AYTM kannor & karaffer

Populärt inom AYTM kannor & karaffer

 • Aytm Globe Blomspruta Guld - Vattenkannor Rostfritt Stål Guld - 508190005013

  Aytm Globe Blomspruta Guld - Vattenkannor Rostfritt Stål Guld - 508190005013
  Globe blomspruta från AYTM med en exklusiv design i rostfritt stål med en legering i zink perfekt för växter och blommor och som en dekorativ inredningsdetalj. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Bra att veta om Globe blomspruta - Den här blomsprutan ingår i AYTMs kollektion Globe.- Elegant design.- Perfekt som en dekorativ inredningsdetalj.- Tillverkad av rostfritt stål och zinklegering.- Höjd: 160 mm.- Diameter: 100 mm. Vi har valt ut Guld Vattenkannor i Rostfritt stål från AYTM med stor omsorg.
 • Aytm Globe Blomspruta - Vattenkannor Rostfritt Stål Guld

  Aytm Globe Blomspruta - Vattenkannor Rostfritt Stål Guld
  Blomsprutan från AYTM har en exklusiv design i rostfritt stål med en legering i zink perfekt för växter och blommor och som en dekorativ inredningsdetalj. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om blomsprutan från AYTM- Den här blomsprutan är en del av AYTMs kollektion Globe.- Elegant design.- Perfekt som en dekorativ inredningsdetalj.- Tillverkad av rostfritt stål och zinklegering.- Höjd: 160 mm.- Diameter: 100 mm. Shoppa Vattenkannor och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Aytm Globe Vattenkanna 34,1x55,3 Cm - Vattenkannor Aluminium Svart

  Aytm Globe Vattenkanna 34,1x55,3 Cm - Vattenkannor Aluminium Svart
  Vattenkannan från AYTM har en exklusiv design med en elegant form som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om vattenkannan från AYTM- Den här vattenkannan är en del av AYTMs kollektion Globe.- Vattenkannan kommer i olika storlekar.- Vattenkannan kommer i olika färger. Skötselråd för vattenkannan- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Vattenkannor och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Aytm Globe Vattenkanna 34,1x55,3 Cm Svart - Vattenkannor Aluminium Svart - 508090050084

  Aytm Globe Vattenkanna 34,1x55,3 Cm Svart - Vattenkannor Aluminium Svart - 508090050084
  Globe vattenkanna från AYTM med en exklusiv design och en unik form perfekt för det moderna hemmet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Bra att veta om Globe vattenkanna - Den här vattenkannan ingår i AYTMs kollektion Globe.- Vattenkannan kommer i olika storlekar.- Vattenkannan finns i olika färgval. Hur bör du ta hand om vattenkannan?- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Svart Vattenkannor i Aluminium från AYTM med stor omsorg.
ilead