Djuptallrikar

Den djupa tallriken använder vi för att äta mat som soppa, gröt eller kanske också pasta. Här finns djuptallrikar samlade från flera kända märken och butiker på nätet. Du hittar tallrikar med och utan kant. Tallrikskanten kan användas till exempel för att lägga en sträng senap när man äter ärtsoppa.

Populärt inom djuptallrikar

 • Nordic Sea djup tallrik 22,5 cm

  Nordic Sea djup tallrik 22,5 cm
 • Blue Willow Skål 15,5cm

  Blue Willow Skål 15,5cm
  Mönstret är ett av världens mest kända porslinsdekormönster och tillverkas i England. Perfekt skål för youghurt eller dessert.
 • Djup tallrik Rustic Ø 25 cm

  Djup tallrik Rustic Ø 25 cm
 • Tallrik djup Slice of Life

  Tallrik djup Slice of Life
  Var tacksam för vad livet ger dig. Servera vackert med denna servis från Carolina Gynning. I Carolina Gynnings serie ingår glas och porslin för olika tillfällen samt en vacker karaff och alla med en signatur av Carolina. Motiven är frilagda från hennes populära konstverk som speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Porslinet gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.

Fler tips på djuptallrikar

 • Daisy djup tallrik Ø 21 cm white

  Daisy djup tallrik Ø 21 cm white
 • Teema Tiimi tallrik djup 12 cm vit

  Teema Tiimi tallrik djup 12 cm vit
 • Filippa K Skål 40 cl Net

  Filippa K Skål 40 cl Net
  Ett av de stora svenska modehusen har form- och namngivit denna serie muggar och skålar. Porslinet har fått en textil känsla med färger och mönster som skulle passa precis lika bra på Filippa K:s klädkollektioner. I bassortimentet för kaffe- och espressomuggar finns sex olika dekorer och med jämna mellanrum introduceras spännande säsongsnyheter. Skålarna görs i två storlekar och flera raffinerade mönster. Tillsammans bildar de en multifunktionell serie som är lika festlig som vardagligt praktisk.
 • Grand Cru Soft Djup Tallrik 21 cm, 4-pack

  Grand Cru Soft Djup Tallrik 21 cm, 4-pack
  Den här djupa tallriken har ett rent och klassiskt uttryck som passar bra till servering av exempelvis soppa, pasta och frukost.
 • Miranda Skål 14,5 cm Laxrosa

  Miranda Skål 14,5 cm Laxrosa
  Mirandaserien från Iittala har nylanserats med en ny storlek och nya härliga färger. Den eleganta skålen på fot har ett effektfullt lövmönster som ger dukningen en touch av natur. Skålen är tillverkad av högkvalitativt pressglas och är perfekt som prydnad och för att servera snacks eller desserter. Formgiven av Heikki Orvola.
 • Bubbles Sopptallrik 25 cm, Vit

  Bubbles Sopptallrik 25 cm, Vit
  Vackert utformad sopptallrik tillverkad av keramik. Finns dessutom i flertal fantastiska färger.
 • Pastatallrik Ø24 cm, Mist Gray

  Pastatallrik Ø24 cm, Mist Gray
  Pastatallrik Ø24 cm, Mist Gray från Le Creuset .
 • Botanic Garden Harmony Djup Tallrik 23 cm, Amber

  Botanic Garden Harmony Djup Tallrik 23 cm, Amber
  Botanic Garden Harmony Djup Tallrik 23 cm, Amber från Portmeirion .
 • Limelight Skål på fot 30 cl

  Limelight Skål på fot 30 cl
  Limelight skål från Kosta Boda. 1986 vann serien Utmärkt Svensk Form. En serie skapad av Göran Wärff, de optiska illusionernas mästare. Han kan konsten att ge liv åt glaset genom att fånga ljuset och låta det reflekteras tusenfallt i kristallen. Ett återkommande tema hos formgivaren Göran Wärff är de oändliga optiska fenomen som uppstår då glaset bryter ljuset. Han besitter en otrolig känsla för glasmassan och har alltid värnat om de klassiska mästarkunskaperna inom glasblåsning och slipning. Göran finner stor inspiration i ljusets spel i naturen, ljuset och havet samt luften.
 • Blue Fluted Mega Skål 47 cl 13 cm

  Blue Fluted Mega Skål 47 cl 13 cm
  Den välkända Blue Fluted Plain designen från Royal Copenhagen, tolkas i serien Blue Fluted Mega på ett nytt och överraskande sätt. Serien skapades av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen år 2000. Blue Fluted Mega omfattade ursprungligen 8 olika mönster. Varje del i servisen har sin egen unika handmålade design. På baksidan av din mega-produkt hittar du ett nummer. Numret anger mönstret på den specifika delen.
 • Eva Trio Legio Nova Grey Djup Tallrik D:25 cm Grå

  Eva Trio Legio Nova Grey Djup Tallrik D:25 cm Grå
  Den eleganta, räfflade dekoren längs kanten riktar fokus mot maten på den djupa tallriken. Detta är en servis som kan pryda festbordet och som samtidigt är gjord för att användas till vardags. Servisen är en variant av Eva Trio Legio och är gjord i porslin av samma höga kvalitet. Därför kan alla Legio Nova-tallrikar användas i ugn och mikrovågsugn, och de tål även att ställas i frysen.Tillverkat i gråglaserat porslin.
 • Junto Djup Tallrik 28 cm, Brons

  Junto Djup Tallrik 28 cm, Brons
  Junto Djup Tallrik 28 cm, Brons från Rosenthal .
 • White Fluted Skål 15 cl

  White Fluted Skål 15 cl
  Denna serie är en modern klassiker. White Fluted berättar historien om kungligt porslin och hantverk i en minimalistisk och modern stil. Dess rena vithet och enkla design gör mönstret idealiskt att blanda med andra räfflade servismönster. White Fluted erbjuder en perfekt vardagsservis för det moderna hemmet - för dem som vill njuta av livet utan att kompromissa med kvaliteten. Ren, elegant enkelhet. Grunddesignen är identisk med Blue Fluted Plain, Blue Fluted Mega och White Signature. Porslinet kan med fördel blandas med andra mönster, men sticker ut svalt och elegant även på egen hand.
 • Musselmalet mega blå tallrik djup 20 cm

  Musselmalet mega blå tallrik djup 20 cm
 • Kalk djup tallrik 23 cm vit

  Kalk djup tallrik 23 cm vit
 • Curve Djup Tallrik 2-Pack, Svart

  Curve Djup Tallrik 2-Pack, Svart
  Curve Stoneware tål ugn, frys, diskmaskin och mikrovågsugn.
 • White Elements Skål 30 cl 13 cm

  White Elements Skål 30 cl 13 cm
  Med ett rent, unikt uttryckssätt, i kombination med innovativa former, har formgivaren Louise Campbell skapat en dramatisk men ändå subtil middagsservis. Denna rena, vita servis är ett elegant komplement till varje middagsbord. I kombination med delar från mönsterserierna Multicoloured Elements och Blue Elements, kan resultatet göras lekfullt och personligt.
 • DARIA Djup Tallrik Grå 26 cm

  DARIA Djup Tallrik Grå 26 cm
 • Raw Skål 19,4 cm Midnight Blue

  Raw Skål 19,4 cm Midnight Blue
  Djup tallrik i stengods, perfekt till soppa eller frukostflingorna. Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • French Garden Fleurence djup tallrik 23 cm

  French Garden Fleurence djup tallrik 23 cm
 • Le Creuset Djup Tallrik 18 cm Creme

  Le Creuset Djup Tallrik 18 cm Creme
  Från mjuka pasteller till starka knallfärger – nu kan du duka ditt bord i alla regnbågens färger. Nu kan du inreda köket tallrikar från le Creuset. Tallrikarna kan matchas och kombineras på alla möjliga sätt efter personlig smak och stil. Med de färgglada och klassiska tallrikarna kan du
 • Quadro Skål 13x13 cm Svart matt

  Quadro Skål 13x13 cm Svart matt
  En skål från Aida i serien Quadro. Skålen har en snygg design i stark stengodskvalitet. Quadro seriens produkter är brända i ca 1200 grader vilket ger en stark kvalitet med en bra hållbarhet. Den starka glasyren ger en bättre och slätare yta. Serien Quadro tål ugn, mikrovågsugn och frys. Passar perfekt till en dukning som ska vara lite mer markant som till exempel sushi, tapas eller liknande.
 • Aida Djup Tallrik Grå 20 cm

  Aida Djup Tallrik Grå 20 cm
  En härligt djup tallrik i modernt stengods med en touch av 70-talets nostalgi. Här kombineras det råa och naturliga utseendet med en snygg, enkel design i neutrala nordiska nyanser. Produkterna är handgjorda och det ger varje produkt ett unikt utseende.  Specifikationer:- Tål diskmask
 • Ceramic Skål 14,5 cm Sand

  Ceramic Skål 14,5 cm Sand
  Liten skål ur serien Ceramic från danska varumärket Nicolas Vahé. Med sina enkla linjer och rustika utseende får skålen ett handgjort uttryck som passar de flesta hem. Kombinera gärna med andra serviser för en levande dukning. Den här mindre skålen passar både till frukosten eller att servera snacks ur.
 • Daisy djup tallrik Ø 21 cm rose

  Daisy djup tallrik Ø 21 cm rose
 • Blend Djup Tallrik, Diagonal

  Blend Djup Tallrik, Diagonal
  Modern djup tallrik i porslin från Rosenthal med fin struktur.
 • Villeroy & Boch Artesano Original Tallrik Djup 25

  Villeroy & Boch Artesano Original Tallrik Djup 25
  I Villeroy & Bochs kollektion Artesano Original finns denna djupa tallrik. Designen gör att den är perfekt för soppor och grytor. Du kan exempelvis servera en elegant förrätt i den. Fint hantverk och känsla bidrar till den enkla och klart definierade designen. Specifikationer:- Mater
 • Ostindia Tallrik Djup 22 cm

  Ostindia Tallrik Djup 22 cm
 • Corona Djup Tallrik

  Corona Djup Tallrik
  Djup tallrik med sofistikerat design från Rörstrand.
 • Blue Fluted Plain Djup Tallrik, 24cm

  Blue Fluted Plain Djup Tallrik, 24cm
  Detta är en populär handmålad servis serie från Royal Copenhagen.
 • Osean djup tallrik Ø 23 cm Galakse

  Osean djup tallrik Ø 23 cm Galakse
 • Vince djup tallrik Ø22,5 cm Vit

  Vince djup tallrik Ø22,5 cm Vit
 • Tallrik djup Cupido Ø 23cm

  Tallrik djup Cupido Ø 23cm
 • Lave Bleu Tallrik djup 22 cm

  Lave Bleu Tallrik djup 22 cm
  Djup tallrik som passar till soppa eller dessert. Serierna Lave Gris och Lave Bleu från Villeroy & Boch är tillverkade av handglaserat stengods, vilket gör varje del unik. Den oregelbundna ytan ger servisen en extra känsla av design och noggrant hantverk. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie, eller varför inte blanda grått och blått? Tål diskmaskin och mikro.
 • Swedish Grace Djup Tallrik 25 cm, Is

  Swedish Grace Djup Tallrik 25 cm, Is
  Swedish Grace servis från Rörstrand, formgiven av Louise Adelborg. Servisen Swedish Grace är minst lika omtyckt idag som när den premiärvisades på Stockholms≠utställningen 1930. Louise Adelborg lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. Samtidigt skapade hon sig en självklar plats i såväl svenska folkets hjärtan som på deras matbord.
 • Junto Djup Tallrik 17 cm, Slate Grey

  Junto Djup Tallrik 17 cm, Slate Grey
  Junto Djup Tallrik 17 cm, Slate Grey från Rosenthal .
 • 24h Djup Tallrik, Vit

  24h Djup Tallrik, Vit
  24h djup tallrik från Arabia. Här är en simpel men elegant tallrik som passar till alla slags tillfällen. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Ugnseldfast upp till 250°C. Kan frysas
 • Colormix Djup Tallrik 23 cm Vit

  Colormix Djup Tallrik 23 cm Vit
  En vit, klassisk djup tallrik som har en diameter 23 cm. Materialet tallriken är gjord av är fajans, vilket ger den en hög kvalitet och den blir tålig för diskmaskin och mikrovågsugn. Den här tallriken kommer i flera färger och är snygg att mixas och matchas efter egen smak.
 • Mio djup tallrik Ø20 cm Pewter

  Mio djup tallrik Ø20 cm Pewter
 • Le Creuset Signature djup tallrik 16 cm Palm

  Le Creuset Signature djup tallrik 16 cm Palm
 • Colormix Tallrik Djup Dia 23 cm Brun

  Colormix Tallrik Djup Dia 23 cm Brun
  Vacker djup tallrik med en diameter på 23 cm. Materialet tallriken är gjord av är fajans, vilket ger den en hög kvalitet och den blir tålig för diskmaskin och mikrovågsugn. Den här tallriken kommer i flera färger och är snygg att mixas och matchas efter egen smak.
 • Arctica tallrik djup 21cm

  Arctica tallrik djup 21cm
 • Artesano Original Tallrik djup 25 cm

  Artesano Original Tallrik djup 25 cm
  Serien Artesano är bevis på att saker kan göras annorlunda. Enkel men ändå inspirerande design och därmed spännande. Nytänkande, vilket innebär att det betonar personligheten i ditt kök perfekt, oavsett vilka av säsongens råvaror och drycker som serveras.
 • Mesh Colours Rim Djup Tallrik 23 cm, Forest

  Mesh Colours Rim Djup Tallrik 23 cm, Forest
  Mesh Colours Rim Djup Tallrik 23 cm, Forest från Rosenthal .
 • Hammershøi Djup Tallrik Ø21 cm Vit

  Hammershøi Djup Tallrik Ø21 cm Vit
 • ERNST Djup Tallrik Grå Dia 18,5 cm

  ERNST Djup Tallrik Grå Dia 18,5 cm
  Duka upp till fest med denna härliga djupa tallriken från den färgsprakande tv-profilen Ernst! Den grå tallriken passar lika bra till sommarkalaset som till julmyset.
 • Handgjord Djup Tallrik Stone Grå

  Handgjord Djup Tallrik Stone Grå
 • Raw Djup Tallrik 19,4 cm, Grå

  Raw Djup Tallrik 19,4 cm, Grå
  Djup tallrik i stengods från Aida med rå och naturlig look.
 • Star Fluted Christmas djup tallrik Ø 24 cm

  Star Fluted Christmas djup tallrik Ø 24 cm
 • Siirtolapuutarha djup tallrik Ø20 cm, 4-pack svart-vit

  Siirtolapuutarha djup tallrik Ø20 cm, 4-pack svart-vit
 • Swedish Grace Djup Tallrik, 19 cm, Midnatt

  Swedish Grace Djup Tallrik, 19 cm, Midnatt
  Swedish Grace djup tallrik från Rörstrand. Servisen Swedish Grace är en riktig formklassiker som är lika omtyckt i dag som när den primärvisades på Stockholms-utställningen 1930. Formgivaren Louise Adelborg lyckades skapa en servis för hela svenska folket och lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. En smakfull formklassiker! Midnatt är Rörstrands senaste tillskott till Swedish Grace-serien.
 • Old Luxembourg Brindille Djup Tallrik 24cm

  Old Luxembourg Brindille Djup Tallrik 24cm

Djupa tallrikar för olika ändamål

En djup tallrik kan användas för olika saker och behöver nödvändigtvis inte vara en sopptallrik. Det kan lika gärna funka som ett serveringsfat såvida du inte har någon speciell glas- eller porslinsskål du hellre använder.

ileadileadilead