Graverade whiskeyglas

Alla whiskeyglas du ser på den här sidan kan du beställa med gravering. Designa dina egna graverade whiskyglas som du kan använda själv hemma eller ge bort som present.

Whiskeyglas med gravering

Välj det glas du tycker ser fint ut och klicka dig sen vidare till presentshoppen som säljer glaset. Där gör du dina personliga val och får helt unika whiskyglas. Du kan välja mellan tumblerglas eller snifters beroende på vad du föredrar.

Populärt inom Graverade whiskeyglas

 • Whiskyglas Glencairn 2 st - utan gravyr

  Whiskyglas Glencairn 2 st - utan gravyr
  Som förstahandsval av skotska destillerier och vinnare av The Queen?s Award for Innovation kan ingen whiskyälskare vara utan det officiella whiskyglaset från Glencairn. Designad för att förstärka upplevelsen vid whiskyprovning har detta glas en tulpanformad mun som tillåter lättsamt smuttande och centrerar smak och doft, en vid skål för att uppskatta färg och en kraftig fot designad för bekvämlighet. Glencairn-glaset är tillverkat av fin kristall och är noggrant undersökt för att försäkra utmärkt kvalitet. Med personlig gravyr blir detta ett självklart glas för varje whiskyentusiast. Levereras till dig i ett elegant presentrör.
 • Whiskyglas Arcoroc Tumbler 6 st - utan gravyr

  Whiskyglas Arcoroc Tumbler 6 st - utan gravyr
  Ett klassiskt whiskyglas från Arcoroc. Enkla och lätta glas som fyller sin funktion utan att krångla till det! Servera whiskyn i glas med egen gravyr på, en rolig present till dina goda vänner eller affärsbekanta! Levereras till dig i en kartongförpackning.
 • Whiskyglas Glencairn Cut 2-pack - utan gravyr

  Whiskyglas Glencairn Cut 2-pack - utan gravyr
  Whiskyglas Glencairn Cut 2-pack. Det klassiska Glencairn-glaset i ny snygg slipad design. Levereras till dig i ett presentrör.
 • Whiskyglas Väska Spiegelau Snifter 6-pack - utan gravyr

  Whiskyglas Väska Spiegelau Snifter 6-pack - utan gravyr
  Whiskyglas Väska Spiegelau Snifter 6-pack. Eleganta whiskyprovar glas från Spiegelau. Levereras i en bärväska, perfekt för utflykter. Glasen kan graveras.

Fler tips på Graverade whiskeyglas

 • Whiskyglas Nachtmann Punk 4 st - utan gravyr

  Whiskyglas Nachtmann Punk 4 st - utan gravyr
  4 st stilrena whiskyglas Nachtmann Punk med häftigt mönster. Graveras i botten så att gravyren läses när du tittar ner i glaset, mycket snyggt!
 • Whiskyglas Nachtmann Aspen 4 st - utan gravyr

  Whiskyglas Nachtmann Aspen 4 st - utan gravyr
  Whiskeyglas Aspen från Nachtmann 4 st. Kan graveras i botten så att gravyren läses när du tittar ner i glaset, mycket snyggt!
 • Whiskyglas LSA Moya Tumbler 2 st - utan gravyr

  Whiskyglas LSA Moya Tumbler 2 st - utan gravyr
  Whiskyglas LSA Moya Tumbler är stilrena och tunga handgjorda whiskyglas. Kan graveras! Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Whiskyglas Old English Rose 2-pack - utan gravyr

  Whiskyglas Old English Rose 2-pack - utan gravyr
  Whiskyglas Old English Rose 2-pack. Glas med tennfot. Kan graveras.
 • Whiskyglas Iittala Gaissa 28 cl 2 st - utan gravyr

  Whiskyglas Iittala Gaissa 28 cl 2 st - utan gravyr
  Iittalas berömda whiskyglas Gaissa designades av Tapio Wirkkala 1973. Detta vackra och klassiska glas har stenig botten och tunna väggar som återspeglar tydliga kvaliteter av is. Wirkkala hämtade sin inspiration från naturen liksom isformationer och rörelser i vattnet. Dessa glas rymmer 28 cl.
 • Whiskyprovarglas Eva Solo 2-pack - utan gravyr

  Whiskyprovarglas Eva Solo 2-pack - utan gravyr
  Whiskyprovarglas Eva Solo 2-pack. Kan graveras. Detta whisky- och spritglas har en sned kant som ger en optimal upplevelse av spritens aromer. Glasets formspråk gör nämligen att doftpartiklarna samlas och träffar näsan mer koncentrerat. Det här optimerar smakupplevelsen och gör att spritens smak- och doftnyanser kan blomma ut helt. Spritglaset har utvecklats för olika typer av sprit, aperitifer och starkviner som whisky, rom, gin, calvados och sherry.
 • Whiskyglas Orrefors Street OF 4-pack - utan gravyr

  Whiskyglas Orrefors Street OF 4-pack - utan gravyr
  Whiskyglas Orrefors Street Old Fashioned 4-pack. Graveras i botten så att gravyren läses när du tittar ner i glaset, mycket snyggt! Design av Jan Johansson.
 • Whiskyglas Spiegelau Snifter 2-pack - utan gravyr

  Whiskyglas Spiegelau Snifter 2-pack - utan gravyr
  Whiskyprovarglas Spiegelau Snifter består av en mediumstor tulpanformad skål, ideal för att fånga whiskyns rika aromer. Skaftet är specialtillverkat för att vara av högsta möjliga hållbarhet. Detta whiskyprovarglas passar perfekt för både lugna hemmakvällar och tillställningar som whiskyprovning eller andra fester. Snifter-glasen låter dig och dina gäster njuta än mer av whiskyn. Spiegelau whiskyprovarglas Snifter är ett pålitligt alternativ, Spiegelau har trots att tillverkat glas i nästan 500 år. Levereras till dig i en presentkartong.
 • Whiskyglas Orrefors City OF 4-pack - utan gravyr

  Whiskyglas Orrefors City OF 4-pack - utan gravyr
  Whiskyglas Orrefors City Old Fashioned 4-pack. Graveras i botten så att gravyren läses när du tittar ner i glaset, mycket snyggt!
  Design av Martti Rytkönen.
 • Whiskyglas Riedel Vinum Single Malt 2-pack - utan gravyr

  Whiskyglas Riedel Vinum Single Malt 2-pack - utan gravyr
  Whiskyglas Riedel Vinum Single Malt 2-pack. Kan graveras. Levereras till dig i en trevlig kartong-förpackning.
 • Whiskyglas LSA Islay Nosing Glass 2 st - utan gravyr

  Whiskyglas LSA Islay Nosing Glass 2 st - utan gravyr
  Handgjorda whisky nosing glasses från LSA. Kan graveras! Lock medföljer till båda glasen. Kupan och locken är gjorda för att hålla inne doft, smak och arom. Perfekta för whiskyprovning! Levereras i en presentkartong. Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Whiskyglas Eva Solo 2-pack - utan gravyr

  Whiskyglas Eva Solo 2-pack - utan gravyr
  Whiskyglas Eva Solo 2-pack. Kan graveras! Glaset är tunt och skört. Serien består av en rad eleganta, harmoniska glas som vart och ett är formgivet utifrån en önskan att ge en fin whiskyupplevelse.
 • Whiskeyglas Tenn Old English 2-pack - utan gravyr

  Whiskeyglas Tenn Old English 2-pack - utan gravyr
  Whiskeyglas Tenn Old English 2-pack. Glas med tennfot. Kan graveras.
 • Whiskyglas glencairn 6-pack - utan gravyr

  Whiskyglas glencairn 6-pack - utan gravyr
  Whiskyglas glencairn 6-pack är förstahandsvalet av skotska destillerier och vinnare av The Queen's Award for Innovation. Ingen whiskyälskare vara utan whiskyglas glencairn 6-pack. Designad för att förstärka upplevelsen vid whiskyprovning har detta glas en tulpanformad mun som tillåter lättsamt smuttande och centrerar smak och doft, en vid skål för att uppskatta färg och en kraftig fot designad för bekvämlighet. Glencairn-glaset är tillverkat av fin kristall och är noggrant undersökt för att försäkra utmärkt kvalitet. Med personlig gravyr blir detta ett självklart glas för varje whiskyentusiast. Beställ Whiskyglas glencairn 6-pack redan idag! Fri frakt och snabb leverans! Levereras till dig i en trevlig kartongförpackning.
 • Whiskyglas Aida Passion 2 st - utan gravyr

  Whiskyglas Aida Passion 2 st - utan gravyr
  Klassiska whiskyglas från Aida. Kan graveras.
 • Whiskyglas Nachtmann Bossa Nova Tumbler 4 st - utan gravyr

  Whiskyglas Nachtmann Bossa Nova Tumbler 4 st - utan gravyr
  Rediga, tunga och stilrena whiskyglas med elegant mönster. Graveras i botten så att gravyren läses när du tittar ner i glaset, mycket snyggt!
 • Whiskyglas LSA Bar Culture 2-pack - utan gravyr

  Whiskyglas LSA Bar Culture 2-pack - utan gravyr
  Whiskyglas LSA Bar Culture 2-pack. Tunga & härliga handgjorda whiskyglas från LSA. Kan graveras! Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Whiskyglas LSA Renfrew Tumbler 2 st - utan gravyr

  Whiskyglas LSA Renfrew Tumbler 2 st - utan gravyr
  Handgjorda whiskyglas LSA Renfrew Tumbler 2 st med gravyr. Eleganta och tunga handgjorda whiskyglas. Inspirerade av den historiska skotska staden Renfrew. 2 st träunderlägg ingår också. Beställ redan idag! Levereras i en presentkartong. Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Whiskyglas Nachtmann Bubbles 4-pack - utan gravyr

  Whiskyglas Nachtmann Bubbles 4-pack - utan gravyr
  Whiskyglas Nachtmann Bubbles 4-pack med snyggt mönster. Graveras i botten så att gravyren läses när du tittar ner i glaset, mycket snyggt!
 • Whiskyglas Nachtmann Sculpture 4-pack - utan gravyr

  Whiskyglas Nachtmann Sculpture 4-pack - utan gravyr
  Mycket snygga whiskyglas Nachtmann Sculpture 4-pack. Graveras i botten.
 • Whiskyglas Nachtmann Square 4-pack - utan gravyr

  Whiskyglas Nachtmann Square 4-pack - utan gravyr
  Whiskyglas Nachtmann Square 4-pack med snyggt mönster. Graveras i botten så att gravyren läses när du tittar ner i glaset, mycket snyggt!
 • Whiskyglas Iittala Gaissa 22 cl 2 st - utan gravyr

  Whiskyglas Iittala Gaissa 22 cl 2 st - utan gravyr
  Whiskyglas Iittala Gaissa designades av Tapio Wirkkala 1973, och har sedan dess blivit en berömd klassiker och favorit i whiskykretsar. Detta vackra och klassiska glas har stenig botten och tunna väggar som återspeglar tydliga kvaliteter av is. Med personlig gravyr blir whiskyglas Iittala Gaissa en uppskattad present till whiskyentusiasten. Detta vackra och tidlösa glas har stenig botten och tunna väggar som återspeglar tydliga kvaliteter av is. Wirkkala hämtade sin inspiration från naturen liksom isformationer och rörelser i vattnet. Denna version rymmer 22 cl.
  Beställ whiskyglas Iittala Gaissa redan idag, fri frakt och snabb leverans!
 • Whiskyglas Nachtmann Highland Tumbler 4 st - utan gravyr

  Whiskyglas Nachtmann Highland Tumbler 4 st - utan gravyr
  4 st stilrena whiskyglas Nachtmann Highland med olika snygga mönster. Graveras i botten så att gravyren läses när du tittar ner i glaset, mycket snyggt!
 • Whiskyglas LSA Islay Tumbler 2 st - utan gravyr

  Whiskyglas LSA Islay Tumbler 2 st - utan gravyr
  Whiskyglas LSA Islay Tumber är mycket eleganta och tunga handgjorda whiskyglas. Glasen väger hela 580 gram st och passar perfekt till en tung rökig whisky. Lägg till personlig gravyr för att skapa en personlig och unik present till en whiskyälskare. 2 st träunderlägg ingår också.Beställ redan idag! Levereras i en presentkartong. Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Whiskyglas Riedel Fire 2-pack - utan gravyr

  Whiskyglas Riedel Fire 2-pack - utan gravyr
  Whiskyglas Riedel Fire 2-pack. Kan graveras i botten så du ser gravyrtexten när du tittar ner i glaset, mycket snyggt! Det här glaset är särskilt framtaget för whisky. Formen förhöjer en bra whisky genom att förstärka fatens karaktär och rökighet och samtidigt tona ner alkoholens sura, stickiga doft. Glaset kallas ?Fire? på grund av sin eldliknande design.
 • Whiskyglas LSA Boris Tumbler 2 st - utan gravyr

  Whiskyglas LSA Boris Tumbler 2 st - utan gravyr
  LSA Boris Tumbler är snygga och tunga handgjorda whiskyglas. Glasen väger hela 600 gram st och passar således perfekt till en tung rökig whisky. Lägg till personlig gravyr för att skapa en personlig och unik present till en whiskyälskare. Beställ redan idag! Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas - vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa "receptet", blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran - en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.
 • Whiskyglas Tenn Celtic 2-pack - utan gravyr

  Whiskyglas Tenn Celtic 2-pack - utan gravyr
  Whiskyglas Tenn Celtic 2-pack. Glas med tennfot med elegant keltiskt mönster. Kan graveras.
 • Whiskyglas Nachtmann Shu Fa 4-pack - utan gravyr

  Whiskyglas Nachtmann Shu Fa 4-pack - utan gravyr
  Whiskyglas Nachtmann Shu Fa 4-pack med snyggt mönster. Graveras i botten så att gravyren läses när du tittar ner i glaset, mycket snyggt!
 • Whiskyglas LSA Metropole 2-pack - utan gravyr

  Whiskyglas LSA Metropole 2-pack - utan gravyr
  Whiskyglas LSA Metropole 2-pack. Kan graveras. Med design inspirerad av brutalist-arktitektur har dessa whisky-tumblers en tung och hård siluett. En simpel geometrisk form förankrat av ett solitt runt glasblock. Kan matchas med whiskykaraffen i samma serie. Levereras i en presentförpackning.
 • Whiskyglas LSA Whisky Club 2-pack - utan gravyr

  Whiskyglas LSA Whisky Club 2-pack - utan gravyr
  Whiskyglas LSA Whisky Club 2-pack. Ett par tunga whiskyglas munblåsta av LSA:s skickliga hantverkare. Inspirerad av den lyxiga men samtidigt intima atmosfären hos en medlemsklubb. Det elegant bruna glaset påminner om färgen av torv och passar perfekt till skotska rökiga whiskys. Den moderna och runda profilen är utformad för att koncentrera och förbättra aromen hos whiskyn. Kan matchas med andra lyxiga produkter i samma serie, t.ex. karaff, ishink och cigarrfat. Levereras i en elegant presentförpackning.