Andra varumärken

&Tradition

 • &Tradition Collect Sc71 Kruka Ø24x18 Cm Sage - Krukor Polystone Salvia - 25050064

  &Tradition Collect Sc71 Kruka Ø24x18 Cm Sage - Krukor Polystone Salvia - 25050064
  Collect SC71 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC71 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 240 mm.- Höjd: 180 mm.- Vikt: 2.2 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Salvia Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc71 Kruka Ø24x18 Cm Milk - Krukor Polystone Milk - 25050085

  &Tradition Collect Sc71 Kruka Ø24x18 Cm Milk - Krukor Polystone Milk - 25050085
  Collect SC71 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC71 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 240 mm.- Höjd: 180 mm.- Vikt: 2.2 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Milk Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Kruka Ø15x18 Cm Sage - Krukor Polystone Salvia - 25050059

  &Tradition Collect Kruka Ø15x18 Cm Sage - Krukor Polystone Salvia - 25050059
  Collect SC70 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC70 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 150 mm.- Höjd: 180 mm.- Vikt: 1 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Salvia Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Kruka Ø20x24 Cm Slate - Krukor Polystone Slate - 25050070

  &Tradition Collect Kruka Ø20x24 Cm Slate - Krukor Polystone Slate - 25050070
  Collect SC72 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC72 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 200 mm.- Höjd: 240 mm.- Vikt: 2 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Slate Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Kruka Ø15x18 Cm Ochre - Krukor Polystone Ockra - 25050062

  &Tradition Collect Kruka Ø15x18 Cm Ochre - Krukor Polystone Ockra - 25050062
  Collect SC70 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC70 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 150 mm.- Höjd: 180 mm.- Vikt: 1 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Ockra Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc71 Kruka Ø24x18 Cm Ochre - Krukor Polystone Ockra - 25050067

  &Tradition Collect Sc71 Kruka Ø24x18 Cm Ochre - Krukor Polystone Ockra - 25050067
  Collect SC71 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC71 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 240 mm.- Höjd: 180 mm.- Vikt: 2.2 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Ockra Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Kruka Ø20x24 Cm Ochre - Krukor Polystone Ockra - 25050072

  &Tradition Collect Kruka Ø20x24 Cm Ochre - Krukor Polystone Ockra - 25050072
  Collect SC72 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC72 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 200 mm.- Höjd: 240 mm.- Vikt: 2 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Ockra Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc37 Vas H50 Cm Klar - Vaser Handblåst Glas Klar - 25050016

  &Tradition Collect Sc37 Vas H50 Cm Klar - Vaser Handblåst Glas Klar - 25050016
  Collect SC37 vas från &tradition med en ren, enkel design med tre lager av handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC37 vas - Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Hur bör du ta hand om vasen? - Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen.- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Vaser i Handblåst glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Kruka Ø15x18 Cm Sky - Krukor Polystone Sky - 25050061

  &Tradition Collect Kruka Ø15x18 Cm Sky - Krukor Polystone Sky - 25050061
  Collect SC70 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC70 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 150 mm.- Höjd: 180 mm.- Vikt: 1 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Sky Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc62 Karaff 0,8 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Amber

  &Tradition Collect Sc62 Karaff 0,8 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Amber
  Karaffen från &tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt för middagsbjudningar. Den har en estetiskt tilltalande design med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Space Copenhagen. Om karaffen från &tradition- Vacker, tidlös design.- Den här karaffen är en del av &traditions kollektion Collect.- Karaffen kommer i 2 olika storlekar.- Välj mellan två olika färger.- Kombinera karaffen med Collect glas från &tradition. Skötselråd för karaffen- Tål diskmaskin.- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc37 Vas H50 Cm - Vaser Handblåst Glas Klar

  &Tradition Collect Sc37 Vas H50 Cm - Vaser Handblåst Glas Klar
  Vasen från &tradition har en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgiven av Space Copenhagen. Om vasen från &tradition- Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Skötselråd för vasen- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc36 Vas H40 Cm Caramel - Vaser Handblåst Glas Karamell

  &Tradition Collect Sc36 Vas H40 Cm Caramel - Vaser Handblåst Glas Karamell
  Vasen från &tradition har en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgiven av Space Copenhagen. Om vasen från &tradition- Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Skötselråd för vasen- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc38 Vas H60 Cm - Vaser Handblåst Glas Klar

  &Tradition Collect Sc38 Vas H60 Cm - Vaser Handblåst Glas Klar
  Vasen från &tradition har en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgivning av Space Copenhagen. Om vasen från &tradition- Vasen finns i olika färger.- Vasen finns i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Skötselråd för vasen- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc35 Vas H24 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke

  &Tradition Collect Sc35 Vas H24 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke
  Vasen från &tradition har en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgivning av Space Copenhagen. Om vasen från &tradition- Vasen finns i olika färger.- Vasen finns i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Skötselråd för vasen- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Handtvätt. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • &Tradition Collec Kruka Ø12x13 Cm Silver - Krukor Polystone Silver - 25050077

  &Tradition Collec Kruka Ø12x13 Cm Silver - Krukor Polystone Silver - 25050077
  Collect SC69 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC69 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Höjd: 130 mm.- Diameter: 120 mm.- Vikt: 400 g.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Silver Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Vas Sc68 H:26 Cm - Vaser Keramik Whisper

  &Tradition Collect Vas Sc68 H:26 Cm - Vaser Keramik Whisper
  Vasen från &tradition har en vacker design med en mjuk, organisk form perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den är tillverkad av klassisk keramik med två olika glaseringar för en sofistikerad och elegant touch. Formgiven av Space Copenhagen. Om vasen från &tradition- Vasen kommer i 3 olika modeller.- Unik, dekorativ look.- En glasering på utsidan.- En glasering på insidan. Skötselråd för vasen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Vas Sc67 H:23 Cm - Vaser Keramik Dive

  &Tradition Collect Vas Sc67 H:23 Cm - Vaser Keramik Dive
  Vasen från &tradition har en vacker design med en mjuk, organisk form perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den är tillverkad av klassisk keramik med två olika glaseringar för en sofistikerad och elegant touch. Formgiven av Space Copenhagen. Om vasen från &tradition- Vasen kommer i 3 olika modeller.- Unik, dekorativ look.- En glasering på utsidan.- En glasering på insidan. Skötselråd för vasen- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Ljusstake Sc58 H:13 Cm - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Mässing

  &Tradition Collect Ljusstake Sc58 H:13 Cm - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Mässing
  Ljusstaken från &tradition har en dekorativ, skulptural design för en sofistikerad och elegant touch. Den är tillverkad av tidlös mässing som bara blir vackrare med åren. Välj mellan olika storlekar. Formgivning av Space Copenhagen. Om ljusstaken från &tradition- Ljusstaken finns i 3 olika storlekar.- Kan också placeras i grupp.- Från serien Collect.- Diameter: 204 mm. Skötselråd för ljusstaken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc35 Vas H24 Cm Caramel - Vaser Handblåst Glas Karamell - 25050012

  &Tradition Collect Sc35 Vas H24 Cm Caramel - Vaser Handblåst Glas Karamell - 25050012
  Collect SC35 vas från &tradition med en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC35 vas - Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Hur bör du ta hand om vasen?- Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen.- Handtvätt. Vi har valt ut Karamell Vaser i Handblåst glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc72 Kruka Ø20x24 Cm Sage - Krukor Polystone Salvia - 25050069

  &Tradition Collect Sc72 Kruka Ø20x24 Cm Sage - Krukor Polystone Salvia - 25050069
  Collect SC72 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC72 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 200 mm.- Höjd: 240 mm.- Vikt: 2 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Salvia Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Vas Sc66 Ease H:16 Cm - Vaser Keramik Ease - 25050051

  &Tradition Collect Vas Sc66 Ease H:16 Cm - Vaser Keramik Ease - 25050051
  Collect vas från &tradition med en vacker design med en mjuk, organisk form perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den är tillverkad av klassisk keramik med två olika glaseringar för en sofistikerad och elegant touch. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect vas - Vasen finns i 3 olika utföranden.- Unik, dekorativ look.- En glasering på utsidan.- En glasering på insidan. Hur bör du ta hand om vasen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Ease Vaser i Keramik från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc70 Kruka Ø15x18 Cm Milk - Krukor Polystone Milk - 25050084

  &Tradition Collect Sc70 Kruka Ø15x18 Cm Milk - Krukor Polystone Milk - 25050084
  Collect SC70 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC70 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 150 mm.- Höjd: 180 mm.- Vikt: 1 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Milk Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc36 Vas H40 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke - 25050014

  &Tradition Collect Sc36 Vas H40 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke - 25050014
  Collect SC36 vas från &tradition med en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC36 vas - Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Hur bör du ta hand om vasen?- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Smoke Vaser i Handblåst glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc37 Vas H50 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke - 25050017

  &Tradition Collect Sc37 Vas H50 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke - 25050017
  Collect SC37 vas från &tradition med en ren, enkel design med tre lager av handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC37 vas - Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Hur bör du ta hand om vasen? - Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen.- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Smoke Vaser i Handblåst glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc62 Karaff 0,8 L Amber - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Amber - 25050125

  &Tradition Collect Sc62 Karaff 0,8 L Amber - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Amber - 25050125
  Collect karaff från &tradition med ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt för middagsbjudningar. Den har en estetiskt tilltalande design med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect karaff - Vacker, tidlös design.- Den här karaffen ingår i &traditions kollektion Collect.- Karaffen kommer i 2 olika storlekar.- Välj mellan två olika färger.- Kombinera karaffen med Collect glas från &tradition. Hur bör du ta hand om karaffen?- Tål diskmaskin.- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Amber Vattenkaraffer & Vattenkannor i Glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Kruka Ø20x24 Cm Silver - Krukor Polystone Silver - 25050080

  &Tradition Collect Kruka Ø20x24 Cm Silver - Krukor Polystone Silver - 25050080
  Collect SC72 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC72 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 200 mm.- Höjd: 240 mm.- Vikt: 2 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Silver Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc36 Vas H40 Cm Caramel - Vaser Handblåst Glas Karamell - 25050015

  &Tradition Collect Sc36 Vas H40 Cm Caramel - Vaser Handblåst Glas Karamell - 25050015
  Collect SC36 vas från &tradition med en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC36 vas - Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Hur bör du ta hand om vasen?- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Karamell Vaser i Handblåst glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc62 Karaff 0,8 L Klar - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar - 25050043

  &Tradition Collect Sc62 Karaff 0,8 L Klar - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar - 25050043
  Collect karaff från &tradition med ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt för middagsbjudningar. Den har en estetiskt tilltalande design med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect karaff - Vacker, tidlös design.- Den här karaffen ingår i &traditions kollektion Collect.- Karaffen kommer i 2 olika storlekar.- Välj mellan två olika färger.- Kombinera karaffen med Collect glas från &tradition. Hur bör du ta hand om karaffen?- Tål diskmaskin.- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Klar Vattenkaraffer & Vattenkannor i Glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc38 Vas H60 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke - 25050020

  &Tradition Collect Sc38 Vas H60 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke - 25050020
  Collect SC38 vas från &tradition med en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC38 vas - Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Hur bör du ta hand om vasen?- Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen.- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Smoke Vaser i Handblåst glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc36 Vas H40 Cm Klar - Vaser Handblåst Glas Klar - 25050013

  &Tradition Collect Sc36 Vas H40 Cm Klar - Vaser Handblåst Glas Klar - 25050013
  Collect SC36 vas från &tradition med en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC36 vas - Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Hur bör du ta hand om vasen?- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Vaser i Handblåst glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Ljusstake Sc57 H:11 Cm - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Mässing - 25050038

  &Tradition Collect Ljusstake Sc57 H:11 Cm - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Mässing - 25050038
  Collect ljusstake från &tradition med en dekorativ, skulptural design för en sofistikerad och elegant touch. Den är tillverkad av tidlös mässing som bara blir vackrare med åren. Välj mellan olika storlekar. Design av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect ljusstake - Ljusstaken finns i 3 olika storlekar.- Kan också placeras i grupp.- Ingår i serien Collect.- Diameter: 204 mm. Hur bör du ta hand om ljusstaken?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mässing Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor i Mässing från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc63 Karaff 1,2 L Amber - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Amber - 25050126

  &Tradition Collect Sc63 Karaff 1,2 L Amber - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Amber - 25050126
  Collect karaff från &tradition med ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt för middagsbjudningar. Den har en estetiskt tilltalande design med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect karaff - Vacker, tidlös design.- Den här karaffen ingår i &traditions kollektion Collect.- Karaffen kommer i 2 olika storlekar.- Välj mellan två olika färger.- Kombinera karaffen med Collect glas från &tradition. Hur bör du ta hand om karaffen?- Tål diskmaskin.- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Amber Vattenkaraffer & Vattenkannor i Glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc72 Kruka Ø20x24 Cm Milk - Krukor Polystone Milk - 25050086

  &Tradition Collect Sc72 Kruka Ø20x24 Cm Milk - Krukor Polystone Milk - 25050086
  Collect SC72 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC72 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 200 mm.- Höjd: 240 mm.- Vikt: 2 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Milk Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc69 Kruka Sc69 Ø12x13 Cm Milk - Krukor Polystone Milk - 25050083

  &Tradition Collect Sc69 Kruka Sc69 Ø12x13 Cm Milk - Krukor Polystone Milk - 25050083
  Collect SC69 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC69 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Höjd: 130 mm.- Diameter: 120 mm.- Vikt: 400 g.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Milk Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc63 Karaff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Amber

  &Tradition Collect Sc63 Karaff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Amber
  Karaffen från &tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt för middagsbjudningar. Den har en estetiskt tilltalande design med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Space Copenhagen. Om karaffen från &tradition- Vacker, tidlös design.- Den här karaffen är en del av &traditions kollektion Collect.- Karaffen kommer i 2 olika storlekar.- Välj mellan två olika färger.- Kombinera karaffen med Collect glas från &tradition. Skötselråd för karaffen- Tål diskmaskin.- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Kruka Ø12x13 Cm Sage - Krukor Polystone Salvia - 25050054

  &Tradition Collect Kruka Ø12x13 Cm Sage - Krukor Polystone Salvia - 25050054
  Collect SC69 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC69 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Höjd: 130 mm.- Diameter: 120 mm.- Vikt: 400 g.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Salvia Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc69 Kruka Ø12x13 Cm Slate - Krukor Polystone Slate - 25050055

  &Tradition Collect Sc69 Kruka Ø12x13 Cm Slate - Krukor Polystone Slate - 25050055
  Collect SC69 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC69 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Höjd: 130 mm.- Diameter: 120 mm.- Vikt: 400 g.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Slate Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Kruka Ø12x13 Cm Ochre - Krukor Polystone Ockra - 25050057

  &Tradition Collect Kruka Ø12x13 Cm Ochre - Krukor Polystone Ockra - 25050057
  Collect SC69 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC69 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Höjd: 130 mm.- Diameter: 120 mm.- Vikt: 400 g.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Ockra Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc63 Karaff 1,2 L Klar - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar - 25050044

  &Tradition Collect Sc63 Karaff 1,2 L Klar - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar - 25050044
  Collect karaff från &tradition med ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt för middagsbjudningar. Den har en estetiskt tilltalande design med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect karaff - Vacker, tidlös design.- Den här karaffen ingår i &traditions kollektion Collect.- Karaffen kommer i 2 olika storlekar.- Välj mellan två olika färger.- Kombinera karaffen med Collect glas från &tradition. Hur bör du ta hand om karaffen?- Tål diskmaskin.- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Klar Vattenkaraffer & Vattenkannor i Glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc71 Kruka Ø24x18 Cm Ljusgrå - Krukor Polystone Ljusgrå - 25050079

  &Tradition Collect Sc71 Kruka Ø24x18 Cm Ljusgrå - Krukor Polystone Ljusgrå - 25050079
  Collect SC71 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC71 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 240 mm.- Höjd: 180 mm.- Vikt: 2.2 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Ljusgrå Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc38 Vas H60 Cm Klar - Vaser Handblåst Glas Klar - 25050019

  &Tradition Collect Sc38 Vas H60 Cm Klar - Vaser Handblåst Glas Klar - 25050019
  Collect SC38 vas från &tradition med en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC38 vas - Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Hur bör du ta hand om vasen?- Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen.- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Vaser i Handblåst glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc36 Vas H40 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke

  &Tradition Collect Sc36 Vas H40 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke
  Vasen från &tradition har en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgiven av Space Copenhagen. Om vasen från &tradition- Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Skötselråd för vasen- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Vas Sc67 Dive H:23 Cm - Vaser Keramik Dive - 25050052

  &Tradition Collect Vas Sc67 Dive H:23 Cm - Vaser Keramik Dive - 25050052
  Collect vas från &tradition med en vacker design med en mjuk, organisk form perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den är tillverkad av klassisk keramik med två olika glaseringar för en sofistikerad och elegant touch. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect vas - Vasen finns i 3 olika utföranden.- Unik, dekorativ look.- En glasering på utsidan.- En glasering på insidan. Hur bör du ta hand om vasen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Dive Vaser i Keramik från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Vas Sc68 Whisper H:26 Cm - Vaser Keramik Whisper - 25050053

  &Tradition Collect Vas Sc68 Whisper H:26 Cm - Vaser Keramik Whisper - 25050053
  Collect vas från &tradition med en vacker design med en mjuk, organisk form perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den är tillverkad av klassisk keramik med två olika glaseringar för en sofistikerad och elegant touch. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect vas - Vasen finns i 3 olika utföranden.- Unik, dekorativ look.- En glasering på utsidan.- En glasering på insidan. Hur bör du ta hand om vasen?- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Whisper Vaser i Keramik från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc70 Kruka Ø15x18 Cm Silver - Krukor Polystone Silver - 25050078

  &Tradition Collect Sc70 Kruka Ø15x18 Cm Silver - Krukor Polystone Silver - 25050078
  Collect SC70 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC70 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 150 mm.- Höjd: 180 mm.- Vikt: 1 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Silver Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Kruka Ø24x18 Cm Slate - Krukor Polystone Slate - 25050065

  &Tradition Collect Kruka Ø24x18 Cm Slate - Krukor Polystone Slate - 25050065
  Collect SC71 kruka från &tradition med en tidlös design. Den är tillverkad av polystone med en matt, handpolerad utsida och en glaserad, blank insida och har mjuka linjer med ett generöst utrymme för blommor och växter som bidrar till en dekorativ och harmonisk känsla. Välj mellan olika färger och storlekar. Designad av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC71 kruka - Handpolerad utsida.- För inomhus- och utomhusbruk.- Diameter: 240 mm.- Höjd: 180 mm.- Vikt: 2.2 kg.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om krukan?- Ej frosttålig.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Slate Krukor i Polystone från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Ljusstake Sc59 H:18 Cm - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Mässing

  &Tradition Collect Ljusstake Sc59 H:18 Cm - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Mässing
  Ljusstaken från &tradition har en dekorativ, skulptural design för en sofistikerad och elegant touch. Den är tillverkad av tidlös mässing som bara blir vackrare med åren. Välj mellan olika storlekar. Formgivning av Space Copenhagen. Om ljusstaken från &tradition- Ljusstaken finns i 3 olika storlekar.- Kan också placeras i grupp.- Från serien Collect.- Diameter: 204 mm. Skötselråd för ljusstaken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc35 Vas H24 Cm Caramel - Vaser Handblåst Glas Karamell

  &Tradition Collect Sc35 Vas H24 Cm Caramel - Vaser Handblåst Glas Karamell
  Vasen från &tradition har en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgivning av Space Copenhagen. Om vasen från &tradition- Vasen finns i olika färger.- Vasen finns i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Skötselråd för vasen- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Handtvätt. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc38 Vas H60 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke

  &Tradition Collect Sc38 Vas H60 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke
  Vasen från &tradition har en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgivning av Space Copenhagen. Om vasen från &tradition- Vasen finns i olika färger.- Vasen finns i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Skötselråd för vasen- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc36 Vas H40 Cm - Vaser Handblåst Glas Klar

  &Tradition Collect Sc36 Vas H40 Cm - Vaser Handblåst Glas Klar
  Vasen från &tradition har en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgiven av Space Copenhagen. Om vasen från &tradition- Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Skötselråd för vasen- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc37 Vas H50 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke

  &Tradition Collect Sc37 Vas H50 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke
  Vasen från &tradition har en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgiven av Space Copenhagen. Om vasen från &tradition- Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Skötselråd för vasen- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc35 Vas H24 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke - 25050011

  &Tradition Collect Sc35 Vas H24 Cm Rökfärgad - Vaser Handblåst Glas Smoke - 25050011
  Collect SC35 vas från &tradition med en ren, enkel design med tre lager i handblåst glas, en exklusiv tjocklek och en sofistikerad, mjuk färg perfekt för snittblommor och grenar. Formgiven av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC35 vas - Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Den här vasen är en del av &traditions kollektion Collect. Hur bör du ta hand om vasen?- Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen.- Handtvätt. Vi har valt ut Smoke Vaser i Handblåst glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc79 Vinglas 2-pack 20 Cl - Vinglas Munblåst Glas Klar - 25050159

  &Tradition Collect Sc79 Vinglas 2-pack 20 Cl - Vinglas Munblåst Glas Klar - 25050159
  Collect SC79 vinglas från &Tradition med ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen och en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster. Design av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC79 vinglas - Vacker, tidlös design.- Kombinera vinglaset med Collect karaff från &Tradition.- Finns även som ett högre vinglas.- Finns även som dricksglas.- Diameter: 90 mm.- Höjd: 120 mm.- Kapacitet: 20 cl.- Det här vinglaset ingår i &Traditions serie Collect. Hur bör du ta hand om vinglaset?- Tål diskmaskin.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Klar Vinglas i Munblåst glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc80 Vinglas 2-pack 18 Cl - Vinglas Munblåst Glas Klar - 25050160

  &Tradition Collect Sc80 Vinglas 2-pack 18 Cl - Vinglas Munblåst Glas Klar - 25050160
  Collect SC80 vinglas från &Tradition med ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen och en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster. Design av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC80 vinglas - Vacker, tidlös design.- Kombinera vinglaset med Collect karaff från &Tradition.- Finns även som ett lite lägre vinglas.- Finns även som dricksglas.- Diameter: 85 mm.- Höjd: 180 mm.- Kapacitet: 18 cl.- Det här vinglaset ingår i &Traditions serie Collect. Hur bör du ta hand om vinglaset?- Tål diskmaskin.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Klar Vinglas i Munblåst glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc82 Skål 14 Cm Klar - Serveringsskålar Munblåst Glas Klar - 25050161

  &Tradition Collect Sc82 Skål 14 Cm Klar - Serveringsskålar Munblåst Glas Klar - 25050161
  Collect SC82 skål från &Tradition med ett elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. Den har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster. Design av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect SC82 skål - Vacker, tidlös design.- Gjord av munblåst glas.- Skålen är handgjord.- Diameter: 140 mm.- Höjd: 45 mm.- Den här skålen ingår i &Traditions serie Collect. Hur bör du ta hand om skålen?- Tål diskmaskin.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Klar Serveringsskålar i Munblåst glas från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Sc82 Skål 14 Cm - Serveringsskålar Munblåst Glas Klar

  &Tradition Collect Sc82 Skål 14 Cm - Serveringsskålar Munblåst Glas Klar
  Skålen från &Tradition har ett elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. Den har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster. Formgivning av Space Copenhagen. Om skålen från &Tradition- Vacker, tidlös design.- Gjord av munblåst glas.- Skålen är handgjord.- Diameter: 140 mm.- Höjd: 45 mm.- Den här skålen är en del av &Traditions kollektion Collect. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc79 Vinglas 2-pack 20 Cl - Vinglas Munblåst Glas Klar

  &Tradition Collect Sc79 Vinglas 2-pack 20 Cl - Vinglas Munblåst Glas Klar
  Vinglaset från &Tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. Det har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Formgivning av Space Copenhagen. Om vinglaset från &Tradition- Vacker, tidlös design.- Kombinera vinglaset med Collect karaff från &Tradition.- Finns även som ett högre vinglas.- Finns även som dricksglas.- Diameter: 90 mm.- Höjd: 120 mm.- Kapacitet: 20 cl.- Det här vinglaset är en del av &Traditions kollektion Collect. Skötselråd för vinglaset- Tål diskmaskin.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc80 Vinglas 2-pack 18 Cl - Vinglas Munblåst Glas Klar

  &Tradition Collect Sc80 Vinglas 2-pack 18 Cl - Vinglas Munblåst Glas Klar
  Vinglaset från &Tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. Det har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Formgivning av Space Copenhagen. Om vinglaset från &Tradition- Vacker, tidlös design.- Kombinera vinglaset med Collect karaff från &Tradition.- Finns även som ett lite lägre vinglas.- Finns även som dricksglas.- Diameter: 85 mm.- Höjd: 180 mm.- Kapacitet: 18 cl.- Det här vinglaset är en del av &Traditions kollektion Collect. Skötselråd för vinglaset- Tål diskmaskin.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Ljusstake Sc58 H:13 Cm - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Mässing - 25050039

  &Tradition Collect Ljusstake Sc58 H:13 Cm - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Mässing - 25050039
  Collect ljusstake från &tradition med en dekorativ, skulptural design för en sofistikerad och elegant touch. Den är tillverkad av tidlös mässing som bara blir vackrare med åren. Välj mellan olika storlekar. Design av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect ljusstake - Ljusstaken finns i 3 olika storlekar.- Kan också placeras i grupp.- Ingår i serien Collect.- Diameter: 204 mm. Hur bör du ta hand om ljusstaken?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mässing Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor i Mässing från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Collect Ljusstake Sc59 H:18 Cm - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Mässing - 25050040

  &Tradition Collect Ljusstake Sc59 H:18 Cm - Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor Mässing - 25050040
  Collect ljusstake från &tradition med en dekorativ, skulptural design för en sofistikerad och elegant touch. Den är tillverkad av tidlös mässing som bara blir vackrare med åren. Välj mellan olika storlekar. Design av Space Copenhagen. Bra att veta om Collect ljusstake - Ljusstaken finns i 3 olika storlekar.- Kan också placeras i grupp.- Ingår i serien Collect.- Diameter: 204 mm. Hur bör du ta hand om ljusstaken?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Mässing Tillbehör ljusstakar & ljuslyktor i Mässing från &Tradition med stor omsorg.
ilead