Glas och porslin » Glas » Vinglas

Märken på vinglas:

Pulltex vinglas

Pulltex har ett par riktigt praktiska tillbehör till vinglas. En lösning de hittat på för festliga sammanhang är ett set med enkla färgkoder som man kan fästa nere vid vinglasets fot. De är enkla att trycka dit och sen kan alla hålla reda på vilket glas som var sitt under festens gång.

Fler tillbehör från Pulltex är partyclips och vinglasborsten. Användningsområden för partyclip kan vara events där tillräckligt med sittplatser saknas, eller bufféservering där man hämtar mat, dryck och något extra. Vi har ju bara två händer och då kan glaset bäras hängandes på tallriken i clipen.

En del vinglas är vi extra rädda om och sätter inte in i diskmaskin. För att kunna diska rent har Pulltex tagit fram en ergonomisk vinglasborste för både djupa och något breda vinglaskupor.

 • Pulltex Färgkod till vinglas 10st med hållare

  Pulltex Färgkod till vinglas 10st med hållare från Pulltex
 • Pulltex Vinglasborste

  Pulltex Vinglasborste från Pulltex
 • Pulltex Färgkod till Vinglas 10-pack Multi

  Perfekt att använda när du har fest. Färgkoden fästs på vinglasets got och hjälper dina gäster att ha koll på vinglaset hela kvällen.
 • Pulltex Vinglasborste m Ergonomiskt Handtag Vit

  Karaffborste för enkel rengöring av dina vinglas. Karaffborsten är tillverkad i ett mjukt material som skonsamt rengör dina glas där det annars kan vara svårt att komma åt.