Porslinsburkar

Oerhört vackra porslinsburkar som du kan förvara kökets läckerheter i. Här finns burkar i keramik med fina lock i trä. De flesta stora porslinstillverkarna har såna här fina burkar i keramik eller fältspatsporslin.

Populärt inom porslinsburkar

 • Mon Amie Burk med lock 60 cl

  Mon Amie Burk med lock 60 cl
  Förvaringsburk med lock ur serien Mon Amie, lika praktisk som vacker! Perfekt till torrvaror som te, nötter eller godis. En regnig midsommarafton i slutet av 1940-talet satt formgivaren Marianne Westman och avbildade en vit blomma, en skvattram. Skissen blev, efter avslutad examen på Konstfack, rivstarten på en osannolik designkarriär. Vid lanseringen 1952 hade servisen döpts till Mon Amie och blommorna fått sin koboltblåa färg. Som en hyllning på Marianne Westmans 80-årsdag 2008, relanserades servisen med uppdaterade former. Mon Amie är paradexemplet på vad vi själva brukar kalla en Rörstrandklassiker.
 • Eden Burk med lock 40 cl

  Eden Burk med lock 40 cl
  Burk med ett tät förslutande lock som passar lika fint till förvaring i hyllan som på bordet. Med sin rymlighet på 40cl är det perfekt storlek för kaffebönor, te eller småkakor.
 • Persons kryddskåp Porslinsburk med plexiglaslock Blå

  Persons kryddskåp Porslinsburk med plexiglaslock Blå
 • Sill Porslinsburk med plexiglaslock

  Sill Porslinsburk med plexiglaslock

Fler tips på porslinsburkar

 • Day home Pavillion Handmålad bomulls burk Jaipur Porslin 9,5 x 10 cm Svart/Vit

  Day home Pavillion Handmålad bomulls burk Jaipur Porslin 9,5 x 10 cm Svart/Vit
 • Burk med lock Vit Keramik 10,5x11cm

  Burk med lock Vit Keramik 10,5x11cm
 • Almedahls Porslinsburk med Plexiglaslock Perssonskryddskåp Blå

  Almedahls Porslinsburk med Plexiglaslock Perssonskryddskåp Blå
  Almedahls har tagit fram vackra köksprodukter med Astrid Sampes klassiska mönster Persons Kryddskåp.En porslinskål med plexiglaslock i det klassiska Mönstret Persons Kryddskåp. Astrid Sampe anses vara en av Sveriges mest framgångsrika textilkonstnärer, hon arbetade som formgivare på No
ilead