Kaffeglas

Kaffedrycker kan se extra inbjudande ut i ett genomskinligt glas istället för i en kaffekopp. Med dubbelväggat glas kan man hålla i glaset utan att bränna sig från det heta kaffet. Tillverkare som valt tunnare glas har i regel försett glasen med hållare och öra.

Kaffeglas finns i lite olika storlekar där små användas till espresso medan de stora oftast som latteglas. Vi listar här nedanför tips på kaffeglasen du köper online styckvis eller i flerpack så du kan dricka kaffet tillsammans med någon.

Populärt inom kaffeglas

 • Bodum - Pavina Kaffeglas dubbelväggad 25 cl 2-pack

  Bodum - Pavina Kaffeglas dubbelväggad 25 cl 2-pack
  Glaset Pavina har dubbla väggar vilket gör att din dryck håller sig varm längre samt att du slipper bränna fingrarna. Glaset fungerar lika väl till kalla drycker. Volym 25 cl. Säljs i 2-pack.
 • Bodum ASSAM Kaffeglas med krom handtag, 2 st. - 0,35 l

  Bodum ASSAM Kaffeglas med krom handtag, 2 st. - 0,35 l
  Med dessa glas från Bodums ASSAM-serie ser ditt kaffe eller te bara lite bättre ut. De är gjorda i värmetåligt och otroligt hållbart borosilikatglas som inte bleknad eller kalkar igen - även efter många års åkturer i diskmaskinen.Handtaget på glasen är i rostfritt stål.
 • Zwilling Sorrento Kaffeglas med handtag, 2- pack, 355 ml

  Zwilling Sorrento Kaffeglas med handtag, 2- pack, 355 ml
  Stilrena kaffeglas från Zwilling. Glasen är munblåsta dubbelväggade glas vilket gör att drycken håller sig varme längre. Tillverkade i borosilikaglas som är värmebeständigt, hårdfört och lätt.
 • Bodum - Pavina Kaffeglas dubbelväggad 45 cl 2-pack

  Bodum - Pavina Kaffeglas dubbelväggad 45 cl 2-pack
  Glaset Pavina har dubbla väggar vilket gör att din dryck håller sig varm längre samt att du slipper bränna fingrarna. Glaset fungerar lika väl till kalla drycker. Volym 45 cl. Säljs i 2-pack.

Fler tips på kaffeglas

 • Aida - Harvey Kaffeglas 27,5 cl 4-pack

  Aida - Harvey Kaffeglas 27,5 cl 4-pack
  Set med 4 kaffeglas med handtag med en volym på 27,5 cl från danska aidas Harvey-kollektion.Servera nybryggt kaffe som det är eller i en varm drink med dessa elegant designade kaffeglas med handtag från aida. Drick kaffe som aldrig förr, med dessa trendiga glas som låter dina gäster beskåda den varma drycken på ett helt nytt sätt, med en sofistikerad design i blyfritt glas. Kaffeglasen har utsmyckats med ett exklusivt vackert mönster som har tagits fram med inspiration från klassiska kristallglas, och resultatet blir en perfekt blandning av modernitet och klassisk harmoni. Glasen har en volym på 27,5 cl och går att rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
 • SENSO Kaffeset Latte Macchiato

  SENSO Kaffeset Latte Macchiato
  SENSO Kaffeset (Kaffekopp + sked) - 2-pack i kvalitetsglas från det tyska, populära varumärket Leonardo.Bjud någon du gillar på en lyxig fika! SENSO kaffeset består av två stycken stilrena och&hellip:
 • Picknick kaffeglas plast 4-pack

  Picknick kaffeglas plast 4-pack
  Sagaform Picknick plastglas 4-pack. En bra kaffemugg kan göra din kaffepaus ännu bättre - så är det bara. Denna fantastiska kaffemugg är gjord av genomskinlig plast med snitt i kristallstil. Detta är en mugg som förbättrar din kaffepaus vart du än väljer att ta den. Volym: 20 cl Levereras i 4-pack Material: akrylplast Mått: 8 x 8 x 8 cm
 • Barista kaffeglas 22 cl

  Barista kaffeglas 22 cl
  Barista kaffeglas från Durobor har en annorlunda design som presenterar innehållet på ett vackert sätt. Glaset passar att dricka båda varma och kalla drycker ur. Varma kaffedrinkar samt till glöggen om man så önskar. Tåliga glas som passar att använda till i stort sätt all dryck. 1 st glas Tål maskindisk! Höjd mm): 137 mm Bredd: 68 mm
 • ALINA PARMA Matbord 140 cm + 6 stolar - Svart/Grå | Utemöbler

  ALINA PARMA Matbord 140 cm + 6 stolar - Svart/Grå | Utemöbler
  Med en rund matgrupp skapar du enkelt en inbjudande och social atmosfär på din uteplats - här hamnar ingen på kanten! Matbord Parma med robust stomme kombineras med stolar från serien Alina. Sitt&hellip:
 • NERO Set 2 st Espressoglas

  NERO Set 2 st Espressoglas
  NERO Espressoglas från tyska kvalitetsmärket Blomus.Set med 2 st trendiga Espressoglas i klarglas som gör din fikastund riktigt lyxig. NEROs dubbelväggiga glas håller värmen isolerad i glaset så&hellip:
 • NERO Set 2 st Cappucinoglas

  NERO Set 2 st Cappucinoglas
  NERO Cappucinoglas från tyska kvalitetsmärket Blomus.Set med 2 st trendiga Cappucinoglas i klarglas som gör din fikastund riktigt lyxig. NEROs dubbelväggiga glas håller värmen isolerad i glaset&hellip:
 • Mareld Dubbelväggat Kaffeglas 4-pack, medium

  Mareld Dubbelväggat Kaffeglas 4-pack, medium
  Dubbelväggade glas från Mareld som rymmer 25 cl. Tack vare den termiska egenskapen passar de perfekt för såväl varm som kall dryck. Servera Kaffe, thé eller annan varm dryck och de dubbla glasväggarna håller värmen på drycken samtidigt som ytterglaset inte blir varmt att hålla i. Går även utmärkt att använda till glass och kall dryck då glasväggarna isolerar och håller nere temperaturen utan att du för den sakens skull blir kall om händerna.Glasen är tillverkade av tåligt borosilikatglas. Eftersom de är handgjorda kan små strukturskillnader förekomma, på så vis blir varje glas unikt. Säljs i 4-pack och finns i storlekarna small, medium och large. Glasen är förpackade i en fin box tillverkad av FSC-certifierad kartong.Skötselråd:Tål maskindisk, mikrovågsugn upp till 800 watt och ugn upp till 150 grader. Glasen kan även frysas ner till -25 grader så länge de inte försluts helt.
 • NERO Set 2 st Latte Macchiatoglas

  NERO Set 2 st Latte Macchiatoglas
  NERO Latte Macchiatoglas från tyska kvalitetsmärket Blomus.Set med 2 st trendiga Latte Macchiatoglas i klarglas som gör din fikastund riktigt lyxig. NEROs dubbelväggiga glas håller värmen isolerad&hellip:
 • NERO Set 2 st Kaffeglas

  NERO Set 2 st Kaffeglas
  NERO Kaffeglas från tyska kvalitetsmärket Blomus.Set med 2 st trendiga kaffeglas i klarglas som gör din fikastund riktigt lyxig. NEROs dubbelväggiga glas håller värmen isolerad i glaset så att&hellip:
 • Blomus - Nero Kaffeglas 2-pack Klar

  Blomus - Nero Kaffeglas 2-pack Klar
  Set med 2 stycken trendiga kaffeglas i klarglas som gör din fikastund riktigt lyxig. Neros dubbelväggiga glas håller värmen isolerad i glaset så att du inte bränner dina fingrar.H 8,5 cm, Ø 7,5 cm20 clDiskmaskinsäker
 • SENSO Kaffeset

  SENSO Kaffeset
  SENSO Kaffeset (Kaffekopp + sked) - 2-pack i kvalitetsglas från det tyska, populära varumärket Leonardo.Bjud någon du gillar på en lyxig fika! SENSO kaffeset består av två stycken stilrena och&hellip:
 • Zwilling Sorrento Kaffeglas 2- pack, 200 ml

  Zwilling Sorrento Kaffeglas 2- pack, 200 ml
  Kaffeglas från Zwilling som är munblåsta och tillverkade av borosilikaglas. Glasen är värmebeständiga så drycken håller sig varmare längre. 
 • Barista kaffeglas 34 cl

  Barista kaffeglas 34 cl
  Barista kaffeglas från Durobor har en annorlunda design som presenterar innehållet på ett tilltalande sätt. Glaset passar att dricka båda varma och kalla drycker ur. Varma kaffedrinkar samt till glöggen eller till en kall öl om man så önskar. Tåliga glas som passar att användas till i stort sätt all dryck. 1 st glas Tål maskindisk! Volym: 34 cl Höjd: 162 mm Bredd: 78 mm
 • Oslo Kaffeglas 32,8 cl 6-pack

  Oslo Kaffeglas 32,8 cl 6-pack
  Oslo Kaffeglas har tjocka glaskanter för att behålla värmen på innehållet en längre tid. Handtaget i metall gör att du kan dricka ur och hålla glaset även då innehållet är mycket varmt. Oslo serien från Bormioli Rocco är tidslös och passar in i alla miljöer. Drick så väl varma som kalla drycker i detta trevliga glas och njut! 6 st glas Tål maskindisk! Metallhandtaget bör handdiskas i ljummet vatten för att undvika att passformen ändras!   Höjd: 107 mmm Bredd: 89 mm
 • Ypsilon Kaffeglas och teglas 6-pack

  Ypsilon Kaffeglas och teglas 6-pack
  Ypsilon kaffeglas och teglas från italienska glastillverkaren Bormioli Rocco som har en passion för glas och vackra ändamålsenliga produkter. Ypsilonglaset passar till kaffedrinken, morgonkaffet, testunden m.m. Tillverkat av härdat glas med tjocka kanter så att drycken inte svalnar så fort. 6 st kaffeglas Tål maskindisk! Metallhandtaget bör handdiskas i ljummet vatten för att undvika att passformen ändras! Volym: 32 cl Höjd: 112 mm Bredd: 93 mm Tål maskindisk!