Termosmuggar

En termosmugg är det du behöver om du vill kunna ta med dig varmt kaffe på språng. Denna typ av kaffemugg kan också kallas för resemugg, Take Away eller To Go mugg. På den här sidan har vi samlat många snygga termosmuggar från varumärken som Bodum, Sagaform och Stelton.

Termosmuggen kan du använda om och om igen och ta med dig till Starbucks, Espresso House eller annan kaffekedja så minskar du på soporna genom att undvika engångsmuggar.

En bra termosmugg ska hålla värmen

Det absolut viktigaste med en bra termomugg är att den ska hålla värmen. Eftersom det är huvudsaken får man ibland tumma på design och framförallt är urvalet av material starkt begränsat.

En termosmugg måste vara tillverkad i ett material som håller värmen på insidan och kylan på utsidan, precis som en termos. Av den anledningen är de bästa termosmuggarna gjorda i rostfritt stål med isolerande lager. En mugg av porslin är ganska opraktiskt för take away.

Populärt inom termosmuggar

 • Travel Mug Resemugg 35 cl Vit/Krom

  Travel Mug Resemugg 35 cl Vit/Krom
  En resemugg som är perfekt att ha med sig när du är på språng. Det rostfria stålet gör även att värmen bevaras längre än i plast. Resemuggen har skruvlock och vätskeflödet kan justeras samt tillslutas. Tänk alltid på att hålla muggen upprätt.
 • Travel Mug Resemugg 35 cl Svart/Krom

  Travel Mug Resemugg 35 cl Svart/Krom
  En resemugg som är perfekt att ha med sig när du är på språng. Det rostfria stålet gör även att värmen bevaras längre än i plast. Resemuggen har skruvlock och vätskeflödet kan justeras samt tillslutas. Tänk alltid på att hålla muggen upprätt.
 • Rumours Mugg to go 40 cl Rostfri

  Rumours Mugg to go 40 cl Rostfri
  Vi är väldigt stolta över att termosmuggen från Table Top Stories fick bäst i test i TT:s stora mugg-test! TT har testat sex olika termosmuggar där Table Top Stories mugg fick 4,6 av 5 möjliga. Praktiskt termosmugg att ta med till jobbet, utflykten eller på resan. Den är utrustad med en pop-up kork som gör det enkelt att öppna och stänga. Dubbelväggarna gör att det har en lång värmehållning. Muggen är även helt droppfri, så det är bara att ta med i väskan!
 • Musselmalet mega blå termomugg 2-pack 26 cl

  Musselmalet mega blå termomugg 2-pack 26 cl

Fler tips på termosmuggar

 • Kähler Hammersøi Termosmugg 30 cl Sky

  Kähler Hammersøi Termosmugg 30 cl Sky
  Komplettera det fantastiska kakfatet ur Hammershøi-serien med dessa otroligt praktiska och vackra termoskoppar från Kähler. De tunga och robusta kopparna består av två skal som är ihopsatta för att skapa ett hålrum som ger termos-effekten som håller kaffet varmt. Termosmuggarna fås i
 • Blue Fluted Mega Termomugg 39 cl

  Blue Fluted Mega Termomugg 39 cl
  Den välkända Blue Fluted Plain designen från Royal Copenhagen, tolkas i serien Blue Fluted Mega på ett nytt och överraskande sätt. Serien skapades av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen år 2000. Blue Fluted Mega omfattade ursprungligen 8 olika mönster. Varje del i servisen har sin egen unika handmålade design. På baksidan av din mega-produkt hittar du ett nummer. Numret anger mönstret på den specifika delen.
 • Foster Espressomugg 4 cl 2-Pack, Vit

  Foster Espressomugg 4 cl 2-Pack, Vit
  2-pack med espressomuggar som är designade av Norman Foster.
 • Urban To Go Cup 0,35 L, Svart

  Urban To Go Cup 0,35 L, Svart
  Termomugg från Eva Solo med smidig klickfunktion.
 • Kähler Hammershøi Termosmugg 30 cl Porslin Indigo

  Kähler Hammershøi Termosmugg 30 cl Porslin Indigo
  Kähler och deras unikt vackra mönster på en robust termosmugg i porslin. Passar bra för både varma och kalla drycker. Duka upp med stil och elegans. Kopparna har två tunna porslinskal som satts ihop för att skapa mellanrum som ger den typiska termoseffekten. Kopparna är handgjorda och finns i fem olika färger för 2018:s säsong.Tål inte mikrovågsugn, ugn eller frys.
 • Kähler Hammershøi Kopp 20 cl Himmelsblå

  Kähler Hammershøi Kopp 20 cl Himmelsblå
  Hammershøi är Kählers servis för avslappnad vardagstrivsel och festliga tillfällen. Denna vackra kopp är multifunktionell och kan användas till lite av varje. Naturligtvis kan du njuta av ditt kaffe eller te i den vackra koppen, men du kan också använda den som en skål.Specifikationer:* Vi
 • Pinnacle Ståltermos Vakuumisolerad Teknologi Rostfri 300 ml Brun matt

  Pinnacle Ståltermos Vakuumisolerad Teknologi Rostfri 300 ml Brun matt
  Rostfri termosmugg från Contigo, perfekt för dig på språng. Ståltermosen håller din dryck varm i fem timmar och kall i tolv timmar och locket har en vakuumisolerad autoseal-teknik som gör den 100% spillsäker och läckfri. Finns i olika färger. Volym 300 ml.
 • Urban To Go Cup 0,35 L Svart

  Urban To Go Cup 0,35 L Svart
  Den praktiska termosmuggen To Go Cup kan tas med överallt. Locket är lätt att öppna och stänga i farten tack vare klickfunktionen som enkelt kan hanteras med en hand. Fyll To Go Cup med kaffe eller någon annan dryck – den håller värmen eller kylan perfekt tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt. Volym 35 cl.
 • Multicoloured Elements korall termomugg 35 cl

  Multicoloured Elements korall termomugg 35 cl
 • To Go Click termosmugg 0,2 l Blue metallic

  To Go Click termosmugg 0,2 l Blue metallic
 • Kinto Termomugg (350 ml) röd

  Kinto Termomugg (350 ml) röd
  Tänk på miljön och ta med dig den här fina termomuggen från Kinto nästa gång du köper din coffe-to-go. Muggen är designad med en dubbelvägg i rostfritt stål, vilket skapar ett vakuum som skyddar muggen från temperaturförändringar i omgivningen. Använd muggen till både varma och kalla
 • To Go Click Mugg 48 cl, Svart Metallic

  To Go Click Mugg 48 cl, Svart Metallic
  Smidig termosmugg med klickfunktion från Stelton som passar perfekt när du är på språng.
 • Termosflaska Kids, Vit

  Termosflaska Kids, Vit
  Liten termosflaska med inbyggt sugrör från Design Letters som är idealisk för barn.
 • To Go Click Mugg 40 cl, Cloud

  To Go Click Mugg 40 cl, Cloud
  Smidig termosmugg med klickfunktion från Stelton som passar perfekt när du är på språng.
 • To Go Click Mugg 40 cl, Granitgrå

  To Go Click Mugg 40 cl, Granitgrå
  Smidig termosmugg med klickfunktion från Stelton som passar perfekt när du är på språng.
 • Foster espresso termomugg 4 cl 2-pack vit

  Foster espresso termomugg 4 cl 2-pack vit
 • To Go Cup 0,35 L, Svart

  To Go Cup 0,35 L, Svart
  Praktisk och stilren termomugg från Eva Solo som håller både värme och kyla.
 • Termosflaska Kids, Blå

  Termosflaska Kids, Blå
  Liten termosflaska med inbyggt sugrör från Design Letters som är idealisk för barn.
 • Grand Cru Termosmugg Rostfri 40 cl Grå

  Grand Cru Termosmugg Rostfri 40 cl Grå
  Grand Cru termosmugg från Rosendahl är en stor to go-mugg för varma drycker, tillverkad av rostfritt stål. Muggen har dubbla väggar och håller vätskan varm i flera timmar och rymmer 40 cl.  Locket har en praktisk tryckknappsfunktion som gör att du lätt hanterar muggen med en hand, utmärkt då du är på språng. Alla silikon- och plastdetaljer är helt fria från ftalater och bisfenol A (BPA), och är därför bra för både dig och miljön. Tål diskmaskin.
 • Stelton Foster Espresso Termosmuggar 4 cl 2-pack Porslin

  Stelton Foster Espresso Termosmuggar 4 cl 2-pack Porslin
  Här kommer en vacker espressokopp ur Steltons nya Norman Foster Collection. Koppen rymmer 4 cl och är tillverkad i vackert vitt porslin. Koppen har en smart termosfunktion vilket gör att den håller din espresso varm länge. Serien är designad av Norman Foster och förenar en enkel skulptural fo
 • Bjørn Wiinblad Termokopp Felicia 25 cl Blå

  Bjørn Wiinblad Termokopp Felicia 25 cl Blå
  Vit termokopp i porslin med blått motiv som rymmer 25 cl. Serien Felicia består av vackra porträtt av Bjørn Wiinblads kvinnor som handmålats på vitt porslin. En både snygg och praktisk kopp som är perfekt för morgonkaffet och ser till att kaffet håller sig varmt så du kan njuta i lugn och ro. Termokoppen är isolerad med dubbla väggar för att hålla värmen. De två väggarna är separerade ifrån varandra så att du kan hålla händerna runt muggen utan att bränna dig. Muggen har en propp i botten för att vatten inte skall komma in mellan muggens väggar när den diskas som inte bör tas bort. Kopparna finns i flera färger så du kan blanda för en personlig stil.
 • White Fluted Termomugg 26 cl

  White Fluted Termomugg 26 cl
  Denna serie är en modern klassiker. White Fluted berättar historien om kungligt porslin och hantverk i en minimalistisk och modern stil. Dess rena vithet och enkla design gör mönstret idealiskt att blanda med andra räfflade servismönster. White Fluted erbjuder en perfekt vardagsservis för det moderna hemmet - för dem som vill njuta av livet utan att kompromissa med kvaliteten. Ren, elegant enkelhet. Grunddesignen är identisk med Blue Fluted Plain, Blue Fluted Mega och White Signature. Porslinet kan med fördel blandas med andra mönster, men sticker ut svalt och elegant även på egen hand.
 • Felicia Termomugg svart 25 cl

  Felicia Termomugg svart 25 cl
 • Musselmalet mega blå termomugg 26 cl

  Musselmalet mega blå termomugg 26 cl
 • Kähler Hammershøi Mugg 33 cl Vit

  Kähler Hammershøi Mugg 33 cl Vit
  Fullända Hammershøi-serien med denna ikoniska kopp. Avnjut lite kaffe, te eller varm choklad i den vackra muggen och använd den vackra muggen för att dekorera bordet tillsammans med resten av den historiskt inspirerade Hammershøi-serien. Specifikatoner: * Vi rekommenderar att man är
 • Eva Trio Legio Nova 31 cl. Termomugg

  Eva Trio Legio Nova 31 cl. Termomugg
  Dubbelväggad termomugg är perfekt till en kopp läcker varmt kaffe. Den har samma minimalistiska design som resten av serien. De tål både ugn. mikrovågsugn, frys och maskindisk. Det är 10 års garanti på porslinet. Den här koppen har en kapacitet på 31 cl.
 • Stelton To Go Click d. steel 0,2 l. - granite grey

  Stelton To Go Click d. steel 0,2 l. - granite grey
  Med den här eleganta och funktionella termosmuggen från Stelton kan du alltid ha din favoritdryck nära till hands. Den är tillverkad i tåligt stål vilket innebär att den håller för det mesta som kan komma i dess väg under en dag. Den smidiga Smart Click funktionen gör det enkelt att öppn
 • Design Letters Thermo/Insulated TO GO Cup, Hot

  Design Letters Thermo/Insulated TO GO Cup, Hot
  Häftig mugg oumbärlig för kaffeälskaren från det danska företaget Design Letters.Ordet "HOT" är tryckt i vita bokstäver mot den svarta matta termomuggen, och som namnet antyder passar muggen perfekt att dricka heta drycker som te eller kaffe ur. Muggen är tillverkad i rostfritt stål och ha
 • To Go Click Mugg 34 cl, Stål

  To Go Click Mugg 34 cl, Stål
  Smidig mugg från Stelton med klickfunktion.
 • Stelton To Go Click d. steel 0,4 l. - soft rosehips

  Stelton To Go Click d. steel 0,4 l. - soft rosehips
  En riktigt fin termosmugg från kvalitetsmärket Stelton. Stelton To Go Click mugg har en elegant och användarvänlig design. Du kan enkelt "klicka" upp locket så att du kan dricka när du vill med en hand. Du kan dricka ur muggen från alla håll och den passar utmärkt till både varma och kalla
 • Eva Trio Legio Nova Termosmugg 31 cl Vit

  Eva Trio Legio Nova Termosmugg 31 cl Vit
  En vit termosmugg i porslin som rymmer 31 cl från Eva Trio. Muggen tillhör serien Legio Nova som är en nytolkning av servisen Legio designad av Ole Palsby. Servisen kännetecknas av den räfflade kanten som är tänkt att rama in maten på ett vackert sätt. Porslinet har hela 10 års porslinsgaranti och den gamla servisen kan med fördel kombineras med den nya. Termosmuggen har dubbla väggar så att drycken håller sig varm länge och muggen är skön att hålla i handen. Häll upp en kopp kaffe och njut länge tack vare muggens isolerande väggar. Muggen finns även i en mindre storlek.
 • Keramisk Termosmugg med skruvlock 500 ml Vit

  Keramisk Termosmugg med skruvlock 500 ml Vit
  Keramisk termosmugg från Kyocera, perfekt för dig i farten! Termosen håller din dryck varm i 12 timmar eller kall i 24 timmar. Det keramiska innanmätet bevarar smakerna utan att ge den vanliga metalliska bismaken. Keramiken är också resistent mot fruktsyra. Volym 500 ml.
 • Grand Cru termosmugg 27 cl vit

  Grand Cru termosmugg 27 cl vit
 • Stelton To Go Click 0,2 l. - soft rosehips

  Stelton To Go Click 0,2 l. - soft rosehips
  Termosmugg som är perfekt när du vill ta din favoritdryck med dig till skolan, arbetet, på bussen eller picknicken. Muggen har en smart termosfunktion vilket innebär att den håller dina varma drycker varma och kalla drycker kalla. Den snygga to-go muggen går att dricka ur från vilket håll so
 • Insulated Tumbler Termosmugg 473 ml Emerald Bay Turkos

  Insulated Tumbler Termosmugg 473 ml Emerald Bay Turkos
  Klean Kanteens isolerade Tumbler 473 ml är till för ditt morgonkaffe, din lunch-smoothie eller din öl på kvällskvisten. Muggen håller drycken varm i 4 timmar och kall i 20 timmar. Klean Coat-färgen är fyra gånger mer hållbar än tidigare färger och säker för både människor och planeten. - Varm dryck hålls varm i upp till 4 timmar - Kall dryck hålls kall i upp till 20 timmar - Stänkskyddat lock med rostfritt stål och silikonsugrör medföljer - Livsmedelsklassad rostfri stål 18/8 - Fri från BPA - Tar inte åt sig smak från drycken - Lifetime Strong as Steel-garanti
 • Hammershøi termomugg himmelsblå

  Hammershøi termomugg himmelsblå
 • To Go Click termosmugg 0,2 l Steel

  To Go Click termosmugg 0,2 l Steel
 • Termomugg GLITTER

  Termomugg GLITTER
  Termomugg i polypropen. Rymmer 36 cl. Muggen är gjord i två lager för att hålla värme och kyla.
 • To Go Click Mugg 34 cl, Chalk

  To Go Click Mugg 34 cl, Chalk
  Smidig mugg från Stelton med klickfunktion.
 • Mugg To Go 35 cl Grå

  Mugg To Go 35 cl Grå
  Den här praktiska termosmuggen To Go Cup kan tas med överallt. Locket är lätt att öppna och stänga i farten tack vare klickfunktionen som enkelt kan hanteras med en hand. Fyll To Go Cup med kaffe eller någon annan dryck – den håller värmen eller kylan perfekt tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt. Bärremmen i silikon gör det lätt att ta med flaskan så att man alltid har något att dricka inom räckhåll. Volym 35 cl.
 • Grand Cru Termosmugg 40 cl, Olivgrön

  Grand Cru Termosmugg 40 cl, Olivgrön
  Termosmugg från Rosendahl som rymmer 40 cl, vilket gör den idealisk för dig som är på språng.
 • Travel Mug Termosmugg 35 cl Mörkblå

  Travel Mug Termosmugg 35 cl Mörkblå
  Den praktiska termosmuggen Travel Mug från Bodum kan tas med överallt, perfekt för dig på språng. To go-muggen håller din dryck varm eller kall tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt. Locket är lätt att öppna och stänga i farten tack vare klickfunktionen som enkelt kan hanteras med en hand. Runt muggen sitter ett silikon- eller korkband för bästa grepp. Volym 35 cl.
 • Grand Cru Termosmugg 28 cl blå

  Grand Cru Termosmugg 28 cl blå
 • Miss Étoile Termosmugg Stjärnor 0,5 l

  Miss Étoile Termosmugg Stjärnor 0,5 l
  Dessa praktiska termokopparna i bambu och melamin har ett lock i rostfritt stål. Dessa roliga och praktiska take away-muggarna är perfekta att ta med sig i bilen för att hålla drickan varm eller kall. Har en volym på 0,5 liter och är 18 cm hög. Kommer i olika motiv.
 • To Go Termoflaska Rosa

  To Go Termoflaska Rosa
  Design Letters stilrena termosflaska är en praktisk liten termos som passar perfekt att ha i handväskan eller ryggsäcken. Termosen håller dryck varm i upp till 12 timmar och kall i upp till ett dygn. Flaskan är designad av Tobias Jacobsen och har texten Hot på ena sidan och Cool på den andra. Precis som andra produkter från Design Letters har termosen bokstäver tryckta i Arne Jacobsens välkända typsnitt från 1937. Volym 500 ml.
 • Grand Cru termosmugg 40 cl Olivgrön

  Grand Cru termosmugg 40 cl Olivgrön
 • Klean Kanteen Termosmugg Wide 0.473 L Rostfritt Stål Kalamata

  Klean Kanteen Termosmugg Wide 0.473 L Rostfritt Stål Kalamata
  En termosmugg från Klean Kanteen. Den kan användas för varma eller kalla drycker Den läcksäkra Café-korken 2.0 är lätt att dricka från, ren, hygienisk och håller innehållet på plats. Klean Coat™ med pulverlack är fyra gånger mer hållbar, resistent mot skador och miljövänlig.Rostfri termosmuggBPA-fri/miljövänlig, spillsäker, håller innehållet varmt 10 timmar, eller kallt i 30 timmar. Livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål, läcksäker kork i stängt läge.
 • To Go Termosmugg Love Rosa

  To Go Termosmugg Love Rosa
  Design Letters Kids stilrena termosmugg är en praktisk to go-mugg för dig på språng. Termosen är tillverkad av rostfritt stål och har ett plastlock med pip som är enkel att dricka ur. Precis som andra produkter från Design Letters har termosen bokstäver tryckta i Arne Jacobsens välkända typsnitt från 1937.
 • Termomugg YAY

  Termomugg YAY
  Termomugg i polypropen. Rymmer 50 cl. Muggen är gjord i två lager för att hålla värme och kyla.
 • To Go Click Mugg 40 cl, Mörkblå Metallic

  To Go Click Mugg 40 cl, Mörkblå Metallic
  Smidig termosmugg med klickfunktion från Stelton som passar perfekt när du är på språng.
 • Hammershøi Termokopp 20 cl

  Hammershøi Termokopp 20 cl
  Hammershøi är Kählers servis för avslappnad vardagstrivsel och festliga tillfällen.
 • White Fluted Termomugg 39 cl

  White Fluted Termomugg 39 cl
  Denna serie är en modern klassiker. White Fluted berättar historien om kungligt porslin och hantverk i en minimalistisk och modern stil. Dess rena vithet och enkla design gör mönstret idealiskt att blanda med andra räfflade servismönster. White Fluted erbjuder en perfekt vardagsservis för det moderna hemmet - för dem som vill njuta av livet utan att kompromissa med kvaliteten. Ren, elegant enkelhet. Grunddesignen är identisk med Blue Fluted Plain, Blue Fluted Mega och White Signature. Porslinet kan med fördel blandas med andra mönster, men sticker ut svalt och elegant även på egen hand.

Take Away muggar med lock

Take Away muggen du får hos en barista eller coffee shop som Starbucks är ofta av papp eller plast med lock. Locket håller kvar värmen ett tag längre men det går ändå ganska fort tills att kaffet svalnat. Ett problem med den här typen av muggar är också att de är lite svåra att hålla i. De har oftast inget handtag som termomuggen har.

Ett tips för dig som ofta är på språng är att ta med din egen termosmugg och be de fylla den med kaffet du beställt. Då vet du att din dryck håller sig varm längre och du behöver inte stressa i dig kaffet också.

ileadileadileadilead