Fratelli Coli

Mest känd är Fratelli Coli för porslinsserien Spruzzi. Den typ av porslin som de använder kallas för majolika och är väldigt tålig så den klarar maskindisk och är stöttålig. Mönstret på Spruzziporslinet stänkmålas för hand och därför är varje produkt helt unik.

Spruzzi porslin från Fratelli Coli

 • Assiett Classic Spruzzi 19 cm grön

  Assiett Classic Spruzzi 19 cm grön
  Vackert stänkmålad assiett, tillverkad i italiensk keramik. Unikt mönster i grönt på ljusbeige botten gör dessa tallrikar till otroligt vackra detaljer på det dukade bordet. Då varje tallrik är&hellip:
 • Kaffekopp Spruzzi 7cm grön

  Kaffekopp Spruzzi 7cm grön
  Vacker kaffekopp i tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt med beige bakgrund är gjort för hand. Tål maskindisk
 • Kaffemugg Spruzzi 10 cm grön med öra rak

  Kaffemugg Spruzzi 10 cm grön med öra rak
  Vacker kaffekopp i rak modell utan öra i tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt med beige bakgrund är gjort för hand.
 • Skål Spruzzi 9cm grön

  Skål Spruzzi 9cm grön
  Underbar liten skål i italiensk keramik, som lämpar sig perfekt för tilltugg eller som vacker behållare för flingsalt på bordet. Skålen är tillverkad i materialet ?majolika? (en mycket tålig&hellip:
 • Assiett Elegance Spruzzi 20cm grön

  Assiett Elegance Spruzzi 20cm grön
  Underbar assiett i mycket tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt på ljusbeige bakgrund är gjort för hand, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Assietten pryds&hellip:
 • Kanna Spruzzi 10cm grön

  Kanna Spruzzi 10cm grön
  Vackert stänkmålad mjölkkanna, tillverkad i italiensk keramik. Unikt mönster i grönt på ljusbeige botten gör denna kanna till en otroligt vacker detalj på det dukade bordet. Då varje kanna är&hellip:
 • Tallrik Classic Spruzzi 29cm grön

  Tallrik Classic Spruzzi 29cm grön
  Denna otroligt vackra mattallrik tillverkad i italiensk keramik, är en produkt som vi verkligen älskar. Det karaktäristiska stänkmålade mönstret i grönt på ljusbeige bakgrund ger ett genuint italienskt&hellip:
 • Assiett Classic Spruzzi 19 cm beige

  Assiett Classic Spruzzi 19 cm beige
  Vacker assiett i mycket tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i beige på ljusbeige bakgrund är gjort för hand, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Assietten tål maskindisk,&hellip:
 • Tallrik Classic Spruzzi 24cm grön

  Tallrik Classic Spruzzi 24cm grön
  Vackert stänkmålad mattallrik, tillverkad i italiensk keramik. Unikt mönster i grönt på ljusbeige botten gör dessa tallrikar till otroligt vackra detaljer på det dukade bordet. Då varje tallrik&hellip:
 • Pastaskål Spruzzi 20cm grön

  Pastaskål Spruzzi 20cm grön
  Dessa vackra, italiensktillverkade pastaskålar i majolikakeramik lämpar sig perfekt för allt ifrån sallader till soppor och pastarätter. Alla skålar är stänkmålade för hand vilket gör varje&hellip:
 • Skål Spruzzi 12cm grön

  Skål Spruzzi 12cm grön
  Vackert stänkmålad skål i italiensk keramik, perfekt som dessertskål eller att servera tilltugg i. Skålen är gjord i en mycket tålig typ av keramik och stänkmålad för hand vilket gör varje exemplar&hellip:
 • Tallrik Elegance Spruzzi 28cm grön

  Tallrik Elegance Spruzzi 28cm grön
  Underbar tallrik i mycket tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt på ljusbeige bakgrund är gjort för hand, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Tallriken pryds&hellip:
 • Salladsskål Spruzzi 25cm grön

  Salladsskål Spruzzi 25cm grön
  Vackert stänkmålad skål i robust majolikakeramik från Italien, perfekt som salladsskål, fruktskål eller att servera pasta i. Det karaktäristiska gröna mönstret på ljusbeige bakgrund är målat&hellip:
 • Skål Spruzzi 34cm grön

  Skål Spruzzi 34cm grön
  Denna enastående skål i stänkmålad keramik, är tillverkad i Italien och ett resultat av genuint hantverk. Passar utmärkt som en iögonfallande och dekorativ skål för frukt, sallad eller pasta.&hellip:
 • Kanna Spruzzi 15cm grön

  Kanna Spruzzi 15cm grön
  Vackert stänkmålad kanna, tillverkad i italiensk keramik. Unikt mönster i grönt på ljusbeige botten gör denna kanna till en otroligt vacker detalj på det dukade bordet. Då varje kanna är målad&hellip:
 • Skål Spruzzi 12 cm beige

  Skål Spruzzi 12 cm beige
  Vackert stänkmålad skål i italiensk keramik, perfekt som dessertskål eller att servera tilltugg i. Skålen är gjord i en mycket tålig typ av keramik och stänkmålad för hand vilket gör varje exemplar&hellip:
 • Mugg utan öra grön rak 10 cm

  Mugg utan öra grön rak 10 cm
  Vacker kaffekopp i rak modell utan öra i tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt med beige bakgrund är gjort för hand.
 • Espressokopp Spruzzi 5cm grön

  Espressokopp Spruzzi 5cm grön
  Vacker espressokopp i mycket tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt på ljusbeige bakgrund är gjort för hand, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Koppen passar&hellip:
Andra varumärken