Bordallo Pinheiro kannor & karaffer

Populärt inom Bordallo Pinheiro kannor & karaffer

 • Rua Nova Tekanna Antikvit

  Rua Nova Tekanna Antikvit
  Tekannan är ett underbart tillskott till varje bord med sitt spännande mönster och perfekta storlek. Rua Nova är en rustik servis tillverkad i Portugal, i en keramikverkstad grundad på 1800-talet. Rua Nova kombinerar tradition och modernism och hyllar grundaren Raphael Bordallo Pinheiro. Servisen är inspirerad av hans karaktäristiska kakelplattor som än idag kan ses på gatorna i Portugal.
 • Rua Nova Kanna Antikvit

  Rua Nova Kanna Antikvit
  En härlig kanna av lergods, perfekt att servera sås till middagen eller mjölk till fikastunden. Valet är ditt! Rua Nova är en rustik servis tillverkad i Portugal, i en keramikverkstad grundad på 1800-talet. Rua Nova kombinerar tradition och modernism och hyllar grundaren Raphael Bordallo Pinheiro. Servisen är inspirerad av hans karaktäristiska kakelplattor som än idag kan ses på gatorna i Portugal.
 • Rua Nova Kanna Antikvit

  Rua Nova Kanna Antikvit
  Rustik tillbringare som rymmer 1,7 L, perfekt till saftkalaset. Rua Nova är en rustik servis tillverkad i Portugal, i en keramikverkstad grundad på 1800-talet. Rua Nova kombinerar tradition och modernism och hyllar grundaren Raphael Bordallo Pinheiro. Servisen är inspirerad av hans karaktäristiska kakelplattor som än idag kan ses på gatorna i Portugal.
ilead