Glas designade av Efva Attling

Som formgivare arbetar Efva Attling med många olika material. Vi har plockat ut några av de glas hon designat för olika drycker och tillfällen. Här hittar du till exempel vinglas och champagneglas i serier som Orrefors Symbols och Amor Vincit Omnia. Efva Attlings glasdesign andas verkligen lyx och elegans.

Populära glas av Efva Attling

 • Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl 2-pack

  Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl 2-pack
  Amor Vincit Omnia Vinglas är ett högt, modernt Vinglas som passar utmärkt till brudparets första skål på bröllopet. Levereras i en sidenklädd förpackning i en romantisk rosa nyans. Varje glas bär en handsmidd silverring med inskriptionen Amor Vincit Omnia i skrivstil vid sidan av Efva Attlings signatur. Amor Vincit Omnia - Kärleken övervinner allt - är namnet på Efva Attlings första glaskollektion för Orrefors. Det är en kollektion som andas lyx, tvåsamhet, kärlek och bröllopsgåva. Glasen är en stilren symbios mellan de två materialen kristall och silver. Efva Attling har formgivit både glasen och silverringarna och med sitt stilsäkra formspråk har hon lyckats sammanföra modernt silversmide med mångårig svensk glastradition. Mitt samarbete med Orrefors är en stor utmaning för mig som designer. Glas är så Nödvändigt vackert och det är oerhört spännande att få arbeta med kunniga människor som leder vägen för mina idéer , säger Efva Attling.I min första serie glas, Amor Vincit Omnia, har jag valt att lägga till attribut i antingen silver eller vitguld och diamanter. Alla glas har också ljud! Skål för kärleken! Glaset hette tidigare Amor Vincit Omnia Vinglas 45 cl hos Orrefors.
 • Champagneglas Amor Vincit Omnia Flute 2 st - utan gravyr

  Champagneglas Amor Vincit Omnia Flute 2 st - utan gravyr
  Amor Vincit Omnia - kärleken övervinner allt - är namnet på Efva Attlings första glaskollektion för Orrefors. Det är en kollektion som andas lyx, tvåsamhet, kärlek och bröllopsgåva. Glasen är en stilren symbios mellan de två materialen kristall och silver. Runt glasens ben vilar en handgjord silverring med inskriptionen Amor Vincit Omnia. Om du är på jakt efter en unik och exklusiv bröllopspresent kan du sluta leta nu! Med brudparets namn graverade på glasen blir detta en personlig gåva som kommer stå ut från mängden och uppskattas och användas med glädje! Levereras till dig i en mycket elegant presentförpackning.
 • Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl, 2-Pack

  Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl, 2-Pack
  Amor Vincit Omnia Vin från Orrefors är ett generöst rundat vinglas som lyfter vinets karaktärer och passar både till vita och röda viner. Varje glas bär en handsmidd silverring med den ingraverade inskriptionen Amor Vincit Omnia - kärleken övervinner allt - i skrivstil vid sidan av Efva Attlings signatur. I den vackra sidenförpackningen blir vinglasen den perfekta gåvan som symbol för evig kärlek! Levereras i 2-pack.
 • Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl, 2-Pack

  Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl, 2-Pack
  Vackra, rymliga och perfekt rundade vinglas från Efva Attling och Orrefors.

Amor Vincit Omnia - Kärleken övervinner allt

Uttrycket Amor Vincit Omnia är latin och betyder Kärleken övervinner allt. Det är första serien som Efva designat och lanserat i samarbete med Orrefors. Lyx och tvåsamhet är ord som sammanfattar designen.

Runt foten på glasen i denna serie sitter en äkta silverring. I den finns just inskriptionen Amor Vincit Omnia. Glasen säljs ofta i par och passar ju därför bra som present till nygifta, sambos och älskade partners.