Andra varumärken

Mini Empire

Jenny von Döbeln är en svensk illustratör som grundade varumärket Mini Empire 2010. Jennys design och inspiration har gett motiv som djupa skogar eller hav med inslag av udda djur. Några av motiven som återfinns på muggar, skålar och kannor är:

In the Field - blomsterängar och landskap med kullar i bakgrunden. I fronten sitter en spräcklig katt och ser hemlighetsfull ut.

Deep Sea - ett havsmotiv med fiskar av olika slag, långa och smala samt en lite större plattfisk.

Förutom porslin har Mini Empire också ett sortiment av inredning. Det finns otroligt många fina postrar samt tygväskor och glasunderlägg. I den lilla kreativa studion på 35 kvadrat på söder i Stockholm har Jenny skapat sin lilla oas.

Mini Empires utbud av glas och porslin

 • City In The Sky Mugg

  City In The Sky Mugg
  City In The Sky mugg från Mini Empire. En fin mugg i vitt porslin med ett stadsmotiv. Avnjut dagens första kaffe eller te på balkongen i denna vackra mugg. Självklart går det lika bra att servera kalla drycker i muggen. Muggen passar lika bra till barn som till vuxna.
 • Deep Sea Skål

  Deep Sea Skål
  Deep Sea skål från Mini Empire. En liten skål gjord i vitt porslin med ett vackert havsmotiv. Skålen är perfekt som dippskål men kan även användas till frukosten eller som efterrättsskål. Kombinera gärna skålen med andra delar från serien och skapa en fullständig servis.
 • In The Field Skål

  In The Field Skål
  In The Field skål från Mini Empire. En liten skål gjord i vitt porslin med ett vackert skogsmotiv. Skålen är perfekt som dippskål men kan även användas till frukosten eller som efterrättsskål. Kombinera gärna skålen med andra delar från serien och skapa en fullständig servis.
 • City In The Sky Skål

  City In The Sky Skål
  City In The Sky skål från Mini Empire. En liten skål gjord i vitt porslin med ett vackert stadsmotiv. Skålen är perfekt som dippskål men kan även användas till frukosten eller som efterrättsskål. Kombinera gärna skålen med andra delar från serien och skapa en fullständig servis.