Glas och porslin » Skålar

Märken på skålar:

Pyrex skålar

 • Pyrex Classic Ugnsfast Skål 1.0L Glas

  Ugnsfast skål i glas från varumärket Pyrex som har producerat köksprodukter sedan början av 1900-talet. Produkterna är kända för att vara oerhört slitstarka och prisvärda och är perfekta till både servering och matlagning. Skålen rymmer 1 liter och tål att användas både i ugn och i frysen den kan enkelt rengöras i diskmaskinen efter användning.
 • Pyrex Skål Classic

  Pyrex Skål Classic från Pyrex
 • Pyrex Classic Ugnsfast Skål 3L Glas

  Ugnsfast skål i glas från varumärket Pyrex som har producerat köksprodukter sedan början av 1900-talet. Produkterna är kända för att vara oerhört slitstarka och prisvärda och är perfekta till både servering och matlagning. Skålen rymmer 3 liter och tål att användas både i ugn och i frysen den kan enkelt rengöras i diskmaskinen efter användning.
 • Pyrex Classic Ugnsfast Skål 2.L Glas

  Ugnsfast skål i glas från varumärket Pyrex som har producerat köksprodukter sedan början av 1900-talet. Produkterna är kända för att vara oerhört slitstarka och prisvärda och är perfekta till både servering och matlagning. Skålen rymmer 2 liter och tål att användas både i ugn och i frysen den kan enkelt rengöras i diskmaskinen efter användning.