Vattenkaraffer

Ett klart och rent vatten blir extra gott om det serveras i en karaff av glas. Det finns många fina vattenkaraffer från duktiga glasbruk i Sverige. Vi har valt ut några av våra favoriter av karaffer som passar till vatten, men även andra drycker du gillar att servera fint.

Vissa av karafferna har medföljande lock medan andra har kork eller saknar tilltäppning. Scrolla dig igenom vårt bildgalleri här. När du ser en vattenkaraff du vill veta mer om, klicka på bilden så kommer du direkt till produktsidan hos återförsäljaren.

Populärt inom vattenkaraffer

Fler tips på vattenkaraffer

 • Idéelle Vattenkaraff klar 1,1 l

  Idéelle Vattenkaraff klar 1,1 l
 • Vattenkanna Susie

  Vattenkanna Susie
 • Glass Karaff, Klar

  Glass Karaff, Klar
  Glass karaff från Hay. Glaskaraff med hög hals tillverkad i munblåst glas. Fin att ta fram till en bjudning. Perfekt att servera vatten, rödvin eller juice till frukosten. Karaffen blir också fin som vas för snittblommor eller gröna blad.
 • Vattenkanna Cirkel Järn Svart 29cm

  Vattenkanna Cirkel Järn Svart 29cm
 • Cobra Karaff, Rostfritt Stål

  Cobra Karaff, Rostfritt Stål
  Cobra kanna från Georg Jensen, designad av Constantin Wortmann. Systerdesignen Cobra Ljusstaken har varit en stor succé ända sedan de introducerades 2008. Ett par år senare introducerades denna fantastiska kanna. Vikten känns tydligt när du håller din Cobra i handen. Designern ville skapa en traditionell form till de moderna hemmet och han har inspirerats av den mystiska orm, som också är svår att ta ögonen ifrån.
 • Whiskykaraff & Whiskyglas Nachtmann Bossa Nova - utan gravyr

  Whiskykaraff & Whiskyglas Nachtmann Bossa Nova - utan gravyr
  Whiskykaraff & Whiskyglas Nachtmann Bossa Nova. Karaffen och stopparen kan graveras, och glasen kan graveras i botten! Beställ redan idag, fri frakt och snabb leverans!
 • RIG-TIG Cool-It Vattenkaraff 1.5 L Mörkblå

  RIG-TIG Cool-It Vattenkaraff 1.5 L Mörkblå
  En smidig karaff för alla dina kalla drycker. Liva gärna upp vattnet med lite gurka eller citron. Den smidiga korken dras åt sidan och gör det enkelt att servera direkt från kylen.
 • Bottle Karaff 1 L, Smoked/Mässing

  Bottle Karaff 1 L, Smoked/Mässing
  Bottle karaff från Menu, formgiven av Norm Architects. En vacker karaff med ett elegant utseende som blir ett perfekt komplement till matbordet. Karaffen rymmer 1 liter av önskad dryck och kan användas både till vardags och till bjudningar. Kombinera gärna karaffen med fler serveringstillbehör från Menu för en enhetlig look på matbordet.
 • Whiskykaraff & Whiskyglas Nachtmann Punk - utan gravyr

  Whiskykaraff & Whiskyglas Nachtmann Punk - utan gravyr
  Whiskykaraff och 2 st whiskyglas Nachtmann Punk. Häftig design med attityd. Karaffens stoppare kan graveras och glasen kan graveras i botten! Beställ redan idag, fri frakt och snabb leverans!
 • Vinkaraff Riedel Cabernet Magnum - utan gravyr

  Vinkaraff Riedel Cabernet Magnum - utan gravyr
  Vinkaraff Riedel Cabernet Magnum. Stilren & klassisk karaff från glasproffsen på Riedel.
 • Vattenkaraff 2 L/dag

  Vattenkaraff 2 L/dag
 • Whiskykaraff LSA Renfrew - utan gravyr

  Whiskykaraff LSA Renfrew - utan gravyr
  Stilren handgjord whiskykaraff Renfrew från LSA. Bas i valnötsträ. Kan graveras. Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Kylskåpskaraff 1 L, Petrol

  Kylskåpskaraff 1 L, Petrol
  Kylskåpskaraffen från Eva Solo. Karaffen passar i de flesta kylskåpsdörrar. Den lämpar sig för både kalla och varma drycker. Den patenterade hällkanten i rostfritt stål och silikon gör att karaffen är 100 % droppfri - innehållet hamnar i glaset och inte på duken. Det medföljande flip-top-locket öppnas automatiskt. Fodralet håller innehållet kallt eller varmt längre och ser till att kondensvatten inte hamnar på bordet.
 • Saigon Karaff 20x21 cm, Mörkgrön

  Saigon Karaff 20x21 cm, Mörkgrön
  Saigon karaff från By On. Serien Saigon är en servis med miljövänliga produkter tillverkade av en blandning mellan bambufibrer och polyamid. Saigon har en genomgående design som är enkel och stilren vilket gör att alla delar passar in i de flesta sammanhang. Välj mellan färgerna svart, grön, vit och brun. Alla produkterna i serien är diskmaskinssäkra. Mixa och matcha, vad som passar dig och din inredningsstil.
 • Nobel Karaff 118 cl

  Nobel Karaff 118 cl
  Nobel Karaff från Orrefors ingår i den världsberömda Nobelservisen och ritades av Gunnar Cyrén 1991 till firandet av Nobelprisets 90-års jubileum. I serien finns flera handmålade produkter.
 • Vinset Spiegelau Toscana - utan gravyr

  Vinset Spiegelau Toscana - utan gravyr
  Vinset Spiegelau Toscana. Mycket trevligt och prisvärt vinset med en elegant karaff som rymmer 1,5 liter samt 2 st vinglas. Endast vinglasen kan graveras. Levereras i en trevlig kartongförpackning, en perfekt present till en vinälskare!
 • Karaff Med Droppfri Kant, 1 L

  Karaff Med Droppfri Kant, 1 L
  Karaff droppfri från Eva Solo är tillverkad i värmebeständigt glas och kan användas till både servering av vatten som vin. Hällpipen är droppfri. Lock ingår ej.
 • Vattenkanna Patrizia

  Vattenkanna Patrizia
 • RIG-TIG Cool-It vattenkaraff 1,5 liter, grön

  RIG-TIG Cool-It vattenkaraff 1,5 liter, grön
  En snygg och praktisk glaskaraff från Rig-Tig by Stelton. Karaffen har en smart öppningsfunktion i form av en boll. När du vill öppna karaffen drar du bara ner bollen och sedan upp när du vill stänga den. Design: Francis CayouetteLängd: 31 cm Diameter: 9,6 cm Rymmer: 1,5 l.
 • Karaff Paris 2 L, Mörkgrön

  Karaff Paris 2 L, Mörkgrön
  Paris karaff från Department. En vacker karaff med ett utseende som väcker uppmärksamhet. Den här karaffen i kristallglas blir ett elegant alternativ vid servering av gäster eller familj. Karaffen är utsmyckad med små toppar runt kroppen som ger ifrån sig ett vackert ljusspel när den är fylld med dryck. Paris karaff finns tillgänglig i två storlekar, 1L och 2L samt även en rad olika färger så du kan välja den som passar din servis bäst. Paris blir också en utmärkt present till någon du tycker om!
 • Vin/Vattenkaraff med Ekkork 1 L

  Vin/Vattenkaraff med Ekkork 1 L
 • Whiskykaraff Orrefors City - utan gravyr

  Whiskykaraff Orrefors City - utan gravyr
  Whiskykaraff Orrefors City. Mycket elegant karaff från Orrefors. Kan graveras på stopparen.
  Design av Martti Rytkönen.
 • Whiskykaraff & Whiskyglas Nachtmann Sculpture - utan gravyr

  Whiskykaraff & Whiskyglas Nachtmann Sculpture - utan gravyr
  Whiskykaraff och whiskyglas-set. Mycket elegant och exklusiv. Karaffens stoppare kan graveras och glasen kan graveras i botten! Beställ redan idag, fri frakt och snabb leverans!
 • Vinkaraff Spiegelau Classic Bar - utan gravyr

  Vinkaraff Spiegelau Classic Bar - utan gravyr
  Vinkaraff Spiegelau Classic Bar. Kan graveras
 • Cabernet Vattenkaraff Klar 1,5 L

  Cabernet Vattenkaraff Klar 1,5 L
 • Agate Karaff 19x31 cm, Clear

  Agate Karaff 19x31 cm, Clear
  Agate karaff i klarglas från By On. Det som skiljer denna karaff från mängden är dess vackra mineralsten. Mineralstenen är gjord av agat, en ädelsten känd för sin unika karaktär. De olika skikten i stenen skapar oregelbunda mönster som gör att ingen sten som utvinns blir den andra lik. Naturliga färgvariationer förekommer. Endast handdisk.
 • Vattenkanna, 36 cm

  Vattenkanna, 36 cm
  Blank vattenkanna med ett handtag.
 • Blomus Splash Vattenkaraff 1 L Off White

  Blomus Splash Vattenkaraff 1 L Off White
  Vattenkaraffen i off white kommer från Blomus Splash-serie. Den snygga designen blir fin på ditt matbord. Karaffen kommer i olika färger!Specifikationer:- Material: Polerat rostfritt stål, klart glas, silikon- Färg: Moonbeam (off white)- Innehåll: 1 L - Diameter: 9 cm- Höjd: 29,5 cm 
 • Vivero Vattenkanna - Guld

  Vivero Vattenkanna - Guld
 • Vattenkanna Sukat makkaralla 1,00 l

  Vattenkanna Sukat makkaralla 1,00 l
  Sukat Makkaralla-kannan är gjord av klart munblåst glas. Sukat Makkaralla (Socks Rolled Down) -serien är designad av Anu Penttinen för att ge glädje vid middagsbordet med sin lekfulla och unika form som är som ett strumpben som slarvigt har sjunkit ner. Vi rekommenderar att du diskar produkten för hand.
 • Holmegaard Cabernet Vattenkaraff 1.5 L Klar

  Holmegaard Cabernet Vattenkaraff 1.5 L Klar
  En vattenkaraff i klarglas som rymmer 1.5 liter med tillhörande korkpropp. Karaffen tillhör serien Cabernet som är designat för att framhäva vinets doft och smak. Med vattenkaraffen kan du nu servera vattnet på bordet på ett snyggt och elegant sätt när du har gäster. Korken gör att vattnet håller sig fräscht så karaffen kan stå kvar på bordet under hela middagen. Den stilrena designern gör att karaffen är lätt att kombinera med annat glas och porslin.
 • Vattenkanna Retro

  Vattenkanna Retro
  Mässingsfärgad vattenkanna i retrodesign.Höjd: 19 cmDiameter: 12 cm
 • Sandvig Karaff, 1,1 L

  Sandvig Karaff, 1,1 L
  Den här karaffen från Broste Copenhagen tillhör serien Sandvig, och den har fått sin inspiration från den danska kuststaden som delar samma namn. Den nordiska naturen återspeglas i designen, och de dekorativa räfflorna påminner om snäckskal. Samtliga produkter i serien är tillverkade för hand och variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje produkt unik.
 • Vattenkanna 10 L Grå

  Vattenkanna 10 L Grå
 • Pure Garden Vattenkanna Mullvad 1L

  Pure Garden Vattenkanna Mullvad 1L
 • Vin/Vattenkaraff med Ekkork 1 L

  Vin/Vattenkaraff med Ekkork 1 L
 • Essence Karaff 1 L, Klar

  Essence Karaff 1 L, Klar
  Essence Karaff 1 L, Klar från Iittala
 • Lock till vattenkaraff Ø8,5 cm svart/stål

  Lock till vattenkaraff Ø8,5 cm svart/stål
 • RO Vattenkaraff 90 cl grå

  RO Vattenkaraff 90 cl grå
 • Kartio Karaff 95 cl, Klar

  Kartio Karaff 95 cl, Klar
  Den här karaffen från Iittala tillhör serien Kartio, som är designad av Kaj Franck. Kartio är en av de renaste realiseringarna av Kaj Francks tänkande - en perfekt balans mellan det materiella och den geometriska formen. Enkelt, men ändå tåligt för dagligt bruk. Kartio finns i en mängd olika färger.
 • RO Vattenkaraff 90 cl svart

  RO Vattenkaraff 90 cl svart
 • Design Letters Karaff 50cl

  Design Letters Karaff 50cl
  Karaff från Design Letters. En karaff gjord i glas med ett lock i silikon. Karaffen har AJs klassiska typografi som bidrar till karaffens stiliga utseende. Karaffen är perfekt att använda när det skall serveras dryck av olika slag. Kombinera gärna karaffen med andra produkter från Design Letters och skapa en enhetlig servis med ett häftigt utseende. Den unika texten på varje del skapar tillsammans en frän stil som står ut bland den övriga inredningen.
 • Vinkaraff Spiegelau Casual Entertaining - utan gravyr

  Vinkaraff Spiegelau Casual Entertaining - utan gravyr
  Vinkaraff med gravyr Spiegelau Casual Entertaining.
 • AquaStar Vattenkanna

  AquaStar Vattenkanna
  En minimalisk vattenkanna som är designad för att stå framme, för att alltid vara tillgänglig. Den spetsiga pipen ger en jämn stråle samt gör att man lätt kommer ner i mindre krukor. AquaStar vattenkanna fylls genom att man lossar pipen och är tillverkad i plast och cromplast. Kannan ska förvaras inomhus när den inte används.
 • Vattenkanna SPRING

  Vattenkanna SPRING
  Stilren vattenkanna i klarglas. Rymmer 1,7 liter.
 • Vattenkaraff Square

  Vattenkaraff Square
 • Fia, Karaff, Bärnsten

  Fia, Karaff, Bärnsten
  Fia karaff från Design House Stockholm är en enkel och funktionell karaff med naturlig form. Ordet Fia kommer från spelet Fia med knuff där man kan hitta flera liknelser med designen. Rymmer en liter och kan även användas som vas.
 • Vattenkanna, 36 cm

  Vattenkanna, 36 cm
  Blank vattenkanna med ett handtag.
 • Creative Vattenkokare med Glaskanna 1,7L

  Creative Vattenkokare med Glaskanna 1,7L
 • Share Karaff, 1,2 L

  Share Karaff, 1,2 L
  Share Karaff, 1,2 L från Orrefors
 • Acqua Cool Kylstav Till Karaff

  Acqua Cool Kylstav Till Karaff
  Kylstavarna är ett tillbehör till vattenkaraffen Acqua Cool från Blomus
ileadileadileadileadilead