Muminmuggar 2022

På den här sidan har vi samlat muminmuggar som var kommande och senare släpptss under 2022. Samlar du på muminmuggar är detta en bra sida att kolla igenom för att se vilken mugg du vill ha till din samling.

Lilla My på ängen

Lilla My ligger här på en äng och tittar upp på en komet som närmar sig Mumindalen. Muggen lanserades i början på februari 2022.

 • Arabia - Muminmugg Lilla My på Ängen Vit/Grön

  Arabia - Muminmugg Lilla My på Ängen Vit/Grön
  Muminmugg Lilla My på Ängen från Moomin by ArabiaLilla My, den alltid så sorglösa och modiga lilla figuren ur Tove Janssons älskade sagor om Mumintrollen, ligger här på en äng och tittar upp på en komet som närmar sig Mumindalen. Lilla My är orädd till sin natur och tar dagen som den kommer, nyfiket kikar hon upp mot kometen - så spännande!Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål muggen diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Lilla My På Ängen - Kaffekoppar Porslin Vit

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Lilla My På Ängen - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Formgiven av Tove Jansson.De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Lilla My på ängen Lilla My är modig och tapper till sin natur. Hon beundrar en ny, stor stjärna som lyser på himlen – en komet som snart kommer att träffa Mumindalen. Lilla My som är sorglös som alltid kastar sig raklång på ängen för att titta på kometen som närmar sig. Hon verkar verkligen älska små katastrofer. Moomin by Arabia, mugg 30 cl, Lilla My på ängen. Om muggen från Arabia - Tillverkad av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Både för varma och kalla drycker.- Kapacitet: 30.0 cl.- Antal kolli: 1. Skötselråd för muggen - Muggen tål temperaturer på upp till 250°C.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

Stinky i farten

På denna muminmugg ses Stinky tillsammans med en lekfull hund. Hunden har tagit Muminmammans handväska men Stinky greppar tag i hundens svans och då släpper den väskan.

 • Mumin mugg 0,3L Stinky i farten

  Mumin mugg 0,3L Stinky i farten
 • Arabia - Muminmugg Stinky i Farten Brun

  Arabia - Muminmugg Stinky i Farten Brun
  Muminmugg Stinky i Farten från Moomin by ArabiaStinky är ändå rätt snäll för att vara Mumindalens skurk. När en hund har tagit Muminmammans väska kommer Stinky till räddning och jagar efter hunden tills den släpper väskan. Muminmamman får tillbaka sin väska och lugnet kan återigen lägga sig över Mumindalen.Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål muggen diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.

Fiske - Mumin sommarmugg 2022

Sommarmuggen från Arabia är för 2022 FISKE. På denna muminmugg har tre teckningar kombinerats med collageteknik. De tre motiven är 1) Too-ticki, Snorkfröken och Muminpappan kommer från Muminfamiljen och havet, 2) Mumintrollet syns i serien Mumin till sjöss och 3) Snusmumriken är från Mumin och den gyllene svansen.

 • Arabia Muminmugg 30 cl, fiske

  Arabia Muminmugg 30 cl, fiske
  Gå på upptäcktsfärd med den fina Mumintrollen och deras vänner från Mumindalen. Porslinsmuggarna från Arabia är alla dekorerade med söta motiv, som berättar äventyrliga historier om de populära figurerna. På de äventyrliga muggarna möter vi Lilla My som jonglerar med sockerbitarna, M
 • Arabia - Muminmugg Fiske

  Arabia - Muminmugg Fiske
  Sommarsäsongsservisen 2022s muminmotiv Fiske illustrerar hur Muminfamiljen åker till en ö och ägnar sig åt sin favoritsysselsättning, nämligen fiske. Efter en stormig natt finns det fisk i alla klipphålor som vågorna har fört med sig. Mumintrollet, Muminmamman och Muminpappan fiskar med nät, metspö och kastspö. Mumintrollen bor nära havet och bredvid deras hus rinner en flod.Denna exklusiva muminkopp Fiske finns att köpa i ett begränsat antal under en begränsad tid precis som övriga produkter i Arabias sommarservis 2022. I servisen ingår även en underbar mumintallrik i matchande mönster som likt denna muminmugg kan bli ett samlarobjekt!Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål muggen diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl 2022 Fiske - Kaffekoppar Stengods Vit

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl 2022 Fiske - Kaffekoppar Stengods Vit
  Muggen från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Formgiven av Tove Jansson.De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Fiske Fiske Muminmugg 2022 från finska Arabia är årets Mumin säsongsmugg sommar 2022. Mumintrollen bor nära havet och bredvid deras hus rinner en flod. Fiske är mumintrollens favoritsysselsättning och de fiskar med nät, metspö och kastspö. Muminfamiljen reser till en ö med en fyr och efter en stormig natt finns det fisk i alla klipphålor som vågorna har fört med sig dit. Moomin by Arabia, mugg 0,3L, Fiske. Om muggen från Arabia - Populärt samlarobjekt.- Tillverkad av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Finns även som en tallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Både för varma och kalla drycker.- Från serien Mumin.- Höjd: 80 mm.- Diameter: 83 mm.- Kapacitet: 30.0 cl.- Antal kolli: 1. Skötselråd för muggen - Muggen tål temperaturer på upp till 250°C.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

Vinters under: Mumins vintermotiv för 2022

Herr Brisk besöker Mumindalen för att få mumintrollen att prova både vinterbad och att åka skridskor. Mumintrollen är tveksamma men Mymlan och Snorkfröken är förtjusta i herr Brisk och hans atletiska egenskaper. Vi får följa med på detta vinteräventyr på porslinet som utgör Mumins vintermotiv för 2022.

 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Vinterns Under 2022 - Kaffekoppar Porslin Vit - 1064308

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Vinterns Under 2022 - Kaffekoppar Porslin Vit - 1064308
  Mumin mugg från Arabia med en tidlös, lekfull design i porslin perfekt för varma drycker som kaffe och te. Slitstarkt material för vardaglig användning. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. En perfekt gåva. Design av Tove Jansson. Bra att veta om Mumin mugg - Populärt samlarobjekt.- Gjord av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Kapacitet: 30 cl.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Hur bör du ta hand om muggen?- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Vi har valt ut Vit Kaffekoppar i Porslin från Arabia med stor omsorg.
 • Arabia - Muminmugg Vinterns under

  Arabia - Muminmugg Vinterns under
  Muminmugg vinter 2022 heter Vinterns Under och är Arabias säsongskollektion för denna vinter. Muminmuggen har ett klassiskt vintermotiv med mumintrollet. Illustrationerna som vintersäsongen 2022 kollektionen Vinterns under är baserade på är Tove Janssons berättelse “Den farliga vintern” som gavs ut 1955. Precis som övriga muminmuggar från Arabia som vi på Cervera säljer har denna vintermugg ett unikt mumimmotiv baserat på Tove Janssons älskade Mumintroll.Arabias populära Muminmuggar kommer för vintern 2022 i en ny härlig muminillustration. Illustratören och keramikern Tove Slotte har handritat illustrationerna baserade på Tove Janssons originalritningar.I denna berättelse bestämmer sig muminfamiljen för att inte sova sig genom vintern och får besök av den idrottsintresserade Herr Brisk som får dem att prova på olika vintersporter. De underbara figurer som pryder Arabia muggen Vinterns Under består av mumintrollet och resten av muminfamiljen och deras vänner i mumindalen som åker skridskor på en sjö. Muminmuggen från Arabia är designad av Kaj Franck i den tidlösa Teema-serien som många muminmuggar är tillverkade i. Detta gör att du kan samla muminmuggar med olika motiv och de kommer ändå passa att användas med varandra i och med att deras former är likadana!
 • Arabia Muminmugg, 30 cl, Vinterns under

  Arabia Muminmugg, 30 cl, Vinterns under
  När kylan står för dörren finns det inget bättre än kombinationen av ett spännande äventyr och en kopp med något varmt att dricka. Njut av en avkopplande stund med den här Muminmuggen i handen, vackert dekorerad med vinterns under.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Vinterns Under 2022 - Kaffekoppar Porslin Vit

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Vinterns Under 2022 - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Arabia har en klassisk, lekfull stil i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia- Populärt samlarobjekt.- Gjord av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Kapacitet: 30 cl.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

Arabia x Röda Korset Muminmugg ABC

En specialkollektion från 2022 är samarbetet mellan Arabia och Röda Korset. Den ingår i ABC-kollektionen, ett initiativ för att lyfta medmänsklighet och vikten av att vara snälla mot varandra.

Muggen har motiv av Tove Jansson ritade 1963 till förmån för Röda Korset. På muggen finns blommande röda växter, Lilla My hållandes i en kvast, Mumintrollet på en stege och Snusmumriken vid en eld med vänner.

För varje såld mugg går 10 kr till Röda Korset och en del återförsäljare har muggen i 2-pack.

 • Arabia x Röda Korset Mumin Mugg 30 Cl Abc Snusmumriken - Kaffekoppar Porslin Mix - 1064951

  Arabia x Röda Korset Mumin Mugg 30 Cl Abc Snusmumriken - Kaffekoppar Porslin Mix - 1064951
  Mumin mugg från Arabia med klassisk, lekfull design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Design av Tove Jansson. Bra att veta om Mumin mugg - Populärt samlarobjekt.- Gjord av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Både för varma och kalla drycker.- Kapacitet: 30.0 cl. Hur bör du ta hand om muggen?- Muggen tål temperaturer på upp till 250°C.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Mix Kaffekoppar i Porslin från Arabia med stor omsorg.
 • Arabia x Röda Korset Mumin Mugg 30 Cl Mumintroll - Kaffekoppar Porslin Mix - 1064952

  Arabia x Röda Korset Mumin Mugg 30 Cl Mumintroll - Kaffekoppar Porslin Mix - 1064952
  Mumin mugg från Arabia med klassisk, lekfull design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Design av Tove Jansson. Bra att veta om Mumin mugg - Populärt samlarobjekt.- Gjord av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Både för varma och kalla drycker.- Kapacitet: 30.0 cl. Hur bör du ta hand om muggen?- Muggen tål temperaturer på upp till 250°C.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Mix Kaffekoppar i Porslin från Arabia med stor omsorg.
 • Arabia x Röda Korset Mumin Mugg 30 Cl Mumintroll - Kaffekoppar Porslin Mix

  Arabia x Röda Korset Mumin Mugg 30 Cl Mumintroll - Kaffekoppar Porslin Mix
  Muggen från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Tove Jansson. Mooments of Kindness Ta en Mumin-minut av snällhet. Moomin by Arabia och Röda Korset påminner oss om att små gester kan betyda mycket. Det kan vara att plocka upp skräp, skicka ett vykort, ge någon en komplimang, betala för någons kaffe – eller att skänka pengar till välgörenhet! Ett sätt att donera är att köpa en produkt ur vår välgörenhetskollektion. För varje såld mugg, tallrik, skål eller fat ur kollektionen donerar vi 10 kr till Röda Korset. Om muggen från Arabia - Populärt samlarobjekt.- Gjord av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Både för varma och kalla drycker.- Kapacitet: 30.0 cl. Skötselråd för muggen - Muggen tål temperaturer på upp till 250°C.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia x Röda Korset Mumin Mugg 30 Cl Abc Snusmumriken - Kaffekoppar Porslin Mix

  Arabia x Röda Korset Mumin Mugg 30 Cl Abc Snusmumriken - Kaffekoppar Porslin Mix
  Muggen från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Tove Jansson. Mooments of Kindness Ta en Mumin-minut av snällhet. Moomin by Arabia och Röda Korset påminner oss om att små gester kan betyda mycket. Det kan vara att plocka upp skräp, skicka ett vykort, ge någon en komplimang, betala för någons kaffe – eller att skänka pengar till välgörenhet! Ett sätt att donera är att köpa en produkt ur vår välgörenhetskollektion. För varje såld mugg, tallrik, skål eller fat ur kollektionen donerar vi 10 kr till Röda Korset. Om muggen från Arabia - Populärt samlarobjekt.- Gjord av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Både för varma och kalla drycker.- Kapacitet: 30.0 cl. Skötselråd för muggen - Muggen tål temperaturer på upp till 250°C.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia x Röda Korset Mumin Mugg 2-pack - Kaffekoppar Porslin Vit - 1064951+1064952

  Arabia x Röda Korset Mumin Mugg 2-pack - Kaffekoppar Porslin Vit - 1064951+1064952
  Arabia x Röda Korset Mumin muggen är från Arabia och har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Design av Tove Jansson. Bra att veta om Arabia x Röda Korset Mumin mugg - Populärt samlarobjekt.- Gjord av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Både för varma och kalla drycker.- Muggen säljs i 2-pack.- Kapacitet: 30.0 cl. Hur bör du ta hand om muggen?- Muggen tål temperaturer på upp till 250°C.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Vit Kaffekoppar i Porslin från Arabia med stor omsorg.
 • Arabia x Röda Korset Mumin Mugg 2-pack - Kaffekoppar Porslin Vit

  Arabia x Röda Korset Mumin Mugg 2-pack - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Tove Jansson. Om muggen från Arabia- Populärt samlarobjekt.- Gjord av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Både för varma och kalla drycker.- Muggen säljs i 2-pack.- Kapacitet: 30.0 cl. Skötselråd för muggen- Muggen tål temperaturer på upp till 250°C.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

När är Mumindagen 2022?

Mumindagen inträffar alltid den 9 augusti, vilket är Tove Janssons födelsedag. Till den dagen lanseras en årsmugg i begränsad upplaga och som bara säljs just denna dag. Folk brukar köa utanför återförsäljare till Arabias muminmuggar på Mumindagen.

» Missade du någon muminmugg från 2021?