Carolina Gynning ölglas

Den svenska glamourmodellen Carolina Gynning har många strängar på sin lyra. En ådra som hon verkligen fått utlopp för är sin konstnärliga sida. En hel kollektion av glas har hon förgyllt med sina målningar. Visst är de fantastiska!

Carolina Gynnings serie med ölglas

Med namn som Bleeding Barbie, Love is Joy och Mind Control säljer Carolina både vinglas och ölglas. Kollektionen designades ursprunligen för Cervera men finns idag att köpa på annat håll, bland annat på flera onlinebutiker. Här hittar du ett par av Carolina Gynnings ölglas.

Populärt inom Carolina Gynning ölglas

 • Carolina Gynning - Ölglas 50 cl Love is Joy

  Carolina Gynning - Ölglas 50 cl Love is Joy
  Kärlek är lycka - övertyga aldrig dig själv om att lidande är en del av det. Det stilrena ölglaset som gör sig fint till alla bjudningar och fester. Med sitt raka glas och låga fot passar det perfekt för lager och pilsner.
 • Carolina Gynning - Ölglas 50 cl She's the One

  Carolina Gynning - Ölglas 50 cl She's the One
  Vi har alla möjlighet att skapa det liv vi önskar. Ödet är skrivet i blyerts. Det stilrena ölglaset som gör sig fint till alla bjudningar och fester. Med sitt raka glas och låga fot passar det perfekt för lager och pilsner.
 • Carolina Gynning - Ölglas 50 cl Make Peace

  Carolina Gynning - Ölglas 50 cl Make Peace
  Gör upp med ditt förflutna så att det inte förstör din framtid. Det stilrena ölglaset som gör sig fint till alla bjudningar och fester. Med sitt raka glas och låga fot passar det perfekt för lager och pilsner.
 • Bleeding Barbie Ölglas, 50 cl

  Bleeding Barbie Ölglas, 50 cl
  Ölglas med färgglatt porträtt av en kvinna.

Fler tips på Carolina Gynning ölglas