Salladsskålar

En stor och härlig sallad serverad i en salladsskål blir en skön färgklick på matbordet. Salladsskålar kan vara tillverkade av olika material.

Stora salladsskålar i glas eller porslin

I den här kategorin hämtar vi in alla olika sorters skålar, vare de är av glas, plast eller porslin. Bilder och priser kommer direkt från nätbutiker som är återförsäljare till ledande tillverkare.

Populärt inom salladsskålar

 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Sienna

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Sienna
  En utmärkt salladsskål när du vill servera grönt till hela familjen eller gästerna. Skålens storlek passar även perfekt till andra tillbehör som bröd eller frukt. Daisy är en ny serie från PotterJo och präglas av en unik design och reliefmönster som gör samtliga produkter personliga. T
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Greige

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Greige
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Med denna härliga salladsskål kan du enkelt liva upp vilken dukning som helst, oavsett om det är varda
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm White

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm White
  En salladsskål utöver det vanliga! Tillverkad i Portugal, ett land med lång historia av hantverksskicklighet, är serien Daisy inte bara hållbar utan också unik. Salladsskålen präglas av ett reliefmönster som ger en rustik personlighet och en design som tillför något till hela hemmet. Skå
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Faded Army

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Faded Army
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Denna gröna skönhet kommer att förgylla vilket kök som helst! Salladsskålen är en del av den vackra

Fler tips på salladsskålar

 • Cookplay Shell Salladsskål 21,5x22 Cm - Salladsskålar Porslin Vit

  Cookplay Shell Salladsskål 21,5x22 Cm - Salladsskålar Porslin Vit
  Salladsskålen från Cookplay har en ren, enkel formgivning med eleganta linjer med inspiration från naturen. Den har en funktionell design med många användningsområden för flexibilitet. Salladsskålen är tillverkad av slitstarkt porslin perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Perfekt för globala maträtter. Om salladsskålen från Cookplay- Gjord av porslin.- Inspiration från naturen.- Ren, enkel formgivning.- Eleganta linjer.- Salladsskålen finns i olika färger.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Shell. Skötselråd för salladsskålen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Banana Madeira Salladsskål 37 cm

  Banana Madeira Salladsskål 37 cm
 • Villeroy & Boch Flow Salladsskål Med Handtag 1,80l - Salladsskålar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Flow Salladsskål Med Handtag 1,80l - Salladsskålar Porslin Vit
  Flow Skål med handtag från Villeroy & Boch. Här är en modern skål med handtag som har en kul och annorlunda design. Inspirationen kommer från dagens mode med böljande linjer, överraskande former och fantasifulla detaljer. Passar utmärkt att servera till exempel frukt och godis i. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Wedgwood Gio Stone Skål 24 cm

  Wedgwood Gio Stone Skål 24 cm
  24 cm
 • Picknick Salladsskål

  Picknick Salladsskål
 • Tell Me More Bastia Serveringsskål Svart Liten - Salladsskålar Stengods Svart - 3461

  Tell Me More Bastia Serveringsskål Svart Liten - Salladsskålar Stengods Svart - 3461
  Bastia serveringsskål i glaserat stengods från Tell Me More med en matt glasyr och en levande karaktär som gör varje exemplar unikt. Perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Bra att veta om Bastia serveringsskål - Den här serveringsskålen ingår i Tell Me Mores serie Bastia.- Välj mellan olika storlekar.- Serveringsskålen är handgjord.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Tillverkad i Portugal. Hur bör du ta hand om serveringsskålen?- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Svart Salladsskålar i Stengods från Tell Me More med stor omsorg.
 • Cookplay Shell Salladsskål 21,5x22 Cm - Salladsskålar Porslin Mattsvart

  Cookplay Shell Salladsskål 21,5x22 Cm - Salladsskålar Porslin Mattsvart
  Salladsskålen från Cookplay har en ren, enkel formgivning med eleganta linjer med inspiration från naturen. Den har en funktionell design med många användningsområden för flexibilitet. Salladsskålen är tillverkad av slitstarkt porslin perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Perfekt för globala maträtter. Om salladsskålen från Cookplay- Gjord av porslin.- Inspiration från naturen.- Ren, enkel formgivning.- Eleganta linjer.- Salladsskålen finns i olika färger.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Shell. Skötselråd för salladsskålen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Eden salladsskål vit 30 cl Ø10

  Eden salladsskål vit 30 cl Ø10
 • Eva Solo Legio Nova Skål - Salladsskålar Porslin Vit - 887263

  Eva Solo Legio Nova Skål - Salladsskålar Porslin Vit - 887263
  Legio Nova skål från Eva Solo. En skål i porslin av hög kvalité. Skålen har en räfflad ram vilket ger en väldigt fin textur som stärker presentationen av maten. Porslinet tål ugn, mikrovågsugn och frys. Vi har valt ut Vit Salladsskålar i Porslin från Eva Solo med stor omsorg.
 • Rörstrand Ostindia Salladsskål 2,4 L - Salladsskålar Vit

  Rörstrand Ostindia Salladsskål 2,4 L - Salladsskålar Vit
  Salladsskål från Rörstrand. Kollektionen Ostindia är en riktig klassiker som har röstats fram som århundradets servis av svenska folket. Ett måste för den designintresserade! Servisen kom till redan år 1932 och inspirationen kommer ifrån en porslinsskiva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Tell Me More Bastia Serveringsskål Stor - Salladsskålar Stengods Svart

  Tell Me More Bastia Serveringsskål Stor - Salladsskålar Stengods Svart
  Serveringsskålen från Tell Me More är tillverkad av glaserat stengods med en vacker, matt yta perfekt för både varma och kalla serveringar. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om serveringsskålen från Tell Me More- Serveringsskålen är handgjord.- Tillverkad i Portugal.- Välj mellan olika storlekar.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Den här serveringsskålen är en del av Tell Me Mores kollektion Bastia. Skötselråd för serveringsskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Salladsskål nr. 9 vit 2 Liter

  Salladsskål nr. 9 vit 2 Liter
 • SABLO Salladsskål Ø34,5 cm

  SABLO Salladsskål Ø34,5 cm
  SABLO Salladsskål Ø34,5 cm från tyska kvalitetsmärket Blomus.SABLO är en vacker servis från Blomus, tillverkad i stengods formad i extremt höga temperaturer. Det ger servisen en hög hållbarhet&hellip:
 • Salladsskål 30 cm

  Salladsskål 30 cm
 • Bitz Salladsskål /bärnsten - Salladsskålar Stengods Svart

  Bitz Salladsskål /bärnsten - Salladsskålar Stengods Svart
  Vacker skål från Bitz som kan användas både som fruktskål och till servering av en härlig sallad. Skålen är tillverkad av lergods och är behandlad med en reaktiv glasyr på utsidan. Den matta utsidan i kombination med skålens blanka insida ger en tilltalande kontrast. Skålen tål maskindisk, mikrovågsugn samt ugn med ett gradantal upp till 220°C. Bra att veta: Finns tillgänglig i fler färger. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Rose

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Rose
  Portugal är känt för många saker, den vackra Algarvekusten och vino verde är två av dem. Men vad många glömmer är att en av landets specialiteter är deras otroligt vackra och välproducerade keramik. PotterJos nya serie Daisy är både hållbar, användbar och väldesignad. Salladsskålen
 • Villeroy & Boch Manoir Salatbolle 21 cm

  Villeroy & Boch Manoir Salatbolle 21 cm
  Märke: Villeroy & Boch Serie: Manoir Produkttyp: salladsbulle Material: premiumporslin Mått: 21 cm Tål maskindisk: Ja Mikrovågssäker: Ja
 • Salladsskål hedda ljusgrön

  Salladsskål hedda ljusgrön
  Alltid populära saker från Form Living!
 • Salladsskål nr. 7 vit 1 Liter

  Salladsskål nr. 7 vit 1 Liter
 • Potteryjo Daisy Salladsskål 30 Cm - Salladsskålar Lergods Sienna

  Potteryjo Daisy Salladsskål 30 Cm - Salladsskålar Lergods Sienna
  Salladsskålen från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt när du serverar en utsökt sallad på middagsbjudningar. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om salladsskålen från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 300 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för salladsskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Salladsskål 34,5 Cm - Salladsskålar Keramik Grå

  Blomus Sablo Salladsskål 34,5 Cm - Salladsskålar Keramik Grå
  Salladsskålen från Blomus har en kombination med en mjuk känsla och en rå, obehandlad yta. Den har naturinspirerade färger med en spräcklig finish och en delvis matt glasering. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Frederike Martens. Om salladsskålen från Blomus- Gjord av keramik.- Handgjord design.- Från kollektionen Sablo. Skötselråd för salladsskålen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Bitz Salladsskål 24 cm Wood/Ocean

  Bitz Salladsskål 24 cm Wood/Ocean
 • Glitter Salladsskål inkl. salladsbestick

  Glitter Salladsskål inkl. salladsbestick
 • Potteryjo Daisy Salladsskål 30 Cm - Salladsskålar Lergods Dusty Blue

  Potteryjo Daisy Salladsskål 30 Cm - Salladsskålar Lergods Dusty Blue
  Salladsskålen från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt när du serverar en utsökt sallad på middagsbjudningar. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om salladsskålen från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 300 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för salladsskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Human Collection Salladsskål 22 cm Rostfritt stål

  Human Collection Salladsskål 22 cm Rostfritt stål
 • Picknick Salladsskål Stor Klar

  Picknick Salladsskål Stor Klar
 • Cecil salladsskål vit 50 cl Ø 14 cm

  Cecil salladsskål vit 50 cl Ø 14 cm
 • Salladsskål nr. 10 vit 2,85 L

  Salladsskål nr. 10 vit 2,85 L
 • Broste Copenhagen 'Nordic Sea' Salladsskål i stengods

  Broste Copenhagen 'Nordic Sea' Salladsskål i stengods
  Imponera på dina gäster genom att servera en läcker sallad i denna vackra och rustika salladsskål från Broste Copenhagen. Skålen är handgjord i glaserat stengods och kommer i en vacker blågrå färg med handmålade vita ränder. Då produkten är handgjord förekommer små avvikelser och var
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Forest

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Forest
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Oavsett om du snabbt slängt ihop en måltid eller spenderat flera timmar i köket kommer denna salladssk
 • Bitz Salladsskål Svart Amber

  Bitz Salladsskål Svart Amber
  Den här ljuvliga skålen kan användas både till servering av fräscha sallader och som fruktskål. Skålen har en vacker enkel och stilren design med en matt svart utsida och en blank insida i en läcker guldbrun färg. Den vackra skålen har en enkel och rustik design som bidrar med en mysig kä
 • Alfredo Salladsskål Rostfritt Stål

  Alfredo Salladsskål Rostfritt Stål
 • Eden salladsskål vit 1,25 Lit

  Eden salladsskål vit 1,25 Lit
 • Harvey Salladsset 5-Delar 1 Större skål + 4 Mindre

  Harvey Salladsset 5-Delar 1 Större skål + 4 Mindre
 • Salladsskål nr. 7 vit 1 Liter

  Salladsskål nr. 7 vit 1 Liter
 • RO Salladsskål - Mourning Dove

  RO Salladsskål - Mourning Dove
  Asiatisk estetik möter nordisk design i denna serie från Blomus. Servisen RO är designad av Theresa Rand, som har inspirerats av japanska måltidsceremonier. RO är en servis som passar alla slags middagar, luncher och frukostar. En mångsidig servis som lever upp till alla serveringskrav, både till vardag som till fest. Serien är handgjord och tillverkad i porslin. Den är reptålig, hållbar och kan diskas i diskmaskin, samt användas i mikrovågsugn. Salladsskål. Mått: H 4,3 cm, O 30 cm Färg: Mourning Dove
 • Banana Madeira Salladsskål 24 cm

  Banana Madeira Salladsskål 24 cm
 • Salladsskål Hedda Vit

  Salladsskål Hedda Vit
  Modernt porslin i Hedda-serien
 • Cecil salladsskål hög vit 5,8 L, 30 cm

  Cecil salladsskål hög vit 5,8 L, 30 cm
 • Make & Take Salladsskål 1,3 Liter Ljusgrå

  Make & Take Salladsskål 1,3 Liter Ljusgrå
 • Tell Me More Bastia Serveringsskål Svart Stor - Salladsskålar Stengods Svart - 3463

  Tell Me More Bastia Serveringsskål Svart Stor - Salladsskålar Stengods Svart - 3463
  Bastia serveringsskål i glaserat stengods från Tell Me More med en matt glasyr och en levande karaktär som gör varje exemplar unikt. Perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Bra att veta om Bastia serveringsskål - Den här serveringsskålen ingår i Tell Me Mores serie Bastia.- Välj mellan olika storlekar.- Serveringsskålen är handgjord.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet.- Tillverkad i Portugal. Hur bör du ta hand om serveringsskålen?- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Svart Salladsskålar i Stengods från Tell Me More med stor omsorg.
 • Salladsskål

  Salladsskål
  Salladsskål med färgstänk ur serien Spruzzi från Benegiamo. En stor och fin skål att servera en härlig sallad eller pastarätt i. Skålen är både handgjord och handmålad. Såsom allt hantverk är varje skål unik. Färgskillnader i glasyren kan förekomma och dekorationsmåleriet kan innehålla vissa ojämnheter såsom nyansskillnader och blåsor/prickar.• Mått: Diameter 30 cm Höjd 6,5 cmBenegiamo är ett gammalt, stolt familjeföretag som startade 1650 och nu är det 10:e generationen som driver firman. Företaget har drygt 20 anställda förutom dom 3 bröderna Benegiamo. Benegiamos produkter är handgjorda och handmålade av erfarna keramiker i Italien. Alla Benegiamos produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll.
 • Pillivuyt Vit salladsskål nr. 9, 2 liter / Ø 24,5 cm.

  Pillivuyt Vit salladsskål nr. 9, 2 liter / Ø 24,5 cm.
  Lägg upp dina sallader läckert och inbjudande. Pillivuyts salladsskål fås i flera storlekar så du kan få den som passar bäst till ditt behov - eller om du har fler anledningar. Den eleganta vita salladsskålen har en klassisk, fransk design som pryder varje bord.
 • Make & Take Salladsskål 1,3 Liter Jadegrön

  Make & Take Salladsskål 1,3 Liter Jadegrön
 • 101 Copenhagen Native Salladsskål - Salladsskålar Keramik Svart - 111202

  101 Copenhagen Native Salladsskål - Salladsskålar Keramik Svart - 111202
  Native är inspirerad av traditionella handgjorda koppar och tekannor från Japan och Kina. De naturliga formerna kontrasteras av en strikt och exakt komposition, vilket skapar Native Series unika karaktär. Specifika bränningstekniker har lagts till för att uppnå en handgjord och taktil kvalitet. Vi har valt ut Svart Salladsskålar i Keramik från 101 Copenhagen med stor omsorg.
 • SalladsSkål Nordic Coal Ø 34,5 cm

  SalladsSkål Nordic Coal Ø 34,5 cm
 • Eden salladsskål vit 1,25 Lit

  Eden salladsskål vit 1,25 Lit
 • Sorrento Limone Salladsskål

  Sorrento Limone Salladsskål
  Handmålad, stor salladsskål med dekorativt mönster av Amalfikustens klassiska citroner på turkos botten.• Diameter: 30 cm• Tillverkad för hand på Amalfikusten i södra Italien.
 • Paris salladsskål klarglas

  Paris salladsskål klarglas
  Paris salladsskål i en underbart vacker och tidlös design. Skålen tillverkas i ett litet traditionellt glasbruk och de munblåsta bubblorna ger glaset dess karaktäristiska mönster och sätter en unik präg
 • Bitz Salladsskål 30 cm Wood/Sand

  Bitz Salladsskål 30 cm Wood/Sand

Stor salladsskål ger färg på matbordet

Stor salladsskålar

En bra sak med en väl tilltagen salladsskål är att man ska kunna vända runt och blanda alla grönsakerna i den utan att det far utanför kanten. Så se till att köpa en stor skål istället för att vara dumsnål och köpa en för liten.

ileadilead