Djuptallrikar

Den djupa tallriken använder vi för att äta mat som soppa, gröt eller kanske också pasta. Här finns djuptallrikar samlade från flera kända märken och butiker på nätet. Du hittar tallrikar med och utan kant. Tallrikskanten kan användas till exempel för att lägga en sträng senap när man äter ärtsoppa.

Populärt inom djuptallrikar

 • Nordic Sea djup tallrik 22,5 cm

  Nordic Sea djup tallrik 22,5 cm
 • Blue Willow Skål 15,5cm

  Blue Willow Skål 15,5cm
  Mönstret är ett av världens mest kända porslinsdekormönster och tillverkas i England. Perfekt skål för youghurt eller dessert.
 • Djup tallrik Rustic Ø 25 cm

  Djup tallrik Rustic Ø 25 cm
 • Tallrik djup Slice of Life

  Tallrik djup Slice of Life
  Var tacksam för vad livet ger dig. Servera vackert med denna servis från Carolina Gynning. I Carolina Gynnings serie ingår glas och porslin för olika tillfällen samt en vacker karaff och alla med en signatur av Carolina. Motiven är frilagda från hennes populära konstverk som speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Porslinet gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.

Fler tips på djuptallrikar

 • Kinto Kinto CLK-151, djup tallrik, beige

  Kinto Kinto CLK-151, djup tallrik, beige
  Duka upp ett vackert, nordiskt bord med den här fina, djupa tallriken från Kinto. Tallriken är en del av Kintos produktserie CLK-151, som består av tallrikar, skålar och muggar gjorda i keramik och i fina färger. Den här djupa tallriken passar perfekt till pasta med sina höga kanter och finn
 • Swedish Grace Skål 60 cl Is

  Swedish Grace Skål 60 cl Is
  Stor skål ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på skål passar till frukostflingorna, soppa, snacks eller vad du själv önskar. Mixa och matcha med olika färger från Swedish Grace eller håll dig till favorifärgen, lika fint hur som helst. Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Mesh Aqua Tallrik Djup 25 cm

  Mesh Aqua Tallrik Djup 25 cm
 • Djup Tallrik Signature 16 cm

  Djup Tallrik Signature 16 cm
  Le Creuset Signature djup tallrik 16 cm är tillverkad från högkvalitativt stengods och blir en fin rustik detalj i dukningen.Observera att nyansen på glasyren i Signature-serien kan skilja sig åt från produkt till produkt.
 • 24h Tuokio Pastatallrik 24 cm, Koboltblå

  24h Tuokio Pastatallrik 24 cm, Koboltblå
  24h tuokio pastatallrik från Arabia. Här är en simpel men elegant tallrik i vitt och blått som passar till alla slags tillfällen. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Ugnseldfast upp till 250°C. Kan frysas
 • Arabia Sunnuntai Djup tallrik 17 cm

  Arabia Sunnuntai Djup tallrik 17 cm
  Arabias klassiska Paratiisi-serien kan i år fira 50 årsjubileum. Designklassikern skapades av Birger Kaipiainen för Arabia. För att fira detta sätts en annan av Kaipiainens designikoner i produktion: Sunnuntai - en serie så solrik som varje söndag bör vara. Denna charmerande djupa tallrik
 • Mesh Tallrik Djup 20 cm

  Mesh Tallrik Djup 20 cm
 • Blue Fluted Mega djup tallrik Ø 17 cm

  Blue Fluted Mega djup tallrik Ø 17 cm
 • Kockums Tallrik djup 22 cm 6-pack Kräm

  Kockums Tallrik djup 22 cm 6-pack Kräm
  Set med sex djupa tallrikar från Kockums Jernverk, perfekt när det dukas till en mustig gryta, soppa eller frukostgröten. Tallrikarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida. Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.
 • Maria Tallrik Djup Rosa 23 cm

  Maria Tallrik Djup Rosa 23 cm
 • Aida RAW djup tallrik i stengods 20 cm, brun

  Aida RAW djup tallrik i stengods 20 cm, brun
  En härligt djup tallrik i modernt stengods med en touch av 70-talets nostalgi. Här kombineras det råa och naturliga utseendet med en snygg, enkel design i neutrala nordiska nyanser. Produkterna är handgjorda och det ger varje produkt ett unikt utseende. Specifikationer:- Tål diskmaskin- Tål m
 • Le Creuset Djup Tallrik 18 cm Creme

  Le Creuset Djup Tallrik 18 cm Creme
  Från mjuka pasteller till starka knallfärger – nu kan du duka ditt bord i alla regnbågens färger. Nu kan du inreda köket tallrikar från le Creuset. Tallrikarna kan matchas och kombineras på alla möjliga sätt efter personlig smak och stil. Med de färgglada och klassiska tallrikarna kan du
 • Swedish Grace tallrik djup 25 cm midnatt

  Swedish Grace tallrik djup 25 cm midnatt
 • Gio djup tallrik Ø 25 cm vit

  Gio djup tallrik Ø 25 cm vit
 • Magic Garden Blossom djup tallrik 23 cm Multi

  Magic Garden Blossom djup tallrik 23 cm Multi
 • NM& djup tallrik 23 cm

  NM& djup tallrik 23 cm
 • Rua Nova Skål 16 cm Grå

  Rua Nova Skål 16 cm Grå
  Dekorativ kål med perfekt storlek till frukostflingorna, soppan eller varför inte använda till fredagssnacksen? Rua Nova är en rustik servis tillverkad i Portugal, i en keramikverkstad grundad på 1800-talet. Rua Nova kombinerar tradition och modernism och hyllar grundaren Raphael Bordallo Pinheiro. Servisen är inspirerad av hans karaktäristiska kakelplattor som än idag kan ses på gatorna i Portugal.
 • Taika djup tallrik 20 cm svart mönstrad

  Taika djup tallrik 20 cm svart mönstrad
 • Djup tallrik

  Djup tallrik
  Alla drömmer om en jul fylld med värme, glädje och gemenskap. Konstnären Anne Rooslien har i sina motiv fångat gårdstomtarnas sysslor. Formspråket är tidlöst och de unika hjärtformade delarna skapar en välkomn
 • French Garden Fleurence djup tallrik 20 cm

  French Garden Fleurence djup tallrik 20 cm
 • White Fluted Skål/lock 20 cl

  White Fluted Skål/lock 20 cl
  Denna serie är en modern klassiker. White Fluted berättar historien om kungligt porslin och hantverk i en minimalistisk och modern stil. Dess rena vithet och enkla design gör mönstret idealiskt att blanda med andra räfflade servismönster. White Fluted erbjuder en perfekt vardagsservis för det moderna hemmet - för dem som vill njuta av livet utan att kompromissa med kvaliteten. Ren, elegant enkelhet. Grunddesignen är identisk med Blue Fluted Plain, Blue Fluted Mega och White Signature. Porslinet kan med fördel blandas med andra mönster, men sticker ut svalt och elegant även på egen hand.
 • Blue Fluted Mega tallrik djup 25 cm

  Blue Fluted Mega tallrik djup 25 cm
 • Swedish Grace Tallrik djup 25 cm Snö

  Swedish Grace Tallrik djup 25 cm Snö
  Stor djup tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på tallrik passar både till frukostfilen och som serveringsskål. Blanda gärna med andra färger från serien. Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Signature Djup Tallrik Caribbean

  Signature Djup Tallrik Caribbean
 • Djup Tallrik Grå Krackelerad 20 cm

  Djup Tallrik Grå Krackelerad 20 cm
 • Elsa Beskow Skål 50 cl Prästkrage

  Elsa Beskow Skål 50 cl Prästkrage
  Skål ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med zebror klär runt hela skålen och livar upp både frukosten och efterrätten, och fungerar även utmärkt att servera snacks i. Volym 50 cl. Nu anlände de första gästerna. Ängsblommorna kom vandrande med blåklinten i spetsen under musik av syrsor och bin. Där var prästkragar och vallmo och klöver, nyponros, kärringtand och timotej, kamomill och hundloka, åkervinda och natt och dag, blåklockor, smörblomma och färgkulla, ärenpris och ängsnejlika, vicker, tjärblomster och styvmorsblom - ja, det går knappt att räkna upp dem alla. Och bina och humlorna surrade, syrsorna spelade, och blåklockorna pinglade. Det var ett riktigt festtåg. Ur Blomsterfesten i täppan. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Swedish Grace Tallrik djup 19 cm Snö

  Swedish Grace Tallrik djup 19 cm Snö
  Djup tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på tallrik passar lika bra till frukosten som till soppan. Storleken gör den även bra som mindre serveringsskål. Blanda gärna med andra färger från serien. Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Djup tallrik, Swedish Grace, 25 cm

  Djup tallrik, Swedish Grace, 25 cm
  Djup tallrik från serien Swedish Grace.När uppnår man kultstatus i porslinsvärlden? Jo, kanske när man följt flera generationer genom vardag och fest, utan att en enda gång ha känt sig malplacerad. Swedish Grace, Louise Adelborgs mästerverk, är en sådan servis. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar
 • Tallrik djup Cupido Ø 23cm

  Tallrik djup Cupido Ø 23cm
 • Relief Djup Tallrik 4 pack

  Relief Djup Tallrik 4 pack
 • Blue Italian Sopptallrik, 23 cm

  Blue Italian Sopptallrik, 23 cm
  Blue Italian från Spode. En servis med gedigen historia som varit i produktion sedan 1816. I över 200 år har den spridit sin elegans runtom i världen. Med motiv hämtade från den Italienska landsbygden och i toner av blått finns det tallrikar, skålar och koppar.
 • Signature Djup Tallrik Soleil

  Signature Djup Tallrik Soleil
 • Mesh Djup Tallrik Ø 19 cm

  Mesh Djup Tallrik Ø 19 cm
 • Mumin Skål Misan

  Mumin Skål Misan
  Våren 2020 kompletteras Muminservisen med en härligt pastellfärgad gul skål med den till en början lite buttra Misan. Berättelsen om Muminmammas hembiträde Misan publicerades som en tecknad serie under namnet ”Låtsaslek” år 1956. I den tecknade serien söker Misan platsen som hembiträde hos Muminfamiljen och med sig har hon hunden Ynk. Alla behöver en Mumin! Både barn och vuxna älskar Tove Jansons sympatiska karaktärer från Mumindalen. Arabias designer Tove Slotte-Elevanta har formgivit de underbara produkterna med Muminteckningar i original. De härliga figurerna finns tryckta på muggar, skålar, kannor m.m. Samla hela serien och du har en hel mumindal i ditt köksskåp. Välkommen till Mumindalen! Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål skålen diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.
 • Royal Skål 75 cl

  Royal Skål 75 cl
  En skål som kan användas till allt från soppa till morgonflingorna. Eller varför inte som serveringsskål till snacks eller liknande? Gjord i benporslin av högsta kvalité.
 • Maze djup tallrik 24 cm blå

  Maze djup tallrik 24 cm blå
 • Mesh Valnöt Tallrik Djup 21 cm

  Mesh Valnöt Tallrik Djup 21 cm
 • Dark Blue Chevron djup tallrik 24 cm

  Dark Blue Chevron djup tallrik 24 cm
 • Grød djup tallrik Ø 17 cm

  Grød djup tallrik Ø 17 cm
 • Djup Tallrik 24 cm Vit

  Djup Tallrik 24 cm Vit
 • Ostindia Tallrik djup 24 cm

  Ostindia Tallrik djup 24 cm
  Djupa tallriken från Ostindia passar till pasta, soppa, fil med mera. Kan också användas som ett mindre serveringsfat. Blanda gärna med andra delar både från Ostindia och Ostindia Floris.
 • Blend djup tallrik korsad 22 cm

  Blend djup tallrik korsad 22 cm
 • Tallrik djup Ø23 cm Colormix Vit

  Tallrik djup Ø23 cm Colormix Vit
 • Djup tallrik nr 11 Bofink

  Djup tallrik nr 11 Bofink
  Servisens mjukt formade tallrikar pryds av tolv olika fågelarter och naturens gröna kvistar av lappvide, rönn och körsbär ger en fin inramning. Konstnären Anne Rooslien har tecknat fåglarna
 • Manoir Portionsskål 15 cm

  Manoir Portionsskål 15 cm
  Som servering eller till måltiden, denna skål är användbar till allt. Tidlös elegans med en stilren formgivning. Manoir har försiktiga men samtidigt spännande former tillsammans med små detaljer. Varje måltid känns som en storartad bjudning med denna vackra serie. Kombineras fint inom serien, men även med Villeroy & Bochs övriga mönster.
 • Harmony Tallrik djup 23,5 cm Blå

  Harmony Tallrik djup 23,5 cm Blå
  Harmony djup tallrik från Table Top Stories är perfekt till soppan eller desserten. Skålen är tillverkad av flintgods, och med sitt böljande fiskfjällsmönster blir det en både praktisk serveringsdel och en vacker inredningsdetalj. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda in olika färger för en personlig dukning som passar just dig. Porslinet tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Med andra ord så kan du duka upp till fest även till vardags med den här serien!
 • Sunnuntai Djup Tallrik 17 cm

  Sunnuntai Djup Tallrik 17 cm
 • Mumin Skål Ninni Puder

  Mumin Skål Ninni Puder
  2019 presenteras en ny figur på de klassiska Muminprodukterna: Ninni, huvudkaraktären i Tove Janssons novell 'Berättelsen om det osynliga barnet' (1962). I berättelsen får muminfamiljen ta emot en liten, illa behandlad Ninni-flicka, som blivit osynlig. Hon vågar inte tala, leka eller ens skratta. Det enda som avslöjar var hon rör sig är en liten bjällra av silver som hänger runt hennes hals. Muminfamiljen tar emot Ninni med öppna armar och behandlar flickan fördomsfritt och med vänlighet. Muminfamiljens varma bemötande gör att Ninni får sitt självförtroende tillbaka och börjar synas igen. Det osynliga barnet är en berättelse om hur viktigt det är att se andra och att bli sedd.
 • Mesh Rim djup tallrik 28 cm Vit

  Mesh Rim djup tallrik 28 cm Vit
 • Ostindia Skål 30 cl

  Ostindia Skål 30 cl
  Liten skål ur Anna Lerinders klassiska serie Ostindia från Rörstrand. Denna storlek på skål passar utmärkt till snacks eller mindre desserter. Blanda gärna med andra delar både från Ostindia och Ostindia Floris.
 • Djup tallrik

  Djup tallrik
  Den exklusiva servisen är specialdesignad av Sigvard Bernadotte för Fyrklövern och har fått sitt namn efter hans hustru Marianne. Detta var ett av hans absolut största projekt under de sista åren. Servisen h
 • DAISY Djup tallrik Turkos 21 cm

  DAISY Djup tallrik Turkos 21 cm

Djupa tallrikar för olika ändamål

En djup tallrik kan användas för olika saker och behöver nödvändigtvis inte vara en sopptallrik. Det kan lika gärna funka som ett serveringsfat såvida du inte har någon speciell glas- eller porslinsskål du hellre använder.

ileadilead