Serveringsskålar

Mat kan presenteras på många olika sätt men vanligt är att lägga i serveringsskål. Här har vi valt ut vackra serveringsskålar från flera olika märken. Se bilder och jämför priser på skålar från flera nätbutiker som säljer glas och porslin. Vill du se ett specifikt märke, välj det i menylistan här uppe.

Populärt inom serveringsskålar

 • Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskålar Kristallglas Klar

  Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskålar Kristallglas Klar
  Sofiero skålar har vackra slipningar i kristallglaset som göra att de får ett diamantliknande utseende. Gunnar Cyrén är formgivaren bakom Sofiero-serien från Orrefors och har varit en klassiker ända sedan 1961. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Hallon Skål 205 Mm - Serveringsskålar Glas Klar

  Orrefors Hallon Skål 205 Mm - Serveringsskålar Glas Klar
  Den här skålen liknar, precis som det låter, ett hallon. Det är en väldigt omtyckt klassiker av formgivaren Anne Nilsson. Med en mjuk kristallkänsla passar den in i alla hem! Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Ostindia Serveringsskål 1,5 L

  Ostindia Serveringsskål 1,5 L
 • Kosta Boda Mine Skål 135 Mm - Serveringsskålar Glas Vit

  Kosta Boda Mine Skål 135 Mm - Serveringsskålar Glas Vit
  Ulrica Hydman-Valliens succéserie Mine finns i många olika levande färger och passar till alla tillfällen! Dessa skålar har sitt eget individuella uttryck tack vare de svepande oregelbundna färgstråken. Servera gärna skålarna tillsammans med övriga produkter från Mine-servisen, och varför inte blanda med olika färger för att liva upp bordsdukningen lite extra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.

Fler tips på serveringsskålar

 • Mateus Basic Skål 70 Cl - Serveringsskålar Keramik Ocean

  Mateus Basic Skål 70 Cl - Serveringsskålar Keramik Ocean
  Basic Skål från Mateus. Detta är en fin liten skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Utmärkt att servera smårätter i, till exempel tapas. Skålen är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Kajsa Cramer Patchy Skål Beige - Serveringsskålar Vit

  Kajsa Cramer Patchy Skål Beige - Serveringsskålar Vit
  Patchy skål från Kajsa Cramer. Den här vackra skålen är framtagen för att förgylla dina matupplevler, oavsett om det är till frukost, lunch eller middag. Tallriken är tillverkad i exklusiv porslinslera vars ojämnheter skapar en taktil yta som påminner om den handgjorda processen bakom. Skålen Patchy tillhör en serie från Kajsa Cramer som omfattar muggar, tallrikar och skålar. Alla delar i servisen tillverkas av lera i högsta kvalitet som är högbränt i ca 1300°. Den höga temperaturen skapar ett starkt och hållbart porslin som kan liknas med benporslin. Att porslinet håller tätt trots att glasyren lyser med sin frånvaro, beror på att den höga temperaturen gör leran oerhört kompakt.Komplettera gärna skålen med fler delar från servisen för att förstärka den organiska känslan. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Iittala Taika Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit

  Iittala Taika Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit
  Taika Skål från Iittala. Den här skålen tillhör serien Taika som betyder ”magi” på finska, och det återspeglas i den vackra dekoren. Den sticker ut ur mängden, och livar upp varje dukning oavsett om det är till vardags eller till festligare tillfällen. Skålen kan med fördel användas dagligen då den tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • House Doctor Lake Skål Ø22 Cm - Serveringsskålar Stengods Grå

  House Doctor Lake Skål Ø22 Cm - Serveringsskålar Stengods Grå
  Skålen från House Doctor har en tidlös design i stengods med en rustik känsla och en grå färg för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om skålen från House Doctor- Den här skålen är en del av House Doctors kollektion Lake.- Bohemisk design.- Tillverkad av stengods.- Finns även som mörkgrön skål.- Skålen kommer i olika storlekar. Skötselråd för skålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Skål 35 Cl - Serveringsskålar Keramik Blå

  Mateus Basic Skål 35 Cl - Serveringsskålar Keramik Blå
  Basic Skål från Mateus. Detta är en fin skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Utmärkt att servera både frukost och middag i. En god pastarätt eller yoghurt – du väljer! Skålen är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Fumiko Serveringsskål Beige/Svart 24,5 cm

  Fumiko Serveringsskål Beige/Svart 24,5 cm
 • Mateus Oyster Skål 16x18 Cm - Serveringsskålar Keramik Turkos

  Mateus Oyster Skål 16x18 Cm - Serveringsskålar Keramik Turkos
  Basic Ostronskål från Mateus. Detta är en vacker skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Skålen är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Den kommer i många härliga färger och är fin att servera i. Modern svensk design när den är som bäst!Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Obi Skål Ø11 Cm Blush - Serveringsskålar Porslin Rosa

  Normann Copenhagen Obi Skål Ø11 Cm Blush - Serveringsskålar Porslin Rosa
  Serien Obi från Normann Copenhagen är en vardaglig och funktionell serie som samtidigt har karaktär. Skålarna är tillverkade i gjuten och glaserad keramik och erbjuds i olika färger och storlekar. Den här storleken passar utmärkt för frukostbordet, soppor, sallader och snacks. Välj mellan tre olika färger: blush, sand och grå.Serien Obi är formgiven av den danska konstnären Simon Legald. Kombinera gärna flera av hans Obi-skålar med varandra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Design Letters Snacksskål - Serveringsskålar Benporslin Nude

  Design Letters Snacksskål - Serveringsskålar Benporslin Nude
  Snacksskålen från Design Letters har en exklusiv design i högkvalitativt benporslin med en graverad text på framsidan. Den har en behändig storlek perfekt för servering av olika tilltugg. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om snacksskålen från Design Letters- Tillverkad av benporslin.- Graverad text.- Snacksskålen kommer i olika färger. Skötselråd för snacksskålen- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Skål 13cm - Serveringsskålar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Anmut Skål 13cm - Serveringsskålar Porslin Vit
  Anmut Skål från Villeroy & Boch. Det här är en skål med stilrena linjer och tidlös form som adderar stil och elegans till det dukade bordet. Skålen tillhör Anmut-kollektionen som designades av Karl Leutner redan på 50-talet. Tillverkad av benporslin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Serveringsskål 2,4 L - Serveringsskålar Porslin Svart

  Rörstrand Ostindia Serveringsskål 2,4 L - Serveringsskålar Porslin Svart
  Serveringsskålen från Rörstrand har ett modernt utseende i vitt porslin med ett kontrasterande, svart mönster. Skålen har en ikonisk design med en generös storlek perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Ett måste för den designintresserade. Formgiven av Anna Lerinder & Nils Emil Lundström. Om serveringsskålen från Rörstrand - Från kollektionen Ostindia Svart.- Tillverkad av porslin.- Generös storlek.- Ikoniskt, svart mönster.- Finns även som en mindre skål. Skötselråd för serveringsskålen - Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Tål temperaturer på upp till 250°C. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Waterford Apprentice Skål - Serveringsskålar Klar

  Waterford Apprentice Skål - Serveringsskålar Klar
  Apprentice Skål, Klar från Waterford. Serveringsskålar Klar . Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Serveringsskål, Swedish Grace, 1,7 L

  Serveringsskål, Swedish Grace, 1,7 L
  Servringsskål från serien Swedish Grace.När uppnår man kultstatus i porslinsvärlden? Jo, kanske när man följt flera generationer genom vardag och fest, utan att en enda gång ha känt sig malplacerad. Swedish Grace, Louise Adelborgs mästerverk, är en sådan servis. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar
 • Mateus Basic Skål 2 L Gul - Serveringsskålar Keramik Gul - EA066

  Mateus Basic Skål 2 L Gul - Serveringsskålar Keramik Gul - EA066
  Den här skålen från Mateus är både handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket ger varje skål sitt egna och unika utseende. Den vackert glaserade ytan förstärker de handmålade penseldragen ytterligare. Designen är tidlös, och skålen är perfekt att mixa och matcha i olika färger tillsammans med andra kollektioner från Mateus. Vi har valt ut Gul Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Gustavsberg Natur Skål 13 Cm Snö - Serveringsskålar Benporslin Vit

  Gustavsberg Natur Skål 13 Cm Snö - Serveringsskålar Benporslin Vit
  Vacker skål i benporslin med handmålad svart kantlinje. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Välj mellan flera storlekar! Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 31 Cm - Serveringsskålar Keramik Sand

  Mateus Oyster Skål 31 Cm - Serveringsskålar Keramik Sand
  Ostronskål från Mateus. Detta är en vacker skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Skålen är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Den kommer i många härliga färger och är fin att servera i. Modern svensk design när den är som bäst!Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Bloomingville Hava Skål Mangoträ Ø23 Cm - Serveringsskålar Brun - 82052387

  Bloomingville Hava Skål Mangoträ Ø23 Cm - Serveringsskålar Brun - 82052387
  Hava skål från Bloomingville med en tidlös design i mangoträ med fyra dekorativa ben och ett generöst utrymme perfekt när du serverar en utsökt sallad på middagsbjudningar. Klassisk känsla som aldrig går ur tiden. Bra att veta om Hava skål - Vacker design.- Tillverkad av mangoträ.- Perfekt för att servera sallad eller som en fruktskål.- Höjd: 125 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.- Diameter: 230 mm.- Vikt: 500 g. Vi har valt ut Brun Serveringsskålar från Bloomingville med stor omsorg.
 • Staub Skålset Ø14 4-pack Cherry Red - Serveringsskålar Lergods Röd

  Staub Skålset Ø14 4-pack Cherry Red - Serveringsskålar Lergods Röd
  Skålsetet från Staub har vacker, tidlös design i lergods med fyra delar perfekta för att servera tapas och för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Det har högkvalitativt, reptåligt material för vardaglig användning med stilren logotyp på framsidan. Välj mellan olika färger. Om skålsetet från Staub- Tillverkat av lergods.- Tidlös design.- Skålsetet säljs i 4-pack.- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Skålsetet kommer i olika färger.- Reptåligt, högkvalitativt material.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Diameter: 140 mm.- Höjd: 78 mm. Skötselråd för skålsetet- Skålsetet tål temperaturer på upp till 300°C.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Ernst Skål / Fat Ø28 Cm - Serveringsskålar Stengods Grå

  Ernst Skål / Fat Ø28 Cm - Serveringsskålar Stengods Grå
  Skålen från Ernst Kirchsteiger har en stilren design i stengods som aldrig går ur tiden med en hemtrevlig känsla perfekt både till vardags och finare tillfällen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Välj mellan olika färger. Om skålen från Ernst Kirchsteiger- Tillverkad av stengods.- Stilren design.- Diameter: 280 mm.- Höjd: 65 mm.- Skålen kommer i olika färger. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Skål Fyrkantig 2-pack - Serveringsskålar Kristallglas Klar

  Nachtmann Bossa Nova Skål Fyrkantig 2-pack - Serveringsskålar Kristallglas Klar
  Den vackra skålen Bossa Nova som säljsi 2-pack kommer från Nachtmanns. Men en slät yta, passar denna skål lika bra till glass som fruktsallad. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Elements Skål 65 Cl - Serveringsskålar Vit

  Royal Copenhagen White Elements Skål 65 Cl - Serveringsskålar Vit
  White Elements Skål 65 Cl från Royal Copenhagen. Serveringsskålar Vit . Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Staub New White Truffle Skål 30 Cl - Serveringsskålar Lergods Vit

  Staub New White Truffle Skål 30 Cl - Serveringsskålar Lergods Vit
  Skålen från Staub har vacker, rustik design i lergods perfekt för vardagsbruk eller för en fest och för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Den har stilren logotyp på framsidan. Välj mellan olika storlekar. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om skålen från Staub- Tillverkad av lergods.- Från serien New White Truffle.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Skålen kommer i olika storlekar.- Rustik, vacker design. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin.- Tallriken tål temperaturer på upp till 300°C. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Marimekko Skål Med Handtag 50 Cl - Serveringsskålar Stengods Röd

  Marimekko Skål Med Handtag 50 Cl - Serveringsskålar Stengods Röd
  Skålen från Marimekko har en härlig design i stengods med en röd glasering och två handtag på sidorna. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Om skålen från Marimekko- Härlig design.- Stengods.- Röd glasering.- Handtag på sidorna.- Skålen passar bra i köket.- Kapacitet: 50.0 cl. Skötselråd för skålen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 75 Cl Turkos - Serveringsskålar Keramik Turkos - ETU363

  Mateus Oyster Skål 75 Cl Turkos - Serveringsskålar Keramik Turkos - ETU363
  Oyster skål från Mateus med en romantisk design med mjuka, böljande former för alla typer av dukningar. Den är tillverkad av handgjord keramik med en handmålad färg för att göra varje produkt unik. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Bra att veta om Oyster skål - Från kollektionen Oyster.- Handgjord, handmålad design.- Traditionellt hantverk.- Skålen kommer i olika färger. Hur bör du ta hand om skålen? - Tål diskmaskin upp till 65-70°C.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig. Vi har valt ut Turkos Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Iittala Teema Skål 21 Cm Pärl - Serveringsskålar Porslin Grå

  Iittala Teema Skål 21 Cm Pärl - Serveringsskålar Porslin Grå
  Skålen Teema från Iittala är den perfekta porslinsserien för alla tillfällen. Med sin enkla form och stilsäkra design kan Teema kombineras med vilken annan porslinsserie som helst vilket gör den praktisk och enkel att använda. Denna skål gör sig utmärkt till soppor eller desserter, kombinera den med andra trendiga produkter från Iittala. Formgiven av Kaj Franck på 1950-talet. Skålen finns i flera färger. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Msy Skål 24 Cm Icy Blue - Serveringsskålar Keramik Icy Blue - EIB09MSY

  Mateus Msy Skål 24 Cm Icy Blue - Serveringsskålar Keramik Icy Blue - EIB09MSY
  En modern och stilren skål från Mateus, som tillhör serien MSY som står för Mateus x Sam Baron x Yatzer. Precis som namnet antyder är det ett designsamarbete mellan Sam Baron och Yatzer, och de hyllar traditionell hantverkskonst. Skålen kommer i flera färger, som är härliga att kombinera med varandra. Tål diskmaskin. Vi har valt ut Icy Blue Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Aida Raw Skål 13,5 Cm Midnight Blue - Serveringsskålar Stengods Midnattsblå

  Aida Raw Skål 13,5 Cm Midnight Blue - Serveringsskålar Stengods Midnattsblå
  Skålen Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje skål är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 17 Cm - Serveringsskålar Stengods Grå - 14533082

  Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 17 Cm - Serveringsskålar Stengods Grå - 14533082
  Nordic sea serien från Broste Copenhagen. Nordic serien av stengods är en klassisk serveringsserie från Broste som de flesta känner igen. Serien passar perfekt till både vardagliga och finare tillfällen. Med dess unika utseende som fångar olika element så kan servisen verkligen göra hela dukningen. Man får en rustik och lite antik känsla av denna vackra serie och den kommer hålla länge! Vi har valt ut Grå Serveringsskålar i Stengods från Broste Copenhagen med stor omsorg.
 • Iittala Teema Skål 15 Cm Vit - Serveringsskålar Porslin Vit - 1005476

  Iittala Teema Skål 15 Cm Vit - Serveringsskålar Porslin Vit - 1005476
  Teema skål från Iittala, formgiven av Kaj Franck 1952. Teema är mycket mångsidig med oändliga kombinationer. Blanda hur du vill med olika storlekar på tallrikar och koppar. Teema kan användas i ugn, frys, servering och lagring. Serien är enkel men både funktionell och elegant. Rymmer 50 cl och finns i fler färger. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar i Porslin från Iittala med stor omsorg.
 • Swedish Grace Serveringsskål 1,7 L Is

  Swedish Grace Serveringsskål 1,7 L Is
 • Stelton Stockholm Skål 30 Cm Horizon - Serveringsskålar Aluminium Blå

  Stelton Stockholm Skål 30 Cm Horizon - Serveringsskålar Aluminium Blå
  Den stilfulla Stockholm Horizon skålen kommer från danska Stelton och är formgiven av designerduon Bernadotte & Kylberg. Skålen är tillverkad i blankt aluminium med emaljerad insida som har ett intensivt mönster i blåa och gröna toner som inspirerats av vattnets reflektioner i Stockholms skärgård där horisonten skapar ett unikt mönster. Varje skål färdigställs för hand och därför är varje exemplar unikt. Skålen finns i olika storlekar och kan även kompletteras med andra fina delar ur Stockholm-serien. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Flow Skål Med Handtag 0,45 l - Serveringsskålar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Flow Skål Med Handtag 0,45 l - Serveringsskålar Porslin Vit
  Flow Skål med handtag från Villeroy & Boch. Här är en modern skål med handtag som har en kul och annorlunda design. Inspirationen kommer från dagens mode med böljande linjer, överraskande former och fantasifulla detaljer. Passar utmärkt att servera till exempel frukt och godis i. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Tell Me More Taranto Salladsskål M 30 Cm - Serveringsskålar Stengods Sand

  Tell Me More Taranto Salladsskål M 30 Cm - Serveringsskålar Stengods Sand
  Salladsskålen från Tell Me More är tillverkad av slitstarkt, sandfärgat stengods med en glaserad, levande yta. Den har ett unikt, inspirerande uttryck perfekt när du serverar en utsökt sallad på middagsbjudningar. Varje produkt varierar i utseende tack vare den reaktiva glasyren och den höga temperaturen i tillverkningsprocessen. Tillgänglig i olika storlekar. Om salladsskålen från Tell Me More- Slitstarkt stengods med en unik, levande karaktär.- Glaserad yta.- Från kollektionen Taranto.- Perfekt för att servera sallad eller som en fruktskål.- Tillgänglig i olika storlekar.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för salladsskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Yake Serveringsskål Ø28 cm Blush

  Yake Serveringsskål Ø28 cm Blush
 • Mateus Oyster Skål 31 Cm Turkos - Serveringsskålar Keramik Turkos - ETU370

  Mateus Oyster Skål 31 Cm Turkos - Serveringsskålar Keramik Turkos - ETU370
  Den här skålen från Mateus är både handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket ger varje skål sitt egna och unika utseende. Den vackert glaserade ytan förstärker de handmålade penseldragen ytterligare. Designen är tidlös, och skålen är perfekt att mixa och matcha i olika färger tillsammans med andra kollektioner från Mateus. Vi har valt ut Turkos Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 22,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Grå

  Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 22,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Grå
  Skål från Broste Copenhagen. En skål i handgjort stengods från den uppskattade Nordic Sea-serien. Färgerna varierar från blått till grått, och speglar den skandinaviska skärgården med vind, hav och klippor. Med denna skål på bordet får du en rustik och samtidigt levande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje skål unik. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Marimekko Elokuun Varjot Skål 150 Cl - Serveringsskålar Stengods Grön - 071587-860

  Marimekko Elokuun Varjot Skål 150 Cl - Serveringsskålar Stengods Grön - 071587-860
  Elokuun Varjot skål från Marimekko med en stilren design i stengods med en rund form och ett blommigt mönster perfekt för servering av pasta, exempelvis. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Designad av Maija Louekari. Bra att veta om Elokuun Varjot skål - Stilren design.- Stengods.- Blommigt mönster.- Bredd: 198 mm.- Höjd: 105 mm.- Kapacitet: 150.0 cl. Hur bör du ta hand om skålen?- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Grön Serveringsskålar i Stengods från Marimekko med stor omsorg.
 • Arabia Mumin Skål Ø15 Cm Mumintrollet Gräsgrön - Serveringsskålar Porslin Grön - 1027429

  Arabia Mumin Skål Ø15 Cm Mumintrollet Gräsgrön - Serveringsskålar Porslin Grön - 1027429
  Mumin skål från Arabia som formgiven av Tove Slotte-Elevant. Muminserien från Arabia är en rolig och lekfull serie för köket som passar både de äldre och de små. Serien formgavs av Tove Slotte-Elevant efter muminförfattaren Tove Janssons ursprungliga ritningar och finns med flera uttrycksfulla motiv från muminvärlden. Vi har valt ut Grön Serveringsskålar i Porslin från Arabia med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Sten

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl - Serveringsskålar Porslin Sten
  Skålen från Rörstrand har elegant, tidlös design i porslin med dekorativ kant runt omkring perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis och för soppor eller grytor. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Skålen kommer i olika storlekar.- Skålen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Skötselråd för skålen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskålar Keramik Plommon

  Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskålar Keramik Plommon
  Skålen från Mateus har en mjuk, sofistikerad känsla med ett grafiskt mönster. Skålen är tillverkad av handmålad, handgjord keramik med en miljövänlig förpackning. Variationer i utseendet kan förekomma. Om skålen från Mateus- Kombinera skålen med tallrikar från Mateus.- Skålen kommer i 6 olika färger.- Den här skålen är en del av Mateuss kollektion Stripes.- Diameter: 160 mm.Skötselråd för skålen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 13 Cm - Serveringsskålar Keramik Blå

  Mateus Oyster Skål 13 Cm - Serveringsskålar Keramik Blå
  Basic Ostronskål från Mateus. Detta är en vacker skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Skålen är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Den kommer i många härliga färger och är fin att servera i. Modern svensk design när den är som bäst!Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skål Midnight Blue 6,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Midnattsblå

  Aida Raw Skål Midnight Blue 6,5 Cm - Serveringsskålar Stengods Midnattsblå
  Skålen från Aida har en handgjord design i bränt stengods med en trendig färg. Skålen har en skandinavisk, rå look med en reptålig finish. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om skålen från Aida- Liten storlek.- Trendig färg.- Handgjord design.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för skålen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Design Letters Mini Favourite Skål - Serveringsskålar Tritan Beige

  Design Letters Mini Favourite Skål - Serveringsskålar Tritan Beige
  Skålen från Design Letters har en liten storlek i slitstarkt, stöttåligt tritan perfekt för barn. Den har gulliga texter på fram- och baksidan med en mörkare färg. Välj mellan olika färger. En perfekt gåva. Om skålen från Design Letters- Perfekt för barn.- Skålen kommer i olika färger.- Finns även som en mugg.- Tillverkad av tritan.- Slitstark design. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Skål 2 L - Serveringsskålar Keramik Blå

  Mateus Basic Skål 2 L - Serveringsskålar Keramik Blå
  Basic Skål från Mateus. Detta är en fin skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Utmärkt att servera både frukost och middag i. En god pastarätt eller yoghurt – du väljer! Skålen är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Muurla Mumin Retro Skål Mumin 60cl - Serveringsskålar Blå

  Muurla Mumin Retro Skål Mumin 60cl - Serveringsskålar Blå
  Emaljerad skål i retrodesign från finska Muurla. Skålens motiv tar oss tillbaka till Mumintrollet och hans vänner i Mumindalen under deras äventyr. Skålen är rymmer 60cl och är perfekt att ta med på utflykten! Tål maskindisk. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Byon Fumiko Skål 14x6 Cm Beige/svart - Serveringsskålar Porslin Svart - 882-006

  Byon Fumiko Skål 14x6 Cm Beige/svart - Serveringsskålar Porslin Svart - 882-006
  Fumiko skål, beige/svart från ByOn. Fumiko är en avskalad och enkel servisserie där svenskt formspråk möter japanskt. Delarna i serien har alla färgerna svart och beige och materialet ger dem en rå vacker textur. Utöver skålar i olika storlekar består Fumio även av tallrikar, assietter, muggar och koppar. Alla delar är gjorda i porslin och blir fina att kombinera tillsammans, antingen till vardags eller som ett fint porslin att ta fram till finmiddagen. Serien går även utmärkt att mixa och matcha med andra passande serier ifrån ByOn.Alla delar i serien tål diskmaskin. Vi har valt ut Svart Serveringsskålar i Porslin från ByON med stor omsorg.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 17 Cm Grå - Serveringsskålar Stengods Grå - 14533140

  Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 17 Cm Grå - Serveringsskålar Stengods Grå - 14533140
  Nordic sea serien från Broste Copenhagen. Nordic serien av stengods är en klassisk serveringsserie från Broste som de flesta känner igen. Serien passar perfekt till både vardagliga och finare tillfällen. Med dess unika utseende som fångar olika element så kan servisen verkligen göra hela dukningen. Man får en rustik och lite antik känsla av denna vackra serie och den kommer hålla länge! Vi har valt ut Grå Serveringsskålar i Stengods från Broste Copenhagen med stor omsorg.
 • Villeroy & Boch Newmoon Dippskål 11 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Newmoon Dippskål 11 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit
  NewMoon Dippskål från Villeroy & Boch. Precis som namnet antyder har porslinet inspirerats av månen, och resultatet blir en vacker serie som passar till både vardags och speciella tillfällen.Egenskaper: Tål diskmaskin Tål mikrovågsugn Tillverkad av premiumporslin Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Serveringsskål 2,4 L

  Rörstrand Mon Amie Serveringsskål 2,4 L
  En stor serveringsskål för salladen, potatisen eller jordgubbarna. Tillsammans med serien Mon Amies övriga delar kan du breda ut dig över verandor, bryggor, klippor och picknickfiltar.Den lilla blomman som utgör dekoren skapades en regnig midsommar av Marianne Westman. När Westman examinerades
 • Rörstrand Mon Amie Skål 240 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit - 1023720

  Rörstrand Mon Amie Skål 240 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit - 1023720
  Mon Amie Skål från Rörstrand. Mon Amie, som betyder "min vän", formgavs av Marianne Westman på 50-talet som också blev kallad "porslinsmamma" efter sina skapelser. Hon hämtade inspiration till dekoren en regnig midsommarafton och Mon Amie-serien har blivit något av ett signum för Rörstrand med den blåblommiga dekoren. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Aida Raw Skålset 3-pack - Serveringsskålar Stengods Metallic Brown

  Aida Raw Skålset 3-pack - Serveringsskålar Stengods Metallic Brown
  Skålsetet från Aida har rustik, modern design i stengods med tre olika storlekar perfekta för servering av olika tilltugg. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om skålsetet från Aida- Tillverkat av stengods.- Rustik design.- Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Från serien Raw.- Skålsetet kommer i olika färger.- Skålsetet säljs i 3-pack.- Liten skål: 9,5x4,5 cm.- Mellan skål: 13,5x6 cm.- Stor skål: 19,5x8 cm. Skötselråd för skålsetet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Crafted Breeze Skål 16 Cm - Serveringsskålar Porslin Grå

  Villeroy & Boch Crafted Breeze Skål 16 Cm - Serveringsskålar Porslin Grå
  Skålen från Villeroy & Boch har stilren, rustik design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Den har glaserad, handgjord look med högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om skålen från Villeroy & Boch- Stilren, rustik design.- Gjord av premium porslin.- Högkvalitativt material.- Finns även som mugg.- Från serien Crafted Breeze.- Diameter: 160 mm.- Vikt: 510 g.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
ileadilead