Fratelli Coli

Mest känd är Fratelli Coli för porslinsserien Spruzzi. Den typ av porslin som de använder kallas för majolika och är väldigt tålig så den klarar maskindisk och är stöttålig. Mönstret på Spruzziporslinet stänkmålas för hand och därför är varje produkt helt unik.

Spruzzi porslin från Fratelli Coli

 • Salladsskål Spruzzi 25cm grön

  Salladsskål Spruzzi 25cm grön
  Salladsskål 25cm i stänkmålad keramik. Vackert stänkmålad skål i robust majolikakeramik från Italien, perfekt som salladsskål, fruktskål eller att servera pasta i. Det karaktäristiska gröna&hellip:
 • Kaffekopp Spruzzi 7cm grön

  Kaffekopp Spruzzi 7cm grön
  Vacker kaffekopp i tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt med beige bakgrund är gjort för hand. Tål maskindisk
 • Assiett Elegance Spruzzi 20cm grön

  Assiett Elegance Spruzzi 20cm grön
  Underbar assiett i mycket tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt på ljusbeige bakgrund är gjort för hand, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Assietten pryds&hellip:
 • Pastaskål Spruzzi 20cm grön

  Pastaskål Spruzzi 20cm grön
  Pastaskål 20 cm i stänkmålad keramik. Dessa vackra, italiensktillverkade pastaskålar i majolikakeramik lämpar sig perfekt för allt ifrån sallader till soppor och pastarätter. Alla skålar är stänkmålade&hellip:
 • Kanna Spruzzi 10cm grön

  Kanna Spruzzi 10cm grön
  Vackert stänkmålad mjölkkanna, tillverkad i italiensk keramik. Unikt mönster i grönt på ljusbeige botten gör denna kanna till en otroligt vacker detalj på det dukade bordet. Då varje kanna är&hellip:
 • Mugg utan öra grön rak 10 cm

  Mugg utan öra grön rak 10 cm
  Vacker kaffekopp i rak modell utan öra i tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt med beige bakgrund är gjort för hand.
 • Kaffemugg Spruzzi 10 cm grön med öra rak

  Kaffemugg Spruzzi 10 cm grön med öra rak
  Vacker kaffekopp i rak modell utan öra i tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt med beige bakgrund är gjort för hand.
 • Tallrik Classic Spruzzi 24cm grön

  Tallrik Classic Spruzzi 24cm grön
  Vackert stänkmålad mattallrik, tillverkad i italiensk keramik. Unikt mönster i grönt på ljusbeige botten gör dessa tallrikar till otroligt vackra detaljer på det dukade bordet. Då varje tallrik&hellip:
 • Assiett Classic Spruzzi 19 cm grön

  Assiett Classic Spruzzi 19 cm grön
  Vackert stänkmålad assiett, tillverkad i italiensk keramik. Unikt mönster i grönt på ljusbeige botten gör dessa tallrikar till otroligt vackra detaljer på det dukade bordet. Då varje tallrik är&hellip:
 • Skål Spruzzi 9cm grön

  Skål Spruzzi 9cm grön
  Underbar liten skål i italiensk keramik, som lämpar sig perfekt för tilltugg eller som vacker behållare för flingsalt på bordet. Skålen är tillverkad i materialet ?majolika? (en mycket tålig&hellip:
 • Tallrik Classic Spruzzi 29cm grön

  Tallrik Classic Spruzzi 29cm grön
  Denna otroligt vackra mattallrik tillverkad i italiensk keramik, är en produkt som vi verkligen älskar. Det karaktäristiska stänkmålade mönstret i grönt på ljusbeige bakgrund ger ett genuint italienskt&hellip:
 • Skål Spruzzi 12cm grön

  Skål Spruzzi 12cm grön
  Vackert stänkmålad skål i italiensk keramik, perfekt som dessertskål eller att servera tilltugg i. Skålen är gjord i en mycket tålig typ av keramik och stänkmålad för hand vilket gör varje exemplar&hellip:
 • Kanna Spruzzi 15cm grön

  Kanna Spruzzi 15cm grön
  Vackert stänkmålad kanna, tillverkad i italiensk keramik. Unikt mönster i grönt på ljusbeige botten gör denna kanna till en otroligt vacker detalj på det dukade bordet. Då varje kanna är målad&hellip:
 • Espressokopp Spruzzi 5cm grön

  Espressokopp Spruzzi 5cm grön
  Vacker espressokopp i mycket tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt på ljusbeige bakgrund är gjort för hand, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Koppen passar&hellip:
 • Tallrik Elegance Spruzzi 28cm grön

  Tallrik Elegance Spruzzi 28cm grön
  Underbar tallrik i mycket tålig italiensk keramik. Det vackra stänkmålade mönstret i grönt på ljusbeige bakgrund är gjort för hand, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Tallriken pryds&hellip:
 • Skål Spruzzi 34cm grön

  Skål Spruzzi 34cm grön
  Skål i stänkmålad keramik. Tillverkad i Italien, ett resultat av genuint hantverk. Passar utmärkt som en iögonfallande och dekorativ skål för frukt, sallad eller pasta. Det karaktäristiska gröna&hellip:
Andra varumärken