Glas designade av Efva Attling

Som formgivare arbetar Efva Attling med många olika material. Vi har plockat ut några av de glas hon designat för olika drycker och tillfällen. Här hittar du till exempel vinglas och champagneglas i serier som Orrefors Symbols och Amor Vincit Omnia. Efva Attlings glasdesign andas verkligen lyx och elegans.

Populära glas av Efva Attling

  • Orrefors - Amor Vincit Omnia Diamond Edition Champagneglas

    Orrefors - Amor Vincit Omnia Diamond Edition Champagneglas
    Champagneglas ur serien Amor Vincit Omnia Dimond Edition formgiven av Efva Attling för Orrefors. Med en ring runt foten bestående av 36 st briljantslipade diamanter.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Amor Vincit Omnia - Kärleken övervinner allt

Uttrycket Amor Vincit Omnia är latin och betyder Kärleken övervinner allt. Det är första serien som Efva designat och lanserat i samarbete med Orrefors. Lyx och tvåsamhet är ord som sammanfattar designen.

Runt foten på glasen i denna serie sitter en äkta silverring. I den finns just inskriptionen Amor Vincit Omnia. Glasen säljs ofta i par och passar ju därför bra som present till nygifta, sambos och älskade partners.