Termosmuggar

En termosmugg är det du behöver om du vill hålla ditt kaffe eller te varmt länge. Det finns vanliga muggar som kallas termomugg men många tänker nog på kaffemuggen med lock och termosfunktion. Ibland kallas de också för resemugg, ToGo-mugg eller Take Away mugg.

Populärt inom termosmuggar

 • Bodum - Travel Mug Resemugg 35 cl Vit/Krom

  Bodum - Travel Mug Resemugg 35 cl Vit/Krom
  En resemugg som är perfekt att ha med sig när du är på språng. Det rostfria stålet gör även att värmen bevaras längre än i plast. Resemuggen har skruvlock och vätskeflödet kan justeras samt tillslutas. Tänk alltid på att hålla muggen upprätt.
 • Bodum - Travel Mug Resemugg 35 cl Svart/Krom

  Bodum - Travel Mug Resemugg 35 cl Svart/Krom
  En resemugg som är perfekt att ha med sig när du är på språng. Det rostfria stålet gör även att värmen bevaras längre än i plast. Resemuggen har skruvlock och vätskeflödet kan justeras samt tillslutas. Tänk alltid på att hålla muggen upprätt.
 • DeLonghi Termosmugg "The Taster"

  DeLonghi Termosmugg
  Minska din konsumtion av kartongmuggar och plastlock genom att ta med din egen to go-mugg. Denna termosmugg har en unik design med dubbelväggig keramik och ett brunt silikonlock som finns i tre olika mönster: The Adventurer, The Globetrotter och The Taster, som var och en har sitt egna unika möns
 • DeLonghi Termosmugg "The Globetrotter"

  DeLonghi Termosmugg
  Minska din konsumtion av kartongmuggar och plastlock genom att ta med din egen to go-mugg. Denna termosmugg har en unik design med dubbelväggig keramik och ett brunt silikonlock som finns i tre olika mönster: The Adventurer, The Globetrotter och The Taster, som var och en har sitt egna unika möns

Fler tips på termosmuggar

 • Travel Mug Termokopp 0.36L Svart

  Travel Mug Termokopp 0.36L Svart
 • WMF - Impulse Termomugg 35 cl Anthracite

  WMF - Impulse Termomugg 35 cl Anthracite
 • Moomin present To Go Click Termosmugg 0.2L Grön

  Moomin present To Go Click Termosmugg 0.2L Grön
 • Stelton To Go Click Mugg 0,2 L - Termosmuggar Soft Rust

  Stelton To Go Click Mugg 0,2 L - Termosmuggar Soft Rust
  Muggen från Stelton har stilren, tidlös design i rostfritt stål med pulverlackerad finish både för varma och kalla drycker. Den har hållbart, tåligt material för vardaglig användning. Den har tätslutande lock. Välj mellan olika färger. Fri från BPA och ftalater. Om muggen från Stelton- Stilren, tidlös design.- Fri från BPA och ftalater.- Tillverkad av rostfritt stål och polypropen.- Pulverlackerad finish.- Finns även som större mugg.- Från serien To Go Click.- Håller värme upp till 2 timmar.- Håller kyla upp till 4 timmar.- Muggen kommer i olika storlekar.- Muggen kommer i olika färger.- Diameter: 72 mm.- Höjd: 140 mm.- Kapacitet: 20.0 cl.- Tillverkad i Kina Skötselråd för muggen- Hand- eller maskintvätt på låg temperatur, max 55°C.- Tål diskmaskin. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen - Blue Elements Termomugg 35 cl

  Royal Copenhagen - Blue Elements Termomugg 35 cl
  Den blomprydda serien Blue Elements är mönstrad med en intensiv kungsblå färg. På varje del har det välkända blomstermotivet tillåtits växa vilt på ett lekfullt och överraskande sätt. Servisen är vacker på egen hand men kan lika gärna kombineras med vita inslag.
 • Stelton Carrie Termosflaska 0,4 L - Termosmuggar Plast Soft Rose

  Stelton Carrie Termosflaska 0,4 L - Termosmuggar Plast Soft Rose
  Termosflaskan från Stelton har stilren design med högkvalitativt material i rostfritt stål perfekt för både varma och kalla drycker. Den har användarvänlig funktion. Fri från BPA och ftalater. Om termosflaskan från Stelton- Håller värme upp till 5 timmar.- Håller kyla upp till 10 timmar.- Stilren design.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av rostfritt stål och plast.- Fri från BPA och ftalater.- Både för varma och kalla drycker.- Termosflaskan kommer i olika färger.- Termosflaskan kommer i olika storlekar.- Från serien Carrie.- Bredd: 83 mm.- Höjd: 150 mm. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Kinto Termomugg (350 ml) röd

  Kinto Termomugg (350 ml) röd
  Tänk på miljön och ta med dig den här fina termomuggen från Kinto nästa gång du köper din coffe-to-go. Muggen är designad med en dubbelvägg i rostfritt stål, vilket skapar ett vakuum som skyddar muggen från temperaturförändringar i omgivningen. Använd muggen till både varma och kalla
 • House Doctor - Termosmugg, Liss, Mörkgrå

  House Doctor - Termosmugg, Liss, Mörkgrå
  Denna uppsättning med 4 termosmuggar heter Liss och är utformad med en dubbelvägg för att hålla ditt kaffe eller te varmt längre. Muggarna från House Doctor är gjorda av stengods och har en mörkgrå glans med tonala prickar som ger en gnutta skimmer när ljuset träffar ytan. I stället för ett handtag gör den avsmalnande designen att muggarna är lätta att plocka upp och bekväma att hålla i. Använd muggarna när du har gäster över, för en kopp te på kvällarna eller för en eftermiddagsfika. När som helst, egentligen. Detta är ett perfekt val för tillfällen som kräver viss vardaglig elegans.
 • IN GIRO TO GO Termosmugg 460 ML - Beige

  IN GIRO TO GO Termosmugg 460 ML - Beige
  IN GIRO To go Mugg i kvalitetsglas och silikon från det tyska, populära varumärket Leonardo.Mugg med dubbelväggigt, isolerande glas för både kylda och heta drinkar. Locket är 100% tight och spillsäkert.&hellip:
 • Design Letters Termosmugg Med Pip 35 Cl To Go / Ash Rose - Kaffekoppar

  Design Letters Termosmugg Med Pip 35 Cl To Go / Ash Rose - Kaffekoppar
  Termosmuggen från Design Letters har enkel, stilren design i rostfritt stål med lock i plast med pip perfekt för både varma och kalla drycker. Välj mellan olika färger. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Arne Jacobsen. Om termosmuggen från Design Letters- Enkel, stilren design.- Tillverkad av rostfritt stål och polypropen.- Diameter: 76 mm.- Höjd: 131 mm.- Termosmuggen kommer i olika färger.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kapacitet: 35.0 cl.- Tillverkad i Kina Skötselråd för termosmuggen- Endast handdisk. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Mugg 35 Cl Powder - Kaffekoppar Porslin Puderrosa

  Villeroy & Boch Coffee To Go Mugg 35 Cl Powder - Kaffekoppar Porslin Puderrosa
  Muggen från Villeroy & Boch har ett iögonfallande utseende med en elegant känsla perfekt för kontoret, skolan eller hemmet. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin med ett droppfritt lock i silikon. Den här produkten är ett miljövänligt val. Om muggen från Villeroy & Boch- Finns även som en mindre mugg.- Miljövänlig design.- Kan användas både när du är på språng och hemma.- Tillverkad av porslin och silikon. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton To Go Click d. steel 0,2 l. - soft light grey

  Stelton To Go Click d. steel 0,2 l. - soft light grey
  Fin ljusgrå termosmugg med diskret och elegant design från Stelton. Muggen är perfekt när du vill ta med dig kaffe, te, choklad, vatten eller saft när du är på språng. Muggen är tillverkad i tåligt stål vilket gör att den är otroligt hållbar. Den rymmer 0,2 liter kaffe vilket är perfe
 • Stelton To Go Click Mugg 0,4 L - Termosmuggar Plast Ljusgrå

  Stelton To Go Click Mugg 0,4 L - Termosmuggar Plast Ljusgrå
  Muggen från Stelton har stilren, tidlös design i rostfritt stål med pulverlackerad finish både för varma och kalla drycker. Den har hållbart, tåligt material för vardaglig användning. Den har tätslutande lock. Välj mellan olika färger. Fri från BPA och ftalater. Om muggen från Stelton- Stilren, tidlös design.- Fri från BPA och ftalater.- Tillverkad av rostfritt stål och polypropen.- Pulverlackerad finish.- Finns även som mindre mugg.- Från serien To Go Click.- Håller värme upp till 2 timmar.- Håller kyla upp till 4 timmar.- Muggen kommer i olika storlekar.- Muggen kommer i olika färger.- Diameter: 83 mm.- Höjd: 170 mm.- Kapacitet: 40.0 cl.- Tillverkad i Kina Skötselråd för muggen- Hand- eller maskintvätt på låg temperatur, max 55°C.- Tål diskmaskin. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton To Go Click Mumin Termosmugg 0,2L, Pastellblå

  Stelton To Go Click Mumin Termosmugg 0,2L, Pastellblå
  To Go Click termosmugg från Stelton har en unik öppna-stäng-funktion som kan hanteras med en hand. Du kan dessutom dricka runt hela muggen. To Go Click är en serie med smart design och funktionalitet. Muggen är redo att användas efter ett enkelt klick och den håller drycken varm i upp till 2
 • Contigo - West Loop Ståltermos vakuumisolerad Rostfri 47 cl Stål

  Contigo - West Loop Ståltermos vakuumisolerad Rostfri 47 cl Stål
  Rostfri termosmugg från Contigo, perfekt för dig på språng. Ståltermosen håller din dryck varm i fem timmar och kall i tolv timmar och locket har en vakuumisolerad autoseal-teknik som gör den 100% spillsäker och läckfri. Finns i olika färger. Volym 470 ml.
 • Done By Deer - Dinner Time Termoflaska 17 cm Color Mix

  Done By Deer - Dinner Time Termoflaska 17 cm Color Mix
 • Klean Kanteen - Insulated Tumbler Termosmugg 23,7 cl Berry Bright Lila

  Klean Kanteen - Insulated Tumbler Termosmugg 23,7 cl Berry Bright Lila
  Klean Kanteens isolerade Tumbler 237 ml är till för ditt morgonkaffe, din lunch-smoothie eller din drink på kvällskvisten. Muggen håller drycken varm i 2 timmar och kall i 10 timmar. Klean Coat-färgen är fyra gånger mer hållbar än tidigare färger och säker för både människor och planeten. - Varm dryck hålls varm i upp till 2 timmar- Kall dryck hålls kall i upp till 10 timmar- Tumblerlock medföljer- Livsmedelsklassad rostfri stål 18/8- Fri från BPA- Tar inte åt sig smak från drycken- Lifetime Strong as Steel-garanti
 • Termosmugg Life Marinblå

  Termosmugg Life Marinblå
 • Stelton To Go Click Mumin Termosmugg 0,4 L, Frost

  Stelton To Go Click Mumin Termosmugg 0,4 L, Frost
  En praktisk to-go mugg är idealisk när du vill avnjuta en god dryck på väg till arbetet, skolan eller ska ut och resa. Den estetiska och funktionella muggen är perfekt för dig med ett aktivt liv. Den här muggen är 17 cm hög, har en diameter på 8,3 cm och rymmer hela 0,4 liter av din favori
 • Sagaform Bilmugg Med Låsbar Tryckfunktion 24 Cl - Termosmuggar Plast Gul

  Sagaform Bilmugg Med Låsbar Tryckfunktion 24 Cl - Termosmuggar Plast Gul
  Den här bilmuggen från Sagaform har en storlek som gör att den passar perfekt att fylla under kaffemaskinen. Den har en dubbelväggig design som gör att den håller värmen i upp till sex timmar. Den smidiga låsfunktionen gör den både enkel att använda och läckagefri. Bör diskas för hand. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Hammershøi Termosmugg 30 cl vit (18005)

  Hammershøi Termosmugg 30 cl vit (18005)
 • Stanley Trigger Action termosmugg, 0,35 liter, hammertone green

  Stanley Trigger Action termosmugg, 0,35 liter, hammertone green
  För dig som vill ta med varm/kall mat eller dryck ut inför nästa utflykt är Stanleys termosmuggen ett bra alternativ som du kan lita på. I upp till fem timmar håller termosmuggen innehållet varmt, och kallt upp till åtta timmar så att du kan njuta av varm eller kall mat/dryck när du vill
 • LUND LONDON - Skittle Travel Mug 24cl Pink & White

  LUND LONDON - Skittle Travel Mug 24cl Pink & White
  Termosmugg från Lund London passar perfekt på utflykten eller bilresan då flaskan fungerar utmärkt för både kalla och varma drycker. Muggen håller sig kall 12 timmar och varm 6 timmar, öppnas enkelt med tryckknappsöppning. Fri från BPA, PVC och Ftalater. Muggen rymmer 24 cl och är gjord i rostfritt stål.
 • Kinto Termomugg, 500 ml, vit

  Kinto Termomugg, 500 ml, vit
  Tänk på miljön och ta med dig den här fina termomuggen från Kinto nästa gång du köper din coffe-to-go. Muggen är designad med en dubbelvägg i rostfritt stål, vilket skapar ett vakuum som skyddar muggen från temperaturförändringar i omgivningen. Använd muggen till både varma och kalla
 • Design Letters - To Go Termoflaska Svart

  Design Letters - To Go Termoflaska Svart
  Design Letters stilrena termosflaska är en praktisk liten termos som passar perfekt att ha i handväskan eller ryggsäcken. Termosen håller dryck varm i upp till 12 timmar och kall i upp till ett dygn. Flaskan är designad av Tobias Jacobsen och har texten Hot på ena sidan och Cool på den andra. Precis som andra produkter från Design Letters har termosen bokstäver tryckta i Arne Jacobsens välkända typsnitt från 1937. Volym 500 ml.
 • Contigo - West Loop Ståltermos vakuumisolerad Rostfri 47 cl Lila

  Contigo - West Loop Ståltermos vakuumisolerad Rostfri 47 cl Lila
  Rostfri termosmugg från Contigo, perfekt för dig på språng. Ståltermosen håller din dryck varm i fem timmar och kall i tolv timmar och locket har en vakuumisolerad autoseal-teknik som gör den 100% spillsäker och läckfri. Finns i olika färger. Volym 470 ml.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Termosmugg 40 Cl - Termosmuggar Plast Mörkgrå

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Termosmugg 40 Cl - Termosmuggar Plast Mörkgrå
  Den här snygga termosmuggen från Rosendahl kombinerar form och funktioner, och är perfekt att ta med när man är på språng.Egenskaper: Rymmer 40 cl Fri från ftalater och bisfonel A Finns i flera olika färger Tål diskmaskin, max 55°C Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo - Termomugg Keramik 28 cl Svart

  Eva Solo - Termomugg Keramik 28 cl Svart
  Med den här stilrena och praktiska termomuggen i keramik från Eva Solo är det slut med halvkalla kaffeslattar när du är ute på språng. Muggens dubbla väggar håller inte bara värmen utan ser även till att den inte blir för varm att hålla. Locket har en praktisk låsfunktion på lockets baksida som enkelt öppnas när du ska dricka och sedan stängs igen så att de sista kopparna inte läcker ut i väskan.
 • Termomugg 27 cl 4st svart/mörk

  Termomugg 27 cl 4st svart/mörk
 • Wmf Impulse Termosmugg 35 Cl Steel / Svart - Termosmuggar Glas Stål

  Wmf Impulse Termosmugg 35 Cl Steel / Svart - Termosmuggar Glas Stål
  Termosmuggen från WMF har en prisbelönt design för både varma och kalla drycker med en läckfri funktion och en kompakt storlek för att ta med när du är på språng. Välj mellan olika färger. Formgiven av Jan Christian Delfs. Om termosmuggen från WMF - Kapacitet: 100 cl.- Impulse uppskattas för den prisbelönta Reddot Award 2017 designen.- Läckfri användning.- Löstagbart lock för enkel rengöring.- Håller drycker varma i minst 6 timmar.- Håller drycker kalla i upp till 12 timmar.- Termosmuggen kommer i olika färger.- Finns även som termoskanna. Skötselråd för termosmuggen - Tål diskmaskin. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton - Carrie Termosmugg 40 cl Rose

  Stelton - Carrie Termosmugg 40 cl Rose
  Termosmugg från Stelton, tillverkad av rostfritt stål med dubbla väggar och vakuum som håller drycken varm eller kall i många timmar. Perfekt att ta med när man är på språng.Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Carter Move Termosmugg 35cl Matt Vit

  Carter Move Termosmugg 35cl Matt Vit
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Termosmugg 35 cl Svart

  Eva Solo - Nordic Kitchen Termosmugg 35 cl Svart
  En termosmugg låter dig få den där välbehövliga te- eller kaffepausen även när du är ute på resa eller utflykt. Termosmuggen från Eva Solos Nordic Kitchen-serie har en stilren, mjuk formgivning som gör den perfekt att ta med i väskan hela dagen. Muggen är helt tät och drycken hålls varm i många timmar tack vare ett vakuum som skapas mellan de dubbla väggarna. Locket har en enkel klickfunktion som gör det enkelt att stänga med en hand. En lika funktionell som väldesignad mugg, som tål att användas varje dag!
 • Glacial Termos Camo Green - Termosmuggar Rostfritt Stål

  Glacial Termos Camo Green - Termosmuggar Rostfritt Stål
  En fantastisk termos i rostfritt stål med en kapacitet på 355 ml. Muggen håller drycken varm i 6 timmar eller kall i 12 timmar. BPA- och giftfri. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design Letters - To Go Termoflaska Special Edition Grågrön

  Design Letters - To Go Termoflaska Special Edition Grågrön
  Design Letters stilrena termosflaska är en praktisk liten termos som passar perfekt att ha i handväskan eller ryggsäcken. Termosen håller dryck varm i upp till 12 timmar och kall i upp till ett dygn. Flaskan är designad av Tobias Jacobsen och har texten Hot på ena sidan och Cool på den andra. Precis som andra produkter från Design Letters har termosen bokstäver tryckta i Arne Jacobsens välkända typsnitt från 1937. Volym 500 ml.
 • Moomin Camping To Go Click Termosmugg 0.2L Blå

  Moomin Camping To Go Click Termosmugg 0.2L Blå
 • Klean Kanteen TKWide Termosmugg med Cafélock Teal 335 ml.

  Klean Kanteen TKWide Termosmugg med Cafélock Teal 335 ml.
  TKWide är en mångsidig och praktisk termosmugg i hög kvalitet från Klean Kanteen. Du väljer själv om du vill använda den som vattenflaska, kaffemugg eller sportflaska. TKWide är en smart isolerad kopp som du enkelt kan ha med dig ut, och den läckagesäkra Café Cap säkrar att innehållet i
 • IN GIRO TO GO Termosmugg 460 ML - Rosa

  IN GIRO TO GO Termosmugg 460 ML - Rosa
  IN GIRO To go Mugg i kvalitetsglas och silikon från det tyska, populära varumärket Leonardo.Mugg med dubbelväggigt, isolerande glas för både kylda och heta drinkar. Locket är 100% tight och spillsäkert.&hellip:
 • Stelton To Go Click Steel termosmugg 0,4 liter, lupin

  Stelton To Go Click Steel termosmugg 0,4 liter, lupin
  En praktisk to-go mugg är idealisk när du vill avnjuta en god dryck på väg till arbetet, skolan eller ska ut och resa. Den estetiska och funktionella muggen är perfekt för dig med ett aktivt liv. Den här muggen är 17 cm hög, har en diameter på 8,3 cm och rymmer hela 0,4 liter av din favori
 • Kähler Hammershøi Kopp 20 cl Vit

  Kähler Hammershøi Kopp 20 cl Vit
  Hammershøi är Kählers servis för avslappnad vardagstrivsel och festliga tillfällen. Denna vackra kopp i är multifunktionell och kan användas till lite av varje. Naturligtvis kan du njuta av ditt kaffe eller te i den vackra koppen, men du kan också använda den som en skål.Specifikationer:*
 • Eva Solo - Mugg To Go 35 cl Grå

  Eva Solo - Mugg To Go 35 cl Grå
  Den här praktiska termosmuggen To Go Cup från Eva Solo kan tas med överallt.Locket är lätt att öppna och stänga i farten tack vare klickfunktionen som enkelt kan hanteras med en hand. Fyll To Go Cup med kaffe eller någon annan dryck – den håller värmen eller kylan perfekt tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt. Bärremmen i silikon gör det lätt att ta med flaskan så att man alltid har något att dricka inom räckhåll. Volym 35 cl.
 • Wmf Impulse Termosmugg 35 Cl / Svart - Termosmuggar Glas Koppar

  Wmf Impulse Termosmugg 35 Cl / Svart - Termosmuggar Glas Koppar
  Termosmuggen från WMF har en prisbelönt design för både varma och kalla drycker med en läckfri funktion och en kompakt storlek för att ta med när du är på språng. Välj mellan olika färger. Formgiven av Jan Christian Delfs. Om termosmuggen från WMF - Kapacitet: 100 cl.- Impulse uppskattas för den prisbelönta Reddot Award 2017 designen.- Läckfri användning.- Löstagbart lock för enkel rengöring.- Håller drycker varma i minst 6 timmar.- Håller drycker kalla i upp till 12 timmar.- Termosmuggen kommer i olika färger.- Finns även som termoskanna. Skötselråd för termosmuggen - Tål diskmaskin. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo To Go Cup termosmugg, violet blue

  Eva Solo To Go Cup termosmugg, violet blue
  Praktisk To Go Cup termosmugg kan tas med överallt. Locket är lätt att öppna och stänga när du är på språng, tack vare det funktionella locket med klickfunktion som enkelt kan betjänas med en hand. Fyll To Go Cup med kaffe eller annan dryck - den håller varma drycker varma och kalla dryc
 • Spode Blue Italian Mugg To Go 0.35l - Termosmuggar Porslin Blå

  Spode Blue Italian Mugg To Go 0.35l - Termosmuggar Porslin Blå
  Blue Italian Mugg To Go 0.35l från Spode. Termosmuggar Blå Porslin. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton - Carrie Termosmugg 40 cl Svart

  Stelton - Carrie Termosmugg 40 cl Svart
  Termosmugg från Stelton, tillverkad av rostfritt stål med dubbla väggar och vakuum som håller drycken varm eller kall i många timmar. Perfekt att ta med när man är på språng.Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Raw Titanium Termokopp 25 cl Svart

  Raw Titanium Termokopp 25 cl Svart
 • Stelton To Go Click d. steel 0,4 l. - black, metallic

  Stelton To Go Click d. steel 0,4 l. - black, metallic
  Med den här läckra termosmuggen i handen kan du känna dig redo för allt. Den rymmer 0,4 l av din favoritdryck och är lätt att öppna med en hand så du behöver inte släppa fokus från det du håller på med. Termosen passar perfekt för alla tillfällen - picknicken, bussresan, flygresan, i
 • Hammershøi Termosmugg 20 cl vit (15100)

  Hammershøi Termosmugg 20 cl vit (15100)
 • Moomin Camping To Go Click Termosmugg 0.2L Blå

  Moomin Camping To Go Click Termosmugg 0.2L Blå
 • Stelton To Go Click Mumin Mugg 0,4 L - Termosmuggar Rostfritt Stål Frost

  Stelton To Go Click Mumin Mugg 0,4 L - Termosmuggar Rostfritt Stål Frost
  Muggen från Stelton har tidlös, lekfull design i rostfritt stål perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material med enkel användning. Välj mellan olika färger. Fri från BPA och ftalater. Formgiven av Federico Sandri och Daniel Debiasi. Om muggen från Stelton- Lekfull, tidlös design.- Både för varma och kalla drycker.- Fri från BPA och ftalater.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av rostfritt stål och polypropen.- Pulverlackerad finish.- Finns även som mindre mugg.- Håller värme upp till 2 timmar.- Håller kyla upp till 4 timmar.- Muggen kommer i olika färger.- Höjd: 170 mm.- Kapacitet: 40.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för muggen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Mugg 35 Cl Marmory - Kaffekoppar Porslin Vit Marmor

  Villeroy & Boch Coffee To Go Mugg 35 Cl Marmory - Kaffekoppar Porslin Vit Marmor
  Muggen från Villeroy & Boch har ett iögonfallande utseende med en elegant känsla perfekt för kontoret, skolan eller hemmet. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin med ett droppfritt lock i silikon. Den här produkten är ett miljövänligt val. Om muggen från Villeroy & Boch- Finns även som en mindre mugg.- Miljövänlig design.- Kan användas både när du är på språng och hemma.- Tillverkad av porslin och silikon. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Plissé Termosmugg 35 cl 2-pack Vit

  Plissé Termosmugg 35 cl 2-pack Vit

En bra termosmugg ska hålla värmen

Det absolut viktigaste med en bra termomugg är att den ska hålla värmen. Eftersom det är huvudsaken får man ibland tumma på design och framförallt är urvalet av material starkt begränsat.

En termosmugg måste vara tillverkad i ett material som håller värmen på insidan och kylan på utsidan, precis som en termos. Av den anledningen är de bästa termosmuggarna gjorda i rostfritt stål med isolerande lager. En mugg av porslin är ganska opraktisk för take away.

Take Away (ToGo) termosmuggar med lock

Take Away muggen du får hos en barista eller coffee shop som Starbucks är ofta av papp eller plast med lock. Locket håller kvar värmen ett tag längre men det går ändå ganska fort tills att kaffet svalnat. Ett problem med den här typen av muggar är också att de är lite svåra att hålla i. De har oftast inget handtag som termosmuggen har.

Ett tips för dig som ofta är på språng är att ta med din egen termosmugg och be de fylla den med kaffet du beställt. Då vet du att din dryck håller sig varm längre och du behöver inte stressa i dig kaffet också.

ilead