Glas och porslin » Skålar

Märken på skålar:

Muurla skålar

 • Muurla I KÖKET med Vappu Pimiä Skål 2 L Creme

  En emaljerad skål från det finska designvarumärket Muurla. Skålen kommer i färgen creme och ingår i serien '' I köket med Vappu Pimiä'', den rymmer 2 liter och passar bra till att lägga upp nykokt potatis eller servera en stor sallad i.
 • Muurla I KÖKET med Vappu Pimiä Skål 30 cl Brun

  En emaljerad skål från det finska designvarumärket Muurla. Skålen kommer i en brun färg och ingår i serien '' I köket med Vappu Pimiä'', den rymmer 30 cl och passar bra till att servera din yoghurt i eller små såser och tillbehör vid middagen.
 • Muurla Basic Skål 60 cl Vit

  En skål som är tillverkad i emalj från det finska varumärket Muurla. Skålen rymmer 60 cl och passar bra att servera både en varm soppa såväl som din frukost i.
 • Muurla Löv Skål 2 L Gul

  Skål från finska varumärket Muurla som har producerat produkter för hem och kök sedan 1974. Skålen är designad av formgivaren Noora Eerikäinen och tillverkad i emaljerat stål.Det dekorativa mönstret med löv motiv ger en retro känsla och du kan matcha formen med andra emaljprodukter från Muurla. Skålen rymmer 2 liter och passar bra till att servera en krispig sallad i.
 • Muurla Löv Skål 60 cl Gul

  Skål från finska varumärket Muurla som har producerat produkter för hem och kök sedan 1974. Skålen är designad av formgivaren Noora Eerikäinen och tillverkad i emaljerat stål.Det dekorativa mönstret med löv motiv ger en retro känsla och du kan matcha formen med andra emaljprodukter från Muurla. Skålen passar lika bra att servera en varm soppa i som att servera olika tillbehör till middagen.
 • Muurla Basic Skål 60 cl Svart

  En svart skål som är tillverkad i emalj från det finska varumärket Muurla. Skålen rymmer 60 cl och passar bra att servera både en varm soppa såväl som din frukost i.
 • Muurla I KÖKET med Vappu Pimiä Skål 60 cl Blå

  En emaljerad skål från det finska designvarumärket Muurla. Skålen kommer i en blå färg och ingår i serien '' I köket med Vappu Pimiä'', den rymmer 60 cl och passar bra till att servera en varm soppa eller en sallad i.
 • Muurla Trasmatta Skål 30 cl Vit

  En vacker porslinsskål som kommer från det finska varumärket Muurla. Skålen kommer i serien Trasmatta som har ett tryckt mönster på utsidan som är inspirerad av en hemvävd klassisk trasmatta. Skålen rymmer 30 cl och passar perfekt till servering av din frukost eller en härlig soppa. Du kan även komplettera med andra produkter från samma serie för att skapa en komplett, dekorativ dukning.
 • Muurla Löv Skål 60 cl Svart

  En svart skål från det finska designvarumärket Muurla som har producerat produkter för hem och kök sedan 1974. Skålen är designad av formgivaren Noora Eerikäinen och tillverkad i emaljerat stål.Det dekorativa mönstret med lövmotiv ger en retro känsla och du kan matcha skålen med andra emaljprodukter från Muurla. Skålen passar lika bra att servera en varm soppa i som att servera olika tillbehör till middagen.
 • Muurla Löv Skål 2 L Svart

  En svart skål från det finska designvarumärket Muurla som har producerat produkter för hem och kök sedan 1974. Skålen är designad av formgivaren Noora Eerikäinen och tillverkad i emaljerat stål. Det dekorativa mönstret med lövmotiv ger en retro känsla och du kan matcha skålen med andra emaljprodukter från Muurla. Skålen rymmer 2 liter och passar bra att använda som serveringsskål till nykokt potatis eller till att servera en stor sallad i.
 • Löv emaljskål 6 dl gul

 • Löv emaljskål 6 dl grå