Vattenkaraffer

Ett klart och rent vatten blir extra gott om det serveras i en karaff av glas. Det finns många fina vattenkaraffer från duktiga glasbruk i Sverige. Vi har valt ut några av våra favoriter av karaffer som passar till vatten, men även andra drycker du gillar att servera fint.

Vissa av karafferna har medföljande lock medan andra har kork eller saknar tilltäppning. Scrolla dig igenom vårt bildgalleri här. När du ser en vattenkaraff du vill veta mer om, klicka på bilden så kommer du direkt till produktsidan hos återförsäljaren.

Populärt inom vattenkaraffer

Fler tips på vattenkaraffer

 • Whiskykaraff Aida Harvey - utan gravyr

  Whiskykaraff Aida Harvey - utan gravyr
  Whiskykaraff Aida Harvey. Kan graveras på stopparen.
 • Ripple Karaff, Smoked Grey

  Ripple Karaff, Smoked Grey
  Ripple är en karaff från Ferm Living i munblåst glas med en räfflad struktur som skapar ett modernt och härligt intryck. Passar perfekt till servering av så väl vatten, juice, vin och annan dryck som vill avnjutas. Komplettera gärna denna fina karaff med annat porslin från Ferm Living för en extra snygg dukning. Volym: 0,9 L. Tål diskmaskin.
 • Ice Cold Karaff med kran 8,5L

  Ice Cold Karaff med kran 8,5L
  Ice Cold behållare med tappkran från House Doctor. En perfekt behållare för sommarens varma fester. Blanda en god och svalkande lemonad. Fyll behållaren med frukter och rödvin och blanda din hemmagjorda sangria. Samla alla dina vänner till ett stort trädgårdskalas och låt behållaren svalka törstiga munnar.
 • Whiskykaraff & Whiskyglas Nachtmann Sculpture - utan gravyr

  Whiskykaraff & Whiskyglas Nachtmann Sculpture - utan gravyr
  Whiskykaraff och whiskyglas-set. Mycket elegant och exklusiv. Karaffens stoppare kan graveras och glasen kan graveras i botten! Beställ redan idag, fri frakt och snabb leverans!
 • Glass Karaff, Klar

  Glass Karaff, Klar
  Glass karaff från Hay. Glaskaraff med hög hals tillverkad i munblåst glas. Fin att ta fram till en bjudning. Perfekt att servera vatten, rödvin eller juice till frukosten. Karaffen blir också fin som vas för snittblommor eller gröna blad.
 • RIG-TIG Cool-It Vattenkaraff 1.5 L Dusty Green

  RIG-TIG Cool-It Vattenkaraff 1.5 L Dusty Green
  Förvara din karaff i kylen med t.ex. vatten, juice eller saft så att du alltid har kall dryck på lager – redo att serveras till frukosten, lunchen eller middagen. Piffa upp vattnet med isbitar, gurkstänger, lime eller mynta – eller hitta en helt egen favoritsmaksättare. Karaffen har en smart öppnings-/stängningsanordning – du vippar bara kulan nedåt för att hälla och sedan uppåt för att stänga karaffen.Använd karaffen till vatten, juice eller saftFörvara karaffen i kylen så att du alltid har tillgång till kall dryckDet är möjligt att fylla isbitar i karaffenEnkel öppnings-/stängningsanordning – tippa bara kulan nedåtFri från BPA och ftalaterHar vunnit iF Gold Award 2015
 • Vattenkaraff Square

  Vattenkaraff Square
 • Whiskykaraff LSA Boris - utan gravyr

  Whiskykaraff LSA Boris - utan gravyr
  Exklusiv och tung handgjord whiskykaraff med runda former från LSA. Kan graveras! Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Kylskåpskaraff 1 L, Björk

  Kylskåpskaraff 1 L, Björk
  Kylskåpskaraffen från Eva Solo. Karaffen passar i de flesta kylskåpsdörrar. Den lämpar sig för både kalla och varma drycker. Den patenterade hällkanten i rostfritt stål och silikon gör att karaffen är 100 % droppfri - innehållet hamnar i glaset och inte på duken. Det medföljande flip-top-locket öppnas automatiskt. Fodralet håller innehållet kallt eller varmt längre och ser till att kondensvatten inte hamnar på bordet.
 • DUKA Nova Karaff 1.2L

  DUKA Nova Karaff 1.2L
  Karaffen Nova rymmer 1,2 liter och tillverkas av kristallglas med laserskuren kant för styrka och hållbarhet. Med Nova är du alltid förberedd på lite sista-minuten gästfrihet, bjud på vin, vatten eller varför inte juice.
 • Whisky LSA Islay Connoisseur Set - utan gravyr

  Whisky LSA Islay Connoisseur Set - utan gravyr
  Det ultimata whiskysetet! LSA Islay Connoisseur Set innehåller whiskykaraff, 2 st whiskyglas tumbler, 2 st whiskyprovarglas och vattenkaraff. Allt detta presenteras och förvaras snyggt i en redig trälåda. Handgjort glas av högsta kvalitet. Namngiven efter ön Islay i Skottland så passar detta tunga set perfekt för Islays rökiga whiskys. Karaffen kan graveras, tumblerglasen kan graveras och whiskyprovarglasen kan graveras. Du kan dessutom välja till en gravyrplåt av förnicklad mässing som då fästs på en av trälådans långsidor. Den ultimata presenten till whisky-konnäsören! Levereras i en snygg presentkartong. Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Pure Taste Vattenkaraff 1,5 L

  Pure Taste Vattenkaraff 1,5 L
 • Fia, Karaff, Bärnsten

  Fia, Karaff, Bärnsten
  Fia karaff från Design House Stockholm är en enkel och funktionell karaff med naturlig form. Ordet Fia kommer från spelet Fia med knuff där man kan hitta flera liknelser med designen. Rymmer en liter och kan även användas som vas.
 • Design Letters Karaff 50cl

  Design Letters Karaff 50cl
  Karaff från Design Letters. En karaff gjord i glas med ett lock i silikon. Karaffen har AJs klassiska typografi som bidrar till karaffens stiliga utseende. Karaffen är perfekt att använda när det skall serveras dryck av olika slag. Kombinera gärna karaffen med andra produkter från Design Letters och skapa en enhetlig servis med ett häftigt utseende. Den unika texten på varje del skapar tillsammans en frän stil som står ut bland den övriga inredningen.
 • Sky Vattenkanna Glas och Rostfritt Stål

  Sky Vattenkanna Glas och Rostfritt Stål
 • Vinset Spiegelau Toscana - utan gravyr

  Vinset Spiegelau Toscana - utan gravyr
  Vinset Spiegelau Toscana. Mycket trevligt och prisvärt vinset med en elegant karaff som rymmer 1,5 liter samt 2 st vinglas. Endast vinglasen kan graveras. Levereras i en trevlig kartongförpackning, en perfekt present till en vinälskare!
 • Pure Taste Vattenkaraff Röd

  Pure Taste Vattenkaraff Röd
 • Karaff Paris 2 L, Rökgrå

  Karaff Paris 2 L, Rökgrå
  Paris karaff från Department. En vacker karaff med ett utseende som väcker uppmärksamhet. Den här karaffen i kristallglas blir ett elegant alternativ vid servering av gäster eller familj. Karaffen är utsmyckad med små toppar runt kroppen som ger ifrån sig ett vackert ljusspel när den är fylld med dryck. Paris karaff finns tillgänglig i två storlekar, 1L och 2L samt även en rad olika färger så du kan välja den som passar din servis bäst. Paris blir också en utmärkt present till någon du tycker om!
 • Unda Karaff, 1,2 L

  Unda Karaff, 1,2 L
  Karaffen Unda från Design House Stockholm har designats av Matti Klenell. Designen är rak och stilren, och kanten symboliserar en våg. Karaffen är tillverkad i klart munblåst glas, och kan med fördel kombineras med dricksglasen från samma serie.Egenskaper: Designad av Matti Klenell Ordet Unda är latin och betyder vatten och våg Tål diskmaskin
 • Fia Karaff, Svart

  Fia Karaff, Svart
  Fia karaff från Design House Stockholm är en enkel och funktionell karaff med naturlig form. Ordet Fia kommer från spelet Fia med knuff där man kan hitta flera liknelser med designen. Rymmer en liter och kan även användas som vas.
 • Pure Taste Vattenkaraff 0,9 L

  Pure Taste Vattenkaraff 0,9 L
 • Vattenkokare Kanna Canvas

  Vattenkokare Kanna Canvas
 • Vin/Vattenkaraff med Ekkork 1 L

  Vin/Vattenkaraff med Ekkork 1 L
 • Pure Taste Vattenkaraff Svart

  Pure Taste Vattenkaraff Svart
 • Glob vattenkanna 2,5l

  Glob vattenkanna 2,5l
  Praktisk kanna för vattning av krukor och växter inomhus eller ute på altanen. Den dekorativa runda designen har ett hål överst för påfyllning av vatten. Hålet sitter samtidigt framför handtaget, så det är enkelt att fylla på. Kannans spetsiga hällpip sänder en jämn stråle direkt i krukorna och håller ordning på vattningen. Kannan rengörs enkelt med en fuktad trasa.
 • AquaStar Vattenkanna

  AquaStar Vattenkanna
  En minimalisk vattenkanna som är designad för att stå framme, för att alltid vara tillgänglig. Den spetsiga pipen ger en jämn stråle samt gör att man lätt kommer ner i mindre krukor. AquaStar vattenkanna fylls genom att man lossar pipen och är tillverkad i plast och cromplast. Kannan ska förvaras inomhus när den inte används.
 • Karaff Paris 2 L, Ljusrosa

  Karaff Paris 2 L, Ljusrosa
  Paris karaff från Department. En vacker karaff med ett utseende som väcker uppmärksamhet. Den här karaffen i kristallglas blir ett elegant alternativ vid servering av gäster eller familj. Karaffen är utsmyckad med små toppar runt kroppen som ger ifrån sig ett vackert ljusspel när den är fylld med dryck. Paris karaff finns tillgänglig i två storlekar, 1L och 2L samt även en rad olika färger så du kan välja den som passar din servis bäst. Paris blir också en utmärkt present till någon du tycker om!
 • Kartio Karaff 95 cl, Linne

  Kartio Karaff 95 cl, Linne
  Den här karaffen från Iittala tillhör serien Kartio, som är designad av Kaj Franck. Kartio är en av de renaste realiseringarna av Kaj Francks tänkande - en perfekt balans mellan det materiella och den geometriska formen. Enkelt, men ändå tåligt för dagligt bruk. Kartio finns i en mängd olika färger.
 • Karaff Paris 2 L, Amber

  Karaff Paris 2 L, Amber
  Paris karaff från Department. En vacker karaff med ett utseende som väcker uppmärksamhet. Den här karaffen i kristallglas blir ett elegant alternativ vid servering av gäster eller familj. Karaffen är utsmyckad med små toppar runt kroppen som ger ifrån sig ett vackert ljusspel när den är fylld med dryck. Paris karaff finns tillgänglig i två storlekar, 1L och 2L samt även en rad olika färger så du kan välja den som passar din servis bäst. Paris blir också en utmärkt present till någon du tycker om!
 • Pure Garden Vattenkanna Antracit 1L

  Pure Garden Vattenkanna Antracit 1L
 • Pure Garden Vattenkanna Vit 1L

  Pure Garden Vattenkanna Vit 1L
 • Saigon Karaff 20x21 cm, Mörkgrön

  Saigon Karaff 20x21 cm, Mörkgrön
  Saigon karaff från By On. Serien Saigon är en servis med miljövänliga produkter tillverkade av en blandning mellan bambufibrer och polyamid. Saigon har en genomgående design som är enkel och stilren vilket gör att alla delar passar in i de flesta sammanhang. Välj mellan färgerna svart, grön, vit och brun. Alla produkterna i serien är diskmaskinssäkra. Mixa och matcha, vad som passar dig och din inredningsstil.
 • Karaff Paris 2 L, Midnattssvart

  Karaff Paris 2 L, Midnattssvart
  Paris karaff från Department. En vacker karaff med ett utseende som väcker uppmärksamhet. Den här karaffen i kristallglas blir ett elegant alternativ vid servering av gäster eller familj. Karaffen är utsmyckad med små toppar runt kroppen som ger ifrån sig ett vackert ljusspel när den är fylld med dryck. Paris karaff finns tillgänglig i två storlekar, 1L och 2L samt även en rad olika färger så du kan välja den som passar din servis bäst. Paris blir också en utmärkt present till någon du tycker om!
 • Raw Vattenkaraff 1,2 L, Grå

  Raw Vattenkaraff 1,2 L, Grå
  Vattenkaraff i stengods från Aida med en rå och naturlig look.
 • RIG-TIG Cool-It Vattenkaraff 1.5 L Svart

  RIG-TIG Cool-It Vattenkaraff 1.5 L Svart
  Du kan enkelt förvara din karaff i kylen med t.ex. vatten, juice eller saft så att du alltid har kall dryck på lager – redo att serveras till frukosten, lunchen eller middagen. Piffa upp vattnet med isbitar, gurkstänger, lime eller mynta – eller hitta en helt egen favoritsmaksättare. Karaffen har en smart öppnings-/stängningsanordning – du vippar bara kulan nedåt för att hälla och sedan uppåt för att stänga karaffen.Använd karaffen till vatten, juice eller saftFörvara karaffen i kylen så att du alltid har tillgång till kall dryckDet är möjligt att fylla isbitar i karaffenEnkel öppnings-/stängningsanordning – tippa bara kulan nedåtFri från BPA och ftalaterHar vunnit iF Gold Award 2015
 • Vattenkokare Evoke Svart Kanna

  Vattenkokare Evoke Svart Kanna
 • Creative Vattenkokare med Glaskanna 1,7L

  Creative Vattenkokare med Glaskanna 1,7L
 • Svante Vattenkanna - Nickel

  Svante Vattenkanna - Nickel
 • RIG-TIG by COOL-IT VattenkaraffTerracotta

  RIG-TIG by COOL-IT VattenkaraffTerracotta
  En snygg och praktisk glaskaraff från Rig-Tig by Stelton. Karaffen har en smart öppningsfunktion i form av en boll. När du vill öppna karaffen drar du bara ner bollen och sedan upp när du vill stänga den. Design: Francis CayouetteLängd: 31 cm Diameter: 9,6 cm Rymmer: 1,5 l.
 • Share Karaff, 65 cl

  Share Karaff, 65 cl
  Share Karaff, 65 cl från Orrefors
 • Vinkaraff Spiegelau Origin - utan gravyr

  Vinkaraff Spiegelau Origin - utan gravyr
  Vinkaraff Spiegelau Origin. Mycket elegant designad vinkaraff. Kan graveras!
 • Pure Garden Vattenkanna Mullvad 1L

  Pure Garden Vattenkanna Mullvad 1L
 • Intermezzo Blå Karaff, 112 cl

  Intermezzo Blå Karaff, 112 cl
  Intermezzo karaff från Orrefors, formgiven av Erika Lagerbielke. Intermezzo är en glasserie formgiven av Erika Lagerbielke som samlat på sig en rad utmärkelser, däribland Utmärkt Svensk Form. Den unika formen tillsammans med droppen i benet/foten har funnit sin plats i konsumenternas hjärtan, och i deras hem.
 • Vinkaraff Riedel Merlot - utan gravyr

  Vinkaraff Riedel Merlot - utan gravyr
  Vinkaraff Riedel Merlot. Stilren & klassisk karaff från glasproffsen på Riedel.
 • Vattenkanna Svante, 1 L

  Vattenkanna Svante, 1 L
  Vattenkannan är tillverkad i mässing och finns också med kopparyta samt i en förnickladutgåva. Den rymmer ca 1liter.
 • Karaff Paris 2 L, Rökblå

  Karaff Paris 2 L, Rökblå
  Paris karaff från Department. En vacker karaff med ett utseende som väcker uppmärksamhet. Den här karaffen i kristallglas blir ett elegant alternativ vid servering av gäster eller familj. Karaffen är utsmyckad med små toppar runt kroppen som ger ifrån sig ett vackert ljusspel när den är fylld med dryck. Paris karaff finns tillgänglig i två storlekar, 1L och 2L samt även en rad olika färger så du kan välja den som passar din servis bäst. Paris blir också en utmärkt present till någon du tycker om!
 • Vattenkaraff Square

  Vattenkaraff Square
 • RO Vattenkaraff 90 cl grå

  RO Vattenkaraff 90 cl grå
 • Rosendahl Vattenkaraff 0.9 L Svart lock

  Rosendahl Vattenkaraff 0.9 L Svart lock
  Denna funktionella och sofistikerade vattenkaraff från Rosendahl är designad av Pil Bredahl och är med sin raffinerade design en systerdesign till den populära Grand Cru-karaffen. Med sitt raffinerade och eleganta uttryck passar den fint på alla dukade bord. Vattenkaraffens svarta silikonband gör den lätt att hålla om och ser till att den inte droppar och gör fläckar på bordet. Locket är tätslutande och ser till att innehållet i karaffen inte tar smak från andra varor i kylskåpet. Vattenkaraffens storlek passar perfekt i kylskåpsdörren. Kombinera gärna vattenkaraffen med de matchande glasen.
 • Corky Karaff

  Corky Karaff
  Corky karaff från Muuto, formgiven av Andreas Engesvik. Stilren, enkel och praktisk serveringskaraff för både vardags och fest. En fin karaff med snygg detalj av en korkkula som fungerar som lock. Karaffen rymmer en liter och blir en fin detalj på matbordet eller till fikat.
 • Bottle Karaff 1 L, Klar/Krom

  Bottle Karaff 1 L, Klar/Krom
  Bottle karaff från Menu, formgiven av Norm Architects. En vacker karaff med ett elegant utseende som blir ett perfekt komplement till matbordet. Karaffen rymmer 1 liter av önskad dryck och kan användas både till vardags och till bjudningar. Kombinera gärna karaffen med fler serveringstillbehör från Menu för en enhetlig look på matbordet.
ileadileadileadileadilead