Glas och porslin » Skålar » Med lock

Märken på skål med lock:

Skål med lock

En skål med lock kan användas för lite olika saker. En stor porslinsskål för att hålla maten varm. En mindre glasskål med lock för sylt eller förvaring i kylskåp. Varför inte använda en söt liten porslinsskål som sockerskål.

Vill du använda skålen i ugnen bör du kolla att den är gjord av ugnsfast glas eller porslin som tål värme. Annars kommer den att spricka och gå sönder.

Populärt inom skål med lock

Fler tips på skål med lock

 • PotteryJo Daisy Skål Med Lock Greige

  PotteryJo presenterar denna skål i vackert designat lergods. Använd den till servering av såser och kryddor, eller varför inte fylla den med ditt favoritgodis och låta den stå framme? Här är det bara fantasin som sätter gränserna!Daisy är en rustik och tålig keramikserie tillverkad i Por
 • Canopée skål med Lock vit 4 cl

 • Duralex Lys Skål Med Lock 17 cm Klar

  Skålarna med lock från Duralex i serien Lys är perfekta som matlådor. Skålen är tillverkad i slitstarkt och härdat glas och har ett tättslutande lock i BPA- fri plast. Den mindre skålen är 17 cm och rymmer 115 cl. Skålen är perfekt för att lägga matrester i eller som matlåda till jobbet. Skålarna klarar dessutom temperaturer från - 20 grader upp till + 70 grader så de är säkra för både diskmaskin, frys och mikrovågsugn. Den användbara tättslutande skålen finns i flera storlekar perfekta att komplettera med.
 • Rörstrand Ostindia Skål med Lock 13 cm Blå

  Skålen passar bra till kakor, sockerbitar eller något annat du kan tänkas bjuda på vid fikat. Den klassiska serien förhöjer dukningen på ditt bord vid alla tillfällen och bidrar dessutom med en trevlig historia till dina gäster. Inspirationen till servisen kommer från en porslinsskärva som bärgats från ostindiefararen Göteborg som förliste 1745. Serien som skapades 1930 står sig lika bra nu som då på bordet och tål både diskmedel och diskmaskiner.
 • Vitamix Ascent Skål med lock - 225 ml - 2 st

  En uppsättning fina små skålar som kan användas för att förvara de läckra blandningarna du gör i din Vitamix Ascent-blender. De är tillverkade i BPA-fri Eastman Tritan och har en kapacitet på 225 ml. Skålarna är perfekta till små salsor, såser och snacks. Det tätslutande locket säker
 • Rosti Mepal Skål med Lock Cirqula 1250 ml Svart

  En dekorativ skål som är lämplig till servering eller förvaring, tack vare det praktiska locket. Skålen kan användas i frys (ned till -20 grader), i mikrougn (max 110 grader och utan lock) och den kan maskindiskas.Rosti Mepal Cirqula är en handy-all-round skål, som kan användas till al
 • POT Sockerskål Med Lock, Grå

  POT sockerskål från House Doctor. POT-serien från House Doctor består av kaffekanna, mjölkkanna och en sockerskål som tillsammans bildar en nästintill oslagbar trio. Serien är främst gjord i porslin och har mjuka färger som blir ett utmärkt tillskott till ditt fikabord.
 • Ganni Skål Med Lock, Grön

  Ganni skål från Louise Roe. En härlig liten skål som du kan använda till servering eller varför inte förvara småsaker eller ha den som ett prydnadsobjekt? En härlig detalj som passar utmärkt att ha i en hylla eller på ett fönsterbräde.
 • PotteryJo Daisy Skål Med Lock New Tangerine

  En vackrare sockerskål får man leta efter! Med denna skål gör du fikaserveringen komplett. Med ett vacker reliefmönster utstrålar den både personlighet och karaktär, samtidigt som den är otroligt användbar. Låt den stå framme i köket och bli en del av dekorationen även när den in
 • Rosti Mepal Skål med Lock Cirqula 2250 ml Nordic White

  En dekorativ skål som är lämplig till servering eller förvaring, tack vare det praktiska locket. Skålen kan användas i frys (ned till -20 grader), i mikrougn (max 110 grader och utan lock) och den kan maskindiskas.Rosti Mepal Cirqula är en handy-all-round skål, som kan användas till al
 • Denby Halo Sockerskål med lock

  Sockerskål med praktiskt lock ur Denbys serie Halo.Serien Halo framtagen för att kunna användas varje dag och kombinerar lika delar elegans och kvalitet. Det glaserade stengodset är handgjort av skickliga keramiker i Denbys fabriker i England. 1809 startade de sin produktion och idag är de en a
 • Förvaringsskål med lock Glas 13x23,5 cm/2 Liter

 • Skål med lock Ø 15,5 cm Petrol

 • Bertha Skål Med Lock, Svart

  Bertha skål från Louise Roe. En härlig liten skål som du kan använda till servering eller varför inte förvara småsaker eller ha den som ett prydnadsobjekt? En härlig detalj som passar utmärkt att ha i en hylla eller på ett fönsterbräde.
 • Duralex Lys Skål Med Lock 20 cm Klar

  Skålarna med lock från Duralex i serien Lys är perfekta som matlådor. Skålen är tillverkad i slitstarkt och härdat glas och har ett tättslutande lock i BPA- fri plast. Den stora skålen är 20 cm och rymmer 200 cl. Skålen är perfekt för att lägga matrester i eller som matlåda till jobbet. Skålarna klarar dessutom temperaturer från - 20 grader upp till + 70 grader så de är säkra för både diskmaskin, frys och mikrovågsugn. Den användbara tättslutande skålen finns i flera storlekar perfekta att komplettera med.
 • Orrefors Sarek Liten Skål med Lock

  Formgivaren Lena Bergström har tillsammans med Volvo Cars designteam skapat denna ljuvliga serie Sarek för Orrefors. Skålen är munblåst i kristall och är inspirerat av norrländsk näverslöjd.  Specifikationer: Höjd: 8,3 cm. Bredd: 11,2 cm. Vikt: 0,65 Kg.  
 • Rosti Mepal Skål med Lock Cirqula 750 ml Svart

  Rosti Mepal Cirqula är en handy-all-round skål, som kan användas till alla livsmedel, både i kylskåp och köksskåp. Den dekorativa skålen är även lämplig till servering eller förvaringen, tack vare det praktiska locket.Skålen kan användas i frys (ned till -20 grader), i mikrougn (max 11
 • PotteryJo Daisy Skål Med Lock Turquoise

  En smidig och vacker skål i populär turkos färg!Det är lätt att glömma bort serveringen när man lagar mat. PotteryJo ser det som sitt uppdrag att ändra på det, och samtidigt göra din dukning vackrare. Med denna skål som ingår i keramikserien Daisy dukar du elegant för fika eller under m
 • House Doctor Skål med Lock Ivy D: 15.5 cm Svart

  Denna förvaringsskål med tillhörande lock kan rymma både stort och smått. Den är gjord av sand och är därmed mycket tålig.
 • Vitamix Ascent Skål med Lock 240 ml 2-pack Svart

  Två mixskålar med stapelbara lock.Vitamix Ascent finns i två stprlekar: bägare 590 ml och skålar 235 ml.Tekniken gör att blenders i Ascent serien känner av behållarens storlek och justerar mixningsinställningarna efter den.Mixa direkt i bägare och skål för att hacka ingredienser för alla typer av rätter och göra enskilda portioner av smoothies, såser, dressingar, barnmat och mycket mer.Sätt på ett spillsäkert lock för att servera, förvara eller ta med det du mixat – och undvik onödig disk.Samtliga behållare, lock kan diskas i övre eller undre delen av diskmaskinen. Dessa mixbehållare kan inte användas i mikrovågsugn och bör inte användas för att mixa varma vätskor.
 • Rosti Mepal Skål med Lock Cirqula 1250 ml Nordic Green

  En dekorativ skål som är lämplig till servering eller förvaring, tack vare det praktiska locket. Skålen kan användas i frys (ned till -20 grader), i mikrougn (max 110 grader och utan lock) och den kan maskindiskas. Rosti Mepal Cirqula är en handy-all-round skål, som kan användas till a
 • Mikroskål med lock+ventil 1 L

 • Java Skål Med Lock, Natur

  Java skål med lock från Bloomingville. En tålig skål som är gjord i bambu, polyresin, melamin och som har ett lock i gummiträ. Skålen har en dov färg och kan med all fördel kombineras med andra artiklar i java-serien. Använd skålen och servera mat eller använd den som en inredningsdetalj som kan hjälpa dig att hålla koll på dina småsaker. Skålen kan diskas i diskmaskin men bör ej användas i mikron eller ugnen. Locket diskas för hand.
 • Förvaringsskål med lock Glas 13x28,5 cm/2,7 Liter

 • Skål med Lock Grön 7,5 cm

 • Diva Skål Med Lock L, Grå/Blå

  Diva skål med lock från House Doctor. Här kommer en speciell liten skål som ger ett härligt intryck. Med ett lock som är besmyckat med mässingsfärgade metalldetaljer så får skålen mer av en asiatisk look. Perfekt för att ha kryddor, mat, blommor eller liknande i!
 • Gina Skål Med Lock, Grön

  Gina skål från Louise Roe. En härlig liten skål som du kan använda till servering eller varför inte förvara småsaker eller ha den som ett prydnadsobjekt? En härlig detalj som passar utmärkt att ha i en hylla eller på ett fönsterbräde.
 • Mepal Cirqula Skål med Lock 3000 ml Blå

  Praktisk skål med lock från Mepal´s serie Cirqula. Skålen kan användas i frys, i mikrovågsugn och den kan diskas i maskin. Skålen rymmer 3000 ml och har en fin blå färg. Tack vare skålens form är den lätt att stapla och tar inte onödig plats i ditt skåp. Locket har ett transparent fönster och är tättslutande. Finns i flera olika storlekar och färger.
 • Donut Skål med lock, Mole

  Donut skål med lock från DBKD. Denna söta, unika skål i form av en munk gömmer ett uns av små godsaker. Använd den som en skål med lock eller använd även locket som en extra skål för ytterligare godsaker. Fler färger finns att välja mellan.
 • Mepal Cirqula Skål med Lock 2250 ml Nordic White

  Praktisk skål med lock från Mepal´s serie Cirqula. Skålen kan användas i frys, i mikrovågsugn och den kan diskas i maskin. Skålen rymmer 2250 ml och har en fin vit färg. Tack vare skålens form är den lätt att stapla och tar inte onödig plats i ditt skåp. Locket har ett transparent fönster och är tättslutande. Finns i flera olika storlekar och färger.
 • Mepal Cirqula Skål med Lock 2000 ml Grön

  Skål med lock från Mepal´s serie Cirqula. Skålen kan användas i frys ned till -20 grader, mikrovågsugn max 110 grader utan lock och tål maskindisk. Locket har en transparent fönster så du enkelt kan se innehållet och locket är dessutom tättslutande. Förvaringsskålen rymmer 2000 ml.
 • Lace Skål med Lock 60 cl, Ocean

  Lace Skål med Lock 60 cl, Ocean från Mateus
 • Rosti Mepal Skål med Lock Cirqula 2000 ml Svart

  En dekorativ skål som är lämplig till servering eller förvaring, tack vare det praktiska locket. Skålen kan användas i frys (ned till -20 grader), i mikrougn (max 110 grader och utan lock) och den kan maskindiskas.Rosti Mepal Cirqula är en handy-all-round skål, som kan användas till al
 • Skål med lock Lys

 • Fiskars Touch Skål med lock, 3 liter

  I Touch-serien från Fiskars/Hackman är en högklassig serie stålskålar. Perfekta till att blanda, marinera och förvara mat. Enkla att rengöra och hålla hygieniska samt lätta att stappla med eller utan mat i. Skålarna har även en smidig måttskala inuti vardera skål. Kan diskas i diskmaski
 • Skål med Lock Java 20,5 cm

 • Skål med Lock Cirqula 75 cl black

 • Mikroskål med lock+ventil 1 L

 • Mellis Skål Med Lock, Vit

  Mellis skål från Louise Roe. En härlig liten skål som du kan använda till servering eller varför inte förvara småsaker eller ha den som ett prydnadsobjekt? En härlig detalj som passar utmärkt att ha i en hylla eller på ett fönsterbräde.
 • PotteryJo Daisy Skål Med Lock Navy

  PotteryJo älskar måltiden och ser skålen som minst lika viktig som dess innehåll! Med sitt vackra reliefmönster utstrålar denna skål med tillhörande lock en unik personlighet som lätt drar till sig uppmärksamheten på middagsbordet. Fyll den med en härlig örtsås eller passande kryddor f
 • Touch skål med Lock 5 L

 • PotteryJo Daisy Skål Med Lock Rose

  En liten skål med mängder av möjligheter!Om du älskar fikastunden är denna skål ett måste. Fyll den med socker och servera tillsammans med tekannan eller kaffet. Locket ser till att stänga ute smuts och damm vilket är perfekt om du låter skålen stå fylld under en längre tid. Det vackra
 • Rosti Mepal Skål med Lock Cirqula 1000 ml Svart

  Rosti Mepal Cirqula är en handy-all-round skål, som kan användas till alla livsmedel, både i kylskåp och köksskåp. Den dekorativa skålen är även lämplig till servering eller förvaringen, tack vare det praktiska locket.Skålen kan användas i frys (ned till -20 grader), i mikrougn (max 11
 • Bonnie Skål Med Lock, Svart

  Bonnie skål från Louise Roe. En härlig liten skål som du kan använda till servering eller varför inte förvara småsaker eller ha den som ett prydnadsobjekt? En härlig detalj som passar utmärkt att ha i en hylla eller på ett fönsterbräde.
 • Skål med Lock Rosa 7,5 cm

 • Molly Skål Med Lock, Vit

  Molly skål från Louise Roe. En härlig liten skål som du kan använda till servering eller varför inte förvara småsaker eller ha den som ett prydnadsobjekt? En härlig detalj som passar utmärkt att ha i en hylla eller på ett fönsterbräde.
 • Rosti Mepal Skål med Lock Cirqula 500 ml Nordic White

  Rosti Mepal Cirqula är en handy-all-round skål, som kan användas till alla livsmedel, både i kylskåp och köksskåp. Den dekorativa skålen är även lämplig till servering eller förvaringen, tack vare det praktiska locket.Skålen kan användas i frys (ned till -20 grader), i mikrougn (max 11
 • Broste Copenhagen Smörskål med lock i stengods 'Nordic Coal'

  Den här fina smörskålen med lock från Broste Copenhagen är gjord i glaserat stengods och har en vacker svart färg med blank glasyr. Skålen är gjord för hand vilket betyder att varje enskild produkt kan ha små variationer i färg, form och mönster. Tack vare det är varje smörskål i Nord
 • Martha Skål Med Lock, Vit

  Martha skål från Louise Roe. En härlig liten skål som du kan använda till servering eller varför inte förvara småsaker eller ha den som ett prydnadsobjekt? En härlig detalj som passar utmärkt att ha i en hylla eller på ett fönsterbräde.
 • Skål med Lock Java 25,5 cm

 • Rosti Mepal Skål med Lock Cirqula 2250 ml Svart

  En dekorativ skål som är lämplig till servering eller förvaring, tack vare det praktiska locket. Skålen kan användas i frys (ned till -20 grader), i mikrougn (max 110 grader och utan lock) och den kan maskindiskas.Rosti Mepal Cirqula är en handy-all-round skål, som kan användas till al