Gilbert Gilbert

Gilbert Gilbert är ett varumärke som har en del porslin i sitt sortiment. Här listar vi utbudet som Gilbert Gilberts återförsäljare har på lager just nu.

Köp Gilbert porslin online

» CDON

 • Mortel Svart/grå Marmor 11 cm

  Mortel Svart/grå Marmor 11 cm
  Väldigt vacker och praktisk mortel i svart/grå marmor. Enkel att diska av och väldigt vacker att ha framme i köket.
 • Vas Glas Smoke 20 cm

  Vas Glas Smoke 20 cm
  Vacker och stilren vas i rökfärgat glas. Otroligt vackert med färska blommor i. Passar lika bra på ett soffbord som ett köksbord eller en skänk.
 • Vas Glas klart H35 cm

  Vas Glas klart H35 cm
  Vacker och stilren vas i klart glas. Otroligt vackert med färska blommor i en snygg mönstrad glasvas som denna. Passar lika bra på ett soffbord som ett köksbord eller en skänk.
 • Ljusstake Gjutjärn Svart 30 cm

  Ljusstake Gjutjärn Svart 30 cm
  Underbar ljusstake i svart gjutjärn, med stilren och tidlös form. Vacker i ett fönster, på ett bord eller en skänk. Material: Gjutjärn Färg: Svart Mått: 9x30 cm
 • Skål 32 cm

  Skål 32 cm
  Helt underbar skål i mönstrad akryl som verkligen ser ut som glas. Vacker som den är som dekoration men lika fin och praktisk till frukt, godis eller annat du vill lägga upp lite vackert.
 • Ljushållare 3-set Rost

  Ljushållare 3-set Rost
  Mycket trevliga ljushållare i rostig antikfärgad metall med glaskoppar som skyddar ljuset. Kommer i ett 3-set med tre olika storlekar.
 • Ljushållare Brun Glas 12x12 cm

  Ljushållare Brun Glas 12x12 cm
  Trendig ljushållare i glas. En rejälare ljuskopp i kraftigt glas som ger ett lyxigt intryck när du dukar upp för fest eller ställer den på en skänk. Väldigt dekorativ och väldigt vacker att matcha med andra färger och andra storlekar.
Andra varumärken