Tårtfat

När du ska fira något och bjuda på tårta är det snyggt att göra det på ett tårtfat. Här listar vi designerfaten för tårtor av olika storlekar och slag. PotteryJo, Mateus och Gerbera har några av våra favoriter av uppläggningsfat för tårtor. Till några av faten följer det med en praktisk kupa så du kan skydda tårtan.

Populärt inom tårtfat

 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Cement

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Cement
  Bjud vänner och familj på en läcker gräddtårta när du fyller år. Detta underbara tårtfat i lergods från PotteryJo låter verkligen din tårta komma till sin rätt. Det vackra reliefmönstret och den underbara grå färgen ger ett inbjudande uttryck på fikabordet. Tårtfatet har en diameter på 35 cm vilket är perfekt för större tårtor. Den underbara serien Daisy från PotteryJo finns i fjorton olika färger som alla passar bra tillsammans vilket gör att du kan mixa och matcha fritt efter just din smak. Mönstret till serien hittades i arkiven på den gamla fabriken och det var kärlek vid första ögonkastet. Daisy är den kollektion från PotteryJo som innehåller flest olika former. Allt från Daisy-serien tillverkas i Portugal - ett land som har en stark tradition av arbete med keramik.  Specifikationer:- Material: Lergods- 22 cm - Färg: Cement
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Greige

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Greige
  Tårtan är fikabordets mittpunkt på varje födelsedagsfest, studentskiva eller sommarfest. Detta underbart vackra tårtfat från PotteryJo låter dig presentera tårtan på bästa sätt. Tårtfatet är 35 cm i diameter och är en del av Daisy-serien. Daisy är den kollektion från PotteryJo som innehåller flest olika former. Mönstret till serien hittades i arkivet på en 100 år gammal fabrik som sedan fick en personlig prägel. Tårtfatet tål både maskindisk och mikrovågsugn. Daisy fås i fjorton olika vackra färger som utan problem kan mixas och matchas för en personlig touch på fikabordet. Specifikationer:- Material: Lergods- 35 cm - Färg: Beige
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35cm Forest

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35cm Forest
  Ljuvligt tårtfat i lergods från Pottery Jo's vackra serie Daisy. Den vackra dekoren och den underbara skogsgröna färgen ger en känsla av lugn och närhet till naturen. Tack vare den praktiska foten som lyfter upp fatet och gör det till en del av dekorationen på fikabordet. Daisy-serien tillverkas i Portugal och kommer i hela fjorton olika färger som med fördel kan kombineras för en personlig prägel på dukningen. Tårtfatet har en diameter på 35 cm och kan även användas till en fräsch mozzarella-tomatsallad eller andra bakverk. Pottery Jo lägger stor vikt vid att skapa tidlösa och vackra delar på ett miljövänligt sätt. Alla produkter är testade och giftfria. Daisy är en tålig serie som är perfekt för vardagsbruk. Samtliga delar tål både mikrovågsugn och maskindisk.  Specifikationer:- Material: Lergods- Mått: 35 cm- Färg: Forest
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Soft Grey

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Soft Grey
  Ett underbart tårtfat från PotteryJo som med sin mjuka grå färg och vackra reliefmönster bidrar med romantik och charm till det dukade bordet. Tårtfatet har en diameter på 35 cm vilket gör det bra till större tårtor och bakelser. Fatet är en del av PotteryJo's underbara serie Daisy som kommer i fjorton olika färger. Du kan med fördel mixa och matcha delar i olika färger för att sätta din egna prägel på dukningen. Alla delar ur Daisy-kollektionen tål maskindisk och mikrovågsugn vilket gör det till en perfekt serie för vardagsbruk. På PotteryJo läggs inte vikten endast vid att skapa vackra och tidlösa delar utan även på att göra det på ett miljövänligt sätt. Alla produkter från PotteryJo är testade och giftfria.  Specifikationer:- Material: Lergods- Mått: 35 cm- Färg: Soft Grey

Fler tips på tårtfat

 • PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Forest

  PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Forest
  En härlig skogsgrön färg passar alltid i ett modernt kök! Med detta snygga tårtfat från PotteryJo får du ett oerhört praktiskt och hållbart tillbehör i köket. Passar utmärkt när du serverar födelsedagstårtan eller andra efterrätter till familjen och gästerna. Det är dessutom otroligt enkelt att rengöra och tål både diskmaskin och mikrovågsugn.PotteryJo drivs av idén att middagstillbehören är minst lika viktiga som maten som ligger på dem. I serien Daisy hittar vi produkter tillverkade i Portugal, ett land känt för sin hantverksskicklighet som speglas i produkterna. Tårtfatet är pyntat med ett vackert reliefmönster som ger en personlighet touch och som utan problem blir en del av kökets dekoration.   Specifikationer:- Färg: Mörkgrön.- Material: Lergods.- Diameter: 22 cm.- Höjd: 8 cm.- Tål diskmaskin: Ja.    - Tål mikrovågsugn: Ja.     
 • Tårtfat på fot 22 x 8,8 cm Vit Porslin

  Tårtfat på fot 22 x 8,8 cm Vit Porslin
 • PotteryJo - Daisy Tårtfat 22 cm Cement

  PotteryJo - Daisy Tårtfat 22 cm Cement
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där detta vackra tårtfat ingår. Till detta fat passar den lilla tårtan, den mjuka kakan eller kanske små söta cupkakes. Det mäter 22 cm i diameter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv och härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och har är därför unikt i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • Vintage - SÅLD Tårtfat

  Vintage - SÅLD Tårtfat
  Tårtfat i klar pressad glas med blomstermotiv.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • PotteryJo - Daisy Tårtfat 22 cm Sienna

  PotteryJo - Daisy Tårtfat 22 cm Sienna
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där detta vackra tårtfat ingår. Till detta fat passar den lilla tårtan, den mjuka kakan eller kanske små söta cupkakes. Det mäter 22 cm i diameter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv och härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och har är därför unikt i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • Potteryjo Daisy Kakfat 35 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Faded army

  Potteryjo Daisy Kakfat 35 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Faded army
  Kakfatet från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för små sötsaker när du ska bjuda på fika. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om kakfatet från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkat av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 350 mm.- Tillverkat i Portugal Skötselråd för kakfatet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • PotteryJo - Daga Sopptallrik 23.5 cm Grön

  PotteryJo - Daga Sopptallrik 23.5 cm Grön
  Sopptallrik från PotteryJo`s serie Daga som ger guldkant på vardagens middagar och med denna tallrik servera en härligt rykande soppa eller en mustig gryta och servera gott bröd till. Även passande tallrik till glass eller annan efterrätt. Matcha gärna med övrigt porslin i serien. Serien Daga lanseras november 2022 och består av Mattallrik, Assiett och skål i tre olika färger. Med keramiktallrikar från PotteryJo får du en färgglad och levande dukning. De vackra handtillverkade tallrikarna och skålarna i keramik skapar en hemtrevlig känsla. Vare sig du söker en tallrik, skål, fat, assiett, uppläggningsfat eller tårtfat hittar du det hos PotteryJo.
 • PotteryJo - Daga Skål 13 cm Beige

  PotteryJo - Daga Skål 13 cm Beige
  Skål från PotteryJo`s serie Daga som ger guldkant på vardagens middagar och frukosten. Skålen fungerar lika bra till nötter, glassen och snacksen till fredagsmyset. Matcha gärna med övrigt porslin i serien. Serien Daga lanseras november 2022 och består av Mattallrik, Assiett och skål i tre olika färger. Med keramiktallrikar från PotteryJo får du en färgglad och levande dukning. De vackra handtillverkade tallrikarna och skålarna i keramik skapar en hemtrevlig känsla. Vare sig du söker en tallrik, skål, fat, assiett, uppläggningsfat eller tårtfat hittar du det hos PotteryJo.
 • Spode - Morris & Co Tekopp & Fat 28 cl Blackthorn

  Spode - Morris & Co Tekopp & Fat 28 cl Blackthorn
  Vacker tekopp och fat med jubileumsmönster från Morris & Co.Morris & Co Tekopp och Fat ingår i porslinsserien som har tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. Tekoppen med det ljuvliga mönstret rymmer 28 cl härligt varm dryck och fatet som det kan stå på vid en tebjudning är 16 cm i diameter.Och den fantastiska paletten med gamla mönster är från William Morris arkiv som skapar en jättefin porslinsserie som passar de flesta hem! Komplettera gärna denna porslinskopp och porslinsfat från Morris & Co. med andra produkter ur serien som också finns att köpa hos oss på Cervera, exempelvis tekanna och tårtfat.Denna jubileumsserie från Morris & Co. finns i 4 olika underbara mönster:- Strawberry Thief- Golden Lily- Honeysuckle- Blackthorn
 • Me Tårtfat Ø20,5 cm Lila/Mint

  Me Tårtfat Ø20,5 cm Lila/Mint
 • Aida - RAW Tårtfat 34 cm Nordic Nude

  Aida - RAW Tårtfat 34 cm Nordic Nude
  Tårtfat från Aidas serie Raw. Servera tårta, bullar, kakor och massa annat härligt gott på detta fat. Kombinera gärna med andra delar från serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design.
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Faded Army

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Faded Army
  Vackert tårtfat från PotteryJo's Daisy-serie. Serien finns i hela fjorton underbara färger att välja mellan och alla passar bra tillsammans så det är bara att mixa och matcha som du känner för. Tårtfatet är 35 cm i diameter och är perfekt för större tårtor vid festliga tillfällen. I arkivet på den gamla fabriken hittades mönstret och det var kärlek vid första ögonkastet. Daisy är PotteryJo's största kollektion som innehåller flest olika former och tillverkas i Portugal. Tårtfatet kommer här i en snygg militärgrön färg och tål både maskindisk och mikrovågsugn. Servera dina gäster en läcker tårta på detta ljuvliga fat från PotteryJo. Specifikationer:- Material: Lergods- 35 cm - Färg: Faded Arny
 • PotteryJo - Daga Mattallrik 25 cm Grön

  PotteryJo - Daga Mattallrik 25 cm Grön
  En mindre mattallrik från PotteryJo`s serie Daga som ger guldkant på vardagens middagar men som fungerar lika bra som uppläggningsfat och servering av till exempel ost, kex och snittar. Matcha gärna med övrigt porslin i serien. Serien Daga lanseras november 2022 och består av Mattallrik, Assiett och skål i tre olika färger. Med keramiktallrikar från PotteryJo får du en färgglad och levande dukning. De vackra handtillverkade tallrikarna och skålarna i keramik skapar en hemtrevlig känsla. Vare sig du söker en tallrik, skål, fat, assiett, uppläggningsfat eller tårtfat hittar du det hos PotteryJo.
 • PotteryJo - Daga Assiett 20 cm Grön

  PotteryJo - Daga Assiett 20 cm Grön
  Assiett från PotteryJo`s serie Daga som ger guldkant på vardagens middagar och med denna lite mindre tallrik som mäter 20 cm i diameter passar fin som förrätts- eller efterrättsassiett. Matcha gärna med övrigt porslin i serien. Serien Daga lanseras november 2022 och består av Mattallrik, Assiett och skål i tre olika färger. Med keramiktallrikar från PotteryJo får du en färgglad och levande dukning. De vackra handtillverkade tallrikarna och skålarna i keramik skapar en hemtrevlig känsla. Vare sig du söker en tallrik, skål, fat, assiett, uppläggningsfat eller tårtfat hittar du det hos PotteryJo.
 • Kids Concept Kid's Hub Tårta - Leksaker Mdf Multi

  Kids Concept Kid's Hub Tårta - Leksaker Mdf Multi
  Tårtan från Kids Concept har en lekfull design med fem färgglada lager med kardborrefäste och medföljande dekorationer i trä. Den har ett tårtfat med en tårtspade. Om tårtan från Kids Concept- 1x tårtfat.- 25x lager.- 5x blåbär.- 5x choklad.- 5x jelly bean.- 1x tårtspade.- 1x kartong. - Bredd: 170 mm.- Höjd: 65 mm.- Längd: 170 mm. Shoppa Leksaker och mer Barnrumsinredning hos Royal Design.
 • Aida - RAW Tårtfat 34 cm Nordic Black

  Aida - RAW Tårtfat 34 cm Nordic Black
  Tårtfat från Aidas serie Raw. Servera tårta, bullar, kakor och massa annat härligt gott på detta fat. Kombinera gärna med andra delar från serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design.
 • Potteryjo Daisy Kakfat 35 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Rose

  Potteryjo Daisy Kakfat 35 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Rose
  Kakfatet från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för små sötsaker när du ska bjuda på fika. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om kakfatet från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkat av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 350 mm.- Tillverkat i Portugal Skötselråd för kakfatet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Tårtfat Ø20 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Stengods Mörkgrå

  House Doctor Rustic Tårtfat Ø20 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Stengods Mörkgrå
  Tårtfatet från House Doctor har en rustik design i stengods med en mörk färg och små prickar perfekt för middagsbjudningar. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tårtfatet från House Doctor- Det här tårtfatet är en del av House Doctors kollektion Rustic.- Rustik design.- Tillverkat av stengods.- Mörk, elegant färg.- Höjd: 20 mm.- Diameter: 200 mm.- Tillverkat i Kina Skötselråd för tårtfatet- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Spode - Morris & Co Tårtspade 25 cm

  Spode - Morris & Co Tårtspade 25 cm
  Morris & Co Tårtspade 25 cm i fina mönstret Honeysuckle levereras i en underbar presentkartong och ingår i porslinsserien som tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. Detta snygga mönster är hämtat från William Morris arkiv. Matcha med andra produkter ur denna tjusiga serie, exempelvis muggar, teskedar och tårtfat.
 • PotteryJo - Daisy Tårtfat 22 cm Vit

  PotteryJo - Daisy Tårtfat 22 cm Vit
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där detta vackra tårtfat ingår. Till detta fat passar den lilla tårtan, den mjuka kakan eller kanske små söta cupkakes. Det mäter 22 cm i diameter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv och härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och har är därför unikt i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm White

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm White
  Ljuvligt tårtfat i lergods från Pottery Jo's vackra serie Daisy. Tack vare foten kommer fatet upp lite vilket gör att tårtan hamnar i centrum och blir på så sätt även en del av dekorationen. Fatet har en diameter på 35 cm och kan även användas till andra bakverk eller varför inte en läcker mozzarella-tomatsallad. PotteryJo's serie Daisy tillverkas i Portugal och finns i fjorton olika färger som med fördel kan kombineras efter önskemål vilket låter dig sätta din personliga prägel på dukningen. Alla delar ur Daisy-kollektionen tål maskindisk och mikrovågsugn vilket gör det till en perfekt serie för vardagsbruk. På PotteryJo läggs inte vikten endast vid att skapa vackra och tidlösa delar utan även på att göra det på ett miljövänligt sätt. Alla produkter från PotteryJo är testade och giftfria.  Specifikationer:- Material: Lergods- Mått: 35 cm- Färg: White
 • Rörstrand - Swedish Grace Tårtfat 31 cm Snö

  Rörstrand - Swedish Grace Tårtfat 31 cm Snö
  Tårtfat på fot ur den klassiska serien Swedish Grace. Fatet är tillverkat av tåligt fältspatporslin och fungerar lika bra som servering av ostar, kakor eller andra läckerheter. Blanda gärna med andra delar och färger ur samma serie.Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Me Tårtfat med fot

  Me Tårtfat med fot
 • Potteryjo Daisy Kakfat 22 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Cement

  Potteryjo Daisy Kakfat 22 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Cement
  Kakfatet från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för små sötsaker när du ska bjuda på fika. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om kakfatet från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkat av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 220 mm.- Tillverkat i Portugal Skötselråd för kakfatet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Dorre Glitter Kakfat 3 Våningar - Kakfat, Tårtfat & Kupor Glas Klar

  Dorre Glitter Kakfat 3 Våningar - Kakfat, Tårtfat & Kupor Glas Klar
  Glitter Kakfat, 3 Våningar från Dorre. Kakfat, Tårtfat & Kupor Klar Glas. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Tårtfat på fot 30 x 10 cm Vit Porslin

  Tårtfat på fot 30 x 10 cm Vit Porslin
 • Raw Nordic Tårtfat 34 cm Nude

  Raw Nordic Tårtfat 34 cm Nude
 • Villeroy & Boch - SÅLD Kaffeservis Petite Fleur 18 delar

  Villeroy & Boch - SÅLD Kaffeservis Petite Fleur 18 delar
  7 st koppar och 8 st fat, 1 st tårtfat, 1 sockerskål och 1 st uppläggningsfat, ur serien Petite Fleur, från Villeroy & Boch. En kopp med emaljskada.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Dusty Blue

  PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Dusty Blue
  I keramikserien Daisy från PotteryJo hittar vi elegant lergods tillverkat i Portugal, ett land känt för sin hantverksskicklighet. Den rustika designen med reliefmönster ger ett personligt utseende som gör att produkterna lätt kan lämnas framme som dekoration. Tårtfatet har en utmärkt storlek för den obligatoriska födelsedagstårtan eller mindre bakverk.För PotteryJo är fatet lika viktigt som måltiden, vilket avspeglas i deras produkter. Tårtfatets färg Dusty Blue är både härlig att se på och tillför ett ljust inslag i ditt kök. Ett perfekt tillbehör när du vill servera dina efterrätter på ett enkelt och elegant sätt. Enkelt att rengöra då fatet tål diskmaskin.   Specifikationer:- Färg: Blå.- Material: Lergods.- Diameter: 22 cm.- Höjd: 8 cm.- Tål diskmaskin: Ja.    - Tål mikrovågsugn: Ja.   
 • Villeroy & Boch Perlemor Smörskål - Kakfat, Tårtfat & Kupor Porslin Sand

  Villeroy & Boch Perlemor Smörskål - Kakfat, Tårtfat & Kupor Porslin Sand
  Smörskålen från Villeroy & Boch har en praktisk design med ett lock för säker förvaring. Den har ett trendigt utseende med en somrig, avslappnad känsla. Smörskålen är tillverkad av slitstarkt porslin med en effektfull glasering med en naturlig, ljus färg. Ett måste för den designintresserade. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om smörskålen från Villeroy & Boch- Tillverkad av porslin.- Från serien Perlemor.- Praktisk design med ett lock.- Effektfull glasering.- Trendigt utseende med en somrig, avslappnad känsla. Skötselråd för smörskålen- Tål diskmaskin. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Tårtfat på fot

  Tårtfat på fot
  CIAO Tårtfat på fot i kvalitetsglas från det tyska, populära varumärket Leonardo.Vackert och stilrent tårtfat i glas från Leonardo. Detta klassiska tårtfat förhöjer kalaset och gör dina finaste&hellip:
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kakfat Stone 17 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Keramik Grå

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kakfat Stone 17 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Keramik Grå
  Kakfatet från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det är tillverkat av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om kakfatet från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkat av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Kakfatet kommer i olika storlekar. Skötselråd för kakfatet- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Aida Raw Tårtfat 34 Cm Northen Green - Kakfat, Tårtfat & Kupor Stengods Northern Green

  Aida Raw Tårtfat 34 Cm Northen Green - Kakfat, Tårtfat & Kupor Stengods Northern Green
  Raw Tårtfat 34 Cm, Northen Green från Aida. Kakfat, Tårtfat & Kupor Northern Green Stengods. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Kakfat 35 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Vit

  Potteryjo Daisy Kakfat 35 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Vit
  Kakfatet från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för små sötsaker när du ska bjuda på fika. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om kakfatet från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkat av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 350 mm.- Tillverkat i Portugal Skötselråd för kakfatet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • PotteryJo - Daga Skål 13 cm Vit

  PotteryJo - Daga Skål 13 cm Vit
  Skål från PotteryJo`s serie Daga som ger guldkant på vardagens middagar och frukosten. Skålen fungerar lika bra till nötter, glassen och snacksen till fredagsmyset. Matcha gärna med övrigt porslin i serien. Serien Daga lanseras november 2022 och består av Mattallrik, Assiett och skål i tre olika färger. Med keramiktallrikar från PotteryJo får du en färgglad och levande dukning. De vackra handtillverkade tallrikarna och skålarna i keramik skapar en hemtrevlig känsla. Vare sig du söker en tallrik, skål, fat, assiett, uppläggningsfat eller tårtfat hittar du det hos PotteryJo.
 • PotteryJo - Daisy Tårtfat 22 cm Forest

  PotteryJo - Daisy Tårtfat 22 cm Forest
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där detta vackra tårtfat ingår. Till detta fat passar den lilla tårtan, den mjuka kakan eller kanske små söta cupkakes. Det mäter 22 cm i diameter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv och härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och har är därför unikt i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • Rörstrand Mon Amie Tårtfat 30 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Porslin Vit

  Rörstrand Mon Amie Tårtfat 30 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Porslin Vit
  Servera dina härligaste bakverk från detta fat, formgivet av Marianne Westman för Rörstrand. Handdisk rekommenderas. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Tårtfat på fot D30 x H5,5 cm Light pink BITZ

  Tårtfat på fot D30 x H5,5 cm Light pink BITZ
 • Louise Roe Gallery Objects 08 Tårtfat Ø30 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Sten Black Basalt

  Louise Roe Gallery Objects 08 Tårtfat Ø30 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Sten Black Basalt
  Tårtfatet från Louise Roe har en stilren design i sten. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Välj mellan två olika färger. Om tårtfatet från Louise Roe- Gjort av sten.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 50 mm.- Diameter: 300 mm. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Faded Army

  PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Faded Army
  För PotteryJo är keramiken minst lika viktig som måltiden. Detta vackra lergods är tillverkat i Portugal, ett land med en gammal tradition av både tåligt och stiligt hantverk. Tårtfatet har en diameter på 22 cm och passar utmärkt för flera olika ändamål. Förutom tårtor serverar du enkelt mindre bakverk och kakor utan att fatet tar för stor plats på matbordet.Faded Army är en härlig grön färg som ger köket och middagsbordet en skön sommarkänsla. Tårtfatet diskas enkelt i maskin eller sköljs av med varmt vatten. Skulle du behöva värma bröd eller andra rätter tål det även användning i mikro.  Specifikationer:- Färg: Grön.- Material: Lergods.- Diameter: 22 cm.- Höjd: 8 cm.- Tål diskmaskin: Ja.    - Tål mikrovågsugn: Ja.    
 • Bossa Nova Tårtfat med lock

  Bossa Nova Tårtfat med lock
 • Vintage - SÅLD Tårtfat i Glas på Blå Fot

  Vintage - SÅLD Tårtfat i Glas på Blå Fot
  Tårtfat i glas på blå fot.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Heart Tårtfat 34cm Glas

  Heart Tårtfat 34cm Glas
  Vackert serveringsfat i glas med massor av små hjärtan i glaset. Detta är det självklara valet av tårtfat för bröllop och andra kärleksfester, eller till barnens goda saftkalas. Serveringsfatet är tillverkat av Leonardo som skapat unika hantverk av glas i över 100 år.Mått: H 1,5 cm, B 34 cmMaterial: Glas
 • Tårtfat Roterande Ø28 cm Plast Vit

  Tårtfat Roterande Ø28 cm Plast Vit
 • Tårtfat på fot

  Tårtfat på fot
  Servera tårtan på detta klassiska fat.
 • Spode - Morris & Co Tekopp & Fat 28 cl Honeysuckle

  Spode - Morris & Co Tekopp & Fat 28 cl Honeysuckle
  Vacker tekopp och fat med jubileumsmönster från Morris & Co.Morris & Co Tekopp och Fat ingår i porslinsserien som har tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. Tekoppen med det ljuvliga mönstret rymmer 28 cl härligt varm dryck och fatet som det kan stå på vid en tebjudning är 16 cm i diameter.Och den fantastiska paletten med gamla mönster är från William Morris arkiv som skapar en jättefin porslinsserie som passar de flesta hem! Komplettera gärna denna porslinskopp och porslinsfat från Morris & Co. med andra produkter ur serien som också finns att köpa hos oss på Cervera, exempelvis tekanna och tårtfat.Denna jubileumsserie från Morris & Co. finns i 4 olika underbara mönster:- Strawberry Thief- Golden Lily- Honeysuckle- Blackthorn
 • House Doctor - Rustic Kakfat Grå/Blå 32 cm

  House Doctor - Rustic Kakfat Grå/Blå 32 cm
  Tårtfat eller kakfat ur serien Rustic från House Doctor, tillverkad av lera med glasyr som skiftar i blått och grått. Med sin råa look och naturliga färgnyanser blir servisen ett vackert blickfång i rummet. Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller blanda med någon av House Doctors andra serier för en personlig dukning som passar just dig. Finishen på denna produkt kan variera något.
 • Banana Madeira Tårtfat 35 cm

  Banana Madeira Tårtfat 35 cm
 • Aida - RAW Tårtfat 34 cm Midnight Blue

  Aida - RAW Tårtfat 34 cm Midnight Blue
  Tårtfat från Aidas serie Raw. Servera tårta, bullar, kakor och massa annat härligt gott på detta fat. Kombinera gärna med andra delar från serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design.
 • Tårtfat på fot D30 x H5,5 cm Mörkblå BITZ

  Tårtfat på fot D30 x H5,5 cm Mörkblå BITZ

Roterande tårtfat

Det finns flera fördelar med ett roterande tårtfat och speciellt för dig som bakar tårtan och vill jobba smidigt med tårtdekorationen. Det snurrande tårtfatet gör det så mycket enklare att rotera tårtan när man ska lägga på godisbitar, fruktskivor eller spritsa grädde i ett snyggt mönster runt om.

Tårtfaten i porslin eller glas är ju tyvärr inte roterbara så här är det antingen tårtfat i trä eller plast som vi får hålla oss till. Ett märke som vi kan rekommendera är Silikomart tårtfat. De finns att köpa från 24 cm till 35 cm i diameter. Ytterligare en tillverkare är Tala som har snurrbart tårtfat som också går att vinkla.

Tårtfat med lock

För att få tårtan att se fräsch ut längre tid är det bra att skydda den mot luft. Ett tårtfat med lock (kupa) gör att din tårta kommer att stå sig bättre. Locket skyddar även mot att annan mat i kylskåpet överför smaker, vilket lätt kan ske till just grädde.

Lock kan köpas separat för det är inte många tillverkare av tårtfat som säljer matchande kupor. Ett märke vi kan rekommendera är Guzzini som har flera tårtfat med lock.

ileadilead