Vattenkaraffer

Ett klart och rent vatten blir extra gott om det serveras i en karaff av glas. Det finns många fina vattenkaraffer från duktiga glasbruk i Sverige. Vi har valt ut några av våra favoriter av karaffer som passar till vatten, men även andra drycker du gillar att servera fint.

Vissa av karafferna har medföljande lock medan andra har kork eller saknar tilltäppning. Scrolla dig igenom vårt bildgalleri här. När du ser en vattenkaraff du vill veta mer om, klicka på bilden så kommer du direkt till produktsidan hos återförsäljaren.

Populärt inom vattenkaraffer

 • Carolina Gynning Slice Of Life Karaff Guld - Vattenkaraffer & Vattenkannor Kristallglas Klar

  Carolina Gynning Slice Of Life Karaff Guld - Vattenkaraffer & Vattenkannor Kristallglas Klar
  Denna karaff är en ny och lyxigare tolkning av Carolina Gynnings klassiska glasserie. Det guldiga motivet har frilagts från hennes populära konstverk. Guldet ger en exklusiv känsla, och passar bra vid festliga tillfällen som till exempel nyår eller studenten. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Whiskykaraff Nachtmann Julia Paola

  Whiskykaraff Nachtmann Julia Paola
  Whiskey karaff Nachtmann Julia Paola med gravyr. Mycket elegant, passar perfekt för gravyr!
 • Vinkaraff Eva Solo

  Vinkaraff Eva Solo
  Vinkaraff Eva Solo. Droppfri. Kan graveras!
 • Department Paris Karaff 2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Kristallglas Klar

  Department Paris Karaff 2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Kristallglas Klar
  Karaffen från Department är perfekt som en gåva och har ett vackert, karakteristiskt mönster som adderar det lilla extra till omgivningen. Den är tillverkad av munblåst kristallglas som gör varje exemplar unikt. Den har en elegant design, en exklusiv tyngd och ett praktiskt handtag på sidan. Välj mellan olika färger. Passar för vatten, vin, buketter, etc. Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik. Om karaffen från Department- Vacker, iögonfallande design.- Karakteristiskt mönster.- Munblåst kristallglas med unika variationer.- Kan även användas som en vas.- En perfekt gåva.- Bredd: 165 mm.- Djup: 185 mm.- Höjd: 235 mm.- Kapacitet: 200 cl.- Karaffen kommer i olika färger.- Finns även som en mindre karaff. Skötselråd för karaffen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.

Fler tips på vattenkaraffer

 • Mateus Lace Kanna 1,2 L Vit - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Vit - ESP114CK

  Mateus Lace Kanna 1,2 L Vit - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Vit - ESP114CK
  Den här kannan tillhör serien Lace från Mateus, och kännetecknas av ett vackert blomsterliknande mönster. Här möter svensk design gediget hantverk från Portugal. Tallriken är tillverkad för hand i keramik och det kan därför förekomma skiftningar i färgen, vilket gör varje exemplar unikt. Tål diskmaskin. Vi har valt ut Vit Vattenkaraffer & Vattenkannor i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Louise Roe Ceramic Pisu Kanna 75 Cl Ink Black - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Ink Black - 10160-12-10

  Louise Roe Ceramic Pisu Kanna 75 Cl Ink Black - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Ink Black - 10160-12-10
  Ceramic Pisu kanna från Louise Roe med en stilren design i keramik. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Ceramic Pisu kanna - Tillverkad i Portugal.- Kapacitet: 75 cl.- Gjord av keramik.- Kannan finns i 3 olika storlekar. Vi har valt ut Ink Black Vattenkaraffer & Vattenkannor i Keramik från Louise Roe med stor omsorg.
 • Aarke Pure Filtergranulat 3-pack - Vattenkaraffer & Vattenkannor

  Aarke Pure Filtergranulat 3-pack - Vattenkaraffer & Vattenkannor
  Filtergranulaten från Aarke. Om filtergranulaten från Aarke- Kombinera filtergranulaten med Purifier filtreringskannor från Aarke.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Aida Raw Kanna Med Handtag 60 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Titanium Black

  Aida Raw Kanna Med Handtag 60 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Titanium Black
  Den här kannan tillhör serien Raw från Aida, och har ett skandinaviskt uttryck. Serien kombinerar den råa och naturliga looken med en stilren, enkel design. Den är handgjord vilket gör att små variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje kanna unik. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Muuto Raise Karaff Klar - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Glas Klar - 12420

  Muuto Raise Karaff Klar - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Glas Klar - 12420
  Raise karaff från Muuto med en elegant, tidlös formgivning med mjuka linjer. Den har en vacker kork i glas för att addera en extra dimension till designen perfekt att ställa fram vid bordet när det kommer gäster. Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik. Designad av Broberg & Ridderstråle. Bra att veta om Raise karaff - Elegant uttryck.- Munblåst design.- Kombinera karaffen med Raise glas från Muuto.- Karaffen finns i olika färgval.- Höjd: 220 mm.- Diameter: 110 mm.- Inte anpassad för diskmaskin.- Tillverkad i Portugal Hur bör du ta hand om karaffen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Vattenkaraffer & Vattenkannor i Munblåst glas från Muuto med stor omsorg.
 • Hay Jug Kanna S - Vattenkaraffer & Vattenkannor Amber

  Hay Jug Kanna S - Vattenkaraffer & Vattenkannor Amber
  Jug kanna från HAY, design av Jochen Holz. Med en simpel, unik och organisk design så har Holz skapat en kanna med en stark fast graciös glaskanna som ger ett luftigt intryck. Förstärkt med en större kant och ett robust handtag så får den sin unika look. Tillverkat av borosilikatglas som gör att den blir mer resistant mot värme och kyla. Kan maskindiskas! Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Louise Roe Ceramic Pisu Kanna 2 L Ink Black - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Ink Black - 10160-12-11

  Louise Roe Ceramic Pisu Kanna 2 L Ink Black - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Ink Black - 10160-12-11
  Ceramic Pisu kanna från Louise Roe med en stilren design i keramik. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Bra att veta om Ceramic Pisu kanna - Tillverkad i Portugal.- Kapacitet: 200 cl.- Gjord av keramik.- Kannan finns i 3 olika storlekar. Vi har valt ut Ink Black Vattenkaraffer & Vattenkannor i Keramik från Louise Roe med stor omsorg.
 • Vattenkanna Water - Grå

  Vattenkanna Water - Grå
 • Vattenkanna 10 L Svart

  Vattenkanna 10 L Svart
 • Kosta Boda All About You Karaff 1 L Him - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  Kosta Boda All About You Karaff 1 L Him - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Karaffen från Kosta Boda har en elegant design med ett fashionabelt uttryck. Den är tillverkad av glas med ett vackert tryck på framsidan. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Sara Woodrow. Om karaffen från Kosta Boda- Fashionabelt uttryck.- Tillverkad av glas.- Karaffen finns i olika modeller.- Den här karaffen är en del av Kosta Bodas kollektion All About You. Skötselråd för karaffen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Ernst Karaff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Sand

  Ernst Karaff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Sand
  Karaffen från Ernst Kirchsteiger har en stilren design i porslin med en vacker, sandgrå färg. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om karaffen från Ernst Kirchsteiger- Uppskattas för den stilrena designen.- Höjd: 140 mm.- Diameter: 120 mm. Skötselråd för karaffen- Tål diskmaskin. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Vattenkaraff Mackmyra

  Vattenkaraff Mackmyra
  Vattenkanna till whiskyprovningen, 25 cl. Med Mackmyras logga.
 • Mateus Lace Kanna 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Vit

  Mateus Lace Kanna 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Vit
  Kanna ur serien Lace från Mateus. Rymmer 1,2 liter. I serien Lace pryds produkterna av ett snirkligt blomsterliknande spetsmönster som förhöjs av den handmålade keramikens vackra färgskiftningar. Lace följer samma procedur som det övriga sortimentet från Mateus där svensk design blandas med gediget hantverk från Portugal. Precis som alla produkter från Mateus är serien Lace tillverkad av lera som sedan målas för hand. Det gör att varje exemplar är unikt och skiftningar i färgen kan förekomma. Detta innebär också att tillverknings- och leveranstiden kan variera. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Eva Solo Karaff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Soft Beige

  Eva Solo Karaff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Soft Beige
  Den här karaffen från Eva Solo passar för både varm och kall dryck. Den är designad för att få rum i kylskåpet, så att drycken kan kylas ned på ett smidigt sätt. Karaffen är tillverkad av borosilikatglas, och den patenterade hällkragen i rostfritt stål och silikon gör att ingen droppe hamnar på bordet. Det medföljande fodralet håller innehållet varmt eller kallt längre, och säkerställer att eventuellt kondensvatten inte hamnar på bordet. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Karaff Klar - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Glas Klar - 5439

  Ferm Living Ripple Karaff Klar - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Glas Klar - 5439
  Ripple är en karaff från Ferm Living i munblåst glas med en räfflad struktur som skapar ett modernt och härligt intryck. Passar perfekt till servering av så väl vatten, juice, vin och annan dryck som vill avnjutas. Komplettera gärna denna fina karaff med annat porslin från Ferm Living för en extra snygg dukning. Volym: 0,9 L. Tål diskmaskin. Vi har valt ut Klar Vattenkaraffer & Vattenkannor i Munblåst glas från Ferm Living med stor omsorg.
 • Talisker vattenkaraff 8 cl

  Talisker vattenkaraff 8 cl
  Det klassiska destilleriet Talisker är beläget på ön Isle of Skye på insidan av den berömda whiskyön Islay längs Skottlands västkust. Talliskers subtila ek- och röktoner bidrar med en uppfriskande dynamik till denna välbalanserade whisky. Med denna läckra karaff kan man späda ut sin whisky med stil. En stämningshöjande vattenkaraff med Taliskers logga på framsidan. Volym: ca. 8 cl Höjd: 7,9 cm
 • Vattenkaraff Glencairn neutral

  Vattenkaraff Glencairn neutral
  Vattenkaraff Glencairn neutral från Glencairn crystal. Denna handblåsta, genuina vattenkanna i kristall från Skottland är vad varje whiskyälskare behöver. Med sin eleganta och enkla design passar denna kanna perfekt ihop med Glencairn whiskyglas. Rymmer ca 28 cl och är 14 cm hög.
 • Whisky Set LSA Whisky Club

  Whisky Set LSA Whisky Club
  Whisky Set LSA Whisky Club. Mycket exklusivt whisky-set i h&:auml:rliga f&:auml:rger som passar utm&:auml:rkt till r&:ouml:kiga whiskys. Perfekt present till en whiskyentusiast!Alla handgjorda&hellip:
 • Mateus Msy Kanna 70 Cl Cinnamon - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Kanel

  Mateus Msy Kanna 70 Cl Cinnamon - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Kanel
  Den här kannan har tagits fram genom ett samarbete mellan den prisbelönta franska designern Sam Baron och Costas Voyatziz, som är grundaren av den internationella designportalen Yatzer. Kollektionen kallas för MSY, och är en hyllning till keramiken. Designen är framtagen i Sverige, och sedan handgjord och handmålad av erfarna keramiker i Portugal. Detta gör att skiftningar i färgen kan förekomma, vilket gör varje kanna unik. Detta innebär också att tillverknings- och leveranstiden kan variera. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Vattenkaraff keramik grön

  Vattenkaraff keramik grön
  Lagom stor och väldesignad vattenkaraff i grön keramik. Vattenkannan är 9 cm hög.
 • Rig-tig Cool-it Vattenkaraff 1,5 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Rose

  Rig-tig Cool-it Vattenkaraff 1,5 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Rose
  Vattenkaraffen från RIG-TIG by Stelton har stilren, tidlös design i glas med tätslutande kork i silikon för enkel användning. Den har hållbart material. Välj mellan olika färger. Formgiven av Francis Cayouette. Om vattenkaraffen från RIG-TIG by Stelton- Praktisk, stilren vattenkaraff.- Hållbart material.- Från serien COOL-IT.- Perfekt för att servera viner, vatten eller juicer.- Vattenkaraffen kommer i olika färger.- Höjd: 320 mm.- Kapacitet: 150.0 cl.- Tillverkad av glas och silikon.- Tillverkad i Kina Skötselråd för vattenkaraffen- Tål diskmaskin. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Hay Jug Kanna S Amber - Vattenkaraffer & Vattenkannor Amber - 506611

  Hay Jug Kanna S Amber - Vattenkaraffer & Vattenkannor Amber - 506611
  Jug kanna från HAY, design av Jochen Holz. Med en simpel, unik och organisk design så har Holz skapat en kanna med en stark fast graciös glaskanna som ger ett luftigt intryck. Förstärkt med en större kant och ett robust handtag så får den sin unika look. Tillverkat av borosilikatglas som gör att den blir mer resistant mot värme och kyla. Kan maskindiskas! Vi har valt ut Amber Vattenkaraffer & Vattenkannor från HAY med stor omsorg.
 • SPLASH Vattenkaraff 1 L - Svart

  SPLASH Vattenkaraff 1 L - Svart
  SPLASH Vattenkaraff från tyska kvalitetsmärket Blomus. Handgjord vattenkaraff i klarglas. Karaffen har en ergonomisk design och ett självstängande lock av silikon, som gör karaffen droppfri och&hellip:
 • Wik & Walsøe Alv Kanna 0,5 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Grå

  Wik & Walsøe Alv Kanna 0,5 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Grå
  Kollektionen har de klassiskt vackra och glänsande karaktärsdragen som Wik & Walsøe är kända för. Materialet är hållbart fältspatporslin som kommer från naturliga råmaterial som kvarts, fältspat och kaolin. Fältspatporslin passar utmärkt till vardagsbruk eller fest. Går att använda i mikro och ugn. Hastiga och kraftiga förändringar i temperatur bör undvikas då porslinet kan gå sönder. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • COOL-IT vattenkaraff 1.5 l. sky

  COOL-IT vattenkaraff 1.5 l. sky
 • Hay Sobremesa Jug - Green - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Grön - 541540

  Hay Sobremesa Jug - Green - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Grön - 541540
  Sobremesa Jug - Green från HAY. Vi har valt ut Grön Vattenkaraffer & Vattenkannor i Stengods från HAY med stor omsorg.
 • Frama Otto Kanna 75 Cl Natur - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Natural - 5027

  Frama Otto Kanna 75 Cl Natur - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Natural - 5027
  Otto kanna från Frama är en handgjord kanna i stengods med en klassisk och stilren design. Den är stapelbar och finns i olika färger och storlekar för att passa alla tillfällen. Otto kanna från Frama är den perfekta kombinationen av klassisk design och modern funktionalitet. Tillverkad av högkvalitativt stengods och med en matt glasyr som ger den ett sofistikerat och elegant uttryck. Varje kanna är unik tack vare dess handgjorda design. Otto kan staplas för enkel förvaring och finns i olika färger och storlekar för att passa dina behov. Tillverkad i Portugal. Design av Frama Studio. Originaldesign från år 2011. Bra att veta om kannan - Tillverkad i Portugal.- Design av Frama Studio.- Tillverkad av stengods.- Handgjord.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Hur bör du ta hand om kannan?- Tål diskmaskin.- Värmetålig upp till 200 °C. Vi har valt ut Natural Vattenkaraffer & Vattenkannor i Stengods från Frama med stor omsorg.
 • Ferm Living Oli Kanna Återvunnet Glas 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Glas Grön - 1104265513

  Ferm Living Oli Kanna Återvunnet Glas 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Glas Grön - 1104265513
  Oli kanna från Ferm Living i återvunnet munblåst glas med en vacker nyans perfekt både till vardags och finare tillfällen. Små luftbubblor för att addera en extra dimension till designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Bra att veta om Oli kanna - Ingår i serien Oli.- Gjord av munblåst glas.- 100% återvunnet material.- Blågrön färg.- Varierande tjocklek.- Varierande nyanser.- Små luftbubblor för att göra varje produkt unik.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Tillverkad i Kina. Kannans mått:- Höjd: 225 mm.- Diameter: 105 mm.- Bredd: 90 mm.- Kapacitet: 100 cl.- Vikt: 700 g. Hur bör du ta hand om kannan?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Grön Vattenkaraffer & Vattenkannor i Munblåst glas från Ferm Living med stor omsorg.
 • Iittala Kartio Karaff 95 Cl blå - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Ultramarin

  Iittala Kartio Karaff 95 Cl blå - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Ultramarin
  Karaffen från Iittala har en enkel, hållbar design med en nordisk känsla som aldrig går ur tiden. Den är tillverkad av slitstarkt munblåst glas perfekt för vardagsbruk eller för en fest. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillgänglig i åtskilliga färger. Formgivning av Kaj Franck. Om karaffen från Iittala- Nordisk design.- Tillverkad av munblåst glas.- Karaffen finns i olika färger.- Från serien Kartio.- Kapacitet: 95 cl. Skötselråd för karaffen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Vinkaraff Riedel Merlot

  Vinkaraff Riedel Merlot
  Vinkaraff Riedel Merlot. Stilren &: klassisk karaff från glasproffsen på Riedel.
 • Frederik Bagger Crispy Vattenkaraff 100 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Kristallglas Grön

  Frederik Bagger Crispy Vattenkaraff 100 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Kristallglas Grön
  Vattenkaraffen från Frederik Bagger har en elegant, funktionell design i kristallglas med en stor öppning och ett matchande lock. Den har ett vackert mönster nertill perfekt att ställa fram vid bordet när det kommer gäster. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Om vattenkaraffen från Frederik Bagger- Elegant, funktionell design.- Tillverkad av kristallglas.- Stor öppning.- Matchande lock.- 10 års garanti.- Certifiering: FDA. Skötselråd för vattenkaraffen- Tål diskmaskin. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Iittala Raami Karaff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Glas Klar

  Iittala Raami Karaff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Glas Klar
  Den här karaffen från Iittala är tillverkad i munblåst glas med ett vackert strukturmönster, och passar för alla typer av drycker. Den tillhör dukningsserien Raami som har designats av Jasper Morrison, och kännetecknas av både skönhet och karaktär. Samtliga delar i serien har genomarbetats i minsta detalj, och skapar en härlig atmosfär runt bordet – oavsett tillfälle. Kan med fördel matchas med dricksglasen från Raami. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • ACQUA Vattenkaraff 1 L

  ACQUA Vattenkaraff 1 L
  ACQUA Vattenkaraff från tyska kvalitetsmärket Blomus.Blomus klassiska vattenkaraff i klarglas, med lock av matt rostfritt stål och silikon.Upptäck hela sortimentet av inredning från Blomus för&hellip:
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kanna 1 L Terracotta - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Terrakotta

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kanna 1 L Terracotta - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Terrakotta
  Kannan från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om kannan från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Kannan kommer i olika färger. Skötselråd för kannan- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Gense Dorotea Karaff 30 Cm - Vattenkaraffer & Vattenkannor Rostfritt Stål

  Gense Dorotea Karaff 30 Cm - Vattenkaraffer & Vattenkannor Rostfritt Stål
  Karaffen från Gense har ett minimalistiskt utseende med mjuka, böljande former för att få en hemtrevlig känsla i köket. Den är tillverkad av 91% återvunnet rostfritt stål med ett långt, elegant handtag. Designen är inspirerad av naturen runt den lilla byn Dorotea i Sverige - gjord för dem som uppskattar tidlös, minimalistisk och funktionell design. Formgivning av Monica Förster. Om karaffen från Gense- Tillverkad av rostfritt stål.- Från serien Dorotea.- Minimalistiskt utseende.- Mjuka, böljande former. Skötselråd för karaffen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky vattenkaraff

  Georg Jensen Sky vattenkaraff
  Denna eleganta vattenkaraff är en de av Georg Jensens Sky-kollektion, designad av den franska industri- och inredningsarkitekten Aurelien Barbry. En enkel bruksgjenstand i hverdagen forvandlet til et vakkert, men funksjonelt designobjekt.
 • Mateus Msy Kanna 70 Cl Cinnamon - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Kanel - ECN08MSY

  Mateus Msy Kanna 70 Cl Cinnamon - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Kanel - ECN08MSY
  MSY kanna från Mateus. MSY står för ”Mateus meets Sam Baron meets Yatzer”, vilket är en kollektion som uppstod i samband med deras jubileum på 25 år. MSY är en nedskalad servisserie som tar fram essensen i funktion och visar skönheten i dess enkelhet. Kombinera gärna med andra produkter ifrån samma serie för en snygg helhet vid middagsbordet, eller plocka ut det bästa för att sätta din stil på dukningen. Svensk design med inspiration från modevärlden tillsammans med portugisiskt hantverk är vad som utgör och kännetecknar Mateus produkter. Mateus skapar alltid nytt och visar spännande färger, former och mönster i sina handgjorda skapelser. Varje produkt är handgjord och handmålad av skickliga keramiker i Portugal, vilket gör att varje produkt kan skilja sig lite åt från en annan. Vi har valt ut Kanel Vattenkaraffer & Vattenkannor i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Broste Copenhagen Smoke Karaff 1,6 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Mix

  Broste Copenhagen Smoke Karaff 1,6 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Mix
  Smoke Karaff, 1,6 L från Broste Copenhagen. Vattenkaraffer & Vattenkannor Mix . Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Pastoraali Kanna 35 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Vit

  Arabia Pastoraali Kanna 35 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Vit
  Kannan från Arabia har ett älskat mönster med en naturinspirerad, fantasifull känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den är tillverkad av vitt porslin med svarta linjer med djupblå inslag. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Esteri Tomulas. Om kannan från Arabia- Gjord av porslin.- Vackert, fantasifullt mönster.- Älskad design.- Den här kannan är en del av Arabias kollektion Pastoraali. Skötselråd för kannan- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Kanna - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Svart

  Rosenthal Versace Prestige Gala Kanna - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Svart
  Kannan från Rosenthal har klassisk, tidlös design i porslin med matchande lock för enkel användning och praktiskt handtag på sidan. Den har vackra detaljer runt omkring. Tillverkad i Danmark. Om kannan från Rosenthal- Gjord av porslin.- Perfekt för att servera viner, vatten eller juicer.- Från serien Prestige Gala.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för kannan- Tål diskmaskin. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc63 Karaff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  &Tradition Collect Sc63 Karaff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Karaffen från &tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt för middagsbjudningar. Den har en estetiskt tilltalande design med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Space Copenhagen. Om karaffen från &tradition- Vacker, tidlös design.- Den här karaffen är en del av &traditions kollektion Collect.- Karaffen kommer i 2 olika storlekar.- Välj mellan två olika färger.- Kombinera karaffen med Collect glas från &tradition. Skötselråd för karaffen- Tål diskmaskin.- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Mateus Msy Kanna 70 Cl Sand - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Sand - ESA08MSY

  Mateus Msy Kanna 70 Cl Sand - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Sand - ESA08MSY
  MSY kanna från Mateus. MSY står för ”Mateus meets Sam Baron meets Yatzer”, vilket är en kollektion som uppstod i samband med deras jubileum på 25 år. MSY är en nedskalad servisserie som tar fram essensen i funktion och visar skönheten i dess enkelhet. Kombinera gärna med andra produkter ifrån samma serie för en snygg helhet vid middagsbordet, eller plocka ut det bästa för att sätta din stil på dukningen. Svensk design med inspiration från modevärlden tillsammans med portugisiskt hantverk är vad som utgör och kännetecknar Mateus produkter. Mateus skapar alltid nytt och visar spännande färger, former och mönster i sina handgjorda skapelser. Varje produkt är handgjord och handmålad av skickliga keramiker i Portugal, vilket gör att varje produkt kan skilja sig lite åt från en annan. Vi har valt ut Sand Vattenkaraffer & Vattenkannor i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Department Paris Karaff 2 L Skruvad Twisted Narrow Clear - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Kristallglas Twisted Narrow Clear - 17502179

  Department Paris Karaff 2 L Skruvad Twisted Narrow Clear - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Kristallglas Twisted Narrow Clear - 17502179
  Paris karaff i munblåst kristallglas. Ett vackert hantverk från Department med unika variationer, en exklusiv tyngd och ett karakteristiskt mönster som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Praktiskt handtag på ena sidan för att enkelt flytta runt i hemmet. Lämpar sig väl för vatten, olika drycker, blommor, etc. Välj mellan olika färger. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik. Bra att veta om Paris karaff - Vacker, iögonfallande design.- Karakteristiskt mönster.- Munblåst kristallglas med unika variationer.- Kan även användas som en vas.- En perfekt gåva.- Bredd: 165 mm.- Djup: 185 mm.- Höjd: 235 mm.- Kapacitet: 200 cl.- Karaffen finns i olika färgval.- Finns även som en mindre karaff. Hur bör du ta hand om karaffen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Twisted Narrow Clear Vattenkaraffer & Vattenkannor i Munblåst kristallglas från Department med stor omsorg.
 • ACQUA Vattenkaraff 1,5 L

  ACQUA Vattenkaraff 1,5 L
  ACQUA Vattenkaraff från tyska kvalitetsmärket Blomus.Blomus klassiska vattenkaraff i klarglas, med lock i matt rostfritt stål och silikon. Volym: 1,5 liter.Upptäck hela sortimentet av inredning&hellip:
 • Vattenkaraff Glenfarclas 100 ml

  Vattenkaraff Glenfarclas 100 ml
  Glenfarclas vattenkaraff i keramik. En mycket trevlig och stilfull kanna i keramik med tryck för att fira Glenfarclas 175-års jubileum år 2011. Rymmer 100 ml. Höjd: 80 mm
 • Dorre Ramnes Karaff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  Dorre Ramnes Karaff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Karaffen från Dorre har en klassisk design med ett rejält handtag och en praktisk hällpip för enkel upphällning. Den är tillverkad av klart glas för att passa alla inredningsstilar. Om karaffen från Dorre- Praktisk hällpip.- Rejält handtag.- Tillverkad av glas.- Kapacitet: 100 cl. Skötselråd för karaffen- Tål diskmaskin. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Återvunnet vattenkaraff Grön 90 cl

  Rosendahl Grand Cru Återvunnet vattenkaraff Grön 90 cl
  Material: Maskinblåst glas, Circulen Renew - Biobaserad plast Storlek: Höjd 25,50 cm Diameter 11,50 cm Volym 0,90 l Formgivare: Rosendahl
 • Vattenkanna Mattsvart 10l

  Vattenkanna Mattsvart 10l
  En Dekorativ oval matt svart vattenkanna. 10 Liter med stril
 • Orrefors Share Karaff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  Orrefors Share Karaff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Glaskaraff med vackra och rena linjer som är designad av Pia Törnell för Orrefors. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Aida Raw Vattenkaraff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Titanium Black

  Aida Raw Vattenkaraff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Titanium Black
  Den här vattenkaraffen tillhör serien Raw från Aida, och har ett skandinaviskt uttryck. Serien kombinerar den råa och naturliga looken med en stilren, enkel design. Den är handgjord vilket gör att små variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje vattenkaraff unik. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Kanna - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Vit

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Kanna - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Vit
  Den här kannan kommer från Villeroy & Bochs serie French Garden Fleurence, som har fått sitt namn efter en fransk lite by. Serien går i de varma färgerna gult och grönt, och har inslag av vackra sommarmotiv som citroner, körsbär och druvor. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Frama Otto Kanna 30 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Svart

  Frama Otto Kanna 30 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Svart
  Kannan från Frama är tillverkad av stengods med en klassisk, stapelbar form och en matt glasering. Perfekt för att servera mjölk till kaffet eller andra kalla drycker. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Tillverkad i Portugal. Formgivning av Frama Studio. Originaldesign från år 2011. Om kannan från Frama- Tillverkad av stengods.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Portugal.- Formgivning av Frama Studio.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Handgjord. Skötselråd för kannan- Tål diskmaskin.- Värmetålig upp till 200 °C. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
ileadilead