Tårtfat

När du ska fira något och bjuda på tårta är det snyggt att göra det på ett tårtfat. Här listar vi designerfaten för tårtor av olika storlekar och slag. PotteryJo, Mateus och Gerbera har några av våra favoriter av uppläggningsfat för tårtor. Till några av faten följer det med en praktisk kupa så du kan skydda tårtan.

Populärt inom tårtfat

 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Cement

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Cement
  Bjud vänner och familj på en läcker gräddtårta när du fyller år. Detta underbara tårtfat i lergods från PotteryJo låter verkligen din tårta komma till sin rätt. Det vackra reliefmönstret och den underbara grå färgen ger ett inbjudande uttryck på fikabordet. Tårtfatet har en diameter
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35cm Forest

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35cm Forest
  Ljuvligt tårtfat i lergods från Pottery Jo's vackra serie Daisy. Den vackra dekoren och den underbara skogsgröna färgen ger en känsla av lugn och närhet till naturen. Tack vare den praktiska foten som lyfter upp fatet och gör det till en del av dekorationen på fikabordet. Daisy-serien ti
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Greige

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Greige
  Tårtan är fikabordets mittpunkt på varje födelsedagsfest, studentskiva eller sommarfest. Detta underbart vackra tårtfat från PotteryJo låter dig presentera tårtan på bästa sätt. Tårtfatet är 35 cm i diameter och är en del av Daisy-serien. Daisy är den kollektion från PotteryJo som in
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Soft Grey

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Soft Grey
  Ett underbart tårtfat från PotteryJo som med sin mjuka grå färg och vackra reliefmönster bidrar med romantik och charm till det dukade bordet. Tårtfatet har en diameter på 35 cm vilket gör det bra till större tårtor och bakelser. Fatet är en del av PotteryJo's underbara serie Daisy so

Fler tips på tårtfat

 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Dusty Blue

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Dusty Blue
  Servera dina gäster en läcker tårta på detta ljuvliga tårtfat från PotteryJo. Tårtfatet är perfekt för större tårtor då det har en diameter på 35 cm. Den underbara ljusblåa färgen och det vackra reliefmönstret är en perfekt kombination som ger ett vackert uttryck. Detta tårtfat är
 • Leonardo - Ciao Tårtfat på fot 31 cm Klar

  Leonardo - Ciao Tårtfat på fot 31 cm Klar
  Vackert och stilrent tårtfat i klarglas från Leonardo. Detta klassiska tårtfat förhöjer kalaset och gör dina finaste bakverk rättvisa. Tårtfatet har en stabil fot och fatet passar övriga delar ur Ciao-serien. Tål diskmaskin.
 • FIG Tårtfat Klar

  FIG Tårtfat Klar
 • Potteryjo Daisy Kakfat 22 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Forest

  Potteryjo Daisy Kakfat 22 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Forest
  Kakfatet från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för små sötsaker när du ska bjuda på fika. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om kakfatet från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkat av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 220 mm.- Tillverkat i Portugal Skötselråd för kakfatet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft White Kakfat 3 Våningar - Kakfat, Tårtfat & Kupor Vit

  Rosenthal Loft White Kakfat 3 Våningar - Kakfat, Tårtfat & Kupor Vit
  Loft White Kakfat, 3 Våningar från Rosenthal. Kakfat, Tårtfat & Kupor Vit . Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Klong - Blad Tårtfat/Skål 28,5x19,5 cm

  Klong - Blad Tårtfat/Skål 28,5x19,5 cm
  Blad är designad av Eva Schildt som ville forma en skål i en vacker förlängning av bladets form. Finns även i en mindre storlek. Duka fram tårta på bordet med skålarna och matcha med Blad ljusstake! OBS. Den större skålen på bilden!
 • Banana Madeira Tårtfat 35 cm

  Banana Madeira Tårtfat 35 cm
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kakfat Stone 23 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Keramik Grå

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kakfat Stone 23 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Keramik Grå
  Kakfatet från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det är tillverkat av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om kakfatet från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkat av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Kakfatet kommer i olika storlekar. Skötselråd för kakfatet- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Heirol Edge Tårtfat 32 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Keramik Ivory Gold

  Heirol Edge Tårtfat 32 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Keramik Ivory Gold
  Tårtfatet från Heirol har vacker, tidlös design i stengods perfekt för en födelsedag. Det har rundad kant runt omkring. Det har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkat i Portugal. Om tårtfatet från Heirol- Gjort av stengods.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Edge.- Finns även som tallrik.- Tillverkat i Portugal.- Diameter: 320 mm. Skötselråd för tårtfatet- Tål diskmaskin. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Kakfat 22 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Dusty Blue

  Potteryjo Daisy Kakfat 22 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Dusty Blue
  Kakfatet från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för små sötsaker när du ska bjuda på fika. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om kakfatet från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkat av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 220 mm.- Tillverkat i Portugal Skötselråd för kakfatet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Tårtfat på fot D30 x H5,5 cm Gräddvit BITZ

  Tårtfat på fot D30 x H5,5 cm Gräddvit BITZ
 • Tårtfat

  Tårtfat
  Klassiskt tårtfat på 32cm.
 • Kosta Boda Ackee Kakfat - Kakfat, Tårtfat & Kupor Glas Rosa

  Kosta Boda Ackee Kakfat - Kakfat, Tårtfat & Kupor Glas Rosa
  Handgjort kakfat i glas som är designad av Åsa Jungnelius för Kosta Boda. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Princess Kakvåningsfat - Kakfat, Tårtfat & Kupor Porslin Vit

  Royal Copenhagen Princess Kakvåningsfat - Kakfat, Tårtfat & Kupor Porslin Vit
  Kakvåningsfatet har handmålad, elegant design i porslin med vackra mönster runt omkring perfekta för middagsbjudningar. Det har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgiven av Karen Kjaeldgård-Larsen. Passar för kakor, tårtor, frukt, etc. Om kakvåningsfatet från - Handmålad, elegant design.- Högkvalitativt material.- Tillverkat av porslin.- Från serien Princess.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Vikt: 1 kg.- Höjd: 240 mm.- Diameter: 22 mm. Skötselråd för kakvåningsfatet- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Blushing Birds Tårtfat med fot Vit Ø30.5cm

  Blushing Birds Tårtfat med fot Vit Ø30.5cm
 • Nordic Ware Kaklyftare

  Nordic Ware Kaklyftare
  Det blir enkelt att flytta runt på dina vackra kakor tack vare den smarta kaklyftaren från Nordic Ware. Det praktiska redskapet är perfekt till när du har dekorerat en kaka som sedan ska serveras på ett vackert tårtfat. På så sätt kan du vara säker på att presentationen hålls fin och du
 • Rosenthal Maria Tårtfat På Fot 31 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Vit

  Rosenthal Maria Tårtfat På Fot 31 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Vit
  Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Spode - Morris & Co Tekopp & Fat 28 cl Honeysuckle

  Spode - Morris & Co Tekopp & Fat 28 cl Honeysuckle
  Vacker tekopp och fat med jubileumsmönster från Morris & Co.Morris & Co Tekopp och Fat ingår i porslinsserien som har tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. Tekoppen med det ljuvliga mönstret rymmer 28 cl härligt varm dryck och fatet som det kan stå på vid en tebjudning är 16 cm i diameter.Och den fantastiska paletten med gamla mönster är från William Morris arkiv som skapar en jättefin porslinsserie som passar de flesta hem! Komplettera gärna denna porslinskopp och porslinsfat från Morris & Co. med andra produkter ur serien som också finns att köpa hos oss på Cervera, exempelvis tekanna och tårtfat.Denna jubileumsserie från Morris & Co. finns i 4 olika underbara mönster:- Strawberry Thief- Golden Lily- Honeysuckle- Blackthorn
 • Tårtfat Rustic

  Tårtfat Rustic
 • House Doctor - Tårtfat, Lake, Grön

  House Doctor - Tårtfat, Lake, Grön
  Duka ett fint och inbjudande bord med denna vackra stengodstallrik. Lake-desserttallriken från House Doctor är perfekt för servering av mat och ger en fin presentation av dina rätter. Tallriken kommer att ge ditt bord ett rustikt och personligt uttryck och dess vackra gröna färg skapar en rustik och mysig atmosfär. Kombinera tallriken med de andra tallrikarna och skålarna från Lake-serien för en unik och personlig bordsdukning. Tallriken tåler diskmaskin och finns i 3 olika storlekar. Mått: dia.: 15,2 cm. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • Potteryjo Daisy Kakfat 22 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Sienna

  Potteryjo Daisy Kakfat 22 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Sienna
  Kakfatet från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för små sötsaker när du ska bjuda på fika. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om kakfatet från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkat av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 220 mm.- Tillverkat i Portugal Skötselråd för kakfatet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Faded Army

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Faded Army
  Vackert tårtfat från PotteryJo's Daisy-serie. Serien finns i hela fjorton underbara färger att välja mellan och alla passar bra tillsammans så det är bara att mixa och matcha som du känner för. Tårtfatet är 35 cm i diameter och är perfekt för större tårtor vid festliga tillfällen.
 • Me Tårtfat Ø20,5 cm Lila/Mint

  Me Tårtfat Ø20,5 cm Lila/Mint
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Kakfat Ø27cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Porslin Vit

  Lyngby Porcelæn Rhombe Kakfat Ø27cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Porslin Vit
  Detta kakfat från Lyngby Porcelain ger dig utrymme att vara kreativ, och passar perfekt som både dekoration och till servering av till exempel frukt och kakor. Det är tillverkat i glansigt porslin med två våningar, och har det unika Rhombemönstret på kanten. Kakfatet tål inte diskmaskin och bör diskas för hand. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm White

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm White
  Ljuvligt tårtfat i lergods från Pottery Jo's vackra serie Daisy. Tack vare foten kommer fatet upp lite vilket gör att tårtan hamnar i centrum och blir på så sätt även en del av dekorationen. Fatet har en diameter på 35 cm och kan även användas till andra bakverk eller varför inte en
 • Spode - Morris & Co Tekopp & Fat 28 cl Strawberry thief

  Spode - Morris & Co Tekopp & Fat 28 cl Strawberry thief
  Vacker tekopp och fat med jubileumsmönster från Morris & Co.Morris & Co Tekopp och Fat ingår i porslinsserien som har tagits fram för att fira Morris & Co 160 års jubileum. Tekoppen med det ljuvliga mönstret rymmer 28 cl härligt varm dryck och fatet som det kan stå på vid en tebjudning är 16 cm i diameter.Och den fantastiska paletten med gamla mönster är från William Morris arkiv som skapar en jättefin porslinsserie som passar de flesta hem! Komplettera gärna denna porslinskopp och porslinsfat från Morris & Co. med andra produkter ur serien som också finns att köpa hos oss på Cervera, exempelvis tekanna och tårtfat.Denna jubileumsserie från Morris & Co. finns i 4 olika underbara mönster:- Strawberry Thief- Golden Lily- Honeysuckle- Blackthorn
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Faded Army

  PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Faded Army
  För PotteryJo är keramiken minst lika viktig som måltiden. Detta vackra lergods är tillverkat i Portugal, ett land med en gammal tradition av både tåligt och stiligt hantverk. Tårtfatet har en diameter på 22 cm och passar utmärkt för flera olika ändamål. Förutom tårtor serverar du enke
 • Vintage - SÅLD Tårtfat

  Vintage - SÅLD Tårtfat
  Tårtfat i klar pressad glas med blomstermotiv.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Leonardo - Tårtfat 31 cm Vit

  Leonardo - Tårtfat 31 cm Vit
  Vackert tårtfat i vitt, halvtransparent glas från Leonardo. Detta klassiska tårtfat är handgjort och förhöjer kalaset samtidigt som det gör dina finaste bakverk rättvisa. Tårtfatet har en stabil fot och en stilren design som ger din dukning en frisk fläkt med den ljusa, skinande färgen.
 • GB Ciao Tårtfat/Serveringsfat

  GB Ciao Tårtfat/Serveringsfat
 • Heirol Tårtfat 32 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Stål

  Heirol Tårtfat 32 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Stål
  Tårtfatet från Heirol har klassisk, roterbar design i stål med botten i gummi perfekt för olika förrätter och desserter. Om tårtfatet från Heirol- Tillverkat av stål.- Roterbart tårtfat.- Klassisk design.- 5 års garanti.- Diameter: 320 mm.- Höjd: 65 mm. Skötselråd för tårtfatet- Endast handdisk. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Swedish Grace tårtfat 31 cm snö

  Swedish Grace tårtfat 31 cm snö
 • Leonardo - Heart Tårtfat 34 cm

  Leonardo - Heart Tårtfat 34 cm
  Vackert serveringsfat i glas med massor av små hjärtan i glaset. Detta är det självklara valet av tårtfat för bröllop och andra kärleksfester, eller till barnens goda saftkalas. Serveringsfatet är tillverkat av Leonardo som skapat unika hantverk av glas i över 100 år. Mått: H 1,5 cm, B 34 cm Material: Glas
 • Tårtfat på fot 30 x 10 cm Vit Porslin

  Tårtfat på fot 30 x 10 cm Vit Porslin
 • HAY Display tårtfat, blå/beige

  HAY Display tårtfat, blå/beige
  Tårtfatet Display från danska HAY har en elegant design i pastellfärger och är tillverkat av blyfritt kristallglas av hög kvalitet. Fatet blir enkelt en del av den vackra dukningen och passar som dekorativt inslag på de flesta bord. Perfekt för att servera till exempel tårta, frukt, snittar
 • Iittala - Kastehelmi Kakfat 31,5 cm Klar

  Iittala - Kastehelmi Kakfat 31,5 cm Klar
  Det tidlösa tårtfatet på fot är designad av Oiva Toikka för det finska varumärket Iittala. Vackert att servera tårtor, pajer, kakor eller snittar på. Ordet Kastehelmi betyder daggdroppe och är inspirerat av de daggdroppar som man kan se glittra som pärlband på grässtrån medan sommarsolen stiger upp över horisonten. Kombinera gärna tårtfatet med andra delar ur Kastehelmi-serien!
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kakfat Stone 17 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Keramik Grå

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kakfat Stone 17 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Keramik Grå
  Kakfatet från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det är tillverkat av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om kakfatet från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkat av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Kakfatet kommer i olika storlekar. Skötselråd för kakfatet- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Kosta Boda - Party tårtfat

  Kosta Boda - Party tårtfat
  Tårtfat ur serien Party från Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • FIG Tårtfat Klar

  FIG Tårtfat Klar
 • Potteryjo Daisy Kakfat 35 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Sienna

  Potteryjo Daisy Kakfat 35 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Sienna
  Kakfatet från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för små sötsaker när du ska bjuda på fika. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om kakfatet från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkat av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 350 mm.- Tillverkat i Portugal Skötselråd för kakfatet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Spode Delamere Rural Tårtfat På Fot 27cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Vit

  Spode Delamere Rural Tårtfat På Fot 27cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Vit
  Delamere Rural Tårtfat På Fot 27cm från Spode. Kakfat, Tårtfat & Kupor Vit Lergods. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tårtfat Ø30 Cm - Övriga Tallrikar & Fat Stengods Cream

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tårtfat Ø30 Cm - Övriga Tallrikar & Fat Stengods Cream
  Tårtfatet från Broste Copenhagen har rustik, modern design i handglaserat stengods perfekt för ett firande. Det har spräckligt mönster med vackra detaljer. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tårtfatet från Broste Copenhagen- Gjort av stengods.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Från serien Nordic Vanilla.- Finns även som middagstallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för tårtfatet- Tål diskmaskin upp till 65°C. Shoppa Övriga Tallrikar & Fat och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Banana Madeira Tårtfat 35 cm

  Banana Madeira Tårtfat 35 cm
 • Villeroy & Boch - SÅLD Kaffeservis Petite Fleur 18 delar

  Villeroy & Boch - SÅLD Kaffeservis Petite Fleur 18 delar
  7 st koppar och 8 st fat, 1 st tårtfat, 1 sockerskål och 1 st uppläggningsfat, ur serien Petite Fleur, från Villeroy & Boch. En kopp med emaljskada.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Potteryjo Daisy Kakfat 35 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Rose

  Potteryjo Daisy Kakfat 35 Cm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Lergods Rose
  Kakfatet från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för små sötsaker när du ska bjuda på fika. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om kakfatet från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkat av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 350 mm.- Tillverkat i Portugal Skötselråd för kakfatet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Me Tårtfat med fot

  Me Tårtfat med fot
 • HAY Display tårtfat, rosa/mint

  HAY Display tårtfat, rosa/mint
  Tårtfatet Display från danska HAY har en elegant design i pastellfärger och är tillverkat av blyfritt kristallglas av hög kvalitet. Fatet blir enkelt en del av den vackra dukningen och passar som dekorativt inslag på de flesta bord. Perfekt för att servera till exempel tårta, frukt, snittar
 • Cult Design - Orient Tårtfat 28 cm Vit

  Cult Design - Orient Tårtfat 28 cm Vit
  Liva upp festen med ett tårtfat på fot som kan användas till att servera dessert, förrätter och drinkar. För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter. Denna serie tål diskmaskin och mikrovågsugn, och blir en iögonfallande dukning med sina vackra delar, från tallrik till serveringsfat.
 • House Doctor - Tårtfat, Pion, Svart/Brun

  House Doctor - Tårtfat, Pion, Svart/Brun
  Tårtfatet Pion från House Doctor passar perfekt för mindre rätter, och självklart för tårta. Den reaktiva lasyren på tårtfatet skapar en unik yta. Under bränning används ett ämne som reagerar med lasyren, vilket skapar en matt yta med oxiderat utseende. Med Pion får du ett helt unikt tårtfat som vackert presenterar mat och dina utsökta efterrätter. Kombinera med andra designs från Pion-servisen för en rustik, inbjudande dukning. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • Spode Creatures Of Curiosity Snake Kakfat - Kakfat, Tårtfat & Kupor Benporslin Multi

  Spode Creatures Of Curiosity Snake Kakfat - Kakfat, Tårtfat & Kupor Benporslin Multi
  Kakfatet från Spode har ett underbart, vilt mönster med handmålade detaljer för att lysa upp dukningen. Det är tillverkat av exklusivt benporslin med en spännande, vacker look perfekt för finare tillfällen. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om kakfatet från Spode- Från kollektionen Creatures of Curiosity.- Tillverkat av benporslin.- Handmålat, vilt mönster.- Exklusiv, iögonfallande look.- Storlek: 15, 20 & 27 cm. Skötselråd för kakfatet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian 2-vånings Tårtfat 270 Mm 200 Mm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Mix

  Spode Blue Italian 2-vånings Tårtfat 270 Mm 200 Mm - Kakfat, Tårtfat & Kupor Mix
  Denna servis bör diskas för hand Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Aida Raw Tårtfat 34 Cm Northen Green - Kakfat, Tårtfat & Kupor Stengods Northern Green

  Aida Raw Tårtfat 34 Cm Northen Green - Kakfat, Tårtfat & Kupor Stengods Northern Green
  Raw Tårtfat 34 Cm, Northen Green från Aida. Kakfat, Tårtfat & Kupor Northern Green Stengods. Shoppa Kakfat, Tårtfat & Kupor och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.

Roterande tårtfat

Det finns flera fördelar med ett roterande tårtfat och speciellt för dig som bakar tårtan och vill jobba smidigt med tårtdekorationen. Det snurrande tårtfatet gör det så mycket enklare att rotera tårtan när man ska lägga på godisbitar, fruktskivor eller spritsa grädde i ett snyggt mönster runt om.

Tårtfaten i porslin eller glas är ju tyvärr inte roterbara så här är det antingen tårtfat i trä eller plast som vi får hålla oss till. Ett märke som vi kan rekommendera är Silikomart tårtfat. De finns att köpa från 24 cm till 35 cm i diameter. Ytterligare en tillverkare är Tala som har snurrbart tårtfat som också går att vinkla.

Tårtfat med lock

För att få tårtan att se fräsch ut längre tid är det bra att skydda den mot luft. Ett tårtfat med lock (kupa) gör att din tårta kommer att stå sig bättre. Locket skyddar även mot att annan mat i kylskåpet överför smaker, vilket lätt kan ske till just grädde.

Lock kan köpas separat för det är inte många tillverkare av tårtfat som säljer matchande kupor. Ett märke vi kan rekommendera är Guzzini som har flera tårtfat med lock.

ilead