Djuptallrikar

Den djupa tallriken använder vi för att äta mat som soppa, gröt eller kanske också pasta. Här finns djuptallrikar samlade från flera kända märken och butiker på nätet. Du hittar tallrikar med och utan kant. Tallrikskanten kan användas till exempel för att lägga en sträng senap när man äter ärtsoppa.

Populärt inom djuptallrikar

 • Nordic Sea djup tallrik 22,5 cm

  Nordic Sea djup tallrik 22,5 cm
 • Blue Willow Skål 15,5cm

  Blue Willow Skål 15,5cm
  Mönstret är ett av världens mest kända porslinsdekormönster och tillverkas i England. Perfekt skål för youghurt eller dessert.
 • Djup tallrik Rustic Ø 25 cm

  Djup tallrik Rustic Ø 25 cm
 • Tallrik djup Slice of Life

  Tallrik djup Slice of Life
  Var tacksam för vad livet ger dig. Servera vackert med denna servis från Carolina Gynning. I Carolina Gynnings serie ingår glas och porslin för olika tillfällen samt en vacker karaff och alla med en signatur av Carolina. Motiven är frilagda från hennes populära konstverk som speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Porslinet gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen.

Fler tips på djuptallrikar

 • Swedish Grace djup tallrik 19 cm midnatt (blå)

  Swedish Grace djup tallrik 19 cm midnatt (blå)
 • Teema Tiimi Tallrik djup 20 cm Vit

  Teema Tiimi Tallrik djup 20 cm Vit
  En djup tallrik som kan användas för servering av soppor, sallader eller pastarätter. Kombinera gärna med övriga delar i Teema Tiimi serien, den unika prickade grå glasyren adderar en jordnära detalj till din dukning för både vardag och fest.
 • Mesh Rim Line djup tallrik 28 cm Forest

  Mesh Rim Line djup tallrik 28 cm Forest
 • Raw Skål 13,5 cm Spotted Brown

  Raw Skål 13,5 cm Spotted Brown
  Djup tallrik eller skål i stengods, perfekt till dessert eller snacks. Serien Raw Northern och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.
 • Lave Gris Tallrik djup 22 cm

  Lave Gris Tallrik djup 22 cm
  Djup tallrik som passar till soppa eller dessert. Serierna Lave Gris och Lave Bleu från Villeroy & Boch är tillverkade av handglaserat stengods, vilket gör varje del unik. Den oregelbundna ytan ger servisen en extra känsla av design och noggrant hantverk. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie, eller varför inte blanda grått och blått? Tål diskmaskin och mikro.
 • Swedish Grace Sten Tallrik djup 19 cm

  Swedish Grace Sten Tallrik djup 19 cm
 • Taika Siimes Djup Tallrik, 20 cm

  Taika Siimes Djup Tallrik, 20 cm
  Djup tallrik i porslin från Iittala med vackert och färgglatt mönster.
 • Le Creuset Signature Djup Tallrik 16 cm Soleil

  Le Creuset Signature Djup Tallrik 16 cm Soleil
  Den här tallriken med sin härligt gula färg kommr från Le Creusets snygga Signature serie. Den passar utmärkt både för kalla och varma rätter som tex soppa, sallad eller en mustig gryta. Den djupa tallriken har den ikoniska Le Creuset-designen med de tre signaturringarna och rena, eleganta linjer. De vackra stengodstallrikarna finns i många härliga färger som gärna kan matchas för en färgglad dukning. Tål mikrovågsugn, ugn, frys och diskmaskin.
 • Iittala Teema Tiimi Tallrik Djup 9 cm Vit

  Iittala Teema Tiimi Tallrik Djup 9 cm Vit
  Serien Teema Tiimii är specialdesignad och formgiven av flera asiatiska designers. Produkterna är inspirerade av ursprungliga Teema och har behållit sin tidlösa design som Kaj Francks har skapat men har fått en asiatisk twist.Samtliga delar kan användas för matlagning i ugnen, för servering men även för förvaring. Den djupa tallriken är 9 cm och passar utmärkt att servera grytor och soppor i.
 • Mesh Cream Tallrik Djup 20 cm

  Mesh Cream Tallrik Djup 20 cm
 • Blend Djup Tallrik, Korsad

  Blend Djup Tallrik, Korsad
  Modern djup tallrik i porslin från Rosenthal med fin struktur.
 • Plissé djup tallrik Ø 22cm Ljusgrå

  Plissé djup tallrik Ø 22cm Ljusgrå
 • Ostindia Floris Tallrik djup 22 cm

  Ostindia Floris Tallrik djup 22 cm
  Djupa tallriken från Ostindia passar till pasta, soppa, fil med mera. Kan också användas som ett mindre serveringsfat. Blanda gärna med andra delar både från Ostindia och Ostindia Floris.
 • Teema Skål 15 cm Puder

  Teema Skål 15 cm Puder
  Skål ur servisen Teema, perfekt till dessert eller snacks. Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Flora Djup Tallrik 21cm, Rhododendron

  Flora Djup Tallrik 21cm, Rhododendron
  Flora Djup Tallrik 21cm, Rhododendron från Royal Copenhagen .
 • Merci Extra Djup Tallrik N°5 Vit

  Merci Extra Djup Tallrik N°5 Vit
 • Le Creuset Signature Djup Tallrik 16cm Palm

  Le Creuset Signature Djup Tallrik 16cm Palm
  Äkta hantverk i högsta klass! Le Creuset har alltid representerat en kompromisslös kvalité och en ikonisk design, och det är inte bara deras gjutjärnsgrytor som håller måttet. Denna djupa tallrik från serien Signature har allt det där som krävs för att dukningen ska bli så elegant
 • Djup tallrik

  Djup tallrik
  Under årets mörkaste månader är det gott med mat som värmer oss inifrån och ut och dessa djupa tallrikar är perfekta att servera varma soppar och krämig i risgrynsgröt i. Tallrikarna som designats av Åsa Götan
 • Tallrik djup Maria Teresa 23cm

  Tallrik djup Maria Teresa 23cm
 • Kyoto Djup Tallrik Multicolor

  Kyoto Djup Tallrik Multicolor
 • Mesh Cream Tallrik Djup 21 cm

  Mesh Cream Tallrik Djup 21 cm
 • Black Fluted Mega Skål, 180 cl

  Black Fluted Mega Skål, 180 cl
  Vacker skål från välkända Blue Fluted Plain designen från Royal Copenhagen, tolkas i serien Blue Fluted Mega på ett nytt och överraskande sätt.
 • Rörstrand Ostindia Djup Tallrik 22 cm Blå

  Rörstrand Ostindia Djup Tallrik 22 cm Blå
  Den klassiska serien förhöjer dukningen på ditt bord vid alla tillfällen och bidrar dessutom med en trevlig historia till dina gäster. Inspirationen till servisen kommer från en porslinsskärva som bärgats från ostindiefararen Göteborg som förliste 1745. Serien som skapades 1930 står sig lika bra nu som då på bordet och tål både diskmedel och diskmaskiner.
 • Ostindia Djup Tallrik, 24 cm

  Ostindia Djup Tallrik, 24 cm
  Ostindia djup tallrik från Rörstrand, formgiven av Anna Lerinder. Ostindia porslin är en riktigt klassiker och ett samlarföremål som formgavs redan för 80 år sedan. Serien är från början formgiven av Emmy och Knut Almström men har tagits i nyproduktion av Rörstrand. Inspirationen kommer från svensk kultur och natur. Servisen är i vitt porslin och har små blå löv och blommor.
 • Inwhite Djup Tallrik

  Inwhite Djup Tallrik
  Denna vackra djupa tallrik kommer från Rörstrands ur serie Inwhite.
 • Swedish Grace Tallrik djup 19 cm Snö

  Swedish Grace Tallrik djup 19 cm Snö
  Djup tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på tallrik passar lika bra till frukosten som till soppan. Storleken gör den även bra som mindre serveringsskål. Blanda gärna med andra färger från serien. Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • PotteryJo Daisy Djup Tallrik 21 cm Navy

  PotteryJo Daisy Djup Tallrik 21 cm Navy
  Daisy är en rustik och tålig keramikserie med vackert reliefmönster som gör produkterna personliga. PotteryJo älskar måltiden och ser tallriken minst lika viktig som maten du stoppar på den. Detta är en djup tallrik på 21 cm som passar utmärkt både till fest och vardags. Allting från serien Daisy tillverkas i Portugal som står för en gammal tradition av hantverksskicklighet. Tål maskindisk och mikro.
 • Arctica tallrik djup Ø 21 cm

  Arctica tallrik djup Ø 21 cm
 • Quadro Skål 6x6 cm Svart matt

  Quadro Skål 6x6 cm Svart matt
  En liten skål från Aida i serien Quadro. Skålen har en snygg design i stark stengodskvalitet. Quadro seriens produkter är brända i ca 1200 grader vilket ger en stark kvalitet med en bra hållbarhet. Den starka glasyren ger en bättre och slätare yta. Serien Quadro tål ugn, mikrovågsugn och frys. Passar perfekt till en dukning som ska vara lite mer markant som till exempel sushi, tapas eller liknande.
 • Surface djup tallrik 21 cm Indi grey

  Surface djup tallrik 21 cm Indi grey
 • Botanic Garden Harmony Djup Tallrik 23 cm, Moss Green

  Botanic Garden Harmony Djup Tallrik 23 cm, Moss Green
  Botanic Garden Harmony Djup Tallrik 23 cm, Moss Green från Portmeirion .
 • Djup tallrik

  Djup tallrik
  Mat gör alla glada! Intresset för matlagning, råvaror och kockar sprider sig in i våra hem. Design flyttar in i köket med maten i fokus. Därför har Fyrklövern tillsammans med designern Jackie Lynd skapat servisen
 • Djup Tallrik 18 cm

  Djup Tallrik 18 cm
  Djup tallrik tillverkad i stengods av högsta kvalité.
 • Blue Italian Frukostskål 16 cm

  Blue Italian Frukostskål 16 cm
  Denna skål kan du använda för frukostflingorna, desserten eller servering av snacks.
 • Taika tallrik djup 22 cm

  Taika tallrik djup 22 cm
 • Djup tallrik Ø 13 cm Vit/brun

  Djup tallrik Ø 13 cm Vit/brun
 • Swedish Grace djup tallrik 19 cm is (ljusblå)

  Swedish Grace djup tallrik 19 cm is (ljusblå)
 • Michelle tallrik djup vit 4-p

  Michelle tallrik djup vit 4-p
 • All Time Djup Tallrik Vit Ø 22 cm

  All Time Djup Tallrik Vit Ø 22 cm
 • Elsa Beskow Skål 50 cl Fru Potatis

  Elsa Beskow Skål 50 cl Fru Potatis
  Skål ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med Fru Potatis klär runt hela skålen och livar upp både frukosten och efterrätten, och fungerar även utmärkt att servera snacks i. Volym 50 cl. Rödbetsmor har kommit för att hjälpa till, står där trygg och röd och pratar med Fru Dill, säger: Det var bra, Du kom med litet grönt, till potatisrätter smakar dill så skönt. Hör nu, Rädis-pojkar, efter ni är här, kan ni hjälpa oss att duka bordet där. Ur Festen i potatislandet, från Vill du läsa del II. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Sancerre tallrik djup vit Ø 22 cm

  Sancerre tallrik djup vit Ø 22 cm
 • Swedish Grace Tallrik djup 25 cm Snö

  Swedish Grace Tallrik djup 25 cm Snö
  Stor djup tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på tallrik passar både till frukostfilen och som serveringsskål. Blanda gärna med andra färger från serien. Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Quadro Skål 13x13 cm Svart matt

  Quadro Skål 13x13 cm Svart matt
  En skål från Aida i serien Quadro. Skålen har en snygg design i stark stengodskvalitet. Quadro seriens produkter är brända i ca 1200 grader vilket ger en stark kvalitet med en bra hållbarhet. Den starka glasyren ger en bättre och slätare yta. Serien Quadro tål ugn, mikrovågsugn och frys. Passar perfekt till en dukning som ska vara lite mer markant som till exempel sushi, tapas eller liknande.
 • Månses Design Ovanåker Djup Tallrik 24 cm Brun

  Månses Design Ovanåker Djup Tallrik 24 cm Brun
  En klassisk djup tallrik i serien Ovanåker tillverkad i fältspatsporslin. Porslinet har en handmålad kant i en brun färg och får en levande känsla i och med de små bruna prickarna i godset. Tallriken är 24 cm och finns även med en blå handmålad kant.
 • Relief Djup Tallrik 22 cm 4-Pack, Vit

  Relief Djup Tallrik 22 cm 4-Pack, Vit
  Djup tallrik i vitt porslin med dekorativ kant från Aida.
 • Eva Trio Legio Nova Tallrik djup 25 cm Vit

  Eva Trio Legio Nova Tallrik djup 25 cm Vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Tallrik djup 29 cm trekantig

  Tallrik djup 29 cm trekantig
 • Le Creuset Djup Tallrik 18 cm Volcanic

  Le Creuset Djup Tallrik 18 cm Volcanic
  Le Creusets vackra djupa tallrik är tillverkad av högkvalitativ stengods och finns i många härliga färger. Duka med den populära färgen Volcanic, underbar på ett festdukat bord och piggar upp vardagsmiddagen! Tallriken tål temperaturer från -18° till +260° C. Kan användas i frys, mikrov
 • Grand Cru Take djup tallrik 21,5 cm 2-pack Sand

  Grand Cru Take djup tallrik 21,5 cm 2-pack Sand
 • Ostindia Svart tallrik djup 22 cm

  Ostindia Svart tallrik djup 22 cm
 • Terres de Rêves djup tallrik 21,3 cm Rust-smokey blue

  Terres de Rêves djup tallrik 21,3 cm Rust-smokey blue

Djupa tallrikar för olika ändamål

En djup tallrik kan användas för olika saker och behöver nödvändigtvis inte vara en sopptallrik. Det kan lika gärna funka som ett serveringsfat såvida du inte har någon speciell glas- eller porslinsskål du hellre använder.

ileadileadilead