Mr Fredrik

 • Uppsträckta händer 30 cm hög

  Uppsträckta händer 30 cm hög
  Unik skulptur formad som ett par uppsträckta händer, från Mr Fredrik.Om du tittar extra noga på händerna upptäcker du att det inte är ett par vanliga händer utan faktiskt två högerhänder.&hellip:
 • Ytterkruka i porslin med bär & körsbär

  Ytterkruka i porslin med bär & körsbär
  Vacker, handgjord ytterkruka i porslin som är handmålad i krackelerat porslin med motiv av bär och körsbär, från Mr Fredrik. Passar perfekt i fönstret eller på ett bord med en blomma i. Eller använd&hellip:
 • Ljusstake trädgren silverfärg - Set om 3 ljusstakar

  Ljusstake trädgren silverfärg - Set om 3 ljusstakar
  Tre ljusstakar i förnicklad aluminium i höjderna 17 cm, 21 cm och 28 cm, från Mr Fredrik.Matcha gärna med andra produkter från Mr Fredrik för att skapa en inredningsstil som känns klassiskt elegant,&hellip:
 • Älg i lackerad mässing

  Älg i lackerad mässing
  Älg i mattlackerad mässing från Mr Fredrik. Snygg som inredningsdetalj på fönsterbrädan, sidobordet, sängbordet eller byrån!Färg: SvartMaterial: MässingStorlek: 21 x 6 x 23 cm (höjd,&hellip:
 • Ljusstake trädgren guldfärg - Set om 3 ljusstakar

  Ljusstake trädgren guldfärg - Set om 3 ljusstakar
  Tre ljusstakar i guldfärg gjorda i aluminium i höjderna 21, 28 och 34 cm, från Mr Fredrik.Matcha gärna med andra produkter från Mr Fredrik för att skapa en inredningsstil som känns klassiskt elegant,&hellip:
 • Ljusstake trädgren guldfärg - Set om 3 ljusstakar

  Ljusstake trädgren guldfärg - Set om 3 ljusstakar
  Tre ljusstakar i guldfärg gjorda i aluminium i höjderna 17 cm, 21 cm och 28 cm, från Mr Fredrik.Matcha gärna med andra produkter från Mr Fredrik för att skapa en inredningsstil som känns klassiskt&hellip:
 • Ljusstake trädgren 34 cm

  Ljusstake trädgren 34 cm
  Ljusstake trädgren 34 cm från Mr Fredrik.Ljusstake i form av trädgren med höjd på 34 cm och en fot med diameter 18 cm. Gjord i förnicklad aluminium. Finns i fem storlekar varav detta är den näst&hellip:
 • Ljusstake trädgren 28 cm

  Ljusstake trädgren 28 cm
  Ljusstake trädgren 28 cm från Mr Fredrik.Ljusstake i form av trädgren med höjd på 28 cm och en fot med diameter 18 cm. Gjord i förnicklad aluminium. Finns i fem andra storlekar varav detta är&hellip:
 • Ljusstake trädgren 21 cm

  Ljusstake trädgren 21 cm
  Ljusstake trädgren 21 cm från Mr Fredrik.Ljusstake i form av trädgren med höjd på 21 cm och en fot med diameter 15 cm. Gjord i förnicklad aluminium. Finns i fyra andra storlekar varav detta är&hellip:
 • Ljusstake trädgren 17 cm

  Ljusstake trädgren 17 cm
  Ljusstake trädgren 17 cm från Mr Fredrik.Ljusstake i form av trädgren med höjd på 17 cm och en fot med diameter 13 cm. Gjord i förnicklad aluminium. Finns i fyra andra storlekar varav detta är&hellip:
 • Ljusstake trädgren 38 cm

  Ljusstake trädgren 38 cm
  Ljusstake trädgren 38 cm från Mr Fredrik.Ljusstake i form av trädgren med höjd på 38 cm och en fot med diameter 19 cm i förnicklad aluminium. Finns i fem storlekar varav detta är den största.Matcha&hellip:
 • Skål i porslin med fiskar

  Skål i porslin med fiskar
  Färgglad skål i porslin med motiv av fiskar i kinesisk stil, från Mr Fredrik. Skålen är jättefin som prydnadsskål i hallen, vardagsrummet eller sovrummet på en byrå eller ett sidobord, eller använd&hellip:
 • Shiva Lingam sten / ägg 32 cm hög

  Shiva Lingam sten / ägg 32 cm hög
  Unik Shiva Lingam-sten / ägg från Mr Fredrik. Shiva Lingam är en indisk, helig sten som symboliserar det kosmiska ägget. I Indien är Shiva Lingam-stenar mycket uppskattade i den hinduiska såväl&hellip:
 • PRINCESS kruka i mässing & nysilver

  PRINCESS kruka i mässing & nysilver
  Princess är en fin ytterkruka i försilvrad mässing formad som en krona, från Mr Fredrik. Krukan är dragen i ett stycke metall och är därför helt säker som ytterkruka (alltså inga svetsfogar som&hellip:
 • KING kruka i mässing

  KING kruka i mässing
  King är en fin ytterkruka i mässing formad som en krona, från Mr Fredrik. Krukan är dragen i ett stycke metall och är därför helt säker som ytterkruka (alltså inga svetsfogar som kan läcka).&hellip:
 • Hästhuvud 30 cm högt

  Hästhuvud 30 cm högt
  Hästhuvud från Mr Fredrik. Denna eleganta skulptur passar perfekt som inredning i fönstret, på byrån eller sidobordet i hemmets alla rum!Höjd: 30 cmLängd: 34 cmBredd: 11 cmLeveranstid:&hellip:
 • Häst i etrusisk stil

  Häst i etrusisk stil
  Brunpatinerad häst i etruskisk stil på platta, från Mr Fredrik. Denna stilrena skulptur passar perfekt som inredning på hyllan, fönsterbrädan, sängbordet, byrån eller sidobordet i hemmets alla&hellip:
 • Ananas skål med lock i aluminium

  Ananas skål med lock i aluminium
  Vacker och populär skål med lock, formad som en annans i förnicklad aluminium, från Mr Fredrik. Förvara exempelvis hårsnoddar, manschettknappar, smycken eller varför inte snacks eller godis i asken!&hellip:
Andra varumärken