Andra varumärken

Churchill

Churchill har ett av världens mest kända mönster för porslin. Blue Willow blev populärt redan i slutet på 1700-talet i England. Mönstret är landskap med mycket detaljer, allt i blå ton på vitt porslin. Blue Willow finns på tallrikar, skålar och muggar från Churchill.

 • Churchill - Blue Willow Skål 15,5cm

  Churchill - Blue Willow Skål 15,5cm
  Mönstret är ett av världens mest kända porslinsdekormönster och tillverkas i England. Perfekt skål för youghurt eller dessert.
 • Churchill - Blue Willow Tallrik flat 26 cm

  Churchill - Blue Willow Tallrik flat 26 cm
  Mönstret är ett av världens mest kända porslinsdekormönster och tillverkas i England. Denna storlek på tallrik kan både användas som mattallrik eller för servering.
 • Churchill - Blue Willow Skål 24 cm

  Churchill - Blue Willow Skål 24 cm
  Mönstret är ett av världens mest kända porslinsdekormönster och tillverkas i England. Perfekt skål för servering av alla dess slag.
 • Churchill - Blue Willow Tallrik flat 20 cm

  Churchill - Blue Willow Tallrik flat 20 cm
  Mönstret är ett av världens mest kända porslinsdekormönster och tillverkas i England. Denna storlek på tallrik passar bra till en förrätt eller tårtbiten tillsammans med kaffet.
 • Churchill - Blue Willow Tallrik flat 17 cm

  Churchill - Blue Willow Tallrik flat 17 cm
  Mönstret är ett av världens mest kända porslinsdekormönster och tillverkas i England. Denna storlek på tallrik passar bra till bakelsen tillsammans med kaffet.