Serveringsskålar

Mat kan presenteras på många olika sätt men vanligt är att lägga i serveringsskål. Här har vi valt ut vackra serveringsskålar från flera olika märken. Se bilder och jämför priser på skålar från flera nätbutiker som säljer glas och porslin. Vill du se ett specifikt märke, välj det i menylistan här uppe.

Populärt inom serveringsskålar

 • Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskålar Kristallglas Klar

  Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskålar Kristallglas Klar
  Sofiero skålar har vackra slipningar i kristallglaset som göra att de får ett diamantliknande utseende. Gunnar Cyrén är formgivaren bakom Sofiero-serien från Orrefors och har varit en klassiker ända sedan 1961. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Hallon Skål 205 Mm - Serveringsskålar Glas Klar

  Orrefors Hallon Skål 205 Mm - Serveringsskålar Glas Klar
  Den här skålen liknar, precis som det låter, ett hallon. Det är en väldigt omtyckt klassiker av formgivaren Anne Nilsson. Med en mjuk kristallkänsla passar den in i alla hem! Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Precious Skål - Serveringsskålar Klar

  Orrefors Precious Skål - Serveringsskålar Klar
  Precious Skål från Orrefors. Serveringsskålar Klar . Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Mine Skål 135 Mm - Serveringsskålar Glas Vit

  Kosta Boda Mine Skål 135 Mm - Serveringsskålar Glas Vit
  Ulrica Hydman-Valliens succéserie Mine finns i många olika levande färger och passar till alla tillfällen! Dessa skålar har sitt eget individuella uttryck tack vare de svepande oregelbundna färgstråken. Servera gärna skålarna tillsammans med övriga produkter från Mine-servisen, och varför inte blanda med olika färger för att liva upp bordsdukningen lite extra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.

Fler tips på serveringsskålar

 • Magnor Voyage Salsabolle 10 cm

  Magnor Voyage Salsabolle 10 cm
  Produkttype: Salsabolle Materiale: Porselen Farge: Hvit / Sort Diameter: 10,0 cm Høyde: 5,5 cm Designer: Storm
 • Stelton Theo Sockerskål - Serveringsskålar Stengods Svart

  Stelton Theo Sockerskål - Serveringsskålar Stengods Svart
  Sockerskål från Stelton. Det här är en stilren och samtidigt rustik sockerskål i stengods. Den är designad av Francis Cayouette och tillhör serien Theo, där skandinavisk design möter japansk kultur. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Liten Skål Glaserad Vit - Serveringsskålar Porslin Vit - 21964

  Jonathan Adler Dora Maar Liten Skål Glaserad Vit - Serveringsskålar Porslin Vit - 21964
  Dora Maar skål från Jonathan Adler. En härlig skål med ansikten som smyckar runt hela skålen. Det är definitivt en unik skål som passar perfekt att servera allt från godis till grönsaker och frukt i. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar i Porslin från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Mateus Basic Skål 35 Cl Sand - Serveringsskålar Keramik Sand - DSA0704

  Mateus Basic Skål 35 Cl Sand - Serveringsskålar Keramik Sand - DSA0704
  Skålen Basic från Mateus är tillverkad av keramik och handmålad i Portugal. Den organiska och böljande formen ger skålen en behaglig känsla, och den passar såväl till vardags som till festligare tillfällen. Eftersom produkten är målad för hand kom variationer i utseendet förekomma, vilket gör varje skål unik. Vi har valt ut Sand Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Mateus Msy Skål 75 Cl - Serveringsskålar Keramik Sand

  Mateus Msy Skål 75 Cl - Serveringsskålar Keramik Sand
  Den här skålen har tagits fram genom ett samarbete mellan den prisbelönta franska designern Sam Baron och Costas Voyatziz, som är grundaren av den internationella designportalen Yatzer. Kollektionen kallas för MSY, och är en hyllning till keramiken. Designen är framtagen i Sverige, och sedan handgjord och handmålad av erfarna keramiker i Portugal. Detta gör att skiftningar i färgen kan förekomma, vilket gör varje skål unik. Detta innebär också att tillverknings- och leveranstiden kan variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Iittala Raami Serveringsskål 3,4L / 30,5cm Sjøblå

  Iittala Raami Serveringsskål 3,4L / 30,5cm Sjøblå
  3.4L / 30.5cm Havsblått
 • Ceto Serveringsskål Keramik Senapsgul

  Ceto Serveringsskål Keramik Senapsgul
 • Georg Jensen Bernadotte Skål På Fot - Serveringsskålar Rostfritt Stål

  Georg Jensen Bernadotte Skål På Fot - Serveringsskålar Rostfritt Stål
  Fantastisk skål på fot som är inspirerad av Bernadottes tidiga verk med produkter gjutna i ett stycke. Designad av prins Sigvard Bernadotte. Skålen vilar graciöst på en fot med samma vackra utformning som Bernadottes ljusstakar. Skålen är tillverkad i spegelblankt rostfritt stål och kompletterar elegant övriga delar i serien. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Skål 15 Cm - Serveringsskålar Keramik Grå

  Blomus Sablo Skål 15 Cm - Serveringsskålar Keramik Grå
  Skålen från Blomus har en kombination med en mjuk känsla och en rå, obehandlad yta. Den har naturinspirerade färger med en spräcklig finish och en delvis matt glasering. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Frederike Martens. Om skålen från Blomus- Skålen kommer i 3 olika storlekar.- Gjord av keramik.- Handgjord design.- Från kollektionen Sablo. Skötselråd för skålen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskålar Keramik Gul

  Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskålar Keramik Gul
  Skålen från Mateus har en mjuk, sofistikerad känsla med ett grafiskt mönster. Skålen är tillverkad av handmålad, handgjord keramik med en miljövänlig förpackning. Variationer i utseendet kan förekomma. Om skålen från Mateus- Kombinera skålen med tallrikar från Mateus.- Skålen kommer i olika färger.- Den här skålen är en del av Mateuss kollektion Stripes.- Diameter: 150 mm.Skötselråd för skålen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Soppskålar 19,4 Cm 6-pack - Serveringsskålar Stengods Nordic Brown

  Aida Raw Soppskålar 19,4 Cm 6-pack - Serveringsskålar Stengods Nordic Brown
  Soppskålarna från Aida har en skandinavisk design i stengods med en rå look. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om soppskålarna från Aida- Handgjord.- Hög kvalitet.- Reptålig glasering.- De här soppskålarna är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för soppskålarna- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 24 Cm Cinnamon - Serveringsskålar Keramik Kanel - ECN368

  Mateus Oyster Skål 24 Cm Cinnamon - Serveringsskålar Keramik Kanel - ECN368
  Den här skålen från Mateus är både handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket ger varje skål sitt egna och unika utseende. Den vackert glaserade ytan förstärker de handmålade penseldragen ytterligare. Designen är tidlös, och skålen är perfekt att mixa och matcha i olika färger tillsammans med andra kollektioner från Mateus. Vi har valt ut Kanel Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Versace Treasury Skål 14 Cm - Serveringsskålar Mix

  Versace Treasury Skål 14 Cm - Serveringsskålar Mix
  Versace Treasury Skål, 14 Cm från Versace. Serveringsskålar Mix . Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Krenit Skål 38 Cm Guld - Serveringsskålar Guld - 353154

  Normann Copenhagen Krenit Skål 38 Cm Guld - Serveringsskålar Guld - 353154
  Krenit Skål 38 cm, Guld från Normann Copenhagen. Vi har valt ut Guld Serveringsskålar från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Kubus Skål Large Vit - Serveringsskålar Vit - 23102

  Audo Copenhagen Kubus Skål Large Vit - Serveringsskålar Vit - 23102
  Kubus skål Centerpiece från Audo Copenhagen, design av Søren Lassen. Skålen utgår från och bygger på enkla geometriska former som kvadraten och halvklotets utmärkande drag, gemensamt för Kubus-samlingen. Centerpiece är utmärkt för livliga bladväxter och blomsterarrangemang, mossar och vackra stenar, eller en plats för exotiska frukter. Ställ den på middagsbordet eller soffbordet och låt den vara en vacker central del. Medföljer ett inlägg som gör den lämplig för mat och växtligheter. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Kosta Boda Mine Skål 250 Mm - Serveringsskålar Glas Vit

  Kosta Boda Mine Skål 250 Mm - Serveringsskålar Glas Vit
  Ulrica Hydman-Valliens succéserie Mine finns i många olika levande färger och passar till alla tillfällen! Dessa skålar har sitt eget individuella uttryck tack vare de svepande oregelbundna färgstråken. Servera gärna skålarna tillsammans med övriga produkter från Mine-servisen, och varför inte blanda med olika färger för att liva upp bordsdukningen lite extra. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Serveringsskål 2,1 L - Serveringsskålar Lergods Beige

  Villeroy & Boch Lave Serveringsskål 2,1 L - Serveringsskålar Lergods Beige
  Serveringsskålen från Villeroy & Boch har en skandinavisk stil perfekt för vackra upplägg av maten. Den är tillverkad av lergods med en speciell glasering för ett unikt uttryck. Skålen har en generös storlek perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om serveringsskålen från Villeroy & Boch- Serveringsskålen finns i olika färger.- Från serien Lave.- Speciell glasering för ett unikt uttryck.- Gjord av lergods.- Skandinavisk stil. Skötselråd för serveringsskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skål 34 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit - 1052392

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skål 34 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit - 1052392
  Blue Fluted Mega Skål, 34 cm från Royal Copenhagen. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar i Porslin från Royal Copenhagen med stor omsorg.
 • Arabia Mumin Skål 15 Cm Snorkfröken - Serveringsskålar Porslin Lila

  Arabia Mumin Skål 15 Cm Snorkfröken - Serveringsskålar Porslin Lila
  Muminskålen Snorkfröken från Arabia pryds av ett motiv som är hämtat från den klassiska boken "Mumin på Rivieran" från 1955. Boken handlar om när muminfamiljen seglar till Frankrike, och Snorkfröken vinner pengar på casino. För pengarna köper hon en fin bikini. Motivet på ena sidan skålen visar när hon provar sin bikini, och den andra sidan när hon testar ett nytt läppstift. Orignalteckningarna är gjord av Tove Jansson. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Serveringsskål liten 2-pack

  Serveringsskål liten 2-pack
  Vackra serveringsskålar i 2-pack från Sagaform!
 • Royal Copenhagen Princess Skål 15 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Princess Skål 15 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit
  Den här skålen tillhör serien Princess från Royal Copenhagen. Serien var från början designad för att bli en teservis, men 1978 gjordes det om till en middagsservis. Skålen utstrålar romantik med sitt vita porslin och handmålade, spetsliknande mönster. Den går att använda såväl till vardags som fest, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål Ø8 Cm - Serveringsskålar Stengods Cream

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål Ø8 Cm - Serveringsskålar Stengods Cream
  Skålen från Broste Copenhagen har rustik, modern design i handglaserat stengods perfekt för frukostbordet och för att servera tapas. Den har spräckligt mönster med vackra detaljer. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om skålen från Broste Copenhagen- Gjord av stengods.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Från serien Nordic Vanilla.- Finns även som middagstallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin upp till 65°C. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Koppel Wave Skål - Serveringsskålar Rostfritt Stål

  Georg Jensen Koppel Wave Skål - Serveringsskålar Rostfritt Stål
  Koppel Wave Skål från Georg Jensen. Serveringsskålar Rostfritt Stål . Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Skål 2 L Blå - Serveringsskålar Keramik Blå - EO066

  Mateus Basic Skål 2 L Blå - Serveringsskålar Keramik Blå - EO066
  Den här skålen från Mateus är både handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket ger varje skål sitt egna och unika utseende. Den vackert glaserade ytan förstärker de handmålade penseldragen ytterligare. Designen är tidlös, och skålen är perfekt att mixa och matcha i olika färger tillsammans med andra kollektioner från Mateus. Vi har valt ut Blå Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Mateus Bubbles Skål 60 Cl - Serveringsskålar Keramik Ljusblå

  Mateus Bubbles Skål 60 Cl - Serveringsskålar Keramik Ljusblå
  Bubbles Skål från Mateus. Detta är en härlig skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Skålen kännetecknas av sin textur med bubblor. Passar perfekt att servera yoghurt eller soppa i. Skålen är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Kommer i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace serveringsskål 1,7 L, isblå

  Rörstrand Swedish Grace serveringsskål 1,7 L, isblå
  Vacker skål från Rörstrands serie Swedish Grace Winter. Skålarna kommer passa fint till dukningen nu när mörkret faller sig på. Servera soppa eller en god gryta ur skålarna.
 • Mateus Bubbles Skål 60 Cl Vit - Serveringsskålar Keramik Vit - EBK64MB

  Mateus Bubbles Skål 60 Cl Vit - Serveringsskålar Keramik Vit - EBK64MB
  Den här skålen från Mateus har fått sin inspiration från modevärlden, och den tillhör serien Bubbles som kännetecknas av sin bubbliga textur. Den är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje skål unik. Kommer i flera härliga färger. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 12 Cm Terracotta - Serveringsskålar Keramik Terrakotta

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 12 Cm Terracotta - Serveringsskålar Keramik Terrakotta
  Skålen från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om skålen från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Skålen kommer i olika färger. Skötselråd för skålen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Skål 2 L Cinnamon - Serveringsskålar Keramik Kanel - ECN066

  Mateus Basic Skål 2 L Cinnamon - Serveringsskålar Keramik Kanel - ECN066
  Den här skålen från Mateus är både handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket ger varje skål sitt egna och unika utseende. Den vackert glaserade ytan förstärker de handmålade penseldragen ytterligare. Designen är tidlös, och skålen är perfekt att mixa och matcha i olika färger tillsammans med andra kollektioner från Mateus. Vi har valt ut Kanel Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Aida Ceramic Workshop Skål 15 Cm Mes - Serveringsskålar Stengods Mörkgrön

  Aida Ceramic Workshop Skål 15 Cm Mes - Serveringsskålar Stengods Mörkgrön
  Den här skålen från Aida tillhör serien Ceramic Workshop, som innehåller produkter i högkvalitativt stengods med reaktiv glasyr. Inspirationen kommer från fåglarnas vackra sånger under varma sommardagar i Danmark. Skålen finns i tre olika färger tagna från fåglar, och kan med fördel mixas och matchas.Välj mellan följande färger: Svala: Mörkblå Mes: Mörkgrön Lärka: Grågrön Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 16x18 Cm Grå - Serveringsskålar Keramik Grå - ECZ362A

  Mateus Oyster Skål 16x18 Cm Grå - Serveringsskålar Keramik Grå - ECZ362A
  Den här skålen från Mateus är både handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket ger varje skål sitt egna och unika utseende. Den vackert glaserade ytan förstärker de handmålade penseldragen ytterligare. Designen är tidlös, och skålen är perfekt att mixa och matcha i olika färger tillsammans med andra kollektioner från Mateus. Vi har valt ut Grå Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Aida Raw Organic Skålar 3-pack - Serveringsskålar Stengods Arctic White

  Aida Raw Organic Skålar 3-pack - Serveringsskålar Stengods Arctic White
  Skålarna från Aida har en handgjord design med en vacker, organisk form och en medföljande bricka i teak. De är tillverkade av bränt stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark finish för vardaglig användning. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Om skålarna från Aida- Vacker, organisk form.- Gjorda av stengods.- Medföljande bricka.- Handgjord design.- Skålarna finns i olika färger.- De här skålarna är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för skålarna- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Serveringsskål 23 Cm Trogen Sitt Ursprung - Serveringsskålar Porslin Multi

  Arabia Mumin Serveringsskål 23 Cm Trogen Sitt Ursprung - Serveringsskålar Porslin Multi
  Serveringsskål från Arabia. Det här är en lekfull serveringsskål med motiv från Tove Janssons berättelse om Mumintrollet och hans vänner. Den gör serveringen av exempelvis salladen eller frukten roligare för både vuxna och barn. Är fin att kombinera med andra skålar och muggar från samma serie. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Hay Sobremesa Skål 25 Cm Vit/blå - Serveringsskålar Porslin Vit - 541534

  Hay Sobremesa Skål 25 Cm Vit/blå - Serveringsskålar Porslin Vit - 541534
  Sobremesa skål från Hay med en klassisk, tidlös design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Välj mellan olika färger. Design av Laila Gohar. Bra att veta om Sobremesa skål - Gjord av porslin.- Ingår i serien Sobremesa.- Skålen finns i olika storlekar.- Skålen finns i olika färgval.- Höjd: 45 mm.- Diameter: 250 mm. Hur bör du ta hand om skålen?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Vit Serveringsskålar i Porslin från HAY med stor omsorg.
 • Serax Terres De Rêves Skål Smokey Blue - Serveringsskålar Stengods Smokey Blue - B5118100

  Serax Terres De Rêves Skål Smokey Blue - Serveringsskålar Stengods Smokey Blue - B5118100
  Terres De Rêves skål från Serax med en organisk form med en lyxig finish och en konstnärlig touch. Den är tillverkad av stengods med en naturinspirerad färg perfekt för bordsdukningen. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Formgiven av Anita Le Grelle. Bra att veta om Terres De Rêves skål - Tillverkad av stengods.- Organisk form.- Lyxig finish.- Skålen kommer i 3 olika färger.- Från kollektionen Terres De Rêves. Hur bör du ta hand om skålen?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Smokey Blue Serveringsskålar i Stengods från Serax med stor omsorg.
 • Royal Copenhagen Vit Räfflad Bowl 24 cl.

  Royal Copenhagen Vit Räfflad Bowl 24 cl.
  Huvudmaterial: Porslin 24 cl Höjd 76,00 mm Diameter: 115 mm
 • Royal Copenhagen White Elements Skål 78 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit

  Royal Copenhagen White Elements Skål 78 Cl - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skål från Royal Copenhagen. Den här skålen har den perfekta kombinationen av rena uttryck och lekfulla former. Den är formgiven av Louise Campbell och är en del av serien White Elements, som är en dramatisk och samtidigt diskret servis. Är fin att kombinera tillsammans med annat porslin från Royal Copenhagen. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Sagaform Ditte Skålar 2-pack 9 Cm - Serveringsskålar Stengods Grå

  Sagaform Ditte Skålar 2-pack 9 Cm - Serveringsskålar Stengods Grå
  Skålarna från Sagaform har en handgjord design med en storlek perfekt för att servera tapas. De är tillverkade av gråbeige stengods med ett vackert, svart stänkmönster för en trendig look. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Designad av Studio Sagaform. Om skålarna från Sagaform- Vackert stänkmönster.- Gjorda av stengods.- Handgjord design.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Från serien Ditte.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för skålarna- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Glacé Serveringsskål 2,1 L - Serveringsskålar Lergods Blå

  Villeroy & Boch Lave Glacé Serveringsskål 2,1 L - Serveringsskålar Lergods Blå
  Serveringsskålen från Villeroy & Boch har en skandinavisk stil perfekt för vackra upplägg av maten. Den är tillverkad av lergods med en speciell glasering för ett unikt uttryck. Skålen har en generös storlek perfekt för att servera allt från krispiga sallader till grönsaker och snacks. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om serveringsskålen från Villeroy & Boch- Serveringsskålen finns i olika färger.- Från serien Lave.- Speciell glasering för ett unikt uttryck.- Gjord av lergods.- Skandinavisk stil. Skötselråd för serveringsskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blå Mega Musselmald Tekanna 75 cl

  Royal Copenhagen Blå Mega Musselmald Tekanna 75 cl
  Produkttyp: Tekanna Material: Porslin Färg: Vit / Blå Höjd: 11,5 cm Bredd: 11,5 cm Längd: 17,0 cm Volym: 75,0 cl Designer: Royal Copenhagen
 • Arabia Mumin Skål Mårran 15 Cm - Serveringsskålar Porslin Mörkblå

  Arabia Mumin Skål Mårran 15 Cm - Serveringsskålar Porslin Mörkblå
  Mumin Skål från Arabia. Det här är en lekfull skål med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Skålen gör måltiden lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl - Serveringsskålar Glas Linne

  Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl - Serveringsskålar Glas Linne
  Skålen från Iittala har en ikonisk design med ett droppformat mönster för att reflektera ljuset vackert. Den är tillverkad av glas i olika färger att välja mellan med en behändig storlek perfekt för servering av olika tilltugg. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Oiva Toikka. Om skålen från Iittala- Droppformat mönster.- Ikonisk design.- Tillverkad av glas.- Skålen finns i olika färger.- Tillverkad i Finland.- Från serien Kastehelmi. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Serveringsskål 1,5 L - Serveringsskålar Porslin Blå

  Rörstrand Ostindia Serveringsskål 1,5 L - Serveringsskålar Porslin Blå
  Serveringsskål från Rörstrand. Kollektionen Ostindia är en riktig klassiker som har röstats fram som århundradets servis av svenska folket. Ett måste för den designintresserade! Servisen kom till redan år 1932 och inspirationen kommer ifrån en porslinsskiva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Alv Mini Skål 7 Cm - Serveringsskålar Grå

  Wik & Walsøe Alv Mini Skål 7 Cm - Serveringsskålar Grå
  Kollektionen har de klassiskt vackra och glänsande karaktärsdragen som Wik & Walsøe är kända för. Materialet är hållbart fältspatporslin som kommer från naturliga råmaterial som kvarts, fältspat och kaolin. Fältspatporslin passar utmärkt till vardagsbruk eller fest. Går att använda i mikro och ugn. Hastiga och kraftiga förändringar i temperatur bör undvikas då porslinet kan gå sönder. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Signature stor serveringsskål Marseille

  Signature stor serveringsskål Marseille
 • Mateus Basic Skål 2 L Rosa - Serveringsskålar Keramik Rosa - ER066

  Mateus Basic Skål 2 L Rosa - Serveringsskålar Keramik Rosa - ER066
  Den här skålen från Mateus är både handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket ger varje skål sitt egna och unika utseende. Den vackert glaserade ytan förstärker de handmålade penseldragen ytterligare. Designen är tidlös, och skålen är perfekt att mixa och matcha i olika färger tillsammans med andra kollektioner från Mateus. Vi har valt ut Rosa Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Mateus Oyster Skål 16x18 Cm Sand - Serveringsskålar Keramik Sand - ESA362A

  Mateus Oyster Skål 16x18 Cm Sand - Serveringsskålar Keramik Sand - ESA362A
  Den här skålen från Mateus är både handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket ger varje skål sitt egna och unika utseende. Den vackert glaserade ytan förstärker de handmålade penseldragen ytterligare. Designen är tidlös, och skålen är perfekt att mixa och matcha i olika färger tillsammans med andra kollektioner från Mateus. Vi har valt ut Sand Serveringsskålar i Keramik från Mateus med stor omsorg.
 • Hay Sobremesa Skål 20 Cm /röd - Serveringsskålar Porslin Vit

  Hay Sobremesa Skål 20 Cm /röd - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skålen från Hay har stilren, enkel stil i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Välj mellan olika färger. Formgivning av Laila Gohar. Om skålen från Hay- Gjord av porslin.- Från serien Sobremesa.- Skålen finns i olika storlekar.- Skålen finns i olika färger.- Höjd: 45 mm.- Diameter: 200 mm. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Skål 65 Cl - Serveringsskålar Porslin Svart

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Skål 65 Cl - Serveringsskålar Porslin Svart
  En skål som tillhör serien Manufacture Rock från Villeroy & Boch. I serien kombineras matt porslin i sin ursprungliga form med en vacker, svart färg. Det ger det dukade bordet en genuin look som sticker ut ur mängden, och passar perfekt till varje tillfälle. Eftersom porslinet tål både diskmaskin och mikrovågsugn kan det med fördel användas dagligen. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 1,7 L Snö (Vit) - Serveringsskålar Porslin Snö (Vit) - 1011857

  Rörstrand Swedish Grace Skål 1,7 L Snö (Vit) - Serveringsskålar Porslin Snö (Vit) - 1011857
  Swedish Grace skål 1,7 L från Rörstrand. Servisen Swedish Grace är en riktig formklassiker som är lika omtyckt i dag som när den primärvisades på Stockholms-utställningen 1930. Formgivaren Louise Adelborg lyckades skapa en servis för hela svenska folket och lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. En smakfull formklassiker! Vi har valt ut Snö (Vit) Serveringsskålar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Cookplay Shell Glasskål 13x13,5 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit

  Cookplay Shell Glasskål 13x13,5 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit
  Glasskålen från Cookplay har en ren, enkel formgivning med eleganta linjer med inspiration från naturen. Den har en funktionell design med många användningsområden för flexibilitet. Glasskålen är tillverkad av slitstarkt porslin perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Perfekt för globala maträtter. Om glasskålen från Cookplay- Gjord av porslin.- Inspiration från naturen.- Ren, enkel formgivning.- Eleganta linjer.- Glasskålen finns i olika färger.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion.- Från serien Shell. Skötselråd för glasskålen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
ilead