Djuptallrikar

Den djupa tallriken använder vi för att äta mat som soppa, gröt eller kanske också pasta. Här finns djuptallrikar samlade från flera kända märken och butiker på nätet.

Populärt inom djuptallrikar

 • Churchill - Blue Willow Skål 15,5cm

  Churchill - Blue Willow Skål 15,5cm
  Mönstret är ett av världens mest kända porslinsdekormönster och tillverkas i England. Perfekt skål för youghurt eller dessert.
 • Churchill - Blue Willow Skål 24 cm

  Churchill - Blue Willow Skål 24 cm
  Mönstret är ett av världens mest kända porslinsdekormönster och tillverkas i England. Perfekt skål för servering av alla dess slag.
 • Table Top Stories - Mist Sojaskål 11 cm Svart

  Table Top Stories - Mist Sojaskål 11 cm Svart
  Skapa en rustik och jordnära dukning med Mist sojaskål från Table Top Stories. Tillverkad av fin stengods med en glasyr. Skålen passar utmärkt när du på ett snyggt sätt vill servera såser till maten, både festligare tillfällen som till vardagsmåltiderna. Kan användas i mikrovågsugnen och tål diskmaskin.
 • Swedish Grace is Tallrik djup 19 cm

  Swedish Grace is Tallrik djup 19 cm

Fler tips på djuptallrikar

 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Skål 7 cm Svart

  Broste Copenhagen - Nordic Coal Skål 7 cm Svart
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Coal, perfekt till snacks. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Rörstrand - SÅLD Flytande Blått Smultron Djupa Tallrikar 4 st

  Rörstrand - SÅLD Flytande Blått Smultron Djupa Tallrikar 4 st
  4 st djupa tallrikar ur serien Flytande blått Smultron och är en av tre dekorer och kallas i folkmun för Flytande Blått och kommer från Rörstrand. 1853 – 1860-tal.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gradient Ceramics Djuptallrik Peach 2 st

  Gradient Ceramics Djuptallrik Peach 2 st
 • Ro Djup tallrik Sharkskin

  Ro Djup tallrik Sharkskin
 • Kockums - Tallrik djup 22 cm 6-pack Vit

  Kockums - Tallrik djup 22 cm 6-pack Vit
  Set med sex djupa tallrikar från Kockums Jernverk, perfekt när det dukas till en mustig gryta, soppa eller frukostgröten. Tallrikarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida. Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.
 • Hay - Swirl Skål 36 cm Blå

  Hay - Swirl Skål 36 cm Blå
  HAY Swirl Bowl är en grund terrakottaskål med en virvlande design i kontrasterande färger. Den marmorerade effekten är handmålad, så det finns inga två mönster lika. Swirl finns i flera härliga färger att välja mellan så det kan bli svårt att bestämma vilken som blir just din favorit.
 • Swedish Grace snö Tallrik djup 19 cm

  Swedish Grace snö Tallrik djup 19 cm
 • Guzzini - Guzzini Uppläggningsskål

  Guzzini - Guzzini Uppläggningsskål
  Uppläggningsskålar från Guzzini med design inspirerad av 50-talet. Skålarna kan användas var för sig eller komponeras ihop till en enhet. Perfekt till tapasbrickan eller att servera måltidens tillbehör ur.Skålarna är tillverkade av plast med ett transparent färgat yttre skick samt med en vit insida. De är tillverkade helt i Italien av BPA-fri plast och tål maskindisk.
 • Villeroy & Boch Rose Garden Sopptallrik 24 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Rose Garden Sopptallrik 24 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit
  Sopptallriken från Villeroy & Boch har modern, blommig design i premium porslin med vintage look perfekt för soppor eller grytor. Den har vacker, rosa blomma på sidan. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om sopptallriken från Villeroy & Boch- Modern design.- Blommigt mönster.- Gjord av premium porslin.- Finns även som mugg.- Från serien Rose Garden.- Diameter: 240 mm.- Vikt: 588 g.- Perfekt för soppor eller grytor.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för sopptallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Iittala - SÅLD Ultima Thule Små skålar 10 st

  Iittala - SÅLD Ultima Thule Små skålar 10 st
  10 st små skålar ur serien Ultima Thule formgivna av Tapio Wirkkala för Iittala.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - Swedish Grace Tallrik djup 19 cm Ros

  Rörstrand - Swedish Grace Tallrik djup 19 cm Ros
  Djup tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på tallrik passar lika bra till frukosten som till soppan. Storleken gör den även bra som mindre serveringsskål. Blanda gärna med andra färger från serien.Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Rörstrand Swedish Grace Djup Tallrik 25 Cm Is - Djupa tallrikar Porslin Is - 1012217

  Rörstrand Swedish Grace Djup Tallrik 25 Cm Is - Djupa tallrikar Porslin Is - 1012217
  Swedish Grace servis från Rörstrand, formgiven av Louise Adelborg. Servisen Swedish Grace är minst lika omtyckt idag som när den premiärvisades på Stockholms≠utställningen 1930. Louise Adelborg lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. Samtidigt skapade hon sig en självklar plats i såväl svenska folkets hjärtan som på deras matbord. Vi har valt ut Is Djupa tallrikar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Spode - Sunflower Skål 19 cm

  Spode - Sunflower Skål 19 cm
  Skål från Spode Blueroom Collection designad i ett klassiskt vackert blommigt mönster tillverkad av lergods med en glaserad blå yta. Skålen går utmärkt att använda som frukostskål för müslin, som dippskål eller som serveringsskål för annat tillbehör. Den klassiska och dekorativa design i ett blommigt mönster som först lanserades år 1812, tillverkad i Stoke-en-Trent i England.
 • Djup tallrik Fumiko Beige/Svart

  Djup tallrik Fumiko Beige/Svart
 • Tuokio tallrik djup 18 cm kobolt

  Tuokio tallrik djup 18 cm kobolt
 • Arabia 24h Djup Tallrik 18 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit

  Arabia 24h Djup Tallrik 18 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit
  24h Djup Tallrik från Arabia. Den här tallriken passar in i alla hem tack vare sin tidlösa och rena design. Den är formgiven av Heikki Orvola, och den döptes till 24h eftersom att den kan användas dygnets alla timmar. Har vunnit priset Design Plus Prize. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Djup Tallrik Vit Ø14,5 cm

  Djup Tallrik Vit Ø14,5 cm
 • Iittala - Teema Tallrik djup/skål 21 cm Vintage Blå

  Iittala - Teema Tallrik djup/skål 21 cm Vintage Blå
  Stor djup tallrik från servisen Teema, perfekt till morgongröten.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Bitz - Skål 14 cm Grå

  Bitz - Skål 14 cm Grå
  Skål i stengods i behändig storlek utmärkt som frukost- och dessertskål, eller låt den bli ett dekorativt inslag på köksbänken för förvaring av frukt och grönsaker. Finns i flera vackra färgkombinationer och glasyrer med matt eller glansig yta. Den reaktiva glasyren som används ger ytan naturliga färgskiftningar vilket gör att varje skål skiljer sig åt.Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °CStengodsserien Bitz har tagits fram i nära samarbete med en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa, Christian Bitz. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.
 • Rosendahl - Grand Cru Skål 18 cm

  Rosendahl - Grand Cru Skål 18 cm
  Skål ur serien Grand Cru Sense från Rosendahl, tillverkad i stengods med en vacker kontrast mellan en matt utsida och en glansig insida. Den sandfärgade skålen har en tidlös design som förgyller det dukade bordet. Skålen kan användas i mikrovågsugnen och rengörs enkelt i diskmaskin. Skålen är lika fin att kombinera med andra delar ur serien som med andra serviser i fina färger. Grand Cru Sense är en nytolkning av Rosendahls mycket omtyckta och populära Grand Cru serie. Serien är en kombination mellan skandinavisk och klassisk design som vackert möts i en fulländad serviskollektion.
 • Vintage - SÅLD Djupa Tallrikar Tulipa 6 st

  Vintage - SÅLD Djupa Tallrikar Tulipa 6 st
  6 st djupa tallrikar ur serien Tulipa formgiven av Ulrica Hydman Vallien.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Broste Copenhagen - Nordic Sand Skål 7 cm Vit

  Broste Copenhagen - Nordic Sand Skål 7 cm Vit
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sand, perfekt till snacks. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Serax - Inku Serveringsskål oval 19 cm Vit

  Serax - Inku Serveringsskål oval 19 cm Vit
  Oval skål i glaserat stengods ur serien Inku, designad av Sergio Herman för Serax. Skålen blir ett vackert uppläggningsfat och fungerar även utmärkt som pastatallrik. Serien Inku kännetecknas av ett sofistikerat formspråk där inspirationen har hämtats från traditionell japansk keramik och naturens vackra former så som snäckskal och blommor. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie, eller blanda olika färger för en personlig och livfull dukning. Skålen tål både mikrovågsugn och maskindisk.
 • Rörstrand Swedish Grace Djup Tallrik 25 Cm - Djupa tallrikar Porslin Dimma

  Rörstrand Swedish Grace Djup Tallrik 25 Cm - Djupa tallrikar Porslin Dimma
  Den djupa tallriken tillhör den populära serien Swedish Grace från Rörstrand. Designen är klassisk, och det vackra mönstret har fått sin inspiration från veteax som svajar i sommarvinden. Kan med fördel kombineras med andra produkter ur serien Swedish Grace för att skapa en härlig bordsdukning. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen - Nordic Sea Skål 7 cm Blå

  Broste Copenhagen - Nordic Sea Skål 7 cm Blå
  Liten skål tillverkad av glaserat stengods ur serien Nordic Sea, perfekt till snacks. Duka upp till vardag eller fest med fler delar ur samma serie, eller bryt av med andra färger. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Design Letters - Mini Favourite Skål 30 cl Love Beige

  Design Letters - Mini Favourite Skål 30 cl Love Beige
  Mini favourite skål för barn i tritanplast från Design Letters med det klassiska typsnittet designat av Arne Jacobsen år 1937.Skålen har gulliga ord på framsida och baksida samt finns i flera fina färger och som mugg. Skålen är mycket hållbar och tålig samt tål diskmaskin och mikrovågsugn.Materialet är återvinningsbar tritanplast, fri från BPA och BPS.
 • Le Creuset - Serveringsskål 2,2 L 24 cm Mist Gray

  Le Creuset - Serveringsskål 2,2 L 24 cm Mist Gray
  Denna serveringsskål från Le Creuset gör sig snygg på ditt dukade bord. Den är utsmyckad med den klassiska designen med tre ringar – en blinkning till de som har koll. Den passar även perfekt in bland dina andra skålar i stengods. Kombinera och matcha flera olika färger eller välj din favorit och satsa allt på den.
 • Tokyo Design Studio - Mixed Bowls Skål

  Tokyo Design Studio - Mixed Bowls Skål
  Mixed Bowls Skål 20,5 cm. Passar utmärkt som serveringsskål för en fräsch sallad eller middagsskål för en god soppa. Oavsett vad du bjuder dina gäster på blir det en vacker presentation av måltiden. Skålen pryds av vackra blåa mönster mot vitt porslin.- Bredd 20,5 cm- Höjd 7,8 cm- Rymmer 1 liter- Kan diskas i maskin- Tål mikrovågsugn
 • Arabia Mainio tallrik djup, 23 cm, sarastus

  Arabia Mainio tallrik djup, 23 cm, sarastus
  En djuptallrik från den nya, mångsidiga serien Mainio från Arabia. Den vackra tallriken passar utmärkt till pasta, nudlar eller soppor och kan även användas som ugnsform. Den större tallriken i serien på 25 cm går att använda som lock till. Alla delar ur Mainio serien tål både ugn och fr
 • Rörstrand - SÅLD Gröna Anna Skål

  Rörstrand - SÅLD Gröna Anna Skål
  Skål Gröna Anna, Carl-Harry Stålhane. Proveniens Albin Kristensson.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - Swedish Grace Tallrik djup 25 cm Ros

  Rörstrand - Swedish Grace Tallrik djup 25 cm Ros
  Stor djup tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på tallrik passar både till frukostfilen och som serveringsskål. Blanda gärna med andra färger från serien.Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Wedgwood - Jasper Conran White Tallrik djup 23 cm

  Wedgwood - Jasper Conran White Tallrik djup 23 cm
  En djup tallrik till pasta, soppa eller sallad. Eller kanske yoghurten på morgonen?
 • DAISY Djup tallrik Beige 21 cm

  DAISY Djup tallrik Beige 21 cm
 • Aida RAW Djup Tallrik 6 st. Metallic Brown

  Aida RAW Djup Tallrik 6 st. Metallic Brown
  Duka upp ett vackert bord med det vackra stengodset från RAW-serien från Aida. Denna djupa tallrik är 19,4 cm. i diameter och 4,5 cm. hög. Det ingår 6 st. tallrikar i setet och de kommer i två olika färger: Midnight Blue och Metallic Brown. De vackra, mörka färgvarianterna skickar tankarna
 • Villeroy & Boch - Lave Bleu Skål 60 cl

  Villeroy & Boch - Lave Bleu Skål 60 cl
  Skål till frukostflingor, snacks eller chipsdip. Serierna Lave Gris och Lave Bleu från Villeroy & Boch är tillverkade av handglaserat stengods, vilket gör varje del unik. Den oregelbundna ytan ger servisen en extra känsla av design och noggrant hantverk. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie, eller varför inte blanda grått och blått? Tål diskmaskin och mikro.
 • Stiernholm - Mörke Tallrik Djup 22 cm Svart

  Stiernholm - Mörke Tallrik Djup 22 cm Svart
 • Iittala - Teema Skål 15 cm Puder

  Iittala - Teema Skål 15 cm Puder
  Skål ur servisen Teema, perfekt till dessert eller snacks.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • KoKo Tallrik djup 24 cm vit

  KoKo Tallrik djup 24 cm vit
 • House Doctor Djup Tallrik Rustic Stengods 25 cm

  House Doctor Djup Tallrik Rustic Stengods 25 cm
  Vackra handgjorda tallrikar från Danska House Doctor, små olikheter kan förekomma.Tål maskindisk och mikrovågsugn.Diameter: 25 cm, h: 5 cm
 • Modern House - Black Satin Tallrik Djup 29 cm Svart

  Modern House - Black Satin Tallrik Djup 29 cm Svart
  Tallriken Black Satin i stengods från Modern House har en yta i svart med vissa ojämnheter som ger en rustik känsla. Den här tallriken passar lika bra att duka fram till vardags som till festligare tillställningar och ger ett läckert uttryck till bordet. Tallriken är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Kombinera gärna tallriken med andra produkter ur serien Black Satin för en enhetligt servis!
 • Cult Design - Fragaria Skål 16 cm 2-pack

  Cult Design - Fragaria Skål 16 cm 2-pack
  Från svenska Cult Design och deras serie Fragaria Ananassa kommer dessa skålar i tåligt stengods. Fragaria Ananassa heter jordgubbar på latin, döpta av botanisten Carl von Linné. Skålen kallas också ibland för skålrik eftersom den är någonting mittemellan en skål och en tallrik. Perfekt till frukostflingorna, snacks eller det självklara: jordgubbar med vaniljglass.Skålarna är dekorerade med härliga jordgubbar och blad, på både insida och utsida. Tål både maskindisk och mikro. Matcha gärna med övriga delar ur samma serie, det ger en komplett känsla och förhöjer sommarens alla fikastunder och efterrätter.Levereras i 2-pack.
 • Le Creuset - Signature Stor Serveringsskål 32 cm Cerise

  Le Creuset - Signature Stor Serveringsskål 32 cm Cerise
  Den stora serveringsskålen från Le Creuset är en mycket mångsidig och modern klassiker. Med den typiska Le Creuset designen och i flera härliga färger rymmer den hela 4,2 L. Perfekt för en krispig sallad eller en rejäl laddning popcorn till filmkvällen. Tillverkad i emaljerat stengodset är den både reptåligt samtidigt som det är enkelt att rengöra.Skålen tål maskindisk, mikrovågsugn, ugn samt kyl och frys. Klarar från -18°C upp till 260°C men undvik snabba temperaturskillnader.
 • Royal Copenhagen - Black Fluted Mega Skål 3,1 L

  Royal Copenhagen - Black Fluted Mega Skål 3,1 L
  Skål ur serien Black Fluted Mega. Passar utmärkt som fruktskål eller som salladsskål för servering av goda sallader. Kombinera gärna med de andra fina serveringsdelarna ur samma serie.Black Fluted Mega är en svartvit tolkning av klassiska porslinsserien Blue Fluted Mega. Serien skapades i blått av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen år 2000. Varje del i servisen har sin egen unika handmålade design. På baksidan av din mega-produkt hittar du ett nummer som anger mönstret på den specifika delen.
 • Wedgwood - SÅLD Enoch Frukostskålar 8 st

  Wedgwood - SÅLD Enoch Frukostskålar 8 st
  8 st fruktskålar ur serien Enoch från Wedgwood.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand Swedish Grace Djup Tallrik 25 Cm Ros - Djupa tallrikar Porslin Ros - 1024452

  Rörstrand Swedish Grace Djup Tallrik 25 Cm Ros - Djupa tallrikar Porslin Ros - 1024452
  Swedish Grace djup tallrik från Rörstrand. Servisen Swedish Grace är en riktig formklassiker som är lika omtyckt i dag som när den primärvisades på Stockholms-utställningen 1930. Formgivaren Louise Adelborg lyckades skapa en servis för hela svenska folket och lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. En smakfull formklassiker! Vi har valt ut Ros Djupa tallrikar i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Sagaform - Nature Serveringskål 22 cm

  Sagaform - Nature Serveringskål 22 cm
  Serveringsskål från Sagaforms serie Nature, tillverkad av glas med en bottenplatta i massiv ek. Bottenplattan är löstagbar och skyddar underlaget. Perfekt för sallad, frukt eller snacks. Glöm inte att olja in bottenplattan med jämna mellanrum.
 • Tokyo Design Studio - Mixed Bowls Skål

  Tokyo Design Studio - Mixed Bowls Skål
  Skål i porslin med ett vackert, detaljrikt mönster i blått och vitt. Oavsett maträtt så blir detta en underbar presentation på middagsbordet.- Bredd 19 cm- Höjd 7,5 cm- Kan diskas i maskin
 • Broste Copenhagen - Nordic Coal Skål med fötter 11 cm Svart

  Broste Copenhagen - Nordic Coal Skål med fötter 11 cm Svart
  Liten skål med fötter, tillverkad av stengods. Passar lika bra att servera i som till förvaring av småsaker som till exempel nycklar eller smyckena. Då skålen är tillverkad för hand så varierar glasyren något - men varje exemplar är lika fint!
 • Gustavsberg - Asiatic Djupa Tallrikar 6 st

  Gustavsberg - Asiatic Djupa Tallrikar 6 st
  6 st djupa tallrikar ur serien Asiatic från Gustavsberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Aida - Raw Skål 19,4 cm Northern Green

  Aida - Raw Skål 19,4 cm Northern Green
  Djup tallrik i stengods, perfekt till soppa eller frukostflingorna.Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Rörstrand Swedish Grace djup tallrik, 19 cm, dimma

  Rörstrand Swedish Grace djup tallrik, 19 cm, dimma
  En djup tallrik i en ljusblå färg från Rörstrand. Swedish Grace är en porslinsserie med stil och elegans som härstammar från ett anrikt Stockholm på 1930-talet.Den djupa tallriken har en diameter på 19 cm. Kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.
 • Villeroy & Boch New Wave Soppskål - Djupa tallrikar Porslin Vit

  Villeroy & Boch New Wave Soppskål - Djupa tallrikar Porslin Vit
  New Wave Soppskål från Villeroy & Boch. Det här är en soppskål i modern design med karakteristiska vågformer. Den tillhör den prisbelönta kollektionen New Wave som kännetecknas av sin unika design som blir ett fint komplement på det dukande bordet. Är tillverkad i premiumporslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.

Djupa tallrikar för olika ändamål

En djup tallrik kan användas för olika saker och behöver nödvändigtvis inte vara en sopptallrik. Det kan lika gärna funka som ett serveringsfat såvida du inte har någon speciell glas- eller porslinsskål du hellre använder.

Tallrik med kant

En del djuptallrikar har en bred kant och den kan faktiskt vara ganska så användbar ibland. På en tallrik med kant kan man sätta en klick creme fraiche, aioli eller en sträng senap till ärtsoppan.

ilead