna kaffe 1,2 L från Stelton, formgiven av HolmbäckNordentoft. Termoskanna för kaffe i rostfritt stål med fräsch terracottafärgad ton och estetiskt tilltalande design. Termoskannan är försedd med bekvämt handtag i bok och ett lätthanterat lock med smart klickfunktion för att öppna och stänga. Insats i rostfritt stål, BPA- och ftalatfri. Emma har vunnit flera designpriser med sin stilrena och unika design. Kombinera ditt kök med hela Emma-serien, finns som dricksglas, kaffebryggare och vattenkokare i härliga färger.
 • Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Lime

  Den klassiska termoskannan från Stelton designades av Erik Magnusen och lanserades redan 1977. Termosen har vunnit flera priser för sin design där Erik Magnusen fick inpirationen till termosen från Arne Jacobsens serie Cylinda. Denna termoskanna rymmer 1 liter och har en härlig limegrön färg som blir en vacker färgklick i hemmet. Termoskannan har ett praktiskt vipplock som öppnas när du häller för att sedan stängas igen så kaffet håller sig varmt samt ett skruvlock om du vill ta med termosen på utflykten. Använd termoskannan till varma drycker såsom kaffe eller varm choklad och servera gästerna ur den eleganta kannan. Termoskannan finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Rosendahl Grand Cru Termoskanna 1,0 l svart

  Rosendahl Grand Cru Termoskanna 1,0 l svart från Rosendahl
 • Stelton Termoskanna Emma Kaffe 1.2 L Svart

  Traditionell termoskanna för kaffe. Den enkla och minimalistiska designen ger frid till bordet och ögat. Termosen har en stålinsats och ett praktisk lock som gör termoskannan lätt att använda.
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Dark Burgundy

  En mörk vinröd termoskanna från Eva Solo. Kannan rymmer 1 liter och är tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas. Servera dina gäster kaffe, snabbkaffe eller te. Hällkragen är patenterat droppfri. Tål ej diskmaskin.
 • EM77 Classic Termos, Extra Glas, 1L

  Glasinsats till Termoskanna från Stelton. En reservdel för en liters-kanna och den befintliga skulle gå sönder.
 • Stelton Termoskanna Emma Kaffe 1.2 L Grå

  Traditionell termoskanna för kaffe. Kannan är skapad i rostfritt stål har en vacker blå högblank färg och handtag i bok, vilket skapar en delikat ton - i-ton harmoni med resten av Emma -serien. Den enkla och minimalistiska designen ger frid till bordet och ögat. Termosen har en stålinsats och ett praktisk lock som gör termoskannan lätt att använda.
 • Stelton Emma termoskanna, te, 1 l - Grå

  Stelton Emma termoskanna, te, 1 l - Grå från Stelton
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Matt Black

  Termoskannan passar perfekt för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Hällkragen är droppfri och patenterad. Termoskannan är både stilren och praktisk, rymmer 1 liter och finns i flera olika färger. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Vit

  Den klassiska termoskannan från Stelton designades av Erik Magnusen och lanserades redan 1977. Termosen har vunnit flera priser för sin design där Erik Magnusen fick inpirationen till termosen från Arne Jacobsens serie Cylinda. Denna termoskanna rymmer 1 liter och är elegant vit som gör den lätt att passa in i hemmet. Termoskannan har ett praktiskt vipplock som öppnas när du häller för att sedan stängas igen så kaffet håller sig varmt samt ett skruvlock om du vill ta med termosen på utflykten. Använd termoskannan till varma drycker såsom kaffe eller varm choklad och servera gästerna ur den eleganta kannan. Termoskannan finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Em77 termoskanna 0,5 liter - rostfri

  Steltons serie Classic är designad för enkelhet och funktionalitet utan att för den sakens skull förlora stil.
 • Funktion Termoskanna 1,5 L

  Funktion Termoskanna 1,5 L från Funktion
 • Eva Solo Termoskanna Grey 1 liter

  Eva Solo Termoskanna Grey 1 liter från Eva Solo
 • Stelton EM77 termoskanna 0,5 liter Rostfritt Stål

  Stelton EM77 termoskanna 0,5 liter Rostfritt Stål från Stelton
 • Alfi Achat Termoskanna Krom 1 L

  Alfi Achat Krom är en designklassiker med omisskännlig form. Termoskannan håller upp till 1 liter och har ett enkelt lock som kan öppnas med en hand. Den unikt vackra kannan har vunnit flera designpriser sedan den formgavs 1986 och kommer garanterat ge upphov till uppskattande kommentarer oavsett om den står i ditt kök eller på en picknickfilt. Även en underbar present till en stilmedveten vän!
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Eucalyptus Green

  Patenterad droppfri hällkrage. Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Rosendahl Grand Cru Termoskanna 1,0 l ljusgrå

  Rosendahl Grand Cru Termoskanna 1,0 l ljusgrå från Rosendahl
 • Eva Solo Termoskanna Vit 1L

  Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Normann Copenhagen Geo Termoskanna Vit 1 L

  Normann Copenhagen Geo Termoskanna Vit 1 L från Normann Copenhagen
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Rostfritt Stål

  Denna termoskannan i borstat, rostfritt stål är robust med en insats i rostfritt stål. Den är utformad med en stabil tyngdpunkt och ett behagligt handtag i plast. Det är enkelt att både fylla på och hälla ur. Ståltermoskannans vakuumeffekt gör att den håller värmen länge och den praktiska hällkragen gör att kannan är 100 % droppfri. Lättdiskad. Tillverkad i borstat rostfritt stål och plast. Kannan rymmer 1 l.
 • Alfi Kulan Termoskanna Natur Frostad 0.94 L

  Tidlöst snygg kanna med dubbelinsats av härdat vakuumglas som ser till att dina varma drycker håller sig varma i upp till 12 timmar - och kalla drycker kalla upp till 24! Det praktiska skruvlocket i kombination med det ergonomiska handtaget gör den lekande lätt att använda. Kannan är dessutom enkel att rengöra. Alfis Kulan formgavs för 30 år sedan av den danske designers Ole Palsby och har sedan dess vunnit ett antal priser. Kannan finns tillgänglig i flera färger, både blanka och frostade.
 • Rosendahl Penta Termoskanna 1L Svart

  En stilren svart termoskanna från Rosendahl i häftig geometrisk design. Kannan är tillverkad med en välutvecklad isolering som håller drycken varm under lång tid. Dessutom är kannan utrustad med en knapp på locket för att släppa ut så lite värme som möjligt vid servering. Termosen tål ej att diskas i maskin.
 • Stelton EM77 termoskanna 1 liter Svart

  Stelton EM77 termoskanna 1 liter Svart från Stelton
 • Alfi Kulan Termoskanna Vit Blank 0.94 L

  Tidlöst snygg kanna med dubbelinsats av härdat vakuumglas som ser till att dina varma drycker håller sig varma i upp till 12 timmar - och kalla drycker kalla upp till 24! Det praktiska skruvlocket i kombination med det ergonomiska handtaget gör den lekande lätt att använda. Kannan är dessutom enkel att rengöra. Alfis Kulan formgavs för 30 år sedan av den danske designers Ole Palsby och har sedan dess vunnit ett antal priser. Kannan finns tillgänglig i flera färger, både blanka och frostade.
 • Eva Solo Termoskanna 1,0l Mattblack

  Eva Solo Termoskanna 1,0l Mattblack från Eva Solo
 • Bodum Reservdel Bistro Termoskanna till 1101 Vit

  Bodum Reservdel Bistro Termoskanna till 1101 Vit från Bodum
 • Eva Solo Globe Termoskanna 1 L Grön

  Termoskannans form är inspirerad av globen, och tyngdfördelningen ger en perfekt serveringsrörelse. Hällkragen gör serveringen helt droppfri och du slipper fläckar på duken. Termoskannan har en långvarig effekt och passar till både varmt och kallt innehåll. Kannans breda övre öppning gör den enkel att fylla. Termoskannan är lätt att rengöra och har en utbytbar glasinsats.
 • Bastian Termoskanna Ole Palsby 1 L Grå

  Termoskanna i plast från Bastian. Kannan rymmer 1 liter.
 • Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Aqua Petrol

  I färgen Aqua Petrol är detta den klassiska termoskannan från Stelton designades av Erik Magnusen och lanserades redan 1977. Termosen har vunnit flera priser för sin design där Erik Magnusen fick inpirationen till termosen från Arne Jacobsens serie Cylinda. Denna termoskanna rymmer 1 liter och har en härlig röd färg som blir en vacker färgklick i hemmet. Termoskannan har ett praktiskt vipplock som öppnas när du häller för att sedan stängas igen så kaffet håller sig varmt samt ett skruvlock om du vill ta med termosen på utflykten. Använd termoskannan till varma drycker såsom kaffe eller varm choklad och servera gästerna ur den eleganta kannan. Termoskannan finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • EM77 termoskanna 1 L, brun

  Fri från BPA och ftalater. FDA-godkänd.
 • Globe Termoskanna 1 L, Matt Vit

  Globe termoskanna från Eva solo. När idén bakom Globe termoskanna kom fram lade man mycket fokus på detaljerna. Tack vare det så har vi nu en välbalanserad kanna som blir ett härligt tillskott till vilken servis som helst. Kannan har en droppfri design så du slipper spill på duken, den har även bra isolering så den håller dina drycker varma längre. Globe termoskanna finns i fler utföranden så du kan välja den som passar dig och din servis bäst.
 • Stelton EM77 termoskanna 1 liter Granitgrå

  Stelton EM77 termoskanna 1 liter Granitgrå från Stelton
 • Tiger Termoskanna 1 l stål blank

  Tiger Termoskanna 1 l stål blank från Tiger
 • Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Warm Maroon

  I färgen Warm Maroon är detta den klassiska termoskannan från Stelton designades av Erik Magnusen och lanserades redan 1977. Termosen har vunnit flera priser för sin design där Erik Magnusen fick inpirationen till termosen från Arne Jacobsens serie Cylinda. Denna termoskanna rymmer 1 liter och har en härlig röd färg som blir en vacker färgklick i hemmet. Termoskannan har ett praktiskt vipplock som öppnas när du häller för att sedan stängas igen så kaffet håller sig varmt samt ett skruvlock om du vill ta med termosen på utflykten. Använd termoskannan till varma drycker såsom kaffe eller varm choklad och servera gästerna ur den eleganta kannan. Termoskannan finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Eva Solo Termoskanna 1,0l low black

  Eva Solo Termoskanna 1,0l low black från Eva Solo
 • Stelton Termoskanna Emma Kaffe 1.2 L Blå

  Traditionell termoskanna för kaffe. Kannan är skapad i rostfritt stål har en vacker blå högblank färg och handtag i bok, vilket skapar en delikat ton - i-ton harmoni med resten av Emma -serien. Den enkla och minimalistiska designen ger frid till bordet och ögat. Termosen har en stålinsats och ett praktisk lock som gör termoskannan lätt att använda.
 • Stelton Emma Termoskanna Te 1 L Svart

  Traditionell termoskanna för te. Den enkla och minimalistiska designen ger frid till bordet och ögat. Termosen har en stålinsats och ett praktisk lock som gör termoskannan lätt att använda.
 • Emma Kaffe Termoskanna, 1,2 L

  Emma termoskanna från Stelton formgiven av HolmbäckNordentoft. Ett nytt tillskott till Steltons termosfamilj med en ny fräsch design. Här har vi en termos som vidhåller Steltons kända kvalité samtidigt som den kommer med ny form och storlek. Termosen finns i flera färger och för kaffe och te, det finns även en vattenkokare i samma serie.
 • Eva Solo Globe Termoskanna 1 L Grå

  Termoskannans form är inspirerad av globen, och tyngdfördelningen ger en perfekt serveringsrörelse. Hällkragen gör serveringen helt droppfri och du slipper fläckar på duken. Termoskannan har en långvarig effekt och passar till både varmt och kallt innehåll. Kannans breda övre öppning gör den enkel att fylla. Termoskannan är lätt att rengöra och har en utbytbar glasinsats.
 • Globe termoskanna vit, 1L

  .
 • EM77 Classic Termoskanna 1 L, Slate

  Stelton termoskanna formgiven av Erik Magnussen. Den berömda Stelton-kanna är ett bra exempel på dansk design när den är som bäst. Rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Tack vare den unika vipp-konstruktionen behöver du inte fundera på om locket är öppet vid servering. När du lutar kannan öppnas locket automatiskt, när kannan rätas ut stängs det igen. Det medföljer även ett skruvlock som är användbart t ex vid picknicken för att förhindra att vätska läcker ut. Finns i olika färger!
 • Alfi Kulan Termoskanna Svart Blank 0.94 L

  Tidlöst snygg kanna med dubbelinsats av härdat vakuumglas som ser till att dina varma drycker håller sig varma i upp till 12 timmar - och kalla drycker kalla upp till 24! Det praktiska skruvlocket i kombination med det ergonomiska handtaget gör den lekande lätt att använda. Kannan är dessutom enkel att rengöra. Alfis Kulan formgavs för 30 år sedan av den danske designers Ole Palsby och har sedan dess vunnit ett antal priser. Kannan finns tillgänglig i flera färger, både blanka och frostade.
 • Tiger Termoskanna 1 l borstat stål

  Tiger Termoskanna 1 l borstat stål från Tiger
 • Eva Solo Termoskanna 1 L Berry Red

  Patenterad droppfri hällkrage. Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.
 • Eva Solo Termoskanna 1,0l Black

  Eva Solo Termoskanna 1,0l Black från Eva Solo
 • Stelton Termoskanna Emma Te 1 L Nude

  En traditionell termoskanna för te. Kannan är skapad i rostfritt stål har en vacker högblank terracotta färg med handtag i bok, vilket skapar en delikat ton - i-ton harmoni med resten av Emma -serien. Den enkla och minimalistiska designen ger frid till bordet och ögat. Termosen har en stålinsats och ett praktisk lock som gör termoskannan lätt att använda.