Djuptallrikar

En djup tallrik i fin design ger en extra dimension till maten som serveras. Man kan använda den som sopptallrik, gröttallrik eller pastatallrik. Här finns djuptallrikar från flera kända märken och butiker på nätet.

Populärt inom djuptallrikar

 • Table Top Stories - Mist Sojaskål 11 cm Svart

  Table Top Stories - Mist Sojaskål 11 cm Svart
  Skapa en rustik och jordnära dukning med Mist sojaskål från Table Top Stories. Tillverkad av fin stengods med en glasyr. Skålen passar utmärkt när du på ett snyggt sätt vill servera såser till maten, både festligare tillfällen som till vardagsmåltiderna. Kan användas i mikrovågsugnen och tål diskmaskin.
 • Carolina Gynning - Tallrik djup Slice of Life

  Carolina Gynning - Tallrik djup Slice of Life
  Var tacksam för vad livet ger dig. Servera vackert med denna servis från Carolina Gynning.I Carolina Gynnings serie ingår glas och porslin för olika tillfällen samt en vacker karaff och alla med en signatur av Carolina. Motiven är frilagda från hennes populära konstverk som speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Porslinet gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.
 • Sundborn Tallrik djup 21 cm

  Sundborn Tallrik djup 21 cm
 • Swedish Grace snö Tallrik djup 19 cm

  Swedish Grace snö Tallrik djup 19 cm

Fler tips på djuptallrikar

 • Iittala Teema djup tallrik, 21cm, linne

  Iittala Teema djup tallrik, 21cm, linne
  Djup tallrik som är användbar till både frukost en vardagsmorgon och till servering av frukt och dessert en fredagskväll. Tallriken mäter 21 cm i diameter och är framställd i porslin i hög kvalitet. Iittala är känt för sin grundliga bearbetning av materialet, och därför får du en håll
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Djup Tallrik 21 Cm - Djupa tallrikar Mix

  Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Djup Tallrik 21 Cm - Djupa tallrikar Mix
  Brillance Fleurs Sauvages Djup Tallrik 21 Cm från Rosenthal. Djupa tallrikar Mix . Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Merci Extra Djup Tallrik N°5 Vit

  Merci Extra Djup Tallrik N°5 Vit
 • Table Top Stories - Harmony Skål 11 cm Vit

  Table Top Stories - Harmony Skål 11 cm Vit
  En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
 • Arabia - Mumin Skål Lilla My på Ängen 15 cm Vit/Grön

  Arabia - Mumin Skål Lilla My på Ängen 15 cm Vit/Grön
  Mumin Skål Lilla My på Ängen från Moomin by ArabiaLilla My - alltid så rättfram, modig och orädd till sin natur. En av många älskade figurer ur Tove Janssons underbara sagor om Mumintrollen. Här beundrar Lilla My stjärnorna i väntan på kometen som kommer snart. Kommer den träffa Mumndalen? Så otroligt spännande!! Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål skålen diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.
 • Bitz - Skål 12 cm Grå/Ljusblå

  Bitz - Skål 12 cm Grå/Ljusblå
  Djup liten skål som passar utmärkt som frukost- och dessertskål, eller varför inte duka upp bordet med flera skålar och använda till servering? Finns i flera vackra färgkombinationer och glasyrer med matt eller glansig yta. Den reaktiva glasyren som används ger ytan naturliga färgskiftningar vilket gör att varje skål skiljer sig åt.Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.
 • Royal Copenhagen White Fluted Djup Tallrik 24 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit - 1016940

  Royal Copenhagen White Fluted Djup Tallrik 24 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit - 1016940
  White Fluted Djup Tallrik, 24 cm från Royal Copenhagen. Vi har valt ut Vit Djupa tallrikar i Porslin från Royal Copenhagen med stor omsorg.
 • Swedish Grace Djup tallrik 25cm Snö 6-pack

  Swedish Grace Djup tallrik 25cm Snö 6-pack
 • Spode - Blue Italian Sockerskål 25 cl

  Spode - Blue Italian Sockerskål 25 cl
  Sockerskål med lock från Spode ur klassiska serien Blue Italian. Perfekt som en elegant touch till fikat. Skålen är tillverkad i vackert blåvitt porslin och ger en härligt lyxig känsla vid dukningen.Spodes blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. Detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker. Matcha gärna med andra delar ur samma serie!
 • Bitz Suppeskål Grå 18 cm

  Bitz Suppeskål Grå 18 cm
  Diameter: 18 cm Farge: grå Tåler oppvaskmaskin: Ja
 • Sophie Conran Djup tallrik 25 cm vit

  Sophie Conran Djup tallrik 25 cm vit
  .
 • Gustavsberg - SÅLD Skål Verdura

  Gustavsberg - SÅLD Skål Verdura
  Skål ur Verdura serien formgiven av Stig Lindberg för Gustavsberg.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Bitz - Skål 14 cm Grå/Ljusblå

  Bitz - Skål 14 cm Grå/Ljusblå
  Skål i stengods i behändig storlek utmärkt som frukost- och dessertskål, eller låt den bli ett dekorativt inslag på köksbänken för förvaring av frukt och grönsaker. Finns i flera vackra färgkombinationer och glasyrer med matt eller glansig yta. Den reaktiva glasyren som används ger ytan naturliga färgskiftningar vilket gör att varje skål skiljer sig åt.Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °CStengodsserien Bitz har tagits fram i nära samarbete med en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa, Christian Bitz. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.
 • Carolina Gynning - DECO Black Skål 50 cl

  Carolina Gynning - DECO Black Skål 50 cl
  En läcker skål från Carolina Gynnings DECOkollektion. Carolina Gynning har formgivit denna porslinsskål som ingår i servisen DECO Black. Ledorden för uppsättningen av köksprodukter som hon döpt till DECO är elegans och kaxighet. Det märks inte minst i det klassiska och stilrena monogrammönstret i svart och guldton som gör ett starkt intryck i din borddukning! Carolina Gynning har i DECO servisen kombinerat sin konst med designintresse som tidigare resulterat i bland annat smycken, kuddfodral och lampor. Det gemensamma i alla Carolina Gynnings produkter och i hennes konst är de starka känslorna och ett personligt avtryck från Carolina Gynning som kvinna och konstnär, så även i denna DECO skål. Porslinskålen rymmer 50 cl och är härligt utformad där dess dekaler och mönster sätts för hand vilket ger en naturlig och genuin känsla till varje del i DECO servisen. Hela Deco kollektionen, som även innehåller vanliga och djupa tallrikar, är tillverkad i benporslin vilket gör att köksprodukterna är väldigt hållbara, de tål både maskindisk och mikrovågsugn, och kan med fördel användas dagligen och så fin som Carolina Gynnings DECO-skålar är kommer du vilja duka med denna skål till såväl vardag som till fest!
 • Arabia - 24h Skål 50 cl Vit

  Arabia - 24h Skål 50 cl Vit
  Skål från Arabia och serien 24h. Lagom för t ex soppa eller gröt, som tack vare sitt djup håller maten varm.Rena linjer och noggrant slutförda detaljer är karaktäristiska för porslinet i Arabias serie 24h, designad av Heikki Orvola. Porslinet, ursprungligen designat för konstnärens eget bruk, hittade sin väg in i Arabias serieproduktion 1996. Dess tydliga, enkla former förblir behagliga för ögat från år till år samtidigt som de är mycket praktiska. Serien, som tilldelades Design Plus-priset, fick sitt namn efter ändamålet: 24h - en servis som passar att användas dygnets alla timmar.
 • Aida - Raw Skål 19,5x8 cm Brun Metallic

  Aida - Raw Skål 19,5x8 cm Brun Metallic
  Skålen Raw från Aida är tillverkat i dubbelbränt stengods av högsta kvalitet med repfri, reaktivglasyr. Och eftersom varje produkt är handgjord är den också unik och ingen produkt är den andra helt lik.
 • Djup Tallrik NaturVit 22 cm

  Djup Tallrik NaturVit 22 cm
 • Colormix Djup tallrik Ø23 cm Vit

  Colormix Djup tallrik Ø23 cm Vit
 • Arabia - SÅLD Dessertservis Miranda

  Arabia - SÅLD Dessertservis Miranda
  Servis, 7 delar, grön pressglas med reliefdekor, ur serien Miranda formgiven av Heikki Orvola för Arabia. Stor skål på fot 20 cm hög 18 cm diameter, 6 dessertskålar 11 cm höga.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Blomus - MIO, Djup tallrik, Agave Green

  Blomus - MIO, Djup tallrik, Agave Green
  Djup tallrik i keramik i färgen Agave Green. Blomus nya kollektion MIO bjuder in till den perfekta måltiden, med sina trendiga färger och solida, tidlösa material. Bakom kollektionen MIO står designern Nina Thöming från Flöz Design. MIO servis består av alla essentiella delar som en servis ska innehålla, och finns i ett antal naturnära färger. Eftersom keramik tillverkas i höga temperaturer som ibland skiftar i intensitet, så kan lätta skiftningar i materialet ses. Det gör varje del av kollektionen unik. Djup tallrik MIO kan diskas i diskmaskin och användas i mikron. Mått: H 4 cm, omkrets 20 cm Material: Glaserad keramik Färg: Agave Green
 • Bitz Soup Bowl Dia. 18 x 4,8 cm svart / lila

  Bitz Soup Bowl Dia. 18 x 4,8 cm svart / lila
  I utvecklingsprocessen har Bitz både dragit nytta av strukturer och färger i olika material och skapat en design som gör det lättare att få kontroll över maten - tanken är kort och söt att det ska vara roligare och lättare att vara frisk i vardagsliv!
 • Serax - Terres de Rêves Sopptallrik 21 cm Mörkblå

  Serax - Terres de Rêves Sopptallrik 21 cm Mörkblå
  Färgsprakande djup tallrik ur serien Terres de Rêves formgiven av Anita Le Grelle för Serax. Serien är tillverkad i glaserad stengods och blir ett glatt inslag till dukningen. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Swedish Grace snö Tallrik djup 25 cm

  Swedish Grace snö Tallrik djup 25 cm
 • Potteryjo Daisy Soppskål 21 Cm 2-pack - Djupa tallrikar Lergods Cement

  Potteryjo Daisy Soppskål 21 Cm 2-pack - Djupa tallrikar Lergods Cement
  Soppskålen från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för soppor eller grytor. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om soppskålen från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 210 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för soppskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Elements Djup Tallrik 25 cm

  Royal Copenhagen White Elements Djup Tallrik 25 cm
  Artikelnr: 1017495 Storlek: 25 cm Huvudmaterial: Porslin Design av: Louise Campbell Produktionsstart: 2008
 • Royal Copenhagen White Fluted Djup Tallrik 21 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit - 1017400

  Royal Copenhagen White Fluted Djup Tallrik 21 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit - 1017400
  White Fluted Djup Tallrik, 21 cm från Royal Copenhagen. Vi har valt ut Vit Djupa tallrikar i Porslin från Royal Copenhagen med stor omsorg.
 • Denby Halo Dyp Tallerken 20,5 cm

  Denby Halo Dyp Tallerken 20,5 cm
  Merke: Denby Produkttype: dyp tallerken Materiale: stentøy Mål: Lengde: 20,5 cm, Bredde: 20,5 cm, Dybde: 4,5 cm Volum: 90  cl Vekt: 545 g Tåler ovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og fryser
 • Rörstrand - Eden Skål 30 cl

  Rörstrand - Eden Skål 30 cl
  Den mindre skålen i serien Eden livar upp alla bord och är utmärkt för servering av nötter, bär eller vad annat som kan tänkas önskas på bordet.
 • Tokyo Design Studio - Nippon Blue Risskål Dots

  Tokyo Design Studio - Nippon Blue Risskål Dots
  Skål i porslin, dekorerad i ett fint blå-vitt mönster. Dekorationen är en mix av nya och traditionella japanska motiv. En mycket vacker risskål som givetvis kan användas till många olika maträtter.- Bredd 12 cm- Höjd 6,4 cm- Kan diskas i maskin- Tål mikrovågsugn
 • Pillivuyt Plissé Tallrik Djup 22 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit

  Pillivuyt Plissé Tallrik Djup 22 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit
  Plissé Djup Tallrik från Pillivuyt. Den här djupa tallriken tillhör serien Plissé, som är berömd för sina veckade linjer och tidlösa, enkla stil. Den passar perfekt till exempelvis soppa eller frukost. Med den här tallriken på bordet känns dukningen lite lyxigare, oavsett om det är till vardags eller fest. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Aida - Raw Creative Glass Glasskål 20,5 cm Klar

  Aida - Raw Creative Glass Glasskål 20,5 cm Klar
  Glasskål ur Aidas serie Raw Creative Glass, perfekt till servering eller sopptallrik. De små bubblorna i glaset gör varje exemplar unikt. Matcha gärna med andra delar ur samma serie, där både glas och stengods ingår. Tål diskmaskin.
 • Villeroy & Boch - Manoir Portionsskål 15 cm

  Villeroy & Boch - Manoir Portionsskål 15 cm
  Som servering eller till måltiden, denna skål är användbar till allt. Tidlös elegans med en stilren formgivning. Manoir har försiktiga men samtidigt spännande former tillsammans med små detaljer. Varje måltid känns som en storartad bjudning med denna vackra serie. Kombineras fint inom serien, men även med Villeroy & Bochs övriga mönster. 
 • Djup Tallrik Olivgrön Ø14,5 cm

  Djup Tallrik Olivgrön Ø14,5 cm
 • Pillivuyt Bistro tallrik djup vit / silver - 23 cm

  Pillivuyt Bistro tallrik djup vit / silver - 23 cm
  Materiale ovnsfast porselen Garanti livslang bruksgaranti, 2 års bruddgaranti
 • Villeroy & Boch - Manoir Skål 21 cm

  Villeroy & Boch - Manoir Skål 21 cm
  Förgyll varje måltid med denna vackra salladsskål eller fruktskål som sjuder av tidlös elegans med en stilren formgivning. Serien Manoir har försiktiga men samtidigt spännande former tillsammans med små detaljer. Varje måltid känns som en storartad bjudning med denna vackra serie. Kombineras fint inom serien, men även med Villeroy & Bochs övriga mönster.
 • Rörstrand - Swedish Grace Skål 60 cl 4-pack Snö

  Rörstrand - Swedish Grace Skål 60 cl 4-pack Snö
  Set med fyra skålar ur ikoniska serien Swedish Grace från Rörstrand. Denna skål rymmer 60 cl och storleken passar till frukostflingorna, soppa och snacks. Mixa och matcha Swedish Grace Skål 60 cl 4-pack med olika färger från serien eller håll dig till favoritfärgen, lika fint hur som helst.Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Terres de rêves Djup tallrik 17,5 Ljusblå/ Rökblå

  Terres de rêves Djup tallrik 17,5 Ljusblå/ Rökblå
 • Staub New White Truffle Djup Tallrik 22 Cm - Djupa tallrikar Lergods Vit

  Staub New White Truffle Djup Tallrik 22 Cm - Djupa tallrikar Lergods Vit
  Djupa tallriken från Staub har vacker, rustik design i lergods perfekt för vardagsbruk eller för en fest och för soppor eller grytor. Den har stilren logotyp på framsidan. Välj mellan olika storlekar. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Staub- Tillverkad av lergods.- Från serien New White Truffle.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Djupa tallriken kommer i olika storlekar.- Rustik, vacker design. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tallriken tål temperaturer på upp till 300°C. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rörstrand - Swedish Grace Tallrik djup 19 cm Dimma

  Rörstrand - Swedish Grace Tallrik djup 19 cm Dimma
  Djup tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på tallrik passar lika bra till frukosten som till soppan. Storleken gör den även bra som mindre serveringsskål. Blanda gärna med andra färger från serien.Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Arabia Paratiisi Tallrik Djup - Djupa tallrikar Porslin Multi

  Arabia Paratiisi Tallrik Djup - Djupa tallrikar Porslin Multi
  Djup Tallrik från Arabia. Den här tallriken kommer från den vackra och spännande serien Paratiisi som är designad av Birger Kaipiainen. Den kännetecknas av sitt detaljerade mönster och ljuvliga färger, och piffar upp vilken dukning som helst. Tallriken är fin i sig själv, eller kombinerad med andra produkter från Paratiisi-serien. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Table Top Stories - Lotus Skål 16 cm Röd

  Table Top Stories - Lotus Skål 16 cm Röd
  Lotus Skål 16 cm från Table Top Stories.Table Top Stories Lotus Skål 16 cm är en underbar skål som du kan servera allt ifrån frukostens filmjölk till soppa till middag eller använda som snacksskål eller tapasskål. Nu finns även denna skål i en ny härlig färgsättning, Lotus Röd, som är perfekt som julservis och julporslin.Porslinsserien Table Top Stories Lotus är Cerveras egen serie med underbart porslin format som en lotusblomma och säljs exklusivt hos oss på Cervera.I Lotus serien finns förutom skålen också stora och små tallrikar, ett fat och en underbar kanna.Formen av en lotusblomma återfinns i alla produkter i servisen. Båda tallrikarna och fatet har en ljuvlig design i form av en lotusblomma och även denna skål är en variant av lotusdesignen. Alla porslinsföremål i serien finns i färgerna klassisk vit, eller Off-White som den heter, och Sand som är en härligt brunaktig färg. De finns även i grönt och som sagt nu även i den härligt röda julkollektionen. Alla delar passar lika bra att kombineras i olika färger som att användas i samma färgskala genom hela servisen, från minsta tallrik till största fat.Lotus Röd skål är tillverkad av stengods. Lotus Grön, Lotus Off White och Lotus Sand Skål är tillverkade i lergods.Alla färger av denna Lotusskål från Table Top Stories har dock samma design, är 16 cm i diameter och rymmer 280 ml.Table Top Stories Lotus Skål 16 cm tål både diskmaskin och mikrovågsugn så du kan använda denna ljuvliga porslinsskål till såväl vardags som till fest.
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Djup Tallrik 24 Cm - Djupa tallrikar Benporslin Vit

  Villeroy & Boch Gray Pearl Djup Tallrik 24 Cm - Djupa tallrikar Benporslin Vit
  Gray Pearl Djup tallrik från Villeroy & Boch. Det här är en vit tallrik med eleganta gråa detaljer. De harmoniska färgerna gör att den passar in bland många olika dukningar. Är tillverkad av hållbart benporslin, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Aida Raw Nordic Suppskål Svart 19 cm 6stk

  Aida Raw Nordic Suppskål Svart 19 cm 6stk
  Designer: Christiane Schaumburg-Müller Produkttype: Suppetallerken Diameter: 19,4 cm Høyde: 4,5 cm Materiale: Stentøy Farge: Sort Flekkete  Tåler ovn, frost, mikrobølgeovn og oppvakmaskin
 • Modern House Zanzia djupa tallrikar 24 cm

  Modern House Zanzia djupa tallrikar 24 cm
  D24
 • Arabia 24h Tuokio Pastatallrik 24 Cm Kobolt - Djupa tallrikar Porslin Blå

  Arabia 24h Tuokio Pastatallrik 24 Cm Kobolt - Djupa tallrikar Porslin Blå
  Pastatallrik från Arabia. Den här pastatallriken tillhör den populära serien 24h Tuokio som kännetecknas av den tidlösa designen och det ikoniska blåvita mönstret. Mönstret har fått sin inspiration från Arabias 140-åriga historia, och man får en känsla av handmålade penseldrag. Det är den finska duon Helorinne och Kallio som har tolkat Heikko Orvalas 24h-serie. Namnet 24h kommer ifrån att pastatallriken går att använda under dygnets alla timmar. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Table Top Stories - Lotus Skål 16 cm OffWhite

  Table Top Stories - Lotus Skål 16 cm OffWhite
  Lotus Skål 16 cm från Table Top Stories.Table Top Stories Lotus Skål 16 cm är en underbar skål som du kan servera allt ifrån frukostens filmjölk till soppa till middag eller använda som snacksskål eller tapasskål. Nu finns även denna skål i en ny härlig färgsättning, Lotus Röd, som är perfekt som julservis och julporslin.Porslinsserien Table Top Stories Lotus är Cerveras egen serie med underbart porslin format som en lotusblomma och säljs exklusivt hos oss på Cervera.I Lotus serien finns förutom skålen också stora och små tallrikar, ett fat och en underbar kanna.Formen av en lotusblomma återfinns i alla produkter i servisen. Båda tallrikarna och fatet har en ljuvlig design i form av en lotusblomma och även denna skål är en variant av lotusdesignen. Alla porslinsföremål i serien finns i färgerna klassisk vit, eller Off-White som den heter, och Sand som är en härligt brunaktig färg. De finns även i grönt och som sagt nu även i den härligt röda julkollektionen. Alla delar passar lika bra att kombineras i olika färger som att användas i samma färgskala genom hela servisen, från minsta tallrik till största fat.Lotus Röd skål är tillverkad av stengods. Lotus Grön, Lotus Off White och Lotus Sand Skål är tillverkade i lergods.Alla färger av denna Lotusskål från Table Top Stories har dock samma design, är 16 cm i diameter och rymmer 280 ml.Table Top Stories Lotus Skål 16 cm tål både diskmaskin och mikrovågsugn så du kan använda denna ljuvliga porslinsskål till såväl vardags som till fest.
 • Rörstrand - Mon Amie Skål 30 cl 2-pack

  Rörstrand - Mon Amie Skål 30 cl 2-pack
  Set med två små skålar i serien Mon Amie från Rörstrand. Skålarna blir ett vackert inslag till dukningen och passar lika bra till frukostflingorna som till desserten.En regnig midsommarafton i slutet av 1940-talet satt formgivaren Marianne Westman och avbildade en vit blomma, en skvattram. Skissen blev, efter avslutad examen på Konstfack, rivstarten på en osannolik designkarriär. Vid lanseringen 1952 hade servisen döpts till Mon Amie och blommorna fått sin koboltblåa färg. Som en hyllning på Marianne Westmans 80-årsdag 2008, relanserades servisen med uppdaterade former. Mon Amie är paradexemplet på vad vi själva brukar kalla en Rörstrandklassiker.
 • Le Creuset - Serveringsskål 2,2 L 24 cm Vulkan

  Le Creuset - Serveringsskål 2,2 L 24 cm Vulkan
  Denna serveringsskål från Le Creuset gör sig snygg på ditt dukade bord. Den är utsmyckad med den klassiska designen med tre ringar – en blinkning till de som har koll. Den passar även perfekt in bland dina andra skålar i stengods. Kombinera och matcha flera olika färger eller välj din favorit och satsa allt på den.
 • Heirol Djup Tallrik Smooth 28 Cm - Djupa tallrikar Keramik Rose

  Heirol Djup Tallrik Smooth 28 Cm - Djupa tallrikar Keramik Rose
  Djupa tallriken från Heirol har elegant, handgjord design i keramik perfekt för soppor eller grytor. Den har rundad kant med klassisk form. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om djupa tallriken från Heirol- Gjord av keramik.- Finns även som mugg.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Smooth.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 280 mm. Skötselråd för djupa tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch - Lave Bleu Tallrik djup 28 cm

  Villeroy & Boch - Lave Bleu Tallrik djup 28 cm
  Djup tallrik som passar till soppa eller som fruktfat. Serierna Lave Gris och Lave Bleu från Villeroy & Boch är tillverkade av handglaserat stengods, vilket gör varje del unik. Den oregelbundna ytan ger servisen en extra känsla av design och noggrant hantverk. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie, eller varför inte blanda grått och blått? Tål diskmaskin och mikro.
 • Surface Djup tallrik Large 21cm Camo Grön

  Surface Djup tallrik Large 21cm Camo Grön
 • Serax - Pure Skål 14,5 cm Havsgrön

  Serax - Pure Skål 14,5 cm Havsgrön
  Skål i stengods ur serien Pure, designad av Pascale Naessens för Serax. Skålen passar lika bra att servera en god soppa i som på frukostbordet eller för efterrätten.Pure är en bästsäljande serie innehållande köksdetaljer och bordsservis som är tillverkad i glaserat stengods vilket ger varje produkt ett unikt utseende. Serien kännetecknas av vackra färgskiftningar, utsökt glasyrteknik och en hållbar design, vilket resulterat i att flera internationella topprestauranger valt just denna serie att servera sina rätter på. Kombinera gärna seriens olika delar med varandra för en elegant och enhetlig dukning, eller blanda olika färger för en personlig känsla.

Djupa tallrikar för olika ändamål

En djup tallrik kan användas för olika saker och behöver nödvändigtvis inte vara en sopptallrik. Det kan lika gärna funka som ett serveringsfat såvida du inte har någon speciell glas- eller porslinsskål du hellre använder.

Djup tallrik med kant

En del djuptallrikar har en bred kant och den kan faktiskt vara ganska så användbar ibland. På en tallrik med kant kan man sätta en klick creme fraiche, aioli eller en sträng senap till ärtsoppan.

ilead