Muminmuggar 2022

Häng med och se vilka muminmuggar som släppts redan och kommer att släppas under 2022. Samlar du på muminmuggar är detta en bra sida att hålla koll på.

Lilla My på ängen

Lilla My ligger här på en äng och tittar upp på en komet som närmar sig Mumindalen. Muggen lanserades i början på februari 2022.

 • Mumin mugg 0,3L Lilla My på ängen

  Mumin mugg 0,3L Lilla My på ängen
 • Arabia - Muminmugg Lilla My på Ängen Vit/Grön

  Arabia - Muminmugg Lilla My på Ängen Vit/Grön
  Muminmugg Lilla My på Ängen från Moomin by ArabiaLilla My, den alltid så sorglösa och modiga lilla figuren ur Tove Janssons älskade sagor om Mumintrollen, ligger här på en äng och tittar upp på en komet som närmar sig Mumindalen. Lilla My är orädd till sin natur och tar dagen som den kommer, nyfiket kikar hon upp mot kometen - så spännande!Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål muggen diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Lilla My På Ängen - Kaffekoppar Porslin Vit

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Lilla My På Ängen - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Formgiven av Tove Jansson.De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Lilla My på ängen Lilla My är modig och tapper till sin natur. Hon beundrar en ny, stor stjärna som lyser på himlen – en komet som snart kommer att träffa Mumindalen. Lilla My som är sorglös som alltid kastar sig raklång på ängen för att titta på kometen som närmar sig. Hon verkar verkligen älska små katastrofer. Moomin by Arabia, mugg 30 cl, Lilla My på ängen. Om muggen från Arabia - Tillverkad av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Både för varma och kalla drycker.- Kapacitet: 30.0 cl.- Antal kolli: 1. Skötselråd för muggen - Muggen tål temperaturer på upp till 250°C.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

Stinky i farten

På denna muminmugg ses Stinky tillsammans med en lekfull hund. Hunden har tagit Muminmammans handväska men Stinky greppar tag i hundens svans och då släpper den väskan.

 • Arabia - Muminmugg Stinky i Farten Brun

  Arabia - Muminmugg Stinky i Farten Brun
  Muminmugg Stinky i Farten från Moomin by ArabiaStinky är ändå rätt snäll för att vara Mumindalens skurk. När en hund har tagit Muminmammans väska kommer Stinky till räddning och jagar efter hunden tills den släpper väskan. Muminmamman får tillbaka sin väska och lugnet kan återigen lägga sig över Mumindalen.Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål muggen diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.
 • Mumin mugg 0,3L Stinky i farten

  Mumin mugg 0,3L Stinky i farten

Fiske

Sommarmuggen från Arabia är för 2022 FISKE. På denna muminmugg har tre teckningar kombinerats med collageteknik. De tre motiven är 1) Too-ticki, Snorkfröken och Muminpappan kommer från Muminfamiljen och havet, 2) Mumintrollet syns i serien Mumin till sjöss och 3) Snusmumriken är från Mumin och den gyllene svansen.

 • Arabia - Muminmugg Fiske

  Arabia - Muminmugg Fiske
  Sommarsäsongsservisen 2022s muminmotiv Fiske illustrerar hur Muminfamiljen åker till en ö och ägnar sig åt sin favoritsysselsättning, nämligen fiske. Efter en stormig natt finns det fisk i alla klipphålor som vågorna har fört med sig. Mumintrollet, Muminmamman och Muminpappan fiskar med nät, metspö och kastspö. Mumintrollen bor nära havet och bredvid deras hus rinner en flod.Denna exklusiva muminkopp Fiske finns att köpa i ett begränsat antal under en begränsad tid precis som övriga produkter i Arabias sommarservis 2022. I servisen ingår även en underbar mumintallrik i matchande mönster som likt denna muminmugg kan bli ett samlarobjekt!Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål muggen diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C
 • Mumin Mugg 0,3l Fiske

  Mumin Mugg 0,3l Fiske
 • Arabia Muminmugg 30 cl, fiske

  Arabia Muminmugg 30 cl, fiske
  Gå på upptäcktsfärd med den fina Mumintrollen och deras vänner från Mumindalen. Porslinsmuggarna från Arabia är alla dekorerade med söta motiv, som berättar äventyrliga historier om de populära figurerna. På de äventyrliga muggarna möter vi Lilla My som jonglerar med sockerbitarna, M
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl 2022 Fiske - Kaffekoppar Stengods Vit

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl 2022 Fiske - Kaffekoppar Stengods Vit
  Muggen från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Formgiven av Tove Jansson.De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Fiske Fiske Muminmugg 2022 från finska Arabia är årets Mumin säsongsmugg sommar 2022. Mumintrollen bor nära havet och bredvid deras hus rinner en flod. Fiske är mumintrollens favoritsysselsättning och de fiskar med nät, metspö och kastspö. Muminfamiljen reser till en ö med en fyr och efter en stormig natt finns det fisk i alla klipphålor som vågorna har fört med sig dit. Moomin by Arabia, mugg 0,3L, Fiske. Om muggen från Arabia - Populärt samlarobjekt.- Tillverkad av porslin.- Lekfull design.- Högkvalitativt material.- Finns även som en tallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Både för varma och kalla drycker.- Från serien Mumin.- Höjd: 80 mm.- Diameter: 83 mm.- Kapacitet: 30.0 cl.- Antal kolli: 1. Skötselråd för muggen - Muggen tål temperaturer på upp till 250°C.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

» Missade du någon muminmugg från 2021?