Jonathan Adler koppar & muggar

Populärt inom Jonathan Adler koppar & muggar

Fler tips på Jonathan Adler koppar & muggar

 • Jonathan Adler - Muse Mugg Giuliette

  Jonathan Adler - Muse Mugg Giuliette
  Njut av gudomliga drycker i denna stilrena mugg. Det vackra ansiktet inspirerat av musan Giuliette kommer försköna varje dukning. Serien Muse tar inspiration från kända konstnärers muser och ger inredningen en surrealistisk känsla med kroppsdelar i relief och betonade former. Den matta finishen bidrar med en elegans som sätter fokus på den unika formgivningen.
 • Jonathan Adler - Dora Maar Mugg 11 cm Vit

  Jonathan Adler - Dora Maar Mugg 11 cm Vit
  Dora Maar mugg från Jonathan Adler. Elegant profil i porslin, en mugg med flera ansikten. Med rejält bekvämt handtag och gjord i fint porslin med en blank yta. Muggen är inspirerad av den franska fotografen, poeten och målaren Dora Maar, musa åt Pablo Picasso. En mugg som gärna hamnar i fokus, liksom många av Jonathan Adlers verk.
 • Jonathan Adler - Muse Mugg Gala

  Jonathan Adler - Muse Mugg Gala
  En mugg som garanterat kommer ge dig ett leende på läpparna. Den stilrena designen är inspirerad av Salvador Dalis musa och fru Gala. Serien Muse tar inspiration från kända konstnärers muser och ger inredningen en surrealistisk känsla med kroppsdelar i relief och betonade former.
 • Dora Maar Mugg, Vit

  Dora Maar Mugg, Vit
  Dora Maar mugg från Jonathan Adler med ett konstnärligt utseende med ett skulpterat, ansiktsformat motiv runt omkring. Den är tillverkad av vitt porslin med en glansig glasering och ett bekvämt öra på sidan. Kan även användas som en inredningsdetalj. Bra att veta om Dora Maar mugg - Från kollektionen Muse.- Finns även som en skål.- Tillverkad i USA Hur bör du ta hand om muggen?- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.
 • Giuliette Mugg, Vit

  Giuliette Mugg, Vit
  Giuliette mugg från Jonathan Adler. Denna underbara kopp har ett stirrande ansikte som form. Den konstnärliga formen får en att tänka och blir ett speciellt tillägg i din servis. Perfekt för kaffe som te.
 • Inked Giulietta Mugg

  Inked Giulietta Mugg
  Inked Giulietta mugg från Jonathan Adler med en populär design med en härlig twist för en trendig look. Den är tillverkad av vitt porslin med en glansig finish och vackra, svarta detaljer. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Bra att veta om Inked Giulietta mugg - Bekvämt handtag på sidan.- Från kollektionen Muse.- Tillverkad i USA Hur bör du ta hand om muggen?- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.
 • Gala Mugg, Vit

  Gala Mugg, Vit
  Gala Mugg, Vit från Jonathan Adler
 • Mr. & Mrs. Muse Mugg, Vit

  Mr. & Mrs. Muse Mugg, Vit
  Mr. & Mrs. Muse mugg från Jonathan Adler. Här kommer en fantastiskt kopp som representerar en man och en kvinna. En perfekt gåva till dig eller din partner!Endast en mugg, bilden representerar fram- och baksida
 • Op Art Muggar, 4-pack

  Op Art Muggar, 4-pack
  Op Art muggar från Jonathan Adler med en modern look med olika, grafiska mönster. De är tillverkade av bränt porslin med en svartvit färg och ett greppvänligt handtag på sidan. En perfekt gåva. Bra att veta om Op Art muggar - Levereras i presentförpackning.- Förpackningsantal: 4.- Modernt utseende. Hur bör du ta hand om muggarna?- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.