Andra varumärken

Dualit

Kannor | Vattenkaraffer

 • Vattenkokare Kanna Dualit canvas

  Vattenkokare Kanna Dualit canvas från Dualit
 • Dualit Lite Vattenkokare Kanna 1,5 l Canvas

  Snygg och praktisk är den stilrena krämfärgade vattenkokaren från Dualit som rymmer 1.5 liter. Vattenkokaren är tillverkad i rostfritt stål och har värmebeständigt svart material i handtag och knopp. Vattenkokaren är sladdlös så ni slipper massa sladdar på köksbänken och med en effekt på 2.4 kW är vattenkokaren snabb samtidigt som den är både tyst och lätt att hantera. Dualits vattenkokare är en stilren detalj i köket och finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Dualit Lite Vattenkokare Kanna 1,5 l Vit

  Snygg och praktisk är den stilrena vita vattenkokaren från Dualit som rymmer 1.5 liter. Vattenkokaren är tillverkad i rostfritt stål och har värmebeständigt svart material i handtag och knopp. Vattenkokaren är sladdlös så ni slipper massa sladdar på köksbänken och med en effekt på 2.4 kW är vattenkokaren snabb samtidigt som den är både tyst och lätt att hantera. Dualits vattenkokare är en stilren detalj i köket och finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Dualit Lite Vattenkokare Kanna 1,5 l Rostfritt Stål

  Snygg och praktisk är den stilrena silverfärgade vattenkokaren från Dualit som rymmer 1.5 liter. Vattenkokaren är tillverkad i rostfritt stål och har värmebeständigt svart material i handtag och knopp. Vattenkokaren är sladdlös så ni slipper massa sladdar på köksbänken och med en effekt på 2.4 kW är vattenkokaren snabb samtidigt som den är både tyst och lätt att hantera. Dualits vattenkokare är en stilren detalj i köket och finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.
 • Dualit Lite Vattenkokare Kanna 1,5 l Pastell Pistach

  Snygg och praktisk är den stilrena vattenkokaren från Dualit som rymmer 1.5 liter. Vattenkokaren har värmebeständigt material i handtag och knopp. Vattenkokaren är sladdlös så du slipper massa sladdar på köksbänken och med en effekt på 2.4 kW är vattenkokaren snabb samtidigt som den är både tyst och lätt att hantera. Dualits vattenkokare är en stilren detalj i köket och finns i flera härliga färger så alla kan hitta sin favorit.