Design House Stockholm koppar & muggar

Anders Färdig startade 1992 företaget Design House Stockholm. Han ville ta skandinavisk design ut i världen och man kan verkligen säga att han lyckats. Idag finns man representerade i Europa, USA och Asien med över 800 återförsäljare. Design House Stockholm har också helt egna butiker

Muggarna från Design House Stockholm finns i enkla snitt med och utan handtag. En populär serie är de muggar som har motiv från författaren och illustratören Elsa Beskows. Det är Catharina Kippel som gjort sin tolkning av Elsas verk på muggarna.

Populärt inom Design House Stockholm koppar & muggar

 • Elsa Beskow Glöggmugg Familjen Jul-2 pack

  Elsa Beskow Glöggmugg Familjen Jul-2 pack
 • Elsa Beskow Glöggmugg Familjen Jul-2 pack

  Elsa Beskow Glöggmugg Familjen Jul-2 pack
 • Blond Mugg 30 cl dot

  Blond Mugg 30 cl dot
  Serien Blond med sin skandinaviska utstrålning är lika slitstark som den är vacker. Serien är gjord av högkvalitetsporslin som innehåller kalcium och används av såväl designälskare som professionella restauranger över hela världen. Ränderna och prickarna ger serien det lilla extra.
 • Blond Cappuccinogods 15 cl stripe Vit

  Blond Cappuccinogods 15 cl stripe Vit
  Serien Blond med sin skandinaviska utstrålning är lika slitstark som den är vacker. Serien är gjord av högkvalitetsporslin som innehåller kalcium och används av såväl designälskare som professionella restauranger över hela världen. Ränderna och prickarna ger serien det lilla extra.

Fler tips på Design House Stockholm koppar & muggar

 • Elsa Beskow Mugg Tant Brun 28 cl

  Elsa Beskow Mugg Tant Brun 28 cl
  Mugg ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med Tant Brun klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 28 cl. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Astrid Lindgren Mugg 12 Mörkblå

  Astrid Lindgren Mugg 12 Mörkblå
 • Astrid Lindgren mugg, ge barnen kärlek engelsk text

  Astrid Lindgren mugg, ge barnen kärlek engelsk text
 • Astrid Lindgren Mugg 15 Vinröd

  Astrid Lindgren Mugg 15 Vinröd
 • Fru Ringblomma mugg med handtag 40 cl

  Fru Ringblomma mugg med handtag 40 cl
 • Blond Mugg 30 cl stripe Grå

  Blond Mugg 30 cl stripe Grå
  Stilren mugg på 30 cl i flera färger, perfekt till det moderna hemmet. Bjud dina vänner på kaffe eller gör fikastunden trevligare med denna mugg från Design House Stockholm. Serien Blond med sin skandinaviska utstrålning är lika slitstark som den är vacker. Serien är gjord av högkvalitetsporslin som innehåller kalcium och används av såväl designälskare som professionella restauranger över hela världen. Ränderna och prickarna ger serien det lilla extra.
 • Elsa Beskow Mugg 28 cl Harlequin

  Elsa Beskow Mugg 28 cl Harlequin
  Mellanstor mugg utan öra ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret clownen Harlequin klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 28 cl. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Elsa Beskow Mugg 28 cl Vallmo

  Elsa Beskow Mugg 28 cl Vallmo
  Mellanstor mugg utan öra ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med vallmoflickor klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 28 cl. Nu anlände de första gästerna. Ängsblommorna kom vandrande med blåklinten i spetsen under musik av syrsor och bin. Där var prästkragar och vallmo och klöver, nyponros, kärringtand och timotej, kamomill och hundloka, åkervinda och natt och dag, blåklockor, smörblomma och färgkulla, ärenpris och ängsnejlika, vicker, tjärblomster och styvmorsblom - ja, det går knappt att räkna upp dem alla. Och bina och humlorna surrade, syrsorna spelade, och blåklockorna pinglade. Det var ett riktigt festtåg. Ur Blomsterfesten i täppan. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Pippi Anniversary Mugg 35 cl Strong Kind Brave

  Pippi Anniversary Mugg 35 cl Strong Kind Brave
  Pippi Långstrump fyller 75 år! Design House Stockholm har tillsammans med Ra¨dda Barnen och Astrid Lindgren AB tagit fram fyra jubileumsmuggar i stengods da¨r 10 kronor per mugg ga°r till hja¨lp fo¨r unga flickor pa° flykt. På den här muggen klingar Pippis tänkvärda ledord brave, strong, kind. Inne i muggen sta°r Pippi och lyfter sin ha¨st pa° raka armar. Handtaget är gjutet med relief och sedan handmålat med tunn transparent glasyr i samma fa¨rg som Pippis ha°rfla¨ta. Varje mugg kommer inlindad i ett papper med en bera¨ttelse om hur Pippi blev till, och i botten finns en jubileumssta¨mpel. Muggarna säljs endast under jubileumsa°ret 2020. Finns i två storlekar.
 • Mugg Tant Brun, Grön & Gredelin 28 cl 3-pack

  Mugg Tant Brun, Grön & Gredelin 28 cl 3-pack
 • Elsa Beskow Mugg/öra 40 cl Pyrola

  Elsa Beskow Mugg/öra 40 cl Pyrola
  Mellanstor mugg med öra ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med pyrolor klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 40 cl. Pyrola, Pyrola, tigande står du, ensam och skygg i din stjärnlängtan går du, sänker ditt huvud för solen glans. Höjd då ditt öga från marken, du kära! Se, små linnéor så täcka och skäravänliga vinka dig med till dans. Ur Blomsterfesten i täppan. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Astrid Lindgren mugg, all makt åt Tengil Svensk text

  Astrid Lindgren mugg, all makt åt Tengil Svensk text
 • Elsa Beskow Mugg med handtag Farbror Blå 40 cl

  Elsa Beskow Mugg med handtag Farbror Blå 40 cl
 • Astrid Lindgren mugg, jag är en vacker… engelsk text

  Astrid Lindgren mugg, jag är en vacker… engelsk text
 • Elsa Beskow Mugg/öra 40 cl Farbror Blå

  Elsa Beskow Mugg/öra 40 cl Farbror Blå
  Mellanstor mugg med öra ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med Farbror Blå klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 40 cl. Och en timme var dag gick Lotta och Petter i skolan hos Herr Blå och lärde sig läsa och skriva och räkna, och han höll efter dem och lärde dem lyda också, och det var allt väl, för annars hade de nog blivit rakt på tok bortskämda. Ur Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Blond mugg dot grå

  Blond mugg dot grå
 • Elsa Beskow Mugg m öra Lilla Videung 40 cl

  Elsa Beskow Mugg m öra Lilla Videung 40 cl
 • Elsa Beskow Mugg Maskros 28 cl

  Elsa Beskow Mugg Maskros 28 cl
 • Blond mugg stripe grå

  Blond mugg stripe grå
 • Astrid Lindgren Mugg Grå Ge barnen kärlek

  Astrid Lindgren Mugg Grå Ge barnen kärlek
  Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Astrid Lindgren själv: Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv. Kollektionen består av olika muggar i olika färger, med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket, Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga - men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta, utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration, och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra. Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Elsa Beskow Mugg m öra Farbror Blå på skidor 40 cl

  Elsa Beskow Mugg m öra Farbror Blå på skidor 40 cl
 • Elsa Beskow Mugg Familjen Jordgubbe 28 cl

  Elsa Beskow Mugg Familjen Jordgubbe 28 cl
 • Astrid Lindgren mugg, den som är väldigt stark engelsk text

  Astrid Lindgren mugg, den som är väldigt stark engelsk text
 • Maskrosor mugg med öra 40 cl

  Maskrosor mugg med öra 40 cl
 • Elsa Beskow Mugg/öra 40 cl Fru Dill

  Elsa Beskow Mugg/öra 40 cl Fru Dill
  Mellanstor mugg med öra ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med Fru Dill klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 40 cl. Rödbetsmor har kommit för att hjälpa till, står där trygg och röd och pratar med Fru Dill, säger: Det var bra, Du kom med litet grönt, till potatisrätter smakar dill så skönt. Hör nu, Rädis-pojkar, efter ni är här, kan ni hjälpa oss att duka bordet där. Ur Festen i potatislandet, från Vill du läsa del II. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Pyrola mugg 28 cl

  Pyrola mugg 28 cl
 • Maskrosor mugg 28 cl

  Maskrosor mugg 28 cl
 • Familjen Jordgubbe mugg med öra 40 cl

  Familjen Jordgubbe mugg med öra 40 cl
 • Astrid Lindgren Mugg 5 Blå

  Astrid Lindgren Mugg 5 Blå
 • Astrid Lindgren Mugg Gul Ja tiden går

  Astrid Lindgren Mugg Gul Ja tiden går
  Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Pippi Långstrump: Ja, tiden går och man börjar bli gammal, fram på höstkanten fyller jag tio år, och då har man väl sett sina bästa dar. Kollektionen består av olika muggar i olika färger, med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket, Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga - men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta, utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration, och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra. Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Astrid Lindgren Mugg 4 Gul

  Astrid Lindgren Mugg 4 Gul
 • Design House Stockholm Blond Mugg Grå/Randig 30cl

  Design House Stockholm Blond Mugg Grå/Randig 30cl
  Klassisk mugg med ränder från serien Blond av Design House Stockholm. Serien Blond är skapad av Reliefgruppen under ledning av Signe Persson-Melin. Kan användas i mikrovågsugn. Tål maskindisk.  
 • Astrid Lindgren Mugg Grön Jag är fräknigare

  Astrid Lindgren Mugg Grön Jag är fräknigare
  Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Pippi Långstrump: Jag är fräknigare och vackrare än någonsin. Fortsätter det så här blir jag direkt oemotståndlig. Kollektionen består av olika muggar i olika färger, med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket, Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga - men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta, utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration, och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra. Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Elsa Beskow Mugg Tant Grön 28 cl

  Elsa Beskow Mugg Tant Grön 28 cl
  Mugg ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med Tant Grön klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 28 cl. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Astrid Lindgren Mugg Ljusblå Förgrömmade unge!

  Astrid Lindgren Mugg Ljusblå Förgrömmade unge!
  Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Emil i Lönneberga: Förgrömmade unge! Kollektionen består av olika muggar i olika färger, med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket, Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga - men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta, utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration, och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra. Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Elsa Beskow Mugg Farbror Blå på skidor 28 cl

  Elsa Beskow Mugg Farbror Blå på skidor 28 cl
 • Videunge mugg med handtag 40 cl

  Videunge mugg med handtag 40 cl
 • Astrid Lindgren Mugg 10 Svart

  Astrid Lindgren Mugg 10 Svart
 • Blond Cappuccinokopp & Fat, Randig

  Blond Cappuccinokopp & Fat, Randig
  Blond cappucino-kopp med fat. Den vackra porslinsserien Blond, designad av Reliefgruppen, är lika tilltalande för ögat som den är tålig. Servisen är tillverkad av porslin innehållande kalcium. Inte undra på att den används av såväl designälskare som professionella restauranger världen över. Prickarna och ränderna ger det där ''lilla extra'' till den annars klassiska designen.
 • Pippi Jubileumsmugg Strong Kind Brave 35 cl

  Pippi Jubileumsmugg Strong Kind Brave 35 cl
 • Fru Dahlia mugg med handtag 40 cl

  Fru Dahlia mugg med handtag 40 cl
 • Astrid Lindgren mugg, hyss hittar man inte på svensk text

  Astrid Lindgren mugg, hyss hittar man inte på svensk text
 • Astrid Lindgren Mugg 7 Grön

  Astrid Lindgren Mugg 7 Grön
 • Elsa Beskow Mugg/öra 40 cl Familjen Jordgubbe

  Elsa Beskow Mugg/öra 40 cl Familjen Jordgubbe
  Mellanstor mugg med öra ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med jordgubbsfamiljen klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 40 cl. ”Jordgubbsfar så röd och grann, hatten stolt på nacken, gör en liten tur minsann ut till smultron backen, barnen efter, tripp, trapp, trull, stora syster, lull, lull, lull trippar lätt på klacken. Jordgubbsmor med värdig min, präktig vill jag lova, sidenklänning röd och fin nyss hon fått i gåva. Minsta pysen, vyssa lull, rider att ej ramla kull, nu ska gossen sova.” Ur Lasse liten i trädgården. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Sand Skål/Kopp, 35 cl

  Sand Skål/Kopp, 35 cl
  Borden på den nyöppnade restaurangen NM& på Nationalmuseet i Stockholm är dukade med servisen Sand, som är designad av Carina Seth Andersson tillsammans med Design House Stockholm. Servisen är tillverkad av sandfärgat stengods som har bränts på en hög temperatur, och NM&-loggan har graverats in med laser. Blandningen mellan den matta ytan och den halvblanka glaseringen ger skålen/koppen en skandinavisk look.
 • Elsa Beskow Mugg 28 cl, Dahlia

  Elsa Beskow Mugg 28 cl, Dahlia
  Elsa Beskow mugg från Design House Stockholm, design av Catharina Kippel. Här är en härlig mugg som ger färg till de olika karaktärerna i Elsa Beskows serie. En traditionell mugg utan öra tillverkat av benporslin med glaserad dekal. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Mrs Marigold Mugg 28 cl

  Mrs Marigold Mugg 28 cl
 • NM& Mugg med öra 35 cl Sand

  NM& Mugg med öra 35 cl Sand
  Mugg med öra för kaffe eller te. Inför nypremiären av Nationalmuseum 2018 hade Carina Seth Andersson tillsammans med Design House Stockholm i uppdrag att ta fram en ny servis för restaurangen på museet. Servisen är gjord av stengods i en mjuk sandfärg med NM& inristat med laserteknik. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Pippi Anniversary Mugg 35 cl Dots

  Pippi Anniversary Mugg 35 cl Dots
  Pippi Långstrump fyller 75 år! Design House Stockholm har tillsammans med Ra¨dda Barnen och Astrid Lindgren AB tagit fram fyra jubileumsmuggar i stengods da¨r 10 kronor per mugg ga°r till hja¨lp fo¨r unga flickor pa° flykt. Muggen är handmålad med Pippis häst Lilla Gubbens mönster. Inne i muggen sta°r Pippi och lyfter sin ha¨st pa° raka armar. Handtaget är gjutet med relief och sedan handmålat med tunn transparent glasyr i samma fa¨rg som Pippis ha°rfla¨ta. Varje mugg kommer inlindad i ett papper med en bera¨ttelse om hur Pippi blev till, och i botten finns en jubileumssta¨mpel. Muggarna säljs endast under jubileumsa°ret 2020. Finns i två storlekar.
 • Pajas mugg 28 cl

  Pajas mugg 28 cl
 • Astrid Lindgren mugg, den som är väldigt stark svensk text

  Astrid Lindgren mugg, den som är väldigt stark svensk text
 • Astrid Lindgren Pippi jubileumsmugg 35 cl Strong Kind Brave

  Astrid Lindgren Pippi jubileumsmugg 35 cl Strong Kind Brave
 • Astrid Lindgren Mugg Orange Det är ingen ordning

  Astrid Lindgren Mugg Orange Det är ingen ordning
  Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Pippi Långstrump: Det är ingen ordning på allting och man hittar inte vartenda dugg. Kollektionen består av olika muggar i olika färger, med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket, Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga - men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta, utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration, och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra. Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Vallmo mugg 28 cl

  Vallmo mugg 28 cl
 • Elsa Beskow Mugg Farbror Blå åker skidor 28 cl

  Elsa Beskow Mugg Farbror Blå åker skidor 28 cl
  Mugg ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med Farbror Blå på skidor klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 28 cl. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Elsa Beskow Mugg m öra Fru Dill 40 cl

  Elsa Beskow Mugg m öra Fru Dill 40 cl
 • Astrid Lindgren Mugg Rosa Tänk för att jag kan

  Astrid Lindgren Mugg Rosa Tänk för att jag kan
  Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Lotta på Bråkmakargatan: Tänk för att jag kan det det ni! I smyg! Kollektionen består av olika muggar i olika färger, med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket, Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga - men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta, utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration, och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra. Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Astrid Lindgren mugg, var inte ängslig… Svensk text

  Astrid Lindgren mugg, var inte ängslig… Svensk text
 • Astrid Lindgren mugg, tänk för att jag kan… Svensk text

  Astrid Lindgren mugg, tänk för att jag kan… Svensk text
 • Astrid Lindgren Pippi jubileumsmugg 20 cl Dots

  Astrid Lindgren Pippi jubileumsmugg 20 cl Dots
 • Astrid Lindgren mugg, jag har en ärta i näsan… Svensk text

  Astrid Lindgren mugg, jag har en ärta i näsan… Svensk text
 • Elsa Beskow Mugg Fru Aster Mugg 28 cl

  Elsa Beskow Mugg Fru Aster Mugg 28 cl
 • Farbror Blå mugg 28 cl

  Farbror Blå mugg 28 cl
 • Elsa Beskow Mugg/öra Fru Ringblomma 40 cl

  Elsa Beskow Mugg/öra Fru Ringblomma 40 cl
  Mellanstor mugg med öra ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med Fru Ringblomma klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 40 cl. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Astrid Lindgren Mugg Grön Jag har en ärta i näsan

  Astrid Lindgren Mugg Grön Jag har en ärta i näsan
  Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Madicken: Jag har en ärta i näsan, pilutta dej, det har inte du! Kollektionen består av olika muggar i olika färger, med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket, Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga - men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta, utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration, och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra. Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Elsa Beskow Mugg m öra Vallmo 40 cl

  Elsa Beskow Mugg m öra Vallmo 40 cl
 • Elsa Beskow Mugg/öra 40 cl Tant Brun

  Elsa Beskow Mugg/öra 40 cl Tant Brun
  Mellanstor mugg med öra ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med Tant Brun klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 40 cl. ”Det var en gång en liten stad, och i den staden fanns en liten gata, och vid den gatan låg ett litet gult hus, och i det lilla huset bodde tre systrar: Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin. I verkligheten hette de nog något annat, men alla barnen i staden kallade dem så, för Tant Grön hade alltid grön klänning och Tant Brun hade alltid brun klänning, och Tant Gredelin hade alltid gredelin klänning, och det var lika säkert, som att maskrosor är gula och blåklockor blå.” Ur Tant Grön, tant Brun och tant Gredelin. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Tant Gredelin mugg 28 cl

  Tant Gredelin mugg 28 cl
 • Astrid Lindgren mugg, jag är fräknigare engelsk text

  Astrid Lindgren mugg, jag är fräknigare engelsk text
 • Elsa Beskow Mugg/öra 40 cl Tant Gredelin

  Elsa Beskow Mugg/öra 40 cl Tant Gredelin
  Mellanstor mugg med öra ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med Tant Gredelin klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 40 cl. ”Det var en gång en liten stad, och i den staden fanns en liten gata, och vid den gatan låg ett litet gult hus, och i det lilla huset bodde tre systrar: Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin. I verkligheten hette de nog något annat, men alla barnen i staden kallade dem så, för Tant Grön hade alltid grön klänning och Tant Brun hade alltid brun klänning, och Tant Gredelin hade alltid gredelin klänning, och det var lika säkert, som att maskrosor är gula och blåklockor blå.” Ur Tant Grön, tant Brun och tant Gredelin. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Blond Mugg Vit/Prickig 30 cl

  Blond Mugg Vit/Prickig 30 cl
 • Elsa Beskow Mugg m öra Fru Aster 40 cl

  Elsa Beskow Mugg m öra Fru Aster 40 cl
 • Astrid Lindgren Mugg Blå Hyss hittar man inte på

  Astrid Lindgren Mugg Blå Hyss hittar man inte på
  Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Emil i Lönneberga: Hyss hittar man inte på, di bare blir. Och att det är ett hyss, det vet man inte förrän efteråt. Kollektionen består av olika muggar i olika färger, med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket, Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga - men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta, utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration, och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra. Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Elsa Beskow Mugg/öra Lilla Videung 40 cl

  Elsa Beskow Mugg/öra Lilla Videung 40 cl
  Mellanstor mugg med öra ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med Lilla Videung klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 40 cl. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Elsa Beskow Tant Gredelin Mugg 40 cl

  Elsa Beskow Tant Gredelin Mugg 40 cl
 • Fru Dill mugg 28 cl

  Fru Dill mugg 28 cl
 • Elsa Beskow Mugg 28 cl Tant Brun, Grön och Gredelin 3-pack

  Elsa Beskow Mugg 28 cl Tant Brun, Grön och Gredelin 3-pack
  Mellanstora muggar i 3-pack ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret de tre tanterna klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 28 cl. Det var en gång en liten stad, och i den staden fanns en liten gata, och vid den gatan låg ett litet gult hus, och i det lilla huset bodde tre systrar: Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin. I verkligheten hette de nog något annat, men alla barnen i staden kallade dem så, för Tant Grön hade alltid grön klänning och Tant Brun hade alltid brun klänning, och Tant Gredelin hade alltid gredelin klänning, och det var lika säkert, som att maskrosor är gula och blåklockor blå. Ur Tant Grön, tant Brun och tant Gredelin. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Astrid Lindgren Mugg 2 Röd Eng

  Astrid Lindgren Mugg 2 Röd Eng
 • Astrid Lindgren Mugg 13 Blå

  Astrid Lindgren Mugg 13 Blå
 • Pippi Jubileumsmugg Dots 35 cl

  Pippi Jubileumsmugg Dots 35 cl
 • Astrid Lindgren Mugg Svart All makt åt Tengil

  Astrid Lindgren Mugg Svart All makt åt Tengil
  Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Bröderna Lejonhjärta: All makt åt Tengil, vår befriare! Kollektionen består av olika muggar i olika färger, med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket, Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga - men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta, utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration, och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra. Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Elsa mugg 28 cl Harlequin

  Elsa mugg 28 cl Harlequin
 • Elsa Beskow Mugg 28 cl, Ringblomma

  Elsa Beskow Mugg 28 cl, Ringblomma
  Elsa Beskow mugg från Design House Stockholm, design av Catharina Kippel. Här är en härlig mugg som ger färg till de olika karaktärerna i Elsa Beskows serie. En traditionell mugg utan öra tillverkat av benporslin med glaserad dekal. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Design House Stockholm Blond Mugg Grå/Prickig 30cl

  Design House Stockholm Blond Mugg Grå/Prickig 30cl
  Stilren mugg med prickar från Design House Stockholm. Serien Blond är utformad av Reliefgruppen under ledning av Signe Persson-Melin, Sveriges första professor i keramik.  Kan diskas i maskin.Tål mikrovågsugn.  
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg med öra 40 cl - Lilla Videung

  Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg med öra 40 cl - Lilla Videung
  Återupplev Elsa Beskows fantastiska och nostalgiska berättelser med hjälp av denna traditionella mugg från Design House Stockholm med motiv av Elsa Beskows kända sagokaraktär lilla Videung, illustrerad av Christina Kippel. Utmärkt för morgonkaffet eller fikastunden.   Christina Kippel har,
 • Blond Mugg Grön Randig 30 cl

  Blond Mugg Grön Randig 30 cl
 • Sand Liten Skål/Kopp, 22 cl

  Sand Liten Skål/Kopp, 22 cl
  Borden på den nyöppnade restaurangen NM& på Nationalmuseet i Stockholm är dukade med servisen Sand, som är designad av Carina Seth Andersson tillsammans med Design House Stockholm. Servisen är tillverkad av sandfärgat stengods som har bränts på en hög temperatur, och NM&-loggan har graverats in med laser. Blandningen mellan den matta ytan och den halvblanka glaseringen ger skålen/koppen en skandinavisk look.
 • Blond Mugg Grå Randig 30 cl

  Blond Mugg Grå Randig 30 cl
 • Elsa Beskow Mugg Med Handtag 40 cl, Dahlia

  Elsa Beskow Mugg Med Handtag 40 cl, Dahlia
  Elsa Beskow mugg från Design House Stockholm, design av Catharina Kippel. Här är en härlig mugg som ger färg till de olika karaktärerna i Elsa Beskows serie. En traditionell mugg med öra tillverkat av benporslin med glaserad dekal. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Vallmo mugg med öra marguirite

  Vallmo mugg med öra marguirite
 • Tant Gredelin mugg med öra 40 cl

  Tant Gredelin mugg med öra 40 cl
 • Farbror Blå mugg med öra 40 cl

  Farbror Blå mugg med öra 40 cl
 • Elsa Beskow Mugg/öra Fru Dahlia 40 cl

  Elsa Beskow Mugg/öra Fru Dahlia 40 cl
  Mellanstor mugg med öra ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med Fru Dahlia klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 40 cl. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Elsa Beskow Mugg/öra 40 cl Tomat

  Elsa Beskow Mugg/öra 40 cl Tomat
  Mellanstor mugg med öra ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med Herr Tomat klär runt hela koppen och livar upp den mest vardagliga fikastund. Volym 40 cl. Snart kan festen börja. Se, där kommer ju självaste herr Gurka med sin fina fru, fröknarna Persilja, Sallat och Spenat och familjen Morot med sin vän Tomat, lilla fröken Ärta, alltid klädd i vitt, och fru Böna med det minsta barnet sitt.” Ur Festen i potatislandet, från Vill du läsa del II. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.
 • Blond Kopp med Fat, Randig

  Blond Kopp med Fat, Randig
  Blond te-/kaffekopp med fat. Den vackra porslinsserien Blond, designad av Reliefgruppen, är lika tilltalande för ögat som den är tålig. Servisen är tillverkad av porslin innehållande kalcium. Inte undra på att den används av såväl designälskare som professionella restauranger världen över. Prickarna och ränderna ger det där ''lilla extra'' till den annars klassiska designen.
 • Astrid Lindgren Mugg 7 Grön Eng

  Astrid Lindgren Mugg 7 Grön Eng
 • Blåklint mugg med öra 40 cl

  Blåklint mugg med öra 40 cl
 • Blond Mugg, Vit Dot

  Blond Mugg, Vit Dot
  Blond mugg 30 cl. Den vackra porslinsserien Blond, designad av Reliefgruppen, är lika tilltalande för ögat som den är tålig. Servisen är tillverkad av porslin innehållande kalcium. Inte undra på att den används av såväl designälskare som professionella restauranger världen över. Prickarna och ränderna ger det där ''lilla extra'' till den annars klassiska designen.
ilead