Andra varumärken

Rosenthal

Philipp Rosenthals varumärke har funnits ända sedan 1879. Rosenthal porslin tillverkars och säljs i flera olika serier. De har lanserat porslin i samarbete med modehus som Versace och Lagerfeldt.

Populära just nu är stilrena Loft som går att köpa som en komplett matservis i många delar. Kolla även in Jade och Maria som används till klassiska dukningar vid festliga tillfällen.

Porslin från Rosenthal

 • Loft Vit Matservis 16 delar

  Loft Vit Matservis 16 delar
 • Rosenthal Loft Servisset 12-del med skålar

  Rosenthal Loft Servisset 12-del med skålar
  Ett vackert och stilrent servisset bestående av 12 delar från Loft by Rosenthal serien. Serien är i vackert vitt porslin med räfflad struktur och finns i olika former och storlekar. Delarna bidrar till en komplett känsla i köket och ger en vacker dukning. Loft by Rosenthal serien passar till alla hem och tillfällen.
 • Rosenthal Loft No 5 Servisset 16-del med Skålar

  Rosenthal Loft No 5 Servisset 16-del med Skålar
  En stor servis som innehåller det mesta man kan tänkas behöva i porslinsväg till det dukade bordet. Porslinet är högkvalitativt och har små räfflade detaljer som ger det ett eget karakteristiskt uttryck.  Produkterna som kommer från serien Thomas syftar till att fylla de behov som det moderna hemmet och köket kan tänkas kräva. Både ur funktions- och designsynpunkt.
 • Loft Vit Matservis 16 delar

  Loft Vit Matservis 16 delar
 • Rosenthal - Maria Vit Tallrik Flat 17 cm

  Rosenthal - Maria Vit Tallrik Flat 17 cm
  Klassisk tallrik i vitt från Rosenthal.
 • Rosenthal Loft Matservis 12 Delar - Serviser & Startset Porslin Vit

  Rosenthal Loft Matservis 12 Delar - Serviser & Startset Porslin Vit
  Loft Matservis från Rosenthal. En klassisk matservis med 12 delar som tillhör serien Loft som har allt porslin du behöver till det dukade bordet. Porslinet kommer i olika former och storlekar, och är perfekt att kombinera för att hitta just det som passar ditt behov. Porslinet i matservisen har en fin räfflad struktur som gör att det känns levande. Passar lika bra till vardags som till fest. I setet ingår: 4 tallrikar, 28 cm 4 tallrikar, 22 cm 4 skålar, 15 cm Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Matservis 16 Delar - Serviser & Startset Porslin Vit

  Rosenthal Loft Matservis 16 Delar - Serviser & Startset Porslin Vit
  Loft Matservis från Rosenthal. En klassisk matservis med 16 delar som tillhör serien Loft som har allt porslin du behöver till det dukade bordet. Porslinet kommer i olika former och storlekar, och är perfekt att kombinera för att hitta just det som passar ditt behov. Porslinet i matservisen har en fin räfflad struktur som gör att det känns levande. Passar lika bra till vardags som till fest. I setet ingår: 4 mattallrikar, 28 cm 4 desserttallrikar, 22 cm 4 djupa tallrikar, 24 cm 4 skålar, 15 cm Shoppa Serviser & Startset och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal - Maria Vit Tallrik flat 21 cm

  Rosenthal - Maria Vit Tallrik flat 21 cm
  Denna klassiska tallrik från Rosenthal inspirerar till en vacker dukning både till vardags och till fest.
 • Rosenthal - Maria Vit Tallrik djup 21 cm

  Rosenthal - Maria Vit Tallrik djup 21 cm
  Denna klassiska djupa tallrik från Rosenthal inspirerar till en vacker dukning både till vardags och till fest.
 • Rosenthal Maria Kaffekopp 18 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Rosenthal Maria Kaffekopp 18 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Maria Kaffekopp från Rosenthal. Den här koppen tillhör den klassiska serien Maria. Den skapades redan år 1916, och har blivit en av de mest populära i företagets historia. Koppen är tillverkad av vitt porslin av hög kvalitet, och kan med fördel användas dagligen. Passar för all typ av varm dryck, som exempelvis kaffe eller varm choklad. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Lock Till Kaffekanna - Kaffekannor Vit

  Rosenthal Brillance Lock Till Kaffekanna - Kaffekannor Vit
  Brillance Lock Till Kaffekanna från Rosenthal. Kaffekannor Vit . Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Lock Till Kaffekanna - Kaffekannor Vit

  Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Lock Till Kaffekanna - Kaffekannor Vit
  Brillance Fleurs Sauvages Lock Till Kaffekanna från Rosenthal. Kaffekannor Vit . Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Kaffekopp 20 Cl - Kaffekoppar Mix

  Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Kaffekopp 20 Cl - Kaffekoppar Mix
  Brillance Fleurs Sauvages Kaffekopp 20 Cl från Rosenthal. Kaffekoppar Mix . Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Mugg 33 cl

  Rosenthal Loft Mugg 33 cl
  Stilren mugg från Loft by Rosenthal. Serien är i högkvalitativt vitt porslin och innehåller runda, ovala och kantiga former i olika storlekar som passar in i en övergripande helhet. Seriens delar kan kombineras som du vill efter behov. Specifikationer:- Material: porslin- Loft by Rosenthal- Rymmer 33 cl 
 • Rosenthal Jade Kaffekopp - Kaffekoppar Vit

  Rosenthal Jade Kaffekopp - Kaffekoppar Vit
  Jade Kaffekopp, Vit från Rosenthal. Kaffekoppar Vit . Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Tallrik Djup 24 cm

  Rosenthal Loft Tallrik Djup 24 cm
  En djup tallrik i vitt porslin med räfflor från Rosenthal by Loft. Perfekt för en krämig god soppa till middag. Loft by Rosenthal serien är högkvalitativt porslin i olika former och storlekar. Det är otroligt snyggt att kombinera olika storlekar för en vacker och stilren helhet. Seriens delar kan kombineras som du önskar efter behov. Specifikationer:- Material: porslin- Loft by Rosenthal- 24 cm- Tål maskindisk och mikrovågsugn
 • Rosenthal Mesh Relief Tallrik Djup 19 cm

  Rosenthal Mesh Relief Tallrik Djup 19 cm
  Vacker djup tallrik från tyska Rosenthal som passar utmärkt när du ska bjuda på en krämig soppa eller läcker förrätt. Gemma Bernal fick inspirationen till denna vackra Mesh-kollektion genom samtal med framstående kockar. Serien består av vitt porslin med en härlig bambu-liknande dekor som får maten att se väldigt inbjudande ut.  Specifikationer:- Material: porslin- 33 cm- Design av Gemma Bernal 
 • Rosenthal Mesh 16 delar Middagsset med Muggar

  Rosenthal Mesh 16 delar Middagsset med Muggar
  Ett unikt set från tyska Rosenthal tillhörande serien Mesh. Det som gör Mesh unikt är de lätt räfflade tallrikarna som ger en naturlig näst bambuliknande känsla. I det här setet ingår både djupa tallrikar och muggar utöver vanliga middagstallrikar. I princip allt porslin du behöver för en komplett middag helt enkelt! Fungerar lika bra till vardagsmiddagen som till brakfesten!  Material: PorslinFärg: Vit  Förpackningen innehåller:Servis 16 delar  4x tallrik 27 cm4x tallrik 21 cm4x djup tallrik 21 cm4x mugg med handtagSkötsel:Tål diskmaskinTål mikrovågsugn
 • Loft Moon Grey Kaffekopp 21 cl

  Loft Moon Grey Kaffekopp 21 cl
 • Rosenthal Loft Middagstallrik Vit 28 cm. 1 st.

  Rosenthal Loft Middagstallrik Vit 28 cm. 1 st.
  En vit porslinstallrik från Rosenthals serie Thomas Loft. Produkterna som kommer från serien Thomas syftar till att fylla de behov som det moderna hemmet och köket kan tänkas kräva. Både ur funktions- och designsynpunkt.  Denna stilrena tallrik från Thomas Loft har små, små räfflade detaljer som ger den en egen unik karaktär.  Diameter: 28 cmMaterial: PorslinFärg: Vit
 • Rosenthal Loft Tallrik 22 cm

  Rosenthal Loft Tallrik 22 cm
  Stilren tallrik från Rosenthal som låter maten säga sitt. Tallriken är tillverkad i vitt porslin av hög kvalitet och är en del av Loft by Rosenthal serien. Serien fås i ovala, kantiga och runda former och passar in i alla hem. Det är väldigt snyggt att kombinera skålar och tallrikar i olika storlekar för en vacker och spännande helhet. Serien kan kombineras hur du än önskar efter behov. Specifikationer:- Material: porslin- Loft by Rosenthal- 22 cm
 • Rosenthal Loft Mugg 38 cl Stapelbar

  Rosenthal Loft Mugg 38 cl Stapelbar
  Smart mugg från Loft by Rosenthal som är stapelbar vilket gör förvaringen enkel. En högkvalitativ serie i vitt porslin som finns i runda, ovala och kantiga former. Tallrikar och skålar i olika storlekar kan kombineras och passar in i ett övergripande koncept. Seriens delar kan med fördel kombineras som du önskar efter behov.  Specifikationer:- Material: porslin- Loft by Rosenthal- Rymmer 38 cl - Stapelbar 
 • Loft Vit Gourmet Tallrik 33 cm

  Loft Vit Gourmet Tallrik 33 cm
 • Loft Vit Skål Ø 15 cm

  Loft Vit Skål Ø 15 cm
 • Rosenthal Maria Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Rosenthal Maria Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Maria Mugg från Rosenthal. Den här muggen tillhör den klassiska serien Maria. Den skapades redan år 1916, och har blivit en av de mest populära i företagets historia. Muggen är tillverkad av vitt porslin av hög kvalitet, och kan med fördel användas dagligen. Passar för all typ av varm dryck, som exempelvis kaffe eller varm choklad. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Sanssouci Djup Tallrik 23 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit

  Rosenthal Sanssouci Djup Tallrik 23 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit
  Sanssouci Djup Tallrik från Rosenthal. Den här djupa tallriken är en del av serien Sanssouci, som kom till år 1745 när Fredrik den store fick sitt nya slott Sansoussi byggt i Potsdam. Fredrik önskade sig tillhörande porslin, och resultatet blev denna serie med vackert mönstrade kanter som matchar taket i slottet. Designen har inte ändrats sedan dess, utan är densamma än idag. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal - Maria Vit Tallrik flat 25 cm

  Rosenthal - Maria Vit Tallrik flat 25 cm
  Denna klassiska tallrik från Rosenthal inspirerar till en vacker dukning både till vardags och till fest.
 • Loft Vit Skål Ø 15 cm

  Loft Vit Skål Ø 15 cm
 • Rosenthal Jade Skål 16 Cm - Serveringsskålar Benporslin Vit

  Rosenthal Jade Skål 16 Cm - Serveringsskålar Benporslin Vit
  Jade Skål från Rosenthal. Den här skålen är en del av serien Jade som har ett brett utbud av produkter i benporslin. Designen är klassisk, med en tydlig form och eleganta linjer. Det gör att den passar till alla tillfällen – det spelar ingen roll om det serveras husmanskost eller orientalisk mat. Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Kaffekopp 4 Hög - Kaffekoppar Vit

  Rosenthal Loft Kaffekopp 4 Hög - Kaffekoppar Vit
  Loft Kaffekopp 4 Hög från Rosenthal. Kaffekoppar Vit . Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Kaffekopp Med Fat - Kaffekoppar Porslin Svart

  Rosenthal Versace Prestige Gala Kaffekopp Med Fat - Kaffekoppar Porslin Svart
  Kaffekoppen från Rosenthal har klassisk, tidlös design i porslin med matchande fat perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den har vackra mönster runt omkring med praktiskt handtag på sidan för enkel användning. Servera kaffe med charm. Tillverkad i Danmark. Om kaffekoppen från Rosenthal- Gjord av porslin.- Perfekt för varma drycker som kaffe och te.- Från serien Prestige Gala.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för kaffekoppen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Thomas Nature Water Cappuccinokopp 27 cl

  Thomas Nature Water Cappuccinokopp 27 cl
 • Rosenthal Loft Tallrik 18 cm

  Rosenthal Loft Tallrik 18 cm
  Stilren tallrik från Rosenthal som låter maten säga sitt. Tallriken är tillverkad i vitt porslin av hög kvalitet och är en del av Loft by Rosenthal serien. Serien fås i ovala, kantiga och runda former och passar in i alla hem. Det är väldigt snyggt att kombinera skålar och tallrikar i olika former för en vacker och spännande helhet. Specifikationer:- Material: porslin- Loft by Rosenthal- 18 cm
 • Rosenthal Jade Assiett 16 Cm - Assietter Porslin Vit

  Rosenthal Jade Assiett 16 Cm - Assietter Porslin Vit
  Jade Assiett från Rosenthal. Den här assietten är en del av serien Jade som har ett brett utbud av produkter i benporslin. Designen är klassisk, med en tydlig form och eleganta linjer. Det gör att den passar till alla tillfällen – det spelar ingen roll om det serveras husmanskost eller orientalisk mat. Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Thomas Nature Tallrik 27 cm Water

  Thomas Nature Tallrik 27 cm Water
 • Rosenthal Versace Medusa Grande Vas 15 Cm - Vaser Porslin Guld

  Rosenthal Versace Medusa Grande Vas 15 Cm - Vaser Porslin Guld
  Vasen från Rosenthal har vacker, klassisk look i porslin med välkänt motiv perfekt för färska och torkade blommor. Den har eleganta detaljer med glansig finish. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Danmark. Om vasen från Rosenthal- Från serien Medusa Grande.- Gjord av porslin.- Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Höjd: 150 mm.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för vasen- Rengör med en torr trasa. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Kaffekanna - Kaffekannor Porslin Svart

  Rosenthal Versace Prestige Gala Kaffekanna - Kaffekannor Porslin Svart
  Kaffekannan från Rosenthal har klassisk, tidlös design i porslin med matchande lock för enkel användning och praktiskt handtag på sidan perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Den har vackra detaljer runt omkring. Tillverkad i Danmark. Om kaffekannan från Rosenthal- Gjord av porslin.- Perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis.- Från serien Prestige Gala.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för kaffekannan- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Thomas Nature Water Cappuccinokopp 27 cl

  Thomas Nature Water Cappuccinokopp 27 cl
 • Rosenthal Loft Assiett 18 Cm - Assietter Porslin Vit

  Rosenthal Loft Assiett 18 Cm - Assietter Porslin Vit
  Loft Assiett från Rosenthal. Den här klassiska assietten tillhör serien Loft som har allt porslin du behöver till det dukade bordet. Porslinet kommer i olika former och storlekar, och kan med fördel kombineras för att hitta just det som passar ditt behov. Assietten har en fin räfflad struktur som gör att det känns levande. Passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Sanssouci Terrin 390 Cl - Serveringsskålar Vit

  Rosenthal Sanssouci Terrin 390 Cl - Serveringsskålar Vit
  Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Skål 15 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rosenthal Loft Skål 15 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit
  Loft Skål, 15 Cm från Rosenthal. Serveringsskålar Vit Porslin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Maria Kompott 15 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit

  Rosenthal Maria Kompott 15 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit
  Maria Kompott från Rosenthal. Den här kompotten är en del av Rosenthals mest populära och framgångsrika porslinsserier. Designen är tidlös, där klassiska element möter romantiska. Serien har använts till bröllop och andra festliga tillfällen i generationer, men fungerar även till vardags. Den skapades år 1815 av grundaren, och han fick inspirationen från en teservis i England. Han döpte sedan serien efter sin fru Maria. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Thomas Nature skål 15 cm Leaf

  Thomas Nature skål 15 cm Leaf
 • Junto Pearl Grey Djup tallrik 25 cm

  Junto Pearl Grey Djup tallrik 25 cm
 • Loft Moon Grey Kaffekopp 21 cl

  Loft Moon Grey Kaffekopp 21 cl
 • Loft Moon Grey Mugg 33 cl

  Loft Moon Grey Mugg 33 cl
 • Loft Moon Grey Mugg Grande 38 cl

  Loft Moon Grey Mugg Grande 38 cl
 • Rosenthal Maria Mockagods 2-delat 8 Cl - Kaffekoppar Vit

  Rosenthal Maria Mockagods 2-delat 8 Cl - Kaffekoppar Vit
  Detta Set består av: 1x Espressokopp 0,08 l, 1x Espressofat 120 mm. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Blend Mugg Diagonal 12 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Rosenthal Blend Mugg Diagonal 12 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Den här muggen från Rosenthal tillhör den nya serien Blend, som består av produkter med enkel och distinkt design – perfekt att använda till vardags! Samtliga produkter har en fin struktur, och det finns tre mönster att välja mellan: Vertikal, Diagonal och Korsad. Serien är designad av Cristophe de la Fontaine, och består av tallrikar, muggar och skålar. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Loft Ice Blue Djup tallrik 24 cm

  Loft Ice Blue Djup tallrik 24 cm
 • Rosenthal Mesh Relief Djup Tallrik 21 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit

  Rosenthal Mesh Relief Djup Tallrik 21 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit
  Mesh Relief Djup Tallrik från Rosenthal. Den här djupa tallriken är en del av den innovativa serien Mesh Relief. Den togs fram av Gemma Bernal, som fick sin inspiration i samtal med Spaniens främsta kockar och matlagningsskolor. Serien karakteriseras av sin naturliga charm och bambuliknande mönster. Tallriken kan med fördel användas till alla tillfällen, oavsett om det är en enkel middag till vardags eller ett firande. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Tallrik 21 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit

  Rosenthal Brillance Tallrik 21 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit
  Brillance Djup Tallrik från Rosenthal. En vacker tallrik ur serien Brilliance, där platta ytor möter sfäriska kurvor. Finns i flera storlekar. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • DiVino Whiskyglas 25 cl 6-pack

  DiVino Whiskyglas 25 cl 6-pack
 • Rosenthal Mesh Relief Espressofat 12 Cm - Espressokoppar Vit

  Rosenthal Mesh Relief Espressofat 12 Cm - Espressokoppar Vit
  Elegant porslin med reliefmönster. Finns i flera delar som kan kombineras. Stöttåligt. Tål maskindisk och microvågsugn. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Skål 33 Cm - Serveringsskålar Porslin Pearl Grey

  Rosenthal Junto Skål 33 Cm - Serveringsskålar Porslin Pearl Grey
  Skålen från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för ett tredimensionellt uttryck. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgivare är Tonetti Design. Om skålen från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt när du serverar en utsökt sallad på middagsbjudningar.- Skålen finns i olika färger.- Den här skålen är en del av Rosenthals kollektion Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för skålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Uppläggningsfat 40 Cm - Uppläggningsfat Porslin Vit

  Rosenthal Loft Uppläggningsfat 40 Cm - Uppläggningsfat Porslin Vit
  Loft Uppläggningsfat från Rosenthal. Det häruppläggningsfatet tillhör serien Loft som har allt porslin du behöver till det dukade bordet. Porslinet kommer i olika former och storlekar, och kan med fördel kombineras för att hitta just det som passar ditt behov. Uppläggningsfatet har en fin räfflad struktur som gör att det känns levande. Passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Oval Skål 17 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rosenthal Loft Oval Skål 17 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit
  Servera din musli eller soppa i de djupa tallrikarna från tyska varumärket Loft by Rosenthal. Skålen har ett räfflat mönster som skapar textur och dynamik i din dukning samtidigt som maten framhävs på ett snyggt sätt! Välj bland flera storlekar! Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Skål 33 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rosenthal Junto Skål 33 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit
  Skålen från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för ett tredimensionellt uttryck. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgivare är Tonetti Design. Om skålen från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt när du serverar en utsökt sallad på middagsbjudningar.- Skålen finns i olika färger.- Den här skålen är en del av Rosenthals kollektion Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för skålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Blend Skål Korsad - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rosenthal Blend Skål Korsad - Serveringsskålar Porslin Vit
  Den här skålen från Rosenthal tillhör den nya serien Blend, som består av produkter med enkel och distinkt design – perfekt att använda till vardags! Samtliga produkter har en fin struktur, och det finns tre mönster att välja mellan: Vertikal, Diagonal och Korsad. Serien är designad av Cristophe de la Fontaine, och består av tallrikar, muggar och skålar. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Skål Kvadratisk Djup 15x15 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit

  Rosenthal Loft Skål Kvadratisk Djup 15x15 Cm - Serveringsskålar Porslin Vit
  Den snygga och kvadratiska skålen Loft kommer från tyska Loft på Rosenthal. Skålens kvadratiska form och dess smakfulla räfflade mönster medför en spännande dimension till din dukning. Kombinera gärna med övrigt porslin från Loft för en dukning som känns modern men samtidigt klassisk. Välj bland flera storlkar! Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Thomas Nature Skål 15 cm Sand

  Thomas Nature Skål 15 cm Sand
 • Thomas Nature Mugg m handtag Sand

  Thomas Nature Mugg m handtag Sand
 • Nature Tallrik 22 cm Water

  Nature Tallrik 22 cm Water
 • Thomas Nature Skål 15 cm Sand

  Thomas Nature Skål 15 cm Sand
 • Rosenthal Medusa Grande Vas 21 Cm - Vaser Porslin Silver

  Rosenthal Medusa Grande Vas 21 Cm - Vaser Porslin Silver
  Vasen från Rosenthal har vacker, klassisk look i porslin med välkänt motiv perfekt för färska och torkade blommor. Den har eleganta detaljer med glansig finish. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Danmark. Om vasen från Rosenthal- Från serien Medusa Grande.- Gjord av porslin.- Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Höjd: 210 mm.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för vasen- Rengör med en torr trasa. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Thomas Nature Tallrik djup 23 cm Water

  Thomas Nature Tallrik djup 23 cm Water
 • Loft Night Blue Uppläggningsfat 34 cm

  Loft Night Blue Uppläggningsfat 34 cm
 • Loft Night Blue Mugg 33 cl

  Loft Night Blue Mugg 33 cl
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Salladsskål 24,8 Cm - Salladsskålar Porslin Grå

  Rosenthal Versace Prestige Gala Salladsskål 24,8 Cm - Salladsskålar Porslin Grå
  Salladsskålen från Rosenthal har klassisk, tidlös design i porslin perfekt när du serverar en utsökt sallad på middagsbjudningar. Den har vackra mönster runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Danmark. Om salladsskålen från Rosenthal- Gjord av porslin.- Finns även som kanna.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Prestige Gala.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för salladsskålen- Tål diskmaskin. Shoppa Salladsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Mugg Stapelbar 33 Cl - Kaffekoppar Vit

  Rosenthal Loft Mugg Stapelbar 33 Cl - Kaffekoppar Vit
  Loft Mugg Stapelbar 33 Cl från Rosenthal. Kaffekoppar Vit . Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Maria Assiett 17 Cm - Assietter Porslin Vit

  Rosenthal Maria Assiett 17 Cm - Assietter Porslin Vit
  Maria Assiett från Rosenthal. Den här assietten är en del av Rosenthals mest populära och framgångsrika porslinsserier. Designen är tidlös, där klassiska element möter romantiska. Serien har använts till bröllop och andra festliga tillfällen i generationer, men fungerar även till vardags. Den skapades år 1815 av grundaren, och han fick inspirationen från en teservis i England. Han döpte sedan serien efter sin fru Maria. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Tallrik 19 Cm - Assietter Benporslin Mix

  Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Tallrik 19 Cm - Assietter Benporslin Mix
  Brillance Fleurs Sauvages Tallrik, 19 Cm från Rosenthal. Assietter Mix Benporslin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Junto White Desserttallrik 22 cm

  Junto White Desserttallrik 22 cm
 • Loft Ice Blue Djup tallrik 24 cm

  Loft Ice Blue Djup tallrik 24 cm
 • Rosenthal Jade Djup Tallrik 19 Cm - Djupa tallrikar Vit

  Rosenthal Jade Djup Tallrik 19 Cm - Djupa tallrikar Vit
  Jade Djup Tallrik 19 Cm från Rosenthal. Djupa tallrikar Vit . Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Assiette 18 Cm - Assietter Vit

  Rosenthal Brillance Assiette 18 Cm - Assietter Vit
  Brillance Assiette 18 Cm från Rosenthal. Assietter Vit . Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 22 Cm - Djupa tallrikar Porslin Ocean Blue

  Rosenthal Junto Djup Tallrik 22 Cm - Djupa tallrikar Porslin Ocean Blue
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster.- 22 cm Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Maria Djup Tallrik 23 Cm - Djupa tallrikar Vit

  Rosenthal Maria Djup Tallrik 23 Cm - Djupa tallrikar Vit
  Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Thomas Cliff Djup tallrik 23 cm Benvit

  Thomas Cliff Djup tallrik 23 cm Benvit
 • Rosenthal Junto Skål 22 Cm - Serveringsskålar Porslin Soft Shell

  Rosenthal Junto Skål 22 Cm - Serveringsskålar Porslin Soft Shell
  Skålen från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för ett tredimensionellt uttryck. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgivare är Tonetti Design. Om skålen från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för både varma och kalla serveringar.- Skålen finns i olika färger.- Den här skålen är en del av Rosenthals kollektion Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för skålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Medusa Grande Vas 15 Cm - Vaser Porslin Svart

  Rosenthal Versace Medusa Grande Vas 15 Cm - Vaser Porslin Svart
  Vasen från Rosenthal har vacker, klassisk look i porslin med välkänt motiv perfekt för färska och torkade blommor. Den har eleganta detaljer med glansig finish. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Danmark. Om vasen från Rosenthal- Från serien Medusa Grande.- Gjord av porslin.- Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Höjd: 150 mm.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för vasen- Rengör med en torr trasa. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Kanna - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Svart

  Rosenthal Versace Prestige Gala Kanna - Vattenkaraffer & Vattenkannor Porslin Svart
  Kannan från Rosenthal har klassisk, tidlös design i porslin med matchande lock för enkel användning och praktiskt handtag på sidan. Den har vackra detaljer runt omkring. Tillverkad i Danmark. Om kannan från Rosenthal- Gjord av porslin.- Perfekt för att servera viner, vatten eller juicer.- Från serien Prestige Gala.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för kannan- Tål diskmaskin. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Tallrik 22 Cm - Assietter Porslin Grå

  Rosenthal Versace Prestige Gala Tallrik 22 Cm - Assietter Porslin Grå
  Tallriken från Rosenthal har klassisk, tidlös design i porslin perfekt för att liva upp bordsdukningen. Den har vackra mönster runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Danmark. Om tallriken från Rosenthal- Gjord av porslin.- Finns även som kanna.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Prestige Gala.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Maria Tallrik 21 Cm - Assietter Porslin Vit

  Rosenthal Maria Tallrik 21 Cm - Assietter Porslin Vit
  Maria mattallrik från Rosenthal. Den här tallriken är en del av Rosenthals mest populära och framgångsrika porslinsserier. Designen är tidlös, där klassiska element möter romantiska. Serien har använts till bröllop och andra festliga tillfällen i generationer, men fungerar även till vardags. Den skapades år 1815 av grundaren, och han fick inspirationen från en teservis i England. Han döpte sedan serien efter sin fru Maria. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Fat Kvadratisk 19 Cm - Assietter Porslin Vit

  Rosenthal Loft Fat Kvadratisk 19 Cm - Assietter Porslin Vit
  Loft Fat Kvadratisk 19 Cm från Rosenthal. Assietter Vit Porslin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Loft Ice Blue Mattallrik 28 cm 4-pack

  Loft Ice Blue Mattallrik 28 cm 4-pack
 • Thomas Nature Tallrik 27 cm Sand

  Thomas Nature Tallrik 27 cm Sand
 • Thomas Nature Tallrik 27 cm Water

  Thomas Nature Tallrik 27 cm Water
 • Thomas Nature Leaf Müsliskål 13 cm

  Thomas Nature Leaf Müsliskål 13 cm
 • Thomas Nature Water Müsliskål 13 cm

  Thomas Nature Water Müsliskål 13 cm
 • Thomas Nature Leaf Müsliskål 13 cm

  Thomas Nature Leaf Müsliskål 13 cm
 • Thomas Nature Water Müsliskål 13 cm

  Thomas Nature Water Müsliskål 13 cm
 • Rosenthal Maria Djup Tallrik 21 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit

  Rosenthal Maria Djup Tallrik 21 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit
  Maria Djup Tallrik från Rosenthal. Den här djupa tallriken är en del av Rosenthals mest populära och framgångsrika porslinsserier. Designen är tidlös, där klassiska element möter romantiska. Serien har använts till bröllop och andra festliga tillfällen i generationer, men fungerar även till vardags. Den skapades år 1815 av grundaren, och han fick inspirationen från en teservis i England. Han döpte sedan serien efter sin fru Maria. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Tallrik Djup 24 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit

  Rosenthal Loft Tallrik Djup 24 Cm - Djupa tallrikar Porslin Vit
  Loft Djup tallrik från Rosenthal. Den här klassiska djupa tallriken tillhör serien Loft som har allt porslin du behöver till det dukade bordet. Porslinet kommer i olika former och storlekar, och kan med fördel kombineras för att hitta just det som passar ditt behov. Tallriken har en fin räfflad struktur som gör att det känns levande. Passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Blend Djup Tallrik Korsad - Djupa tallrikar Porslin Vit

  Rosenthal Blend Djup Tallrik Korsad - Djupa tallrikar Porslin Vit
  Den här djupa tallriken från Rosenthal tillhör den nya serien Blend, som består av produkter med enkel och distinkt design – perfekt att använda till vardags! Samtliga produkter har en fin struktur, och det finns tre mönster att välja mellan: Vertikal, Diagonal och Korsad. Serien är designad av Cristophe de la Fontaine, och består av tallrikar, muggar och skålar. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Loft Moon Grey Uppläggningsfat 34 cm

  Loft Moon Grey Uppläggningsfat 34 cm
 • Loft Ice Blue Mugg Grande 38 cl

  Loft Ice Blue Mugg Grande 38 cl
 • Loft Ice Blue Uppläggningsfat 34 cm

  Loft Ice Blue Uppläggningsfat 34 cm
 • Thomas Nature Water Djup tallrik 28 cm

  Thomas Nature Water Djup tallrik 28 cm
 • Loft Night Blue Mugg Grande 38 cl

  Loft Night Blue Mugg Grande 38 cl
ilead