Salladsskålar

En stor och härlig sallad serverad i en salladsskål blir en skön färgklick på matbordet. Salladsskålar kan vara tillverkade av olika material.

Stora salladsskålar i glas eller porslin

I den här kategorin hämtar vi in alla olika sorters skålar, vare de är av glas, plast eller porslin. Bilder och priser kommer direkt från nätbutiker som är återförsäljare till ledande tillverkare.

Populärt inom salladsskålar

 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Sienna

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Sienna
  En utmärkt salladsskål när du vill servera grönt till hela familjen eller gästerna. Skålens storlek passar även perfekt till andra tillbehör som bröd eller frukt. Daisy är en ny serie från PotterJo och präglas av en unik design och reliefmönster som gör samtliga produkter personliga. T
 • Ostindia Salladsskål 2,4 L

  Ostindia Salladsskål 2,4 L
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm White

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm White
  En salladsskål utöver det vanliga! Tillverkad i Portugal, ett land med lång historia av hantverksskicklighet, är serien Daisy inte bara hållbar utan också unik. Salladsskålen präglas av ett reliefmönster som ger en rustik personlighet och en design som tillför något till hela hemmet. Skå
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Greige

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Greige
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Med denna härliga salladsskål kan du enkelt liva upp vilken dukning som helst, oavsett om det är varda

Fler tips på salladsskålar

 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Salladsskål 23 Cm - Salladsskålar Benporslin Vit

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Salladsskål 23 Cm - Salladsskålar Benporslin Vit
  Anmut Platinum No.1 Salladsskål från Villeroy & Boch. Det här är en salladsskål som tillhör serien Anmut Platinum No.1 som kännetecknas av tidlös elegans. Den är tillverkad i högkvalitativ benporslin och har en fin, glänsande platinadetalj runt kanten. Den rymmer 21 cl och räcker till cirka sex personer. Tål diskmaskin. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Bitz Salladsskål 24 cm svart/grön

  Bitz Salladsskål 24 cm svart/grön
  Servera en supergod sallad baserad årstidens grönsaker i denna eleganta salladsskål från Bitz. Skålen kommer garanterat att dekorera matbordet och imponera på dina gäster. Den har en diameter 24 cm och en höjd på 6,5 cm. Skålen finns i 8 olika och vackra färger: svart/mörkblå, svart/lil
 • Ernst Salladsskål Ø24 - Salladsskålar Glas Klar

  Ernst Salladsskål Ø24 - Salladsskålar Glas Klar
  Salladsskålen från Ernst Kirchsteiger har en stilren, dekorativ design i klarglas med en rund form perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika storlekar. Om salladsskålen från Ernst Kirchsteiger- Tillverkad av klarglas.- Stilren design perfekt både till vardags och finare tillfällen.- Kombinera salladsskålen med salladsbestick i trä från Ernst Kirchsteiger.- Salladsskålen kommer i olika storlekar. Skötselråd för salladsskålen- Tål diskmaskin. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Kyoto Ceramics Japanese Ceramic Salladsskål

  Kyoto Ceramics Japanese Ceramic Salladsskål
 • Villeroy & Boch Artesano Original Salladsskål Ø17,5cm - Salladsskålar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Artesano Original Salladsskål Ø17,5cm - Salladsskålar Porslin Vit
  Artesano Original Salladsskål från Villeroy & Boch. Det här är en vit skål med stilren design. Det är kombinationen av bra hantverk och högkvalitativt premiumporslin som gör att skålen är perfekt för dagligt användande. Den slitstarka skålen passar utmärkt såväl till vardags som till fest. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Bitz Salladsskål 24 cm Wood/Forest

  Bitz Salladsskål 24 cm Wood/Forest
 • Salladsskål rosa krackelerad

  Salladsskål rosa krackelerad
 • Ernst Salladsskål Ø20 Cm - Salladsskålar Glas Klar

  Ernst Salladsskål Ø20 Cm - Salladsskålar Glas Klar
  Salladsskålen från Ernst Kirchsteiger har en stilren, dekorativ design i klarglas med en rund form perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Välj mellan olika storlekar. Om salladsskålen från Ernst Kirchsteiger- Tillverkad av klarglas.- Stilren design perfekt både till vardags och finare tillfällen.- Kombinera salladsskålen med salladsbestick i trä från Ernst Kirchsteiger.- Salladsskålen kommer i olika storlekar. Skötselråd för salladsskålen- Tål diskmaskin. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Picknick salladsskål

  Picknick salladsskål
 • Sagaform Oval Oak Salladsskål Från - Salladsskålar Ek

  Sagaform Oval Oak Salladsskål Från - Salladsskålar Ek
  Salladskålen Oval Oak kommer från Sagaform. Glasskålen står på en ekbotten som är ett hållbart material som står emot tidens skiftande trender. Oval Oak är serien som kombinerar estetik med funktion. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Eden salladsskål vit 2,5 Liter

  Eden salladsskål vit 2,5 Liter
 • GRAINY Salladsskål Sand

  GRAINY Salladsskål Sand
 • DAISY Salladsskål Large Forest 30 cm

  DAISY Salladsskål Large Forest 30 cm
 • Parodia Salladsskål 23 cm Grå

  Parodia Salladsskål 23 cm Grå
 • Bitz Salladsskål Svart Amber

  Bitz Salladsskål Svart Amber
  Den här ljuvliga skålen kan användas både till servering av fräscha sallader och som fruktskål. Skålen har en vacker enkel och stilren design med en matt svart utsida och en blank insida i en läcker guldbrun färg. Den vackra skålen har en enkel och rustik design som bidrar med en mysig kä
 • Byon Shell Skål 33x10 Cm - Salladsskålar Keramik Vit

  Byon Shell Skål 33x10 Cm - Salladsskålar Keramik Vit
  Shell är en vacker serveringsskål med inspiration från hav och natur. Matcha gärna med en större tallrik, assiett och den lilla skålen Oyster i samma stil från ByOn. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Ceramic 70's Salladsskål Galaxy

  Ceramic 70's Salladsskål Galaxy
 • RO Salladsskål Ø30 cm - Mourning Dove

  RO Salladsskål Ø30 cm - Mourning Dove
  RO Salladsskål Ø30 cm från tyska kvalitetsmärket Blomus.Asiatisk estetik möter nordisk design i denna serie från Blomus. Servisen RO är designad av Theresa Rand, som har inspirerats av japanska&hellip:
 • Potteryjo Daisy Salladsskål 30 Cm - Salladsskålar Lergods Forest

  Potteryjo Daisy Salladsskål 30 Cm - Salladsskålar Lergods Forest
  Salladsskålen från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt när du serverar en utsökt sallad på middagsbjudningar. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om salladsskålen från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 300 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för salladsskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Dorre Glitter Salladsskål & Salladsbestick - Salladsskålar Mix

  Dorre Glitter Salladsskål & Salladsbestick - Salladsskålar Mix
  Mått: Salladskål i glasØ32 cm, salladsbestick i rostfritt stål 25 cm Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Ostindia Salladsskål 2,4 L

  Ostindia Salladsskål 2,4 L
 • GRAINY Salladsskål Sand

  GRAINY Salladsskål Sand
 • Potteryjo Daisy Salladsskål 23 Cm - Salladsskålar Lergods Sienna

  Potteryjo Daisy Salladsskål 23 Cm - Salladsskålar Lergods Sienna
  Salladsskålen från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt när du serverar en utsökt sallad på middagsbjudningar. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om salladsskålen från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 230 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för salladsskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Stelton Cylinda-line Salladsskål - Salladsskålar Rostfritt Stål

  Stelton Cylinda-line Salladsskål - Salladsskålar Rostfritt Stål
  Cylinda-line Salladsskål från Stelton. Salladsskålar Rostfritt Stål . Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Human Collection Salladsskål 22 cm Rostfritt stål

  Human Collection Salladsskål 22 cm Rostfritt stål
 • Bitz Salladsskål 30 cm Wood/Forest

  Bitz Salladsskål 30 cm Wood/Forest
 • Pacifica Salladsskål 3 L Artichoke

  Pacifica Salladsskål 3 L Artichoke
 • Hay Soft Ice Salladsskål Grön - Salladsskålar Stål Grön - 506775

  Hay Soft Ice Salladsskål Grön - Salladsskålar Stål Grön - 506775
  Soft Ice salladsskål från Hay med en vacker design med ett grönt mönster. Perfekt för att servera sallad eller som en fruktskål. Bra att veta om Soft Ice salladsskål - Vacker design.- Grönt mönster.- Storlek: 26 cm cm. Vi har valt ut Grön Salladsskålar i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Bitz Salladsskål 24 cm grå/creme

  Bitz Salladsskål 24 cm grå/creme
  Servera en supergod sallad baserad årstidens grönsaker i denna eleganta salladsskål från Bitz. Skålen kommer garanterat att dekorera matbordet och imponera på dina gäster. Den har en diameter 24 cm och en höjd på 6,5 cm. Skålen finns i 8 olika och vackra färger: svart/mörkblå, svart/lil
 • Alfredo Salladsskål Rostfritt Stål

  Alfredo Salladsskål Rostfritt Stål
 • Eva Solo Legio Nova Skål - Salladsskålar Porslin Vit - 887263

  Eva Solo Legio Nova Skål - Salladsskålar Porslin Vit - 887263
  Legio Nova skål från Eva Solo. En skål i porslin av hög kvalité. Skålen har en räfflad ram vilket ger en väldigt fin textur som stärker presentationen av maten. Porslinet tål ugn, mikrovågsugn och frys. Vi har valt ut Vit Salladsskålar i Porslin från Eva Solo med stor omsorg.
 • Bitz Salladsskål 24 cm svart/grå

  Bitz Salladsskål 24 cm svart/grå
  Servera en supergod sallad baserad årstidens grönsaker i denna eleganta salladsskål från Bitz. Skålen kommer garanterat att dekorera matbordet och imponera på dina gäster. Den har en diameter 24 cm och en höjd på 6,5 cm. Skålen finns i 8 olika och vackra färger: svart/mörkblå, svart/lil
 • Bitz Salladsskål 24 cm Wood/Ocean

  Bitz Salladsskål 24 cm Wood/Ocean
 • Bitz Salladsskål Svart Lila

  Bitz Salladsskål Svart Lila
  Från danska kvalitetsmärket Bitz kommer här en vacker salladsskål i stengods. Skålen kan användas både som fruktskål i t.ex. vardagsrummet  eller till fräscha sallader och annan mat. Det är otroligt vackert att använda skålen tillsammans med tallrikar och muggar ur samma serie som tills
 • Bitz Salladsskål /mörkblå - Salladsskålar Stengods Svart

  Bitz Salladsskål /mörkblå - Salladsskålar Stengods Svart
  Vacker skål från Bitz som kan användas både som fruktskål och till servering av en härlig sallad. Skålen är tillverkad av lergods och är behandlad med en reaktiv glasyr på utsidan. Den matta utsidan i kombination med skålens blanka insida ger en tilltalande kontrast. Skålen tål maskindisk, mikrovågsugn samt ugn med ett gradantal upp till 220°C. Bra att veta: Finns tillgänglig i fler färger. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Paris salladsskål klarglas

  Paris salladsskål klarglas
  Paris salladsskål i en underbart vacker och tidlös design. Skålen tillverkas i ett litet traditionellt glasbruk och de munblåsta bubblorna ger glaset dess karaktäristiska mönster och sätter en unik präg
 • Cecil salladsskål vit 3,5 Liter, 25 cm

  Cecil salladsskål vit 3,5 Liter, 25 cm
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Salladsskål 24 Cm - Salladsskålar Benporslin Vit

  Villeroy & Boch Gray Pearl Salladsskål 24 Cm - Salladsskålar Benporslin Vit
  Det här är en salladsskål från Villeroy & Bochs populära serie Gray Pearl. Salladsskålen har subtila skuggor i grått och vackert brokadliknande mönster. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant dukning som passar perfekt till finare tillfällen. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Picknick Salladsskål Stor Klar

  Picknick Salladsskål Stor Klar
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Dusty Blue

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Dusty Blue
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Med ett elegant reliefmönster blir denna salladsskål inte bara ett vackert tillskott till dina dukninga
 • Potteryjo Daisy Salladsskål 23 Cm - Salladsskålar Lergods Cement

  Potteryjo Daisy Salladsskål 23 Cm - Salladsskålar Lergods Cement
  Salladsskålen från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt när du serverar en utsökt sallad på middagsbjudningar. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om salladsskålen från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 230 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för salladsskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Salladsskål Hedda Vit

  Salladsskål Hedda Vit
  Modernt porslin i Hedda-serien
 • Pillivuyt Vit salladsskål nr. 9, 2 liter / Ø 24,5 cm.

  Pillivuyt Vit salladsskål nr. 9, 2 liter / Ø 24,5 cm.
  Lägg upp dina sallader läckert och inbjudande. Pillivuyts salladsskål fås i flera storlekar så du kan få den som passar bäst till ditt behov - eller om du har fler anledningar. Den eleganta vita salladsskålen har en klassisk, fransk design som pryder varje bord.
 • Ceramic 70's Salladsskål Galaxy

  Ceramic 70's Salladsskål Galaxy
 • Stelton Cylinda-line Salladsskål - Salladsskålar Rostfritt Stål - 022-1

  Stelton Cylinda-line Salladsskål - Salladsskålar Rostfritt Stål - 022-1
  Cylinda-Line salladsskål från Stelton, formgiven av Arne Jacobsen. En stilren och vacker salladsskål helt tillverkad i rostfritt stål. Går att använda till mycket. Vi har valt ut Rostfritt Stål Salladsskålar från Stelton med stor omsorg.
 • Serax Pure Salladsskål Brun - Salladsskålar Brun - B1018004

  Serax Pure Salladsskål Brun - Salladsskålar Brun - B1018004
  Serax Salladsskål från Serax. En vacker salladsskål i brunspräcklig färg. Skålen är gjord i stengods och blir ett perfekt tillskott till din servis. Använd skålen till vardags eller ta fram den när du får gäster, den kommer definitivt bli en hit! Vi har valt ut Brun Salladsskålar från Serax med stor omsorg.
 • Bitz Salladsskål 24 cm Wood/Sand

  Bitz Salladsskål 24 cm Wood/Sand
 • Alfredo Salladsskål Rostfritt Stål

  Alfredo Salladsskål Rostfritt Stål
 • Krenit Salladsskål Svart

  Krenit Salladsskål Svart
 • Salladsskål nr. 7 vit 1 Liter

  Salladsskål nr. 7 vit 1 Liter
 • Potteryjo Daisy Salladsskål 30 Cm - Salladsskålar Lergods Dusty Blue

  Potteryjo Daisy Salladsskål 30 Cm - Salladsskålar Lergods Dusty Blue
  Salladsskålen från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt när du serverar en utsökt sallad på middagsbjudningar. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om salladsskålen från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 300 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för salladsskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.

Stor salladsskål ger färg på matbordet

Stor salladsskålar

En bra sak med en väl tilltagen salladsskål är att man ska kunna vända runt och blanda alla grönsakerna i den utan att det far utanför kanten. Så se till att köpa en stor skål istället för att vara dumsnål och köpa en för liten.

ilead