Kattvik Design ljusstakar

Populärt inom Kattvik Design ljusstakar

 • Ljusstake Kattvik borstat stål

  Ljusstake Kattvik borstat stål
  Ljusstake Kattvik är en stilren och elegant ljusstake med stormglas. Noga genomtänkt design gör att ljusstaken står mycket stabilt och inte blåser omkull, och den kan därför med fördel användas&hellip:
 • Extraglas till ljusstake Kattvik

  Extraglas till ljusstake Kattvik
  Extraglas till ljusstake Kattvik. Material: Borosilicat - extra starkt och värmetåligt glas. Minskar brandrisk, skyddar lågan mot vind och drag, minimerar rinnande stearin &: tål maskindisk.
 • Ljusstake Kattvik mässing

  Ljusstake Kattvik mässing
  Ljusstake Kattvik Mässing är en stilren ljusstake i tidlös design. Stormglas i kombination med genomtänkt utformning gör att den står mycket stabilt och därför lämpar sig att användas utomhus,&hellip:
 • Ljusstake Kattvik förnicklad mässing/silver

  Ljusstake Kattvik förnicklad mässing/silver
  Ljusstake Kattvik med stormglas kännetecknas av mycket stilren och elegant utformning. Den noga genomtänkta designen gör att ljusstaken står mycket stabilt och inte välter i blåst. Ljusstake Kattvik&hellip:

Fler tips på Kattvik Design ljusstakar

 • Ljusstake Kattvik matt svart

  Ljusstake Kattvik matt svart
  Ljusstake Kattvik är en stilren och elegant ljusstake med stormglas. En noga genomtänkt design gör att ljusstaken står mycket stabilt och inte blåser omkull och den kan därför med fördel användas&hellip: