Guzzini tallrikar

Italienska Guzzini tillverkar tallrikar i återvunnen plast. En vision är att göra materialet lika populärt som glas, trä och porslin. Företaget grundades 1912 av Enrico Guzzini.

En del av Guzzinis kollektioner visas på välkända museum i både New York (The Museum of Modern Art) och London (Victoria and Albert Museum).

Här nedan kan du se ett urval av tallrikar från Guzzini Gocce och Guzzini Glam serierna.

Populärt inom Guzzini tallrikar

 • Guzzini - Tiffany Skål 12 cm

  Guzzini - Tiffany Skål 12 cm
  Liten skål från Guzzinis serie Tiffany som passar perfekt att servera måltidens tillbehör i. Skålen pryds av ett vackert fasettmönster som tillför den lilla extra gnistan till dukningen. Lika fin på middagsbordet som praktisk att packa med till picknicken.Skålen är tillverkad av högkvalitativ klar plast som är fri från BPA och tål maskindisk upp till 50°C. Serien Tiffany är tillverkad helt i Italien och är designad av de italienska bröderna Pio och Tito Toso. Upptäck även fler delar från serien att komplettera din dukning med.
 • Guzzini - Uppläggningsskål

  Guzzini - Uppläggningsskål
  Uppläggningsskålar från Guzzini med design inspirerad av 50-talet. Skålarna kan användas var för sig eller komponeras ihop till en enhet. Perfekt till tapasbrickan eller att servera måltidens tillbehör ur.Skålarna är tillverkade av plast med ett transparent färgat yttre skick samt med en vit insida. De är tillverkade helt i Italien av BPA-fri plast och tål maskindisk.
 • Guzzini - Tiffany Fat 45 cm

  Guzzini - Tiffany Fat 45 cm
  Vackert uppläggningsfat från Guzzinis serie Tiffany. Det rymliga fatet med en längd på 45 cm och en bredd på 31 cm passar perfekt vid servering av läckra sallader. Fatet är tillverkat av högkvalitativ klar plast och pryds av ett gnistrande fasettmönster som tillför en extra guldkant till din dukning. Den tåliga plasten gör dessutom fatet utmärkt att duka upp med utomhus till sommarfesten.Serien Tiffany är tillverkad helt i Italien av BPA-fri plast och tål maskindisk upp till 50°C. Serien är designad av de italienska bröderna Pio och Tito Toso. Upptäck även fler delar från serien att komplettera din dukning med.