Åry Home glasunderlägg

Populärt inom Åry Home glasunderlägg

Fler tips på Åry Home glasunderlägg

 • Strawberry Thief glasunderlägg 4-pack Ø 11 cm

  Strawberry Thief glasunderlägg 4-pack Ø 11 cm
 • Garden Bouquet glasunderlägg 4-pack Ø 11 cm

  Garden Bouquet glasunderlägg 4-pack Ø 11 cm
 • Serenity glasunderlägg 4-pack Rose down

  Serenity glasunderlägg 4-pack Rose down
 • Little Dot glasunderlägg 4-pack

  Little Dot glasunderlägg 4-pack
 • Pine Cone glasunderlägg 6-pack Moss grey

  Pine Cone glasunderlägg 6-pack Moss grey
 • Bachelor's Button glasunderlägg 6-pack

  Bachelor's Button glasunderlägg 6-pack
 • In Bloom glasunderlägg 4-pack Ø11 cm

  In Bloom glasunderlägg 4-pack Ø11 cm
 • Indian Indigo glasunderlägg 4-pack Ø 11 cm

  Indian Indigo glasunderlägg 4-pack Ø 11 cm
 • Winter Tree glasunderlägg 4-pack ø 11 cm

  Winter Tree glasunderlägg 4-pack ø 11 cm
 • Serenity glasunderlägg 4-pack Serenity

  Serenity glasunderlägg 4-pack Serenity
 • Larkspur glasunderlägg 6-pack 10x10 cm

  Larkspur glasunderlägg 6-pack 10x10 cm
 • Åry Home Larkspur Glasunderlägg 6-pack Grön

  Åry Home Larkspur Glasunderlägg 6-pack Grön
 • Åry Home - Japanese Landscape Glasunderlägg 6-pack

  Åry Home - Japanese Landscape Glasunderlägg 6-pack
  Glasunderlägg i 6-pack med mönstret Japanese Landscape, formgivet av konstnären Paula Pappenheim för Åry Home. Mönstret är inspirerat av japanska pappersmönster designen är både grafisk och organisk, uppbyggd av komplexa men enkla former. Paula ritade mönstret för hand med bläckpenna och repeterade sedan mönstret på traditionellt sätt. Underläggen är tillverkade av laminerad formpressad björkfanér och med sin avskalade design passar de in på de flesta dukningar. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.
 • Åry Home - Larkspur Glasunderlägg 6-pack

  Åry Home - Larkspur Glasunderlägg 6-pack
  Glasunderlägg i 6-pack med mönstret Larkspur, formgivet av engelska författaren och konstnären William Morris. Morris design kännetecknas av kärlek till vilda blommor, växter och fåglar. Underläggen är tillverkade av laminerad formpressad björkfanér och blir en vacker inredningsdetalj oavsett hur den används. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.
 • Åry Home - Dusk & Dew Glasunderlägg 4-pack

  Åry Home - Dusk & Dew Glasunderlägg 4-pack
  Glasunderlägg i 4-pack med mönstret Dusk & Dew, formgivet av amerikanska konstnären och designern Kelly Ventura för Åry Home. Den magnifika blomman protea har inspirerat till kollektionen Dusk & Dew. Naturens skönhet gestaltas här av dämpade blå toner och uttrycksfulla penseldrag som ger en lugn känsla. Underläggen är tillverkade av laminerad formpressad björkfanér och blir en vacker inredningsdetalj oavsett hur de används. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.
 • Åry Home Larkspur Glasunderlägg 6-pack Grön

  Åry Home Larkspur Glasunderlägg 6-pack Grön
 • Åry Home - Romance Glasunderlägg 4-pack

  Åry Home - Romance Glasunderlägg 4-pack
  Glasunderlägg i 4-pack med det färgsprakande mönstret Romance, formgivet av glaskonstnären Ulrica Hydman Vallien. Underläggen är tillverkade av laminerad formpressad björkfanér och blir en vacker inredningsdetalj oavsett hur den används. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.
 • 6-pack Glasunderlägg, Bachelors Button, Ø 10 CM

  6-pack Glasunderlägg, Bachelors Button, Ø 10 CM
  Glasunderlägg från Åry Home.• FSC® - Certifierad.• Tillverkad av högkvalitativ eukalyptusfiberplatta• 6-packMått: 10 cm.
 • Little Dot Glasunderlägg 4-pack Blå

  Little Dot Glasunderlägg 4-pack Blå
 • Åry Home - Bachelor's Button Glasunderlägg 6-pack

  Åry Home - Bachelor's Button Glasunderlägg 6-pack
  Glasunderlägg i 6-pack med mönstret Bachelor's Button, formgivet av engelska författaren och konstnären William Morris. Bachelor's Button är det engelska namnet för kornblomster, en vilt växande blomma som Morris inspirerades av under sina promenader på engelska landsbygden. Underläggen är tillverkade av laminerad formpressad björkfanér och blir en vacker inredningsdetalj oavsett hur den används. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.
 • Åry Home - Viventium Glasunderlägg 6-pack Valnöt

  Åry Home - Viventium Glasunderlägg 6-pack Valnöt
  Runda glasunderlägg i 6-pack från Åry Homes serie Viventium som har ett klassiskt och tidlöst utseende och naturlig träyta. Underläggen blir utmärkt till fredagsdrinken och passar in på de flesta dukningar tack vare sin stilrena design. Kollektionen i äkta trä har ett varmt, mjukt och naturligt intryck med retrokänsla. Här finns flera olika brickor med organiska former i träfanér av ask, ek och valnöt. Varje produkt är unik med sin egen struktur från individuella ark av träfanér. Ytan är behandlad med en hårdvaxolja. Alla produkter i serien är FSC-certifierade.
 • Åry Home - Serenity Glasunderlägg 4-pack

  Åry Home - Serenity Glasunderlägg 4-pack
  Glasunderlägg i 4-pack med mönstret Serenity, formgivet av danska konstnären Sofie Børsting för Åry Home. En abstrakt oljemålning har inspirerat till kollektionen Serenity. Målningen är gjord av flera lager färg för att framkalla en specifik mjukhet och glöd. Det abstrakta motivet utstrålar ett meditativt uttryck av lugn och djup. Underläggen är tillverkade av laminerad formpressad björkfanér och med sin avskalade design passar de in på de flesta dukningar. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.
 • Åry Home - Little Dot Glasunderlägg 4-pack

  Åry Home - Little Dot Glasunderlägg 4-pack
  Glasunderlägg i 4-pack med mönstret Little Dot, formgivet av glaskonstnären Ulrica Hydman Vallien. Hydman Vallien beskriver sitt mönster: ”De prickade ytorna bär spår efter min pensel och ger en känsla av rörelse... stänk av humor och glädje. Ett leende i en stressad samtid.” Underläggen är tillverkade av laminerad formpressad björkfanér och blir en vacker inredningsdetalj oavsett hur den används. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.
 • Little Dot Glasunderlägg 4-pack Blå

  Little Dot Glasunderlägg 4-pack Blå
 • Åry Home Larkspur Glasunderlägg 6-pack Grön

  Åry Home Larkspur Glasunderlägg 6-pack Grön
 • Åry Home - Strawberry Thief Glasunderlägg 4-pack

  Åry Home - Strawberry Thief Glasunderlägg 4-pack
  Glasunderlägg i 4-pack med mönstret Strawberry Thief, formgivet av engelska författaren och konstnären William Morris. Det tryckta möbeltyget Strawberry Thief från 1883 är ett av William Morris mest välkända och populära mönster. Det är inspirerat av trastarna som ofta stal frukt i trädgården på hans lantegendom Kelmscott Manor, Oxfordshire. Underläggen är tillverkade av laminerad formpressad björkfanér och blir en vacker inredningsdetalj oavsett hur den används. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.
 • Little Dot Glasunderlägg 4-pack Blå

  Little Dot Glasunderlägg 4-pack Blå
 • Åry Home - In Bloom Glasunderlägg 4-pack

  Åry Home - In Bloom Glasunderlägg 4-pack
  Glasunderlägg i 4-pack med det handritade mönstret In Bloom, formgivet av danska konstnären Sofie Børsting för Åry Home. Underläggen är tillverkade av laminerad formpressad björkfanér och blir en vacker inredningsdetalj oavsett var de används. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.
 • Åry Home - Indian Indigo Glasunderlägg 4-pack

  Åry Home - Indian Indigo Glasunderlägg 4-pack
  Glasunderlägg i 4-pack med mönstret Indian Indigo, formgivet av engelska författaren och konstnären William Morris. Mönstret producerades första gången 1868-70 som tapet med namnet Indian. Det var ursprungligen ritat av George Gilbert Scott och togs sedan över av Morris. Underläggen är tillverkade av laminerad formpressad björkfanér och blir en vacker inredningsdetalj oavsett hur den används. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.
 • Åry Home - Pine Cone Glasunderlägg 6-pack

  Åry Home - Pine Cone Glasunderlägg 6-pack
  Glasunderlägg i 6-pack med mönstret Pine Cone, formgivet av konstnären Sam Pickard. Pickard beskriver sitt mönster: Ett av mina favoritträd är den magnifika Monterey Pine i Heddon Valley, Exmoor. När det är storm blåser ibland kottar ner från trädet. Dessa kan ha suttit fast på trädet i uppemot 30 år - otroligt! I mönstret finns några sällsynta Heath Fritillary-fjärilar som fångar lite av Exmoor i samtida koppartoner. Underläggen är tillverkade av laminerad formpressad björkfanér och blir en vacker inredningsdetalj oavsett hur den används. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.
ilead