Andra varumärken

Potteryjo

Johanna Hampf hade en dröm om att producera och importera porslin från världens alla hörn. I december 2011 startade hon märket PotteryJo och tillverkade porslinsserierna Daisy, Ditsy och Daria.

Tillverkningen av PotteryJo porslin sker i Portugal och Marocko. Sortimentet består av fina assietter, tallrikar, kannor och äggkoppar med mera. Allt i olika färgade keramik och med kännbara detaljer som ger textur till porslinet.

Daisy, Ditsy och Daria porslin

I varje porslinsserie ingår det ett brett sortiment av bruksartiklar för servering. Här listar vi utbudet som PotteryJos återförsäljare har på lager i sina nätbutiker.

 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Greige

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Greige
  Ett uppläggningsfat utöver det vanliga!Känslan är att det inte går att göra fel med detta fat i din närhet. Med sin vackra design och unika personlighet utstrålar detta uppläggningsfat en känsla av välbehag och karaktär. Passar perfekt när du vill servera det grillade köttet eller ugnsbakade brödet, och är tillverkat för att tåla daglig användning. Ditsy är en rustik keramikserie som tillverkas i Portugal, vilket vittnar om fatets höga kvalité. Detta är ett måste för dig som brinner för servering och dukning!Lergods är ett av de vanligaste materialen när det kommer till keramik och serveringsprodukter. Den vackra och rustika känslan som utstrålas är någonting som alltid kommer att passa på våra matbord. Men för PotteryJo är ett fat inte bara ett fat. Sedan starten 2011 har de strävat efter att göra varje måltid lite vackrare, vilket märks när man tittar närmare på deras produkter. Låt detta fat förgylla din servering! Specifikationer:- Färg: Greige.- Material: Lergods.- Längd: 34 cm.- Bredd: 24 cm.- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.      
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Cement

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Cement
  Bjud vänner och familj på en läcker gräddtårta när du fyller år. Detta underbara tårtfat i lergods från PotteryJo låter verkligen din tårta komma till sin rätt. Det vackra reliefmönstret och den underbara grå färgen ger ett inbjudande uttryck på fikabordet. Tårtfatet har en diameter på 35 cm vilket är perfekt för större tårtor. Den underbara serien Daisy från PotteryJo finns i fjorton olika färger som alla passar bra tillsammans vilket gör att du kan mixa och matcha fritt efter just din smak. Mönstret till serien hittades i arkiven på den gamla fabriken och det var kärlek vid första ögonkastet. Daisy är den kollektion från PotteryJo som innehåller flest olika former. Allt från Daisy-serien tillverkas i Portugal - ett land som har en stark tradition av arbete med keramik.  Specifikationer:- Material: Lergods- 22 cm - Färg: Cement
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Sienna

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Sienna
  En utmärkt salladsskål när du vill servera grönt till hela familjen eller gästerna. Skålens storlek passar även perfekt till andra tillbehör som bröd eller frukt. Daisy är en ny serie från PotterJo och präglas av en unik design och reliefmönster som gör samtliga produkter personliga. Tillverkad i Portugal som står för en väldigt lång tradition av skickligt hantverk. Här i den unika färgen Sienna gul som ger en härlig frisk fläkt i ditt kök. Alla måltider kan bli lite vackrare, med denna salladsskål kommer du en bra bit på vägen. Skålen går även av diska i maskin och värma i mikro.      Specifikationer:- Färg: Gul.- Material: Lergods.- Diameter: 30 cm.- Höjd: 11 cm.- Tål diskmaskin: Ja.   - Tål mikrovågsugn: Ja.  
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Greige

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Greige
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Med denna härliga salladsskål kan du enkelt liva upp vilken dukning som helst, oavsett om det är vardag eller fest. Det vackra reliefmönster är en fin detalj och gör produkten personlig. PotteryJos idé är att porslinet är lika viktigt som maten när du äter dina måltider – en vision som märks väl i den vackra keramikserien Daisy.  Skålen är tillverkad av lergods, vilket ger en rustik och tålig produkt med hög kvalité som tål både maskindisk och mikrovågsugn. Finns tillgänglig i flera olika färger, och går utmärkt att kombinera med fler produkter i Daisy-serien.  Specifikationer: - Färg: Beige - Material: Lergods - Diameter: 30 cm - Höjd: 11 cm - Tål maskindisk. - Kan användas i mikrovågsugn. 
 • PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Greige

  PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Greige
  En unik kanna i tåligt material!Färgen Greige är både vacker och enkel att kombinera med andra produkter. Denna kanna från PotteryJo har mycket att erbjuda och kommer inte att göra dig besviken. Med en kapacitet på 1,8 liter blandar du smidigt valfri dryck till alla gäster samtidigt och låter kannan sätta färg på middagsbordet. Rengöringen är enkel då kannan tål diskmaskin, du kan även värma den i mikrovågsugnen om du vill servera varm dryck!PotteryJo tillverkar alla sina produkter i Portugal, ett land känt för sin långa tradition av hantverksskicklighet. Det vackra reliefmönstret som löper längs kannan ger en unik touch och en elegant personlighet som garanterat kommer dra till sig uppmärksamheten på middagsbordet. Kannan finns i flera olika färger, så att du ska kunna välja den som passar bäst för just din dukning. En utmärkt produkt för dig som älskar keramik och dukning! Specifikationer:- Färg: Greige.- Material: Stengods.- Kapacitet: 1,8 liter.- Höjd: 18 cm.- Bredd: 20 cm.- Tål maskindisk: Ja.   
 • PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Cement

  PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Cement
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 15.0px} Servera ditt fika med vacker design! Denna kanna från PotteryJo är perfekt för sommarens serveringar av läskande lemonad eller stunderna du bjuder in till fest. Den rymliga storleken på 1,8 liter gör att den räcker väl när du har större sällskap.  Daisy från PotteryJo kan bäst beskrivas som en rustik och tålig keramikserie. Det vackra reliefmönster ger produkterna karaktär och förgyller dina dukningar med klassisk design. Allting från serien tillverkas i Portugal, ett land som har en lång tradition av hantverksskicklighet med keramik.  Produkterna tål maskindisk och mikrovågsugn. Specifikationer: - Färg: Cement - Material: Lergods - Volym: 1,8 l - Höjd: 18 cm - Bredd: 20 cm - Tål maskindisk. - Kan användas i mikrovågsugn. 
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm White

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm White
  En salladsskål utöver det vanliga! Tillverkad i Portugal, ett land med lång historia av hantverksskicklighet, är serien Daisy inte bara hållbar utan också unik. Salladsskålen präglas av ett reliefmönster som ger en rustik personlighet och en design som tillför något till hela hemmet. Skålens storlek är utmärkt för servering till hela familjen eller dina gäster. Detta är inte en produkt du behöver gömma i skåpet när den inte används. Låt den istället stå framme och bli en del av dekorationen. Varför inte ha lite frukt i den?   Specifikationer:- Färg: Vit.- Material: Lergods.- Diameter: 30 cm.- Höjd: 11 cm.- Tål diskmaskin: Ja.     - Tål mikrovågsugn: Ja.  
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Faded Army

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Faded Army
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Denna gröna skönhet kommer att förgylla vilket kök som helst! Salladsskålen är en del av den vackra serien Daisy från PotteryJo och är tillverkad ur en lång historia av hantverksskicklighet i Portugal. Med ett särpräglat reliefmönster som hjälper till att lyfta din dukning till nya nivåer är den perfekt att duka upp sallader i eller andra tillbehör som du förberett till måltiden.  Skålen är tillverkad i praktiskt lergods vilket gör den perfekt att använda i vardagen – den tål nämligen att rengöras i diskmaskin och att användas i mikrovågsugn. Specifikationer: - Färg: Grön - Material: Lergods - Diameter: 30 cm - Höjd: 11 cm - Tål maskindisk. - Kan användas i mikrovågsugn. 
 • PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Sienna

  PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Sienna
  I solbränt gul nyans vinner den här vackra kannan snabbt ditt hjärta! Den är en del av PotteryJos serie Daisy, som är fylld av magiska produkter som producerats i Portugal. PotteryJos produkter tar varje matupplevelse till nästa nivå med hjälp av hänförande design och ett brinnande intresse för keramik. Kannan rymmer 1,8 liter - vad den ska fyllas med är upp till dig! Den rustika designen är utsmyckad med personliga reliefmönster som adderar pricken över i. Kannan finns i ett antal olika färger så att du kan välja den variant som passar dig bäst! Du matchar med fördel kannan tillsammans med andra trevliga produkter från Daisy-serien för en enhetlig känsla. En blandning av olika färger skapar ett spännande uttryck! Daisy-produkterna passar perfekt för alla måltider - frukost, lunch eller middag och både till vardags och fest!  Specifikationer:- Färg: Sienna.- Kapacitet: 1,8 L. - Material: Lergods.- Höjd: 18 cm.- Bredd: 20 cm.- Tål maskindisk och mikrovågsugn.  
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Greige

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Greige
  Tårtan är fikabordets mittpunkt på varje födelsedagsfest, studentskiva eller sommarfest. Detta underbart vackra tårtfat från PotteryJo låter dig presentera tårtan på bästa sätt. Tårtfatet är 35 cm i diameter och är en del av Daisy-serien. Daisy är den kollektion från PotteryJo som innehåller flest olika former. Mönstret till serien hittades i arkivet på en 100 år gammal fabrik som sedan fick en personlig prägel. Tårtfatet tål både maskindisk och mikrovågsugn. Daisy fås i fjorton olika vackra färger som utan problem kan mixas och matchas för en personlig touch på fikabordet. Specifikationer:- Material: Lergods- 35 cm - Färg: Beige
 • PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Forest

  PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Forest
  Sätt färg på kaffebordet med denna vackra kanna från PotteryJo!Med denna kanna blir dukningen och serveringen både roligare och elegantare. Den mörkgröna färgen Forest är inspirerad av de djupa skogarna och kommer garanterat pigga upp kaffebordet. Kannan är tillverkad i det tåliga materialet stengods och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Du kan alltså värma drycken och spara tid vid rengöringen!För PotteryJo är det en självklarhet att dina serveringsprodukter ska göra dukningen rättvisa. Dasiy är en rustik och tålig keramikserie som gör det där lilla extra på bordet. Kannan är pyntad med ett vackert reliefmönster som utstrålar en unik karaktär. Den har även en kapacitet på hela 1,8 liter, vilket gör att du enkelt kan blanda dryck till ett större sällskap. En utmärkt produkt för dig som brinner för dukning och servering! Specifikationer:- Färg: Forest.- Material: Stengods.- Kapacitet: 1,8 liter.- Höjd: 18 cm.- Bredd: 20 cm.- Tål maskindisk: Ja.  
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35cm Forest

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35cm Forest
  Ljuvligt tårtfat i lergods från Pottery Jo's vackra serie Daisy. Den vackra dekoren och den underbara skogsgröna färgen ger en känsla av lugn och närhet till naturen. Tack vare den praktiska foten som lyfter upp fatet och gör det till en del av dekorationen på fikabordet. Daisy-serien tillverkas i Portugal och kommer i hela fjorton olika färger som med fördel kan kombineras för en personlig prägel på dukningen. Tårtfatet har en diameter på 35 cm och kan även användas till en fräsch mozzarella-tomatsallad eller andra bakverk. Pottery Jo lägger stor vikt vid att skapa tidlösa och vackra delar på ett miljövänligt sätt. Alla produkter är testade och giftfria. Daisy är en tålig serie som är perfekt för vardagsbruk. Samtliga delar tål både mikrovågsugn och maskindisk.  Specifikationer:- Material: Lergods- Mått: 35 cm- Färg: Forest
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Rose

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Rose
  Portugal är känt för många saker, den vackra Algarvekusten och vino verde är två av dem. Men vad många glömmer är att en av landets specialiteter är deras otroligt vackra och välproducerade keramik. PotterJos nya serie Daisy är både hållbar, användbar och väldesignad. Salladsskålen är smyckad med reliefmönster som skänker en personlig stil. Den är också tillräckligt stor för en sallad åt hela familjen. Skålen tål både maskindisk och mikro.  Specifikationer:- Färg: Rosa.- Material: Lergods.- Diameter: 30 cm.- Höjd: 11 cm.- Tål diskmaskin: Ja.  - Tål mikrovågsugn: Ja.  
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Soft Grey

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Soft Grey
  Ett underbart tårtfat från PotteryJo som med sin mjuka grå färg och vackra reliefmönster bidrar med romantik och charm till det dukade bordet. Tårtfatet har en diameter på 35 cm vilket gör det bra till större tårtor och bakelser. Fatet är en del av PotteryJo's underbara serie Daisy som kommer i fjorton olika färger. Du kan med fördel mixa och matcha delar i olika färger för att sätta din egna prägel på dukningen. Alla delar ur Daisy-kollektionen tål maskindisk och mikrovågsugn vilket gör det till en perfekt serie för vardagsbruk. På PotteryJo läggs inte vikten endast vid att skapa vackra och tidlösa delar utan även på att göra det på ett miljövänligt sätt. Alla produkter från PotteryJo är testade och giftfria.  Specifikationer:- Material: Lergods- Mått: 35 cm- Färg: Soft Grey
 • PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L White

  PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L White
  Otroligt vacker kanna från svenska PotteryJo!Denna härliga kanna från PotteryJo kommer utan tvekan att pynta kaffe- och middagsbordet på absolut bästa sätt. Det unika reliefmönstret som löper längs hela kannan utstrålar en stark personlighet och gör att den effektiv vinner uppmärksamheten under middagen. Med en kapacitet på 1,8 liter blandar du smidigt önskad dryck till alla middagsgäster samtidigt - du slipper alltså resa dig var femte minut för påfyllningar!Tillverkad i Portugal vittnar kannan om hög kvalité och estetisk skönhet. Landet är känt för sin gamla tradition av hantverksskicklighet och är världskänt för sin keramikkonst. Denna kanna kommer verkligen inte att göra dig besviken och gör garanterat det där lilla extra för din dukning - precis som det borde vara! Utmärkt för dig som brinner för servering och vill göra det hela lite vackrare! Specifikationer:- Färg: Vit.- Material: Stengods.- Kapacitet: 1,8 liter.- Höjd: 18 cm.- Bredd: 20 cm.- Tål maskindisk: Ja.         
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Dusty Blue

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Dusty Blue
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Med ett elegant reliefmönster blir denna salladsskål inte bara ett vackert tillskott till dina dukningar utan kan mycket väl stå framme i köket som en fin inredningsdetalj. Produkten finns tillgänglig i en mängd olika färger där någon garanterat passar in i ditt kök, vilken gör att är den enkelt går att kombinera med fler produkter ur Daisy-serien. Skålen är dessutom smidig att använda i vardagen då den den kan gå i både diskmaskin och mikrovågsugn.  Produkten är en del av Daisy-serien från PotteryJo, ett svenskt företag som grundades 2011 av Johanna Hampf. Deras idé är att dukningen är lika viktigt vid en måltid som maten den serverar, och har därför ett sortiment fyllt med flera vackra och hållbara produkter.  Specifikationer: - Färg: Blå - Material: Lergods - Diameter: 30 cm - Höjd: 11 cm - Tål maskindisk. - Kan användas i mikrovågsugn. 
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Sienna

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Sienna
  Skapa en naturlig mittpunkt på middagsbordet med detta unika fat!Produkterna från svenska PotteryJo är verkligen något för dig som brinner för dukning och servering. Detta uppläggningsfat har flera kvalitéer och passar utmärkt till både vardagen och festen. Den vackra färgen Sienna drar lätt åt sig uppmärksamheten och gör att fatet blir en naturlig mittpunkt på middagsbordet. Varför inte använda det när du serverar ugnsbakad fisk eller grillat kött? Gästerna kommer garanterat att bli både imponerade och avundsjuka.Tillverkat i Portugal vittnar fatet om hög kvalité. Landet är känt för sin hantverksskicklighet och vackra keramik, vilket PotteryJo utnyttjar till fullo. Sedan starten 2011 har de strävat efter att göra varje måltid vackrare och har alltid ansett att vi även äter med våra ögon. Ett perfekt fat för dig som vill göra lite mer för serveringen och middagsbordet! Specifikationer:- Färg: Sienna (gul).- Material: Lergods.- Längd: 34 cm.- Bredd: 24 cm.- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.         
 • PotteryJo Daria Ovalt Uppläggningsfat 35 cm Java Brown

  PotteryJo Daria Ovalt Uppläggningsfat 35 cm Java Brown
  Ett fat för dig som vill göra varje middag till något speciellt!Keramikserien Daria är det senaste tillskottet i PotteryJos familj. Med en vacker design inspirerad av härliga trädgårdar och blommande ängar kommer detta fat garanterat göra serveringen roligare. Den unika färgen Java Brown gör sig bra på middagsbordet och kommer vara en skön kontrast mot exempelvis ljus, ugnsbakad fisk. Fatet passar även utmärkt till servering av grillat kött och torra livsmedel som bröd och kakor. Detta lergods är tillverkat för att tåla daglig användning och rengörs enkelt i diskmaskin. Om du behöver värma rester från gårdagens middag är det bara att ställa in fatet i mikrovågsugnen, och därefter rakt på matbordet. PotteryJo har alltid velat göra varje måltid lite vackrare och har med serien Daria skapat något helt unikt som kommer ge dig många härliga stunder vid middagsbodet!   Specifikationer:- Färg: Java Brown (mörkbrun).- Material: Lergods.- Längd: 35 cm.- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.
 • PotteryJo Daria Äggkopp Baby Pink

  PotteryJo Daria Äggkopp Baby Pink
  Denna söta äggkopp i babyrosa färg från PotteryJo blir perfekt på frukostbordet! Äggkoppen är en del av serien Daria, där vi finner handgjord keramik från Portugal. Eftersom landet har en lång tradition av hantverksskicklighet och keramiktillverkning kan du vara säker på att produkterna håller hög kvalitet. Daria är utformad på ett lekfullt sätt, men är samtidigt tidlös och elegant. Produkterna har ett reliefmönster med inspiration från trädgårdslandet. Den ärtformade kanten ger personlighet åt äggkoppen, och blir ett fint tillskott i ditt hem. Serien Daria gör det lätt att skapa en dukning med härlig organisk känsla!  Specifikationer:- Färg: Baby Pink (rosa)- Material: Keramik- Höjd: 6 cm- Tål maskindisk.- Tål mikrovågsugn. 
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Rose

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Rose
  Ett unikt fat i härlig rosa färg!Sätt färg på ditt middagsbord med detta härliga uppläggningsfat från svenska PotteryJo. Färgen Rose lyser starkt och är enkel att kombinera tillsammans med andra serviser när gästerna är på besök. Fatet är stort nog att rymma köttet från grillen eller den ugnsbakade laxen men passar även utmärkt till bröd eller efterrättens kakor. Tillverkat för att tåla daglig användning kommer detta fat ge dig många härliga dukningar under lång tid.För PotteryJo är fatet minst lika viktigt som maten du lägger på det, vilket syns om man granskar den vackra designen. Längs fatets kanter löper ett härligt reliefmönster som gör att fatet utstrålar en unik personlighet och en stark karaktär. Lergodset är tillverkat i Portugal och präglas av den sydeuropeiska hantverksskickligheten. Ett utmärkt fat för dig som vill göra middagsbordet extra fint!  Specifikationer:- Färg: Rose.- Material: Lergods.- Längd: 34 cm.- Bredd: 24 cm.- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.        
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Dusty Blue

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Dusty Blue
  Servera dina gäster en läcker tårta på detta ljuvliga tårtfat från PotteryJo. Tårtfatet är perfekt för större tårtor då det har en diameter på 35 cm. Den underbara ljusblåa färgen och det vackra reliefmönstret är en perfekt kombination som ger ett vackert uttryck. Detta tårtfat är en del av PotteryJo's Daisy-serie som är den kollektion som innehåller flest olika former. Mönstret hittades i arkiven på den gamla fabriken och det var kärlek vid första ögonkastet. Allt porslin från PotteryJo tillverkas i Portugal - ett land med stark tradition av arbete med keramik. Daisy-serien fås i fjorton olika färger som alla passar bra tillsammans - du kan mixa och matcha precis hur du vill. Tårtfatet tål maskindisk samt mikrovågsugn. Specifikationer:- Material: Lergods- 35 cm - Färg: Dusty Blue
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Sienna

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Sienna
  Servera dina gäster en läcker tårta, bakelser eller varför inte snittar med det här snygga tårtfatet från PotteryJo. Tack vare foten kommer fatet upp lite och dina bakverk blir en fin mittpunkt på bordet. Tårtfatet har en diameter på 35 cm vilket gör att det är perfekt till lite större tårtor och bakelser. Den snygga färgen Sienna bidrar med lekfullhet och glädje till bordet. Daisy-serien från PotteryJo kommer i hela fjorton olika färger vilket gör att du kan ha en hel servis i en stilren färg eller mixa och matcha som hjärtat önskar. Alla delar ur Daisy-kollektionen tål maskindisk och mikrovågsugn. Det är alltså en perfekt serie för vardagsbruk. Alla produkter från PotteryJo är testade och giftfria.  Specifikationer:- Material: Lergods- Mått: 35 cm- Färg: Sienna
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Soft Grey

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Soft Grey
  Ett vackert uppläggningsfat med många kvalitéer!Tack vare sin ljusgrå färg är detta uppläggningsfat enkelt att kombinera med andra serviser. Den härliga formen gör att det passar utmärkt till alla typer av middagar under vardagen eller festen. Längs fatets kanter löper ett vackert reliefmönster som utstrålar personlighet och karaktär. Tillsammans med den glansfulla glasyren gör fatet det där lilla extra för serveringen!Svenska PotteryJo tillverkar all sin keramik i Portugal och anser att fatet är minst lika viktigt som maten du lägger på  det. Portugal står för en gammal tradition av hantverksskicklighet och landets produkter håller hög kvalité. Detta lergods är tillverkat för att tåla daglig användning, diskmaskin och mikrovågsugn. Att värma resterna från gårdagen kommer alltså att gå som en dans! Specifikationer:- Färg: Soft Grey (ljusgrå).- Material: Lergods.- Längd: 34 cm.- Bredd: 24 cm.- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.         
 • PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Rose

  PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Rose
  En klassisk kanna i ny design!Den klassiska vattenkannan är ett måste för att göra middagsbordet komplett. Denna produkt från svenska PotteryJo är både vacker och praktisk på flera sätt. Tillverkad i det tåliga materialet stengods tål den både maskindisk och mikrovågsugn, vilket gör att du sparar tid vid rengöringen och kan blanda både varma och kalla drycker. En utmärkt produkt för alla hem!Daisy är en rustik keramikserie med otrolig estetik. Det vackra reliefmönstret som löper längs kannan utstrålar en unik karaktär som garanterat kommer göra det där lilla extra för dukningen - vilket är precis vad PotteryJo hade i åtanke när kannan designades. Tillverkad i Portugal vittnar den om hög kvalité, landet har en mycket gammal tradition av hantverksskicklighet och är numera världskänt för sin keramikkonst. Detta är en kanna du inte får missa! Specifikationer:- Färg: Rose.- Material: Stengods.- Kapacitet: 1,8 liter.- Höjd: 18 cm.- Bredd: 20 cm.- Tål maskindisk: Ja.      
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Faded Army

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Faded Army
  Vackert tårtfat från PotteryJo's Daisy-serie. Serien finns i hela fjorton underbara färger att välja mellan och alla passar bra tillsammans så det är bara att mixa och matcha som du känner för. Tårtfatet är 35 cm i diameter och är perfekt för större tårtor vid festliga tillfällen. I arkivet på den gamla fabriken hittades mönstret och det var kärlek vid första ögonkastet. Daisy är PotteryJo's största kollektion som innehåller flest olika former och tillverkas i Portugal. Tårtfatet kommer här i en snygg militärgrön färg och tål både maskindisk och mikrovågsugn. Servera dina gäster en läcker tårta på detta ljuvliga fat från PotteryJo. Specifikationer:- Material: Lergods- 35 cm - Färg: Faded Arny
 • PotteryJo Daisy Middagstallrik 2 st, Greige

  PotteryJo Daisy Middagstallrik 2 st, Greige
  Den eleganta och inbjudande Daisy-tallriken från PotteryJo passar perfekt till både vardag och fest, och den lämpar sig till middag och lunch. Tallriken är tillverkad i keramik med en robust glasering som tål både maskindisk och mikrovågsugn. Middagstallriken dekoreras av en klassisk relief-design som PotteryJo's designers funnit i fabrikens arkiv från 1800-talet.Oavsett om du blandar flera olika färger eller föredrar att duka med en vit och grå uppsättning kommer denna tallrik göra ett riktigt bra intryck.
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Rose

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm Rose
  Ett underbart vackert tårtfat från PotteryJo som låter din tårta komma till sin rätt. Du kan med fördel även använda tårtfatet till att servera andra bakelser eller snittar på. Tårtfatet är en del av den populära Daisy-serien som är PotteryJo's största kollektion. Alla seriens delar går att få i hela fjorton olika färger som alla är fina tillsammans vilket ger dig möjlighet att mixa och matcha som hjärtat önskar.  Alla delar ur Daisy-kollektionen tål maskindisk och mikrovågsugn. Det är alltså en perfekt serie för vardagsbruk. Alla produkter från PotteryJo är testade och giftfria.  Specifikationer:- Material: Lergods- Mått: 35 cm- Färg: Rose
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat White

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat White
  Gör middagsbordet vackrare och serveringen enklare med detta uppläggningsfat!Stort nog att använda när du bjudit över gästerna och vackert nog för festmåltiden. Med detta uppläggningsfat från svenska PotteryJo dukar du alltid elegant! Det unika reliefmönstret skänker fatet en svårslagen personlighet som definitivt kommer att imponera på middagsgästerna. Den vita färgen passar perfekt om du vill kombinera fatet med andra serviser utan att förstöra färgtemat. Otroligt enkelt att rengöra då det går att diska i maskin. Fatet tål även användning i mikrovågsugn.PotteryJo tillverkar sina produkter i Portugal, och det är inte svårt att förstå varför. Landet står nämligen för en otroligt gammal tradition av hantverksskicklighet och har länge jobbat för att förfina sin design och estetiska skönhet. Detta fat är något för dig som älskar matlagning och brinner för servering. Gör varje måltid lite vackrare med PotteryJo! Specifikationer:- Färg: Vit.- Material: Lergods.- Längd: 34 cm.- Bredd: 24 cm.- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.        
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Forest

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Forest
  Förgyll vardagen med detta uppläggningsfat från PotteryJo!Med sitt vackra reliefmönster kommer detta fat garanterat tillföra något alldeles extra till din servering. Stort nog att rymma mat till hela familjen eller alla gäster passar det utmärkt både till vardagen och festen. Detta lergods är tillverkat för att tåla daglig användning, därför klarar fatet utan problem att diskas i maskin eller värmas i mikrovågsugn. Varför inte använda det för uppläggning av det grillade köttet eller den stekta fisken? Passar även utmärkt till bröd eller kakor till efterrätt.PotteryJo tillverkar alla sin produkter i Portugal, ett land med en gammal tradition av hantverksskicklighet. I södra Europa har lergodset förfinats under lång tid och garanterar en långvarig användning. Ett fat är inte bara ett fat, och en servering är inte bara en servering. Vi äter även med våra ögon och detta uppläggningsfat kommer definitivt att göra oss hungriga!  Specifikationer:- Färg: Forest (mörkgrön).- Material: Lergods.- Längd: 34 cm.- Bredd: 24 cm.- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.     
 • PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Soft Grey

  PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Soft Grey
  Försköna din dukning med denna kanna från PotteryJo!Med denna kanna i hållbart stengods gör du middagsbordet lite vackrare samtidigt som du serverar vatten eller dryck till hela familjen samtidigt. Den enkla men eleganta färgen Soft Grey gör den enkel att kombinera olika produkter utan att du förstör bordets tema. För att göra det hela ännu bättre tål kannan även maskindisk och användning i mikrovågsugn - allt för att göra din vardag lite lättare!Svenska PotteryJo tillverkar alla sina produkter i Portugal, ett land med en gammal tradition av hantverksskicklighet. Estetiken syns tydligt och längs kannan löper ett vacker reliefmönster som garanterat kommer göra din dukning  både vackrare och elegantare. Kannan finns i flera olika färger för att du ska kunna hitta den som passar bäst för just dig. En utmärkt produkt för dig som älskar keramik och servering!    Specifikationer:- Färg: Soft Grey.- Material: Stengods.- Kapacitet: 1,8 liter.- Höjd: 18 cm.- Bredd: 20 cm.- Tål maskindisk: Ja.       
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Cement

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Cement
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Rustikt och tåligt är ledord som beskriver det svenska märket PotteryJo väl, och det märks inte minst med denna fantastiska salladsskål i en härlig gråblå nyans. Det vackra reliefmönstret gör din dukning personlig och hjälper dig att lyfta presentationen av din matlagning ytterligare ett snäpp.  Tillverkad ur en gammal tradition av hantverksskicklighet i Portugal och tål utan problem både diskmaskin och mikrovågsugn. Skålen finns tillgänglig i flera vackra färger och är enkel att kombinera med mängder av produkter ur Daisy-serien.  Specifikationer: - Färg: Cementgrå - Material: Lergods - Diameter: 30 cm - Höjd: 11 cm - Tål maskindisk. - Kan användas i mikrovågsugn. 
 • PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Faded Army

  PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Faded Army
  Kannan med unik karaktär och utstrålning!Serien Daisy från PotteryJo innehåller både otroligt vackra och praktiska produkter i hållbart stengods. Denna kanna pryds av ett unikt reliefmönster som utstrålar både personlighet och karaktär. PotteryJo tillverkar alla sina produkter i Portugal, ett land känt för sin gamla tradition av hantverksskicklighet. Kannan passar utmärkt när du vill pryda kaffebordet med något extra, och tack vare det tåliga materialet kan du servera både varma och kalla drycker!Kannan har en kapacitet på 1,8 liter, vilket gör att du kan blanda saft eller annan dryck till hela familjen samtidigt. Du kan även värma den i mikrovågsugnen om du vill att drycken ska bli rykande varm. Daisy är en rustik och tålig keramikserie som definitivt kommer göra det där lilla extra för din dukning!  Specifikationer:- Färg: Faded Army.- Material: Stengods.- Kapacitet: 1,8 liter.- Höjd: 18 cm.- Bredd: 20 cm.- Tål maskindisk: Ja. 
 • PotteryJo Daisy Djup tallrik 2 st, Sienna

  PotteryJo Daisy Djup tallrik 2 st, Sienna
  Den vackra Daisy-kollektionen från PotteryJo innehåller fina tallrikar som bidrar till en härlig stämning runt matbordet. Oavsett om du dukar till vardag eller fest kommer bordet lysas upp samtidigt som maten blir mer inbjudande. Den djupa tallriken är perfekt till soppa under vintermånaderna och exempelvis glass under sommaren. Tallriken är designad i Sverige av PotteryJo's Johanna Hampf och tillverkad i Portugal, som länge varit kända för sitt vackra hantverk.Den djupa tallriken har en otroligt fin och robust glasering som tål både maskindisk och användning i mikrovågsugn. Tallriken finns flera eleganta färger.
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Forest

  PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Forest
  En härlig skogsgrön färg passar alltid i ett modernt kök! Med detta snygga tårtfat från PotteryJo får du ett oerhört praktiskt och hållbart tillbehör i köket. Passar utmärkt när du serverar födelsedagstårtan eller andra efterrätter till familjen och gästerna. Det är dessutom otroligt enkelt att rengöra och tål både diskmaskin och mikrovågsugn.PotteryJo drivs av idén att middagstillbehören är minst lika viktiga som maten som ligger på dem. I serien Daisy hittar vi produkter tillverkade i Portugal, ett land känt för sin hantverksskicklighet som speglas i produkterna. Tårtfatet är pyntat med ett vackert reliefmönster som ger en personlighet touch och som utan problem blir en del av kökets dekoration.   Specifikationer:- Färg: Mörkgrön.- Material: Lergods.- Diameter: 22 cm.- Höjd: 8 cm.- Tål diskmaskin: Ja.    - Tål mikrovågsugn: Ja.     
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Soft Grey

  PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Soft Grey
  Att serveringsfatet är lika viktigt som maten är en självklarhet för PotteryJo. I deras nya serie Daisy hittar vi vackert designat lergods från Portugal, ett land med en lång historia hantverksskicklighet. Brinner du för servering och design? Då är detta tårtfat något för dig. Det vackra reliefmönstret ger fatet ett personligt uttryck och en unik touch som garanterat förgyller middagsbordet och efterrätten. Varför inte servera en härlig födelsedagstårta eller en variation av olika bullar? Serien Daisy från PotteryJo garanterar en vacker servering som tillför något extra i varje hushåll. Specifikationer:- Färg: Ljusgrå.- Material: Lergods.- Diameter: 22 cm.- Höjd: 8 cm.- Tål diskmaskin: Ja.    - Tål mikrovågsugn: Ja.         
 • DAISY Djup tallrik Vit 21 cm

  DAISY Djup tallrik Vit 21 cm
 • PotteryJo Daisy Middagstallrik 2 st, Forest

  PotteryJo Daisy Middagstallrik 2 st, Forest
  Den eleganta och inbjudande Daisy-tallriken från PotteryJo passar perfekt till både vardag och fest, och den lämpar sig till middag och lunch. Tallriken är tillverkad i keramik med en robust glasering som tål både maskindisk och mikrovågsugn. Middagstallriken dekoreras av en klassisk relief-design som PotteryJo's designers funnit i fabrikens arkiv från 1800-talet.Oavsett om du blandar flera olika färger eller föredrar att duka med en vit och grå uppsättning kommer denna tallrik göra ett riktigt bra intryck.
 • PotteryJo Daisy Middagstallrik 2 st, Soft Grey

  PotteryJo Daisy Middagstallrik 2 st, Soft Grey
  Den eleganta och inbjudande Daisy-tallriken från PotteryJo passar perfekt till både vardag och fest, och den lämpar sig till middag och lunch. Tallriken är tillverkad i keramik med en robust glasering som tål både maskindisk och mikrovågsugn. Middagstallriken dekoreras av en klassisk relief-design som PotteryJo's designers funnit i fabrikens arkiv från 1800-talet.Oavsett om du blandar flera olika färger eller föredrar att duka med en vit och grå uppsättning kommer denna tallrik göra ett riktigt bra intryck.
 • PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Greige

  PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Greige
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra sopptallrik ingår. Häll upp en härligt rykande soppa eller en mustig gryta och servera gott bröd till. Även passande tallrik till glass eller annan efterrätt. Den rymmer 30 centiliter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Faded Army

  PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Faded Army
  För PotteryJo är keramiken minst lika viktig som måltiden. Detta vackra lergods är tillverkat i Portugal, ett land med en gammal tradition av både tåligt och stiligt hantverk. Tårtfatet har en diameter på 22 cm och passar utmärkt för flera olika ändamål. Förutom tårtor serverar du enkelt mindre bakverk och kakor utan att fatet tar för stor plats på matbordet.Faded Army är en härlig grön färg som ger köket och middagsbordet en skön sommarkänsla. Tårtfatet diskas enkelt i maskin eller sköljs av med varmt vatten. Skulle du behöva värma bröd eller andra rätter tål det även användning i mikro.  Specifikationer:- Färg: Grön.- Material: Lergods.- Diameter: 22 cm.- Höjd: 8 cm.- Tål diskmaskin: Ja.    - Tål mikrovågsugn: Ja.    
 • PotteryJo Daisy Salladstallrik 2 st, Cement

  PotteryJo Daisy Salladstallrik 2 st, Cement
  PotteryJo’s Daisy-kollektion är både robust och historisk. Mönstret skapades av verksamhetens designers med inspiration från fabrikens arkiv, och det för genast tankarna till 1800-talet. Det klassiska svenska uttrycket får en modern twist med skinande glasering och strålande färger. Salladstallriken har en diameter på 22 cm och passar perfekt till förrätter och eller lunch.
 • PotteryJo Daisy Djup tallrik 2 st, Cement

  PotteryJo Daisy Djup tallrik 2 st, Cement
  Den vackra Daisy-kollektionen från PotteryJo innehåller fina tallrikar som bidrar till en härlig stämning runt matbordet. Oavsett om du dukar till vardag eller fest kommer bordet lysas upp samtidigt som maten blir mer inbjudande. Den djupa tallriken är perfekt till soppa under vintermånaderna och exempelvis glass under sommaren. Tallriken är designad i Sverige av PotteryJo's Johanna Hampf och tillverkad i Portugal, som länge varit kända för sitt vackra hantverk.Den djupa tallriken har en otroligt fin och robust glasering som tål både maskindisk och användning i mikrovågsugn. Tallriken finns flera eleganta färger.
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Dusty Blue

  PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Dusty Blue
  I keramikserien Daisy från PotteryJo hittar vi elegant lergods tillverkat i Portugal, ett land känt för sin hantverksskicklighet. Den rustika designen med reliefmönster ger ett personligt utseende som gör att produkterna lätt kan lämnas framme som dekoration. Tårtfatet har en utmärkt storlek för den obligatoriska födelsedagstårtan eller mindre bakverk.För PotteryJo är fatet lika viktigt som måltiden, vilket avspeglas i deras produkter. Tårtfatets färg Dusty Blue är både härlig att se på och tillför ett ljust inslag i ditt kök. Ett perfekt tillbehör när du vill servera dina efterrätter på ett enkelt och elegant sätt. Enkelt att rengöra då fatet tål diskmaskin.   Specifikationer:- Färg: Blå.- Material: Lergods.- Diameter: 22 cm.- Höjd: 8 cm.- Tål diskmaskin: Ja.    - Tål mikrovågsugn: Ja.   
 • PotteryJo Daisy Djup tallrik 2 st, Soft Grey

  PotteryJo Daisy Djup tallrik 2 st, Soft Grey
  Den vackra Daisy-kollektionen från PotteryJo innehåller fina tallrikar som bidrar till en härlig stämning runt matbordet. Oavsett om du dukar till vardag eller fest kommer bordet lysas upp samtidigt som maten blir mer inbjudande. Den djupa tallriken är perfekt till soppa under vintermånaderna och exempelvis glass under sommaren. Tallriken är designad i Sverige av PotteryJo's Johanna Hampf och tillverkad i Portugal, som länge varit kända för sitt vackra hantverk.Den djupa tallriken har en otroligt fin och robust glasering som tål både maskindisk och användning i mikrovågsugn. Tallriken finns flera eleganta färger.
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm White

  PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm White
  Detta vackra tårtfat från PotteryJo är perfekt när du ska bjuda vänner och familj på tårta. Den stilrena vita färgen och det vackra reliefmönstret framhäver ditt bakverk och ger en mjuk känsla. Tårtfatet är tillverkat i lergods och har en diameter på 22 cm. Ett perfekt tårtfat när du vill bjuda dina nära och kära på en god födelsedagstårta. Daisy är en underbar serie från PotteryJo som kommer i fjorton vackra färger som alla passar bra tillsammans vilket gör att du kan mixa och matcha som du vill. Mönstret hittades i arkiven på den gamla fabriken och det var kärlek vid första ögonkastet. Daisy är den kollektion från PotteryJo som innehåller flest olika former. Alla delar ur Daisy-kollektionen tillverkas i Portugal - ett land som har en stark tradition av arbete med keramik.  Specifikationer:- Material: Lergods- 22 cm - Färg: Vit 
 • PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Dusty Blue

  PotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Dusty Blue
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 15.0px} Ingen måltid är komplett utan dryck och med denna rymliga 1,8 liters kanna från PotteryJo räcker vattnet, saften eller juicen länge. Perfekt när du har fikastunder ute i trädgården eller dukar upp för en härlig helgfrukost! Kannan passar utmärkt för dig som vill ha ett praktiskt porslin som är anpassat för vardagen – den tål nämligen maskindisk och användning i mikrovågsugn. PotteryJos idé är att porslinet du dukar med är minst lika viktigt vid en måltid som den mat som den serverar. Resultatet är den fantastiska keramikserien Daisy som består av flera olika tallriksmodeller och serveringsprodukter. Det vackra reliefmönstret är genomgående för hela serien och gör att du med fördel kan sätta ihop din egna samling av personliga favoriter! Specifikationer: - Färg: Blå - Material: Lergods - Volym: 1,8 l - Höjd: 18 cm - Bredd: 20 cm - Tål maskindisk. - Kan användas i mikrovågsugn. 
 • PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Forest

  PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Forest
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra sopptallrik ingår. Häll upp en härligt rykande soppa eller en mustig gryta och servera gott bröd till. Även passande tallrik till glass eller annan efterrätt. Den rymmer 30 centiliter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Faded Army

  PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Faded Army
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra sopptallrik ingår. Häll upp en härligt rykande soppa eller en mustig gryta och servera gott bröd till. Även passande tallrik till glass eller annan efterrätt. Den rymmer 30 centiliter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • PotteryJo Daisy Salladstallrik 2 st, Soft grey

  PotteryJo Daisy Salladstallrik 2 st, Soft grey
  PotteryJo’s Daisy-kollektion är både robust och historisk. Mönstret skapades av verksamhetens designers med inspiration från fabrikens arkiv, och det för genast tankarna till 1800-talet. Det klassiska svenska uttrycket får en modern twist med skinande glasering och strålande färger. Salladstallriken har en diameter på 22 cm och passar perfekt till förrätter och eller lunch.
 • PotteryJo Daisy Salladstallrik 2 st, Forest

  PotteryJo Daisy Salladstallrik 2 st, Forest
  PotteryJo’s Daisy-kollektion är både robust och historisk. Mönstret skapades av verksamhetens designers med inspiration från fabrikens arkiv, och det för genast tankarna till 1800-talet. Det klassiska svenska uttrycket får en modern twist med skinande glasering och strålande färger. Salladstallriken har en diameter på 22 cm och passar perfekt till förrätter och eller lunch.
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Faded Army

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Faded Army
  Gör serveringen enklare och vackrare!Detta fat tillhör den rustika och tåliga keramikserien Ditsy från svenska PotteryJo, ett företag som ser tallriken som minst lika viktig som maten du lägger på den. Fatet passar utmärkt till uppläggning av kött, fisk och grönsaker, och är oerhört praktiskt när du har flera gäster eller när hela familjen äter tillsammans. Undvik att springa fram och tillbaka till köket hela tiden.Tillverkat i Portugal vittnar fatet om hög kvalité och en otroligt vacker design. Det härliga reliefmönstret är unikt för serien Ditsy och får uppläggningsfatet att stråla av personlighet. Fatet tål både maskindisk och mikrovågsugn, vilket kommer väl till pass när du vill värma resterna från gårdagens festmåltid! Passar även utmärkt som gåva till vännen som älskar matlagning! Specifikationer:- Färg: Faded Army (grön).- Material: Lergods.- Längd: 34 cm.- Bredd: 24 cm.- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.    
 • DAISY Djup tallrik Beige 21 cm

  DAISY Djup tallrik Beige 21 cm
 • PotteryJo Daisy Djup tallrik 2 st, Vit

  PotteryJo Daisy Djup tallrik 2 st, Vit
  Den vackra Daisy-kollektionen från PotteryJo innehåller fina tallrikar som bidrar till en härlig stämning runt matbordet. Oavsett om du dukar till vardag eller fest kommer bordet lysas upp samtidigt som maten blir mer inbjudande. Den djupa tallriken är perfekt till soppa under vintermånaderna och exempelvis glass under sommaren. Tallriken är designad i Sverige av PotteryJo's Johanna Hampf och tillverkad i Portugal, som länge varit kända för sitt vackra hantverk.Den djupa tallriken har en otroligt fin och robust glasering som tål både maskindisk och användning i mikrovågsugn. Tallriken finns flera eleganta färger.
 • PotteryJo Daisy Salladstallrik 2 st, Rose

  PotteryJo Daisy Salladstallrik 2 st, Rose
  PotteryJo’s Daisy-kollektion är både robust och historisk. Mönstret skapades av verksamhetens designers med inspiration från fabrikens arkiv, och det för genast tankarna till 1800-talet. Det klassiska svenska uttrycket får en modern twist med skinande glasering och strålande färger. Salladstallriken har en diameter på 22 cm och passar perfekt till förrätter och eller lunch.
 • PotteryJo Daisy Middagstallrik 2 st, Dusty Blue

  PotteryJo Daisy Middagstallrik 2 st, Dusty Blue
  Den eleganta och inbjudande Daisy-tallriken från PotteryJo passar perfekt till både vardag och fest, och den lämpar sig till middag och lunch. Tallriken är tillverkad i keramik med en robust glasering som tål både maskindisk och mikrovågsugn. Middagstallriken dekoreras av en klassisk relief-design som PotteryJo's designers funnit i fabrikens arkiv från 1800-talet.Oavsett om du blandar flera olika färger eller föredrar att duka med en vit och grå uppsättning kommer denna tallrik göra ett riktigt bra intryck.
 • PotteryJo - Daisy Mugg 35 cl Forest

  PotteryJo - Daisy Mugg 35 cl Forest
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra mugg ingår. Så söt med mönster i form av små blommor runt kanten längst upp och bladmönster runt nederkanten. Skön att dricka både kaffe och te ur, eller vad för dryck som önskas. Håller drycken fortsatt varm tack vare tjockleken på lergodset. Mycket fin även att använda till annat, som en liten vas eller hållare till pennor eller kanske salta pinnar. Den rymmer 35 centiliter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Sienna

  PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Sienna
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra sopptallrik ingår. Häll upp en härligt rykande soppa eller en mustig gryta och servera gott bröd till. Även passande tallrik till glass eller annan efterrätt. Den rymmer 30 centiliter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • DAISY Desserttallrik Soft Grey 22 cm 2-pack

  DAISY Desserttallrik Soft Grey 22 cm 2-pack
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Greige

  PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Greige
  Ett unikt tårtfat som som passar utmärkt i alla moderna kök! Pyntat med ett vackert reliefmönster får detta fat ett personligt utseende som gör serveringen elegant och smidig. PotteryJo strävar efter att tillverka keramik som gör maten rättvisa, något som speglas i deras produkter. I serien Daisy finner vi vackra produkter med hög kvalité, tillverkade i Portugal. Det sydeuropeiska landet har en lång tradition av skickligt hantverksarbete och är kända för produkternas höga kvalité.Den beigea färgen ger detta tårtfat i lergods en naturlig touch och gör att det passar in i samtliga kök. Passar perfekt för födelsedagstårtan eller andra läckra efterrätter.  Specifikationer:- Färg: Beige.- Material: Lergods.- Diameter: 22 cm.- Höjd: 8 cm.- Tål diskmaskin: Ja.    - Tål mikrovågsugn: Ja.      
 • PotteryJo Daisy Djup tallrik 2 st, Faded Army

  PotteryJo Daisy Djup tallrik 2 st, Faded Army
  Den vackra Daisy-kollektionen från PotteryJo innehåller fina tallrikar som bidrar till en härlig stämning runt matbordet. Oavsett om du dukar till vardag eller fest kommer bordet lysas upp samtidigt som maten blir mer inbjudande. Den djupa tallriken är perfekt till soppa under vintermånaderna och exempelvis glass under sommaren. Tallriken är designad i Sverige av PotteryJo's Johanna Hampf och tillverkad i Portugal, som länge varit kända för sitt vackra hantverk.Den djupa tallriken har en otroligt fin och robust glasering som tål både maskindisk och användning i mikrovågsugn. Tallriken finns flera eleganta färger.
 • PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Rose

  PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Rose
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra sopptallrik ingår. Häll upp en härligt rykande soppa eller en mustig gryta och servera gott bröd till. Även passande tallrik till glass eller annan efterrätt. Den rymmer 30 centiliter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • DAISY Skål Faded Army 2-pack

  DAISY Skål Faded Army 2-pack
 • DAISY Desserttallrik Soft Grey 22 cm 2-pack

  DAISY Desserttallrik Soft Grey 22 cm 2-pack
 • PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Forest

  PotteryJo Daisy Salladsskål 30 cm Forest
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Oavsett om du snabbt slängt ihop en måltid eller spenderat flera timmar i köket kommer denna salladsskål från PotteryJo att förstärka din vackra presentation av maten. Reliefmönstret ger skålen en personlig prägel och den härligt gröna färgen bjuder in till en färgstark dukning.  PotteryJo grundades 2011 av Johanna Hampf med en vision om att skapa vackra och hållbara produkter för ditt dukade bord. Denna salladsskål är tillverkad i Portugal, ett land med en lång historia av hantverksskicklighet. Tål maskindisk och användning i mikrovågsugn. Specifikationer: - Färg: Grön - Material: Lergods - Diameter: 30 cm - Höjd: 11 cm - Tål maskindisk. - Kan användas i mikrovågsugn. 
 • DAISY Djup tallrik Beige 21 cm

  DAISY Djup tallrik Beige 21 cm
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm White

  PotteryJo Daisy Tårtfat 35 cm White
  Ljuvligt tårtfat i lergods från Pottery Jo's vackra serie Daisy. Tack vare foten kommer fatet upp lite vilket gör att tårtan hamnar i centrum och blir på så sätt även en del av dekorationen. Fatet har en diameter på 35 cm och kan även användas till andra bakverk eller varför inte en läcker mozzarella-tomatsallad. PotteryJo's serie Daisy tillverkas i Portugal och finns i fjorton olika färger som med fördel kan kombineras efter önskemål vilket låter dig sätta din personliga prägel på dukningen. Alla delar ur Daisy-kollektionen tål maskindisk och mikrovågsugn vilket gör det till en perfekt serie för vardagsbruk. På PotteryJo läggs inte vikten endast vid att skapa vackra och tidlösa delar utan även på att göra det på ett miljövänligt sätt. Alla produkter från PotteryJo är testade och giftfria.  Specifikationer:- Material: Lergods- Mått: 35 cm- Färg: White
 • PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Cement

  PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Cement
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra sopptallrik ingår. Häll upp en härligt rykande soppa eller en mustig gryta och servera gott bröd till. Även passande tallrik till glass eller annan efterrätt. Den rymmer 30 centiliter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Soft Grey

  PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Soft Grey
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra sopptallrik ingår. Häll upp en härligt rykande soppa eller en mustig gryta och servera gott bröd till. Även passande tallrik till glass eller annan efterrätt. Den rymmer 30 centiliter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Cement

  PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Cement
  Ett härligt tårtfat i en stilren cementgrå färg som lätt smälter in i alla olika typer av kök! PotteryJo lever för sitt brinnande intresse att skapa keramik som gör maten rättvisa. Deras motto: Vi äter även med ögonen. Mottot speglas i företagets produkter och kanske framför allt i den nya serien Daisy. Detta tårtfat är smyckat med ett reliefmönster som ger en både unik och personlig touch. Den naturligt grå färgen gör att tårtfatet enkelt smälter in i köket utan att sticka ut för mycket. Serien Daisy är tillverkad i Portugal, ett land med en lång historia av hantverksskicklighet vilket bland annars syns i detta fat. Produkten är även hållbar och tål både diskmaskin och användning i mikro.  Specifikationer:- Färg: Cementgrå.- Material: Lergods.- Diameter: 22 cm.- Höjd: 8 cm.- Tål diskmaskin: Ja.    - Tål mikrovågsugn: Ja.      
 • PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Vit

  PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Vit
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra sopptallrik ingår. Häll upp en härligt rykande soppa eller en mustig gryta och servera gott bröd till. Även passande tallrik till glass eller annan efterrätt. Den rymmer 30 centiliter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • DAISY Soppskål Cement 21 cm 2-pack

  DAISY Soppskål Cement 21 cm 2-pack
 • DAISY Soppskål Cement 21 cm 2-pack

  DAISY Soppskål Cement 21 cm 2-pack
 • PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Sienna

  PotteryJo Daisy Tårtfat 22 cm Sienna
  Det märks tydligt att PotteryJo strävar efter att skapa serveringsfat som är minst lika vackra som maten de bär på. I serien Daisy lyckas de verkligen, både vad gäller design och kvalité. Detta unika tårtfat är tillverkat i Portugal, ett land vars hantverksskicklighet sträcker sig långt bak i tiden. Utsmyckat med ett vackert reliefmönster får fatet både en personlig touch och ett unikt utseende som lätt förvandlas till en del av dekorationen i hemmet.Med en härlig gul färg lyser tårtfatet upp middagsbordet under servering och är ett måste för dig som intresserar sig för design! Otroligt enkelt att rengöra då fatet tål diskmaskin, annars går det fint att spola av under varmt vatten. Vill du värma bröd och bullar direkt före servering kan du även värma det i mikron.  Specifikationer:- Färg: Gul.- Material: Lergods.- Diameter: 22 cm.- Höjd: 8 cm.- Tål diskmaskin: Ja.    - Tål mikrovågsugn: Ja.         
 • DAISY Middagstallrik Soft Grey 29 cm 2-pack

  DAISY Middagstallrik Soft Grey 29 cm 2-pack
 • DAISY Middagstallrik Vit 29 cm

  DAISY Middagstallrik Vit 29 cm
 • Potteryjo Daisy Assiett 22 Cm 2-pack - Assietter Lergods Soft Grey

  Potteryjo Daisy Assiett 22 Cm 2-pack - Assietter Lergods Soft Grey
  Assietten från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för olika förrätter och desserter. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om assietten från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 220 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för assietten- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • DAISY Middagstallrik Vit 29 cm

  DAISY Middagstallrik Vit 29 cm
 • PotteryJo - Daria Tallrik 22 cm Umbra

  PotteryJo - Daria Tallrik 22 cm Umbra
  Med denna fina tallrik från PotteryJo och serien Daria blir din dukning dekorativ och elegant. Detta är en lite mindre tallrik som mäter 22 cm i diameter, fin som förrätts- eller efterrättsassiett och passar utmärkt till afternoon tea. Den har en vacker kant runt om och tål både mikro och kan köras i diskmaskinen. Att ha fint porslin därhemma att äta på ger guldkant på tillvaron, vardag som fest. Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur. Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.
 • PotteryJo - Daria Mugg 28 cl Cotton white

  PotteryJo - Daria Mugg 28 cl Cotton white
  Handgjord mugg med ett runt öra från PotteryJos serie Daria. Muggen mäter 28 cl och är perfekt för te eller kaffe. Varm choklad med vispgrädde på toppen blir också perfekt i denna mugg. Mycket dekorativ med en fin glaserad yta i stengods. Den tål mikrovågsugn och du kan köra den i diskmaskinen. En mycket användbar kopp, fin både vardag som fest, och extra fin i sällskap med övriga serien, det blir en tjusig enhetlighet. Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur. Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.
 • PotteryJo - Daisy Tallrik 29 cm Faded Army

  PotteryJo - Daisy Tallrik 29 cm Faded Army
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra tallrik ingår. Tallriken är stor med 29 cm i diameter och fungerar lika bra som uppläggningsfat och servering av till exempel ost, kex och snittar.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • PotteryJo - Daria Tallrik 18 cm Umbra

  PotteryJo - Daria Tallrik 18 cm Umbra
  Fin tallrik i stengods med en dekorativ kant, från PotteryJo och serien Daria. Lite mindre i storlek med sina 18 cm i diameter så den är perfekt att ha som assiett till förrätten, efterrätten och som litet uppläggningsfat till tilltugg. Samla hela serien och duka upp, det bli en inbjudande känsla och en fin enhetlighet. Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur. Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.
 • Potteryjo Daisy Pastatallrik 35 Cm - Pastatallrikar Lergods Dusty Blue

  Potteryjo Daisy Pastatallrik 35 Cm - Pastatallrikar Lergods Dusty Blue
  Pastatallriken från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för att servera pasta. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om pastatallriken från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 350 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för pastatallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Pastatallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Cement

  PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Cement
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra kanna ingår. Fin till att servera allt från saft till blåbärssoppa. Det rejäla handtaget är skönt att hålla i och gör det smidigt att hälla. Kannan lämpar sig även ypperligt som vas, men är också ståtlig som inredningsdetalj bara för sig själv. Ställ den på bordet eller på fönsterbrädan för ett vackert inslag i ditt hem.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Faded Army

  PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Faded Army
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra kanna ingår. Fin till att servera allt från saft till blåbärssoppa. Det rejäla handtaget är skönt att hålla i och gör det smidigt att hälla. Kannan lämpar sig även ypperligt som vas, men är också ståtlig som inredningsdetalj bara för sig själv. Ställ den på bordet eller på fönsterbrädan för ett vackert inslag i ditt hem.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Forest

  PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Forest
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra kanna ingår. Fin till att servera allt från saft till blåbärssoppa. Det rejäla handtaget är skönt att hålla i och gör det smidigt att hälla. Kannan lämpar sig även ypperligt som vas, men är också ståtlig som inredningsdetalj bara för sig själv. Ställ den på bordet eller på fönsterbrädan för ett vackert inslag i ditt hem.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Rose

  PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Rose
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra kanna ingår. Fin till att servera allt från saft till blåbärssoppa. Det rejäla handtaget är skönt att hålla i och gör det smidigt att hälla. Kannan lämpar sig även ypperligt som vas, men är också ståtlig som inredningsdetalj bara för sig själv. Ställ den på bordet eller på fönsterbrädan för ett vackert inslag i ditt hem.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • Potteryjo Ditsy Fat 24x34 Cm - Uppläggningsfat Lergods Cement

  Potteryjo Ditsy Fat 24x34 Cm - Uppläggningsfat Lergods Cement
  Fatet från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för servering av olika tilltugg. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om fatet från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkat av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Bredd: 240 mm.- Längd: 340 mm.- Tillverkat i Portugal Skötselråd för fatet- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • PotteryJo - Daisy Tårtfat 22 cm Forest

  PotteryJo - Daisy Tårtfat 22 cm Forest
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där detta vackra tårtfat ingår. Till detta fat passar den lilla tårtan, den mjuka kakan eller kanske små söta cupkakes. Det mäter 22 cm i diameter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv och härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och har är därför unikt i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • Potteryjo Daisy Soppskål 21 Cm 2-pack - Djupa tallrikar Lergods Sienna

  Potteryjo Daisy Soppskål 21 Cm 2-pack - Djupa tallrikar Lergods Sienna
  Soppskålen från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för soppor eller grytor. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om soppskålen från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 210 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för soppskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Kanna 1,8 l - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Soft Grey

  Potteryjo Daisy Kanna 1,8 l - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Soft Grey
  Kannan från Potteryjo har en vacker design i keramik med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för kalla drycker. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om kannan från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av keramik.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Kapacitet: 180 cl.- Tillverkad i Portugal Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Dusty Blue

  PotteryJo Ditsy Ovalt Uppläggningsfat Dusty Blue
  Gör serveringen vackrare med detta härliga fat i lergods!En tallrik är inte bara en tallrik, och ett fat är inte bara ett fat. Det är svenska PotteryJos motto. Serviser är symboler för våra grundläggande behov som mat, vänskap och kärlek. Sedan starten 2011 har PotteryJo strävat efter att göra varje måltid lite vackrare, och serien Ditsy är verkligen inget undantag. Med detta vackra serveringsfat kommer dukningen och uppläggningen att gå som en dans. Passar utmärkt till kött eller fisk, men också till torrvaror som bröd och kakor.Uppläggningsfatet är tillverkat Portugal, ett land som länge varit känt för sin skicklighet inom hantverk. Gatorna i huvudstaden Lissabon präglas av vacker keramik som oavbrutet fångar turisternas blickar. Längs fatets kanter löper ett vackert reliefmönster som gör att lergodset utstrålar karaktär och personlighet. Tillsammans med den härliga färgen Dusty Blue blir detta fat garanterat något speciellt på middagsbordet och är ett måste för dig som tycker om att servera på bästa sätt! Specifikationer:- Färg: Dusty Blue.- Material: Lergods.- Längd: 34 cm.- Bredd: 24 cm.- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.         
 • PotteryJo - Daria Ugnsform 26 cm Clean gray

  PotteryJo - Daria Ugnsform 26 cm Clean gray
  Vacker ugnsform från PotteryJo. Vacker att ställa fram på bordet där den förgyller med sin unika charm. Formen är avlång och mäter 26 cm på längden vilket gör den lagom till ett par personer eller till att servera en sidorätt. Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur. Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.
 • PotteryJo - Daisy Tallrik 22 cm Cement

  PotteryJo - Daisy Tallrik 22 cm Cement
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra tallrik ingår. En lite mindre tallrik som mäter 22 cm i diameter, fin som förrätts- eller efterrättsassiett och passar utmärkt till afternoon tea.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Greige

  PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Greige
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra kanna ingår. Fin till att servera allt från saft till blåbärssoppa. Det rejäla handtaget är skönt att hålla i och gör det smidigt att hälla. Kannan lämpar sig även ypperligt som vas, men är också ståtlig som inredningsdetalj bara för sig själv. Ställ den på bordet eller på fönsterbrädan för ett vackert inslag i ditt hem.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • PotteryJo - Daria Tallrik 22 cm Cotton white

  PotteryJo - Daria Tallrik 22 cm Cotton white
  Med denna fina tallrik från PotteryJo och serien Daria blir din dukning dekorativ och elegant. Detta är en lite mindre tallrik som mäter 22 cm i diameter, fin som förrätts- eller efterrättsassiett och passar utmärkt till afternoon tea. Den har en vacker kant runt om och tål både mikro och kan köras i diskmaskinen. Att ha fint porslin därhemma att äta på ger guldkant på tillvaron, vardag som fest. Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur. Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.
 • PotteryJo - Daisy Tårtfat 22 cm Soft Grey

  PotteryJo - Daisy Tårtfat 22 cm Soft Grey
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där detta vackra tårtfat ingår. Till detta fat passar den lilla tårtan, den mjuka kakan eller kanske små söta cupkakes. Det mäter 22 cm i diameter och finns att tillgå i många härliga färger, bara att välja just din favorit.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv och härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och har är därför unikt i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • PotteryJo - Daria Mugg 28 cl Umbra

  PotteryJo - Daria Mugg 28 cl Umbra
  Handgjord mugg med ett runt öra från PotteryJos serie Daria. Muggen mäter 28 cl och är perfekt för te eller kaffe. Varm choklad med vispgrädde på toppen blir också perfekt i denna mugg. Mycket dekorativ med en fin glaserad yta i stengods. Den tål mikrovågsugn och du kan köra den i diskmaskinen. En mycket användbar kopp, fin både vardag som fest, och extra fin i sällskap med övriga serien, det blir en tjusig enhetlighet. Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur. Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.
 • Potteryjo Daisy Kanna 1,8 l - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Dusty Blue

  Potteryjo Daisy Kanna 1,8 l - Vattenkaraffer & Vattenkannor Keramik Dusty Blue
  Kannan från Potteryjo har en vacker design i keramik med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för kalla drycker. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om kannan från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av keramik.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Kapacitet: 180 cl.- Tillverkad i Portugal Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Assiett 22 Cm 2-pack - Assietter Lergods Vit

  Potteryjo Daisy Assiett 22 Cm 2-pack - Assietter Lergods Vit
  Assietten från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för olika förrätter och desserter. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om assietten från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 220 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för assietten- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Pastatallrik 35 Cm - Pastatallrikar Lergods Vit

  Potteryjo Daisy Pastatallrik 35 Cm - Pastatallrikar Lergods Vit
  Pastatallriken från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för att servera pasta. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om pastatallriken från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 350 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för pastatallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Pastatallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
ilead