Ölsejdel

Ölglas med handtag

Det stora ölglaset med handtag brukar kallas för ölsejdel. Kanske är sejdeln mest känd från Oktoberfest när öl och mjöd flödar fritt i Tyskland, bland annat München.

Om du vill ha ölsejdlar att avnjuta din egen öl ur hemma kan du titta här. Vi har plockat ut flera exempel på stora ölglas med handtag. De flesta är av glas men några är gjorda i tenn, rostfritt stål eller keramik.

Populärt inom ölsejdel

 • Kitchen Craft Kopparsejdel Hamrad med insida av rostfritt stål

  Kitchen Craft Kopparsejdel Hamrad med insida av rostfritt stål
  Kopparsejdeln användes ursprungligen för den berömda cocktailen Moscow Mule bestående av vodka, ingefärsöl och lime. Kopparsejdeln har en insida av rostfritt stål och en kopparbelagd utsida, sejdeln har en vacker hammrad utsida. En perfekt gåva till den barintresserade livsnjutaren. Volym:
 • Taverna Ölglas Sejdel Set/6

  Taverna Ölglas Sejdel Set/6
  Set med 6 stycken klassiska ölglas från Leonardo. Glasen är mycket stabila, håller ölen väl kyld länge tack vare det tjocka glaset och går naturligtvis att diska i diskmaskinen. Leonardo är världsledande&hellip:
 • Ölsejdel Glas LSA Bar Beer Tankard 75 cl

  Ölsejdel Glas LSA Bar Beer Tankard 75 cl
  Handtillverkad &:ouml:lsejdel fr&:aring:n LSA i h&:ouml:gsta kvalitet. Kan graveras! En trevlig present till &:ouml:l-&:auml:lskaren.Levereras i en presentkartong.Alla handgjorda LSA-glas&hellip:
 • Ölsejdel Glas LSA Bar Beer Tankard Round 50 cl

  Ölsejdel Glas LSA Bar Beer Tankard Round 50 cl
  Ölsejdel Glas LSA Bar Beer Tankard Round 50 cl. Munblåst ölsejdel från LSA i högsta kvalitet. Kan graveras! En trevlig present till öl-entusiasten.Levereras i en presentkartong.Alla handgjorda LSA-glas&hellip:

Fler tips på ölsejdel

 • Ölsejdel Rostfritt Stål Classic

  Ölsejdel Rostfritt Stål Classic
  Ölsejdel Rostfritt Stål Classic. Du väljer själv gravyr!Levereras i en presentförpackning.
 • Ölsejdel Glas Spiegelau Germania 50 cl

  Ölsejdel Glas Spiegelau Germania 50 cl
  Ölsejdel Glas Spiegelau Germania 50 cl. Kan graveras!Levereras i en presentkartong.
 • Nachtmann Noblesse Ölsejdel 60cl

  Nachtmann Noblesse Ölsejdel 60cl
  Med sitt eleganta rutmönster och vackra stil adderar serien Noblesse från Nachtmann lite extra lyx till alla dryckesupplevelser. Denna ölsejdel passar till valfri öl. I Noblesse serien finns de även Longdrinksglas och Whiskyglas.Tål maskindisk.Rymmer: 60 cl. Höjd: 13,9 cm. Diameter: 9,9 cm. &
 • Aida Harvey Ölsejdel 50 cl 2-Pack

  Aida Harvey Ölsejdel 50 cl 2-Pack
  Snygg ölsejdel med handtag ur Aidas Harvey-serie. Aida har skapat serien med inspiration från eleganta fasettslipade kristallglas. Perfekta glas när du har gäster hemma och vill imponera med läckra ölglas. Kommer här i 2-pack. Specifikationer:- Material: glas- Tål maskindisk- Rymmer 50 cl.-
 • Ölsejdel Tenn Drake Katla

  Ölsejdel Tenn Drake Katla
  Ölsejdel Tenn Drake Katla som kan graveras. En perfekt present till fantasy-fantasten som även älskar öl.Levereras i en presentkartong.
 • Ölsejdel Tenn Old English

  Ölsejdel Tenn Old English
  &:Ouml:lsejdel Tenn Old English. Du v&:auml:ljer sj&:auml:lv gravyr!Levereras i en presentkartong.
 • Ölsejdel Tenn Duncan

  Ölsejdel Tenn Duncan
  Ölsejdel Tenn Duncan. Du väljer själv gravyr!Levereras i en presentkartong.
 • Nachtmann - Noblesse Ölsejdel 60 cl

  Nachtmann - Noblesse Ölsejdel 60 cl
  Elegant och samtidigt robust ölsejdel från Nachtmann.Med ett bekvämt handtag och generös storlek kan du njuta av din favoritöl till vardags och fest i detta ölglas. Noblesse är en elegant serie från Nachtmann som är både tålig och sofistikerad med ett vackert slipat diamantmönster på ölsejdeln.
 • Ölsejdel Glas Spiegelau Germania 30 cl

  Ölsejdel Glas Spiegelau Germania 30 cl
  Ölsejdel Glas Spiegelau Germania 30 cl. Kan graveras!Levereras i en presentkartong.
 • Leonardo - Taverna Ölglas/Sejdel 50 cl 2-pack

  Leonardo - Taverna Ölglas/Sejdel 50 cl 2-pack
  Med Taverna ölsejdel i 2-pack kan du dricka favoritölen på samma sätt som tyskarna på Oktoberfest! Ölglaset har ett rejält handtag och rymmer hela 50 cl.Ölglasen är mycket stabila och går naturligtvis att diska i diskmaskinen. Leonardo är världsledande inom glastillverkning och har i över hundra år tillverkat glas för livets alla tillfällen.
 • Ölsejdel Glas Spiegelau Franziskus 50 cl

  Ölsejdel Glas Spiegelau Franziskus 50 cl
  Ölsejdel Glas Spiegelau Franziskus 50 cl. Kan graveras!Levereras i en presentkartong.
 • Ölsejdel Glas LSA Bar Beer Tankard Curved 75 cl

  Ölsejdel Glas LSA Bar Beer Tankard Curved 75 cl
  Ölsejdel Glas LSA Bar Beer Tankard Curved 75 cl. Handtillverkad ölsejdel från LSA i högsta kvalitet. Kan graveras, en trevlig present till öl-fantasten!Levereras i en presentkartong.Alla handgjorda&hellip:
 • Ölsejdel Tenn Celtic

  Ölsejdel Tenn Celtic
  Ölsejdel Tenn Celtic. Elegant ölsejdel. Du väljer själv gravyr!Levereras i en presentkartong.
 • Ölsejdel Tenn Angus

  Ölsejdel Tenn Angus
  Ölsejdel Tenn Angus. Elegant ölsejdel med keltiskt mönster. Du väljer själv gravyr!Levereras i en presentkartong.
 • Målerås Glasbruk - Masq Ölsejdel Loke Svart

  Målerås Glasbruk - Masq Ölsejdel Loke Svart
  Handgjord Loke ölsejdel i kristallglas från Målerås. På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Ölsejdeln är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!
 • Ölsejdel Noblesse 60 cl

  Ölsejdel Noblesse 60 cl
  Ölsejdel Noblesse från tyska Nachtmann. Tillverkad av kristallglas i hög kvalitet. Rymmer 60 cl.Höjd: 13, 9 cm.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Vas/Ölsejdel Blå Monica Bratt

  Reijmyre Glasbruk - SÅLD Vas/Ölsejdel Blå Monica Bratt
  Blå vas i form av sejdel av Monica Bratt för Reijmyre Glasbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Vas/Ölsejdel Grön Monica Bratt

  Reijmyre Glasbruk - SÅLD Vas/Ölsejdel Grön Monica Bratt
  Grön vas i form av sejdel av Monica Bratt för Reijmyre Glasbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Andra alkoholdrycker som också dricks i sejdelliknande dryckeskärl är Moscow Mule i kopparmugg. De är något mindre och vissa är hamrade med gropigt utseende.

ilead