ArchitectMade

Danmarks mest prisade arkitekter samlas i varumärket ArchitectMade. Innovativa objekt för inredning och servering ingår i kollektionen. Några av de största som jobbat under ArchitectMade är Paul Anker Hansen, Finn Juhl och Kristian Vedel.

Utvalda designföremål och serveringskärl från ArchitectMade

 • Architectmade Trepas Nine Ljuslykta - Ljuslyktor Mix

  Architectmade Trepas Nine Ljuslykta - Ljuslyktor Mix
  Formgivaren Peter Karpf formgav ljuslyktan Trepas redan 1966. Trepas design är enkel och tidlös samtidigt som den får fantasin att flöda då den kan staplas på oändliga vis. Ljuslyktorna är tillverkade i koppar (3st), mässing (3st) och rostfritt stål (3st). Ytan är behandlad så de inte
 • Architectmade Handstöpta Ljus Till Gemini Ljusstake 4-pack - Ljus Svart

  Architectmade Handstöpta Ljus Till Gemini Ljusstake 4-pack - Ljus Svart
  Förpackning med 4st handstöpta stearinljus till ljusstaken Gemini. 4 timmars bränningstid. Ljusstake ingår ej! Shoppa Ljus och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Architectmade Handstöpta Ljus Till Gemini Ljusstake Svart 4-pack - Ljus Svart - 210

  Architectmade Handstöpta Ljus Till Gemini Ljusstake Svart 4-pack - Ljus Svart - 210
  Stearinljus från ArchitectMade.Dessa ljus är både vackra och ståtliga och passar som handen i handsken i Gemini ljusstake. Ljusen kommer i 4-pack och är handstöpta med 4 timmars bränningstid. Vi har valt ut Svart Ljus från ArchitectMade med stor omsorg.
 • Architectmade Gemini Ljusstake - Ljusstakar Rostfritt Stål

  Architectmade Gemini Ljusstake - Ljusstakar Rostfritt Stål
  Peter Karpfs Gemini är en ljusstake för två ljus och tillverkad i rostfritt stål. Gemini kan kombineras och placeras i en mängd variationer. Köp gärna till handstöpta ljus (artnr 205). Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Architectmade Gemini Ljusstake Rostfritt Stål - Ljusstakar Rostfritt Stål - 100

  Architectmade Gemini Ljusstake Rostfritt Stål - Ljusstakar Rostfritt Stål - 100
  Gemini ljusstake från ArchitectMade, designad av Peter Karpf.Vad kan vara bättre än ett ljus? Två ljus såklart. Peter Karpf har alltid varit fascinerad av den levande lågan och därför utformat en ljusstake med inte en utan två ljus innehavare. Ljusstaken är formad i rostfritt stål som
Andra varumärken
ilead