Glas och porslin » Tallrikar

Märken på tallrikar:

Gense tallrikar

Gense är företaget som tillverkar köksprodukter i metall. Mycket av produktionen är fokuserad på bestick men även kokkärl i gjutjärn. Här kan du hitta Genses grilltallrikar i gjutjärn, perfekta för att hålla maten varm eller användas direkt på induktionshäll eller i ugnen.

Skötselråd för köksredskap i gjutjärn

Tänk på att inte diska gjutjärnsprodukter med diskmedel. Använd bara hett vatten och en diskborste. Efter disken torka rent genom att värma den på spisen.

Om du behöver rengöra gjutjärn grovt ska du täcka den med grovsalt och värma på hög temperatur i 1-2 minuter. Häll därefter bort saltet och torka med papper.

Om gjutjärnet börjar bli grått är det dags att bränna med rapsolja. Stryk då på ett tunt lager med olja och bränn på hög värme i 10 minuter.

 • Gense Le Gourmet Grilltallrik 30x19,5 cm 2-pack

  Servera grillmiddagen på ett rustikt och vackert sätt med dessa fräcka gjutjärnstallrikar från Le Gourmet. Tallrikarna är mycket praktiska och lutar lite så att saften från köttbiten rinner undan.  Genses serie Le Gourmet är tillverkade
 • Korkunderlägg till Gense Le Gourmet Grilltallrik

  Korkunderlägg till Gense Le Gourmet grilltallrik #4628100 Storlek: 32 x21 cm  Design Studio Gense   
 • LeGourmet grilltallrik 2-pack Gense

  LeGourmet grilltallrikar av Gense är praktiska och snygga. Tallrikarna lutar så att saften rinner från köttet. Då grilltallrikarna är i gjutjärn leder och fördelar de värmen så att maten håller sig varm länge.  Grilltallrikarna levereras i 2-pack.  Storlek tallrikar: 30x19,5 cm  
 • Le Gourmet grilltallrik 2-pack 2-pack

 • Gense Le Gourmet Grilltallrik 2-pack Gjutjärn

  Grilltallrikar från Gense´s serie Le Gourmet. Tallrikarna är tillverkade av gjutjärn, som har en förmåga att fördela och hålla värmen. Servera ditt grillade kött på tallriken, tack vare den lutande plattan så rinner köttsaften åt sidan. Tallrikarna blir vackarare för varje gång du använder dem. Komplettera med den praktiska ''multisafe-tången'' och korkunderlägget. Tål ej maskindisk.