AYTM ljusstakar

Grasil och Annulus är två fina ljusstakar i vacker design från AYTM med flera ljusarmar. Välj Anulo eller Speculum för ett ljus.

Populärt inom AYTM ljusstakar

 • Aytm Grasil Ljusstake Forest/guld - Ljusstakar Järn Grön

  Aytm Grasil Ljusstake Forest/guld - Ljusstakar Järn Grön
  Grasil är en majestätisk ljusstake från danska AYTM. Med en tung bas i grön marmor och ståtliga ljushållare i mässingspläterat järn blir denna ljusstake en mittpunkt i rummet. Med ljus i blir staken runt en halvmeter hög. Grasil finns även i en lägre bredare variant med svart fot.Låt aldrig ljusen brinna ner kortare än 2 centimeter från ljushållaren då värmen kan göra skada. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Aytm Grasil Golvljusstake / - Ljusstakar Järn Svart

  Aytm Grasil Golvljusstake / - Ljusstakar Järn Svart
  Golvljusstaken Grasil från Aytm finns i två olika färgkombinationer, en helsvart och en svart med armar i mässingspläterat järn. Den tunga basen i marmor gör att den står stadigt på golvet utan risk att välta. Grasil golvljusstake är 82 centimeter hög och passar bra längs väggen, en elegant och mycket imponerande inredningsdetalj. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Aytm Grasil Ljusstake Forest/guld - Ljusstakar Järn Grön - 501179001082

  Aytm Grasil Ljusstake Forest/guld - Ljusstakar Järn Grön - 501179001082
  Grasil ljusstake från AYTM. En majestätisk ljusstake i marmor och mässingspläterat järn. Stadig ljusstake som ger ett kraftfullt och exklusivt intryck där den placeras. För ljus som har en diameter på 22mm. Låt aldrig ljusen brinna ner till 2 cm från ljushållaren då värmen kan skada ljushållaren. Vi har valt ut Grön Ljusstakar i Järn från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Grasil Golvljusstake Svart/ - Ljusstakar Järn Guld

  Aytm Grasil Golvljusstake Svart/ - Ljusstakar Järn Guld
  Golvljusstaken Grasil från Aytm finns i två olika färgkombinationer, en helsvart och en svart med armar i mässingspläterat järn. Den tunga basen i marmor gör att den står stadigt på golvet utan risk att välta. Grasil golvljusstake är 82 centimeter hög och passar bra längs väggen, en elegant och mycket imponerande inredningsdetalj. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.

Fler tips på AYTM ljusstakar

 • Aytm Grasil Ljusstake Svart/guld - Ljusstakar Järn Svart - 500439000081

  Aytm Grasil Ljusstake Svart/guld - Ljusstakar Järn Svart - 500439000081
  Grasil ljusstake från AYTM. En majestätisk ljusstake i marmor och mässingspläterat järn. Stadig ljusstake som ger ett kraftfullt och exklusivt intryck där den placeras. För ljus som har en diameter på 22mm. Låt aldrig ljusen brinna ner till 2 cm från ljushållaren då värmen kan skada ljushållaren. Vi har valt ut Svart Ljusstakar i Järn från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Sol Ljusstake H4,8 Cm - Ljusstakar Mässing Silver

  Aytm Sol Ljusstake H4,8 Cm - Ljusstakar Mässing Silver
  Ljusstaken från AYTM har en minimalistisk design i mässing i olika färger att välja mellan med en cylindrisk form. Välj mellan olika färger. Enkelt utseende perfekt för en mysig look. Endast för inomhusbruk. Om ljusstaken från AYTM- Tillverkad av mässing.- Cylindrisk form.- Diameter: 29 mm.- Höjd: 48 mm.- Ljusstaken kommer i olika färger. Skötselråd för ljusstaken- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Aytm Grasil Golvljusstake Svart/svart - Ljusstakar Järn Svart - 501419001081

  Aytm Grasil Golvljusstake Svart/svart - Ljusstakar Järn Svart - 501419001081
  Grasil Golvljusstake, Svart/Svart från AYTM. Vi har valt ut Svart Ljusstakar i Järn från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Sol Ljusstake H4,8 Cm Silver - Ljusstakar Mässing Silver - 508450004011

  Aytm Sol Ljusstake H4,8 Cm Silver - Ljusstakar Mässing Silver - 508450004011
  Sol ljusstake från AYTM med en minimalistisk design i mässing i olika färger att välja mellan med en cylindrisk form. Välj mellan olika färger. Stilren look som aldrig går ur tiden. Endast för inomhusbruk. Bra att veta om Sol ljusstake - Tillverkad av mässing.- Cylindrisk form.- Diameter: 29 mm.- Höjd: 48 mm.- Ljusstaken finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om ljusstaken?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Silver Ljusstakar i Mässing från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Grasil Golvljusstake Svart/guld - Ljusstakar Järn Guld - 501419000081

  Aytm Grasil Golvljusstake Svart/guld - Ljusstakar Järn Guld - 501419000081
  Grasil Golvljusstake, Svart/Guld från AYTM. Vi har valt ut Guld Ljusstakar i Järn från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Grasil Ljusstake /guld - Ljusstakar Järn Svart

  Aytm Grasil Ljusstake /guld - Ljusstakar Järn Svart
  Grasil är en majestätisk ljusstake som står stadigt på bordet. Armarna i mässingspläterat järn är en vacker kontrast till den svarta marmorbasen. För ljus som har en diameter på 22 millimeter. Låt aldrig ljusen brinna ner till två centimeter från ljushållaren då värmen kan skada ljushållaren. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
ilead