Spring Copenhagen glas & porslinsfigurer

Populärt inom Spring Copenhagen glas & porslinsfigurer

 • Spring Copenhagen Aussie, Koala - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Aussie, Koala - NO_SIZE Figurer
 • Spring Copenhagen Soulmates - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Soulmates - NO_SIZE Figurer
  Soulmates hör ihop och följs åt under hela livet. De är en ljuvlig hyllning åt kärleken och vänskapen som bara växer sig starkare med åren. Placera de två svalorna i ditt eget hem eller ge bort dem som en omtänksam gåva åt din egen soulmate.
 • Spring Copenhagen Victoria - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Victoria - NO_SIZE Figurer
  Victoriaär den nyaste medlemmen i vår koalafamilj. Med sin unika storlek lyfter hon heminredningen och tar med Australiens fantastiska djurliv in i din vardag. Njut av de fina detaljerna och ge figuren ett eget uttryck genom att justera de rörliga delarna.
 • Spring Copenhagen Frøskål - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Frøskål - NO_SIZE Figurer
  Spring Copenhagen

Fler tips på Spring Copenhagen glas & porslinsfigurer

 • Spring Copenhagen Silly Emotions - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Silly Emotions - NO_SIZE Figurer
  Vårens känslor är en unik handgjord träprodukt, och variationer kan uppstå från produkt till produkt. Använd regelbundet bivax på alla våra träprodukter och de kommer att hålla längre. Vårens känslor är ingen Leksaker. Rengör med en fuktig trasa och lägg aldrig fjäderkänslor i diskmaskinen.
 • Spring Copenhagen Studenterhue Blå - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Studenterhue Blå - NO_SIZE Figurer
  Den dag du får studenthuset är en av de dagar du kommer ihåg för alltid. Och för många är det en av livets största milstolpar. Tiden (och nätterna) efter de flesta är ihågkomnamed glädje. Kombinera den ursprungliga studenthatten C.L. Seifert med en klassisk Design från Spring Copen
 • Spring Copenhagen Big Happy - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Big Happy - NO_SIZE Figurer
  Happyär en hyllning till människans bästa vän. Den är gjord av ek och aska och för öronen används koläder. Som med Chrestens Sommers andra Design har tonvikt lagts på att göra Happys uttryck sött, milt och föränderligt. Därför består Happy av 31 delar som du kontinuerligt kan röra och vän
 • Spring Copenhagen Ross - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Ross - NO_SIZE Figurer
  Rossär en söt liten följeslagare till sin far, Wally, och passar vackert in i den arktiska familjen. Ross är gjord av mörkbetsad ek, och det lilla huvudet kan vändas så att den söta munnen kommer fram. Liksom Wally är Ross skapad av designern Chresten Sommer och tillverkad i trä.
 • Spring Copenhagen Flora - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Flora - NO_SIZE Figurer
  Floraär en gullig flodhäst som för in Afrikas unika vilda djurliv i ditt hem. Figurens fina detaljerna ger den ett levande uttryck och den mjuka formen gör den behaglig att ta på. Du kan vrida Floras huvud, ben och svans så att hon får precis det uttryck du vill ha.
 • Spring Copenhagen Happy The Dog - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Happy The Dog - NO_SIZE Figurer
  Happyär en hyllning till människans bästa vän och boskapen de flesta danskar håller.Den är gjord av ek, valnöt och aska och ekologiskt koläder används för tungan.Happys uttryck är sött och milt, och han går direkt in i den danska traditionen av trädjur med karaktär och personligh
 • Spring Copenhagen Wally - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Wally - NO_SIZE Figurer
  Wallyär den sötaste valrossen av alla.Wallys huvud kan vändas så att hans glada mun kikar fram bakom hans betar. Wally är gjord av mörkbetsad ek.
 • Spring Copenhagen Minisæl, Sæl - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Minisæl, Sæl - NO_SIZE Figurer
  Minisealär den minsta och sötaste träfigur du kan få. Trots att den är liten är den full av charm och sötma. Den har skapats med omsorg och kärlek och är redo att få en permanent plats i din inredning.
 • Spring Copenhagen Heart Eyes Love Emotions - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Heart Eyes Love Emotions - NO_SIZE Figurer
  Vårens känslor är en unik handgjord träprodukt, och variationer kan uppstå från produkt till produkt. Använd regelbundet bivax på alla våra träprodukter och de kommer att hålla längre. Vårens känslor är ingen Leksaker. Rengör med en fuktig trasa och lägg aldrig fjäderkänslor i diskmaskinen.
 • Spring Copenhagen Træfisken, Stor - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Træfisken, Stor - NO_SIZE Figurer
  Träfisken är en dekorativ fisk med rörliga leder. Den är snygg att ha stående framme och rolig att leka med när du behöver en liten paus. Träfisken är tillverkad av ek och naturgummi och finns även i en mindre version.
 • Spring Copenhagen Hanging Happy - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Hanging Happy - NO_SIZE Figurer
  Med Hanging Happy får du en glad dekoration för ditt hem. Den glada figuren har klätts upp extra fint med en fluga och blir gärna en del av din heminredning. Hängande Happy kan hängas på väggen eller placeras på en hylla.
 • Spring Copenhagen Magnetic Happy - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Magnetic Happy - NO_SIZE Figurer
  Med Magnetic Happy har du en glad magnet till kylen eller anslagstavlan. Den söta Happy håller reda på inbjudningar, vykort eller teckningar, vilket gör det lite lättare för dig att hålla reda på dem. En trogen magnet för hundälskaren.
 • Spring Copenhagen Emotion Cool #13 - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Emotion Cool #13 - NO_SIZE Figurer
  Brun
 • Spring Copenhagen Ilta, Grøn, Lysestage - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Ilta, Grøn, Lysestage - NO_SIZE Figurer
  "Iltaär finska och betyder""""kväll"""". Namnet passar perfekt till ljusstaken som sprider ljus under mysiga kvällsstunder. Ytan sluttar en aning och skapar en nivåskillnad i uppställningen av de fyra ljusen. En diskret detalj som kompletterar den enkla designen. En vacker ljusstake både
 • Spring Copenhagen Den Magiske Hat, Kanin i hat - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Den Magiske Hat, Kanin i hat - NO_SIZE Figurer
  Den Magiska Hatten kommer direkt från en cirkus med ren fantasi där det omöjliga blir möjligt. Det är inte bara en snygg design eller en finurlig inredning: Under dess polerade yta väntar en värld av mystik och äventyr, som sprider det extraordinära över vardagen.
 • Spring Copenhagen Magnetic Wally - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Magnetic Wally - NO_SIZE Figurer
  Magnetic Wallyär en glad magnet för kylskåpet eller anslagstavlan. Den söta Wally håller reda på inbjudningar, vykort och teckningar, vilket gör det lättare för dig att hålla ordning. En magnet som sätter betarna i det du behöver komma ihåg.
 • Spring Copenhagen Bordflaget, Dansk Flag - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Bordflaget, Dansk Flag - NO_SIZE Figurer
  Bordsflaggan från Thor Høy är gjord av ek och är 39 cm hög. Bordsflaggans speciella funktion är dess rundade bas, som gör att den kan lutas fram och tillbaka. Samtidigt är basen utformad som en liten skål, perfekt för att till exempel lägga till små godsaker. Flaggan kan enkelt tas
 • Spring Copenhagen Big Lucky - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Big Lucky - NO_SIZE Figurer
  Stora Luckyär den stora versionen av den populära Lucky. Den är lika söt och dekorativ som Lucky - bara i ett större, gladare och ännu sötare format. Stora Lucky är 37,5 cm lång och 22 cm lång (när svansen räknas med).
 • Spring Copenhagen Coco Hvalp/puppy Liggende - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Coco Hvalp/puppy Liggende - NO_SIZE Figurer
  Cocoär Happys förstfödda valp och lika dum och glad som hennes far. Coco är designad av djurmagin Chresten Sommar .Hon föredrar att ligga i ett varmt och trevligt hörn av ditt hem där du alltid kan se henne och stanna på gott humör. Coco är en självklar gåva för människor som älskar De
 • Spring Copenhagen Landmusen - H:5, B:6, L:6 cm Figurer

  Spring Copenhagen Landmusen - H:5, B:6, L:6 cm Figurer
  Den lilla musen bor ute på landet. Från ängen till åkern och från snåren till staketet pilar den runt för att samla ihop sina förråd av bär och nötter. Du får sällan en glimt av musen, men nu har Chresten Sommer skapat ett speciellt porträtt för ditt hem så att du kan beskåda det
 • Spring Copenhagen Winking Face Wink Emotions - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Winking Face Wink Emotions - NO_SIZE Figurer
  Vårens känslor är en unik handgjord träprodukt, och variationer kan uppstå från produkt till produkt. Använd regelbundet bivax på alla våra träprodukter och de kommer att hålla längre. Vårens känslor är ingen Leksaker. Rengör med en fuktig trasa och lägg aldrig fjäderkänslor i diskmaskinen.
 • Spring Copenhagen Squinting - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Squinting - NO_SIZE Figurer
  Squintingär en glad figur i vårt universum av Spring Emotions®. De roliga uttrycket med de hopknipna ögonen och tungan hängande ut ur munnen påminner dig om allt det roliga och galna i livet. Squinting är designad av mencke&vagnby och tillverkad av ek.
 • Spring Copenhagen Studenterhue Rød - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Studenterhue Rød - NO_SIZE Figurer
  Den dag du får studenthuset är en av de dagar du kommer ihåg för alltid. Och för många är det en av livets största milstolpar. Tiden (och nätterna) efter de flesta är ihågkomnamed glädje. Kombinera den ursprungliga C.L. Seifert studenthatten med en klassisk Design från Spring Copen
 • Spring Copenhagen Pixi, Pandaunge - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Pixi, Pandaunge - NO_SIZE Figurer
  Pixiär en annan söt djurfigur som skapats av trämagiker Chresten Sommer. Med sitt söta och mjuka uttryck kommer hon snabbt att hitta vägen till ditt hjärta, och hon kan inte vänta på att sprida en mysig atmosfär i din inredning och din vardag.
 • Spring Copenhagen Bonnie, Stående Kanin - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Bonnie, Stående Kanin - NO_SIZE Figurer
  Bonnieär vår vackra kaninmamma, som symboliserar moderlig omsorg. Hon tar hand om sina små kaninungar, Bounce och Break, och älskar dem mer än något annat i världen. Den söta kaninfiguren är ett charmigt tillskott till ditt hem, full av värme och kärlek.
 • Spring Copenhagen Hope Liggende Killing - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Hope Liggende Killing - NO_SIZE Figurer
  Brun
 • Spring Copenhagen Joey - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Joey - NO_SIZE Figurer
  Joeyär en koalaunge som, liksom alla andra djurbarn, är otroligt nyfiken. Armar, huvud och öron kan flyttas så att Joey kan utforska världen omkring honom. Designern Chresten Sommar ligger bakom designen. Med denna lilla koalaunge har han skapat en kär Inredning för hemmet och en
 • Spring Copenhagen Wilma - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Wilma - NO_SIZE Figurer
 • Spring Copenhagen Snap, Hund - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Snap, Hund - NO_SIZE Figurer
  Den söta hunden Snap håller ryggen rak och öronen stela. Den här glada och nyfikna vännen blir en lojal följeslagare i hemmet som kommer att trivas oavsett vilket rum du placerar den i. Dess öron, huvud och ben kan roteras så att du kan skapa olika uttryck.
 • Spring Copenhagen Magnetic Matilda - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Magnetic Matilda - NO_SIZE Figurer
  Med Magnetic Matilda har du en glad magnet til kjøleskapet eller oppslagstavlen. Den søte Matilda vil holde styr på invitasjoner, postkort eller tegninger, så det blir litt lettere for deg å bevare overblikket. En kjær magnet til deg som elsker Australias flotte dyreliv.
 • Spring Copenhagen Hjerteskålen, Stor - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Hjerteskålen, Stor - NO_SIZE Figurer
  Hjärtskålen är en perfekt present till någon som står ditt hjärta nära. Den kan användas till att förvara smycken, små godsaker eller andra småsaker i. Hjärtskålen är skapad av mencke&vagnby ochär handgjord i bok.
 • Spring Copenhagen Jumper - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Jumper - NO_SIZE Figurer
  Haren Jumperär en söt och livlig inredning Inredning som ger både Barn och vuxna ett leende på läpparna. När du ser Jumper vill du plocka upp henne och känna kvaliteten på de bra materialen och de mjuka formerna. Denna fina siffra kommer därför snabbt att hitta en plats i ditt he
 • Spring Copenhagen Brave, kat - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Brave, kat - NO_SIZE Figurer
  Måste du alltid se vad som finns runt hörnet? Snart kommer du att titta rakt in i ögonen på den lika nyfikna katten Brave. Med sina vaksamma ögon och spetsiga öron är det inte mycket som går hennes nos förbi. Hon letar ständigt efter nya äventyr, med en oräddhet som man måste ha ni
 • Spring Copenhagen Snow, Pingvinunge - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Snow, Pingvinunge - NO_SIZE Figurer
  Snowär så förväntansfull på att se vad den stora världen har att erbjuda. Men när isflaket blir för tunt för att bära är det bra att mamma Frost finns i närheten ett tag till. Förtrolla ditt vardagsrum eller hemmakontor med Snow och njut av Chresten Sommers magi i din vardag.
 • Spring Copenhagen Ilta, Sort, Lysestage - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Ilta, Sort, Lysestage - NO_SIZE Figurer
  "Iltaär finska och betyder""""kväll"""". Namnet passar perfekt till ljusstaken som sprider ljus under mysiga kvällsstunder. Ytan sluttar en aning och skapar en nivåskillnad i uppställningen av de fyra ljusen. En diskret detalj som kompletterar den enkla designen. En vacker ljusstake både
 • Spring Copenhagen Svaneungen - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Svaneungen - NO_SIZE Figurer
  Med Svanungen bjuder du in naturens skönhet i hemmet. Designern Jimmy Kessler har hittat precis det som gör svanen unik och har skapat en figur med samma känsla. Svanungen passar utmärkt tillsammans med den stora utgåvan, Svanen.
 • Spring Copenhagen Buddy, Hund - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Buddy, Hund - NO_SIZE Figurer
  Hundenär människans bästa vän. En trogen följeslagare som inte ställer högre krav än lite hjälp att klia sig bakom öronen, mat och vatten och några promenader. Och sedan ger den allt tillbaka. Med sitt namn är Buddy en hyllning till hundens underbara natur - och oavsett var du bor
 • Spring Copenhagen Ella - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Ella - NO_SIZE Figurer
  Ellaär en kär liten vän som sprider glädje i ditt hem. Figuren är en handgjord och handmonterad dekoration i ek och lönn, designad av duktiga Chresten Sommer. De enkla detaljerna och kvaliteten gör figuren till något alldeles speciellt. Och du kan leka med dess uttryck genom att jus
 • Spring Copenhagen Ollie - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Ollie - NO_SIZE Figurer
  Med Ollie får du en touch av exotiskt djurliv i ditt hem. Chresten Sommer har skapat ett verklighetstroget porträtt av det majestätiska djuret med sin figur och du kan sätta din egen prägel på den genom att justera de rörliga lederna. En charmig hyllning till det här speciella djuret
 • Spring Copenhagen Lucky - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Lucky - NO_SIZE Figurer
  Lucky ger liv och personlighet till din fönsterbräda med sina livfulla Ögon. Lucky är en unik handgjord och handmonterad ek- och lönnträprodukt. Lycklig är uppföljningen till hunden Happy, och vi kan garantera att de är både goda vänner och kan enkelt stå tillsammans i fönsterbräd
 • Spring Copenhagen Magnetic Lucky - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Magnetic Lucky - NO_SIZE Figurer
  Med Magnetic Lucky har du en glad magnet till kylen eller anslagstavlan. Den kära Lucky kommer att hålla koll på inbjudningar, vykort eller teckningar, vilket gör det lite lättare för dig att hålla reda på dem. En söt magnet för dig som älskar katter.
 • Spring Copenhagen Tipsy - 8.5x8.5x10.5cm Figurer

  Spring Copenhagen Tipsy - 8.5x8.5x10.5cm Figurer
  Tipsyär en miljövänlig och hållbar vinpropp i valnöt, ek och naturgummi som blir allt populärare. FaPrik är den berömda designern Mette Geisler Dragelykkes nya design brand.In förutom att fungera som en vinpropp, är Tipsy en vacker, liten Inredning Den kan till exempel enkelt läggas på
 • Spring Copenhagen Hanging Lucky - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Hanging Lucky - NO_SIZE Figurer
  Hanging Luckyär en söt dekoration som sprider god stämning i din inredning. Med sin fina fluga är Hängande Lucky redo att förvandla din vardag till en fest. Hängande Lucky kan hängas på väggen eller pynta en hylla.
 • Spring Copenhagen Slowy - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Slowy - NO_SIZE Figurer
  Slowyär en dekorativ och förtjusande sköldpadda för ditt hem. Betrakta den fina formgivningen av sköldpaddan på nära håll när den vilar på en hylla eller ett skåp i ditt hem. Det söta prydnadsföremålet kan även användas för förvaring. Under den runda skölden finns det en liten fördj
 • Spring Copenhagen Speedy, Skildpaddeunge - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Speedy, Skildpaddeunge - NO_SIZE Figurer
  Speedyär en leksugen sköldpaddsunge som är nyfiken på världen omkring sig. Den glada figuren är ett muntert inslag i inredningen och ett vackert porträtt av en sköldpadda. Speedy är inte bara söt att titta på han kan även ta hand små föremål. Lyft på locket och lägg ned något i den
 • Spring Copenhagen Kiss Emotions - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Kiss Emotions - NO_SIZE Figurer
  Vårens känslor är en unik handgjord träprodukt, och variationer kan uppstå från produkt till produkt. Använd regelbundet bivax på alla våra träprodukter och de kommer att hålla längre. Vårens känslor är ingen Leksaker. Rengör med en fuktig trasa och lägg aldrig fjäderkänslor i diskmaskinen.
 • Spring Copenhagen Spot - H:13, B:5, L:8 cm Figurer

  Spring Copenhagen Spot - H:13, B:5, L:8 cm Figurer
  Spotär den sötaste lilla hjortkalven för ditt hem. Figuren är full av detaljer som ger designen liv och efterliknar naturens syfte på bästa sätt. Från de ljusa fläckarna i lönn på baksidan av kalven till Ögon En figur full av charm som får ditt hjärta att smälta.
 • Spring Copenhagen Peanut, Egernunge - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Peanut, Egernunge - NO_SIZE Figurer
  Little Peanutär på gång. Han är alltid på jakt efter nötter att äta och är inte rädd för någonting. Som tur är hans mamma, Hazel, alltid precis bakom honom när han blir lite för djärv. Steg för steg, nöt för nöt, lär hon honom hur man hoppar över vardagens fallgropar och landa säkert på
 • Spring Copenhagen Isbjørnen - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Isbjørnen - NO_SIZE Figurer
  Isbjörnen skapades av den norske designern Arne Tjomsland. Isbjörnen träder tydligt fram i träet genom den enkla formgivningen och de mjuka linjerna, full av naturens vilda kraft. Figuren designades 1955, men dess tidlösa uttryck gör den till en klassiker som passar vackert in i
 • Spring Copenhagen Isbjørneungen - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Isbjørneungen - NO_SIZE Figurer
  Isbjörnsungen är en mindre version av Arne Tjomslands vackra isbjörnsfigur. Mötet mellan Tjomslands mjuka formspråk och motivet hämtat från den råa naturen ger figuren dess unika uttryck. Ett stycke magi som uppstår ur mötet mellan hantverk och natur.
 • Spring Copenhagen Hunsæl - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Hunsæl - NO_SIZE Figurer
  Hontätning är en lekfull och dekorativ ektätning. Det råa och enkla uttrycket av det rena träet kompletteras perfekt av en mer barnslig estetik som fungerar optimalt som Inredning på Vägghyllor, fönsterbrädor och comms. Det är Inredning som tilltalar både Barn och vuxna. Den kvinnl
 • Spring Copenhagen Skolekrogen - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Skolekrogen - NO_SIZE Figurer
  Skolkrokenär inspirerad av de klassiska krokarna som designern Nis Hauge minns tydligt från sin skoltid. Enkel, stark och funktionell, sitter kroken på väggen och är en hjälpande hand för både stora och små. Skolkroken är gjord av ren ek.
 • Spring Copenhagen Big Care - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Big Care - NO_SIZE Figurer
  Big Careär en design full av omsorg och värme. Denna extra stora version av Care är en gullig dekoration till ditt eget hem - eller en omtänksam present till någon du älskar. Figuren är gjord av ek.
 • Spring Copenhagen Spirit - H:19, B:8, L:13 cm Figurer

  Spring Copenhagen Spirit - H:19, B:8, L:13 cm Figurer
  Hornär känt över hela världen. Deras svårfångade natur gör det svårt att komma nära dessa milda varelser, men nu har Chresten Sommar designat en träkaraktär för att komma lite närmare. För in naturens underbara liv i ditt hem med denna handgjorda figur i ren ek, uppvaktad ek och lönn.
 • Spring Copenhagen Star Eyes - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Star Eyes - NO_SIZE Figurer
  Star Eyesär en kula full med spänning. Kanske en hälsning till en helt fantastisk människa som får dig att njuta extra mycket av livet? Det är helt upp till dig. Star Eyes är designad av mencke&vagnby och tillverkad av ek.
 • Spring Copenhagen Abeskålen - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Abeskålen - NO_SIZE Figurer
  Brun
 • Spring Copenhagen Træfisken, Lille - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Træfisken, Lille - NO_SIZE Figurer
  Har du svårt att hålla fingrarna stilla? Med Träfisken har du en figur för de små pauserna i vardagen, när det kliar i fingrarna. Figuren är gjord av ek och naturgummi - och den finns även i en större version.
 • Spring Copenhagen Hazel, Egern - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Hazel, Egern - NO_SIZE Figurer
  Snabbt springer Hazel upp och ner för trädstammar, hoppar från en gren till en annan. Hon utstrålar erfarenhet och livsvisdom, som hon använder för att vägleda sin unge, Peanut, genom livet. Träets lugna, varma färg gör att hon kan smyga in i ditt hem utan att dra till sig för mycke
 • Spring Copenhagen Silhouettes, Grøn, Lysestage - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Silhouettes, Grøn, Lysestage - NO_SIZE Figurer
  Silhouettes förenar ljus och skugga på ett unikt sätt. Ljusstakens utmärkande drag är den böjda bakväggen som skyddar värmeljuset och ger lågan en scen att fladdra på. Ljusstaken är tillverkad av pulverlackerat stål för hållbarhet och ett modernt utseende.
 • Spring Copenhagen Bymusen - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Bymusen - NO_SIZE Figurer
  Den lilla musen pilar runt mellan höga grässtrån och i de täta snåren för att hitta föda och när den behöver vila lite söker den sig ner till sitt underjordiska bo. Du får sällan mer än en skymt av djuret men nu kan pryda ditt hem med den vackra figuren. Ett charmigt porträtt ska
 • Spring Copenhagen Magnetic Polly - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Magnetic Polly - NO_SIZE Figurer
  Magnetic Pollyär en glad magnet för kylskåpet eller anslagstavlan. Den söta Polly håller reda på inbjudningar, vykort och teckningar, vilket gör det lättare för dig att hålla ordning. En magnet för alla de som inte kan få nog av den bambuälskande björnen.
 • Spring Copenhagen Tembo, Elefant - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Tembo, Elefant - NO_SIZE Figurer
 • Spring Copenhagen Lotus, Panda - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Lotus, Panda - NO_SIZE Figurer
  "Lotusär en fantastisk dekoration för ditt hem, full av naturens kraft och skönhet. Från dess""""mjuka""""päls i termoask och lönn till dess uttrycksfulla ögon är varje detalj på pandan är utformad med omsorg och precision. Med sin imponerande storlek och sitt söta uttryck blir Lotus
 • Spring Copenhagen Silhouettes, Lyserød, Lysestage - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Silhouettes, Lyserød, Lysestage - NO_SIZE Figurer
  Silhouettes förenar ljus och skugga på ett unikt sätt. Ljusstakens utmärkande drag är den böjda bakväggen som skyddar värmeljuset och ger lågan en scen att fladdra på. Ljusstaken är tillverkad av pulverlackerat stål för hållbarhet och ett modernt utseende.
 • Spring Copenhagen Isbjørneungen, Hvid - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Isbjørneungen, Hvid - NO_SIZE Figurer
  Isbjörnsungen är en mindre version av Arne Tjomslands vackra isbjörnsfigur. Mötet mellan Tjomslands mjuka formspråk och motivet hämtat från den råa naturen ger figuren dess unika uttryck. Ett stycke magi som uppstår ur mötet mellan hantverk och natur.
 • Spring Copenhagen Grinning Face Smiley Emotions - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Grinning Face Smiley Emotions - NO_SIZE Figurer
  Spring Emotionsär en unik handgjord träprodukt och det kan finnas variationer från produkt till produkt. Använd regelbundet bivax på alla våra träprodukter och de kommer att hålla längre. Vårens känslor är ingen Leksaker. Rengör med en fuktig trasa och lägg aldrig fjäderkänslor i diskmaskinen.
 • Spring Copenhagen Magnetic Spirit - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Magnetic Spirit - NO_SIZE Figurer
  Med Magnetic Spirit har du en glad magnet till kylen eller anslagstavlan. Den söta Spirit håller reda på inbjudningar, vykort eller teckningar, vilket gör det lite lättare för dig att hålla reda på dem. En vacker magnet för dem som älskar skogens djurliv.
 • Spring Copenhagen Frost, Pingvin - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Frost, Pingvin - NO_SIZE Figurer
  Frost har ett stort hjärta gömt under fjädrarna. Hon är en kärleksfull beskyddare som tar väl hand om sin unge Snow. Med sina stora ögon utstrålar hon lugn och perspektiv och tillför moderlig kärlek och värme till vilket rum som helst.
 • Spring Copenhagen Babysæl - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Babysæl - NO_SIZE Figurer
  Babysälen är den minsta av Chrestens sommarsälar. Den är idealisk för att stå i fönsterbrädan – eventuellt tillsammans med Hunsæl – och tillför nordiska smaker till ditt vardagsrum eller kök, naturliv och en bit dansk designtradition. Det speciella med Baby Seal är att huvudet kan
 • Spring Copenhagen Gyngehesten - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Gyngehesten - NO_SIZE Figurer
  Gunghästen är en vacker dekoration till fönsterbrädan, vardagsrummet eller barnrummet. Med sina många vackra detaljer finns det mycket att titta på och röra vid. Gunghästen kommer att skapa omedelbar mysighet från det ögonblick den flyttar in, och kommer att skicka tankarna tillbaka
 • Spring Copenhagen Isbjørnen, Hvid - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Isbjørnen, Hvid - NO_SIZE Figurer
  Isbjörnen skapades av den norske designern Arne Tjomsland. Isbjörnen träder tydligt fram i träet genom den enkla formgivningen och de mjuka linjerna, full av naturens vilda kraft. Figuren designades 1955, men dess tidlösa uttryck gör den till en klassiker som passar vackert in i
 • Spring Copenhagen Satelite Mirror Small - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Satelite Mirror Small - NO_SIZE Figurer
  Satellite Mirrorär en vacker och enkel ekspegel som finns i två storlekar. Spegeln har den speciella fördelen att den lätt kan flyttas runt. Satellite Mirror är perfekt att placera i sovrummet och badrummet eller i korridoren som InredningSatellitspegeln är en vacker och enkel ekspe
 • Spring Copenhagen Matilda - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Matilda - NO_SIZE Figurer
  Koalornaär kända över hela världen. Deras söta utseende och milda varelse är outhärdliga och nu har Chresten Sommar designat den kvinnliga coala Matilda. Hon är en vacker tolkning av det söta djuret som kan stå hemma eller på kontoret. Ge henne den medföljande bildande brudflaggan
 • Spring Copenhagen Polly - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Polly - NO_SIZE Figurer
  Pandanär ett fantastiskt djur. Den lever långt borta i Kinas dimmiga bergsskogar, men nu har Chresten Sommer skapat sitt eget porträtt av det sällsynta djuret så att det kan bli en del av din vardag. Med sina fina detaljer är Polly en verklighetstrogen figur och en charmig vän för di
 • Spring Copenhagen Hug - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Hug - NO_SIZE Figurer
  Hugär en uttrycksfull och kärleksfull träfigur som med sina öppna armar alltid är redo för en kram. Använd den som ett dekorativt inslag i ditt eget hem eller ge den som en hjärtevärmande hälsning till någon du bryr dig om. Hug är gjord av ek.
 • Spring Copenhagen Big Heart Eyes - NO_SIZE Figurer

  Spring Copenhagen Big Heart Eyes - NO_SIZE Figurer
  Big Heart Eyes uttrycker de mycket stora känslorna. Är du förälskad eller bara full av varma och sköna känslor inombords? Då passar den här figuren perfekt som present till den som står dig nära. Big Heart Eyes är designad av mencke&vagnby och tillverkad av ek.