Glas och porslin » Kannor

Märken på kannor & karaffer:

Design House Stockholm kannor & karaffer

Från märket Design House Stockholm kan du köpa karaffer ur serien Fia. Karafferna är handgjorda av klart glas och har en kula du kan använda som lock. När du vill ha karaffen öppen kan du placera kulan i botten, vilket skapar en ganska läcker visuell effekt.

Här nedanför hittar du bilder och priser på Design House Stockholm karaffer du kan köpa online.

 • Blond Kanna 60 cl stripe Vit

  Serien Blond med sin skandinaviska utstrålning är lika slitstark som den är vacker. Serien är gjord av högkvalitetsporslin som innehåller kalcium och används av såväl designälskare som professionella restauranger över hela världen. Ränderna och prickarna ger serien det lilla extra.
 • Design House Stockholm Blond Mjölkkanna Vit/Randig 60 cl

  En mycket vacker mjölkkanna från kollektionen Blond Dinnerware av Design House Stockholm. Passar perfekt med kaffekopparna och faten från samma kollektion.  Kannan rymmer 60 cl. Blond Dinnerware innehåller många vackra delar. Här hittar du skålar, mu
 • Design House Stockholm Fia Tillbringare Klar/Svart

  Design House Stockholm Fia Tillbringare Klar/Svart från Design House Stockholm
 • Design House Stockholm Blond Tekanna Vit/Randig 1,2 l

  Avnjut en kopp te på bästa sätt! En mycket unik och fin tekanna från serien Blond Dinnersware. Denna kanna passar perfekt med den övriga serien på det dukade bordet. Bjud dina vänner på en fika med det finaste porslinet. Kannan rymmer 1,2 liter.Blond Dinne
 • Design House Stockholm Blond Tekanna Vit/Rand 120 cl

  Design House Stockholm Blond Tekanna Vit/Rand 120 cl från Design House Stockholm
 • Design House Stockholm Blond Mjölkkanna Vit

  Snygg mjölkkanna med små upphöjda ränder som ger ett skönt grepp och en känsla av tidlöshet. Som en del av Design House Stockholms Blond-serie är den tillverkad i vackert vitt porslin. Blond-serien är designad av Relief-gruppen under Signe Persson-Melin och består av olika delar i elegant vitt porslin med upphöjda prickar och ränder för att ge en känsla av dimension. Kombinera med andra delar ur serien för en enhetlig känsla, eller på egen hand för den enkla, rena designens skulle. En underbar present till en stilmedveten vän!
 • Design House Stockholm Fia Tillbringare Klar/Lila

  Design House Stockholm Fia Tillbringare Klar/Lila från Design House Stockholm
 • Blond mjölkkanna stripe vit

 • Design House Stockholm Blond Tekanna Vit

  Snygg tekanna med små upphöjda ränder som ger ett skönt grepp och en känsla av tidlöshet. Som en del av Design House Stockholms Blond-serie är den tillverkad i vackert vitt porslin. Blond-serien är designad av Relief-gruppen under Signe Persson-Melin och består av olika delar i elegant vitt porslin med upphöjda prickar och ränder för att ge en känsla av dimension. Kombinera med andra delar ur serien för en enhetlig känsla, eller på egen hand för den enkla, rena designens skulle. En underbar present till en stilmedveten vän!
 • Design House Stockholm Fia Tillbringare Klar/Gul

  Design House Stockholm Fia Tillbringare Klar/Gul från Design House Stockholm
 • Design House Stockholm Blond Tekanna Vit/Rand 120 cl

  Design House Stockholm Blond Tekanna Vit/Rand 120 cl från Design House Stockholm