Andra varumärken

Reijmyre Glasbruk

I Östergötland ligger Reijmyre Glasbruk som grundades 1810. Bland de svenska glasbruken som fortfarande är i bruk är det näst äldst. De har en fabriksbutik man kan besöka men vissa av deras glasprodukter säljs online av återförsäljare.

Populära serier med produkter av glas från Reijmyre är de som formgavs av Josef Frank eller Monika Bratt. Även om de inte nytillverkas kan man ibland hitta de som vintage och köpa i gott skick. Monika Bratts röda glaskanna eller låga glas på fot är vackra.

Vintage från Reijmyre Glasbruk

 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Hummertallrik Glas 6-pack

  Reijmyre Glasbruk - SÅLD Hummertallrik Glas 6-pack
  Sex ovala tallrikar i grönt glas, formgivna av Josef Frank (1885–1967) för Svenskt Tenn, producerade av Reijmyre Glasbruk. Underlägg i rotting medföljer. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Dessertskålar 6 st

  Reijmyre Glasbruk - SÅLD Dessertskålar 6 st
  6 st dessertskålar i blått, rött och klarglas från Reijmyre Glasbruk. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Glas Monica Bratt 7 st

  Reijmyre Glasbruk - SÅLD Glas Monica Bratt 7 st
  7 st glas, formgiven av Monika Bratt för Reijmyre Glasbruk. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - Champagneglas B6 av Monica Bratt 6 st

  Reijmyre Glasbruk - Champagneglas B6 av Monica Bratt 6 st
  Champagneglas med stjärngravyr på grön fot, B6 formgiven av Monica Bratt för Reijmyre Glasbruk, 6 st. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Dessertskålar med gravyr 9 st

  Reijmyre Glasbruk - SÅLD Dessertskålar med gravyr 9 st
  9 st dessertskålar i blått glas från Reijmyre Glasbruk. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - Kanna och 9 st Glas i Rubinrött Glas

  Reijmyre Glasbruk - Kanna och 9 st Glas i Rubinrött Glas
  Kanna i rubinrött glas samt 9 st tillhörande dricksglas. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Flaska med Handtag

  Reijmyre Glasbruk - SÅLD Flaska med Handtag
  Flaska med handtag, i rött glas från Reijmyre Glasbruk. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.