Serveringsskålar

Mat kan presenteras på många olika sätt men vanligt är att lägga i serveringsskål. Här har vi valt ut vackra serveringsskålar från flera olika märken. Se bilder och jämför priser på skålar från flera nätbutiker som säljer glas och porslin. Vill du se ett specifikt märke, välj det i menylistan här uppe.

Populärt inom serveringsskålar

 • Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskålar Kristallglas Klar

  Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskålar Kristallglas Klar
  Sofiero skålar har vackra slipningar i kristallglaset som göra att de får ett diamantliknande utseende. Gunnar Cyrén är formgivaren bakom Sofiero-serien från Orrefors och har varit en klassiker ända sedan 1961. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Hallon Skål 205 Mm - Serveringsskålar Glas Klar

  Orrefors Hallon Skål 205 Mm - Serveringsskålar Glas Klar
  Den här skålen liknar, precis som det låter, ett hallon. Det är en väldigt omtyckt klassiker av formgivaren Anne Nilsson. Med en mjuk kristallkänsla passar den in i alla hem! Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Ostindia Serveringsskål 1,5 L

  Ostindia Serveringsskål 1,5 L
 • Kosta Boda Mine Skål 135 Mm - Serveringsskålar Glas Vit

  Kosta Boda Mine Skål 135 Mm - Serveringsskålar Glas Vit
  Ulrica Hydman-Valliens succéserie Mine finns i många olika levande färger och passar till alla tillfällen! Dessa skålar har sitt eget individuella uttryck tack vare de svepande oregelbundna färgstråken. Servera gärna skålarna tillsammans med övriga produkter från Mine-servisen, och varför inte blanda med olika färger för att liva upp bordsdukningen lite extra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.

Fler tips på serveringsskålar

 • Broste Copenhagen Nordic Skål - Serveringsskålar Stengods Sand

  Broste Copenhagen Nordic Skål - Serveringsskålar Stengods Sand
  Med den vackra skålen Nordic Sand från Broste Copenhagen kan du servera salladen snyggt och inbjudande. Salladsskålen är tillverkad i stengods som glaserats i en ljus beige nyans, med inspiration från sanden i den nordiska naturen. Den handgjorda rustika skålen blir en vacker detalj på det dukade bordet och går väl ihop med övriga delar i samma serie. Färgskiftningar kan förekomma. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Byon Ariel Skål Small - Serveringsskålar Porslin Vit

  Byon Ariel Skål Small - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skålen från ByON är perfekt för praktisk förvaring och gjord av vitt porslin med mjuka, vågiga former. Skålen har ett praktiskt handtag på sidan. Om skålen från ByON- Ariel uppskattas för den snäckformade designen.- Skålen kommer i olika storlekar.- Kombinera skålen med snäckformade tallrikar från ByON. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skål 19,5 Cm Midnight Blue - Serveringsskålar Stengods Midnattsblå

  Aida Raw Skål 19,5 Cm Midnight Blue - Serveringsskålar Stengods Midnattsblå
  Skålen Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje skål är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Sand Secrets Soyakanna 12 Cl Black Clay - Serveringsskålar Stengods Black Clay - 2720-1000

  Design House Stockholm Sand Secrets Soyakanna 12 Cl Black Clay - Serveringsskålar Stengods Black Clay - 2720-1000
  Sand Secrets soyakanna från Design House Stockholm med en modern, abstrakt design i stengods med vacker form perfekt för middagsbjudningar. Den har hållbart material för vardaglig användning och glaserad insida med en mjuk, polerad utsida. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Designad av Carina Seth Andersson. Bra att veta om Sand Secrets soyakanna - Modern, abstrakt design.- Mjuk, polerad utsida.- Glaserad insida.- Vacker form.- Hållbart material.- Tillverkad av stengods.- Perfekt för det moderna hemmet.- Finns även som oval tallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Soyakannan finns i olika färgval.- Ingår i serien Sand Secrets.- Diameter: 82 mm.- Höjd: 52 mm.- Kapacitet: 12 cl.- Vikt: 140 g. Hur bör du ta hand om soyakannan?- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Vi har valt ut Black Clay Serveringsskålar i Stengods från Design House Stockholm med stor omsorg.
 • Orrefors Carat Skål 21,6 Cm - Serveringsskålar Glas Klar

  Orrefors Carat Skål 21,6 Cm - Serveringsskålar Glas Klar
  Lena Bergström har tagit lyxig inredning till en helt annan nivå med Carat-serien, som har fått sin inspiration från kristaller och juveler. Den oregelbundna formen och slipningen skapar ett unikt uttryck tillsammans med kanten i borstat i rostfritt stål. Använd skålen som en fruktskål, serveringsskål eller bara som en vacker prydnad i ditt hem. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Carolina Gynning Butterfly Skål 30x30x12 Cm - Serveringsskålar Järn Guld

  Carolina Gynning Butterfly Skål 30x30x12 Cm - Serveringsskålar Järn Guld
  Butterfly Skål, 30x30x12 Cm från Carolina Gynning. Serveringsskålar Guld Järn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 24 Cm - Serveringsskålar Keramik Blå

  Mateus Oyster Skål 24 Cm - Serveringsskålar Keramik Blå
  Basic Ostronskål från Mateus. Detta är en vacker skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Skålen är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Den kommer i många härliga färger och är fin att servera i. Modern svensk design när den är som bäst!Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 34,5 Cm Grå - Serveringsskålar Stengods Grå - 14533088

  Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 34,5 Cm Grå - Serveringsskålar Stengods Grå - 14533088
  Nordic sea serien från Broste Copenhagen. Nordic serien av stengods är en klassisk serveringsserie från Broste som de flesta känner igen. Serien passar perfekt till både vardagliga och finare tillfällen. Med dess unika utseende som fångar olika element så kan servisen verkligen göra hela dukningen. Man får en rustik och lite antik känsla av denna vackra serie och den kommer hålla länge! Vi har valt ut Grå Serveringsskålar i Stengods från Broste Copenhagen med stor omsorg.
 • Bjørn Wiinblad Eva Skål Ø14.5 Cm - Serveringsskålar Porslin Gul

  Bjørn Wiinblad Eva Skål Ø14.5 Cm - Serveringsskålar Porslin Gul
  Skålen från Bjørn Wiinblad har en färgglad design i porslin med små blommor och ett karakteristiskt ansikte perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Tål diskmaskin. Om skålen från Bjørn Wiinblad- Från serien Eva.- Gjord av porslin.- Karakteristiskt, färgglatt mönster.- Vikt: 400 g. Skålens mått:- Diameter: 145 mm.- Höjd: 65 mm. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Princess Skål 310 Cl /blå - Serveringsskålar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Princess Skål 310 Cl /blå - Serveringsskålar Porslin Vit
  Vacker skål från kollektionen Prinsessa designad av Royal Copenhagen. Skålen är tillverkad med ett otroligt hantverk tack vare tillverkningsprocessen samt det detaljerade och vackra handmåleriet. Den blå färgen på det vita räfflade porslinet har synts på produkter från Royal Copenhagen sedan 1700 talet och målartekniken lärs in under fyra år. Här är det vackra mönstret målat på skålar, perfekta för frukost till exempel. Skålen finns i flera storlekar. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 31 Cm - Serveringsskålar Keramik Viol

  Mateus Oyster Skål 31 Cm - Serveringsskålar Keramik Viol
  Ostronskål från Mateus. Detta är en vacker skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Skålen är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Den kommer i många härliga färger och är fin att servera i. Modern svensk design när den är som bäst!Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 24 Cm - Serveringsskålar Keramik Orange

  Mateus Oyster Skål 24 Cm - Serveringsskålar Keramik Orange
  Basic Ostronskål från Mateus. Detta är en vacker skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Skålen är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Den kommer i många härliga färger och är fin att servera i. Modern svensk design när den är som bäst!Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 24 Cm Grå - Serveringsskålar Keramik Grå - ECZ368

  Mateus Oyster Skål 24 Cm Grå - Serveringsskålar Keramik Grå - ECZ368
  Den här skålen från Mateus är både handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket ger varje skål sitt egna och unika utseende. Den vackert glaserade ytan förstärker de handmålade penseldragen ytterligare. Designen är tidlös, och skålen är perfekt att mixa och matcha i olika färger tillsammans med andra kollektioner från Mateus. Vi har valt ut Grå Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Mateus Msy Skål 75 Cl Gul - Serveringsskålar Keramik Gul - EA05MSY

  Mateus Msy Skål 75 Cl Gul - Serveringsskålar Keramik Gul - EA05MSY
  En modern och stilren skål från Mateus, som tillhör serien MSY som står för Mateus x Sam Baron x Yatzer. Precis som namnet antyder är det ett designsamarbete mellan Sam Baron och Yatzer tillsammans med Mateus, och de hyllar traditionell hantverkskonst. Skålen kommer i flera färger, som är härliga att kombinera med varandra. Tål diskmaskin. Vi har valt ut Gul Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Skålar Återvunnet Ø15 Cm 2-pack - Serveringsskålar Glas Grönblå

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Skålar Återvunnet Ø15 Cm 2-pack - Serveringsskålar Glas Grönblå
  Skålarna från Rosendahl har en enkel design i återvunnet glas med en blågrön, vacker färg och karakteristiska räfflor runt om perfekta för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. 2-pack. Formgiven av Erik Bagger. Om skålarna från Rosendahl- Från serien Grand Cru.- Tillverkade av glas.- 100% återvunnet material.- Stapelbara.- Diameter: 150 mm.- Höjd: 135 mm. Skötselråd för skålarna- Tål diskmaskin upp till 55°C.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Lexington Earthenware Skål 15cm - Serveringsskålar Porslin Beige

  Lexington Earthenware Skål 15cm - Serveringsskålar Porslin Beige
  Skålen från Lexington har en glaserad yta med en stjärna i mitten. Varje skål har en handmålad kant vilket gör varje skål unik. Kan användas i mikrovågsugn och diskas i diskmaskin. Torka skålen noga innan du placerar den i ett skåp eller staplar. Tillverkad i keramik. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Design Letters Favourite Serveringsskål Stor Ø22 Cm Lavendel - Serveringsskålar Benporslin

  Design Letters Favourite Serveringsskål Stor Ø22 Cm Lavendel - Serveringsskålar Benporslin
  Serveringsskålen från Design Letters har klassisk, tidlös design i benporslin med graverade bokstäver perfekta för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Skålen har högkvalitativt material med matt finish. Välj mellan olika färger. Formgivning av Arne Jacobsen. Om serveringsskålen från Design Letters- Klassisk, tidlös design.- Tillverkad av benporslin.- Dekorativ serveringsskål.- Graverade bokstäver.- Serveringsskålen kommer i olika färger.- Serveringsskålen kommer i olika storlekar.- Finns även som medium skål.- Matt finish.- Perfekt för att servera sallad eller som en fruktskål.- Höjd: 75 mm.- Diameter: 220 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för serveringsskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Serax Terres De Rêves Skål - Serveringsskålar Stengods Misty Grey

  Serax Terres De Rêves Skål - Serveringsskålar Stengods Misty Grey
  Skålen från Serax har en organisk form med en lyxig finish och en konstnärlig touch. Den är tillverkad av stengods med en naturinspirerad färg perfekt för bordsdukningen. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Anita Le Grelle. Om skålen från Serax- Tillverkad av stengods.- Organisk form.- Lyxig finish.- Skålen kommer i 3 olika färger.- Från kollektionen Terres De Rêves. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Byon Doris Skål - Serveringsskålar Porslin Ljusblå - 947-016w

  Byon Doris Skål - Serveringsskålar Porslin Ljusblå - 947-016w
  En lekfull liten skål formad som en piggvar. Tillverkad i porslin, tål ej diskmaskin! Vi har valt ut Ljusblå Serveringsskålar i Porslin från ByON med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Midnatt - Serveringsskålar Porslin Midnatt - 1025173

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Midnatt - Serveringsskålar Porslin Midnatt - 1025173
  Skål med klassisk design med vacker kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Hög kvalitet för vardaglig användning. Tillverkad i Indien. Design av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace skål - Ingår i serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Midnatt Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Hay Italian Glassbägare - Serveringsskålar Rostfritt Stål

  Hay Italian Glassbägare - Serveringsskålar Rostfritt Stål
  En klassisk glassbägare på fot med en italiensk design från HAY som är tillverkad i rostfritt stål. Bägaren har en praktisk rund kupa som är perfekt för att servera desserten till dina gäster. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Ernst Skål 12 Cm Vit Prick - Serveringsskålar Stengods Natur

  Ernst Skål 12 Cm Vit Prick - Serveringsskålar Stengods Natur
  Skål från Ernst tillverkad av gediget stengods. Finns flera olika färger. 12 cm i diameter. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Newmoon Dippskål 11 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Newmoon Dippskål 11 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit
  NewMoon Dippskål från Villeroy & Boch. Precis som namnet antyder har porslinet inspirerats av månen, och resultatet blir en vacker serie som passar till både vardags och speciella tillfällen.Egenskaper: Tål diskmaskin Tål mikrovågsugn Tillverkad av premiumporslin Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Skål 70 Cl - Serveringsskålar Keramik Grön

  Mateus Basic Skål 70 Cl - Serveringsskålar Keramik Grön
  Basic Skål från Mateus. Detta är en fin liten skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Utmärkt att servera smårätter i, till exempel tapas. Skålen är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 13 Cm Turkos - Serveringsskålar Keramik Turkos - ETU24G

  Mateus Oyster Skål 13 Cm Turkos - Serveringsskålar Keramik Turkos - ETU24G
  Den här lilla skålen från Mateus är både handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket ger varje skål sitt egna och unika utseende. Den vackert glaserade ytan förstärker de handmålade penseldragen ytterligare. Designen är tidlös, och skålen är perfekt att mixa och matcha i olika färger tillsammans med andra kollektioner från Mateus. Vi har valt ut Turkos Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Blomus - REO Skål, H 6 cm Ø 10,5 cm, Small, Rustic Brown

  Blomus - REO Skål, H 6 cm Ø 10,5 cm, Small, Rustic Brown
  Vacker skål designad i pulverlackerat stål. En robust men ändå elegant skål att använda som dekoration eller servering. Finns i flera olika storlekar och tre olika färger, alla går att matcha som du vill. Mått: H 6 cm, O 10,5 cm - Small. Material: Pulverlackerat stål Färg: Rustic Brown
 • Nybro Crystal Nippon Skål 24 Cm - Serveringsskålar Glas Frost

  Nybro Crystal Nippon Skål 24 Cm - Serveringsskålar Glas Frost
  Skålen från Nybro Crystal har en handmålad, unik design i glas i två olika färger att välja mellan. Den har ett vackert mönster med kontrasterande färger för en sofistikerad och elegant touch. Det här är ett konstverk. Formgiven av Anders Lindblom. Om skålen från Nybro Crystal- Tillverkad av glas.- Handmålad design.- Från kollektionen Nippon.- Skålen kommer i 2 olika färger.- Finns även som en mindre skål. Skötselråd för skålen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Bloomingville rine Skål Ø15 Cm - Serveringsskålar Keramik Sand

  Bloomingville rine Skål Ø15 Cm - Serveringsskålar Keramik Sand
  Traditionell skål från Bloomingville. Den behagliga färgen ger en rustik känsla och kan användas antingen som dekoration, eller för att piffa upp dukningen både till vardags och vid festtillfällen. Färgskiftningar kan förekomma. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Dbkd Simple Bowl Skål L Klar - Serveringsskålar Glas Klar - FDC25115

  Dbkd Simple Bowl Skål L Klar - Serveringsskålar Glas Klar - FDC25115
  Kommer i två olika storlekar. Vi har valt ut Klar Serveringsskålar i Glas från DBKD med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Äng - Serveringsskålar Porslin Äng - 1011909

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Äng - Serveringsskålar Porslin Äng - 1011909
  Skål med klassisk design med vacker kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Hög kvalitet för vardaglig användning. Tillverkad i Indien. Design av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace skål - Ingår i serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Äng Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Arabia Mumin Serveringsskål 23 Cm Trogen Sitt Ursprung - Serveringsskålar Porslin Multi - 1024981

  Arabia Mumin Serveringsskål 23 Cm Trogen Sitt Ursprung - Serveringsskålar Porslin Multi - 1024981
  Mumin Serveringsskål 23 cm, Trogen Sitt Ursprung från Arabia. Vi har valt ut Multi Serveringsskålar i Porslin från Arabia med stor omsorg.
 • Normann Copenhagen Krenit Skål 25 Cm - Serveringsskålar Grå

  Normann Copenhagen Krenit Skål 25 Cm - Serveringsskålar Grå
  Material: Stål. Vikt: 1082 gr. Rengör med varmt vatten och torka noga. Vi föreslår att kanten regelbundet blir smord med matolja för att motverka rost. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Bloomingville Emily Serveringsskål 21,5cm - Serveringsskålar Stengods Vit

  Bloomingville Emily Serveringsskål 21,5cm - Serveringsskålar Stengods Vit
  Serveringsskål från Bloomingville. Här är en serveringsskål med prydlig och enkel design tillverkad i stengods med vitfläckad yta och metalldekoration. Är snygg att matcha med övriga produkter från Emily-serien. Bör diskas förhand. Är inte lämpad för diskmaskin, mikrovågsugn eller ugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Skål Sandfärgad 60 Cl - Serveringsskålar Keramik Sand - ESA02ST

  Mateus Stripes Skål Sandfärgad 60 Cl - Serveringsskålar Keramik Sand - ESA02ST
  Stripes skål från Mateus med en mjuk, sofistikerad känsla med ett grafiskt mönster. Skålen är gjord av handmålad, handgjord keramik med en miljövänlig förpackning. Variationer i utseendet kan förekomma. Bra att veta om Stripes skål - Kombinera skålen med tallrikar från Mateus.- Skålen kommer i 6 olika färger.- Den här skålen är en del av Mateuss kollektion Stripes.- Diameter: 150 mm. Hur bör du ta hand om skålen?- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Vi har valt ut Sand Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Mateus Basic Skål 2 L - Serveringsskålar Keramik Vit

  Mateus Basic Skål 2 L - Serveringsskålar Keramik Vit
  Basic Skål från Mateus. Detta är en fin skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Utmärkt att servera både frukost och middag i. En god pastarätt eller yoghurt – du väljer! Skålen är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 31 Cm - Serveringsskålar Keramik Ljusrosa

  Mateus Oyster Skål 31 Cm - Serveringsskålar Keramik Ljusrosa
  Ostronskål från Mateus. Detta är en vacker skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Skålen är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Den kommer i många härliga färger och är fin att servera i. Modern svensk design när den är som bäst!Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Krenit Skål 38 Cm - Serveringsskålar Guld

  Normann Copenhagen Krenit Skål 38 Cm - Serveringsskålar Guld
  Rengör med varmt vatten och torka noga. Vi föreslår att kanten regelbundet blir smord med matolja för att motverka rost. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 75 Cl Ljusrosa - Serveringsskålar Keramik Ljusrosa - ELR363

  Mateus Oyster Skål 75 Cl Ljusrosa - Serveringsskålar Keramik Ljusrosa - ELR363
  Oyster skål från Mateus med en romantisk design med mjuka, böljande former för alla typer av dukningar. Den är tillverkad av handgjord keramik med en handmålad färg för att göra varje produkt unik. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Bra att veta om Oyster skål - Från kollektionen Oyster.- Handgjord, handmålad design.- Traditionellt hantverk.- Skålen kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om skålen? - Tål diskmaskin upp till 65-70°C.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig. Vi har valt ut Ljusrosa Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Mateus Oyster Skål 13 Cm Sand - Serveringsskålar Keramik Sand - ESA24G

  Mateus Oyster Skål 13 Cm Sand - Serveringsskålar Keramik Sand - ESA24G
  Den här lilla skålen från Mateus är både handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket ger varje skål sitt egna och unika utseende. Den vackert glaserade ytan förstärker de handmålade penseldragen ytterligare. Designen är tidlös, och skålen är perfekt att mixa och matcha i olika färger tillsammans med andra kollektioner från Mateus. Vi har valt ut Sand Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Royal Copenhagen White Fluted Skål 35 Cl 2-pack - Serveringsskålar Porslin Vit - 1017378

  Royal Copenhagen White Fluted Skål 35 Cl 2-pack - Serveringsskålar Porslin Vit - 1017378
  Dessa två skålar från Royal Copenhagen tillhör serien White Fluted, som designades redan 1775 och togs i produktion 2003. Serien är numera klassad som en modern klassiker. Den enkla och eleganta designen gör den till det perfekta vardagsporslinet, och det kan dessutom kombineras med produkter från andra Fluted-serier. Är tillverkade i porslin. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar i Porslin från Royal Copenhagen med stor omsorg.
 • Rörstrand Ostindia Floris Skål 50 Cl - Serveringsskålar - 1012346

  Rörstrand Ostindia Floris Skål 50 Cl - Serveringsskålar - 1012346
  Ostindia Floris porslin från Rörstrand, formgiven av Caroline Slotte och Anna Lerinder. Ostindia porslin är en riktigt klassiker och ett samlarföremål som formgavs redan för 80 år sedan. Serien är från början formgiven av Emmy och Knut Almström men har tagits i nyproduktion av Rörstrand. Inspirationen kommer från svensk kultur och natur. Servisen heter "Floris" och är täckt med små blå löv och blommor. I servisen ingår tallrik, skål och mugg. Vi har valt ut Serveringsskålar från Rörstrand med stor omsorg.
 • Mateus Oyster Skål 16x18 Cm - Serveringsskålar Keramik Grå

  Mateus Oyster Skål 16x18 Cm - Serveringsskålar Keramik Grå
  Basic Ostronskål från Mateus. Detta är en vacker skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Skålen är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Den kommer i många härliga färger och är fin att servera i. Modern svensk design när den är som bäst!Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Koppel Wave Skål - Serveringsskålar Rostfritt Stål

  Georg Jensen Koppel Wave Skål - Serveringsskålar Rostfritt Stål
  Koppel Wave Skål från Georg Jensen. Serveringsskålar Rostfritt Stål . Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Non Stop Skål - Serveringsskålar Munblåst Glas Rosa

  Kosta Boda Non Stop Skål - Serveringsskålar Munblåst Glas Rosa
  Den här skålen tillhör serien Non Stop som är designad av Anna Ehrner för Kosta Boda. Inuti glaset på skålen finns det böljande linjer som har blivit ett kännetecken för Ehrner, och den blir ett konstnärligt och uttrycksfullt detalj i hemmet. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Stelton Stockholm Skål 40 Cm Horizon - Serveringsskålar Aluminium Blå

  Stelton Stockholm Skål 40 Cm Horizon - Serveringsskålar Aluminium Blå
  Den stilfulla Stockholm Horizon skålen kommer från danska Stelton och är formgiven av designerduon Bernadotte & Kylberg. Skålen är tillverkad i blankt aluminium med emaljerad insida som har ett intensivt mönster i blåa och gröna toner som inspirerats av vattnets reflektioner i Stockholms skärgård där horisonten skapar ett unikt mönster. Varje skål färdigställs för hand och därför är varje exemplar unikt. Skålen finns i olika storlekar och kan även kompletteras med andra fina delar ur Stockholm-serien. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Soppskål 19,4 Cm Midnight Blue - Serveringsskålar Stengods Midnattsblå

  Aida Raw Soppskål 19,4 Cm Midnight Blue - Serveringsskålar Stengods Midnattsblå
  Soppskålen från Aida har en skandinavisk design i stengods med en rå look. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om soppskålen från Aida- Handgjord.- Hög kvalitet.- Reptålig glasering.- Den här soppskålen är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för soppskålen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Skål 15 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rosenthal Loft Skål 15 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit
  Loft Skål, 15 Cm från Rosenthal. Serveringsskålar Vit Porslin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Iittala Teema Skål 21 Cm 4-pack - Serveringsskålar Porslin Vit

  Iittala Teema Skål 21 Cm 4-pack - Serveringsskålar Porslin Vit
  Detta set med fyra skålar från Iittala är den perfekta basen till det dukade bordet. Den enkla och klassiska designen togs fram av Kaj Franck redan år 1952, men är lika populär nu som då. Skålarna lämpar sig för dagligt bruk då de tål både diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Iittala Teema Skål - Serveringsskålar Porslin Vit

  Iittala Teema Skål - Serveringsskålar Porslin Vit
  Teema Skål från Iittala. Den här skålen är den perfekta basen till det dukade bordet. Den enkla och klassiska designen togs fram av Kaj Franck redan år 1952, men är lika populär nu som då. Skålen lämpar sig för dagligt bruk då den tål både diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Byon Frances Skål L Beige - Serveringsskålar Lergods - 879-017be

  Byon Frances Skål L Beige - Serveringsskålar Lergods - 879-017be
  Inspirationen kommer från snäckornas vackra former, färger och material. Skålen står på små fötter. Vi har valt ut Serveringsskålar i Lergods från ByON med stor omsorg.
 • Raami Serveringsskål Havsblå 30,5 cm

  Raami Serveringsskål Havsblå 30,5 cm
 • Heirol Skål Rostfritt 4,8 L - Serveringsskålar Stål

  Heirol Skål Rostfritt 4,8 L - Serveringsskålar Stål
  Skålen från Heirol har elegant, tidlös design i rostfritt stål med bekvämt handtag på sidan för enkel användning. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning perfekt för både matlagning och bakning. Välj mellan olika storlekar. Ett måste i varje kök. Om skålen från Heirol- Tillverkad av rostfritt stål.- Bekvämt handtag.- Hållbar kvalitet.- Elegant design.- Skålen kommer i olika storlekar.- Perfekt för både matlagning och bakning. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
ilead