Glas och porslin » Muggar

Märken på koppar & muggar:

Satake koppar & muggar

Från SATAKE kommer en uppsättning med traditionella japanska temuggar. De är alla tillverkade av gjutgärn, precis som Satakes tekannor.

Temuggarna bär olika japanska namn - Nagoya, Fukuoka, Okinawa och Seki. Du kan köpa SATAKEs muggar i 4-pack, sen är det bara att ställa till med tebjudning.

 • Temugg Fukuoka 14 cl Svart 2-pack

  Komplettera din japanska tekanna från Satake med dessa passande temuggar. Gjutjärnet gör att drycken håller sig varm längre. Muggarna är emaljerade på insidan för att skydda mot rost och göra dem lättdiskade.
 • Satake Temugg Fukuoka 2-pack Svart

  Två stycken stilrena temuggar som passar bra när du ska servera ditt te. Temuggarna är tillverkade i gjutjärn som ger en robust och gedigen känsla, insidan av muggarna är emaljerade för att skydda mot rost. Tål ej maskindisk.
 • Satake Temugg Fukuoka 2-pack Svart 5,5 cm

  Dessa temuggar är väldigt fina att komplettera din japanska tekanna från Satake med. Muggarna har en emaljerad insida för att skydda mot rost. De är även mycket enkla att diska. - 2-pack- Gjutjärn- Diameter: 5,5 cm
 • SATAKE Temugg Fukuoka, 2-pack svart 5,5 cm

  SATAKE Temugg Fukuoka, 2-pack svart 5,5 cm från SATAKE
 • Satake Temugg Seki 2-pack Svart 5,2 cm

  Söta temuggar att ha till din vackra japanska tekanna från Satake. Dessa muggar är emaljerade på insidan för att skydda mot rost. De är även mycket enkla att diska.- Gjutjärn- Diameter: 5,5 cm- 2-pack
 • SATAKE Temugg Okinawa, 2-pack svart 5,2 cm

  SATAKE Temugg Okinawa, 2-pack svart 5,2 cm från SATAKE
 • Satake Temugg Okinawa 2-pack Svart 5,2 cm

  Perfekta temuggar att komplettera din vackra tekanna från Satake med. Dessa muggar är skapade av gjutjärn och kommer i 2-pack. Diameter 5,2 cm.