Vattenkaraffer

Ett klart och rent vatten blir extra gott om det serveras i en karaff av glas. Det finns många fina vattenkaraffer från duktiga glasbruk i Sverige. Vi har valt ut några av våra favoriter av karaffer som passar till vatten, men även andra drycker du gillar att servera fint.

Vissa av karafferna har medföljande lock medan andra har kork eller saknar tilltäppning. Scrolla dig igenom vårt bildgalleri här. När du ser en vattenkaraff du vill veta mer om, klicka på bilden så kommer du direkt till produktsidan hos återförsäljaren.

Populärt inom vattenkaraffer

 • Grand Cru Vattenkaraff 90 cl klar

  Grand Cru Vattenkaraff 90 cl klar
 • Whiskykaraff Aida Harvey

  Whiskykaraff Aida Harvey
  Whiskykaraff Aida Harvey. Kan graveras p&:aring: stopparen.
 • Whiskykaraff Orrefors City

  Whiskykaraff Orrefors City
  Whiskykaraff Orrefors City. Mycket elegant karaff fr&:aring:n Orrefors. Kan graveras p&:aring: stopparen.Design av Martti Rytk&:ouml:nen.
 • Vinkaraff Eva Solo

  Vinkaraff Eva Solo
  Vinkaraff Eva Solo. Droppfri. Kan graveras!

Fler tips på vattenkaraffer

 • Potteryjo Daisy Kanna 1,8 l - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Rose

  Potteryjo Daisy Kanna 1,8 l - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Rose
  Kannan från Potteryjo har en vacker design i keramik med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för kalla drycker. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om kannan från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av keramik.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Kapacitet: 180 cl.- Tillverkad i Portugal Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Spiegelau Bodega Kanna 0,5l - Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar

  Spiegelau Bodega Kanna 0,5l - Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar
  Bodega Kanna 0,5l från Spiegelau. Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar . Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • AquaStar Vattenkanna

  AquaStar Vattenkanna
  En minimalisk vattenkanna som är designad för att stå framme, för att alltid vara tillgänglig. Den spetsiga pipen ger en jämn stråle samt gör att man lätt kommer ner i mindre krukor. AquaStar vattenkanna fylls genom att man lossar pipen och är tillverkad i plast och cromplast. Kannan ska förvaras inomhus när den inte används.
 • Menu Strandgade Karaff Ø12x26 Cm - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Glas Klar

  Menu Strandgade Karaff Ø12x26 Cm - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Glas Klar
  Karaffen från Menu är perfekt för kalla drycker och har en asymmetrisk siluett i munblåst glas. Den har ett minimalistiskt uttryck med en funktionell form för enkel upphällning. Levereras i presentförpackning. Designad i Danmark av Mentze Ottenstein. Om karaffen från Menu- Asymmetrisk siluett med minimalistiskt uttryck.- Tillverkad av munblåst glas.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Karaffen kommer i 2 olika storlekar.- Från serien Strandgade Collection.- Finns även som Strandgade vas i keramik.- Presentförpackning ingår. Skötselråd för karaffen- Rengör med en torr trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Tål diskmaskin.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Vattenkanna Big Original Model no 64

  Vattenkanna Big Original Model no 64
  Funktionell dansk design- Passar som vattenkanna, karaff och vas- Fin att ge bort som gåva- Dekorativ och funktionell vattenkanna som även kan användas som vas eller karaff. Finns även i en mindre version. Tillverkad i stengods, design av Eva Stoehr-Nielsen, Saxbo.Material: StengodsMått: H 24 cm.
 • Menu Bottle Karaff 1 L Klar/mässing - Vattenkaraffer & Vattenkannor Plast Klar - 4680839

  Menu Bottle Karaff 1 L Klar/mässing - Vattenkaraffer & Vattenkannor Plast Klar - 4680839
  Bottle karaff från Menu, formgiven av Norm Architects. En vacker karaff med ett elegant utseende som blir ett perfekt komplement till matbordet. Karaffen rymmer 1 liter av önskad dryck och kan användas både till vardags och till bjudningar. Kombinera gärna karaffen med fler serveringstillbehör från Menu för en enhetlig look på matbordet. Vi har valt ut Klar Vattenkaraffer & Vattenkannor i Plast från Menu med stor omsorg.
 • COOL-IT vattenkaraff 1.5 l. rose

  COOL-IT vattenkaraff 1.5 l. rose
 • Dorre Drita Kanna 2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  Dorre Drita Kanna 2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Kannan från Dorre har en lekfull design i genomskinlig glas med recept runt omkring. Den har en praktisk hällpip med ett behändigt handtag. Om kannan från Dorre- Perfekt för cocktailpartyt.- Tillverkad av glas.- Svart text.- Lekfull design. Skötselråd för kannan- Tål diskmaskin. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Eva Solo Kylskåpskaraff 1 L Dark Grey - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Mörkgrå - 567973

  Eva Solo Kylskåpskaraff 1 L Dark Grey - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Mörkgrå - 567973
  Kylskåpskaraffen från Eva Solo. Karaffen passar i de flesta kylskåpsdörrar. Den lämpar sig för både kalla och varma drycker. Den patenterade hällkanten i rostfritt stål och silikon gör att karaffen är 100 % droppfri - innehållet hamnar i glaset och inte på duken. Det medföljande flip-top-locket öppnas automatiskt. Fodralet håller innehållet kallt eller varmt längre och ser till att kondensvatten inte hamnar på bordet. Vi har valt ut Mörkgrå Vattenkaraffer & Vattenkannor i Glas från Eva Solo med stor omsorg.
 • Broste Copenhagen Smoke Karaff 1,6 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Mix - 14460616

  Broste Copenhagen Smoke Karaff 1,6 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Mix - 14460616
  Smoke karaff från Broste Copenhagen. En stilren och modern karaff som passar utmärkt för matbordet. Det mörkt färgade glaset får ett djup med sin färg och passar i både vardagliga och festliga tillfällen. Handgjord och unik därav kan variation i utseende och form förekomma. Vi har valt ut Mix Vattenkaraffer & Vattenkannor från Broste Copenhagen med stor omsorg.
 • Stelton Glacier Karaff + - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  Stelton Glacier Karaff + - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Karaffen från Stelton har ett medföljande dricksglas i klart glas med en vacker, konstnärlig botten. Kan användas till varma och kalla drycker. Formgiven av Peter Svarrer. Om karaffen från Stelton- Karaff: 1 L.- Dricksglas: 25 cl.- Perfekt både till vardags och finare tillfällen. Skötselråd för karaffen- Tål diskmaskin upp till 55°C. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Hk Kanna 1,9 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Rostfritt Stål

  Georg Jensen Hk Kanna 1,9 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Rostfritt Stål
  HK Kanna från Georg Jensen är designad av Henning Koppel för Georg Jensen. Den lanserades år 2008 för att hylla Koppels 90-årsdag, och orginalsilverdesignen har använts. Kannan är en av hans berömda produkter, och den har ett elegant och sensuellt uttryck. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Splash Vattenkaraff Moonbeam

  Splash Vattenkaraff Moonbeam
 • Villeroy & Boch Boston Kanna 1,3 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Kristallglas Klar

  Villeroy & Boch Boston Kanna 1,3 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Kristallglas Klar
  En robust kanna i högkvalitativt kristallglas som tillhör serien Boston från Villeroy & Boch. Den härliga designen fångar betraktarens uppmärksamhet, och passar såväl till vardags som fest. Kan med fördel kombineras med andra skålar och glas från Boston-serien. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Kanna Vänskap 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Mix

  Arabia Mumin Kanna Vänskap 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Mix
  Muminkanna från Arabia med motivet Vänskap, från berättelsen Vem ska trösta knyttet? av Tove Jansson. Kannan rymmer 1 L och är tillverkad i porslin. De vackra färgerna gör kannan till ett härligt föremål att duka fram oavsett årstid och får förhoppningsvis alla gäster runt bordet att le för sig själva. Mönstret på kannan är ritat av konstnären Tove Slotte, som i sin tur har inspirerats av Tove Janssons originalteckning. Från samma berättelse finns även serveringsfat och burkar i Mumin-serien. Kannan blir även väldigt trevlig att kombinera med andra mumin-motiv på exempelvis muggar och fat. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Splash Vattenkaraff 1l Nomad

  Splash Vattenkaraff 1l Nomad
 • Eva Solo Kylskåpskaraff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Taupe

  Eva Solo Kylskåpskaraff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Taupe
  Den här karaffen från Eva Solo passar för både varm och kall dryck. Den är designad för att få rum i kylskåpet, så att drycken kan kylas ned på ett smidigt sätt. Karaffen är tillverkad av borosilikatglas, och den patenterade hällkragen i rostfritt stål och silikon gör att ingen droppe hamnar på bordet. Det medföljande fodralet håller innehållet varmt eller kallt längre, och säkerställer att eventuellt kondensvatten inte hamnar på bordet. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Vattenkaraff 1,1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Machine-blown Glass Klar

  Holmegaard Perfection Vattenkaraff 1,1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Machine-blown Glass Klar
  Vattenkaraffen från Holmegaard har elegant, vacker design i munblåst glas perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Den har tidlöst utseende med funktionellt grepp för enkel användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgiven av Tom Nybroe. Om vattenkaraffen från Holmegaard- Tillverkad av munblåst glas.- Elegant, vacker design.- Funktionellt grepp.- Från serien Perfection.- Diameter: 90 mm.- Höjd: 320 mm.- Perfekt för att servera viner, vatten eller juicer.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för vattenkaraffen- Tål diskmaskin upp till 55°C. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kanna 1 L Olive - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Olivgrön

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kanna 1 L Olive - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Olivgrön
  Kannan från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om kannan från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Kannan kommer i olika färger. Skötselråd för kannan- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Frederik Bagger Crispy Vattenkaraff 100 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Kristallglas Klar

  Frederik Bagger Crispy Vattenkaraff 100 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Kristallglas Klar
  Vattenkaraffen från Frederik Bagger har en elegant, funktionell design i kristallglas med en stor öppning och ett matchande lock. Den har ett vackert mönster nertill perfekt att ställa fram vid bordet när det kommer gäster. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Om vattenkaraffen från Frederik Bagger- Elegant, funktionell design.- Tillverkad av kristallglas.- Stor öppning.- Matchande lock.- 10 års garanti.- Certifiering: FDA. Skötselråd för vattenkaraffen- Tål diskmaskin. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Orrefors Enjoy Karaff 80 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  Orrefors Enjoy Karaff 80 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Karaff från Orrefors serie Enjoy som är formgiven av Erika Lagerbielke. Karaffen är mångsidig på många sätt då den kan användas som vinkaraff, vattenkaraff eller varför inte som en vas för vackra blommor? Den är lika elegant oavsett vad du väljer! Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Denby Heritage Veranda Kanna Liten 27 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Mix

  Denby Heritage Veranda Kanna Liten 27 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Mix
  Heritage Veranda Kanna, Liten, 27 Cl från Denby. Vattenkaraffer & Vattenkannor Mix . Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Menu Wine Breather Deluxe Silver - Vattenkaraffer & Vattenkannor Plast Silver - 4683039

  Menu Wine Breather Deluxe Silver - Vattenkaraffer & Vattenkannor Plast Silver - 4683039
  Vinluftare från Menu, formgiven av Norm Architects. Luftningen/dekanteringen sker genom karaffens hals när du tappar upp vinet från flaskan till karaffen, och blir då samtidigt en otraditionell, rolig och mycket sevärd process som gästerna kommer att njuta av att få se på. På mindre än 2 minuter får du nya smaker och aromer på vinet. Karaffen rymmer 1 flaska vin. Vi har valt ut Silver Vattenkaraffer & Vattenkannor i Plast från Menu med stor omsorg.
 • Aida Raw Kanna Med Handtag 60 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Metallic Brown

  Aida Raw Kanna Med Handtag 60 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Metallic Brown
  Den här kannan tillhör serien Raw från Aida, och har ett skandinaviskt uttryck. Serien kombinerar den råa och naturliga looken med en stilren, enkel design. Den är handgjord vilket gör att små variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje kanna unik. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Colibri Vattenkanna 1 L Steel Gray

  Colibri Vattenkanna 1 L Steel Gray
 • House Doctor Pion Karaff 12 Cm Vit / Grå - Mjölkkannor Stengods Grå - 206260110

  House Doctor Pion Karaff 12 Cm Vit / Grå - Mjölkkannor Stengods Grå - 206260110
  Pion mjölkkanna från House Doctor med en stilren, diskret design i stengods med rustika fläckar och en rundad form perfekt för servering av dressing, mjölk eller grädde. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Bra att veta om Pion mjölkkanna - Stilren, diskret design.- Tillverkad av stengods.- Rustika fläckar.- Rundad form.- Höjd: 120 mm.- Diameter: 55 mm. Hur bör du ta hand om mjölkkannan?- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Vi har valt ut Grå Mjölkkannor i Stengods från House Doctor med stor omsorg.
 • Vattenkanna Svante, 1 L

  Vattenkanna Svante, 1 L
  Vattenkannan är tillverkad i mässing och finns också med kopparyta samt i en förnickladutgåva. Den rymmer ca 1liter.
 • Blomus - Vattenkaraff, V 1 l Nomad SPLASH

  Blomus - Vattenkaraff, V 1 l Nomad SPLASH
  Handgjord vattenkaraff i klarglas. Karaffen har en ergonomisk design och ett självstängande lock av silikon, som gör karaffen droppfri och enkel att hantera. Volym: 1 liter Färg: Nomad
 • House Doctor Pion Karaff 18 Cm Vit / Grå - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Grå - 206260109

  House Doctor Pion Karaff 18 Cm Vit / Grå - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Grå - 206260109
  Pion karaff från House Doctor med en stilren, diskret design i stengods med rustika fläckar och en oval form perfekt för kalla drycker. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Bra att veta om Pion karaff - Stilren, diskret design.- Tillverkad av stengods.- Rustika fläckar.- Oval form.- Höjd: 180 mm.- Diameter: 75 mm. Hur bör du ta hand om karaffen?- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Vi har valt ut Grå Vattenkaraffer & Vattenkannor i Stengods från House Doctor med stor omsorg.
 • Tell Me More Garonne Karaff 100 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Ljusgrön - 3511

  Tell Me More Garonne Karaff 100 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Ljusgrön - 3511
  Garonne karaff från Tell Me More i transparent handblåst glas med en subtil, ljusgrön färg och vackra luftbubblor som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har en elegant form med ett praktiskt handtag perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Tillgänglig i olika storlekar. Bra att veta om Garonne karaff - Tillverkad av munblåst glas.- Unik karaktär med vackra luftbubblor.- Praktiskt handtag.- Tillgänglig i olika storlekar.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Hur bör du ta hand om karaffen?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Ljusgrön Vattenkaraffer & Vattenkannor i Glas från Tell Me More med stor omsorg.
 • House Doctor Pion Karaff 18 Cm Vit / - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Grå

  House Doctor Pion Karaff 18 Cm Vit / - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Grå
  Karaffen från House Doctor har en stilren, diskret design i stengods med rustika fläckar och en oval form perfekt för kalla drycker. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Om karaffen från House Doctor- Stilren, diskret design.- Tillverkad av stengods.- Rustika fläckar.- Oval form.- Höjd: 180 mm.- Diameter: 75 mm. Skötselråd för karaffen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Ferm Living Verso Kanna 2,5 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Brun - 1104263879

  Ferm Living Verso Kanna 2,5 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Stengods Brun - 1104263879
  Verso kanna från ferm LIVING med en klassisk form med en handgjord design tillverkad i Italien. Den är tillverkad av stengods med en reaktiv, glansig glasering och en jordnära färg. Variationer i utseendet kan förekomma. Bra att veta om Verso kanna - Handgjord design.- Klassisk form.- Reaktiv, glansig finish.- Tillverkad i Italien Hur bör du ta hand om kannan?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Brun Vattenkaraffer & Vattenkannor i Stengods från Ferm Living med stor omsorg.
 • Waterford Signature Karaff - Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar

  Waterford Signature Karaff - Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar
  Signature Karaff från Waterford. Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar . Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Kanna 0,5 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Mirage Grey

  Blomus Pilar Kanna 0,5 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Mirage Grey
  Kannan från Blomus har en enkel, elegant look i keramik med en jordnära färg. Den har en harmonisk kombination med en glansig insida och en matt utsida. Denna produkt kan användas inomhus och utomhus. Om kannan från Blomus- Från kollektionen Pilar.- Kannan kommer i 2 olika färger.- Enkelt, jordnära utseende. Skötselråd för kannan- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Aarke Pure Filtergranulat 3-pack - Vattenkaraffer & Vattenkannor

  Aarke Pure Filtergranulat 3-pack - Vattenkaraffer & Vattenkannor
  Filtergranulaten från Aarke. Om filtergranulaten från Aarke- Kombinera filtergranulaten med Purifier filtreringskannor från Aarke.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Eva Solo Kylskåpskaraff 1 L Svart - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Svart - 567972

  Eva Solo Kylskåpskaraff 1 L Svart - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Svart - 567972
  Kylskåpskaraffen från Eva Solo. Karaffen passar i de flesta kylskåpsdörrar. Den lämpar sig för både kalla och varma drycker. Den patenterade hällkanten i rostfritt stål och silikon gör att karaffen är 100 % droppfri - innehållet hamnar i glaset och inte på duken. Det medföljande flip-top-locket öppnas automatiskt. Fodralet håller innehållet kallt eller varmt längre och ser till att kondensvatten inte hamnar på bordet. Vi har valt ut Svart Vattenkaraffer & Vattenkannor i Glas från Eva Solo med stor omsorg.
 • Frederik Bagger Crispy Vattenkaraff 100 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Kristallglas Grön

  Frederik Bagger Crispy Vattenkaraff 100 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Kristallglas Grön
  Vattenkaraffen från Frederik Bagger har en elegant, funktionell design i kristallglas med en stor öppning och ett matchande lock. Den har ett vackert mönster nertill perfekt att ställa fram vid bordet när det kommer gäster. Gör ett miljömedvetet val, tänk på morgondagen och gör skillnad. Om vattenkaraffen från Frederik Bagger- Elegant, funktionell design.- Tillverkad av kristallglas.- Stor öppning.- Matchande lock.- 10 års garanti.- Certifiering: FDA. Skötselråd för vattenkaraffen- Tål diskmaskin. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rig-tig Cool-it Mumin Vattenkaraff 1,5 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Silikon Sky

  Rig-tig Cool-it Mumin Vattenkaraff 1,5 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Silikon Sky
  Vattenkaraffen från RIG-TIG by Stelton har tidlös, klassisk design i borosilikatglas med tätslutande kork i silikon för enkel användning. Den har lekfullt mönster. Formgiven av Francis Cayouette. Om vattenkaraffen från RIG-TIG by Stelton- Lekfull, tidlös design.- Enkel användning.- Tillverkad av borosilikatglas och silikon.- Höjd: 320 mm.- Diameter: 90 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för vattenkaraffen- Tål diskmaskin. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rice Kanna - Vattenkaraffer & Vattenkannor Akryl Klar

  Rice Kanna - Vattenkaraffer & Vattenkannor Akryl Klar
  Härlig retro inspirerad pastellgrön akryl kanna. Skapa en fantastisk dukning genom att blanda dessa kannor med dina favorit glas. Kom ihåg att kolla in hela sortimentet av akrylartiklar i denna design. Kannan är 100% fria från BPA och tål frys och uppvärmning till 70°C (158°F) Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Unda Karaff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Glas Klar

  Design House Stockholm Unda Karaff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Glas Klar
  Den här eleganta karaffen från Design House Stockholm heter Unda, vilket betyder våg på latin. Karaffen är formgiven av Matti Klenell, och har en rak design med en kant som symboliserar en våg. Den är tillverkad i munblåst glas och tål diskmaskin. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Vattenkanna

  Vattenkanna
  Vattenkanna i svart järn.Kan fyllas med 1,5 liter.
 • Marimekko Sukat Makkaralla Karaff - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Glas Aqua

  Marimekko Sukat Makkaralla Karaff - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Glas Aqua
  Karaffen från Marimekko har en nätt design i munblåst glas med en unik form med en hällpip. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgiven av Anu Penttinen. Om karaffen från Marimekko- Nätt design.- Tillverkad av munblåst glas.- Unik form.- Höjd: 230 mm.- Diameter: 90 mm. Skötselråd för karaffen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Princess Kanna 55 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Vit

  Royal Copenhagen Princess Kanna 55 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Vit
  Den här kannan tillhör serien Princess från Royal Copenhagen. Serien var från början designad för att bli en teservis, men 1978 gjordes det om till en middagsservis. Kannan utstrålar romantik med sitt vita porslin och handmålade, spetsliknande mönster. Den går att använda såväl till vardags som fest, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Eva Solo Recycled Karaff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  Eva Solo Recycled Karaff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Karaffen från Eva Solo har elegant, enkel design i glas för vardaglig användning. Den har tätslutande kork för enkel användning. Om karaffen från Eva Solo- Elegant design.- Tätslutande och tillverkad av kork.- Tillverkad av glas.- Kapacitet: 100 cl.- Djup: 95 mm.- Bredd: 95 mm.- Höjd: 235 mm. Skötselråd för karaffen- Endast handdisk. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Colibri Vattenkanna 1 L Nomad

  Colibri Vattenkanna 1 L Nomad
 • Frederik Bagger Crispy Waterfall vattenkaraff

  Frederik Bagger Crispy Waterfall vattenkaraff
  Crispy Waterfall är en elegant vattenkaraff med ett vackert utskuret mönster som ger dem Frederik Baggers eleganta Crispy-look. Lyktan är gjord av ekovänligt kristallglas utan giftiga tillsatser och tål maskindisk på glasprogrammet. Glasen är godkända av FDA som är den amerikanska myndighet
 • &Tradition Collect Sc63 Karaff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  &Tradition Collect Sc63 Karaff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Karaffen från &tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt för middagsbjudningar. Den har en estetiskt tilltalande design med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Space Copenhagen. Om karaffen från &tradition- Vacker, tidlös design.- Den här karaffen är en del av &traditions kollektion Collect.- Karaffen kommer i 2 olika storlekar.- Välj mellan två olika färger.- Kombinera karaffen med Collect glas från &tradition. Skötselråd för karaffen- Tål diskmaskin.- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Department Karaff Paris 2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Kristall Amber

  Department Karaff Paris 2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munblåst Kristall Amber
  Karaffen Paris från Department är en vacker karaff med ett karaktäristiskt mönster, som blir ett fint inslag på det dukade bordet. Den är tillverkad i munblåst kristallglas och bubblorna i glaset skapar ett vackert ljusspel när den fylls med dryck. Paris kan dessutom fyllas med en härlig blombukett och användas som vas. Bör diskas för hand. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Karaff 220 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  Holmegaard Perfection Karaff 220 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Perfection Karaff från Holmegaard. Den här eleganta karaffen tillhör serien Perfection, och precis som namnet antyder kännetecknas serien av perfektion. När man häller vinet längs den smala halsen skapas en centrifugalkraft som luftar vinet effektivt. Detta leder till att karaffen utvecklar vinets fulla potential. Perfekt att ha hemma eller ge till vinentusiasten. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Vattenkaraff 0,9 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Vattenkaraff 0,9 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Vattenkaraff från Rosendahl. Denna vattenkaraff tillhör den klassiska serien Grand Cru som är designad av Erik Bagger. Designen är tidlös i glas och stålband, och blir fin till alla typer av dukningar. Häll i vatten och servera med till exempel citron eller mynta i. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Casual Entertaining Karaff 1,4 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar

  Spiegelau Authentis Casual Entertaining Karaff 1,4 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar
  Authentis Casual Entertaining Karaff 1,4 L från Spiegelau. Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar . Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rörstrand Pli Blanc Kanna 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Vit

  Rörstrand Pli Blanc Kanna 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Vit
  Kannan från Rörstrand har en fashionabel design i vitt porslin med eleganta detaljer. Kannan har ett tidlöst utseende perfekt både för vardags- och festtillfällen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Färg & Blanch. Om kannan från Rörstrand- Ny kollektion.- Inspirerad av textiler.- Den här kannan är en del av Rörstrands kollektion Pli Blanc. Skötselråd för kannan- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
ileadilead