Djuptallrikar

Den djupa tallriken använder vi för att äta mat som soppa, gröt eller kanske också pasta. Här finns djuptallrikar samlade från flera kända märken och butiker på nätet. Du hittar tallrikar med och utan kant. Tallrikskanten kan användas till exempel för att lägga en sträng senap när man äter ärtsoppa.

Populärt inom djuptallrikar

 • Nordic Sea djup tallrik 22,5 cm

  Nordic Sea djup tallrik 22,5 cm
 • Blue Willow Skål 15,5cm

  Blue Willow Skål 15,5cm
  Mönstret är ett av världens mest kända porslinsdekormönster och tillverkas i England. Perfekt skål för youghurt eller dessert.
 • Djup tallrik Rustic Ø 25 cm

  Djup tallrik Rustic Ø 25 cm
 • Tallrik djup Slice of Life

  Tallrik djup Slice of Life
  Var tacksam för vad livet ger dig. Servera vackert med denna servis från Carolina Gynning. I Carolina Gynnings serie ingår glas och porslin för olika tillfällen samt en vacker karaff och alla med en signatur av Carolina. Motiven är frilagda från hennes populära konstverk som speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Porslinet gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.

Fler tips på djuptallrikar

 • Lave Gris Tallrik djup 22 cm

  Lave Gris Tallrik djup 22 cm
  Djup tallrik som passar till soppa eller dessert. Serierna Lave Gris och Lave Bleu från Villeroy & Boch är tillverkade av handglaserat stengods, vilket gör varje del unik. Den oregelbundna ytan ger servisen en extra känsla av design och noggrant hantverk. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie, eller varför inte blanda grått och blått? Tål diskmaskin och mikro.
 • Raw Djup Tallrik Nordic Black 6 st

  Raw Djup Tallrik Nordic Black 6 st
 • Basic Sockerskål 10 cl Rostfri

  Basic Sockerskål 10 cl Rostfri
  Sockerskål med lock i mattborstat rostfritt stål från Blomus serie Basic. Skålen blir en elegant del av dukningen. Matcha gärna med andra delar ur samma serie.
 • Rua Nova Skål 12 cm Antikvit

  Rua Nova Skål 12 cm Antikvit
  Liten skål ur serien Rua Nova, perfekt till förrätten, snacksen eller desserten. Rua Nova är en rustik servis tillverkad i Portugal, i en keramikverkstad grundad på 1800-talet. Rua Nova kombinerar tradition och modernism och hyllar grundaren Raphael Bordallo Pinheiro. Servisen är inspirerad av hans karaktäristiska kakelplattor som än idag kan ses på gatorna i Portugal.
 • Old Luxembourg Djup Tallrik 23cm

  Old Luxembourg Djup Tallrik 23cm
 • Djup tallrik 22,5 cm

  Djup tallrik 22,5 cm
 • SÅLD Vintage Spisa Ribb djupa tallrikar 3-pack

  SÅLD Vintage Spisa Ribb djupa tallrikar 3-pack
  3 djupa tallrikar Spisa Ribb, Gustavsberg. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Inku Serveringsskål 32 cm Vit

  Inku Serveringsskål 32 cm Vit
  Inku Serveringsskål i glaserat stengods har vacker, låg design och lämpar sig utmärkt för goda sallader och uppläggningar. Serien Inku kännetecknas av ett sofistikerat formspråk där inspirationen har hämtats från traditionell japansk keramik och naturens vackra former så som snäckskal och blommor. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie, eller blanda olika färger för en personlig och livfull dukning. Tål både mikrovågsugn och maskindisk.
 • DARIA Djup Tallrik Vit 26 cm

  DARIA Djup Tallrik Vit 26 cm
 • Julemorgen djup tallrik 16 cm

  Julemorgen djup tallrik 16 cm
 • Daisy djup tallrik Ø 21 cm forest

  Daisy djup tallrik Ø 21 cm forest
 • Swedish Grace Djup Tallrik, 19 cm, Sten/Grå

  Swedish Grace Djup Tallrik, 19 cm, Sten/Grå
  Swedish Grace servis från Rörstrand, formgiven av Louise Adelborg. Servisen Swedish Grace är minst lika omtyckt idag som när den premiärvisades på Stockholms¬≠utställningen 1930. Servisen heter ''Sten'' och är i en stilren mörkgrå färg med blank finish. Rörstrand har fått sin inspiration från livet: ''Länge leve den grå vardagen!''. I servisen ingår tallrik, skål och mugg.
 • Le Creuset Signature djup tallrik 16 cm Mist Gray

  Le Creuset Signature djup tallrik 16 cm Mist Gray
 • Nordic Sand Skål 7 cm Vit

  Nordic Sand Skål 7 cm Vit
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till snacks. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • White Fluted djup tallrik 1 Ø 30 cm

  White Fluted djup tallrik 1 Ø 30 cm
 • Sancerre Tallrik djup Vit 22 cm

  Sancerre Tallrik djup Vit 22 cm
  Djup tallrik ur Pillivuyts serie Sancerre, perfekt till frukostflingorna eller soppan. Den släta porslinsserien Sancerre är lika klassisk som den är enkel, uppkallad efter den franska vinstaden och vinregionen med samma namn, berömd för några av världens bästa viner. Porslinet tål både diskmaskin, mikrovågsugn och temperaturer mellan -30°C och +350°C. Ett porslin som passar både till fest och vardags med andra ord!
 • Clay Skål 8 cm Sand

  Clay Skål 8 cm Sand
  Liten skål ur serien Clay från Table Top Stories, perfekt som sojaskål eller till flingsalt. Varje produkt i serien Clay är tillverkad för hand och är därför unik, både i form och glasyr. Servisen är tillverkad i stengods och har en glasyr som kallas för ”reaktiv”. Reaktiva glasyrer kännetecknas av att de är ojämna i färgen och är ofta lite spräckliga, vilket förstärker det handgjorda intrycket. Varje produkt får sitt eget unika utseende eftersom glasyren reagerar något olika beroende på var i brännugnen den står och hur tjockt glasyren applicerats. Alla delar i serien är mycket tåliga och klarar både diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Vackra vardagsprodukter att använda i flera år framöver!
 • Teema Tiimi tallrik djup 9 cm vit

  Teema Tiimi tallrik djup 9 cm vit
 • Sundborn Tallrik djup 21 cm

  Sundborn Tallrik djup 21 cm
 • Mesh Aqua Tallrik Djup 21 cm

  Mesh Aqua Tallrik Djup 21 cm
 • Blue Elements Tallrik djup 24,5 cm

  Blue Elements Tallrik djup 24,5 cm
  Den blomprydda serien Blue Elements är mönstrad med en intensiv kungsblå färg. På varje del har det välkända blomstermotivet tillåtits växa vilt på ett lekfullt och överraskande sätt. Servisen är vacker på egen hand men kan lika gärna kombineras med vita inslag.
 • Blue Elements djup tallrik 1 Ø 25 cm

  Blue Elements djup tallrik 1 Ø 25 cm
 • Mist Tallrik djup 19 cm Grå

  Mist Tallrik djup 19 cm Grå
  Skapa en rustik och jordnära dukning med Mist tallrik från Table Top Stories. Tillverkad av fin stengods med en glasyr. Tallriken passar utmärkt till både festligare tillfällen som till vardagsmåltiderna. Kan användas i mikrovågsugnen och tål diskmaskin.
 • Bubbles Sopptallrik 25 cm, Turkos

  Bubbles Sopptallrik 25 cm, Turkos
  Den här sopptallriken från Mateus har fått sin inspiration från modevärlden, och den tillhör serien Bubbles som kännetecknas av sin bubbliga textur. Den är handgjord och handmålad av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör varje sopptallrik unik. Kommer i flera härliga färger.
 • Swedish Grace Gala Skål 60 cl

  Swedish Grace Gala Skål 60 cl
  Swedish Grace fyller 90 år! Efter att ha funnits på såväl folkliga fikabord som kungliga middagar firar nationalservisen Swedish Grace 90 år genom lanseringen av den guldkantade hyllningsservisen Swedish Grace Gala. Varje del i servisen har en enkel och stilig förgylld inglaserad kant, vilket gör den hållbar och diskmaskinstålig. Denna storlek på skål passar till frukostflingorna, soppa, snacks eller vad du själv önskar. Volym 60 cl.
 • Pure Skål 14,5 cm Havsgrön

  Pure Skål 14,5 cm Havsgrön
  Skål i stengods ur serien Pure, designad av Pascale Naessens för Serax. Skålen passar lika bra att servera en god soppa i som på frukostbordet eller för efterrätten. Pure är en bästsäljande serie innehållande köksdetaljer och bordsservis som är tillverkad i glaserat stengods vilket ger varje produkt ett unikt utseende. Serien kännetecknas av vackra färgskiftningar, utsökt glasyrteknik och en hållbar design, vilket resulterat i att flera internationella topprestauranger valt just denna serie att servera sina rätter på. Kombinera gärna seriens olika delar med varandra för en elegant och enhetlig dukning, eller blanda olika färger för en personlig känsla.
 • Tuokio tallrik djup 24 cm kobolt

  Tuokio tallrik djup 24 cm kobolt
 • Teema Tallrik djup 21 cm svart

  Teema Tallrik djup 21 cm svart
 • Nature Tallrik djup 23 cm Leaf

  Nature Tallrik djup 23 cm Leaf
 • Ketunmarja Skål 25 cl Vit/Brun

  Ketunmarja Skål 25 cl Vit/Brun
  Den klassiska Oiva skålen i stengods, med mönster av Aino-Maija Metsola för Marimekko. Ketunmarja (rävbär) -mönstret i mustigt dova färger, utstrålar mystisk förtrollning och föreställer rävar som i skymningen har krupit in i en trädgård med små fåglar som sitter i träden. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra serier från Marimekko.
 • Kastehelmi Skål 23 cl Klar

  Kastehelmi Skål 23 cl Klar
  Skålen från Kastehelmi är perfekt till desserter och frukostflingorna. Passar även utmärkt till olika såser, snacks och plockmaten. Matcha gärna den lilla skålen med tallrikar, assietter och glas i samma serie. Serien är designad av Oiva Toikka för det finska varumärket Iittala. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten.
 • Mumin Emaljskål I trädgården 2 L

  Mumin Emaljskål I trädgården 2 L
  Stor emaljerad skål från Muurla med ett lekfullt motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Skålen är tillverkad i slitstark kolstål med en dubbel beläggning av emalj, vilket gör den hållbar, funktionell och lätt. Den här skålen är perfekt som servering av frukt eller snacks, och kommer att älskas i många år framöver! Volym 2 liter.
 • Pure Tallrik djup 22 cm

  Pure Tallrik djup 22 cm
  Pure tallrik från Table Top Stories sätter guldkant på din dukning både vardag som fest. En klassisk sopptallrik men passar lika bra att servera gröt, pasta eller sallad i. Tallriken är tillverkad av porslin med en dekor i 14 karats guld som en fin detalj.
 • Taika Skål 30 cl Blå

  Taika Skål 30 cl Blå
  Denna storlek på skål passar perfekt till både filen och frukostflingorna som till en mindre dessert och förrättssoppan. Varje bjudning och middag kommer förhöjas med detta underbara mönster. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Ostindia Floris tallrik djup Ø 22 cm

  Ostindia Floris tallrik djup Ø 22 cm
 • Taika Skål 2,8 L Svart

  Taika Skål 2,8 L Svart
  Denna rymliga skål från Iittala blir ett färgstarkt tillägg till ditt bord. Perfekt serveringsskål för potatis, pasta och sallader. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Orient Tallrik djup 25 cm Asfalt

  Orient Tallrik djup 25 cm Asfalt
  En djup tallrik utmärkt för middagen med sitt vackra reliefmönster. Passar perfekt för att njuta av pasta och soppa. För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter. Denna serie tål diskmaskin och mikrovågsugn, och blir en iögonfallande dukning med sina vackra delar, från tallrik till serveringsfat.
 • Ostindia Skål 30 cl

  Ostindia Skål 30 cl
  Liten skål ur Anna Lerinders klassiska serie Ostindia från Rörstrand. Denna storlek på skål passar utmärkt till snacks eller mindre desserter. Blanda gärna med andra delar både från Ostindia och Ostindia Floris.
 • Black Fluted Mega djup tallrik 6 Ø 24 cm

  Black Fluted Mega djup tallrik 6 Ø 24 cm
 • Blue Fluted Mega Skål 15 cl

  Blue Fluted Mega Skål 15 cl
  Den välkända Blue Fluted Plain designen från Royal Copenhagen, tolkas i serien Blue Fluted Mega på ett nytt och överraskande sätt. Serien skapades av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen år 2000. Blue Fluted Mega omfattade ursprungligen 8 olika mönster. Varje del i servisen har sin egen unika handmålade design. På baksidan av din mega-produkt hittar du ett nummer. Numret anger mönstret på den specifika delen.
 • Blue Fluted Half Lace Såsskål 55 cl

  Blue Fluted Half Lace Såsskål 55 cl
  Såsskålen ur serien Blue Fluted Half Lace från Royal Copenhagen blir ett fint inslag på det dukade bordet. Seriens delar har ett handmålat mönster inspirerat av spets och är idag en modern klassiker. Serviserna Blue Fluted berättar historien om kungligt porslin och hantverk i en minimalistisk och modern stil. Matcha gärna med stilrena serien White Fluted Half Lace.
 • Rustic Tallrik djup Grå/Blå 25 cm

  Rustic Tallrik djup Grå/Blå 25 cm
  Djup tallrik ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad för hand i keramik med glasyr som skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något. Säljs styckvis.
 • Arctica tallrik djup 21cm

  Arctica tallrik djup 21cm
 • Clay Skål 24 cm Grön

  Clay Skål 24 cm Grön
  Stor skål ur serien Clay från Table Top Stories, perfekt som fruktskål eller att servera sallad ur. Varje produkt i serien Clay är tillverkad för hand och är därför unik, både i form och glasyr. Servisen är tillverkad i stengods och har en glasyr som kallas för ”reaktiv”. Reaktiva glasyrer kännetecknas av att de är ojämna i färgen och är ofta lite spräckliga, vilket förstärker det handgjorda intrycket. Varje produkt får sitt eget unika utseende eftersom glasyren reagerar något olika beroende på var i brännugnen den står och hur tjockt glasyren applicerats. Alla delar i serien är mycket tåliga och klarar både diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Vackra vardagsprodukter att använda i flera år framöver!
 • Swedish Grace Djup Tallrik, 25 cm, Ros

  Swedish Grace Djup Tallrik, 25 cm, Ros
  Swedish Grace djup tallrik från Rörstrand. Servisen Swedish Grace är en riktig formklassiker som är lika omtyckt i dag som när den primärvisades på Stockholms-utställningen 1930. Formgivaren Louise Adelborg lyckades skapa en servis för hela svenska folket och lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. En smakfull formklassiker!
 • Rörstrand Swedish Grace Sten Tallrik djup 25 cm

  Rörstrand Swedish Grace Sten Tallrik djup 25 cm
  En djup tallrik från Rörstrand. Swedish Grace är en porslinsserie med stil och elegans som härstammar från ett anrikt Stockholm på 1930-talet. Den djupa tallriken har en diameter på 25 cm. Kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.
 • Modus Mugg 35 cl 2-pack Speckle

  Modus Mugg 35 cl 2-pack Speckle
  Ett set om två härliga muggar med öra ur serien Modus - perfekta till ditt kaffe eller te.
 • Blue Fluted Mega Skål på fot 17,5 cm

  Blue Fluted Mega Skål på fot 17,5 cm
  Blue Fluted Mega har tryggt hög igenkänningsfaktor och känns förvånansvärt uppfriskande. I denna ovanliga omtolkning av det blå räfflade mönstret har utvalda detaljer accentuerats, men de är fortfarande handmålade, för att bevara den ursprungliga och unikt levande blå effekten. Mönstret Blue Fluted Mega skapades av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen 2000. Detta markerade början på ett nytt äventyr. Det berömda handmålade mönstret har åter blivit ett välkänt namn, som ett uttryck för såväl historisk äkthet som kreativt nytänkande. Blue Fluted Mega omfattade ursprungligen 8 olika mönster. På baksidan av din Mega-produkt hittar du ett nummer. Numret anger mönstret på den specifika delen.
 • Djup Tallrik Daisy 21 cm

  Djup Tallrik Daisy 21 cm
  Handgjord reliefmönstrad djup tallrik med en diameter på 21 cm.
 • Jade Vit Djup Tallrik Ø 23 cm

  Jade Vit Djup Tallrik Ø 23 cm
 • White Fluted Tallrik djup 21 cm

  White Fluted Tallrik djup 21 cm
  Denna serie är en modern klassiker. White Fluted berättar historien om kungligt porslin och hantverk i en minimalistisk och modern stil. Dess rena vithet och enkla design gör mönstret idealiskt att blanda med andra räfflade servismönster. White Fluted erbjuder en perfekt vardagsservis för det moderna hemmet - för dem som vill njuta av livet utan att kompromissa med kvaliteten. Ren, elegant enkelhet. Grunddesignen är identisk med Blue Fluted Plain, Blue Fluted Mega och White Signature. Porslinet kan med fördel blandas med andra mönster, men sticker ut svalt och elegant även på egen hand.
 • Hammershøi djup tallrik Ø 26 cm

  Hammershøi djup tallrik Ø 26 cm

Djupa tallrikar för olika ändamål

En djup tallrik kan användas för olika saker och behöver nödvändigtvis inte vara en sopptallrik. Det kan lika gärna funka som ett serveringsfat såvida du inte har någon speciell glas- eller porslinsskål du hellre använder.

ileadilead