Berså porslin

Under perioden 1961 till 1974 tillverkades en serie porslin med mönstret Berså. De gröna bladen med svart struktur och som fäster på en svart stjälk. Berså skapades hos Stig Lindberg, men det sägs att hans assistent Krister Karlmark ritade originalet.

Berså servis i nyproduktion hos Gustavsbergs Porslinsfabrik

Det säljs en del antikt porslin med Berså-motivet. Sedan år 2005 togs nyproduktion av servisen upp vid porslinsfabriken i Gustavsberg. Genom återförsäljare kan du köpa skålar, koppar, tallrikar och annat till Berså-servisen. Ibland är det kampanj och då kan du komma över denna fina servis lite billigare.

Berså muggar och koppar

 • Berså äggkopp Ø 5 cm

  Berså äggkopp Ø 5 cm
 • Berså kaffegods kaffekopp + fat

  Berså kaffegods kaffekopp + fat
 • Gustavsberg - SÅLD Kaffekoppar med Fat och Sockerskål Berså

  Gustavsberg - SÅLD Kaffekoppar med Fat och Sockerskål Berså
  Ett parti Berså porslin innefattande 5 st kaffekoppar, 7 st fat och en sockerskål av Stig Lindberg för Gustavsberg. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gustavsberg - SÅLD Kaffekopp med Fat Berså Stig Lindberg

  Gustavsberg - SÅLD Kaffekopp med Fat Berså Stig Lindberg
  Kaffekopp med fat ur serien Berså formgiven av Stig Lindberg för Gustavsberg. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Berså tekopp med fat 35 cl Grön

  Berså tekopp med fat 35 cl Grön
 • Gustavsberg - SÅLD Stor tekopp med fat Berså

  Gustavsberg - SÅLD Stor tekopp med fat Berså
  1 stor tekopp med fat ur serien Berså formgiven av Stig Lindberg för Gustavsberg. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Berså Äggkopp

  Berså Äggkopp
  Vacker äggkopp i dekoren Berså formgiven av Stig Lindberg.
 • Gustavsberg - SÅLD Berså äggkoppar 4 st

  Gustavsberg - SÅLD Berså äggkoppar 4 st
  4 st äggkoppar ur serie Berså av Stig Lindberg för Gustavsberg. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Berså tallrikar och assietter

Om du vill komma över antika produktioner, Berså porslin från 1961, så är vårt tips att besöka antikhandlare, gå på auktionshus eller auktioner för sterbhus.