Termosmuggar

En termosmugg är det du behöver om du vill hålla ditt kaffe eller te varmt länge. Det finns vanliga muggar som kallas termomugg men många tänker nog på kaffemuggen med lock och termosfunktion. Ibland kallas de också för resemugg, ToGo-mugg eller Take Away mugg.

Populärt inom termosmuggar

 • Bodum - Travel Mug Resemugg 35 cl Vit/Krom

  Bodum - Travel Mug Resemugg 35 cl Vit/Krom
  En resemugg som är perfekt att ha med sig när du är på språng. Det rostfria stålet gör även att värmen bevaras längre än i plast. Resemuggen har skruvlock och vätskeflödet kan justeras samt tillslutas. Tänk alltid på att hålla muggen upprätt.
 • Bodum - Travel Mug Resemugg 35 cl Svart/Krom

  Bodum - Travel Mug Resemugg 35 cl Svart/Krom
  En resemugg som är perfekt att ha med sig när du är på språng. Det rostfria stålet gör även att värmen bevaras längre än i plast. Resemuggen har skruvlock och vätskeflödet kan justeras samt tillslutas. Tänk alltid på att hålla muggen upprätt.
 • DeLonghi Termosmugg "The Taster"

  DeLonghi Termosmugg
  Minska din konsumtion av kartongmuggar och plastlock genom att ta med din egen to go-mugg. Denna termosmugg har en unik design med dubbelväggig keramik och ett brunt silikonlock som finns i tre olika mönster: The Adventurer, The Globetrotter och The Taster, som var och en har sitt egna unika möns
 • DeLonghi Termosmugg "The Globetrotter"

  DeLonghi Termosmugg
  Minska din konsumtion av kartongmuggar och plastlock genom att ta med din egen to go-mugg. Denna termosmugg har en unik design med dubbelväggig keramik och ett brunt silikonlock som finns i tre olika mönster: The Adventurer, The Globetrotter och The Taster, som var och en har sitt egna unika möns

Fler tips på termosmuggar

 • Termosmugg To Go Cklick Moomin 0,2 L

  Termosmugg To Go Cklick Moomin 0,2 L
  Den svensktalande författaren och konstnären Tove Jansson, som växte upp i Finland, uppnådde världsberömmelse som skaparen av Mumin-berättelserna, skrivna och illustrerade mellan 1945 och 1980. Berättelserna om Mumintrollen och deras vänner har översatts till över femtio språk och de vita, trinda trollen med sina stora näsor älskas av människor i alla åldrar över hela världen. To Go Click är smart design och funktionalitet i en och samma mugg. Den är perfekt i bilen, promenaden, resor eller när du är “på språng”. To Go Click är en smart och funktionell design i en mugg. Med ett klick på locket – och nu är koppen redo att dricka ur, lika lätt från alla håll. Tryck igen och muggen är stängd och kommer hålla ditt kaffe eller te varmt längre. To Go Click 0,2 kan hålla din dryck varm i 2 timmar eller kall i 4 timmar. To Go Click 0,4 kan hålla din dryck varm i 4 timmar eller kall i 8 timmar..
 • Bodum - Travel Mug Termosmugg 35 cl Koppar

  Bodum - Travel Mug Termosmugg 35 cl Koppar
  Den praktiska termosmuggen Travel Mug från Bodum kan tas med överallt, perfekt för dig på språng. To go-muggen håller din dryck varm eller kall tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt. Locket är lätt att öppna och stänga i farten tack vare klickfunktionen som enkelt kan hanteras med en hand. Runt muggen sitter ett silikon- eller korkband för bästa grepp. Volym 35 cl.
 • Café Termosmugg 0,35L Matt Svart

  Café Termosmugg 0,35L Matt Svart
 • Kinto Termomugg, 500 ml, rostfritt stål

  Kinto Termomugg, 500 ml, rostfritt stål
  Tänk på miljön och ta med dig den här fina termomuggen från Kinto nästa gång du köper din coffe-to-go. Muggen är designad med en dubbelvägg i rostfritt stål, vilket skapar ett vakuum som skyddar muggen från temperaturförändringar i omgivningen. Använd muggen till både varma och kalla
 • Stelton To Go Click Mugg 0,2 L - Termosmuggar Warm Maroon

  Stelton To Go Click Mugg 0,2 L - Termosmuggar Warm Maroon
  Muggen från Stelton har stilren, tidlös design i rostfritt stål med pulverlackerad finish både för varma och kalla drycker. Den har hållbart, tåligt material för vardaglig användning. Den har tätslutande lock. Välj mellan olika färger. Fri från BPA och ftalater. Om muggen från Stelton- Stilren, tidlös design.- Fri från BPA och ftalater.- Tillverkad av rostfritt stål och polypropen.- Pulverlackerad finish.- Finns även som större mugg.- Från serien To Go Click.- Håller värme upp till 2 timmar.- Håller kyla upp till 4 timmar.- Muggen kommer i olika storlekar.- Muggen kommer i olika färger.- Diameter: 72 mm.- Höjd: 140 mm.- Kapacitet: 20.0 cl.- Tillverkad i Kina Skötselråd för muggen- Hand- eller maskintvätt på låg temperatur, max 55°C.- Tål diskmaskin. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Aida RAW termomugg 6 st, arctic white

  Aida RAW termomugg 6 st, arctic white
  Njut av en varm kaffe utan att bränna fingrarna tack vare termomuggen från Aida. Muggen är en del av RAW-serien och rymmer 25 cl. Muggen är tillverkad av dubbelbränt stengods av hög kvalitet och tål både diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys, detta så länge förhållningsreglerna följs.
 • Eva Solo Urban To Go Cup 0,35 L - Termosmuggar Plast Violet Blue

  Eva Solo Urban To Go Cup 0,35 L - Termosmuggar Plast Violet Blue
  Precis som namnet antyder kan du ta med denna praktiska Urban To Go Cup från Eva Solo överallt. De dubbla väggarna och vakuumeffekten gör att den håller både kyla och värme – det är bara att hälla i din favoritdryck. Locket ser till att termosmuggen inte läcker, och är lätt att öppna i farten tack vare klickfunktionen. Kommer i flera härliga färger. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design Letters - To Go Termosmugg Love Rosa

  Design Letters - To Go Termosmugg Love Rosa
  Design Letters Kids stilrena termosmugg är en praktisk to go-mugg för dig på språng. Termosen är tillverkad av rostfritt stål och har ett plastlock med pip som är enkel att dricka ur. Precis som andra produkter från Design Letters har termosen bokstäver tryckta i Arne Jacobsens välkända typsnitt från 1937.
 • Design Letters Termosmugg Med Pip 35 Cl To Go / Ash Rose - Kaffekoppar

  Design Letters Termosmugg Med Pip 35 Cl To Go / Ash Rose - Kaffekoppar
  Termosmuggen från Design Letters har enkel, stilren design i rostfritt stål med lock i plast med pip perfekt för både varma och kalla drycker. Välj mellan olika färger. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Arne Jacobsen. Om termosmuggen från Design Letters- Enkel, stilren design.- Tillverkad av rostfritt stål och polypropen.- Diameter: 76 mm.- Höjd: 131 mm.- Termosmuggen kommer i olika färger.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kapacitet: 35.0 cl.- Tillverkad i Kina Skötselråd för termosmuggen- Endast handdisk. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Termosmugg To Go Click 0,4 l. - Mumin Soft White

  Termosmugg To Go Click 0,4 l. - Mumin Soft White
  To Go Click är smart design och funktionalitet i en och samma mugg. Njut av varma och kalla drycker i vår To Go Click termosmugg. Den är perfekt i bilen, promenaden, resor eller när du är “på språng”. To Go Click är en smart och funktionell design i en mugg. Med ett klick på locket – och nu är koppen redo att dricka ur, lika lätt från alla håll. Tryck igen och muggen är stängd och kommer hålla ditt kaffe eller te varmt längre. To Go Click 0.4 l. är tillverkad av dubbelväggat stål med vakuum, vilket säkerställer att termosen håller drycken varm i upp till 4 timmar och kallt i upp till 8 timmar. ƱPraktisk termosmugg med dubbla väggar till kalla eller varma drycker ƱKan öppnas och stängas med ena handen ƱFri från BPA och ftalater ƱDu kan dricka ur muggen från vilket håll som helstƱ Minskar användandet av engångsmuggar
 • Stelton - To Go Click Mugg 40 cl Svart/Metallic

  Stelton - To Go Click Mugg 40 cl Svart/Metallic
  Steltons To Go Click-kopp har en unik ”smart click” -funktion som gör att du enkelt kan öppna och stänga koppen med ett enkelt tryck på toppen. Den har dubbla väggar och på så sätt håller termoeffekten din dryck varm/kall under en längre tid. Den är tillverkar i rostfritt stål och BPA- och ftalatfri plast och det går att dricka från koppens hela 360 grader som om det inte fanns något lock – precis som ur vilken vanlig kopp som helst. Så nu kan du smidigt njuta av din favoritdryck när du är på språng, oavsett om den är varm eller kall.
 • Klean Kanteen - Insulated Tumbler Termosmugg 23,7 cl Borstat stål

  Klean Kanteen - Insulated Tumbler Termosmugg 23,7 cl Borstat stål
  Klean Kanteens isolerade Tumbler 237 ml är till för ditt morgonkaffe, din lunch-smoothie eller din drink på kvällskvisten. Muggen håller drycken varm i 2 timmar och kall i 10 timmar. Klean Coat-färgen är fyra gånger mer hållbar än tidigare färger och säker för både människor och planeten. - Varm dryck hålls varm i upp till 2 timmar- Kall dryck hålls kall i upp till 10 timmar- Tumblerlock medföljer- Livsmedelsklassad rostfri stål 18/8- Fri från BPA- Tar inte åt sig smak från drycken- Lifetime Strong as Steel-garanti
 • To Go Click termosmugg 0.4 l. - Mumin soft sky, Blue

  To Go Click termosmugg 0.4 l. - Mumin soft sky, Blue
  Mumintrollen är huvudpersonerna i ett antal böcker och serier av den svensk-finska illustratören och författaren Tove Jansson. Muminvärlden år en familj av äventyrliga troll som bor i Mumindalen med sina vänner.Motiven på SS22-kollektionen kommer från berättelsen om ”Mumintrollen och den magiska hatten”. En tidig morgon, efter en våldsam storm, går Mumintrollet och hans vänner på en promenad genom Mumindalen på jakt efter saker som stormen har fört in i dalen. Mumintrollet hittar en stor svart hatt och tar med sig den hem, men Mumriken varnar honom och tycker att den ser mystiskt ut. Det visar sig att hatten kan göra många saker, bl.a. förvandla äggskal till moln. Mumintrollet och hans vänner leker med hatten hela dagen. Läs hela historien i ”Vägen till Mumindalen - och andra berättelser av Tove Jansson”.To Go Click är smart design och funktionalitet i en och samma mugg. Den är perfekt i bilen, promenaden, resor eller när du är “på språng”. To Go Click är en smart och funktionell design i en mugg. Med ett klick på locket – och nu är koppen redo att dricka ur, lika lätt från alla håll. Tryck igen och muggen är stängd och kommer hålla ditt kaffe eller te varmt längre. To Go Click 0.2 l. tar minimalt med utrymme i väska och tillverkas i dubbelväggigt stål som håller drycken varm i upp till 2 timmar och kall i upp till 4 timmar. To Go Click 0.4 l. är tillverkad av dubbelväggat stål med vakuum, vilket säkerställer att termosen håller drycken varm i upp till 4 timmar och kallt i upp till 8 timmar. • Praktisk termosmugg med dubbelvägg till kalla eller varma drycker • Kan öppnas och stängas med ena handen • Fri från BPA och ftalater • Du kan dricka ur muggen från vilket håll som helst• Minskar användandet av engångsmuggar
 • To-Go Click Termosmugg 0.4 l. - Rost

  To-Go Click Termosmugg 0.4 l. - Rost
 • Rosendahl - Grand Cru Termosmugg 28 cl Mörkgrå

  Rosendahl - Grand Cru Termosmugg 28 cl Mörkgrå
  Grand Cru termosmugg från Rosendahl en praktisk to go-mugg för varma drycker, perfekt för dig på språng. Muggen håller vätska varm i flera timmar och rymmer 28 cl. Termosmuggen är fri från ftalater och bisfenol A (BPA) och är därför bra för både dig och miljön. Muggen har en smart tryckknappsfunktion som gör att du kan öppna och stänga muggen med en hand. Tack vare den flexibla öppningen kan du dricka från alla sidor av muggen. Tål diskmaskin.
 • Eva Solo - Termomugg Keramik 28 cl Svart

  Eva Solo - Termomugg Keramik 28 cl Svart
  Med den här stilrena och praktiska termomuggen i keramik från Eva Solo är det slut med halvkalla kaffeslattar när du är ute på språng. Muggens dubbla väggar håller inte bara värmen utan ser även till att den inte blir för varm att hålla. Locket har en praktisk låsfunktion på lockets baksida som enkelt öppnas när du ska dricka och sedan stängs igen så att de sista kopparna inte läcker ut i väskan.
 • Hammershøi Termosmugg 30 cl vit (18005)

  Hammershøi Termosmugg 30 cl vit (18005)
 • Eva Solo To Go Mugg 35 Cl - Termosmuggar Plast Grå

  Eva Solo To Go Mugg 35 Cl - Termosmuggar Plast Grå
  En praktisk termomugg från Eva Solo som passar utmärkt när du är på språng. Den är designad med dubbla vägar och vakuumeffekt, vilket gör att den håller både värme och kyla. Locket kan enkelt öppnas med en hand tack vare den smarta klickfunktionen, och bärremmen gör den smidig att bära med sig. Kommer i flera härliga färger. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Klean Kanteen Termosmugg med sugrörslock, 473 ml, brushed

  Klean Kanteen Termosmugg med sugrörslock, 473 ml, brushed
  En tålig termosmugg från Klean Kanteen som håller temperaturen precis som du önskar oavsett om det handlar om kaffe, smoothies, öl eller varför inte soppa? Dubbelisolerade väggar ser till att varm dryck håller temperaturen upp till fyra timmar och kall dryck upp till 20 timmar. Den kommer
 • Hammershøi Termosmugg 20 cl vit (15100)

  Hammershøi Termosmugg 20 cl vit (15100)
 • Stelton To Go Click Mumin Termosmugg 0,2L, soft light grey

  Stelton To Go Click Mumin Termosmugg 0,2L, soft light grey
  To Go Click termosmugg från Stelton har en unik öppna-stäng-funktion som kan hanteras med en hand. Du kan dessutom dricka runt hela muggen. To Go Click är en serie med smart design och funktionalitet. Muggen är redo att användas efter ett enkelt klick och den håller drycken varm i upp till 2
 • House Doctor - Termos, Cole, Svart

  House Doctor - Termos, Cole, Svart
  Håll ditt kaffe eller te varmt med den isolerade kaffekannan Cole från House Doctor. Den rymmer upp till 1,8 liter, vilket är perfekt när du ska bjuda vännerna på eftermiddagskaffe och tårta. Insidan är tillverkad av rostfritt stål medan den matta utsidan ger kannan en tidlös och informell känsla. Trähandtaget och den minimalistiska designen förstärker även denna känsla. Duka bordet med Cole på morgonen och när du vill ha en välförtjänt kaffepaus. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • Klean Kanteen TKWide Termosmugg med Cafélock Svart 335 ml.

  Klean Kanteen TKWide Termosmugg med Cafélock Svart 335 ml.
  TKWide är en mångsidig och praktisk termosmugg i hög kvalitet från Klean Kanteen. Du väljer själv om du vill använda den som vattenflaska, kaffemugg eller sportflaska. TKWide är en smart isolerad kopp som du enkelt kan ha med dig ut, och den läckagesäkra Café Cap säkrar att innehållet i
 • Termosmugg To-Go Click – Mumin 0,4 L

  Termosmugg To-Go Click – Mumin 0,4 L
  I samarbete med Mumintrollen lanserar Stelton sin första kollektion med illustrationer från den världsberömda Muminvärlden, en familj medäventyrliga troll som bor i Mumindalen med sina vänner.Den svensktalande författaren och konstnären Tove Jansson, som växte upp i Finland, uppnådde världsberömmelse som skaparen avMumin-berättelserna, skrivna och illustrerade mellan 1945 och 1980.Berättelserna om Mumintrollen och deras vänner har översatts till över femtio språk och de vita, trinda trollen med sina stora näsor älskas avmänniskor i alla åldrar över hela världen.To Go Click är smart design och funktionalitet i en och samma mugg.Den är perfekt i bilen, promenaden, resor eller när du är “på språng”.To Go Click är en smart och funktionell design i en mugg. Med ett klick på locket – och nu är koppen redo att dricka ur, lika lätt från alla håll.Tryck igen och muggen är stängd och kommer hålla ditt kaffe eller te varmt längre. To Go Click 0,4 kan hålla din dryck varm i 4 timmar eller kall i 8 timmar.
 • Zwilling Thermo termosmugg 420 ml, svart

  Zwilling Thermo termosmugg 420 ml, svart
  Den perfekta termosmuggen till kallt vatten, iste, varmt te och mycket mer. Termosmuggen från Zwilling är utrustad med ett termiskt filter i vilket du kan lägga allt från teblad, färsk mynta, ingefära till färsk frukt för att smaksätta din dryck. Det finns flera sätt att tillföra smak och
 • Contigo - Luxe Ståltermos 360 ml Svart

  Contigo - Luxe Ståltermos 360 ml Svart
  Luxe ståltermos från Contigo är perfekt att packa ned i ryggsäcken för att säkra kaffepausen under utflykten! Självklart användbar även vid många andra tillfällen, exempelvis på kontoret eller i bilen. En praktisk och hållbar termos tillverkad i rostfritt stål med BPA-fri plast. Det rostfria stålet gör att flaskan inte tar upp eller avger smak, så du kan växla mellan kaffe ena dagen och saft den andra. Locket fungerar även som mugg och kan tas isär för rengöring. Muggen har mycket bra termiska egenskaper tack vare designen med dubbla vakuumisolerade väggar.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Mugg 35 Cl Powder - Kaffekoppar Porslin Puderrosa

  Villeroy & Boch Coffee To Go Mugg 35 Cl Powder - Kaffekoppar Porslin Puderrosa
  Muggen från Villeroy & Boch har ett iögonfallande utseende med en elegant känsla perfekt för kontoret, skolan eller hemmet. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin med ett droppfritt lock i silikon. Den här produkten är ett miljövänligt val. Om muggen från Villeroy & Boch- Finns även som en mindre mugg.- Miljövänlig design.- Kan användas både när du är på språng och hemma.- Tillverkad av porslin och silikon. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton To Go Click Mugg 0,2 L - Termosmuggar Chalk

  Stelton To Go Click Mugg 0,2 L - Termosmuggar Chalk
  Muggen från Stelton har stilren, tidlös design i rostfritt stål med pulverlackerad finish både för varma och kalla drycker. Den har hållbart, tåligt material för vardaglig användning. Den har tätslutande lock. Välj mellan olika färger. Fri från BPA och ftalater. Om muggen från Stelton- Stilren, tidlös design.- Fri från BPA och ftalater.- Tillverkad av rostfritt stål och polypropen.- Pulverlackerad finish.- Finns även som större mugg.- Från serien To Go Click.- Håller värme upp till 2 timmar.- Håller kyla upp till 4 timmar.- Muggen kommer i olika storlekar.- Muggen kommer i olika färger.- Diameter: 72 mm.- Höjd: 140 mm.- Kapacitet: 20.0 cl.- Tillverkad i Kina Skötselråd för muggen- Hand- eller maskintvätt på låg temperatur, max 55°C.- Tål diskmaskin. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Termomugg 27 cl 4st svart/mörk

  Termomugg 27 cl 4st svart/mörk
 • Termomugg Keramik Grå 0,28l

  Termomugg Keramik Grå 0,28l
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru To Go Kopp 28 Cl - Termosmuggar Plast Mörkgrå

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru To Go Kopp 28 Cl - Termosmuggar Plast Mörkgrå
  Den här stilrena och moderna to go-koppen från Rosendahl rymmer 28 cl, och kan med fördel tas med när du ska ut på äventyr. Den har en 360-graders öppning som gör att du kan dricka och hälla från alla sidor. Egenskaper: Silikonband som ger bra grepp Tryckknappen på toppen gör den enkel att använda med en hand Fri från ftaler och bisfenol Tål diskmaskin Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Klean Kanteen Termosmugg med sugrörslock, 473 ml, emerald bay

  Klean Kanteen Termosmugg med sugrörslock, 473 ml, emerald bay
  En tålig termosmugg från Klean Kanteen som håller temperaturen precis som du önskar oavsett om det handlar om kaffe, smoothies, öl eller varför inte soppa? Dubbelisolerade väggar ser till att varm dryck håller temperaturen upp till fyra timmar och kall dryck upp till 20 timmar. Den kommer
 • Royal Copenhagen - White Fluted Termomugg 39 cl

  Royal Copenhagen - White Fluted Termomugg 39 cl
  Denna serie är en modern klassiker. White Fluted berättar historien om kungligt porslin och hantverk i en minimalistisk och modern stil. Dess rena vithet och enkla design gör mönstret idealiskt att blanda med andra räfflade servismönster. White Fluted erbjuder en perfekt vardagsservis för det moderna hemmet - för dem som vill njuta av livet utan att kompromissa med kvaliteten. Ren, elegant enkelhet. Grunddesignen är identisk med Blue Fluted Plain, Blue Fluted Mega och White Signature. Porslinet kan med fördel blandas med andra mönster, men sticker ut svalt och elegant även på egen hand.
 • Eva Solo Termosmugg Keramik 28 Cl - Termosmuggar Plast Svart

  Eva Solo Termosmugg Keramik 28 Cl - Termosmuggar Plast Svart
  Termosmuggen från Eva Solo har en värmehållande design i keramik med dubbla väggar och en sval utsida. Den har ett lock med en smart, låsbar funktion för att ta med när du är på språng. Om termosmuggen från Eva Solo- Uppskattas för den stilrena, värmehållande designen och det praktiska locket.- Kapacitet: 28 cl. Skötselråd för termosmuggen- Tål diskmaskin. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton To Go Click Steel termosmugg 0,2 liter, soft rose

  Stelton To Go Click Steel termosmugg 0,2 liter, soft rose
  Från kvalitetsmärket Stelton kommer här en superläcker to-go cup som har kommit för att underlätta din vardag. Muggen är otroligt snygg i sin blanka stål finish som ger en modern och stilren känsla. Den går att dricka från alla håll, är lätt att öppna och stänga med en hand och har e
 • Stelton Carrie Termosmugg 0,4 L, Svart

  Stelton Carrie Termosmugg 0,4 L, Svart
  Carrie är en serie med flergångs termoskoppar och termosflaskor tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål med dubbelt vakuum. Detta ger en bra termoeffekt så att din favoritdryck håller värme länge. Det helt täta locket har flera funktioner där den nedre delen ger en behaglig yta att dr
 • HAY Travel Sowden termosmugg, 0,5 liter, mint

  HAY Travel Sowden termosmugg, 0,5 liter, mint
  Termosmugg i vacker pastellfärg från serien Sowden, designad av George Sowden för HAY. Muggen har en lekfull design med kontrasterande färger, är tillverkad i slitstarkt rostfritt stål med praktiskt plastlock och passar både kalla och varma drycker. Perfekt för dig som vill ta med dig ditt t
 • Eva Solo Urban Termosflaska 0,5 L - Termosmuggar Plast Svart

  Eva Solo Urban Termosflaska 0,5 L - Termosmuggar Plast Svart
  Termosflaskan från Eva Solo har en stilren design för att ta med när du är på språng med dubbla väggar och ett svalt innehåll. Om termosflaskan från Eva Solo- Urban uppskattas för den svala effekten och det smarta, låsbara locket.- Kan även användas som en värmehållande termosmugg.- Kapacitet: 50 cl. Skötselråd för termosflaskan- Tål diskmaskin. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Termomugg 26 cl

  Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Termomugg 26 cl
  Den välkända Blue Fluted Plain designen från Royal Copenhagen, tolkas i serien Blue Fluted Mega på ett nytt och överraskande sätt. Serien skapades av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen år 2000. Blue Fluted Mega omfattade ursprungligen 8 olika mönster. Varje del i servisen har sin egen unika handmålade design. På baksidan av din mega-produkt hittar du ett nummer. Numret anger mönstret på den specifika delen.
 • To-Go Click Termosmugg 0.4 l. Grön

  To-Go Click Termosmugg 0.4 l. Grön
 • To Go Click termosmugg 0.4 l, Dark gold

  To Go Click termosmugg 0.4 l, Dark gold
  To Go Click är smart design och funktionalitet i en och samma mugg. Njut av varma och kalla drycker i vår To Go Click termosmugg. Den är perfekt i bilen, promenaden, resor eller när du är “på språng”. To Go Click är en smart och funktionell design i en mugg. Med ett klick på locket – och nu är koppen redo att dricka ur, lika lätt från alla håll. Tryck igen och muggen är stängd och kommer hålla ditt kaffe eller te varmt längre. To Go Click 0.2 l. tar minimalt med utrymme i väska och tillverkas i dubbelväggat stål som håller drycken varm i upp till 2 timmar och kall i upp till 4 timmar. To Go Click 0.4 l. är tillverkad av dubbelväggat stål med vakuum, vilket säkerställer att termosen håller drycken varm i upp till 4 timmar och kallt i upp till 8 timmar. • Praktisk termosmugg med dubbla väggar till kalla eller varma drycker • Kan öppnas och stängas med ena handen • Fri från BPA och ftalater • Du kan dricka ur muggen från vilket håll som helst • Minskar användandet av engångsmuggar
 • Eva Solo Termomugg i keramik 0,28 liter, Svart

  Eva Solo Termomugg i keramik 0,28 liter, Svart
  Ta med kaffe hemifrån när du ska till arbetet eller om du är på väg någonstans. Termokoppen från Eva Solo håller nämligen vätskan varm under mycket lång tid så att du kan avnjuta det varma kaffet även om du har behövt åka en längre tid. Du kan även vara säker på att koppens yttre
 • Stelton - To Go Click Mugg 40 cl Rostfri

  Stelton - To Go Click Mugg 40 cl Rostfri
  Steltons To Go Click-kopp har en unik ”smart click” -funktion som gör att du enkelt kan öppna och stänga koppen med ett enkelt tryck på toppen. Den har dubbla väggar och på så sätt håller termoeffekten din dryck varm/kall under en längre tid. Den är tillverkar i rostfritt stål och BPA- och ftalatfri plast och det går att dricka från koppens hela 360 grader som om det inte fanns något lock – precis som ur vilken vanlig kopp som helst. Så nu kan du smidigt njuta av din favoritdryck när du är på språng, oavsett om den är varm eller kall.
 • Stelton To Go Click Mumin Mugg 0,2 L - Termosmuggar Rostfritt Stål Sand

  Stelton To Go Click Mumin Mugg 0,2 L - Termosmuggar Rostfritt Stål Sand
  Muggen från Stelton har tidlös, lekfull design i rostfritt stål perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material med enkel användning. Välj mellan olika färger. Fri från BPA och ftalater. Formgiven av Federico Sandri och Daniel Debiasi. Om muggen från Stelton- Lekfull, tidlös design.- Både för varma och kalla drycker.- Fri från BPA och ftalater.- Högkvalitativt material.- Tillverkad av rostfritt stål och polypropen.- Pulverlackerad finish.- Finns även som större mugg.- Håller värme upp till 2 timmar.- Håller kyla upp till 4 timmar.- Muggen kommer i olika färger.- Höjd: 140 mm.- Kapacitet: 20.0 cl.- Diameter: 72 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för muggen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Contigo - Luxe Ståltermos 470 ml Svart

  Contigo - Luxe Ståltermos 470 ml Svart
  Luxe ståltermos från Contigo är perfekt att packa ned i ryggsäcken för att säkra kaffepausen under utflykten! Självklart användbar även vid många andra tillfällen, exempelvis på kontoret eller i bilen.En praktisk och hållbar termos tillverkad i rostfritt stål med BPA-fri plast. Det rostfria stålet gör att flaskan inte tar upp eller avger smak, så du kan växla mellan kaffe ena dagen och saft den andra. Locket fungerar även som mugg och kan tas isär för rengöring. Muggen har mycket bra termiska egenskaper tack vare designen med dubbla vakuumisolerade väggar.
 • Termomugg 27 cl 4st grå/ljus

  Termomugg 27 cl 4st grå/ljus
 • Stelton To Go Click Mugg 0,4 L - Termosmuggar Plast Black Metallic

  Stelton To Go Click Mugg 0,4 L - Termosmuggar Plast Black Metallic
  Muggen från Stelton har stilren, tidlös design i rostfritt stål med pulverlackerad finish både för varma och kalla drycker. Den har hållbart, tåligt material för vardaglig användning. Den har tätslutande lock. Välj mellan olika färger. Fri från BPA och ftalater. Om muggen från Stelton- Stilren, tidlös design.- Fri från BPA och ftalater.- Tillverkad av rostfritt stål och polypropen.- Pulverlackerad finish.- Finns även som mindre mugg.- Från serien To Go Click.- Håller värme upp till 2 timmar.- Håller kyla upp till 4 timmar.- Muggen kommer i olika storlekar.- Muggen kommer i olika färger.- Diameter: 83 mm.- Höjd: 170 mm.- Kapacitet: 40.0 cl.- Tillverkad i Kina Skötselråd för muggen- Hand- eller maskintvätt på låg temperatur, max 55°C.- Tål diskmaskin. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton To Go Click Mugg Mumin 20 Cl - Termosmuggar Plast Soft White

  Stelton To Go Click Mugg Mumin 20 Cl - Termosmuggar Plast Soft White
  To Go Click Mugg Mumin Soft White, 20 Cl från Stelton. Termosmuggar Soft White Plast. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton - Carrie Termosmugg 40 cl Svart

  Stelton - Carrie Termosmugg 40 cl Svart
 • Stelton To Go Click Mumin Termosmugg 0,4L, soft light grey

  Stelton To Go Click Mumin Termosmugg 0,4L, soft light grey
  To Go Click termosmugg från Stelton har en smart design och en unik funktionalitet. Med ett lätt tryck på toppen gör du den redo för användning och den passar utmärkt att ta med i farten. Stelton introducerar här de klassiska termosmuggarna med nya eleganta illustrationer av de nordiska Mumi
 • Stelton - Mumin To Go Click Mugg 40 cl Soft Sand

  Stelton - Mumin To Go Click Mugg 40 cl Soft Sand
  I samarbete med Mumintrollen lanserar Stelton sin första kollektion med illustrationer från den världsberömda Muminvärlden, en familj med äventyrliga troll som bor i Mumindalen med sina vänner. To Go Click är en praktiskt termosmugg med dubbelvägg som passar lika utmärkt till kalla som varma drycker. Använd i bilen, på promenaden eller till långa resor för att kunna njuta av din valda dryck länge. Med ett klick på locket är koppen redo att dricka ur från alla håll. Din dryck hålls varm i 4 timmar eller kall i 8 timmar.
 • Wilfa Wst-350b Coffe2go Termosmugg 35 Cl - Termosmuggar Svart

  Wilfa Wst-350b Coffe2go Termosmugg 35 Cl - Termosmuggar Svart
  WST-350B Coffee2Go termosmugg från Wilfa. Perfekt för att ta med dig kaffe, te eller annan dryck när du är på språng. Utrustad med dubbla väggar för att bättre hålla din dryck varm eller kall. Kapacitet för 350 ml. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

En bra termosmugg ska hålla värmen

Det absolut viktigaste med en bra termomugg är att den ska hålla värmen. Eftersom det är huvudsaken får man ibland tumma på design och framförallt är urvalet av material starkt begränsat.

En termosmugg måste vara tillverkad i ett material som håller värmen på insidan och kylan på utsidan, precis som en termos. Av den anledningen är de bästa termosmuggarna gjorda i rostfritt stål med isolerande lager. En mugg av porslin är ganska opraktisk för take away.

Take Away (ToGo) termosmuggar med lock

Take Away muggen du får hos en barista eller coffee shop som Starbucks är ofta av papp eller plast med lock. Locket håller kvar värmen ett tag längre men det går ändå ganska fort tills att kaffet svalnat. Ett problem med den här typen av muggar är också att de är lite svåra att hålla i. De har oftast inget handtag som termosmuggen har.

Ett tips för dig som ofta är på språng är att ta med din egen termosmugg och be de fylla den med kaffet du beställt. Då vet du att din dryck håller sig varm längre och du behöver inte stressa i dig kaffet också.

ileadilead