Bordallo Pinheiro kannor & karaffer

I serien Rua Nova med portugisiskt lergods från Bordallo Pinheiro finns dessa kannor i antikvit färg. De har lite olika design och passar till te, vatten eller saft.

Populärt inom Bordallo Pinheiro kannor & karaffer

 • Bordallo Pinheiro - Rua Nova Tekanna Antikvit

  Bordallo Pinheiro - Rua Nova Tekanna Antikvit
  Tekannan är ett underbart tillskott till varje bord med sitt spännande mönster och perfekta storlek.Rua Nova är en rustik servis tillverkad i Portugal, i en keramikverkstad grundad på 1800-talet. Rua Nova kombinerar tradition och modernism och hyllar grundaren Raphael Bordallo Pinheiro. Servisen är inspirerad av hans karaktäristiska kakelplattor som än idag kan ses på gatorna i Portugal.
 • Bordallo Pinheiro - Kanna Ananas 1,75 L

  Bordallo Pinheiro - Kanna Ananas 1,75 L
  Kanna som rymmer 1,75 L från Bordallo Pinheiro. Använd till saftkalaset eller sätt i favoritbuketten och använd som dekoration. Matcha gärna med andra serveringsdetaljer från Bordallo Pinheiro.
 • Bordallo Pinheiro - Rua Nova Kanna 1,7 L Antikvit

  Bordallo Pinheiro - Rua Nova Kanna 1,7 L Antikvit
  Rua Nova Kanna 1,7 L Antikvit från Bordallo Pinheiro är en rustik tillbringare som rymmer 1,7 L, perfekt till saftkalaset eller att ha svalkande dryck i en varm sommardag.Rua Nova är en rustik servis tillverkad i Portugal, i en keramikverkstad grundad på 1800-talet. Rua Nova kombinerar tradition och modernism och hyllar grundaren Raphael Bordallo Pinheiro. Bordallo Pinheiro Rua Nova Kanna 1,7 L Antikvit är inspirerad av hans karaktäristiska kakelplattor som än idag kan ses på gatorna i Portugal.
 • Tillbringare Groda 26,5 cm

  Tillbringare Groda 26,5 cm
  Söt kanna i lekfull design, föreställandes en groda med vackert handtag. Kannan fungerar lika bra att servera dryck ur som vas till favoritblomman. Tillbringaren är tillverkad i keramik.

Fler tips på Bordallo Pinheiro kannor & karaffer

 • Bordallo Pinheiro - Peixes Kanna Fisk 1 L

  Bordallo Pinheiro - Peixes Kanna Fisk 1 L
  Färgglad tillbringare i form av en fisk signerat keramikern Bordallo Pinheiro. Kannan passar perfekt till saftkalaset eller till bag in box-vinet som du vill lufta och servera på ett lite roligare vis. Kannan fungerar även som vas till favoritblommorna. Matcha gärna med andra serveringsdetaljer från Bordallo Pinheiro. Tillbringaren tål både maskindisk och mikrovågsugn.
 • Bordallo Pinheiro - Bordallo Pinheiro Kanna And 1,5 L

  Bordallo Pinheiro - Bordallo Pinheiro Kanna And 1,5 L
  En härlig kanna på 1,5 liter i form av en anka. Kannan är tillverkad i Portugal och kommer lysa upp bordsdukningen. Bjud dina vänner på dryck ur en fin kanna som denna!
 • Bordallo Pinheiro - Kanna Apelsin 1,5 L

  Bordallo Pinheiro - Kanna Apelsin 1,5 L
  Kanna som rymmer 1,5 L från Bordallo Pinheiro. Använd till saftkalaset eller sätt i favoritbuketten och använd som dekoration. Matcha gärna med andra serveringsdetaljer från Bordallo Pinheiro.
 • Bordallo Pinheiro - Amazonia Kanna med Undulat 2 L

  Bordallo Pinheiro - Amazonia Kanna med Undulat 2 L
  Härlig karaff ur Amazonia-serien från Bordallo Pinheiro. Komplettera ett glatt dukat bord med denna vackra karaff från Bordallo Pinheiro.Karaffen är handmålad, gjord av lergods och tål diskmaskin och mikrovågsugn. Det är tillrådligt att inte lämna kannan i diskmaskinen långt efter att diskprogrammet har avslutats, ångan som genereras kan skada kannan.
 • Bordallo Pinheiro - Flora Kanna 1,5 L Grön

  Bordallo Pinheiro - Flora Kanna 1,5 L Grön
  Kanna i lergods från Bordallo Pinheiro. Fin att servera allt från saft till att användas som vas, dekorativ detalj på bordet. Tål maskindisk och mikrovågsugn. I Bordallo Pinheiros sortiment hittar du lekfull keramik som inte liknar någon annan. Med keramik från Bordallo Pinheiros kan du duka med färg och form som livar upp. Företaget Bordalo Pinheiro spelar en avgörande roll i återupplivandet av den portugisiska keramiken och det artistiska arvet som Columbano Bordalo Pinheiro lämnat efter sig. Företaget är trogna sina traditioner genom att hålla sig till traditionella tekniker och den ursprungliga estetiken.
 • Tillbringare Fåglar 24 cm Grön

  Tillbringare Fåglar 24 cm Grön
  Tillbringare med små fåglar som utgör en söt dekoration, från Bordallo Pinheiro. Kannan fungerar lika bra att servera vatten ur som vas till favoritblomman. Tillbringaren är tillverkad i keramik.&hellip: