Glas och porslin » Kannor » Vattenkaraffer

Vattenkaraffer

Ett klart och rent vatten blir extra gott om det serveras i en karaff av glas. Det finns många fina vattenkaraffer från duktiga glasbruk i Sverige. Vi har valt ut några av våra favoriter av karaffer som passar till vatten, men även andra drycker du gillar att servera fint.

Vissa av karafferna har medföljande lock medan andra har kork eller saknar tilltäppning. Scrolla dig igenom vårt bildgalleri här. När du ser en vattenkaraff du vill veta mer om, klicka på bilden så kommer du direkt till produktsidan hos återförsäljaren.

Populärt inom vattenkaraffer

Fler tips på vattenkaraffer

 • Whisky LSA Islay Connoisseur Set

  Whisky LSA Islay Connoisseur Set
  Det ultimata whiskysetet! LSA Islay Connoisseur Set innehåller whiskykaraff, 2 st whiskyglas tumbler, 2 st whiskyprovarglas och vattenkaraff. Allt detta presenteras och förvaras snyggt i en redig trälåda. Handgjort glas av högsta kvalitet. Namngiven efter ön Islay i Skottland så passar detta tunga set perfekt för Islays rökiga whiskys. Karaffen kan graveras, tumblerglasen kan graveras och whiskyprovarglasen kan graveras. Du kan dessutom välja till en gravyrplåt av förnicklad mässing som då fästs på en av trälådans långsidor. Den ultimata presenten till whisky-konnäsören! Levereras i en snygg presentkartong. Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Vattenkanna

  Vattenkanna
  Vattenkanna i svart järn.Kan fyllas med 1,5 liter.
 • Vattenkanna

  Vattenkanna
  Shane Shnecks Watering Can är ett slitstarkt och tidlöst föremål med en intressant designproportion, samt en enkel design och långsträckt pip för enkel vattning. Mått: 35 x 17,5 x 28
 • Holmegaard Cabernet vattenkaraff

  Holmegaard Cabernet vattenkaraff
  Till både vardags och fest är Holmegaards munblåsta vattenkaraff otroligt bra. Inte endast till att pynta serveringen på det vanliga kranvattnet, utan även till kolsyrat vatten som den smarta korken ser till att hålla färskt och pärlande under hela middagen.Karaffen är från den munblåsta
 • Rosendahl Vattenkaraff 0.9 L Svart lock

  Rosendahl Vattenkaraff 0.9 L Svart lock
  Denna funktionella och sofistikerade vattenkaraff från Rosendahl är designad av Pil Bredahl och är med sin raffinerade design en systerdesign till den populära Grand Cru-karaffen. Med sitt raffinerade och eleganta uttryck passar den fint på alla dukade bord. Vattenkaraffens svarta silikonband gör den lätt att hålla om och ser till att den inte droppar och gör fläckar på bordet. Locket är tätslutande och ser till att innehållet i karaffen inte tar smak från andra varor i kylskåpet. Vattenkaraffens storlek passar perfekt i kylskåpsdörren. Kombinera gärna vattenkaraffen med de matchande glasen.
 • Pure Taste Vattenkaraff Svart

  Pure Taste Vattenkaraff Svart
 • Pure Garden Vattenkanna Vit 1L

  Pure Garden Vattenkanna Vit 1L
 • Vivero Vattenkanna - Silver

  Vivero Vattenkanna - Silver
 • Whiskykaraff & Whiskyglas Nachtmann Punk

  Whiskykaraff & Whiskyglas Nachtmann Punk
  Whiskykaraff och 2 st whiskyglas Nachtmann Punk. Häftig design med attityd. Karaffens stoppare kan graveras och glasen kan graveras i botten! Beställ redan idag, fri frakt och snabb leverans!
 • Vattenkanna Metall Grön 7 liter

  Vattenkanna Metall Grön 7 liter
 • Vattenkanna Seeke

  Vattenkanna Seeke
 • Karaff Paris 2 L, Ljusrosa

  Karaff Paris 2 L, Ljusrosa
  Paris karaff från Department. En vacker karaff med ett utseende som väcker uppmärksamhet. Den här karaffen i kristallglas blir ett elegant alternativ vid servering av gäster eller familj. Karaffen är utsmyckad med små toppar runt kroppen som ger ifrån sig ett vackert ljusspel när den är fylld med dryck. Paris karaff finns tillgänglig i två storlekar, 1L och 2L samt även en rad olika färger så du kan välja den som passar din servis bäst. Paris blir också en utmärkt present till någon du tycker om!
 • Acqua Cool Karaff Med Kylstav 1,2 L

  Acqua Cool Karaff Med Kylstav 1,2 L
  Acqua Cool från Blomus är en väldigt funktionell och stilren vattenkaraff som gör att du alltid kan servera ett kallt glas vatten en varm sommardag.
 • RO Vattenkaraff 90 cl svart

  RO Vattenkaraff 90 cl svart
 • Vattenkanna, 45 cm

  Vattenkanna, 45 cm
  Högblank vattenkanna med två handtag.
 • Karaff 90 cl, Grå

  Karaff 90 cl, Grå
  Funktionell och sofistikerad vattenkaraff designad av Pil Bredahl med en storlek som passar perfekt i kylskåpsdörren.
 • Vinset Spiegelau Toscana

  Vinset Spiegelau Toscana
  Vinset Spiegelau Toscana. Mycket trevligt och prisvärt vinset med en elegant karaff som rymmer 1,5 liter samt 2 st vinglas. Endast vinglasen kan graveras. Levereras i en trevlig kartongförpackning, en perfekt present till en vinälskare!
 • Whiskykaraff LSA Boris

  Whiskykaraff LSA Boris
  Exklusiv och tung handgjord whiskykaraff med runda former från LSA. Kan graveras! Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Intermezzo Satin Karaff, 112 cl

  Intermezzo Satin Karaff, 112 cl
  Intermezzo Satin karaff från Orrefors, formgiven av Erika Lagerbielke. Intermezzo är en glasserie formgiven av Erika Lagerbielke som samlat på sig en rad utmärkelser, däribland Utmärkt Svensk Form. Den unika formen tillsammans med droppen i benet/foten har funnit sin plats i konsumenternas hjärtan, och i deras hem.
 • Kylskåpskaraff 1 L, Petrol

  Kylskåpskaraff 1 L, Petrol
  Kylskåpskaraffen från Eva Solo. Karaffen passar i de flesta kylskåpsdörrar. Den lämpar sig för både kalla och varma drycker. Den patenterade hällkanten i rostfritt stål och silikon gör att karaffen är 100 % droppfri - innehållet hamnar i glaset och inte på duken. Det medföljande flip-top-locket öppnas automatiskt. Fodralet håller innehållet kallt eller varmt längre och ser till att kondensvatten inte hamnar på bordet.
 • Raw Vatten Karaff Oglaserad 1,2 L

  Raw Vatten Karaff Oglaserad 1,2 L
 • Svante Vattenkanna - Mässing

  Svante Vattenkanna - Mässing
 • Bottle Karaff 1 L, Klar/Mässing

  Bottle Karaff 1 L, Klar/Mässing
  Bottle karaff från Menu, formgiven av Norm Architects. En vacker karaff med ett elegant utseende som blir ett perfekt komplement till matbordet. Karaffen rymmer 1 liter av önskad dryck och kan användas både till vardags och till bjudningar. Kombinera gärna karaffen med fler serveringstillbehör från Menu för en enhetlig look på matbordet.
 • Design Letters Karaff 50cl

  Design Letters Karaff 50cl
  Karaff från Design Letters. En karaff gjord i glas med ett lock i silikon. Karaffen har AJs klassiska typografi som bidrar till karaffens stiliga utseende. Karaffen är perfekt att använda när det skall serveras dryck av olika slag. Kombinera gärna karaffen med andra produkter från Design Letters och skapa en enhetlig servis med ett häftigt utseende. Den unika texten på varje del skapar tillsammans en frän stil som står ut bland den övriga inredningen.
 • Blomus Splash Vattenkaraff 1 L Grå Blå

  Blomus Splash Vattenkaraff 1 L Grå Blå
  Denna vattenkaraff blir ett snyggt tillskott på ditt matbord! Produkten kommer från Blomus serie Splash och har färgen gråblå. Flera färger finns! Specifikationer:- Material: Polerat rostfritt stål, klart glas, silikon- Färg: Flint stone (gråblå)- Innehåll: 1 L- Diameter: 9 cm- Höjd
 • Essence Karaff 1 L, Klar

  Essence Karaff 1 L, Klar
  Essence Karaff 1 L, Klar från Iittala
 • Whiskykaraff Symmetrix

  Whiskykaraff Symmetrix
  Whiskykaraff Symmetrix. Glas med tennfot. Kan graveras!
 • Sky Vattenkanna Glas och Rostfritt Stål

  Sky Vattenkanna Glas och Rostfritt Stål
 • Vattenkanna Plant, svart

  Vattenkanna Plant, svart
  En elegant vattenkanna som är lika användbar som dekorativ.
 • Pure Taste Vattenkaraff 1,5 L

  Pure Taste Vattenkaraff 1,5 L
 • Vinkaraff Riedel Amadeo

  Vinkaraff Riedel Amadeo
  Vinkaraff Riedel Amadeo. Exklusiv handblåst karaff.
 • Acqua Cool Kylstav Till Karaff

  Acqua Cool Kylstav Till Karaff
  Kylstavarna är ett tillbehör till vattenkaraffen Acqua Cool från Blomus
 • Whiskykaraff LSA Whisky Club

  Whiskykaraff LSA Whisky Club
  Whiskykaraff LSA Whisky Club. Kan graveras. En tung karaff, munblåst av LSA:s skickliga hantverkare. Passar snyggt tillsammans med whiskyglasen i samma serie. Passar utmärkt till tunga och rökiga skotska whisky. Levereras i en presentförpackning.
  Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Glass Karaff, Klar

  Glass Karaff, Klar
  Glass karaff från Hay. Glaskaraff med hög hals tillverkad i munblåst glas. Fin att ta fram till en bjudning. Perfekt att servera vatten, rödvin eller juice till frukosten. Karaffen blir också fin som vas för snittblommor eller gröna blad.
 • Glob vattenkanna 2,5l

  Glob vattenkanna 2,5l
  Praktisk kanna för vattning av krukor och växter inomhus eller ute på altanen. Den dekorativa runda designen har ett hål överst för påfyllning av vatten. Hålet sitter samtidigt framför handtaget, så det är enkelt att fylla på. Kannans spetsiga hällpip sänder en jämn stråle direkt i krukorna och håller ordning på vattningen. Kannan rengörs enkelt med en fuktad trasa.
 • Vattenkokare Kanna Canvas

  Vattenkokare Kanna Canvas
 • Vattenkanna, 36 cm

  Vattenkanna, 36 cm
  Blank vattenkanna med ett handtag.
 • Kylskåpskaraff Med Lock, Svart

  Kylskåpskaraff Med Lock, Svart
  Den här karaffen från Eva Solo är tillverkad för att passa in i kylskåpet, så att du alltid har tillgång till kall dryck. Den är tillverkad av borosilikatglas, och den patenterade hällkragen i rostfritt stål och silikon som gör karaffen 100% droppfri. När den inte står i kylskåpet blir den en snygg detalj på det dukade bordet. Tål även varm dryck.
 • Whiskykaraff Nachtmann Julia Paola

  Whiskykaraff Nachtmann Julia Paola
  Whiskey karaff Nachtmann Julia Paola med gravyr. Mycket elegant, passar perfekt för gravyr!
 • RIG-TIG Cool-It vattenkaraff 1,5 liter, svart

  RIG-TIG Cool-It vattenkaraff 1,5 liter, svart
  En snygg och praktisk glaskaraff från Rig-Tig by Stelton. Karaffen har en smart öppningsfunktion i form av en boll. När du vill öppna karaffen drar du bara ner bollen och sedan upp när du vill stänga den. Design: Francis CayouetteLängd: 31 cm Diameter: 9,6 cm Rymmer: 1,5 l.
 • Vattenkanna 10 L Svart

  Vattenkanna 10 L Svart
 • Lock till vattenkaraff Ø8,5 cm svart/stål

  Lock till vattenkaraff Ø8,5 cm svart/stål
 • Blomus Splash Vattenkaraff 1 L Off White

  Blomus Splash Vattenkaraff 1 L Off White
  Vattenkaraffen i off white kommer från Blomus Splash-serie. Den snygga designen blir fin på ditt matbord. Karaffen kommer i olika färger!Specifikationer:- Material: Polerat rostfritt stål, klart glas, silikon- Färg: Moonbeam (off white)- Innehåll: 1 L - Diameter: 9 cm- Höjd: 29,5 cm 
 • Cabernet Vattenkaraff Klar 1,5 L

  Cabernet Vattenkaraff Klar 1,5 L
 • Rosendahl Grand Cru Vattenkaraff 0.9 L Klar

  Rosendahl Grand Cru Vattenkaraff 0.9 L Klar
  Vattenkaraff i blyfritt glas och rostfritt stål som rymmer 0.9 L. Den tillhör Rosendahls serie Grand Cru som består av stilrent porslin med en karaktäristisk nedsänkt fåra och som skapar en bra bas i köket. Karaffen har en enkel och modern design med ett dekorativt stålband vilket gjort den så populär. Servera vatten ur karaffen och smaksätt gärna med örter eller citrusfrukter för en snygg och god servering.
 • Ponny Karaff

  Ponny Karaff
  Ponny karaff från Skruf, formgiven av Carina Seth Andersson. Denna vackra karaff kommer från Skrufs glasbruk i Småland. Den är handblåst av skickliga glasbrukare vilket gör varje karaff unik. Denna eleganta karaff kan med fördel användas som vas, som formgivaren uttrycker det själv - Ponny passar lika bra för saft som för kvistar. En tidlös design som gör den till en klassiker.
 • RO Vattenkaraff 90 cl grå

  RO Vattenkaraff 90 cl grå
 • Acqua Vattenkaraff 1 L

  Acqua Vattenkaraff 1 L
  Vattenkaraffen Aqcua från Blomus är både funktionell och dekorativ att ställa fram på middagsbordet.
 • Kylskåpskaraff 1 L, Björk

  Kylskåpskaraff 1 L, Björk
  Kylskåpskaraffen från Eva Solo. Karaffen passar i de flesta kylskåpsdörrar. Den lämpar sig för både kalla och varma drycker. Den patenterade hällkanten i rostfritt stål och silikon gör att karaffen är 100 % droppfri - innehållet hamnar i glaset och inte på duken. Det medföljande flip-top-locket öppnas automatiskt. Fodralet håller innehållet kallt eller varmt längre och ser till att kondensvatten inte hamnar på bordet.
 • Vattenkanna 23x30 cm Mässing

  Vattenkanna 23x30 cm Mässing
 • Pure Garden Vattenkanna Antracit 1L

  Pure Garden Vattenkanna Antracit 1L
ileadileadileadilead