Emma von Brömssen

Som formgivare har Emma von Brömssen skapat mönster och motiv till fint porslin. Nordiska färgtoner och naturinspirerade mönster finns på muggar, koppar och tallrikar. Populära serier är till xempel Botanica, Selma och Fairytale.

Om Emma

Emma har utbildat sig på Högskolan för Design och Konsthantverk vid Göteborgs Universitet. Ett tecken på att hon berört formgivningsbranschen är att hon blivit utsedd till Årets Stjärnskott på Elle Decoration Awards 2016.

Hon har kallats för en modern Josef Frank och precis som hans verk har Emma också producerats av Svenskt Tenn. Mönstret Stäpphöna tog hon fram redan under sin tid som student.

Porslin av Emma von Brömssen

 • Götefors porslin - Selma Mugg med öra 41 cl

  Götefors porslin - Selma Mugg med öra 41 cl
  Selma mugg är formgiven av Emma von Brömssen för Götefors porslin och för tankarna till Selma Lagerlöfs klassiker Nils Holgerssons underbara resa. Använd den här stora muggen till frukost, eftermiddagsfikat eller kvällsteet - den lär snabbt bli en favorit i köket.Muggen tål diskmaskin och mikrovågsugn och kan med andra ord användas både till vardags och fest. Matcha gärna med annat porslin ur samma serie!
 • Götefors porslin - Botanica Daggkåpa Tallrik 21 cm

  Götefors porslin - Botanica Daggkåpa Tallrik 21 cm
  Daggkåpa tallrik ingår i serien Botanica, formgiven av Emma von Brömssen för Götefors porslin. Inspirationen för det blommiga mönstret kommer från av det nordiska ljuset och dess natur. Använd tallriken som mindre mattallrik, assiett eller som uppläggningsfat.Tallriken tål diskmaskin och mikrovågsugn och kan med andra ord användas både till vardags och fest. Matcha gärna med annat porslin ur samma serie!
 • Götefors porslin - Selma Tallrik Fågel 21 cm

  Götefors porslin - Selma Tallrik Fågel 21 cm
  Selma tallrik är formgiven av Emma von Brömssen för Götefors porslin och för tankarna till Selma Lagerlöfs klassiker Nils Holgerssons underbara resa. Använd tallriken som mindre mattallrik, assiett eller som uppläggningsfat.Tallriken tål diskmaskin och mikrovågsugn och kan med andra ord användas både till vardags och fest. Matcha gärna med annat porslin ur samma serie!
 • Götefors Porslin Selma Tallrik Bård 24 Cm - Porslinsfigurer Porslin Vit

  Götefors Porslin Selma Tallrik Bård 24 Cm - Porslinsfigurer Porslin Vit
  Den här tallriken från Götefors Porslin tillhör serien Selma, som består av porslin med vackra bladmönster. Den djupblå färgen blir en fin kontrast till det vita porslinet, och den är fin till både vardags och fest. Serien är designad av Emma von Brömssen. Shoppa Porslinsfigurer och mer Dekoration hos Royal Design.

Fler tips på

 • Götefors Porslin Daggkåpa assiett, 21 cm, 4-pack, blå

  Götefors Porslin Daggkåpa assiett, 21 cm, 4-pack, blå
  Set om fyra eleganta asietter som passar perfekt i dukningen. Tallrikarna är formgivna av Emma von Brömssen, som hämtat inspiration från daggkåporna som växer i hennes trädgård. Resultatet är ett vackert och somrigt mönster i klassiska naturfärger, antingen porslinsblått eller naturgrön
 • Götefors Porslin Selma mugg 41 cl, fågel

  Götefors Porslin Selma mugg 41 cl, fågel
  Denna mugg för kaffe och te från Götefors Porslin är ett samarbete med mönsterformgivaren Emma von Brömssen och har en klassisk porslinsblå färg och vackert mönster som är inspirerat av naturen. Även andra delar ur Selma-kollektionen går i samma färgton och mönster och kan därför k
 • Götefors Porslin Fairytale mugg, 35 cl, 4-pack, blå

  Götefors Porslin Fairytale mugg, 35 cl, 4-pack, blå
  Set om fyra muggar i serien Fairytale från Götefors Porslin. Muggarna rymmer 35 centiliter och är tillverkade av högkvalitativt porslin i en vacker blå färgskala. De är formgivna av Emma von Brömssen, som har hämtat sin inspiration från sagornas värld och tagit fram en rad vackra mönster
 • Götefors Porslin Botanica Field Kopp Blå - Kaffekoppar Porslin Vit

  Götefors Porslin Botanica Field Kopp Blå - Kaffekoppar Porslin Vit
  Den här koppen från Götefors Porslin tillhör serien Botanica, som består av koppar med vackra lövmönster. Den djupblå färgen blir en fin kontrast till det vita porslinet, och den är fin till både vardags och fest. Serien är designad av Emma von Brömssen. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Botanica Assiett Grön 21 Cm - Assietter Porslin Grön - 022

  Götefors Porslin Botanica Assiett Grön 21 Cm - Assietter Porslin Grön - 022
  Botanica assiett från Götefors Porslin i vitt porslin med en lövmönstrad design. Den har en grön, härlig färg med en rustik känsla perfekt både till vardags och finare tillfällen. Formgiven av Emma Von Brömssen. Bra att veta om Botanica assiett - Tillverkad av porslin.- Från kollektionen Botanica.- Finns även som en blå servis. Hur bör du ta hand om assietten?- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Grön Assietter i Porslin från Götefors Porslin med stor omsorg.
 • Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Kopp Grön - Kaffekoppar Porslin Grön - 018

  Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Kopp Grön - Kaffekoppar Porslin Grön - 018
  Botanica kopp från Götefors Porslin i vitt porslin med en lövmönstrad design. Den har en grön, härlig färg med en rustik känsla perfekt både till vardags och finare tillfällen. Formgiven av Emma Von Brömssen. Bra att veta om Botanica kopp - Koppen finns i olika utföranden.- Tillverkad av porslin.- Från kollektionen Botanica.- Kapacitet: 24 cl.- Finns även som en blå servis. Hur bör du ta hand om koppen?- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Grön Kaffekoppar i Porslin från Götefors Porslin med stor omsorg.
 • Götefors Porslin Botanica Field Kopp - Kaffekoppar Porslin Grön

  Götefors Porslin Botanica Field Kopp - Kaffekoppar Porslin Grön
  Koppen från Götefors Porslin är tillverkad av vitt porslin med en lövmönstrad design. Den har en grön, härlig färg med en rustik känsla perfekt både till vardags och finare tillfällen. Formgiven av Emma Von Brömssen. Om koppen från Götefors Porslin- Koppen kommer i olika modeller.- Tillverkad av porslin.- Från kollektionen Botanica.- Kapacitet: 24 cl.- Finns även som en blå servis. Skötselråd för koppen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Botanica Field Kopp Blå - Kaffekoppar Porslin Vit - 011

  Götefors Porslin Botanica Field Kopp Blå - Kaffekoppar Porslin Vit - 011
  Den här koppen är en del av serien Botanica från Götefors Porslin, som är designad av Emma von Brömssen. Serien pryds av olika bladmönster i blå färg, som blir en vacker kontrast till det vita porslinet. Koppen tål diskmaskin och mikrovågsugn. Vi har valt ut Vit Kaffekoppar i Porslin från Götefors Porslin med stor omsorg.
 • Götefors Porslin Selma assiett, 21 cm, 4-pack, blå fågel

  Götefors Porslin Selma assiett, 21 cm, 4-pack, blå fågel
  Porslinsfatet Selma från Götefors Porslin passar både de enklaste och mest komplexa maträtterna. Den vackra designen kommer inte bara att accentuera din kulinariska talang, utan även vara en fantastisk dekoration i sig på det dukade bordet. Fatet är designat av svenska Emma von Brömssen, som
 • Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Assiett 21 Cm - Assietter Porslin Vit - 014

  Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Assiett 21 Cm - Assietter Porslin Vit - 014
  Den här assietten är en del av serien Botanica från Götefors Porslin, som är designad av Emma von Brömssen. Serien pryds av olika bladmönster i blå färg, som blir en vacker kontrast till det vita porslinet. Assietten tål diskmaskin och mikrovågsugn. Vi har valt ut Vit Assietter i Porslin från Götefors Porslin med stor omsorg.
 • Götefors Porslin Botanica Myrten Kopp 24 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit - 010

  Götefors Porslin Botanica Myrten Kopp 24 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit - 010
  Den här koppen är en del av serien Botanica från Götefors Porslin, som är designad av Emma von Brömssen. Serien pryds av olika bladmönster i blå färg, som blir en vacker kontrast till det vita porslinet. Koppen tål diskmaskin och mikrovågsugn. Vi har valt ut Vit Kaffekoppar i Porslin från Götefors Porslin med stor omsorg.
 • Götefors porslin - Botanica Field Kopp med öra 24 cl

  Götefors porslin - Botanica Field Kopp med öra 24 cl
  Field kopp med öra ingår i serien Botanica, formgiven av Emma von Brömssen för Götefors porslin. Inspirationen för det blommiga mönstret kommer från av det nordiska ljuset och dess natur. Muggen tål diskmaskin och mikrovågsugn och tål med andra ord att användas både till vardags och fest. Matcha gärna med annat porslin ur samma serie!
 • Götefors Porslin Daggkåpa assiett, 21 cm, 4-pack, grön

  Götefors Porslin Daggkåpa assiett, 21 cm, 4-pack, grön
  Set om fyra eleganta asietter som passar perfekt i dukningen. Tallrikarna är formgivna av Emma von Brömssen, som hämtat inspiration från daggkåporna som växer i hennes trädgård. Resultatet är ett vackert och somrigt mönster i klassiska naturfärger, antingen porslinsblått eller naturgrön
 • Götefors Porslin Owls At Night mugg 35 cl, blå

  Götefors Porslin Owls At Night mugg 35 cl, blå
  Muggen Owls At Night med vacker porslinsblå färg är en del av Fairytale-kollektionen som är ett samarbete med mönsterformgivaren Emma von Brömssen. Hela kollektionen består av högkvalitativ fältspatsporslin med motiv ur sagornas värld som tål micro och diskmaskin. Denna mugg passar bra
 • Götefors Porslin Duckpond mugg 35 cl, blå

  Götefors Porslin Duckpond mugg 35 cl, blå
  Muggen Duckpond med vacker porslinsblå färg är en del av Fairytale-kollektionen som är ett samarbete med mönsterformgivaren Emma von Brömssen. Hela kollektionen består av högkvalitativ fältspatsporslin med motiv ur sagornas värld som tål micro och diskmaskin. Denna mugg passar bra iho
 • Götefors Porslin Selma mugg 41 cl, fjäder

  Götefors Porslin Selma mugg 41 cl, fjäder
  Denna mugg för kaffe och te från Götefors Porslin är ett samarbete med mönsterformgivaren Emma von Brömssen och har en klassisk porslinsblå färg och vackert mönster som är inspirerat av naturen. Även andra delar ur Selma-kollektionen går i samma färgton och mönster och kan därför k
 • Götefors Porslin Botanica Funkia Kopp Blå - Kaffekoppar Porslin Vit - 012

  Götefors Porslin Botanica Funkia Kopp Blå - Kaffekoppar Porslin Vit - 012
  Den här koppen är en del av serien Botanica från Götefors Porslin, som är designad av Emma von Brömssen. Serien pryds av olika bladmönster i blå färg, som blir en vacker kontrast till det vita porslinet. Koppen tål diskmaskin och mikrovågsugn. Vi har valt ut Vit Kaffekoppar i Porslin från Götefors Porslin med stor omsorg.
 • Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Kopp 24 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit - 009

  Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Kopp 24 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit - 009
  Den här koppen är en del av serien Botanica från Götefors Porslin, som är designad av Emma von Brömssen. Serien pryds av olika bladmönster i blå färg, som blir en vacker kontrast till det vita porslinet. Koppen tål diskmaskin och mikrovågsugn. Vi har valt ut Vit Kaffekoppar i Porslin från Götefors Porslin med stor omsorg.
 • Götefors Porslin Hedgehogs Awakening Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Götefors Porslin Hedgehogs Awakening Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Mugg från Götefors Porslin har vacker, tidlös design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har praktiskt handtag på sidan för att enkelt flytta runt i hemmet. Tillgänglig i olika stilar. Servera kaffe med charm. Formgiven av Emma von Brömssen. Om mugg från Götefors Porslin- Charmig, vacker design.- Praktiskt handtag.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- Mugg kommer i olika modeller.- Tillverkad av porslin.- Från serien Fairytale.- Höjd: 92 mm.- Kapacitet: 35.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Antal kolli: 1.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för mugg- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Hares In Hiding Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Götefors Porslin Hares In Hiding Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Mugg från Götefors Porslin har vacker, tidlös design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har praktiskt handtag på sidan för att enkelt flytta runt i hemmet. Tillgänglig i olika stilar. Servera kaffe med charm. Formgiven av Emma von Brömssen. Om mugg från Götefors Porslin- Charmig, vacker design.- Praktiskt handtag.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- Mugg kommer i olika modeller.- Tillverkad av porslin.- Från serien Fairytale.- Höjd: 92 mm.- Kapacitet: 35.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Antal kolli: 1.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för mugg- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Myrten assiett 21 cm, grön

  Götefors Porslin Myrten assiett 21 cm, grön
  Denna assiett från Götefors Porslin är ett samarbete med mönsterformgivaren Emma von Brömssen som har designat ett tidlöst mönster med inspiration från naturen i två olika färger du kan välja mellan. Assietten smälter väl in i ett kök för exempelvis servera fika eller smörgås under
 • Götefors Porslin Botanica Field Kopp Grön - Kaffekoppar Porslin Grön - 020

  Götefors Porslin Botanica Field Kopp Grön - Kaffekoppar Porslin Grön - 020
  Botanica kopp från Götefors Porslin i vitt porslin med en lövmönstrad design. Den har en grön, härlig färg med en rustik känsla perfekt både till vardags och finare tillfällen. Formgiven av Emma Von Brömssen. Bra att veta om Botanica kopp - Koppen finns i olika utföranden.- Tillverkad av porslin.- Från kollektionen Botanica.- Kapacitet: 24 cl.- Finns även som en blå servis. Hur bör du ta hand om koppen?- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Grön Kaffekoppar i Porslin från Götefors Porslin med stor omsorg.
 • Götefors Porslin Selma assiett, 21 cm, 4-pack, blå fjäder

  Götefors Porslin Selma assiett, 21 cm, 4-pack, blå fjäder
  Porslinsfatet Selma från Götefors Porslin passar både de enklaste och mest komplexa maträtterna. Den vackra designen kommer inte bara att accentuera din kulinariska talang, utan även vara en fantastisk dekoration i sig på det dukade bordet. Fatet är designat av svenska Emma von Brömssen, som
 • Götefors Porslin Selma Tekopp M. Fat - Kaffekoppar Porslin Blå - 005

  Götefors Porslin Selma Tekopp M. Fat - Kaffekoppar Porslin Blå - 005
  Selma tekopp med fat från Götefors porslin, formgiven av Emma Von Brömssen. Tekopp i högkvalitativt porslin med underbart mönster och inspirationen av fåglar och dess praktfulla fjäderdräkt. Tekoppen är en uppskattad present och fin att duka upp med till både vardag och fest. Tekoppen rymmer 34 cl. Tål maskindisk och mikrougn. Dekor under glasyren. Färgavvikelser kan förekomma vilket ger porslinet sin charm. För att porslinet ska hålla sig fint över tiden så rekommenderar vi att man använder spolglans då och då för att skydda glasyren mot repor. Servisen är tillverkad i Europa (Portugal). Vi har valt ut Blå Kaffekoppar i Porslin från Götefors Porslin med stor omsorg.
 • Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Kopp 24 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Kopp 24 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Den här koppen från Götefors Porslin tillhör serien Botanica, som består av koppar med vackra lövmönster. Den djupblå färgen blir en fin kontrast till det vita porslinet, och den är fin till både vardags och fest. Serien är designad av Emma von Brömssen. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors porslin - Selma Skål 52 cl

  Götefors porslin - Selma Skål 52 cl
  Selma skål är formgiven av Emma von Brömssen för Götefors porslin och för tankarna till Selma Lagerlöfs klassiker Nils Holgerssons underbara resa. Använd skålen till frukost, soppa eller som uppläggningsskål.Skålen tål diskmaskin och mikrovågsugn och kan med andra ord användas både till vardags och fest. Matcha gärna med annat porslin ur samma serie!
 • Götefors Porslin Botanica Funkia Kopp - Kaffekoppar Porslin Grön

  Götefors Porslin Botanica Funkia Kopp - Kaffekoppar Porslin Grön
  Koppen från Götefors Porslin är tillverkad av vitt porslin med en lövmönstrad design. Den har en grön, härlig färg med en rustik känsla perfekt både till vardags och finare tillfällen. Formgiven av Emma Von Brömssen. Om koppen från Götefors Porslin- Koppen kommer i olika modeller.- Tillverkad av porslin.- Från kollektionen Botanica.- Kapacitet: 24 cl.- Finns även som en blå servis. Skötselråd för koppen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Hares In Hiding Mugg 35 cl, blå

  Götefors Porslin Hares In Hiding Mugg 35 cl, blå
  Muggen Hares In Hiding med vacker porslinsblå färg är en del av Fairytale-kollektionen som är ett samarbete med mönsterformgivaren Emma von Brömssen. Hela kollektionen består av högkvalitativ fältspatsporslin med motiv ur sagornas värld som tål micro och diskmaskin. Denna mugg passar bra
 • Götefors Porslin Selma Mugg Med Hänkel - Kaffekoppar Porslin Blå - 006

  Götefors Porslin Selma Mugg Med Hänkel - Kaffekoppar Porslin Blå - 006
  Selma mugg från Götefors porslin, formgiven av Emma Von Brömssen. Mugg i högkvalitativt porslin med underbart mönster och inspirationen av fåglar och dess praktfulla fjäderdräkt. Muggen är en uppskattad present och fin att duka upp med till både vardag och fest. Muggen rymmer 41 cl. Tål maskindisk och mikrougn. Dekor under glasyren. Färgavvikelser kan förekomma vilket ger porslinet sin charm. För att porslinet ska hålla sig fint över tiden så rekommenderar vi att man använder spolglans då och då för att skydda glasyren mot repor. Servisen är tillverkad i Europa (Portugal). Vi har valt ut Blå Kaffekoppar i Porslin från Götefors Porslin med stor omsorg.
 • Götefors Porslin Botanica Myrten Kopp Grön - Kaffekoppar Porslin Grön - 019

  Götefors Porslin Botanica Myrten Kopp Grön - Kaffekoppar Porslin Grön - 019
  Botanica kopp från Götefors Porslin i vitt porslin med en lövmönstrad design. Den har en grön, härlig färg med en rustik känsla perfekt både till vardags och finare tillfällen. Formgiven av Emma Von Brömssen. Bra att veta om Botanica kopp - Koppen finns i olika utföranden.- Tillverkad av porslin.- Från kollektionen Botanica.- Kapacitet: 24 cl.- Finns även som en blå servis. Hur bör du ta hand om koppen?- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Grön Kaffekoppar i Porslin från Götefors Porslin med stor omsorg.
 • Götefors Porslin Botanica Funkia Kopp Grön - Kaffekoppar Porslin Grön - 021

  Götefors Porslin Botanica Funkia Kopp Grön - Kaffekoppar Porslin Grön - 021
  Botanica kopp från Götefors Porslin i vitt porslin med en lövmönstrad design. Den har en grön, härlig färg med en rustik känsla perfekt både till vardags och finare tillfällen. Formgiven av Emma Von Brömssen. Bra att veta om Botanica kopp - Koppen finns i olika utföranden.- Tillverkad av porslin.- Från kollektionen Botanica.- Kapacitet: 24 cl.- Finns även som en blå servis. Hur bör du ta hand om koppen?- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Grön Kaffekoppar i Porslin från Götefors Porslin med stor omsorg.
 • Götefors Porslin Botanica Funkia Kopp Blå - Kaffekoppar Porslin Vit

  Götefors Porslin Botanica Funkia Kopp Blå - Kaffekoppar Porslin Vit
  Den här koppen från Götefors Porslin tillhör serien Botanica, som består av koppar med vackra lövmönster. Den djupblå färgen blir en fin kontrast till det vita porslinet, och den är fin till både vardags och fest. Serien är designad av Emma von Brömssen. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Botanica Myrten Kopp 24 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Götefors Porslin Botanica Myrten Kopp 24 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Den här koppen från Götefors Porslin tillhör serien Botanica, som består av koppar med vackra lövmönster. Den djupblå färgen blir en fin kontrast till det vita porslinet, och den är fin till både vardags och fest. Serien är designad av Emma von Brömssen. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Selma tallrik 24 cm, blå bård

  Götefors Porslin Selma tallrik 24 cm, blå bård
  Selma-kollektionen är ett resultatet av ett samarbete mellan mönsterformgivaren Emma von Brömssen som har tillverkats i Portugal. Hela kollektionen består av högkvalitativ fältspatsporslin som tål micro och diskmaskin. Denna tallrik har en klassisk porslinsblå färg som passar bra ihop med
 • Götefors Porslin Duckpond Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Götefors Porslin Duckpond Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Mugg från Götefors Porslin har vacker, tidlös design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har praktiskt handtag på sidan för att enkelt flytta runt i hemmet. Tillgänglig i olika stilar. Servera kaffe med charm. Formgiven av Emma von Brömssen. Om mugg från Götefors Porslin- Charmig, vacker design.- Praktiskt handtag.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- Mugg kommer i olika modeller.- Tillverkad av porslin.- Från serien Fairytale.- Höjd: 92 mm.- Kapacitet: 35.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Antal kolli: 1.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för mugg- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Kopp - Kaffekoppar Porslin Grön

  Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Kopp - Kaffekoppar Porslin Grön
  Koppen från Götefors Porslin är tillverkad av vitt porslin med en lövmönstrad design. Den har en grön, härlig färg med en rustik känsla perfekt både till vardags och finare tillfällen. Formgiven av Emma Von Brömssen. Om koppen från Götefors Porslin- Koppen kommer i olika modeller.- Tillverkad av porslin.- Från kollektionen Botanica.- Kapacitet: 24 cl.- Finns även som en blå servis. Skötselråd för koppen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors porslin - Fairytale Mugg 35 cl Duckpond

  Götefors porslin - Fairytale Mugg 35 cl Duckpond
  Muggen Fairytale är formgiven av Emma Von Brömssen för Götefors porslin och har ett vackert naturmotiv som för tankarna till de nordiska skogarnas magiska värld. En mugg i porslin av hög kvalité som passar utmärkt till kaffe, te eller varm choklad.Muggen passar lika bra att duka fram till vardags som till firandet, och är lika vacker som den är god att dricka ur – en ny favorit i hemmet! Muggen tål maskindisk och kan användas i mikrovågsugn.
 • Götefors Porslin Owls At Night Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Götefors Porslin Owls At Night Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Mugg från Götefors Porslin har vacker, tidlös design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har praktiskt handtag på sidan för att enkelt flytta runt i hemmet. Tillgänglig i olika stilar. Servera kaffe med charm. Formgiven av Emma von Brömssen. Om mugg från Götefors Porslin- Charmig, vacker design.- Praktiskt handtag.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- Mugg kommer i olika modeller.- Tillverkad av porslin.- Från serien Fairytale.- Höjd: 92 mm.- Kapacitet: 35.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Antal kolli: 1.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för mugg- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Assiett 21 Cm - Assietter Porslin Vit

  Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Assiett 21 Cm - Assietter Porslin Vit
  Den här assietten från Götefors Porslin tillhör serien Botanica, som består av porslin med vackra lövmönster. Den djupblå färgen blir en fin kontrast till det vita porslinet, och den är fin till både vardags och fest. Serien är designad av Emma von Brömssen. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Myrten assiett 21 cm, blå

  Götefors Porslin Myrten assiett 21 cm, blå
  Denna assiett från Götefors Porslin är ett samarbete med mönsterformgivaren Emma von Brömssen som har designat ett tidlöst mönster med inspiration från naturen i två olika färger du kan välja mellan. Assietten smälter väl in i ett kök för exempelvis servera fika eller smörgås under

Samarbeten

Emma von Brömssen har samarbetat med många framstående varumärken och företag i Sverige. Hon har bland annat gjort textil i samarbete med Frösö handtryck och tapeter med Ulricehamns tapetfabrik. Porslinet du redan tittat på här ovanför är gjorda i samarbete med Götefors porslin.

Källor
VästSverige
Stäpphöna textil