Glas och porslin » Tallrikar » Djuptallrikar

Djuptallrikar

Den djupa tallriken använder vi för att äta mat som soppa, gröt eller kanske också pasta. Här finns djuptallrikar samlade från flera kända märken och butiker på nätet. Du hittar tallrikar med och utan kant. Tallrikskanten kan användas till exempel för att lägga en sträng senap när man äter ärtsoppa.

Populärt inom djuptallrikar

 • Nordic Sea djup tallrik 22,5 cm

  Nordic Sea djup tallrik 22,5 cm
 • Tallrik djup Slice of Life

  Tallrik djup Slice of Life
  Var tacksam för vad livet ger dig. Servera vackert med denna servis från Carolina Gynning. I Carolina Gynnings serie ingår glas och porslin för olika tillfällen samt en vacker karaff och alla med en signatur av Carolina. Motiven är frilagda från hennes populära konstverk som speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Porslinet gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.
 • Blue Willow Skål 15,5cm

  Blue Willow Skål 15,5cm
  Mönstret är ett av världens mest kända porslinsdekormönster och tillverkas i England. Perfekt skål för youghurt eller dessert.
 • Djup tallrik Rustic Ø 25 cm

  Djup tallrik Rustic Ø 25 cm

Fler tips på djuptallrikar

 • Daisy djup tallrik Ø 21 cm rose

  Daisy djup tallrik Ø 21 cm rose
 • Koko Tallrik Djup

  Koko Tallrik Djup
  Koko djup tallrik från Arabia. En klassisk tallrik som passar utmärkt till både vardagliga och finare måltider. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnseldfast upp till 250C
 • Plissé Tallrik Djup 22 cm, Ljusgrå

  Plissé Tallrik Djup 22 cm, Ljusgrå
  Djup tallrik med karaktäristika veckade linjer från Pillivuyt.
 • Aureus Djup Tallrik Blossom 24cm

  Aureus Djup Tallrik Blossom 24cm
 • Le Creuset Signature Djup Tallrik 16cm Mist Gray

  Le Creuset Signature Djup Tallrik 16cm Mist Gray
  Duka elegant med tallriken från Le Creuset! Det finns få material som passar så bra på matbordet som stengods. Det hållbara hantverket utstrålar en unik karaktär som i kombination med färg och glasyr bidrar med både kvalité och elegans. Denna djupa tallrik från franska Le Creuset mä
 • White Fluted Skål 13 cm 47 cl

  White Fluted Skål 13 cm 47 cl
  Denna serie är en modern klassiker. White Fluted berättar historien om kungligt porslin och hantverk i en minimalistisk och modern stil. Dess rena vithet och enkla design gör mönstret idealiskt att blanda med andra räfflade servismönster. White Fluted erbjuder en perfekt vardagsservis för det moderna hemmet - för dem som vill njuta av livet utan att kompromissa med kvaliteten. Ren, elegant enkelhet. Grunddesignen är identisk med Blue Fluted Plain, Blue Fluted Mega och White Signature. Porslinet kan med fördel blandas med andra mönster, men sticker ut svalt och elegant även på egen hand.
 • Djup tallrik nr 9 Nötväcka

  Djup tallrik nr 9 Nötväcka
  Servisens mjukt formade tallrikar pryds av tolv olika fågelarter och naturens gröna kvistar av lappvide, rönn och körsbär ger en fin inramning. Konstnären Anne Rooslien har tecknat fåglarna
 • Raami Djup Tallrik 22 cm, Vit

  Raami Djup Tallrik 22 cm, Vit
  Djup tallrik med både skönhet och karaktär från serien Raami av Iittala.
 • Blue Fluted Plain Djup Tallrik

  Blue Fluted Plain Djup Tallrik
  Detta är en populär handmålad servis serie från Royal Copenhagen.
 • Mumin Skål Trogen sitt ursprung

  Mumin Skål Trogen sitt ursprung
  Det senaste muminmotivet, Trogen sitt ursprung, visar en ny sida fylld av känslor från Tove Janssons resa i sitt eget känsloliv. Serien tar sin inspiration från Toves sista muminbok, Sent i november, som hon skrev strax efter att hon förlorat sin mamma. Muminpappan tar sin familj och flyttar till en fyr där de startar ett nytt liv. Det nya livet för Muminfamiljen är hårt och slitsamt och utmanar dem att reflektera över vilka de egentligen är. Trogen sitt ursprung är egentligen två historier som flätas samman, Pappan och havet och Sent i november och den melankoliska historien speglar den sorg och längtan Tove kände efter sin mor som gått bort. Serien består av en mugg, en tallrik, en skål, en burk och en tekanna.
 • Lina Cherry Djup Tallrik 24cm

  Lina Cherry Djup Tallrik 24cm
 • Mariefleur Grå Basic French-Bol Skål

  Mariefleur Grå Basic French-Bol Skål
  Skål med vackra vårblommor från Villeroy & Boch.
 • Rustic Skål Grå/Blå 21,5 cm

  Rustic Skål Grå/Blå 21,5 cm
  Skål ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad för hand i keramik med glasyr som skiftar i blått och grått. Använd skålen till frukt, sallad eller snacks. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.
 • Le Creuset Signature djup tallrik 16 cm Cerise

  Le Creuset Signature djup tallrik 16 cm Cerise
 • Swedish Grace Skål 60 cl Is

  Swedish Grace Skål 60 cl Is
  Stor skål ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på skål passar till frukostflingorna, soppa, snacks eller vad du själv önskar. Mixa och matcha med olika färger från Swedish Grace eller håll dig till favorifärgen, lika fint hur som helst. Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Rörstrand Ostindia Tallrik djup 24 cm

  Rörstrand Ostindia Tallrik djup 24 cm
  En djup tallrik från Rörstrand. En vacker djup tallrik från porslinsserien Ostindia. Designen härstammar från den förlista ostindiefararen Götheborg vars gods spolades i land 1745. En skärva hittades senare av den då okända designern Emmy Almström som sedan utvecklade och designade detta
 • Elsa Beskow Skål 50 cl Vallmo

  Elsa Beskow Skål 50 cl Vallmo
  Skål ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med vallmoflickor klär runt hela skålen och livar upp både frukosten och efterrätten, och fungerar även utmärkt att servera snacks i. Volym 50 cl. Nu anlände de första gästerna. Ängsblommorna kom vandrande med blåklinten i spetsen under musik av syrsor och bin. Där var prästkragar och vallmo och klöver, nyponros, kärringtand och timotej, kamomill och hundloka, åkervinda och natt och dag, blåklockor, smörblomma och färgkulla, ärenpris och ängsnejlika, vicker, tjärblomster och styvmorsblom - ja, det går knappt att räkna upp dem alla. Och bina och humlorna surrade, syrsorna spelade, och blåklockorna pinglade. Det var ett riktigt festtåg. Ur Blomsterfesten i täppan. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Raw Skål 13,5 cm Spotted Black

  Raw Skål 13,5 cm Spotted Black
  Djup tallrik eller skål i stengods, perfekt till dessert eller snacks. Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Edme djup tallrik Ø 25 cm vit

  Edme djup tallrik Ø 25 cm vit
 • Raw Skål 13,5 cm Metallic Brown

  Raw Skål 13,5 cm Metallic Brown
  Djup tallrik eller skål i stengods, perfekt till dessert eller snacks. Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Arctica tallrik djup Ø 21 cm

  Arctica tallrik djup Ø 21 cm
 • Amelie djup tallrik Ø 20 cm

  Amelie djup tallrik Ø 20 cm
 • Daisy djup tallrik Ø 21 cm forest

  Daisy djup tallrik Ø 21 cm forest
 • KU Sopptallrik 23 cm, Vit

  KU Sopptallrik 23 cm, Vit
  KU sopptallrik från Alessi. En härlig tallrik med en mjuk elegans som passar perfekt för både vardagliga och festliga tillställningar! Utmärkt för den som inte vill ha så kantigt porslin!
 • Swedish Grace äng Tallrik djup 25 cm

  Swedish Grace äng Tallrik djup 25 cm
 • Hazel djup tallrik 20 cm Brun

  Hazel djup tallrik 20 cm Brun
 • Bubbles Sopptallrik 25 cm, Grön

  Bubbles Sopptallrik 25 cm, Grön
  Vackert utformad sopptallrik tillverkad av keramik. Finns dessutom i flertal fantastiska färger.
 • Le Creuset Signature djup tallrik 16 cm Marseille

  Le Creuset Signature djup tallrik 16 cm Marseille
 • Mesh Rim djup tallrik 23 cm Forest

  Mesh Rim djup tallrik 23 cm Forest
 • DAISY Djup tallrik Offwhite 21 cm

  DAISY Djup tallrik Offwhite 21 cm
 • Grey Lines djup tallrik 24 cm

  Grey Lines djup tallrik 24 cm
 • Michelle tallrik djup vit 4-p

  Michelle tallrik djup vit 4-p
 • Villeroy & Boch Mariefleur Gris Basic Tallrik Djup

  Villeroy & Boch Mariefleur Gris Basic Tallrik Djup
  Den djupa tallriken är en del av Villeroy & Bochs Mariefleur Gris-kollektion. Stilen andas modern country och passar för den med preferens för tidlös design, en touch av minimaslim och dämpade färger. En fin ängsbakgrund och ljusa vattenfärgsblommor i rosa och violett skapar ett samspel som
 • Djup tallrik Nordic Sea Ø 22,5 cm

  Djup tallrik Nordic Sea Ø 22,5 cm
 • Rörstrand Swedish Grace Sten Tallrik djup 19 cm

  Rörstrand Swedish Grace Sten Tallrik djup 19 cm
  En djup porslinstallrik från Rörstrand. Serien heter Swedish Grace och står för stil och elegans. Designades av Louise Adelborg i Stockholm på 1930-talet.  Tallriken har en diameter på 19 cm. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Räsymatto Skål Svart stor prick 50 cl

  Räsymatto Skål Svart stor prick 50 cl
  Skål från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen och heter Räsymatto, vilket betyder trasmatta på finska. Skålen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Arabia Sunnuntai Djup tallrik 17 cm

  Arabia Sunnuntai Djup tallrik 17 cm
  Arabias klassiska Paratiisi-serien kan i år fira 50 årsjubileum. Designklassikern skapades av Birger Kaipiainen för Arabia. För att fira detta sätts en annan av Kaipiainens designikoner i produktion: Sunnuntai - en serie så solrik som varje söndag bör vara. Denna charmerande djupa tallrik
 • French Garden Green Line Djup Tallrik, 23 cm

  French Garden Green Line Djup Tallrik, 23 cm
  Djup tallrik i porslin från Villeroy & Boch med en design som kombinerar en lantlig känsla med modernitet.
 • Djup tallrik, Ostindia Floris, 22 cm

  Djup tallrik, Ostindia Floris, 22 cm
  Djup tallrik från serien Ostindia FlorisVad gör man vid 80 när man varit överallt och gjort allt? Man förnyar sig. Uppgiften gick 2012 till konstnärinnan Caroline Slotte som skapade ett yngre och mer rebelliskt syskon till Ostindia - Ostindia Floris. Dekoren utmärks av ett tätt bladverk som vecklar ut sig över porslinet som ett flor. Samtidigt fick servisen nya delar och former anpassade till dagens matvanor. Trots sin ungdom är även Ostindia Floris på väg att skriva in sig i den svenska designhistorien.
 • Corona tallrik djup 24 cm

  Corona tallrik djup 24 cm
 • DAISY Djup tallrik Beige 21 cm

  DAISY Djup tallrik Beige 21 cm
 • Le Creuset Signature djup tallrik 16 cm Soleil

  Le Creuset Signature djup tallrik 16 cm Soleil
 • Djup tallrik

  Djup tallrik
  De djupa tallrikarna i servisserien Ingrid är perfekta för soppor, grytor, efterrätter och mycket annat. I den feminina och luftiga design som karaktäriserar Ingrid kommer dessa djupa tallrikar att lysa u
 • Bloomingville Sophia Tallrik Djup Kanin Melamin Vit/Rosa

  Bloomingville Sophia Tallrik Djup Kanin Melamin Vit/Rosa
  Tallriken Sophia är en söt barntallrik tillverkad i 100% melamin. Melamin är ett vackert material som inte går sönder om det tappas. Motivet på tallriken är en kanin med jacka och mössa på sig och runt tallrikens kant finns ett fint mönster i rosa. Mixa gärna med de andra produkterna från samma serie. Sophia är en populär doppresent eller som present till den nyfödde.
 • Djup tallrik Nordic Coal Ø 22,5 cm

  Djup tallrik Nordic Coal Ø 22,5 cm
 • Djup tallrik Picnic Ø 20cm

  Djup tallrik Picnic Ø 20cm
 • Mesh Colours Djup Tallrik 25 cm, Forest

  Mesh Colours Djup Tallrik 25 cm, Forest
  Mesh Colours Djup Tallrik 25 cm, Forest från Rosenthal .
 • PotteryJo Ditsy Djup Tallrik 28 cm Forest

  PotteryJo Ditsy Djup Tallrik 28 cm Forest
  Servera en krämig pasta i denna vackra tallrik!Detta är verkligen en tallrik att räkna med. Med en diameter på 28 cm passar den till en mängd olika rätter och kommer med sin unika design bli matbordets naturliga mittpunkt. Det hållbara lergodset är tillverkat i Portugal, ett land som står f
 • DAISY Djup tallrik Turkos 21 cm

  DAISY Djup tallrik Turkos 21 cm
 • Lerk Djup Tallrik 23cm

  Lerk Djup Tallrik 23cm
  Lerk Djup Tallrik 23cm från Magnor .
 • Ostindia Djup Tallrik, 24 cm

  Ostindia Djup Tallrik, 24 cm
  Ostindia djup tallrik från Rörstrand, formgiven av Anna Lerinder. Ostindia porslin är en riktigt klassiker och ett samlarföremål som formgavs redan för 80 år sedan. Serien är från början formgiven av Emmy och Knut Almström men har tagits i nyproduktion av Rörstrand. Inspirationen kommer från svensk kultur och natur. Servisen är i vitt porslin och har små blå löv och blommor.
 • Villeroy & Boch Manoir Tallrik Djup 23 cm

  Villeroy & Boch Manoir Tallrik Djup 23 cm
  Den djupa tallriken är en del av Manoir-kollektionen från Villeroy & Boch. Delarna i kollektionen andas tradition och klass blandat med djärva former. Detaljerna är expressivt präglade. Skapa en elegant och speciell dukning med tallriken i premium porslin! Specifikationer:- Material:

Djupa tallrikar för olika ändamål

En djup tallrik kan användas för olika saker och behöver nödvändigtvis inte vara en sopptallrik. Det kan lika gärna funka som ett serveringsfat såvida du inte har någon speciell glas- eller porslinsskål du hellre använder.

ileadileadileadilead