Munka Sweden

 • Juleboda adventsljusstake i tenn

  Juleboda adventsljusstake i tenn
  Juleboda adventsljusstake i tenn från Munka Sweden.Klassisk, vacker adventsljusstake i tenn för tradition och för kommande generationer. Vacker med bara ljus eller låt fantasin flöda. Denna adventsljusstake&hellip:
 • EKERÖ Ljusstake i tenn med krona

  EKERÖ Ljusstake i tenn med krona
  Ekerö är en vacker tennljusstake i barockstil från Munka Sweden. Den har en krona som man enkelt kan ta av eller sätta på beroende på om man vill ha plats för ett eller två ljus! Ljusstaken är&hellip:
 • ULRIKA vas i tenn

  ULRIKA vas i tenn
  En vacker och mycket användbar vas i äldre, skandinavisk design från Munka Sweden. Vasen passar utmärkt till lite större blomsterarrangemang.Material: TennHöjd: 22 cmLeveranstid: 2-5 dagarLeveranssätt:&hellip:
 • EKERÖ Ljusstake - Krona i tenn

  EKERÖ Ljusstake - Krona i tenn
  Krona i tenn från Munka Sweden.Denna krona passar till ljusstake Ekerö, perfekt till festligare dukningar. Notera att det endast är kronan du köper. Ljusstaken köps separat här alternativt som&hellip:
 • RONDELL Ljusstake i tenn

  RONDELL Ljusstake i tenn
  Rondell är en hög, stilren ljusstake från Munka Sweden. Passar lika bra som sovrumsinredning på sängbordet som i vardagsrummet, köket eller hallen. Matcha gärna med den lägre modellen i samma serie.Material:&hellip:
 • RONDELL Ljusstake i tenn

  RONDELL Ljusstake i tenn
  Rondell är en stilren ljusstake från Munka Sweden. Passar lika bra som sovrumsinredning på sängbordet som i vardagsrummet, köket eller hallen. Matcha gärna med den högre modellen i samma serie.Material:&hellip:
 • KATRINEDAL Ljusstake i tenn

  KATRINEDAL Ljusstake i tenn
  Katrinedal är en tennljusstake från Munka Sweden med kraftiga, runda former och något högre höjd. Den är oerhört lättplacerad och vacker att blanda med andra ljusstakar från Munka Sweden.Material:&hellip:
 • HOV Ljusstake i tenn

  HOV Ljusstake i tenn
  Hov är Munka Swedens signum i tenn. Detta är en oerhört vacker och lättplacerad ljusstake som speglar mycket av den gustavianska stilen med sin pärlkrans, de små kulfötterna och den fyrkantiga foten.&hellip:
 • EKERÖ Ljusstake i tenn

  EKERÖ Ljusstake i tenn
  Ekerö är en vacker tennljusstake i barockstil från Munka Sweden. Den finns även i en design med en ljuskrona (med plats för två ljus). Ljusstaken är oerhört lättplacerad och vacker att blanda&hellip:
 • BARBRO Ytterkruka i tenn

  BARBRO Ytterkruka i tenn
  Barbro ytterkruka i tenn från Munka Sweden är designad med ett stilrent trettiotalsinspirerat ytterfoder - helt gjutet i tenn. Kan även användas som vas!Material: TennStorlek: 18 x 15 cm (diameter,&hellip:
 • BABETTE Skål i tenn

  BABETTE Skål i tenn
  En läcker tennskål i modern design, från Munka Sweden. Passar lika bra för snacks och godis som för ett vackert litet blomsterarrangemang.Material: TennStorlek: 8,5 x 7,5 cm (diameter, höjd)Leveranstid:&hellip:
 • WENNGARN coaster / skål

  WENNGARN coaster / skål
  En enkel men sober coaster att användas för vin och champagneflaskor, från Munka Sweden. Även trevlig att ha som skål i hallen eller på ett sidobord för nycklar och annat.Material: TennStorlek:&hellip:
 • ALEXANDRA skål i tenn

  ALEXANDRA skål i tenn
  En praktisk skål som kan användas till vad som helst, från Munka Sweden. Alexandra är också vacker som dekoration som den är.Välj att köpa med eller utan passande glasskål som kan placeras inuti&hellip:
 • LÖFSTAD glasunderlägg i tenn 2-pack

  LÖFSTAD glasunderlägg i tenn 2-pack
  Löfstad är ett vackert glasunderlägg med ingjutet mönster i tenn från Munka Sweden.Priset avser 2 stycken underlägg.Material: TennLeveranstid: 2-5 dagarLeveranssätt: Leverans via postombud&hellip:
 • KUNGSHOLM ljusstake i tenn

  KUNGSHOLM ljusstake i tenn
  Kungsholm är en vacker ljusstake från Munka Sweden i samma stil som Stockholm lampfot i tenn. Ljusstaken passar lika bra som sovrumsinredning på sängbordet som i vardagsrummet, köket eller hallen.Material:&hellip:
 • KAVALJER Ljusstake i tenn

  KAVALJER Ljusstake i tenn
  Kavaljer är en liten och fantastiskt söt tennljusstake, som dessutom är en av de mest populära ljusstakarna från Munka Sweden. Ljusstaken passar lika bra som sovrumsinredning på sängbordet som i&hellip:
 • JOHAN Skål i tenn

  JOHAN Skål i tenn
  Mångsidig tennskål från Munka Sweden. Använd exempelvis vid miniblomsterarrangemang.Material: TennStorlek: 12 x 7 cm (diameter, höjd)Leveranstid: 2-5 dagarLeveranssätt: Leverans via postombud&hellip:
 • ATHEN skål i tenn

  ATHEN skål i tenn
  En otroligt vacker tennskål med en liten avbild av en grekisk gud i botten. användbar för soffbordet, i hallen för brev alternativt nycklar eller som serveringsskål. Från Munka Sweden.Material:&hellip:
 • ATHEN skål / coaster i tenn

  ATHEN skål / coaster i tenn
  Flaskställ/skål med ett romersk inspirerat huvud i botten som är användbar både för vin- och champagne flaskor men också som servering skål för tex oliver. Dekorativ också bara som den är. Från&hellip:
Andra varumärken