Bitz tallrikar

Flata Gastro tallrikar från Bitz i stengods med matta färger. Runda tallrikarna är 27 eller 22 cm och de fyrkantiga 30x16 cm.

Tallrikarna från Bitz i porslin / stengods

Utbudet är stort hos återförsäljare på nätet. Här nedanför kan du bläddra och se alla de olika tallrikarna från Bitz.

Populärt inom Bitz tallrikar

 • Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Grå/Ljusblå

  Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Grå/Ljusblå
 • Bitz Tallrik Gastro 27 cm sva/amber Bit

  Bitz Tallrik Gastro 27 cm sva/amber Bit
  Duka vackert och servera elegant med denna tallrik från Bitz! Ingen servering är riktigt komplett utan åtminstone en produkt i stengods. Denna eleganta tallrik från Bitz kombinerar kvalité med design och utstrålar både personlighet och karaktär! Du får möjlighet vara kreativ under uppläggningen tack vare den stora och blanka ytan, samtidigt som den reaktiva glasyren gör varje exemplar av tallriken helt unik. Gastro-tallriken är verkligen något för dig som är på jakt efter det där lilla extra!   Tillverkad i stengods håller tallriken hög kvalité, vilket är något som Bitz länge har representerat. Den eleganta designen är också väldigt hållbar, vilket gör att du kan använda tallriken i både ugn, mikro och diskmaskin. Ett perfekt fat för det moderna köket!  Specifikationer:- Färg: Svart & amber.- Material: Stengods.- Diameter: 27 cm.- Diskmaskin: Ja.- Ugn & mikro: Ja.     
 • Tallrik Gastro Ø27 cm Stengods Svart/Mörkblå

  Tallrik Gastro Ø27 cm Stengods Svart/Mörkblå
 • Bitz Gastro Tallrik 21 cm Svart Mörkblå

  Bitz Gastro Tallrik 21 cm Svart Mörkblå
  En keramiktallrik från Bitz Gastro i en drömskt blå färg. Färgen kommer från en glasyr som ger varje tallrik en unik känsla och utseende. Stengodstallrikar som den här har en bra hållbarhet och den här tallriken tål såväl diskmaskin som mikro och ugn upp till 250°C.Specifikationer:Mått: Ø21 cm.Material: Stengods. Maskindisk: Ja.

Fler tips på Bitz tallrikar

 • Bitz Serveringsfat rektangulärt 38 x 14 cm, wood/forest

  Bitz Serveringsfat rektangulärt 38 x 14 cm, wood/forest
  Med ett vackert serveringsfat låter du dina läckra rätter skina. På det här rektangulära serveringsfatet från danska BITZ kan du servera delikatesser åt dina gäster, som kan äta med ögonen innan de njuter av smakerna. Perfekt för till exempel skivad frukt, snittar, kallskuret kött eller små sötsaker.Fatet mäter 38 x 14 centimeter. Det är tillverkat av högkvalitativt stengods med en kombination av blank och matt glasyr. Finns i flera färger och kan matchas med fler delar ur samma serie. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Bitz Wood Fat Forest 38 x 14 cm

  Bitz Wood Fat Forest 38 x 14 cm
  Merke: Bitz Produkttype: fat Farge: wood, forest Materiale: stentøy Høyde: 3 cm Lengde: 38 cm Bredde: 14 cm Tåler oppvaskmaskin: Ja Tåler mikrobølgeovn: Ja
 • Bitz soppskål Ø 18 x 4,8 cm svart / mörkblå.

  Bitz soppskål Ø 18 x 4,8 cm svart / mörkblå.
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Bitz kuvertnummer. 22x12,8 cm lila

  Bitz kuvertnummer. 22x12,8 cm lila
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Bitz - Pastaskål 20 cm Grå/Rosa

  Bitz - Pastaskål 20 cm Grå/Rosa
  Pastaskålen från Bitz är tillverkad i stengods och finns i flera vackra färgkombinationer och glasyrer med matt eller glansig yta. Den reaktiva glasyren som används ger ytan naturliga färgskiftningar vilket gör att varje skål skiljer sig åt.Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig. Fin att matcha med delar i samma färg för ett enhetligt uttryck eller att mixa och matcha med andra kulörer för att hitta just din unika uppsättning. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C.Stengodsserien Bitz har tagits fram i nära samarbete med en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa, Christian Bitz. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.
 • Bitz - Fat 40 cm Svart/Bärnsten

  Bitz - Fat 40 cm Svart/Bärnsten
  Det här stora, härliga fatet från danska Bitz är tillverkat i svart stengods med matt reaktiv glasyr på utsidan kombinerat med en fin brons-metallisk glasyr på insidan. Den reaktiva glasyren gör att ingen produkt är den andra helt lik vilket ger hela serien en unik känsla. Tål diskmaskin men var medveten om att citrusjuice kan lämna fläckar på produktens yta.Stengodsserien Bitz har tagits fram i nära samarbete med en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa, Christian Bitz. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Förrätt/desserttallrik Ø22 cm Stengods Wood/Sand

  Förrätt/desserttallrik Ø22 cm Stengods Wood/Sand
 • Bitz Tallrik 27 cm porslin

  Bitz Tallrik 27 cm porslin
  Om du vill ha en enkel eller elegant bordsdukning så är det de här tallrikarna från Bitz en säker hit. Benporslin är tåligare mot repor än vanligt porslin och är känt för sin hållbarhet. Samtidigt har materialet en speciell glöd som leder tankarna mot elfenben och tillför bordet elegans. Middagstallriken har ett enkelt, minimalistiskt snitt, som passar perfekt till en nordisk inredning. Tål både maskindisk, mikrovågsugn och ugn upp till 220 grader.
 • Serveringsfat 38x14 cm Stengods Wood/Forest

  Serveringsfat 38x14 cm Stengods Wood/Forest
 • Bitz Gastro Tallrik 27 cm Grön

  Bitz Gastro Tallrik 27 cm Grön
  En mörkgrön tallrik från Bitz Gastro. Tallriken är gjord i stengods och har glaserats för att få sin naturligt snygga färg. Varje enskild tallrik har små särdrag i nyanser som gör dem unika tack vare glaseringen. Tallrikarna tål diskmaskin, mikrovågsugn samt ugn upp till 250°C.Specifikationer:Mått: 27 Ø cm.Material: Stengods. Maskindisk: Ja.
 • Förrätt/desserttallrik Ø22 cm Stengods Wood/Ocean

  Förrätt/desserttallrik Ø22 cm Stengods Wood/Ocean
 • Bitz Tallrik Gastro 27 cm svar/lila Bit

  Bitz Tallrik Gastro 27 cm svar/lila Bit
  Vacker tallrik i hög kvalité från Bitz!  Servera dina middagar på absolut bästa sätt med hjälp av detta vackra fat från Bitz. Gastro-tallriken mäter 27 cm i diameter och passar utmärkt till flera olika typer av upplägg, maträtter och tillställningar. Använd den som middagstallrik eller som uppläggningsfat till kött, fisk eller bröd. Här är det verkligen bara fantasin som sätter gränserna! Den glansiga glasyren bidrar med en unik karaktär och ger tallriken dess härliga utstrålning. Detta exemplar kombinerar färgerna svart och lila, men du kan givetvis testa dig fram genom att kombinera olika modeller från Gastro-serien. Tillverkade i stengods håller tallrikarna också hög kvalité och kan användas i både ugn, mikro och diskmaskin! Specifikationer:- Färg: Svart & lila.- Material: Stengods.- Diameter: 27 cm.- Diskmaskin: Ja.- Ugn & mikro: Ja.      
 • Bitz - Bitz Desserttallrik 22 cm Wood/Ocean

  Bitz - Bitz Desserttallrik 22 cm Wood/Ocean
  Desserttallrik från BITZ i stengods. perfekt för dessert med säsongens bär och frukt, en inbjudande sallad eller ett stekt ägg. Tål maskindisk, mikrovågsugn och en ugnstemperaturer upp till 220 grader,
 • Tallrik Ø27 cm Stengods Wood/Sand

  Tallrik Ø27 cm Stengods Wood/Sand
 • Bitz - Fat Oval 45x34 cm Svart/Bärnsten

  Bitz - Fat Oval 45x34 cm Svart/Bärnsten
  Stort stengodsfat i oval form från Bitz. Perfekt för servering av en härlig sallad eller låt fatet bli bordets mittpunkt och använd för att ställa flera småskålar på. Undersidan har en matt svart yta och skapar smakfulla kontraster mot den färgade ovansidan. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ger varje fat ett unikt uttryck.Finns i flera olika färger att välja bland. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig. Tål maskindisk.Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.
 • Bitz Gastro Tallrik 21 cm Grå

  Bitz Gastro Tallrik 21 cm Grå
  En gråmatt tallrik från märket Bitz och deras serie Gastro. Tallriken tillverkas med en speciell teknik som gör varje tallrik unik. Det innebär också att eventuella ojämnheter i ytan kan förekomma vilket alltså är meningen. Tallriken är gjord i stengods och tål maskindisk, mikrovågsugn och ugn upp till 250°C. Specifikationer:Mått: 21 Ø cm.Material: Stengods. Maskindisk: Ja.
 • Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Grå

  Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Grå
 • Bitz soppskål dia18 cm svart / grön

  Bitz soppskål dia18 cm svart / grön
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Svart/Lila

  Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Svart/Lila
 • Bitz Fat Ø 40 cm grå / rosa

  Bitz Fat Ø 40 cm grå / rosa
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Bitz kuvertnummer. 22x12,8 cm krämfärgad

  Bitz kuvertnummer. 22x12,8 cm krämfärgad
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Svart/Amber

  Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Svart/Amber
 • Tallrik Gastro Ø27 cm Stengods Svart/Mörkblå

  Tallrik Gastro Ø27 cm Stengods Svart/Mörkblå
 • Bitz - BITZ Tallrik 27 cm Wood/Sand

  Bitz - BITZ Tallrik 27 cm Wood/Sand
  Middagstallrik från BITZ är tillverkad i stengods perfekt för både vardag och fest. Tallriken har designats med ett minimalistiskt, nordiskt formspråk som ger bordsdukningen ett exklusivt uttryck. Kombinera gärna med andra delar ur serien. Tål ugnstemperaturer upp till 220 grader, mikrovågsugn och maskindisk.
 • Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Svart/Lila

  Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Svart/Lila
 • Bitz Tallrik Gastro 21 cm grå/gräd Bit

  Bitz Tallrik Gastro 21 cm grå/gräd Bit
  Skapa extra glöd på matbordet med en tallrik från Bitz! Designad med en vacker och reaktiv glasyr bidrar Gastro-tallriken från Bitz med en stark personlighet och unik karaktär. Nu kan du enkelt skapa vackra serveringar och dukningar, helt efter personlig smak och fantasi. Tillverkad i stengods håller tallriken också hög kvalité, vilket gör att du kan värma den i både mikro och ugn, samt diska den i maskin! Gastro-tallrikens reaktiva glasyr gör den att alla exemplar helt unika. Glasyren gör nämligen att repor och märken kommer att synas - men oroa dig inte! Detta är en del av konceptet och gör tallriken till något helt eget. Den stora blanka ytan stimulerar alla sinnen med ett lekfullt färgspel och den ger palts för kreativitet under uppläggning!  Specifikationer:- Färg: Grå & gräddvit.- Material: Stengods.- Diameter: 21 cm.- Diskmaskin: Ja.- Ugn & mikro: Ja.
 • Bitz Tallrik 27 cm, wood/sand

  Bitz Tallrik 27 cm, wood/sand
  BITZ tallrik 27 cm har ett minimalistiskt, nordiskt formspråk som ger dukningen en exklusiv känsla – perfekt när du vill imponera på dina middagsgäster. Tallriken är tillverkad i stengods, med matt brun glasyr utvändigt och blank färgad glasyr på uppläggningsytan. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och ugn vid max 220°C.
 • Bitz - Tallrik Gastro 17cm Grön/Svart

  Bitz - Tallrik Gastro 17cm Grön/Svart
  Tallrik Gastro 17cm från Bitz är en liten tallrik eller assiette tillverkad i stengods med en blank finish på ovansidan. Gastros blanka yta stimulerar alla sinnen med sitt lekfulla färgspel och inspirerar till kreativitet i anrättningen.BITZ robusta stengodsserie innehåller många olika produkter, från koppar och muggar till tallrikar, fat och skålar som finns i flera storlekar och i många fantastiska färgställningar. Det är upplagt för att du ska blanda färger och storlekar och skapa ditt eget personliga uttryck.De vackra, reaktiva glasyrerna i både matta och blanka varianter framhäver stengodsets glöd och gör varje produkt unik, och du kommer inte att kunna hitta två stycken som är exakt lika.
 • Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Svart/Grön

  Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Svart/Grön
 • Tallrik Ø27 cm Stengods Wood/Forest

  Tallrik Ø27 cm Stengods Wood/Forest
 • Bitz - Fat 40 cm Svart/Lila

  Bitz - Fat 40 cm Svart/Lila
  Det här stora, härliga fatet från danska Bitz är tillverkat i svart stengods med matt reaktiv glasyr på utsidan kombinerat med en fin brons-metallisk glasyr på insidan. Den reaktiva glasyren gör att ingen produkt är den andra helt lik vilket ger hela serien en unik känsla. Tål diskmaskin men var medveten om att citrusjuice kan lämna fläckar på produktens yta.Stengodsserien Bitz har tagits fram i nära samarbete med en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa, Christian Bitz. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Bitz - Fat 40 cm Grå/Rosa

  Bitz - Fat 40 cm Grå/Rosa
  Det här stora, härliga fatet från danska Bitz är tillverkat i svart stengods med matt reaktiv glasyr på utsidan kombinerat med en fin brons-metallisk glasyr på insidan. Den reaktiva glasyren gör att ingen produkt är den andra helt lik vilket ger hela serien en unik känsla. Tål diskmaskin men var medveten om att citrusjuice kan lämna fläckar på produktens yta.Stengodsserien Bitz har tagits fram i nära samarbete med en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa, Christian Bitz. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Bitz Wood Asjett Forest 22 cm

  Bitz Wood Asjett Forest 22 cm
  Merke: Bitz Produkttype: asjett Farge: wood, forest Materiale: stentøy Høyde: 2 cm Lengde: 22 cm Bredde: 22 cm Tåler oppvaskmaskin: Ja Tåler mikrobølgeovn: Ja Tåler ovn: Ja, opp til 220 grader
 • Bitz Tallrik Gastro 21 cm sva/amber

  Bitz Tallrik Gastro 21 cm sva/amber
  Vacker design och en glänsande glasyr!  Med en läcker glasyr och vacker bärnstens-färg utstrålar denna tallrik från Bitz både karaktär och personlighet. Du får möjlighet att verkligen kombinera olika produkter under serveringen och kan skapa upplägg helt efter fantasin. Tallrikens reaktiva glasyr gör att repor och märken kommer att synas som en del av designen. Detta gör att samtliga tallrikar i Gastro-serien blir helt unika och oerhört eleganta! Bitz har länge tillverkat vackra produkter i stengods och alltid strävat efter att förbättra både kvalité och design. Gastro-tallriken tål t.ex. användning i både ugn och mikro, vilket gör det enkelt att värma rester eller hålla ingredienser varma under matlagningen. Därefter diskar du den snabbt och enkelt i maskin. En modern tallrik för det moderna hemmet!  Specifikationer:- Färg: Svart & amber.- Material: Stengods.- Diameter: 21 cm.- Diskmaskin: Ja.- Ugn & mikro: Ja.
 • Bitz Fat rekt. 2 delar svart / bärnsten

  Bitz Fat rekt. 2 delar svart / bärnsten
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Serveringsfat Rektangulärt 38 x 14 cm

  Serveringsfat Rektangulärt 38 x 14 cm
 • Desserttallrik Ø22 cm Porslin Vit

  Desserttallrik Ø22 cm Porslin Vit
 • Tårtfat på fot D30 x H5,5 cm Gräddvit BITZ

  Tårtfat på fot D30 x H5,5 cm Gräddvit BITZ
 • Bitz - Tallrik Gastro 27 cm Grå

  Bitz - Tallrik Gastro 27 cm Grå
  Vacker stengodstallrik från danska Bitz med generös yta på 27 cm som skapar utrymme för den kreative kocken att presentera maten med en läcker uppläggning. Tallrikarna har en blank yta glaserad med reaktiv glasyr och finns i olika storlekar och i flera härliga färger. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ingen tallrik blir därför den andra lik. Fina att matcha i samma färg för ett enhetligt uttryck eller blanda för en färgsprakande dukning. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Om du vill servera maten på varma tallrikar ska tallrikarna värmas upp gradvis samtidigt som ugnens temperatur stiger. På så sätt undviks att sprickor uppstår i stengodset.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Bitz - Tallrik Gastro 21 cm Svart/Lila

  Bitz - Tallrik Gastro 21 cm Svart/Lila
  Vacker stengodstallrik från danska Bitz med blankt glaserad yta i vacker färg som framhäver måltiden på ett smakfullt sätt. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ingen tallrik blir därför den andra lik. Finns i olika storlekar och i flera färger som är fina att matcha enhetligt eller blanda för en färgsprakande dukning.Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Om du vill servera maten på varma tallrikar ska tallrikarna värmas upp gradvis samtidigt som ugnens temperatur stiger. På så sätt undviks att sprickor uppstår i stengodset.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Bitz - Fat Oval 36x25 cm Svart/Bärnsten

  Bitz - Fat Oval 36x25 cm Svart/Bärnsten
  Duka fint med ovalt stengodsfat från Bitz när du vill presentera måltiden med en extra läcker uppläggning. Eller använd som serveringsfat till en härlig sallad eller att ställa mindre skålar på. Undersidan har en matt svart yta och skapar smakfulla kontraster mot den färgade ovansidan. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ger varje fat ett unikt uttryck.Finns i flera olika färger att välja bland. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig. Tål maskindisk.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.
 • Bitz - Pastaskål 20 cm Svart/Grön

  Bitz - Pastaskål 20 cm Svart/Grön
  Pastaskålen från Bitz är tillverkad i stengods och finns i flera vackra färgkombinationer och glasyrer med matt eller glansig yta. Den reaktiva glasyren som används ger ytan naturliga färgskiftningar vilket gör att varje skål skiljer sig åt.Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig. Fin att matcha med delar i samma färg för ett enhetligt uttryck eller att mixa och matcha med andra kulörer för att hitta just din unika uppsättning. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C.Stengodsserien Bitz har tagits fram i nära samarbete med en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa, Christian Bitz. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.
 • Bitz - Form 19x14 cm Svart/Grön

  Bitz - Form 19x14 cm Svart/Grön
  Med rustikt uppläggningsfat i stengods från danska Bitz tillför du ytterligare en krydda till din måltid. Fatets vackert glaserade insida i härlig färg skapar en smakfull kontrast mot den matta svarta utsidan och får din måltid att se än mer inbjudande ut. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ger varje fat ett unikt uttryck.Finns i olika storlekar och flera färger att välja bland. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig.Tål maskindisk, mikrovågsugn, frys ned till -18°C och ugnstemperatur upp till 220 °C. Vid användning i ugn ska fatet gradvis värmas upp samtidigt som ugnens temperatur stiger, för att undvika att sprickor uppstår i stengodset.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Bitz Tallrik Gastro 21 cm grå/rosa Bit

  Bitz Tallrik Gastro 21 cm grå/rosa Bit
  Färgsprakande tallrik från Bitz! Gör något extra för serveringen och dukningen med denna härliga tallrik i stengods. Här kombinerar man kvalité med stark estetisk utstrålning och skapar en unik tallrik med flera fördelar. Du använder den smidigt i både ugn och mikro, vilket gör att enkelt kan värma rester eller hålla ingredienser varma under matlagningen. När du klar och alla har ätit upp diskar du lättast i diskmaskinen. Oerhört smidigt och enkelt! Gastro-tallriken är designad med en härlig reaktiv glasyr, som förutom att stimulera alla sinnen, också fångar upp märken och små repor med flit. Detta skapar en unik karaktär och utstrålning som ger tallriken det där lilla extra. Passar utmärkt att kombinera tillsammans med andra färger och modeller!  Specifikationer:- Färg: Grå & rosa.- Material: Stengods.- Diameter: 21 cm.- Diskmaskin: Ja.- Ugn & mikro: Ja.
 • Gastro Tallrik Ø17 cm Stengods Grå/Rosa

  Gastro Tallrik Ø17 cm Stengods Grå/Rosa
 • Bitz - Tallrik Gastro 21 cm Grå/Ljusblå

  Bitz - Tallrik Gastro 21 cm Grå/Ljusblå
  Vacker stengodstallrik från danska Bitz med blankt glaserad yta i vacker färg som framhäver måltiden på ett smakfullt sätt. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ingen tallrik blir därför den andra lik. Finns i olika storlekar och i flera färger som är fina att matcha enhetligt eller blanda för en färgsprakande dukning.Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Om du vill servera maten på varma tallrikar ska tallrikarna värmas upp gradvis samtidigt som ugnens temperatur stiger. På så sätt undviks att sprickor uppstår i stengodset.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Bitz - Fat 40 cm Svart/Mörkblå

  Bitz - Fat 40 cm Svart/Mörkblå
  Det här stora, härliga fatet från danska Bitz är tillverkat i svart stengods med matt reaktiv glasyr på utsidan kombinerat med en fin brons-metallisk glasyr på insidan. Den reaktiva glasyren gör att ingen produkt är den andra helt lik vilket ger hela serien en unik känsla. Tål diskmaskin men var medveten om att citrusjuice kan lämna fläckar på produktens yta.Stengodsserien Bitz har tagits fram i nära samarbete med en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa, Christian Bitz. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Bitz - Pastaskål 20 cm Svart/Mörkblå

  Bitz - Pastaskål 20 cm Svart/Mörkblå
  Pastaskålen från Bitz är tillverkad i stengods och finns i flera vackra färgkombinationer och glasyrer med matt eller glansig yta. Den reaktiva glasyren som används ger ytan naturliga färgskiftningar vilket gör att varje skål skiljer sig åt.Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig. Fin att matcha med delar i samma färg för ett enhetligt uttryck eller att mixa och matcha med andra kulörer för att hitta just din unika uppsättning. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C.Stengodsserien Bitz har tagits fram i nära samarbete med en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa, Christian Bitz. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.
 • Bitz - Kuverttallrik 22x12,8 cm Rosa

  Bitz - Kuverttallrik 22x12,8 cm Rosa
  Rektangulär kuverttallrik som tillför det lilla extra till dukningen. Går även bra att använda som serveringsfat förslagsvis till matbrödet eller till tapasbrickan. Den rustika stengodstallriken finns i flera härliga färger och har en blank yta med naturliga färgskiftningar tack vare den reaktiva glasyren. Detta ger varje tallrik ett unikt uttryck.Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Fina att matcha i samma färg för ett enhetligt uttryck eller blanda för en färgsprakande dukning. Upptäck även fler delar ur Bitz stengodsservis.Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.
 • Bitz Gastro Tallrik 27 cm Grå

  Bitz Gastro Tallrik 27 cm Grå
  En grå stengodstallrik från Bitz. Tallriken är stor och kan användas till både servering och som mattallrik. Stengodset är glaserat vilket ger en fin matt lyster men ger även varje tallrik ett helt unikt utseende. Tallriken tål maskindisk, mikro och ugn upp till 250°C.Specifikationer:Mått: 27 Ø cm.Material: Stengods. Maskindisk: Ja. 
 • Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Crème

  Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Crème
 • Bitz Gastro Plate Dia. 21 x 2,0 cm grå / krämfärgad

  Bitz Gastro Plate Dia. 21 x 2,0 cm grå / krämfärgad
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Bitz - Tallrik Gastro 27 cm Grå/Gräddvit

  Bitz - Tallrik Gastro 27 cm Grå/Gräddvit
  Vacker stengodstallrik från danska Bitz med generös yta på 27 cm som skapar utrymme för den kreative kocken att presentera maten med en läcker uppläggning. Tallrikarna har en blank yta glaserad med reaktiv glasyr och finns i olika storlekar och i flera härliga färger. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ingen tallrik blir därför den andra lik. Fina att matcha i samma färg för ett enhetligt uttryck eller blanda för en färgsprakande dukning. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Om du vill servera maten på varma tallrikar ska tallrikarna värmas upp gradvis samtidigt som ugnens temperatur stiger. På så sätt undviks att sprickor uppstår i stengodset.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Bitz Soup Bowl Dia. 18 x 4,8 cm grå / krämfärgad

  Bitz Soup Bowl Dia. 18 x 4,8 cm grå / krämfärgad
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Bitz Gastro Plate Dia. 27 x 2,5 cm grå / krämfärgad

  Bitz Gastro Plate Dia. 27 x 2,5 cm grå / krämfärgad
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Bitz - Tallrik Gastro 21 cm Grå/Gräddvit

  Bitz - Tallrik Gastro 21 cm Grå/Gräddvit
  Vacker stengodstallrik från danska Bitz med blankt glaserad yta i vacker färg som framhäver måltiden på ett smakfullt sätt. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ingen tallrik blir därför den andra lik. Finns i olika storlekar och i flera färger som är fina att matcha enhetligt eller blanda för en färgsprakande dukning.Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Om du vill servera maten på varma tallrikar ska tallrikarna värmas upp gradvis samtidigt som ugnens temperatur stiger. På så sätt undviks att sprickor uppstår i stengodset.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Gastro Tallrik 27 cm Creme 6-pack

  Gastro Tallrik 27 cm Creme 6-pack
 • Bitz soppskål Ø 18 x 4,8 cm grön / grön.

  Bitz soppskål Ø 18 x 4,8 cm grön / grön.
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Tallrik Ø27 cm Stengods Wood/Ocean

  Tallrik Ø27 cm Stengods Wood/Ocean
 • Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Grå

  Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Grå
 • Gastro Tallrik Ø17 cm Stengods Svart/Amber

  Gastro Tallrik Ø17 cm Stengods Svart/Amber
 • Bitz Desserttallrik 22 cm, wood/ocean

  Bitz Desserttallrik 22 cm, wood/ocean
  Desserttallrik i stengods från danska BITZ med diameter på 22 centimeter – en perfekt storlek för en läcker dessert med säsongens frukt och bär, en inbjudande sallad eller ett klassiskt stekt ägg. Tallriken har en mattbrun glasyr på utsidan, med en färgad blank glasyr på uppläggningsytan som finns i flera färgval. Tål ugnstemperatur upp till 220°C samt diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Bitz - Pastaskål 20 cm Svart/Bärnsten

  Bitz - Pastaskål 20 cm Svart/Bärnsten
  Pastaskålen från Bitz är tillverkad i stengods och finns i flera vackra färgkombinationer och glasyrer med matt eller glansig yta. Den reaktiva glasyren som används ger ytan naturliga färgskiftningar vilket gör att varje skål skiljer sig åt.Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig. Fin att matcha med delar i samma färg för ett enhetligt uttryck eller att mixa och matcha med andra kulörer för att hitta just din unika uppsättning. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C.Stengodsserien Bitz har tagits fram i nära samarbete med en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa, Christian Bitz. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.
 • Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Grå/Rosa

  Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Grå/Rosa
 • Bitz - Tallrik Gastro 21 cm Svart/Mörkblå

  Bitz - Tallrik Gastro 21 cm Svart/Mörkblå
  Vacker stengodstallrik från danska Bitz med blankt glaserad yta i vacker färg som framhäver måltiden på ett smakfullt sätt. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ingen tallrik blir därför den andra lik. Finns i olika storlekar och i flera färger som är fina att matcha enhetligt eller blanda för en färgsprakande dukning.Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Om du vill servera maten på varma tallrikar ska tallrikarna värmas upp gradvis samtidigt som ugnens temperatur stiger. På så sätt undviks att sprickor uppstår i stengodset.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Bitz Fat rekt. 19x14cm svart / bärnsten

  Bitz Fat rekt. 19x14cm svart / bärnsten
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Svart/Amber

  Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Svart/Amber
 • Gastro Tallrik Ø17 cm Stengods Svart/Lila

  Gastro Tallrik Ø17 cm Stengods Svart/Lila
 • Bitz Wood Middagstallerken Forest 27 cm

  Bitz Wood Middagstallerken Forest 27 cm
  Merke: Bitz Produkttype: middagstallerken Farge: wood, forest Materiale: stentøy Høyde: 2,5 cm Lengde: 27 cm Bredde: 27 cm Tåler oppvaskmaskin: Ja Tåler mikrobølgeovn: Ja Tåler ovn: Ja, opp til 220 grader
 • Bitz Wood Dyp Tallerken Sand 20 cm

  Bitz Wood Dyp Tallerken Sand 20 cm
  Merke: Bitz Produkttype: dyp tallerken Farge: wood, sand Materiale: stentøy Høyde: 6 cm Lengde: 20 cm Bredde: 20 cm Tåler oppvaskmaskin: Ja Tåler mikrobølgeovn: Ja Tåler ovn: Ja, opp til 220 grader
 • Gastro Tallrik Ø17 cm Stengods Svart/Amber

  Gastro Tallrik Ø17 cm Stengods Svart/Amber
 • Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Ljusblå

  Gastro Tallrik Ø21 cm Stengods Ljusblå
 • Serveringsfat 38x14 cm Stengods Wood/Sand

  Serveringsfat 38x14 cm Stengods Wood/Sand
 • Bitz Gastro tallrik Ø 21 cm svart / mörkblå

  Bitz Gastro tallrik Ø 21 cm svart / mörkblå
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Gastro Tallrik 27 cm Grön 6-pack

  Gastro Tallrik 27 cm Grön 6-pack
 • Bitz Wood Asjett Ocean 22 cm

  Bitz Wood Asjett Ocean 22 cm
  Merke: Bitz Produkttype: asjett Farge: wood, ocean Materiale: stentøy Høyde: 2 cm Lengde: 22 cm Bredde: 22 cm Tåler oppvaskmaskin: Ja Tåler mikrobølgeovn: Ja Tåler ovn: Ja, opp til 220 grader
 • Gastro Tallrik Ø17 cm Stengods Grå/Grå

  Gastro Tallrik Ø17 cm Stengods Grå/Grå
 • Bitz Gastro tallrik Ø 21 cm grå / grå.

  Bitz Gastro tallrik Ø 21 cm grå / grå.
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Bitz - Fat Oval 36x25 cm Svart/Grön

  Bitz - Fat Oval 36x25 cm Svart/Grön
  Duka fint med ovalt stengodsfat från Bitz när du vill presentera måltiden med en extra läcker uppläggning. Eller använd som serveringsfat till en härlig sallad eller att ställa mindre skålar på. Undersidan har en matt svart yta och skapar smakfulla kontraster mot den färgade ovansidan. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ger varje fat ett unikt uttryck.Finns i flera olika färger att välja bland. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig. Tål maskindisk.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.
 • Tallrik 27 cm Matt gräddvit BITZ

  Tallrik 27 cm Matt gräddvit BITZ
 • Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Grå/Crème

  Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Grå/Crème
 • Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Svart/Amber

  Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Svart/Amber
 • Bitz - Tallrik Gastro 21 cm Grå/Rosa

  Bitz - Tallrik Gastro 21 cm Grå/Rosa
  Vacker stengodstallrik från danska Bitz med blankt glaserad yta i vacker färg som framhäver måltiden på ett smakfullt sätt. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ingen tallrik blir därför den andra lik. Finns i olika storlekar och i flera färger som är fina att matcha enhetligt eller blanda för en färgsprakande dukning.Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Om du vill servera maten på varma tallrikar ska tallrikarna värmas upp gradvis samtidigt som ugnens temperatur stiger. På så sätt undviks att sprickor uppstår i stengodset.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Bitz Gastro tallrik Ø 27 cm grön / grön

  Bitz Gastro tallrik Ø 27 cm grön / grön
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Bitz - Tallrik Gastro 17cm Blå/Svart

  Bitz - Tallrik Gastro 17cm Blå/Svart
  Tallrik Gastro 17cm från Bitz är en liten tallrik eller assiette tillverkad i stengods med en blank finish på ovansidan. Gastros blanka yta stimulerar alla sinnen med sitt lekfulla färgspel och inspirerar till kreativitet i anrättningen.BITZ robusta stengodsserie innehåller många olika produkter, från koppar och muggar till tallrikar, fat och skålar som finns i flera storlekar och i många fantastiska färgställningar. Det är upplagt för att du ska blanda färger och storlekar och skapa ditt eget personliga uttryck.De vackra, reaktiva glasyrerna i både matta och blanka varianter framhäver stengodsets glöd och gör varje produkt unik, och du kommer inte att kunna hitta två stycken som är exakt lika.
 • Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Svart/Lila

  Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Svart/Lila
 • Bitz - Form 19x14 cm Svart/Mörkblå

  Bitz - Form 19x14 cm Svart/Mörkblå
  Med rustikt uppläggningsfat i stengods från danska Bitz tillför du ytterligare en krydda till din måltid. Fatets vackert glaserade insida i härlig färg skapar en smakfull kontrast mot den matta svarta utsidan och får din måltid att se än mer inbjudande ut. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ger varje fat ett unikt uttryck.Finns i olika storlekar och flera färger att välja bland. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig.Tål maskindisk, mikrovågsugn, frys ned till -18°C och ugnstemperatur upp till 220 °C. Vid användning i ugn ska fatet gradvis värmas upp samtidigt som ugnens temperatur stiger, för att undvika att sprickor uppstår i stengodset.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Grå/Ljusblå

  Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Grå/Ljusblå
 • Bitz - Tallrik Gastro 27 cm Svart/Bärnsten

  Bitz - Tallrik Gastro 27 cm Svart/Bärnsten
  Vacker stengodstallrik från danska Bitz med generös yta på 27 cm som skapar utrymme för den kreative kocken att presentera maten med en läcker uppläggning. Tallrikarna har en blank yta glaserad med reaktiv glasyr och finns i olika storlekar och i flera härliga färger. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ingen tallrik blir därför den andra lik. Fina att matcha i samma färg för ett enhetligt uttryck eller blanda för en färgsprakande dukning. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Om du vill servera maten på varma tallrikar ska tallrikarna värmas upp gradvis samtidigt som ugnens temperatur stiger. På så sätt undviks att sprickor uppstår i stengodset.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Bitz - BITZ Serveringsfat 38x14 cm Wood/Sand

  Bitz - BITZ Serveringsfat 38x14 cm Wood/Sand
  Med ett vackert fat från BITZ framhäver du dina läckra rätter. Servera till en läcker sallad på det rektangulära serveringsfatet eller använd det för servera kött, skivad frukt eller små sötsaker. Fatet är tillverkat i stengods. Upptäck även fler delar ur Bitz stengodsservis och mixa och matcha för ett personligt uttryck.
 • Gastro Tallrik Svart/Svart 21 cm

  Gastro Tallrik Svart/Svart 21 cm
 • Gastro Tallrik Svart/Svart 27 cm

  Gastro Tallrik Svart/Svart 27 cm
 • Bitz - Tallrik Gastro 21 cm Gräddvit

  Bitz - Tallrik Gastro 21 cm Gräddvit
  Vacker stengodstallrik från danska Bitz med blankt glaserad yta i vacker färg som framhäver måltiden på ett smakfullt sätt. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ingen tallrik blir därför den andra lik. Finns i olika storlekar och i flera färger som är fina att matcha enhetligt eller blanda för en färgsprakande dukning.Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Om du vill servera maten på varma tallrikar ska tallrikarna värmas upp gradvis samtidigt som ugnens temperatur stiger. På så sätt undviks att sprickor uppstår i stengodset.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Grå/Rosa

  Gastro Tallrik Ø27 cm Stengods Grå/Rosa
 • Bitz Wood Fat Sand 38 x 14 cm

  Bitz Wood Fat Sand 38 x 14 cm
  Merke: Bitz Produkttype: fat Farge: wood, sand Materiale: stentøy Høyde: 3 cm Lengde: 38 cm Bredde: 14 cm Tåler oppvaskmaskin: Ja Tåler mikrobølgeovn: Ja
 • Tallrik Ø27 cm Stengods Wood/Forest

  Tallrik Ø27 cm Stengods Wood/Forest
 • Tårtfat på fot D30 x H5,5 cm Mörkblå BITZ

  Tårtfat på fot D30 x H5,5 cm Mörkblå BITZ
 • Bitz - Fat 40 cm Gräddvit

  Bitz - Fat 40 cm Gräddvit
  Det här stora, härliga fatet från danska Bitz är tillverkat i svart stengods med matt reaktiv glasyr på utsidan kombinerat med en fin brons-metallisk glasyr på insidan. Den reaktiva glasyren gör att ingen produkt är den andra helt lik vilket ger hela serien en unik känsla. Tål diskmaskin men var medveten om att citrusjuice kan lämna fläckar på produktens yta.Stengodsserien Bitz har tagits fram i nära samarbete med en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa, Christian Bitz. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Gastro Tallrik Ø17 cm Stengods Grå/Rosa

  Gastro Tallrik Ø17 cm Stengods Grå/Rosa