Sthål

Susanna Theander och Helena Åkesson-Liedberg har tillsammans initialerna ST + HÅL vilket blir varumärket STHÅL. Båda är duktiga formgivare kombinerat med ett passionerat intresse för mat. Sthål keramik är tillverkad för hand och har en bohemisk stil som känns jordnära och varm.

Utbud från STHÅL Keramik

 • Espressokopp Arabesque fig

  Espressokopp Arabesque fig
  Dekorativ espressokopp i färgen fig, från Sthål. Muggen är tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet och tål maskindisk. Färgen Fig skiljer sig från produktion till&hellip:
 • Tallrik djup Arabesque 24 cm seaweed

  Tallrik djup Arabesque 24 cm seaweed
  Djup tallrik Arabesque i färgen Seaweed från Sthål. Tallriken är 24 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäkert samt tål maskindisk. Bohemisk&hellip:
 • Espressokopp Arabesque pineapple

  Espressokopp Arabesque pineapple
  Dekorativ espressokopp från Sthål. Muggen är tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet och tål maskindisk. Färgen skiljer sig från produktion till produktion, men&hellip:
 • Assiett Arabesque 23 cm fig

  Assiett Arabesque 23 cm fig
  Assiette i färgen Fig, tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet. Assietten är ugnssäker samt tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik när den är som allra bäst. Färgen&hellip:
 • Skål Arabesque 26 cm antique

  Skål Arabesque 26 cm antique
  Skål Arabesque i färgen Antique, från Sthål. Skålen är 26 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäkert och tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik&hellip:
 • Skål Arabesque 17cm fig

  Skål Arabesque 17cm fig
  Skål Arabesque i färgen Fig. Skålen är 17 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäker och tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik när den&hellip:
 • Assiett Arabesque 23 cm seaweed

  Assiett Arabesque 23 cm seaweed
  Assiett i färgen seaweed, tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet och tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik när den är som allra bäst. Namnet Arabesque kommer från&hellip:
 • Skål Arabesque 17cm seaweed

  Skål Arabesque 17cm seaweed
  Skål Arabesque i färgen Seaweed. Skålen är 17 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäker och tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik när&hellip:
 • Assiett Arabesque 23 cm antique

  Assiett Arabesque 23 cm antique
  Assiette i färgen Antique, tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet. Assietten är ugnssäker och tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik när den är som allra bäst.&hellip:
 • Assiett Arabesque 16 cm fig

  Assiett Arabesque 16 cm fig
  Assiett i färgen fig, tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet och tål maskindisk. Färgen Fig skiljer sig från produktion till produktion, men även under bränningsprocessen&hellip:
 • Tallrik djup Arabesque 24 cm fig

  Tallrik djup Arabesque 24 cm fig
  Djup tallrik Arabesque i färgen Fig från Sthål. Tallriken är 24 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäkert samt tål maskindisk. Bohemisk&hellip:
 • Skål Arabesque 17cm antique

  Skål Arabesque 17cm antique
  Skål Arabesque i färgen Antique. Skålen är 17 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäker och tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik när&hellip:
 • Skål Arabesque 17cm pineapple

  Skål Arabesque 17cm pineapple
  Skål Arabesque i färgen Pineapple. Skålen är 17 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäker och tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik när&hellip:
 • Tallrik djup Arabesque 24 cm antique

  Tallrik djup Arabesque 24 cm antique
  Djup tallrik Arabesque, från Sthål. Tallriken är 24 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäkert samt tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik&hellip:
 • Kanna Arabesque thunder

  Kanna Arabesque thunder
  Kanna i bohemisk brukskeramik när den är som allra bäst. Sthål vill att nyanserna ska skifta för att få ett mer ?levande? porslin till sin dukning. Godset och glasyren är av bästa kvalitet&hellip:
 • Kanna Arabesque antique

  Kanna Arabesque antique
  Kanna i bohemisk brukskeramik när den är som allra bäst. Sthål vill att nyanserna ska skifta för att få ett mer ?levande? porslin till sin dukning. Godset och glasyren är av bästa kvalitet&hellip:
 • Espressokopp Arabesque thunder

  Espressokopp Arabesque thunder
  Dekorativ espressokopp från Sthål. Muggen är tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet och tål maskindisk. Färgen skiljer sig från produktion till produktion, men&hellip:
 • Espressokopp Arabesque antique

  Espressokopp Arabesque antique
  Dekorativ espressokopp från Sthål. Muggen är tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet och tål maskindisk. Färgen skiljer sig från produktion till produktion, men&hellip:
 • Assiett Arabesque 16 cm antique

  Assiett Arabesque 16 cm antique
  Assiett i färgen antique, tillverkad i vit stengodslera. Både godset och glasyren är av bästa kvalitet och tål maskindisk. Sthål vill att nyanserna ska skifta för att få ett mer ?levande? porslin&hellip:
 • Tallrik Arabesque 28 cm antique

  Tallrik Arabesque 28 cm antique
  Tallrik Arabesque i färgen Antique, från Sthål. Tallriken är 28 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäker och tål maskindisk. Bohemisk&hellip:
 • Skål Arabesque 8 cm seaweed

  Skål Arabesque 8 cm seaweed
  Dippskål Arabesque i färgen Seaweed. Skålen är 8 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäker och tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik när&hellip:
 • Tallrik Arabesque 28 cm fig

  Tallrik Arabesque 28 cm fig
  Tallrik Arabesque i färgen fig, från Sthål. Tallriken är 28 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäker och tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik&hellip:
 • Assiett Arabesque 23 cm pineapple

  Assiett Arabesque 23 cm pineapple
  Assiett i färgen Pineapple, tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet och tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik när den är som allra bäst. Namnet Arabesque kommer från&hellip:
 • Tallrik Arabesque 28 cm pineapple

  Tallrik Arabesque 28 cm pineapple
  Tallrik i färgen Pineapple, från Sthål. Tallriken är 28 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäker och tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik&hellip:
 • Assiett Arabesque 16 cm pineapple

  Assiett Arabesque 16 cm pineapple
  Assiett i färgen pineapple, tillverkad i vit stengodslera. Både godset och glasyren är av bästa kvalitet och tål maskindisk. Sthål vill att nyanserna ska skifta för att få ett mer ?levande?&hellip:
 • Assiett Arabesque 16 cm seaweed

  Assiett Arabesque 16 cm seaweed
  Assiett i färgen seaweed, tillverkad i vit stengodslera. Både godset och glasyren är av bästa kvalitet och tål maskindisk. Sthål vill att nyanserna ska skifta för att få ett mer ?levande? porslin&hellip:
 • Assiett Arabesque 16 cm vit

  Assiett Arabesque 16 cm vit
  Assiett i färgen vit, tillverkad i vit stengodslera. Både godset och glasyren är av bästa kvalitet och tål maskindisk. Sthål vill att nyanserna ska skifta för att få ett mer ?levande? porslin&hellip:
 • Skål Arabesque 8 cm antique

  Skål Arabesque 8 cm antique
  Dippskål Arabesque i färgen antique, från Sthål. Skålen är 8 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäker och tål maskindisk. Bohemisk&hellip:
 • Skål Arabesque 26 cm fig

  Skål Arabesque 26 cm fig
  Skål i färgen fig, från Sthål. Skålen är 26 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäker och tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik när&hellip:
 • Skål Arabesque 8 cm fig

  Skål Arabesque 8 cm fig
  Dippskål Arabesque i färgen fig, från Sthål. Skålen är 8 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäker och tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik&hellip:
 • Skål Arabesque 26 cm pineapple

  Skål Arabesque 26 cm pineapple
  Skål i färgen Pineapple, från svenska varumärket Sthål. Skålen är 26 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäker och tål maskindisk.&hellip:
 • Skål Arabesque 8 cm pineapple

  Skål Arabesque 8 cm pineapple
  Liten dippskål i färgen Pineapple, från Sthål. Skålen är 8 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnssäker och tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik&hellip:
 • Skål Arabesque 26 cm seaweed

  Skål Arabesque 26 cm seaweed
  Skål Arabesque i färgen Seaweed från Sthål. Skålen är 26 cm i diameter och tillverkad i vit stengodslera. Godset och glasyren är av bästa kvalitet, ugnsäkert samt tål maskindisk. Bohemisk brukskeramik&hellip:
Andra varumärken