Glas designade av Efva Attling

Som formgivare arbetar Efva Attling med många olika material. Vi har plockat ut några av de glas hon designat för olika drycker och tillfällen. Här hittar du till exempel vinglas och champagneglas i serier som Orrefors Symbols och Amor Vincit Omnia. Efva Attlings glasdesign andas verkligen lyx och elegans.

Populära glas av Efva Attling

 • Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl 2-pack

  Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl 2-pack
  Amor Vincit Omnia Vinglas är ett högt, modernt Vinglas som passar utmärkt till brudparets första skål på bröllopet. Levereras i en sidenklädd förpackning i en romantisk rosa nyans. Varje glas bär en handsmidd silverring med inskriptionen Amor Vincit Omnia i skrivstil vid sidan av Efva Attlings signatur. Amor Vincit Omnia - Kärleken övervinner allt - är namnet på Efva Attlings första glaskollektion för Orrefors. Det är en kollektion som andas lyx, tvåsamhet, kärlek och bröllopsgåva. Glasen är en stilren symbios mellan de två materialen kristall och silver. Efva Attling har formgivit både glasen och silverringarna och med sitt stilsäkra formspråk har hon lyckats sammanföra modernt silversmide med mångårig svensk glastradition. Mitt samarbete med Orrefors är en stor utmaning för mig som designer. Glas är så Nödvändigt vackert och det är oerhört spännande att få arbeta med kunniga människor som leder vägen för mina idéer , säger Efva Attling.I min första serie glas, Amor Vincit Omnia, har jag valt att lägga till attribut i antingen silver eller vitguld och diamanter. Alla glas har också ljud! Skål för kärleken! Glaset hette tidigare Amor Vincit Omnia Vinglas 45 cl hos Orrefors.
 • Orrefors Symbols Champagneglas Kupa 2-pack 20 cl Klar

  Orrefors Symbols Champagneglas Kupa 2-pack 20 cl Klar
  Det här är ett elegant glas med en fjäril runt foten på varje glas. Glasen är perfekta när du vill utbringa en kärleksfull skål. Formgivaren Efva Attling vill beröra dig med sina produkter genom att leka med ord och uttryck och därigenom tillför hon formgivningen ytterligare en dimension. Hennes kollektioner är genomtänkta och inbjuder till eftertanke. Hon kombinerar även det bästa från modernt silversmide med klassiskt och innovativt glashantverk. Glasen är en fin present till brudparet eller varför inte till dig själv när du vill fira speciella ögonblick.
 • Amor Vincit Omnia Champagneglas 25 cl 2-pack

  Amor Vincit Omnia Champagneglas 25 cl 2-pack
  Amor Vincit Omnia – kärleken övervinner allt – är namnet på Efva Attlings glaskollektion för Orrefors. Glasen i kristall med silverring runt foten passar utmärkt som kärleks- eller bröllopsgåva. Efva Attling beskriver själv sina glas såhär: Kärleken övervinner allt. Ja! Det är verkligen så.Jag har designat munblåsta kristallglas för den finaste av drycker, champagne. För att tillverka champagne krävs omsorg, tid och kärlek. Precis som glasblåsarna har kunskap och skicklighet i skapande av mina glas. Ringen i äkta silver sitter runt foten med inskriptionen Amor Vincit Omnia. Säg ja till kärleken… om och om igen!
 • Symbols Champagne 19 cl 2-pack

  Symbols Champagne 19 cl 2-pack
  Set med två exklusiva champagneglas från Orrefors. Efva Attling har formgivit både glasen och silverringarna och med sitt stilsäkra formspråk har hon lyckats sammanföra modernt silversmide med mångårig svensk glastradition. ”En ring är rundad och en ring är kantig, som två människor med unika personligheter som kompletterar varandra och blir en, starkare enhet.” - Efva Attling
 • Champagneglas Amor Vincit Omnia Flute 2 st - utan gravyr

  Champagneglas Amor Vincit Omnia Flute 2 st - utan gravyr
  Amor Vincit Omnia - kärleken övervinner allt - är namnet på Efva Attlings första glaskollektion för Orrefors. Det är en kollektion som andas lyx, tvåsamhet, kärlek och bröllopsgåva. Glasen är en stilren symbios mellan de två materialen kristall och silver. Runt glasens ben vilar en handgjord silverring med inskriptionen Amor Vincit Omnia. Om du är på jakt efter en unik och exklusiv bröllopspresent kan du sluta leta nu! Med brudparets namn graverade på glasen blir detta en personlig gåva som kommer stå ut från mängden och uppskattas och användas med glädje! Levereras till dig i en mycket elegant presentförpackning.
 • Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl, 2-Pack

  Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl, 2-Pack
  Vackra, rymliga och perfekt rundade vinglas från Efva Attling och Orrefors.
 • Orrefors Amor Vincit Omnia Vinglas 2-pack 57 cl

  Orrefors Amor Vincit Omnia Vinglas 2-pack 57 cl
  "Amor Vincit Omnia" - Kärleken övervinner allt. Efva Attlings vinglas passar både vita och röda viner med sin generöst rundade kupa där vinets karaktär lyfts. Runt foten på varje glas fins en handsmidd silverring med Efva Attlings signatur ingraverat. Vid sidan står även "Amor Vincit
 • Orrefors Symbols Vinglas 2-pack 45 cl Klar

  Orrefors Symbols Vinglas 2-pack 45 cl Klar
  Det här är ett elegant glas med en stjärna runt foten på varje glas. Glasen är perfekta när du vill utbringa en kärleksfull skål. Formgivaren Efva Attling vill beröra dig med sina produkter genom att leka med ord och uttryck och därigenom tillför hon formgivningen ytterligare en dimension. Hennes kollektioner är genomtänkta och inbjuder till eftertanke. Hon kombinerar även det bästa från modernt silversmide med klassiskt och innovativt glashantverk. Glasen är en fin present till brudparet eller varför inte till dig själv när du vill fira speciella ögonblick.
 • Orrefors Amor Vincit Omnia Champagneglas 2-pack 18 cl

  Orrefors Amor Vincit Omnia Champagneglas 2-pack 18 cl
  "Amor Vincit Omnia" - Kärleken övervinner allt. Högt och stilrent champagneglas designat av Efva Attling. Varje glas har en handsmidd silverring runt foten där citatet "Amor Vincit Omnia" - Kärleken övervinner allt finns ingraverat tillsammans med Efva Attlings signatur. Glaset levereras
 • Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl, 2-Pack

  Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl, 2-Pack
  Amor Vincit Omnia Vin från Orrefors är ett generöst rundat vinglas som lyfter vinets karaktärer och passar både till vita och röda viner. Varje glas bär en handsmidd silverring med den ingraverade inskriptionen Amor Vincit Omnia - kärleken övervinner allt - i skrivstil vid sidan av Efva Attlings signatur. I den vackra sidenförpackningen blir vinglasen den perfekta gåvan som symbol för evig kärlek! Levereras i 2-pack.