Vattenkaraffer

Ett klart och rent vatten blir extra gott om det serveras i en karaff av glas. Det finns många fina vattenkaraffer från duktiga glasbruk i Sverige. Vi har valt ut några av våra favoriter av karaffer som passar till vatten, men även andra drycker du gillar att servera fint.

Vissa av karafferna har medföljande lock medan andra har kork eller saknar tilltäppning. Scrolla dig igenom vårt bildgalleri här. När du ser en vattenkaraff du vill veta mer om, klicka på bilden så kommer du direkt till produktsidan hos återförsäljaren.

Populärt inom vattenkaraffer

Fler tips på vattenkaraffer

 • Raw Vatten Karaff Oglaserad 1,2 L

  Raw Vatten Karaff Oglaserad 1,2 L
 • Vinkaraff Spiegelau Tavola

  Vinkaraff Spiegelau Tavola
  Vinkaraff Spiegelau Tavola. Kan graveras
 • Vattenkanna Retro

  Vattenkanna Retro
  Mässingsfärgad vattenkanna i retrodesign.Höjd: 19 cmDiameter: 12 cm
 • Colour Karaff, Guld

  Colour Karaff, Guld
  Colour karaff från Hay, formgiven av Scholten & Baijings. Colour är en serie glasprodukter där vackra färger kombinerat med lekfulla former ger färg och liv åt din dukning. I serien ingår: dricksglas, vinglas, champagneglas och karaff. De guldfärgade cirklarna i botten ser med vatten ut som att de rör på sig. Glasen finns även i andra utföranden. Rekommenderas att diskas för hand.
 • Vattenkanna

  Vattenkanna
  Vattenkanna i svart järn.Kan fyllas med 1,5 liter.
 • Acqua Cool Kylstav Till Karaff

  Acqua Cool Kylstav Till Karaff
  Kylstavarna är ett tillbehör till vattenkaraffen Acqua Cool från Blomus
 • Karaff Paris 2 L, Mörkgrön

  Karaff Paris 2 L, Mörkgrön
  Paris karaff från Department. En vacker karaff med ett utseende som väcker uppmärksamhet. Den här karaffen i kristallglas blir ett elegant alternativ vid servering av gäster eller familj. Karaffen är utsmyckad med små toppar runt kroppen som ger ifrån sig ett vackert ljusspel när den är fylld med dryck. Paris karaff finns tillgänglig i två storlekar, 1L och 2L samt även en rad olika färger så du kan välja den som passar din servis bäst. Paris blir också en utmärkt present till någon du tycker om!
 • Blomus Splash Vattenkaraff 1 L Grå Grön

  Blomus Splash Vattenkaraff 1 L Grå Grön
  Servera vatten i den snygga karaffen från Blomus serie Splash! Denna har färgen grågrön, men olika färger finns i serien. Specifikationer:- Material: Polerat rostfritt stål, klart glas, silikon- Färg: Agave green (grågrön)- Innehåll: 1 L- Diameter: 9 cm- Höjd: 29,5 cm 
 • Whiskykaraff LSA Quad

  Whiskykaraff LSA Quad
  Tung handgjord fyrkantig whiskykaraff LSA Quad. Kan graveras! Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Vattenkanna Sukat makkaralla 1,00 l

  Vattenkanna Sukat makkaralla 1,00 l
  Sukat Makkaralla-kannan är gjord av klart munblåst glas. Sukat Makkaralla (Socks Rolled Down) -serien är designad av Anu Penttinen för att ge glädje vid middagsbordet med sin lekfulla och unika form som är som ett strumpben som slarvigt har sjunkit ner. Vi rekommenderar att du diskar produkten för hand.
 • Whiskykaraff LSA Renfrew

  Whiskykaraff LSA Renfrew
  Stilren handgjord whiskykaraff Renfrew från LSA. Bas i valnötsträ. Kan graveras. Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Vattenkaraff Ø11cm, Klar

  Vattenkaraff Ø11cm, Klar
  Vattenkaraff Ø11cm, Klar från Ørskov .
 • Vinkaraff Eva Solo

  Vinkaraff Eva Solo
  Vinkaraff Eva Solo. Droppfri. Kan graveras!
 • Kartio Karaff 95 cl, Grå

  Kartio Karaff 95 cl, Grå
  Kartio kanna från Iittala, designad av Kaj Franck. Kartio är en av de renaste realiseringarna av Kaj Francks tänkande - en perfekt balans mellan det materiella och den geometriska formen. Enkelt, men ändå tåligt för dagligt bruk. Kartio finns i en mängd olika färger.
 • RIG-TIG Cool-It vattenkaraff 1,5 liter, grön

  RIG-TIG Cool-It vattenkaraff 1,5 liter, grön
  En snygg och praktisk glaskaraff från Rig-Tig by Stelton. Karaffen har en smart öppningsfunktion i form av en boll. När du vill öppna karaffen drar du bara ner bollen och sedan upp när du vill stänga den. Design: Francis CayouetteLängd: 31 cm Diameter: 9,6 cm Rymmer: 1,5 l.
 • RIG-TIG by COOL-IT VattenkaraffTerracotta

  RIG-TIG by COOL-IT VattenkaraffTerracotta
  En snygg och praktisk glaskaraff från Rig-Tig by Stelton. Karaffen har en smart öppningsfunktion i form av en boll. När du vill öppna karaffen drar du bara ner bollen och sedan upp när du vill stänga den. Design: Francis CayouetteLängd: 31 cm Diameter: 9,6 cm Rymmer: 1,5 l.
 • Whiskykaraff LSA Metropole Kiev

  Whiskykaraff LSA Metropole Kiev
  Whiskykaraff LSA Metropole Kiev. Kan graveras. En tung munblåst karaff, inspirerad av Kievs brutalist-arkitektur. Levereras i en presentförpackning.
  Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Vattenkanna 10 L Svart

  Vattenkanna 10 L Svart
 • Kylskåpskaraff Med Lock, Aqua Green

  Kylskåpskaraff Med Lock, Aqua Green
  Den här karaffen från Eva Solo är tillverkad för att passa in i kylskåpet, så att du alltid har tillgång till kall dryck. Den är tillverkad av borosilikatglas, och den patenterade hällkragen i rostfritt stål och silikon som gör karaffen 100% droppfri. När den inte står i kylskåpet blir den en snygg detalj på det dukade bordet. Tål även varm dryck.
 • Vinkaraff Riedel Black Tie

  Vinkaraff Riedel Black Tie
  Vinkaraff Riedel Black Tie. Mycket exklusiv handblåst karaff.
 • Vattenkanna, 45 cm

  Vattenkanna, 45 cm
  Högblank vattenkanna med två handtag.
 • New Norm Dekanteringskaraff

  New Norm Dekanteringskaraff
  Vinluftare från Menu, formgiven av Norm Architects. Luftningen/dekanteringen sker genom karaffens hals när du tappar upp vinet från flaskan till karaffen, och blir då samtidigt en otraditionell, rolig och mycket sevärd process som gästerna kommer att njuta av att få se på. På mindre än 2 minuter får du nya smaker och aromer på vinet. Karaffen rymmer 1 flaska vin.
 • Monsieur Cruchot Karaff S 50cl, Taupe

  Monsieur Cruchot Karaff S 50cl, Taupe
  Monsieur Cruchot Karaff S 50cl, Taupe från Serax
 • RO Vattenkaraff 90 cl svart

  RO Vattenkaraff 90 cl svart
 • Vattenkaraff Square

  Vattenkaraff Square
 • Vattenkanna 10 L Grå

  Vattenkanna 10 L Grå
 • Bottle Karaff 1 L, Klar/Krom

  Bottle Karaff 1 L, Klar/Krom
  Bottle karaff från Menu, formgiven av Norm Architects. En vacker karaff med ett elegant utseende som blir ett perfekt komplement till matbordet. Karaffen rymmer 1 liter av önskad dryck och kan användas både till vardags och till bjudningar. Kombinera gärna karaffen med fler serveringstillbehör från Menu för en enhetlig look på matbordet.
 • Whiskykaraff Orrefors Street

  Whiskykaraff Orrefors Street
  Whiskykaraff Orrefors Street. Mycket elegant munblåst karaff från Orrefors. Kan graveras på stopparen.
  Design av Jan Johansson.
 • Rosendahl Vattenkaraff 0.9 L Svart lock

  Rosendahl Vattenkaraff 0.9 L Svart lock
  Denna funktionella och sofistikerade vattenkaraff från Rosendahl är designad av Pil Bredahl och är med sin raffinerade design en systerdesign till den populära Grand Cru-karaffen. Med sitt raffinerade och eleganta uttryck passar den fint på alla dukade bord. Vattenkaraffens svarta silikonband gör den lätt att hålla om och ser till att den inte droppar och gör fläckar på bordet. Locket är tätslutande och ser till att innehållet i karaffen inte tar smak från andra varor i kylskåpet. Vattenkaraffens storlek passar perfekt i kylskåpsdörren. Kombinera gärna vattenkaraffen med de matchande glasen.
 • Vinkaraff Riedel Cabernet Magnum

  Vinkaraff Riedel Cabernet Magnum
  Vinkaraff Riedel Cabernet Magnum. Stilren & klassisk karaff från glasproffsen på Riedel.
 • Karaff 90 cl, Grå

  Karaff 90 cl, Grå
  Funktionell och sofistikerad vattenkaraff designad av Pil Bredahl med en storlek som passar perfekt i kylskåpsdörren.
 • Idéelle Karaff 1,1 L

  Idéelle Karaff 1,1 L
  Stilfull vin- och vattenkaraff i munblåst glas designad av Malene Lütken år 2000.
 • Rosendahl Grand Cru Vattenkaraff 0,9 l

  Rosendahl Grand Cru Vattenkaraff 0,9 l
  En kanna att servera dryck på ett snyggare sätt. Hotta upp ditt vatten med några citronskivor och häll upp det i denna snygga karaff.  Den här karaffen har blivit populär över hela världen. Speciellt tack vare den enkla designen i glas med stålband. Servera iskallt, törstsläckande va
 • Pure Taste Vattenkaraff Röd

  Pure Taste Vattenkaraff Röd
 • Vattenkokare Evoke Vit Kanna

  Vattenkokare Evoke Vit Kanna
 • Sky Vattenkanna Glas och Rostfritt Stål

  Sky Vattenkanna Glas och Rostfritt Stål
 • Vinkaraff Spiegelau Casual Entertaining

  Vinkaraff Spiegelau Casual Entertaining
  Vinkaraff med gravyr Spiegelau Casual Entertaining.
 • Ripple Litet Karaffset, Smoked Grey

  Ripple Litet Karaffset, Smoked Grey
  Karaff och ett glas, som även utgör lock till karaffen - suveränt litet kit att ha stående på ditt arbetsbord eller intill sängen. Munblåst glas.
 • Vattenkaraff 2 L/dag

  Vattenkaraff 2 L/dag
 • Saigon Karaff 20x21 cm, Mörkgrön

  Saigon Karaff 20x21 cm, Mörkgrön
  Saigon karaff från By On. Serien Saigon är en servis med miljövänliga produkter tillverkade av en blandning mellan bambufibrer och polyamid. Saigon har en genomgående design som är enkel och stilren vilket gör att alla delar passar in i de flesta sammanhang. Välj mellan färgerna svart, grön, vit och brun. Alla produkterna i serien är diskmaskinssäkra. Mixa och matcha, vad som passar dig och din inredningsstil.
 • Rosendahl Grand Cru Vattenkaraff med 2 st Glas

  Rosendahl Grand Cru Vattenkaraff med 2 st Glas
  Detta härliga set kombinerar den populära Grand Cru karaffen tillsammans med två stycken tumblers. Grand Cru är en serie produkter där funktionalitet och enkelhet väger tyngst. Den stilrena designen skapar en bra grund i köket och skapar en tydlig elegans i bordsdukningen.Material: Blyfr
 • Glass Karaff, Klar

  Glass Karaff, Klar
  Glass karaff från Hay. Glaskaraff med hög hals tillverkad i munblåst glas. Fin att ta fram till en bjudning. Perfekt att servera vatten, rödvin eller juice till frukosten. Karaffen blir också fin som vas för snittblommor eller gröna blad.
 • Whiskykaraff LSA Boris

  Whiskykaraff LSA Boris
  Exklusiv och tung handgjord whiskykaraff med runda former från LSA. Kan graveras! Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Whiskykaraff Orrefors City

  Whiskykaraff Orrefors City
  Whiskykaraff Orrefors City. Mycket elegant karaff från Orrefors. Kan graveras på stopparen.
  Design av Martti Rytkönen.
 • Vattenkanna Plant 37x22 cm Svart

  Vattenkanna Plant 37x22 cm Svart
 • Kylskåpskaraff 1 L, Björk

  Kylskåpskaraff 1 L, Björk
  Kylskåpskaraffen från Eva Solo. Karaffen passar i de flesta kylskåpsdörrar. Den lämpar sig för både kalla och varma drycker. Den patenterade hällkanten i rostfritt stål och silikon gör att karaffen är 100 % droppfri - innehållet hamnar i glaset och inte på duken. Det medföljande flip-top-locket öppnas automatiskt. Fodralet håller innehållet kallt eller varmt längre och ser till att kondensvatten inte hamnar på bordet.
 • Whiskykaraff Nachtmann Julia Paola

  Whiskykaraff Nachtmann Julia Paola
  Whiskey karaff Nachtmann Julia Paola med gravyr. Mycket elegant, passar perfekt för gravyr!
 • Vinkaraff Riedel Merlot

  Vinkaraff Riedel Merlot
  Vinkaraff Riedel Merlot. Stilren & klassisk karaff från glasproffsen på Riedel.
 • Creative Vattenkokare med Glaskanna 1,7L

  Creative Vattenkokare med Glaskanna 1,7L
 • Whiskykaraff Nachtmann Highland

  Whiskykaraff Nachtmann Highland
  Whiskykaraff Nachtmann Highland. Kan graveras. Mycket elegant karaff!
 • Vattenkanna Sandrine

  Vattenkanna Sandrine
ileadileadilead