Björn Wiinblad vaser

Populärt inom Björn Wiinblad vaser

 • Bjørn Wiinblad Eva Vas Blå 12,5 Cm - Vaser Porslin Vit

  Bjørn Wiinblad Eva Vas Blå 12,5 Cm - Vaser Porslin Vit
  Den här vackra vasen har fått sin inspiration från Bjørn Wiinblads ursprunliga Eva-vaser, som hade breda huvuden och konformad kropp. Ansiktet är målat av Bjørn själv, och mönstret på klänningen kommer från hans illustrationer. Den breda öppningen på vasen gör att den passar perfekt för stora buketter. Tillverkad i porslin och tål inte diskmaskin. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bjørn Wiinblad Symphony Carmen Vas

  Bjørn Wiinblad Symphony Carmen Vas
  Låt Carmen vasen från Bjørn Wiinblad vara i centrum vid middagen eller på soffbordet. Den vackra vasen talar för sig själv med sin fina och unika design, som görs i en vacker mörkgrön färg. Vasen är dessutom en del av Symphony-serien, som kännetecknas av de breda huvudena och de konformade kropparna tillverkade i lergods. Den unika vasen med sina vackra former är 23 cm hög vilket gör att den passa perfekt till årstidens stora och fylliga blomsterbuketter. Det delikata ansiktet härstammar från Bjørn Wiinblads tidigare illustrationer som nu har dykt upp i Symphony-serien.
 • Bjørn Wiinblad Eva Vas 15,5 Cm Turkos - Vaser Porslin Vit

  Bjørn Wiinblad Eva Vas 15,5 Cm Turkos - Vaser Porslin Vit
  Den här vackra vasen har fått sin inspiration från Bjørn Wiinblads ursprunliga Eva-vaser, som hade breda huvuden och konformad kropp. Ansiktet är målat av Bjørn själv, och mönstret på klänningen kommer från hans illustrationer. Den breda öppningen på vasen gör att den passar perfekt för stora buketter. Tillverkad i porslin och bör rengöras för hand. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bjørn Wiinblad Eva Vas Soft Yellow Ø10 Cm - Vaser Porslin Vit

  Bjørn Wiinblad Eva Vas Soft Yellow Ø10 Cm - Vaser Porslin Vit
  Den här vackra vasen har fått sin inspiration från Bjørn Wiinblads ursprunliga Eva-vaser, som hade breda huvuden och konformad kropp. Ansiktet är målat av Bjørn själv, och mönstret på klänningen kommer från hans illustrationer. Vasen passar perfekt för små buketter. Tillverkad i porslin och tål inte diskmaskin. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.

Fler tips på Björn Wiinblad vaser

 • Bjørn Wiinblad Eva Vase Rosa H18,5 cm

  Bjørn Wiinblad Eva Vase Rosa H18,5 cm
  Serie Eva Designer Bjørn Wiinblad Varenummer 56519 Farve Pink Materiale Keramik Diameter 13,5 cm Højde 18,5 cm Dybde 13,5 cm
 • Vas Eva H15 cm

  Vas Eva H15 cm
  Bjørn wiinblad representerar allt som är galet, originellt, kreativt och underbart. Med den vackra och leende eva-vasen från bjørn wiinblad kan du skapa en lekfull och färgstark stämning i hela hemmet. Vasen är 15 cm hög med en diameter på 10 cm och
 • Bjørn Wiinblad Eva Vas Lavendel H15 cm

  Bjørn Wiinblad Eva Vas Lavendel H15 cm
  Material: Porslin Storlek: Höjd 15 cm Djup 11 cm Diameter 10 cm Tål maskindisk: Nej Designer: Bjørn Wiinblad
 • Bjørn Wiinblad Eva Vas 15 Cm Lavender - Vaser Porslin Lavendel

  Bjørn Wiinblad Eva Vas 15 Cm Lavender - Vaser Porslin Lavendel
  Vasen från Bjørn Wiinblad har vacker, modern design i keramik perfekt för färska och torkade blommor. Ett måste för den designintresserade. Formgivning av Bjørn Wiinblad. Om vasen från Bjørn Wiinblad- Modern, charmig design.- Tillverkad av keramik.- Perfekt för färska och torkade blommor.- Från serien Eva.- Höjd: 150 mm. Skötselråd för vasen- Endast handdisk. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bjørn Wiinblad Eva Vas 18.5 Cm - Vaser Porslin Blå

  Bjørn Wiinblad Eva Vas 18.5 Cm - Vaser Porslin Blå
  Vasen från Bjørn Wiinblad har vacker, modern design i keramik perfekt för färska och torkade blommor. Ett måste för den designintresserade. Formgivning av Bjørn Wiinblad. Om vasen från Bjørn Wiinblad- Modern, charmig design.- Tillverkad av keramik.- Perfekt för färska och torkade blommor.- Från serien Eva.- Höjd: 185 mm. Skötselråd för vasen- Endast handdisk. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Eva Vas 18,5cm Rosa

  Eva Vas 18,5cm Rosa
 • Vas Eva H18.5 cm

  Vas Eva H18.5 cm
  Bjørn wiinblad representerar allt som är galet, originellt, kreativt och underbart. Med den vackra och leende eva-blomkrukan från björn wiinblad kan du skapa en originell, färgstark känsla i hela hemmet. Vasen är 18,5 cm hög och har en diameter på 12
 • Eva Vas 18,5cm Blå

  Eva Vas 18,5cm Blå
 • Bjørn Wiinblad Eva Vas blå H18,5 cm

  Bjørn Wiinblad Eva Vas blå H18,5 cm
  Material: Porslin Storlek: Höjd 18,50 cm Djup 13,50 cm Diameter 12,50 cm Tål maskindisk: Nej Designer: Bjørn Wiinblad
 • Bjørn Wiinblad Eva Vase Ljusgul H15

  Bjørn Wiinblad Eva Vase Ljusgul H15
  h2 {display: none;} Specifikationer HÄR ÄR EN KORT BESKRIVNING Diameter: 10 cm Höjd: 15 cm Djup: 11 cm Obs! Diskmaskin säker
 • Bjørn Wiinblad Eva Grytskydd Ø15,5cm

  Bjørn Wiinblad Eva Grytskydd Ø15,5cm
  Material: Porslin Storlek Höjd 14,50 cm Diameter 15,50 cm Tål maskindisk: Nej Designer: Bjørn Wiinblad
 • Bjørn Wiinblad Eva vas 23 cm.

  Bjørn Wiinblad Eva vas 23 cm.
  En vacker och elegant Eva vas från Bjørn Wiinblad i en fin sand färg. Vasen är 23 cm. hög och har en diameter på 17,5 cm. vilket gör den perfekt till en vacker blomsterbukett. Vasen är tillverkad av blankglaserad keramik och kommer utan problem dekorera ditt hem med en släng av retro. Eva vasen är dekorerad med ett gulligt ansikte, vilket är inspirerat från illustrationer gjorda av Wiinblad tidigare i sin karriär.
 • Bjørn Wiinblad Eva vas 18,5 cm.

  Bjørn Wiinblad Eva vas 18,5 cm.
  Fånga blickarna runt matbordet eller på fönsterbrädan med hjälp av Eva-vasen från Bjørn Wiinblad. Vasen har en vacker och unik design och är 13,5 cm. i diameter och 18,5 cm. hög. Vasen har en mjuk rosa färg och passar utmärkt till fina blombuketter, men är även fin utan.Eva har ett sött, leende ansikte med rosa kinder och är inspirerad utifrån Wiinblads original Eva-vaser med det breda huvudet samt den kägelformade kroppen. Ansiktet är en del av Wiinblads original teckningar, medan klädmönstret är en nytolkning. Eva-vasen kommer att dekorera varje rum som behöver lite extra färg och glädje.
 • Bjørn Wiinblad Eva Vase Blue H18,5

  Bjørn Wiinblad Eva Vase Blue H18,5
  h2 {display: none;} Specifikationer HÄR ÄR EN KORT BESKRIVNING Diameter: 12,5 cm Höjd: 18,5 cm Djup: 13,5 cm Obs! Diskmaskin säker
ilead